Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 09:49   #1801
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
jeszcze mi przyszedł dzisiaj rachunek za prąd -230 zł no cóż muszę dzisiaj po pracy zebrać się i iść zapłacić
kurcze... duży rachunek jak na 2 osoby

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 09:56   #1802
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam
ale się zimno zrobiło
wczoraj trochę wydałam bo byłam w Biedronce na zakupach ale trochę mięsa kupiłam więc będzie na kilka obiadów
dzisiaj musiałam dać Tż 100 zł na wymianę opony w skuterze bo on jeszcze przed wypłatą
jeszcze mi przyszedł dzisiaj rachunek za prąd -230 zł no cóż muszę dzisiaj po pracy zebrać się i iść zapłacić
o mamo, duży ten rachunek, u nas max na dwie osoby było może 120 zł

czasami przerażają mnie te opłaty

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 09:56   #1803
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
my zawsze pokazywaliśmy, że jesteśmy zaradni i że nam starcza. myśleliśmy, że tak jest najlepiej i byliśmy dumni, że od 19 roku życia jesteśmy samodzielni, płacimy rachunki, ja gotuję, radzimy sobie. teraz widzę, że trzeba bręczeć, że na to nie mamy, na tamto też nie, na jedzenie nie starcza, na pieluchy też nie....
taka strategia widzę, że zdaje rezultat
Lily może i zdaje rezultaty, ale ile można być pasożytem i żerowac na wszystkich dookoła? To nie Twój poziom Kochana, takie zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki Jak to mówią umiesz liczyć-licz na siebie to się nie przeliczysz

Motylek piękna z Was para, tylko się zastanawiam ile Ty masz wzrostu? zdjęcia z psiakiem są genialne
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 10:02   #1804
DobraDusza88
Zakorzenienie

Lili przypuszczam, że ja mam nie mniej jadu na siostrę TŻ Przynajmniej możesz być z siebie dumna, że dajecie sobie radę bez zaglądania do portfela teściowej

Mama TŻ też się mnie wczoraj pytała "jak stoimy finansowo". W zasadzie źle nie jest, choć mogło by być lepiej Ale powiedziałam, że wszystko w porządku, żeby się nie martwiła. Każdy ma swoje wydatki i w końcu po to poszliśmy "na swoje", żeby nie być na utrzymaniu rodziców... Wolimy zacisnąć troszkę pasa niż się prosić o pieniądze
Stary 2010-09-06, 10:02   #1805
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Lily może i zdaje rezultaty, ale ile można być pasożytem i żerowac na wszystkich dookoła? To nie Twój poziom Kochana, takie zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki Jak to mówią umiesz liczyć-licz na siebie to się nie przeliczysz
no pewnie, że nie mój poziom
my radzimy sobie sami i dobrze na tym wyjdziemy- wierzę w to
ale jak widzę, że Ci co bręczą mają mieszkanie+wsparcie to naprawdę żal we mnie wzbiera. mimo wszystko wierzę, że to się kiedyś na nich zemści, a nam się poszczęści w życiu jeszcze

Stary 2010-09-06, 10:03   #1806
effie22
Wtajemniczenie

Trochą ogarnęłam domek, ale została mi jeszcze łazienka. Musiała bym iść z małym na dwór, ale tak mi się nie chce ruszać chyba go wezme tylko na podwórko.

Motylek zdjęcia super masz dobrze, że jesteś już po
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 10:03   #1807
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
drogo
gratuluje auta
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
powazny zakup ale jaki niezbędny jakie autko ?
Punciak
Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Cześć SPD

jak ja nie cierpię poniedziałku ale tylko trzy dni do pracy a potem 4 dni wolnego odpocznę sobie, może wreszcie okna umyję jak będzie pogoda, ogólnie plan na sprzątanie mam.

