|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
Bo jak EDT to za jesień mogę Ci zaproponować większą odlewkę jedynie Earl Grey. DK i Artisana jedynie próbki. za jakieś inne próbki. |
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
To ja poprosze:
Emanuel Ungaro - Apparition edp 2ml Cacharel - Liberte edt 2,3 ml Burberry - Brit red 4 ml Ty chciałaś 5 ml Nirmali,Jungle elephant Kenzo 1ml,Gucci by gucci edp 1,5ml ,Black Bvlgari 0,8 ml,czyli w sumie 8,3 ml. Co ty na to?
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
Tak, jesień to edt
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
No to przejdźmy na pw
|
|
|
|
#1775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poproszę adresik na priv, jutro zbiorowo do wszystkich wyślę |
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po dłuższej przerwie
![]() Chętnie się pozbędę poniższych: Większe pojemnosci - Cacharel Promesse - 10 ml w atomku bez psika testowego - Chopard Wish - 5 ml w atomku - Dior Addict Summer Litchi - 9,5 ml w atomku - Gucci II - 2-2,5 ml w buteleczce sephorowej z atomizerem - Hawaiian Maile Vine - ok 4 ml w atomku - Hippy Fizz - ok. 2 ml w atomku - Incanto Shine - 9,5 ml w atomku - Jasmin Noir - ok 3 ml bez psika testowegood Spoora - Karl Lagerfeld Kapsule Woody - ok 7,5 ml w atomku - Sephora zielona herbata i cytryna - ok 3 ml - Van Cleef & Arples Ete - 5 ml w atomku - Van Cleef & Arples Primptemps - ok. 2,2 ml w atomku - Van Cleef & Arples Hiver - ok. 2 ml w atomku Miniaturki - O de Lancome - 7,5 ml, ubytek do niższego krańca zielonej taśmy, ok. 0,5 ml - Givenchy Fleur d'interdio - na oko 4 ml, ubytek 60% - Paloma Picasso - 4,7 ml ubytek 50 %, ciągle pachnie, ale nie znam oryginału, więc nie wiem czy dobrze... miniatura znaleziona w śniegu pachną jak powinny - zweryfikowane z właścicielką inne flaszkiPróbki małe, zamykane - Aromatique Aro - 1 ml, minimalny ubytek - Benefit LeeLee - 0,8 próbka sephorowa - Britney Spears Courious – ok. 0,9 ml - CK Contradiction - ok. 0,6 ml - Costume National Intense - ok. 0,5 ml - Costume National Scent - ok. 1 ml - Chopard Casmir - ok. 1 ml - Davidoff Cool Water - 1 ml, ubytek ok. 15%, okazało się, że to jednak jest 1,3 ml - Davidoff Cool Water Woman - 1 ml, ubytek ok. 2/3 - Esprit collection man - 1 ml, ubytek ok. 50% - Estee Lauder Pleasures exotic - ok. 1 ml - GAP Close - 80 % fiolki sephorowej - Gucci "Rush II" - próbka 1ml raz maźnięta od Betty83 - Halle Berry - 0,4 ml - J'Adore - firmowa z atomizerem - resztka na dnie, ale zapach można poznać - od Marigold - Kenzo Pour Homme - 1 ml, ubytek ok. 20% - Lagerfeld edc - 1 ml, ubytek ok, 15% ale nie mam pojęcia które to - Les Belles Cherry Fantasy - ok. 0,5 ml - Oriflame "MissO" - 1,1ml, firmowa ubytek ok. 10% - Oriflame "Grace" - 1,1 ml, firmowa, ubytek ok. 50% - Oriflame "Embarance Her" - 1,1ml firmowa, ubytek ok. 10% - Oriflame "Lucia" - 1,1ml firmowa, ubytek ok. 40% - Oriflame "Air" - 1,1ml ubytek ok. 50% - Salvador Dali pdt - 1,7 ml, ok.25% ubytek - Sergio Taccini O-Zone - 0,2 ml - Shiseido Zen - 0,25 ml firmowa w kartoniku - Cacharell Promesse - 0,65 firmowa w kartoniku - Marc Jacobs Lola - 1 ml firmowa w kartoniku - Beckham Signatur Story Woman - 1,3 ml firmowa w kartoniku W zamian szukam chętnie większych ilości Euphorii Blossom, Le Secret, Aigner Too Feminine albo... można kusić
|
|
|
|
#1777 |
|
Perfume Lover
|
[QUOTE=vea7;21876809]Witam po dłuższej przerwie
