![]() |
#1801 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
upralam normalnie, uprasowalam normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
my mamy większość używanych. jakość i wzornictwo zdecydowanie lepsze niż naszych krajowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19865142]ja
![]() ![]() Cytat:
![]() iza sorry, ale na jaki rozwoj akcji ty czekasz??? zdaje sie, ze to ty tu ostatnia swiatlo gasisz. no ewentualnie ze mna, bo jestem pzredostatnia na liscie czerwcowek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki już daje cynk mamuśce. Cytat:
Ja ma 3/4 ciuchów używanych ale od kogoś i po jednym dziecku.Parę ciuchów mam z lumpka. Nowe ciuchy mam tylko do 3mca życia i to głównie pajace, śpioszki i kaftaniki. Jakość tych używek jest o wiele lepsza niż polskich firm po wypraniu. Zauważyłam, że pajace po 6mca życia już są bardziej zjechane niż te pierwsze i pewnie takie zakupie już nowe może na jakiś wyprzedażach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanko. Właśnie polała mi się po majtkach biaława, śliska wydzielina i było jej duuuuuużo.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie też obserwuję u siebie wzmożoną ilość śluzu, miałam dziś już chwilę, w której myślałam, że wody mi się sączą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak poważnie to moja ciaza jest zagrożona.Odstawiłam leki i powinnam rodzić,ale czuję,ze będę przeterminowana ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- ja mam taki śluz od kilku dni ![]() ------------------------------------------------------------------------------------ zaraz się ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-06-08 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() od wczorajszego południa sporo sie wydarzyło widze ... Lea - kciuki kochan mocne aby oksy dala rezultat ![]() Emerald - i dal ciebie kochana kciuki ![]() tez bym chciała przed terminem ![]() i kciuki za ciebie Aniella, ![]() Margo - ja ci poslę numer na wszelki wielki chociaz nie sądze abym urodziła przed powrotem Lei. Mirra - ja tez mam zwiekszona ilośc sluzu przez ponad połowę ciązy, nieraz czuje jak sie leje.. Marticzka - ja tez miałm wątpliwości ale zakupiłam w koncu na allegro troszkę uzywanych, aż nie mogłam potem przestać...co ci szkodzi spróbować ,jak ci po pranku nie będa pachniec i wolisz nowe to ok ![]() Ja podone wiesci mam jak Kumkura + 6 dni pryed terminem po wiyzcie u gina jest tak + szyjka nieznacznie skrcona, twarda, duzo wod, corcia ma 3100. takze porodu nie widac ![]()
Zosia ![]() 26.06.2010 Edytowane przez kasiaaX Czas edycji: 2010-06-08 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do sluzu, to ja tez tak mam i mialam nawet moment schizy, ze to wody sie sączą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak lea ?
![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny się nie odzywają. mam nadzieję, że to oznacza, że walczą albo odpoczywają po wszystkim
![]() mam gigantyczne stopy. parówy a nie serdelki... trzymanie w górze powoduje chwilową poprawę, obrzęk zmniejsza się o połowę co najwyżej. dziwne uczucie, gdy próbuję podnosić palce do góry... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
a już myślałam,że wszystkie już po
![]() no to dalej 3mam ![]() padam a jutro i pojutrze zapowiadają jeszcze cieplej ![]() trza się zaszyć w lodówce chyba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawe jak Lea - pewnie już trzyma swoją kruszyne
![]() dziewczyny proszę trzymajcie za mnie kciuki żeby szybko się ruszyło i zebym na darmo w szpitalu nie leżała ![]() kurde stresuję sie jak pomysle że już ze szpitala to z dzidzią wróce ![]() nie wiem czy wszystko do torby spakowałam.... pozdrawiam Was wszystkie i życze szybkich porodów ![]()
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja za to mam juro wizytę u dentysty na 9:00 i już kupam pod siebie ze strachu bo czeka mnie wyrywanko ![]() Wolałabym rodzić xD ale to nie mój czas... Ty wrócisz z dzidzią a ja z dziurą ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
Siala no wyobraź sobie że ja z dziurą też mam zamiar wrócić
![]()