Wczoraj dostaliśmy dwie małe cukinki i musimy wymyślić co z nimi zrobić, bo lecza się nie opłaca, może jakos nadziejemy albo coś.
Dziś na obiad dalej kopytka, ale muszę zupę zrobić (buraczana będzie )
Robiłam te ciasteczka z płatków owsianych pycha cześciej zagoszczą w naszym menu

Lili blenderem możesz miksować wszystko np malinki, śliwki, maslanka, troszkę cukru, mleka i koktajl gotowy
albo jabłka, malinki, maslanka, mleko i znów pic można
pasty jajeczne, z makreli
zupy kremy np z buraków, z kalafiora, z pieczarek, nawet zwykła ziemniaczana
Ja robiłam kiedyś (w sumie z mamą) cukinię do słoika w takiej zalewie octowej, coś jak ogórki konserwowe i pyszna później była jako dodatek do obiadu zamiast ogórka
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
tak, dokladnie tak jest

wczoraj pytalam męza jak sie czuje w małżenstwie, to mi powiedzial ze nie widzi zbytniej róznicy, bo on sie czul juz jako mąż odkąd zamieszkalismy razem

zazdroszczę grzybków w occie....
No niestety tak to właśnie bywa... Kiedyś to była życiowa zmiana z związku
Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
U nas na obiad dzisiaj coś z kurczaka (bo rozmroziłam 3 filety na przyjazd rodziców tż, a nie przyjechali;/). A dalej w tygodniu to mięsko weselne- tż wczoraj przyniósł całą siatkę-kotlety, zrazy, udka, żeberka, skrzydełka, kiełbaski itp. poporcjowałam i zamroziłam mamy obiady na 10 dni co najmnniej o 13 mam pierwszą poprawkę, ale mi się nie chce tam iść-mam takiego lenia... blee...
i w ogóle dzień doberek wszystkim niech nam dziś pieniądze spadną z nieba- wszystkim!!!
O taaaaaak!
Cytat:
wrzucilam pare fotek do albumu
Piękne
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Ogólnie sorki za taki wywód, ale musiałam się troszkę pożalić, mam nadzieję, że komuś będzie się to chciało przeczytać
Po to tu m.in. jesteśmy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 10:05   #1808
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Lili przypuszczam, że ja mam nie mniej jadu na siostrę TŻ Przynajmniej możesz być z siebie dumna, że dajecie sobie radę bez zaglądania do portfela teściowej

Mama TŻ też się mnie wczoraj pytała "jak stoimy finansowo". W zasadzie źle nie jest, choć mogło by być lepiej Ale powiedziałam, że wszystko w porządku, żeby się nie martwiła. Każdy ma swoje wydatki i w końcu po to poszliśmy "na swoje", żeby nie być na utrzymaniu rodziców... Wolimy zacisnąć troszkę pasa niż się prosić o pieniądze
ja mojej też zawsze mówię, że jest ok, nawet jak mi się chce płakać, bo nie jest ok ale zamierzamy odłożyć co miesiąc jakieś pieniążki i nie żyć z dnia na dzień wtedy będzie naprawdę ok i będę spokojna

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Trochą ogarnęłam domek, ale została mi jeszcze łazienka. Musiała bym iść z małym na dwór, ale tak mi się nie chce ruszać chyba go wezme tylko na podwórko.
a ja małą przespaceruję, bo idziemy do sklepu, także przy okazji mały spacer zrobimy

Stary 2010-09-06, 10:07   #1809
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Motylek piękna z Was para, tylko się zastanawiam ile Ty masz wzrostu? zdjęcia z psiakiem są genialne
145cm

Cytat:

bardzo dobra odp

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Motylek zdjęcia super masz dobrze, że jesteś już po
oj tak, cieszę sie ze juz po wszystkim
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość

No niestety tak to właśnie bywa... Kiedyś to była życiowa zmiana z związku
ja sie cieszę, ze u nas to nastąpilo wlasnie tak a nie inaczej bo jednak mimo wszystko jestem za mieszkaniem ze soba przed slubem

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 10:11   #1810
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak mysle

duzo jedzenia nam zostalo z wesela a teraz powrót do codziennosci
nam też zostało duuużo jedzenia, ale w końcu postanowiliśmy rozdać rodzicom i teściom bo ileż można rolady i to samo mięcho na obiady jeść