![]() Chętnie się pozbędę poniższych: Większe pojemnosci - - Dior Addict Summer Litchi - 9,5 ml w atomku - Gucci II - 2-2,5 ml w buteleczce sephorowej z atomizerem - Benefit LeeLee - 0,8 próbka sephorowa - Costume National Intense - ok. 0,5 ml - Costume National Scent - ok. 1 ml [QUOTE] Cos u mnie za powyzsze?: Próbki perfum: Kenzo- Indian Holi ok 1,8ml Comptois Sud Pacifique- Matin Calin (na sprobowanie) wszystkie zapachy Czech&Speake (oprocz Dark Rose i No 88) od 0,6 do 0,9ml nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender (w saszetce) Givenchy- Organza 0,4ml Thierry Mugler- Alien 0,2ml Dolce& Gabbana Woman (tzw Red Cup) 1,7ml i 1ml Gucci EDP 2ml Boss- Femme 1ml Cacharel Noa- 0,3ml Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude 0,5ml Dior Addict- 2ml Celine Dion- Sensational 1ml DKNY- Be Delicious Night (w takiej kapsułce). Lolita Lempicka Midnight 1ml Nature Millenaire 0,5ml Black XS Pour Femme 1,2 Guess by Marciano 2ml Dior Poison EDT 1ml Stella McCartney Stella Nude- 2ml Calvin Klein- Obsession 0,7ml Oscar De La Renta- So 1ml Valentino Absolu ok 0,4ml Pupa- Love 1,7ml Avon- Cynthia Rowley- Flower 1ml Flachy: Elisabeth Arden- Green Tea. Mam 30/100 i ok 11/15 odlewka J.Lo. Glow After Dark- 7ml odlewka Stella McCartney- Stella Nude- ok 7ml Avon- Today EDP, ok 30-kilku ml zostalo z 50 nieuzywana perfumetka w metalowym etui Rouge by Christian Lacroix- 12ml Avon- Pur Blanca ok 30ml zostalo z 50 (wersja w kuli) Odlewki do 10ml: Nina Ricci- Les Belles Delices d'epices (zółta kupa w koronie) YSL-Opium EDT Yves Rocher- Kokos Gucci EDP Escada- Margaretha Ley Versace- Crystal Noir Bijan EDP Addict EDP Lolita Lempicka EDT Miss Sixty Rock Muse Currara- Touch & Die
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Hej panna!
Czy już nie? ![]() Ja bym zapytała o: - Chopard Wish - 5 ml w atomku - Dior Addict Summer Litchi - 9,5 ml w atomku i ewentualnie te: - Incanto Shine - 9,5 ml w atomku - Britney Spears Courious – ok. 0,9 ml - Marc Jacobs Lola - 1 ml firmowa w kartoniku - Beckham Signatur Story Woman - 1,3 ml firmowa w kartoniku Może coś znajdziesz dla się?
|
|
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
usilnie poszukuję Lolity Lempickiej eau desir btw: może któraś z Was wie, czy skoro to limitowana edycja to znaczy, że - tak jak z midnight - zmieni się flakon czy zapach poprostu zniknie po wyprzedaniu wszystkiego?
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
beyza niestety, próbuję ograniczyć ilość próbek, więc dość konkretnych rzeczy szukam... niestety nic tym razem nie znalazłam...
Twitterku panna, panna.... do soboty ![]() Jutro rano sobie Twoje poprzeglądam i będę dawać znaki
|
|
|
|
#1781 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
jako, że miniatura Organzy szybko poszła (dziękuje, Spoora jeszcze raz) miniatura Pi, Givenchy też w trakcie wymiany (liv87 czekam na paczke )więc mam jeszcze do oddania miniaturę Lanvin, Eclat d Arpege 5ml jak w załączniku, kupiona 5ml i tyle jest, bez kropli którą wziełam na test oraz 3ml Aliena EDP, w atomku 5ml |
|
|
|
#1782 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam mały problem bo nie wiem teraz czy podobał mi się Dzing! czy Dzongha Zgłupiałam. Cytat:
Na razie podziękuję za wymiankę. |
||
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Allure EDP we flakonie - minimalna ilość, jaka mnie interesuje, to 25 ml
![]() Rozważę wszelkie oferty
|
|
|
|
#1785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przepraszam Cię najpiękniej jak potrafię z przyjemnością wyślę Ci Aliena za Twoje propozycje poporszę o adres na PW to jutro rano nadam polecony prio jeszcze raz przepraszam za "przepuszczenie" Twojego posta |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 |
|
Guerlain Lover
|
Chętnie oddam :
Christian Lacroix Absynthe Avon Theorema Micalef Automme Make me wonder Avon Escada Moon Sparkle In tune Oriflame Belive Britney Spears Make me smile Avon BC nowe Trussardi Python Angel violette Yria YR Rose absolue YR Flowerparty YR (możliwa odlewka) Savannah Oriflame(możliwa odlewka) Miracle Forever Lancome be delicious DKNY Gucci by Gucci edp OI Safran Troublant Women To Go DKNY (wieżowiec biały) Pistacio Dzonkgha! Mure et Musc Prada edp Fumidus ProForvm Roma Eau Mega Victor & Rolf Prada Infusion d'Iris Sun Moon Stars |
