|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Oddam bardzo chętnie odlewkę L'or- 9ml. Jest ktoś chętny?
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię
ODLEWKI: Lolita Lempicka, L de Lolita ok.3,5ml Kenzo, Flower oriental 5ml Etro, Ambra 4-4,5ml Etro, Gomma 2ml CK, CK One 5ml Miss Dior Cherie 2,5ml Demeter, Sugar Cane 7-7,5ml Demeter, Bee’s Wax 10ml Laboratorio Olfattivo, Alkemi 2ml Laboratorio Olfattivo, Cozumel 1,8ml - za coś czego szukam Cacharel, Nemo 2,5ml raz testowane Givenchy, Organza 4ml Le Labo Oud 27, 2ml Code edp, 4-4,5ml - tylko za coś czego szukam Lancome, Poeme 3ml Molinard, Nirmala 4ml Gucci, PH 6ml Annick Goutal, Myrrhe Ardente 4,5ml Sonoma Studio, Ambre Noir 2ml - za coś czego szukam La Perla, Dark Extacy 2,3-2,4ml Creed, Love in White 9-9,5ml PRÓBKI: Parfum d'Empire, Aziyade ok.2ml Gucci Rush2 ok. 1,4ml Gucci edp ok.1-1,2ml Gucci edp II 1,7ml Givenchy, Ange Ou Démon ok. 0,5ml Micallef Ete 1ml Micallef Autumn 2ml Micallef Black Sea 0,5ml Parfum d’Empire, Wazamba 1,2ml L’Artisan Timbuktu 1ml Oriflame, City Jungle 1ml Oriflame, Aromabliss Calming 1ml CdG EDP 1ml CdG Palisander, 0,5ml CdG2 1ml Lancome, Hypnose edp 1ml Hermes, Un Jardin Apres la Mousson 1ml Agent Provocateur 0,5ml Costes 2, 1-1,5ml (szklana 5-tka) Demter, Christmas in NY 1,2-1,5ml (sampler) Demeter, Snow ok. 0,8ml Eau d'Italie, Au Lac ok. 1,3ml Cartier, Le Baiser du Dragon EDP 1ml Profumum, Fumidus 1ml Van Cleef & Arpels, Feerie 1ml S. Lutens, Miel De Bois ok.1,2m Satellite, Padparadscha 1ml Molinard, Ambre 0,3-0,4ml Burberry, Brit 1,5ml Tom Ford, Black Orchid Voile de Fleur 1 lub 2ml Annick Goutal, Le Jasmin 0,7ml Les Parfums De Rosine, Une Rose au Bord de la Mer ok. 1,3ml Annick Goutal, Ambre Fétiche 1,5ml (sampler) - właściwie tylko za coś czego bardzo szukam, bo mimo że się na mnie skwasza to jakoś mnie do niego ciągnie ![]() SZUKAM: Etat Libre d’Orange, Rien Etat Libre dOrange, Noel au Balcon Heeley, Esprit du Tigre L’Artisan, Verte Violette L'Artisan , Dzongkha Les Nez, Let me play the lion Micallef, Vanille Aoud Coze Hermes, Ambre Narguile Creed, Love In Black Tygrys, Kenzo Frapin 1270 Kilian, Back to black Juliette Has a Gun, Midnight Oud Nasomatto, wszystko poza Black Afgano I inne mi nieznane ![]() A w większej ilości: Ninfeo Mio Diabolo Rose Durbano, Jade Night Aoud, Micallef Pierre Balmain, Ambre Gris Niektóre Lutensy, szczególnie: Clair De Musc, Daim Blond, Douce Amere Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-10-10 o 13:57 |
|
|
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wymiana Edytowane przez mettemarit Czas edycji: 2010-09-10 o 13:31 |
|
|
|
|
#1804 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Trudno
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