Cytat:
Hehe to jest to o czym marzę- zerowy kontakt A co najlepsze- siostra TŻ nigdy u nas nie była
moja szwagierka też nie była u nas nigdy, my u niej zresztą też (wyniosła się z domu w tym samym czasie co mój małż) i niech tak zostanie
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 10:13   #1811
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
moja szwagierka też nie była u nas nigdy, my u niej zresztą też (wyniosła się z domu w tym samym czasie co mój małż) i niech tak zostanie
mi w kwestii tej 1 takie rozwiązanie bardzo by odpowiadało też
natomiast drugą lubię- wczoraj u nas była

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 10:16   #1812
aneczka240
Wtajemniczenie

Witam w chłodne przedpołudnie.
Lili - nie zazdroszczę sytuacji, ale teraz, kiedy mieszkacie sami, to reszta świata sobie może, wiecie, co
Motylek gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Śliczne zdjęcia
Fiolusiek nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale kurczę, SPD zawsze dają radę
Anastazja86 my wpłacamy prognozowane 100 zł na dwa miesiące i przekroczyliśmy tą kreskę i pewnie będzie dopłata. Mam nadzieję, że mocno nie uderzy po kieszeni.
W portfelu ok 100 zł do końca tygodnia. Z wydatków w tym miesiącu opłaty 1000 zł (czynsze, kredyt, kablówka itp.) + 300 zł prezent weselny + ok. 300 zł gaz na miesiąc do samochodu + ok. 250 zł na jedzenie = ok. 2000 zł. Wypłata 1500 zł Czyli nie mamy na jedzenie i paliwo. Jeszcze się kuzyn zapowiedział na tydzień do nas po weselu (właśnie do niego idziemy na ślub), więc nie wiem, jak to będzie. Jeszcze wczoraj teściówka zadzwoniła i powiedziała, że mamy sobie zobaczyć gazetkę Biedronki i tam szafki są z koszyczkami za 100 zł i mamy sobie kupić, a ona nam odda. Po pierwsze się nam one nie podobają (nie pasują do wystroju), a poza tym jak wydamy te 100 zł to chyba te koszyczki będziemy jeść a nie chleb. Idę sprzątać, bo weekend był typowo piżamowy. Jedynie wczoraj pranie zrobiliśmy. Muszę tego mojego męża pogonić, bo to przez niego taki bałagan jest Dziś na obiad piersi kurczaka i ziemniaczki. Miłego dnia

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 10:32   #1813
Chaigata
Zakorzenienie

ale pogoda
My za prąd 50 zł za 2 os. W tym laptop non stop chodzsi prawie.
\
Zaraz śniadanie, sprzątanie... a tak zimno jest.
Stary 2010-09-06, 10:33   #1814
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
ale pogoda
My za prąd 50 zł za 2 os. W tym laptop non stop chodzsi prawie.
\
my 80zł i to za jeden miesiac mieszkania, bez laptopa

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 10:34   #1815
aaby
Zakorzenienie

A my ostatnio mieliśmy 199zł za 2 m-ce ale mamy bojler - to wszystko wyjaśnia...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 10:46   #1816
marcia45
Zadomowienie

Witam Was wszystkie

Wyjechałam niespodziwanie na weekend i pozniej musiałam Was szukać, bo widze watek juz po przeprowadzce

Ja to chyba nie nadaje sie na SPD: podłogi niepomyte, garki niepozmywane a ja sie lenie, zamiast cokolwiek zrobic. I jeszcze dzis na 14 do pracy i znow do poznego wieczora Dobrze, ze jakies mieso na obiad mama dała gotowe, to tylko ziemniaczki TZ obiore i fasolke wstawie.