|
|
|
#1787 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
Musisz zdecydować
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
#1789 |
|
Guerlain Lover
|
Hisoka,
chętnie wymienię się za odlewkę Five o'clock SL ![]() W domu sprawdzę pojemność Mure et Musc, bo tego mam trochę więcej niż ml, chyba nawet 4 ml... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1790 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1791 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam niewielkiej odlewki Euphorii EDP i/lub EDT oraz Aliena EDP i/lub EDT - w zamian poszukam różności - różne próbki i odlewki mam
![]() proszę o pomoc ![]()
Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-09-08 o 20:21 |
|
|
|
#1793 |
|
Konto usunięte
|
* Etro Ambra * Givenchy Jasmine, Fleur d'Oranger * Hermes Rouge Eau Delicate edt * Joop Jette Dark Saphire * Lutens Ambre Sultan * Prada Infusion De Fleur d´Oranger * Tom Ford Black Orchid * Shiseido Feminite du bois * Yves Rocher Nature Millenaire * YSL Belle D'Opium DO ODDANIA MAM: * Prada Infusion d'iris EDP około 40/200 ml * Kenzo de Kenzo 17/30 ml * Demeter Laundromat 15/30 ml * Demeter Snow 12/15 ml (dołączony własny atomizer) * Demeter Christmas in Newy York 10/15 ml * Demeter Mulled Cider 10/15 ml * Lancome Magnifique miniaturka 4/5 ml * Yves Rocher Bambou 120/125ml * Yves Rocher So Elixir miniaturka 4.5/5ml ODLEWKI * Van Cleef & Arpels Les Saisons Autumn 7ml * Van Cleef and Arples Les Saisons Spring 3.5 ml * Slava Zaitsev Maroussia EDT 3.5 ml PRÓBKI(R - robiona F - firmowa) * Alexander McQueen My Queen 0.80ml R * Chopard Casmir 1ml R * Celine Oriental Summer 2ml R * CK Secret Obsession 0.50ml F * Christopher Colvmbvs EDT 2ml F * Cacharel Noa Dream 1ml F * Cartier Delices EDP 1.5ml F * Cartier eau de Cartier 1.5ml F * DKNY Red Delicious EDP 1ml F * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Diesel Fuel For Life Unlimited EDP 1.2ml F * Guerlain Samsara EDT 0.80ml R * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * Givenchy Ysatis EDT 1.8ml R * Gucci EDT 2ml F * Gucci Rush EDT 1.2ml F * J.Del Pozo Halloween Kiss 1.5ml R * J.Del Pozo Esencia De Duende 0.80ml R * Lolita EDP 4ml R * Mexx Woman EDT 2ml F * Molinard Habanita EDT 1.8ml R * Paco Rabanne Black XS EDT 1.2ml F * Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 1.5ml F * Thierry Mugler Eau de Star EDT 1ml F * Valentino V by Valentino EDP 2ml F Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2010-09-08 o 15:25 |
|
|
|
#1794 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dziś 15ml So Elixir i zupełnie mnie nie kręcą
ktoś chce ?za jakąś słodką odlewkę lub garść próbek... ( to mała 15ml prosta flaszka, a nie pozostałość z większej pojemności) jak ktoś chętny na wymianę niech pisze na PW
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-09-08 o 22:11 |
|
|
|
#1796 |
|
Wtajemniczenie
|
Miniaturka Lanvin Eclat d'Arpege nadal w ofercie
kupiłam 5cio mililitrową, zużyłam kroplę na nadgarstek tu jej fotka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1283757427 wymienię najchętniej za parę kropli: ♪ Durbano, Black Tourmaline ♪ Guerlain, Shalimar ♪ Van Cleef & Arpels, Feerie ♪ Christian Dior, Dolce Vita ♪ Comme des Garcons ♪ Estee Lauder, Sensuous ♪ Hermes, Elixir des Merveilles ♪ Marina de Bourbon, Reverence ♪ Hermes, Elixir des Merveilles ale rozpatrzę każdą propozycję
Edytowane przez Silwena Czas edycji: 2010-09-09 o 08:33 |
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana dziewczynki
![]() Czy któraś ma Rare Gold lub True Glow Avonu???? Strasznie strasznie szukam
|
|
|
|
#1799 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Najbardziej bym chciała coś z tego
jak uważasz?

Czy już nie? 

ktoś chce ?