* Prada Infusion d'iris EDP około 40/200 ml * Kenzo de Kenzo 17/30 ml * Demeter Laundromat 15/30 ml * Demeter Snow 12/15 ml (dołączony własny atomizer) * Demeter Christmas in Newy York 10/15 ml * Demeter Mulled Cider 10/15 ml * Lancome Magnifique miniaturka 4/5 ml * Yves Rocher Bambou 120/125ml * Yves Rocher So Elixir miniaturka 4.5/5ml ODLEWKI * Van Cleef & Arpels Les Saisons Autumn 7ml * Van Cleef and Arples Les Saisons Spring 3.5 ml * Slava Zaitsev Maroussia EDT 3.5 ml PRÓBKI (R - robiona F - firmowa) * Alexander McQueen My Queen 0.80ml R * Chopard Casmir 1ml R * Celine Oriental Summer 2ml R * CK Secret Obsession 0.50ml F * Christopher Colvmbvs EDT 2ml F * Cacharel Noa Dream 1ml F * Cartier Delices EDP 1.5ml F * Cartier eau de Cartier 1.5ml F * DKNY Red Delicious EDP 1ml F * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Diesel Fuel For Life Unlimited EDP 1.2ml F * Guerlain Samsara EDT 0.80ml R * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * Givenchy Ysatis EDT 1.8ml R * Gucci EDT 2ml F * Gucci Rush EDT 1.2ml F * J.Del Pozo Halloween Kiss 1.5ml R * J.Del Pozo Esencia De Duende 0.80ml R * Lolita EDP 4ml R * Mexx Woman EDT 2ml F * Molinard Habanita EDT 1.8ml R * Paco Rabanne Black XS EDT 1.2ml F * Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 1.5ml F * Thierry Mugler Eau de Star EDT 1ml F * Valentino V by Valentino EDP 2ml F Z własnych flakonów mogę zrobić odlewkę max 10 ml: * Cacharel Noa * CK Secreet Obsession * Van Cleef & Arpels Les Saisons Winter |
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyne co mi wpada w oko to: Demeter Christmas in New York 10/15 ml. Tylko nie wiem czy zechcesz wymienić na odlewki?
Les Nez – Let me play the lion 2,5ml L’Artisan, Verte Violette Parfum d’Empire, Cuir Ottoman Parfum d’Empire, Iskander Parfum d’Empire, Equistrius Heeley, Fine Leather Maitre Parfumeum et Gantier, Santal Noble [na 1 test] Czy powyższe próbki mają po 1ml (poza Les Nez) czy jakąś inną objętość? Bo wtedy się pewnie będę musiała trochę ukrócić
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię flakon EDP Armani Sensi ( 50 ml z niewielkim ubytkiem) na Flowerbomb La Vie En Rose lub Flowerbomb Extreme
|
|
|
|
#1810 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
ODDAM
CK euphoria blosslom 5 ml adidas woman classic (ten seledynowy) 9 ml -mam wrazenie ze zapach jest nieco zmieniony demeter cinnamon bun 10 ml demeter pinacolada ok 14 ml embrace her intense oriflame 15 ml YR kokos 10 ml noa cascharel 5ml demeter cotton candy ok 1,5 /5 ml atomizer niestety mam raptem kilka atomizerków dlatego moge poprosic o przesłanie SZUKAM: LACOSTE DREAM OF PINK do 10 ml GIVENCHY ANGE OU DEMON wszystkie wersje 10 ml |
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie przetestowałabym
likierkowego Aliena, l de lubin, A La Nuit Lutensa, Yasmine Annick Goutal, L'Artisam Tea For Two , Black Cashmere , Rock Crystal Oliviera Durbano, Cardinal Heeley i serię kadzidlana Comme des Garcons
Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik Edytowane przez dottoressa Czas edycji: 2010-09-11 o 13:50 |
|
|
|
#1813 |
|
Konto usunięte
|
rozpaczliwie poszukuję
![]() flakonika z korkiem kenzo amour 30ml z ubytkiem 10-15ml ![]() tylko taki flakonik wchodzi w grę bo inne są brzydkie wiadomości proszę na priv, bo mogę coś przeoczyć ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-10-04 o 17:29 |