Kurcze mam jakiegos dola dzis I takie stany lękowe, wszystkim się przejmuje.Może dlatego, ze nie wyspana jestem, bo w piatek po pracy pojechalismy do naszego rodzinnego miasteczka i bylismy tam dopiero o 2 a o 7 pobodka, bo TZ jechal do kolegi naprawiac auto, wiec poszlam do rodzicow i mama szla na grzyby to sie z nia wybralam. A w niedziele rano z TZ, pelne wiaderka uzbieralismy przez 2 godz niecale. Lubie zbierac grzyby, TZ tez

motylek, ale Ty malutka, a na zdjeciach tak nie widac Podomiez male jest piekne, wszysscy mi tak mowia My z TZ tez z tych niewysokich:P I śliczne zdjecia

Ciekawe jaka bedzie moja przyszla szwagierka, bo TZ brat to glownie kolezanek ma pelno, a zadna na dluzej sie nie zatrzymala. Ale licze na jakas sympatyczna dziewczyne, z ktora moglabym sie zaprzyjaznic i zebysmy mogli w 4 na weekendowe wypady ruszac

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 10:55   #1817
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Witam ja po imprezie... dać dziadkom wódki

Motylek wszystkiego najlepszego! Mój TŻ też za bardzo nie widzi zmian po ślubie... A ja widzę w sobie. Mam chyba już inne myślenie... kiedyś chciałam być o wiele bardziej niezależna, teraz jestem na 100% przekonana że pójdę na nim wszędzie

lili87 cóż... Twoja sytuacja z teściami nie za ciekawa, ale popatrz ile masz plusów. Pełna niezależność od nich, nikt Ci potem nie wypomni ale to wam dali, pomogli itp, a w zamian dozgonna wasza wdzięczność i zatruwanie życia. Niech oni pomagają drugiemu synowi, będą ich mieli do końca na głowie. Tylko czy ciekawe czy oni z taką samą gorliwością zajmą się nimi na starość...

Dostaliśmy z powrotem samochód, jeszcze tylko założyć internet na mieszkaniu (teraz dalej jestem u rodziców) i będziemy u siebie.

Mój TŻ dalej nie ma pracy
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 10:59   #1818
Serendipity
Zakorzenienie

a ja się dowiedziałam, że dostanę teraz wypłatę tylko za pół sierpnia, a nie od poł sierpnia do 10.09. jak mogłam na to nie wpaść
finansowa ruina nadciąga.
Stary 2010-09-06, 11:04   #1819
vikuniaa
Zakorzenienie

i ja wkrotce chyba z TZ zamieszkam... bede studiowac (zaocznie) w jego miescie, a ze on mieszka sam... Ostatnio niezbyt nam sie uklada, jestesmy razem od 3,5 roku, wiec to wspolne mieszkanie traktuję jako poważną próbę dla nas.
Stary 2010-09-06, 11:05   #1820
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
i ja wkrotce chyba z TZ zamieszkam... bede studiowac (zaocznie) w jego miescie, a ze on mieszka sam... Ostatnio niezbyt nam sie uklada, jestesmy razem od 3,5 roku, wiec to wspolne mieszkanie traktuję jako poważną próbę dla nas.
Skoro macie kryzys, to jesteś pewna, że to dobry moment?
nie wydaje mi się.
Stary 2010-09-06, 11:20   #1821
alazkrainy
Zakorzenienie

O mamo, juz 12.00 ale mi dziś dzień zapiernicza, że nie wiem jak się nazywam.
Nas czeka w tym miesiącu wydatek na koła do auta około 600 zł, ale na to kasa odłożona już czeka na szczęście; można by powiedzieć,że to takie święte pieniądze, których ruszyć nie można.
Niech już ten 10 ty nastanie.

Któras pisała,że punciaka kupiła, jakiego? ja też mam punciaka, gdzieś Tż wyczytał, że mówią na nie kropek fajna nazwa, kojarzy mi się z tym kropkiem co go an telewizor się przyklejało

Któras pisała o cukini w słoiczkach, pomysł dobry, tylko kurcze mało mamy tej cukinii, więc chyba zrobimy cukinię zapiekaną, nadziejemy ryżem z warzywami jakimiś i tez będzie.

