|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Dało mi jej gadanie trochę do myślenia.
Zasadniczo nic mi złego nie powiedziała ale nie wiem tak wewnętrznie mnie ruszyło do przemyśleń. Cytat:
![]() Moja jest OK tylko nie wiem co ja napadło by mnie tak wkrecic w zadumanie nad swoim losem. ---------------------- Zezwłok już wymyty, łiskacz juz wypity. Powinnam sie rozkręcać do balangowania a zasypiam na siedząco.
|
|
#1802 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
..to moze to i dobrze? ![]() ale fajny jest ten kawałek od Betty , cus a'la wczesna nirvana , musze zgłebic ten zespół (pierwsze słysze i nim )
|
|
|
#1803 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A ja bym poszła spać bom zmęczona ale i tak nie zasnę. W tv nic nie ma, ksiunrzki pochowane, pić nie mogę, co tu robić? |
|
|
|
|
#1804 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Maja-cos se wkręcasz
-niepotrzebnie , zyje sie raz, kto nie ryzykuje ten nie ma ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
seksic sie w dodatku bez gumki u lala! ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- fogle to ja o butach mialam... kupiłam se takie cuś ![]() http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=19422
|
|
|
#1805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() o ranyyyy.... przeszłaś samą siebie życia Ci nie szkoda na takie żałowanie siebie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem czy ujawniać skąd... ![]() copy-paste w google to co podałaś i na pierwszej stronie był, czy tam na pierwszej z video... tylko, że tam jest "be my, be my, be my..." myślenia nie zdążyłam włączyć ![]() mnie nie, ale to ulubiony program moich dzieci, więc może one...
|
|
#1806 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nic z tego, chuop remontuje a ja tu sama na walizkach siedze
|
|
|
|
|
#1807 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i takie workery:
http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1026703 tylko materiał jest brzydki ..ale fason strasznie fajny , i to cus z tyłu mi sie nie podoba,ale spod spodni nie widac
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałabym
do wszystkich zainteresowanych + Polly przesyłki nadane, wypatrujcie listonosza
|
|
#1809 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja sie teraz zastaawiam czy tam sie mowi-be my? ![]() Cytat:
Nirvana ![]() Kurt ![]() edit-samoseksic sie?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-18 o 21:24 |
||
|
|
|
#1810 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dlatego jem, piję, tańczę i się bawię ![]() I się nie dam znów wrobić w takie smęty i schizy (bo ja to jakaś kaleka emocjonalna jestem )Cytat:
Ale mi w sztucznych materiałach nogi śmierdzą, to zamiast nich kupiłam glany
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 21:56 |
|||||
|
|
|
#1811 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nieee chce mi się słuchac muzyki, nic mi się nie chce Musze jutro wstac skoro świt, jechać po zaśw do roboty, potem po kredyt do banku a potem do nocy szorować podłogi ![]() A, bo się nie chwaliłam, że na zwolnieniu siedze. Ale co to za zwolnienie jak ciągle wypadają kursy do Brico, sprzątanie, pakowanie itp. A propos, ciekawe jak chatka Kameny. |
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1814 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1815 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Maja -ciebie trzeba opic, wysłac do dzikich chłopów......no i ten tego...moze Ci przejdzie ![]() co do butów-kurde stwierdziła ze na glany to jednak za stara jestem , a te są takie nieinwazyjne, ale tez nie za bardzo ucywilizowane-nom...i tanie są, to jak mi sie odwidzą to nie bedzie zal ![]() a te drugie? ![]() kurde...były ostatnie numery z jednych i drugich to wzięłam bo do 3 miesiecy mozna oddac....wiec kupiłam, a teraz sie zastanawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- , o czyms zapomniałam? ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- acha-co do butów jeszcze-to mam opory co do tych butów obu..(obu par) bo one nie są skórzane....no ale teraz wszystkie "porządne ludzie" chodzą w sztucznych...to moze czas sie przełamać...moze nie taki diabeł straszny , w sumie te buty to najtansze obuwie jakie w zyciu kupiłam .W sumie prawie wszystkie buty w sieciówkach są sztuczne ...zdziwiło mnie to...bo patrząc po cenach to my slałam ze skórzane..a tu zonk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