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Marzy mi się większa (min 10 ml) odlewka Hypnotic Poison Elixir
![]() W zamiam mogę oddać różności, m.in. OI (max 5 ml), BC (max 5 ml), Dolce & Gabbana By (panterkę) max 10 ml i duuużo innych ![]() Aha, i pozbędę się też chętnie odlewek 10 ml: Emporio Armani (złote) Miss Boucheron Paco Rabanne Ultraviolet Colours of Summer Marudzić nie będę, za jakieś odlewki, większe próbki etc
Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2010-09-12 o 07:27 |
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, że tak późno - niestety chyba będę musiała podziękować - nie za bardzo mam co odlewać, chyba że interesuje Cię coś z poniższych : Celine Oriental Summer - max 5 ml Sensi Armani - max 5 ml Van Cleef&Arpels - Autumn (jesień) - max 10 ml Anna Sui Sui Dreams - 10 ml YSL NU edt - max 5 ml Sephora Wanilia/Karmel - ok4 ml próbki: Sephora Wanilia Dolce Vita Ange ou Demon EDP Chanel Allure Chanel Chance eau tendre Belle en Rykiel Botrytis Estee Lauder Sensuous EDP Ogródek nilowy Kenzo Jungle (słonik) molinard Habanita Szukam próbek, niewielkich odlewek Euphoria EDT, Alien EDP i EDT i może jeszcze Kenzo Amour Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-09-12 o 16:12 |
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze bym chciała wypróbować:
CB IHP Burning Leaves / Fire from Heaven Ava Luxe Incense Noir Diptyque Feu de Bois
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam - poślę również w świat odlewkę 10 ml Eaudemoiselle Givenchy
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Szukam choć kropelki Live Jennifer Lopez. Może być nawet pachnąca chusteczka
|
#1820 |
|
Zadomowienie
|
szukam próbek, odlewek:
Demeter Fireplace Diptyque Feu de Bois Guerlain AA Winter Delice Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2010-09-12 o 15:32 |
|
|
|
#1821 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
chętnie zrobię odlewki Lauren Ralph Lauren (tego co mam w wątku wymiankowym) ponieważ nikt nie chce całej butli Jeśli są jakieś chętne to proszę o pw W zamian przyjmę odlewkę czegokolwiek
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam do oddania Miniaturkę 5ml - Lanvin Eclat d' Arpege
pls weźcie ją ode mnie |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię:
Soir de Lune - 5ml w A-10 Max Mara, Max Mara Edp - ok 8 ml w A22 Hermes, Un Jardin sur le Nil, 2/3 flakonika 15ml (tego słynnego, który był niejednokrotnie rozbierany na wspólnych) - niestety, nie moja bajka. Wszystko ze wspólnych zakupów. Najchętniej na Chanel Coco edp, Allure edp, klasyczna 5. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki na wymianę (gdyby ktoś chciał
):- Eternity Moment 1,2 ml (r) - Botrytis ok. 0,6 ml (r) - Sensi ok. 1 ml (r) - Cinema edp ok. 0,6 ml (r) Zapraszam
|
#1825 |
|
Wtajemniczenie
|
SZUKAM