Stary 2010-09-06, 11:20   #1822
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Motylek wszystkiego najlepszego! Mój TŻ też za bardzo nie widzi zmian po ślubie... A ja widzę w sobie. Mam chyba już inne myślenie... kiedyś chciałam być o wiele bardziej niezależna, teraz jestem na 100% przekonana że pójdę na nim wszędzie
przepraszam ze sie smieje ale jak to przeczytałam, to monitor oplułam
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:25   #1823
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
przepraszam ze sie smieje ale jak to przeczytałam, to monitor oplułam
Co Ty masz za skojarzenia

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Kalosze będą w biedronie KLIK a któraś ma zamiar kupić

Stary 2010-09-06, 11:25   #1824
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Skoro macie kryzys, to jesteś pewna, że to dobry moment?
nie wydaje mi się.
Nie kryzys... Po prostu nie jest tak jak było kiedyś, a raczej-jest trochę rutyny, od dłuższego czasu, ponad pół roku. Chcę spróbować z nim zamieszkać, a jeżeli tak będzie gorzej, to wtedy chyba będzie tylko jedno wyjście.
Stary 2010-09-06, 11:33   #1825
effie22
Wtajemniczenie

Byłam z małym na podwórku pojeździł sobie swoim samochodem i pograliśmy w piłkę. Teraz obydwoje jestesmy dotlenieni, a ja się nawet zasapałam grając w noge Oj kondycja nie ta. Pogadałam z sąsiadką przez płot:P Ciągle się do niej wybieram na piwo i chociaż mieszkamy w jednym domu (bliźniak) to zawsze mi nie po drodze.

Co do szwagierek mój tż ma 3 braci, więc troche tych szwagierek będzie. Jedna już jest " pełnoprawna" na mocy kościoła:P i jest w porządku, druga też fajna - kiedyś chodziłyśmy razem na balety, także znałam ją dużo wcześniej zanim poznał ją brat tż-ta. Tylko oni ciągle się schodzą i rozchodzą więc nie wiem czy ostatecznie będzie szwagierką. Trzeciej szwagierki nie mam, albo nie znam jeszcze
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:35   #1826
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
no pewnie, że nie mój poziom
my radzimy sobie sami i dobrze na tym wyjdziemy- wierzę w to
ale jak widzę, że Ci co bręczą mają mieszkanie+wsparcie to naprawdę żal we mnie wzbiera. mimo wszystko wierzę, że to się kiedyś na nich zemści, a nam się poszczęści w życiu jeszcze
Cytat:
my zawsze pokazywaliśmy, że jesteśmy zaradni i że nam starcza. myśleliśmy, że tak jest najlepiej i byliśmy dumni, że od 19 roku życia jesteśmy samodzielni, płacimy rachunki, ja gotuję, radzimy sobie. teraz widzę, że trzeba bręczeć, że na to nie mamy, na tamto też nie, na jedzenie nie starcza, na pieluchy też nie....
taka strategia widzę, że zdaje rezultat
i bardzo dobrze robicie, tez jestem zdania, ze lepiej byc samodzielnym i nie liczyc na niczyja laske bo czlowiek mysle, ze pomoc bezinteresowana a potem cale zycie musi byc wdziecznym i za to dziekowac

ja tez zawsze mowie mojej mamie , ze wszytsko ok,dajemy rade i nawet jak chce mi dac jakies pieniadze to wojne z nia prowadze i mowie, ze byla umowa, ze jak sie wyprowadze to juz sie sama utrzymuje i juz od nich kasy nie biore, ale ta czy siak zazwyczaj mowi, ze mam brac bo to prezent i jak ma to daje (zreszta jest taka sprytna, bo juz wie, ze tak sama z siebie jak chce dac to nie chce wziac, wiec dzowni np zebym kupila jej smietane a ona mi odda kase no i oddaje nie np 2 tylko 100 zl- ja zawsze mowie ze nie mam jak wydac, a ona ze nie ma drobnych to mowie ze innym razem czy cos, a mama, ze nie nie mam brac i reszta dla mnie)
Cytat:
Cześć SPD

jak ja nie cierpię poniedziałku ale tylko trzy dni do pracy a potem 4 dni wolnego odpocznę sobie, może wreszcie okna umyję jak będzie pogoda, ogólnie plan na sprzątanie mam.