konkurs na temp.
![]() a co do sztucznych butów, też (jak Maja) nosic nie mogę, ale jak porządną skórzaną wkładkę się włóży to obleci, ale nie na cały dzień
|
|
#1818 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,do butów mam taki odsmierdywacz jedyny co dziala...mysle ze jak sie wypsika to bedzie gites
|
|
|
#1819 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1820 |
|
grozi wypollizowaniem
|
<----to jet aktywna mordka a'la micielina---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- ooo-o wolfku mowa
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-18 o 21:49 |
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1822 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a widzisz micielino-nadejszłas i przypomnialam sobie ze mam w szafie takie jedne buty
-na szafe z nimi!
|
|
#1823 | ||
|
Wiedźma
|
Tobie tylko klepanie zespołów w głowie.
mróx nobis cum Cytat:
Nie zamawianie Afgana to nie jest siła, tylko zły wybór. Cytat:
Przecież Ty się unieszczęśliwiasz na własne życzenie. Odwalasz cholerne samobiczowanie profilaktyczne. Jak kozioł w kapuście upierasz się przy stanie permanentnej frustracji wmawiając sobie, że ten stan jest lepszy, niż każdy inny. Czuję się bezradna. I nie wmawiaj nam, że wolisz nie dostawać kręćka, bo przecież ewidentnie właśnie go dostajesz. I to dość skutecznie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Nindżopesz
|
Ha, to by mogło nieźle spacyfikować przeciwnika! Wypróbuję metodę gdy ogarnie mnie święty acz niesłuszny gniew (bo przy słusznym nie będę chciała mieć z tym pajacem do czynienia).
|
|
|
|
#1826 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Klaudio, cuś ci zwiso
![]() ![]() o, przestało, i teraz jest Alex czy ktoś tak jak ja uważa, że Alex z Clockwork Orange i Alex ze Shallow grave to celowo som podobni? ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-18 o 22:04 |
|
|
|
|
#1827 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ach, ach, jakżesz pikny ten głos
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ech..to przez red tak mi sie stało ![]()
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
padam na ryjek. Nawet nie mam czasu nadrobić baru. Ale wpadłam Was wycałować
|
#1829 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzika zastrzel, to szable będą ![]() Cytat:
luz blues i zero przejmowania się ![]() Cytat:
a sama siebie nie zranię - i o to chodzi ![]() Frustracja to jest, jak czegoś nagle zachcę - tu i teraz - a nie dostanę ![]() Kiedyś chciałam chcieć i że będzie fajnie i się ułozy i w ogóle takie tam.... ale potem... potem obiecałam sobie, że już nikomu nie zaufam i nie dam się zranić tylko tyle i aż tyle ![]() Od kilku lat jedyne uczucia, jakie budzą we mnie faceci, to co najwyżej chwilowa chęć przelecenia jakoś nic głębszego nie udaje mi się wykrzesać ![]() Cytat:
![]() Mogę Wam przestać zrzędzić i fiksować- da się zrobić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 22:21 |
|||||
|
|
|
#1830 |
|
Nindżopesz
|
Muszę pomyśleć
Daj mi z tydzień bo nie pamiętam ![]() Polly, muahaha, dobrze Ci tak! A piosenka zaiste boska |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

i niech te wiedźmy się w końcu pozajmują własnymi sprawami 

..to moze to i dobrze? 
, cus a'la wczesna nirvana
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ło jeszuuu, to dopiero byłaby makabra 

Musze jutro wstac skoro świt, jechać po zaśw do roboty, potem po kredyt do banku a potem do nocy szorować podłogi