flowerbomb edp, extreme oraz mgiełki do włosów - pilnie! ![]() TM angel hair mist - mgiełka do włosow WYMIENIĘ -SEPHORA vanille vanille, (atomizer może przeciekać), 90/100ml -NINA RICCI, Les Belles, Delice d'epices, kartonik, 40/50ml -DEMETER Cinnamon Bun EDC, splash, 10/15ml oraz odlewki Guerlain Insolence edp, 4-5ml, as Guerlain Samsara EDT, 8-9ml/22ml, aw Guerlain Shalimar 6-7/10ml, aw Sephora Brown, ok. 3-4ml, ap pc02 (mega słodkie pączki) ok 1-2ml, ap Lancome, Hypnose EDP ok. 2-3ml, ap as- atomizer sephora aw-atomizer wizażowy ![]() ap- atomizer pen w wątku i na życznie fotki Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-09-15 o 14:32 |
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
Do oddania:
- odlewka Narciso Rodriguez For her edp 9,75/10 ml w atomizerze - odlewka Van Cleef & Arpels - Hiver 4/10 ml - odlewka Demeter - Beeswax 3,5/5 ml - Demeter - Orange Cream Pop, 6/15 ml w splashu Próbki: - Armani - Diamonds odlewka w atomizerze, zostały 2 z 5 ml - Narciso Rodriguez edp 1 ml - O. Durbano - Rock Crystal 0,8 ml - Heeley - Cardinal 0,5 ml - Mugler - Angel Sunessence Bleu Lagon 0,6 ml - Hermes - Ogródek Śródziemnomorski 0,3 ml - Mugler - A*Men Pure Malt 0,5 ml - DSquared2 - She Wood 1 ml - DSquared - She Wood Velvet Forest 0,5 ml - Boss - In motion (szara kulka) 0,2 ml - DKNY Woman 1,2 ml, f - Escada - Desire Me 0,5 ml - Celine - Fever 0,2 ml (końcówka na spróbowanie) - Stella McCartney - Stella edp 1,2 ml - Stella McCartney - Stella Sheer 2008 1 ml - Juliette has a gun - Lady Vengeance 0,5 ml - Escada - Moon Sparkle 1 ml - Demeter - Banana Flambee 1ml - Demeter - Orange Cream Pop 2 ml - Demeter - Beeswax 1 ml - Guerlain - AA Mentafolia 0,4 ml - Guerlain - AA Herba Fresca 0,6 ml - Cacharel - Noa Perle 0,5 ml - Salvator Dali - Purplelips 0,4 ml - Naomi Campbell - Cat deluxe f - Yves Rocher - Ode a l'amour 2 ml - Oriflame - Yo! Chic Choc 2 ml, r - Mexx - XX Wild 1,2 ml, f - Yves Rocher - Pomme (jabłko) 1 ml - Avon - TTA In love 1,5 ml - Oriflame - S8 (męskie) 0,7 ml - mogę zrobić próbki / małe odlewki: Cacharel - Amor Amor Delight 1-5 ml Jesus del Pozo - In Black 1 ml Demeter - Chai tea 0,5 ml Demeter - Holy smoke 0,5 ml Van Cleef & Arpels - Hiver 1 ml, Printemps 1 ml, Ete 1 ml Tesori d'Oriente - Mak tybetański (do 10 ml) Sephora - Czekolada i Toffe 1 ml Sephora - Żurawina i Lichee 1 ml Sephora - Zielona herbata i cytryna 1 ml Thierry Mugler - Innocent Rock (do 5 ml) JP Gaultier - Ma Dame (do 10 ml) Naomi Campbell - Cat deluxe (do 5 ml) Avon - Ice Sheers Delicious 5 ml Avon - 60'Mod 10 ml Yves Rocher - Pur desir de lilas (Bez) do 3 ml Yves Rocher - Mandarine de noel (10 ml) może jeszcze ktoś przygarnie flaszeczkę Bzu z YR ![]() Szukam głównie Zagorska i Timbuktu na testy
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
szukam używki Dolce Vity. strasznie mi się zachciało
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybyś była zainteresowana, to zawsze możemy się tak umówić, że jeśli wymienisz Le Nil z kimś do tego czasu to gites, a jeśli nie to wrócimy do sprawy
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję jakiejkolwiek ilości Magical Moon EdP oraz Anglomanii do testów...
Help... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

gdybyś była zainteresowana, to zawsze możemy się tak umówić, że jeśli wymienisz Le Nil z kimś do tego czasu to gites, a jeśli nie to wrócimy do sprawy