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ale Tobie ta dziura jeszcze się do czegoś przyda a moja nie za bardzo xD Chociaż mnie zarośnie... Tobie lepiej nie ![]() Mnie czeka wyrywanie zęba.. siódemki chyba (wole nie macać i nie liczyć) i po prostu jestem sparaliżowana myślą. Miałam traumatyczne bardzo przeżycie kilka lat temu gdzie miałam pół buzi rozkopane i tylko asystentka patrzyła kogo ma ratować czy mnie czy lekarkę.. obie byłyśmy już sino zielone z wysiłku bo biedna kobiecinka nie mogła sobie poradzić z moim zębem. Chciała mnie już wysyłać na chirurgię ale były obawy ze mnie w szpitalu nie przyjmą.. nie wyobrażam sobie szukać chirurga co mnie na już przyjmie z rozdupconym dziąsłem na wszystkie strony i kiedy puszcza znieczulenie i krwawię jak zarzynane prosię. A na jutro nie wiem jak się przygotować psychicznie bo już mi słabo i oblewają mnie poty a co dopiero jak tam wejdę. Bólu nie będzie ale będę słyszeć to chrupotanie kości i będę czuć szarpanie całą głową ![]() Nie wiem czy muzyka w słuchawkach coś pomogłaby na to.. chyba jakbym puściła na fula jakąś rąbankę nieziemską. Najlepiej jakby mnie uśpili i dopiero tam grzebali.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-08 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
Siala wspolczuje przezyć - też nie lubię dentystów - a własnie najgorsi są na chirurgii szczękowo-twarzowej
![]() dobra idę się myć i może zasne dziś ![]() ![]()
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
witajcie kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siala - niech moc będzie z Tobą ![]() ![]() no i najważniejsze: przed 1 w nocy zbudził mnie sms od Lei: "Hey, Tymuś jest już na świecie. akcja porodowa nie postępowała, tętno dzidziusia skakało, więc o 20 zrobili mi cc. teraz odpoczywam, Tymka nie widziałam jeszcze, wiem tylko, że waży 3740g. pozdrawiam. buziole.pa" GRATULUJĘ JESZCZE RAZ!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lea w końcu się doczekałaś Tymcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1822 | |||
Rozeznanie
|
czesc mamusie
![]() Cytat:
![]() co do czopa, znajdowalam takie żeliste smarki ale bez krwi ale on powiedzial mi ze to nie czop, tylko zgęstniała wydzielina, a czop powinien byc krwisty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no i pięknie !!!!! troche musze sobie ulzyc i pozalic sie na swój los hehehee co za noc... spalam moze 4 godz... masakra, własnie wrociłam z przychodni bo robiłam WR, na szczescie dziaduszkowie i babunie mnie przepuscili i od tego uprzejmie ![]() ale pierwszy raz poczułam o co chodzi z ta koscia łonową... nie wiedzialam czy to szyjka czy kosc mnie tak kluje.... ogolnie napierdziela mnie bożena palce mam pulchne jak bobasek, obraczka i pirździonek ![]() na dodatek jak sie turlałam z powrotem, złapał mnie skurcz w stopę... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
mnie tez już strasznie cieżko w nocy
przewrócenie się na drugi bok to masakra pomijając bieganie do kibelka ![]() ale wczoraj wzruszyła mnie pani w Carrefure,czy jak tam ten sklep się zwie,bo zauważyła mnie w kolejce i zaproponowała obsłużenie ![]() z wrażenia obejrzałam się za siebie nie kumając o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Konto usunięte
|
Lea - GRATULACJE ogromne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
spaaaccc.... maz wstal dzis bardzo rano i mnie tez przy okazji zbudzil bo obiecal koledze zawiezc go do kliniki leczenia nieplodnosci.... jego zona jest chyba po 2 czy 3 poronieniach ale jej lekarze upieraja sie ze to on musi sie przebadac...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lea duży synek,wielkie gratulacje ![]() ![]() ![]() Dużo zdrówka dla Ciebie i Tymka ![]() Witam kochane ![]() U mnie dziś piąty dzień po terminie i nadal cisza... ![]() ![]() Nocka minęła nam w miarę dobrze. Mogłoby coś zacząć boleć... ![]() Ja tylko mam nadzieję,że do końca tego tygodnia się rozpakuję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
no i to jest właśnie niejasne, bo kicia pisze, że dziś ma właściwy termin...
Kiciu jak to z Tobą jest? Emerald się na razie nie odzywa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.