Wczoraj dostaliśmy dwie małe cukinki i musimy wymyślić co z nimi zrobić, bo lecza się nie opłaca, może jakos nadziejemy albo coś.
Dziś na obiad dalej kopytka, ale muszę zupę zrobić (buraczana będzie )
Robiłam te ciasteczka z płatków owsianych pycha cześciej zagoszczą w naszym menu
ja zrobilam w sobote kotlety z cukinii, i byly przepyszne
nawet miesozernemu Tztowi baaardzo smakowly
Cytat:
ogólnie bylo super oczywiscie cos tam sie wydarzylo co mnie z lekka wkurzylo, ale ogólnie to bylo super
pierwszy tydzien małżenski tez nam zleciał słodko

tesciowa jak to tesciowa musi miec swoje wizje
wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

a ja mam dzis ogromny problem :
odebralam dzis telefon, ze dostalam prace ( dosc dobrze platna, ktora napewno ulatwilaby nam baaardzo zycie), ale tyle zlego naczytalam sie o firmie i traktowaniu pracownikow, ze sama nie wiem co mam zrobic
z jednej strony juz wariuje w domu i chcialabym pracowac no i ta kasa, ale z drugiej strony zyc w ciaglych nerwach i spedzac caly dzien w pracy , ktorej nie lubie to tez nie jest dobre rozwiazanie
poradzcie co robic?
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:35   #1827
marcia45
Zadomowienie

Cytat:

Oj ja chciałam Fajnie, ze beda. A od kiedy? Bylam u rodzicow to tam w miasteczku byly jedne nie takie zle ale za 60 zl. Mam nadzieje, ze te beda tansze, te w kwiatki nie najgorsze.

Z cukini sprobuj moze zrobic takie placuszki jak ziemniaczane? Ja planuje kupic cukinie i je wlasnie zrobic bo tanio wychodza a podomiez przepyszne

Widzialam reklame ze papryka w auchen bedzie po 1,79 za kg. To taniutko, wiec jak ktoras jeszcze ma na leczo ochote mozna skorzystac:P

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:37   #1828
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość

lili87 cóż... Twoja sytuacja z teściami nie za ciekawa, ale popatrz ile masz plusów. Pełna niezależność od nich, nikt Ci potem nie wypomni ale to wam dali, pomogli itp, a w zamian dozgonna wasza wdzięczność i zatruwanie życia. Niech oni pomagają drugiemu synowi, będą ich mieli do końca na głowie. Tylko czy ciekawe czy oni z taką samą gorliwością zajmą się nimi na starość...
nie ma tego złego.... jednym słowem

tak w ogóle to wróciłam z małą ze sklepu- kupiłam czekoladę , chlebek, 2 bułki, ser żółty, ser topiony, dużą śmietanę, frytki, ocet, 2 zupy sproszkowane grochowe(bo nie mam grochu), ziemniaki 2 kg,mleko 3,2 %,musli i za wszystko zapłaciłam 26 zł także uważam, że niewiele

Stary 2010-09-06, 11:37   #1829
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Co Ty masz za skojarzenia

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

też się teraz oplułam przez Ciebie ssnowdrop nie zauwazylam tego przejezyczenia wczesniej a kaloszki ładne, te w romby mi się widzą, ciekawe ile będą kosztowały, mogłyby 29,90

edit: chyba jednak te w kropki bardziej

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2010-09-06 o 11:39
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:42   #1830
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
a ja mam dzis ogromny problem :
odebralam dzis telefon, ze dostalam prace ( dosc dobrze platna, ktora napewno ulatwilaby nam baaardzo zycie), ale tyle zlego naczytalam sie o firmie i traktowaniu pracownikow, ze sama nie wiem co mam zrobic
z jednej strony juz wariuje w domu i chcialabym pracowac no i ta kasa, ale z drugiej strony zyc w ciaglych nerwach i spedzac caly dzien w pracy , ktorej nie lubie to tez nie jest dobre rozwiazanie
poradzcie co robic?
może zaryzykuj... co Ci szkodzi. I tak nie masz pracy, także spróbować możesz

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:

edit: chyba jednak te w kropki bardziej
mi się podobają najbardziej w kropki, a później kwiatki. reszta ble

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości