|
|
#1771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
Cytat:
informuj odpowiednie organa i jeszcze fąt zakładaj Cytat:
, tylko u nas do piwa wrzucało się wódkę z kieliszkiemCytat:
|
|
|
#1773 | |
|
Nindżopesz
|
Nie rozumiem zasadności części o wnioskach
![]() No, np. Fintrolle albo Korpiklaani... ![]() Więc skąd nienawiść? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1774 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znowu spędziłam pół godz w wannie
I nudzi mi się,spać chyba pójdę ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- ![]() Tłumaczenie proszę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
się zaczyna
![]() z postępków wcześniejszych i remontu tylko sprawdz, czy producenta rolet znasz (jakieś nalepki czy cóś) , bo przy wymianie tkaniny u niego będzie najtaniej
|
|
#1776 | |||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Maja mam ochotę ci wtłuc ![]() sama sobie "robisz źle" zakładając ze: 1-na pewno nie zechce mnie ten, który mnie sie spodoba ![]() 2-i tak sie wszystko spitoli (a nawet jakby to co?, warto zaryzykowac, by pobyc z kimś fajnym rok, czy 2..nikt nie wie na początku ile związek bedzie trwał ..a rozstania zadko są dramatyczne..częściej obu stronom sie powoli odniechciewa i tragedi nie ma)sorry ze tak smęcę, bo to nie moja sprawa,ale serio nie mogę przeżałować ze taka fajna laska wbiła se do głowy jakies gupoty i w dodatku sobie wmawia ze tak jest dobrze , skąd Ci sie to wzięło? ![]() dobrze ze sie nauczyłas trzymac zachcianki..itp trele morele...ale w sumie ..to po co? ![]() Cytat:
ja robie na odwrót-najpierw jest-bosheeeeee-jak ja cie nienawidzę-i do dzieła ![]() Cytat:
moja teściowa od zawsze mowi Tzowi ze ma nie chodzic obdarty nawet "pod spodem"-"bo jakby co, to ona sie spali ze wstydu identyfikując zwłoki" Cytat:
![]() Cytat:
a moze śprejem? ,akryl wg mnie sie "połamie" a moze po prostu zmienic szmate?
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
nasza wielka nienormalna rodzinka
![]() inny miał czachę też na wierzchu. (mam tylko nadzieję, że zegarek za 4 dychy posłuży mi dłużej niż rok )w razie czego mozna tarcze wywalić i zostawić samą bransoletę ![]() będzie mi się o ściągacz kurtki czepiać - gruby jest ![]() Hecate wrzuciła na fb muzę Nine Inch Nails, to przypomniało mi się, jak kiedyś ktoś pokazywał ich wcześniejszy "Closer" - znacie to? Łopsceniczne robale, mięso i związany wokalista ![]() http://www.youtube.com/watch?v=PTFwQP86BRs&ob=av2n dla mnie lepsze od Gagi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 20:23 |
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba mi bliżej do twojej jednak...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O a widzisz nie przyszło mi do głowy ze jestem najładniej pachnąca nieudacznica w gminie ![]() Cytat:
![]() Zegarek jest fantastyczny. Troche mi nie pasuje ta czaszka na cyferblacie taki czysto czarny byłby lepszy ale i tak mi się podoba. Obściskuję, odściskuje itp. A będzie bardziej zrozumiałe jak powiem zem gadała z teściową?
|
|
#1780 |
|
grozi wypollizowaniem
|
O miciel przyszła ![]() argh.....i nagadała ci gupot a ty uwierzyłaś?
|
|
#1781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale odwrotnie to tylko wczoraj było, żeby mi w krew nie weszło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
) i jestem rozczarowana myślałam, że wybierzesz mnie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-18 o 20:26 |
|||
|
|
|
#1782 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że jestem daleko
![]() Cytat:
albo byłam goooopia, naiwna i łątywowierna i łatwo dawałam się omotać, jak ktoś się mną tylko bawił, noł łej, never never ever Cytat:
A ja już nie ufam ludziom i mam chorobliwe opory przed poznawaniem łopcych na imprezie z facetem jest fajnie, dopóki tańczy, obściskuje i siedzi cicho Jak zaczynają zagadywać, to spierniczam Trudno mi to wytłumaczyć - to instynkt, a po pijaku nie myślę ![]() No i po co mi w sumie chłop poza seksem? Do tej pory większość znaczących dla mnie znajomości robiło mi straszny *******nik w głowie, emocjach i całym wszystkim, że się pozbierać i uporać sama ze sobą nie mogłam Ufam tylko sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 20:39 |
||||||
|
|
|
#1783 | ||
|
Nindżopesz
|
Acha
![]() Cytat:
Cytat:
Znaczy do czego?Szmaty póki co nie zmienię bo jest baaardzo dużo wydatków, rolety nie są takie ważne. I nie chce mi się szukać Człowieka od Rolet. Chyba, że samemu można je jakoś zmienić? Ale jak to wyjdzie, lepiej nie. |
||
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1785 |
|
Nindżopesz
|
Ba, teraz wszystko jasne. Ale pamiętaj, że teściowe zawsze wyrzucają naturalną dwudziestkę na blef i dołowanie.
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1787 |
|
grozi wypollizowaniem
|
boli, nie boli
..bo to wiadomo kto kogo rzuci? ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Maja-ale skoro tak, to tym bardziej uważam ze jadnak powinnas ciastko polizac ![]() a wiecie co ja zrobiłam? kupiłam 2 pary butów w deadmanie
|
|
#1788 | ||
|
Zakorzenienie
|
ło matko
i niech te wiedźmy się w końcu pozajmują własnymi sprawami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- pokaż ![]() też ostatnio tam kupiłam i jestem b. zadowolona
|
|
|
#1789 |
|
grozi wypollizowaniem
|
męczy mnie piosenka-ktos moze kojarzy punkrockowy kawałek ze słowami "be mine, be mine,be mine..." sraty taty
|
|
#1790 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A Maja trafiała na buców co siem nie znajom. |
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Panda
ja Cię widzę, ale jestem silna nie zamówię tego Afgana
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() jakie rzuci? już od samego początku, jak mi tylko zacznie zależeć, to boli i wszystko się wywraca na lewą stronę No chyba, ze ktoś jest szczęśliwy, jak się zakocha mi się nie zdarzało ![]() Bardziej przypominam *******one zdołowane emo ![]() A potem jeszcze gorzej się męczyć, bo p 3 miesiącach znajomości przez następne 2 lata czułam się zdołowana, pusta, wypalona i niezdolna do żadnych uczuć. *******ę takie mordownie dla paru chwil przyjemności ![]() wolę od czasu do czasu podostawać swira niż znów się meczyć ![]() Ale już nie będę Wam nudzić, jak mnie chcica albo głupawka złapie Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 20:59 |
|
|
|
|
#1793 |
|
never say no to panda
|
aaaa, to o Afgana Ci chodziło
bo ja sobie tak tylko walnęłam
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
noooo, ale jeszce Duro
|
|
#1796 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a jakbys sie zakochała z wzajemnościa to tez byś była nieszczęśliwa? ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Beeeeeeety!!! kooooooooooooooooooooooch am Cie ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- skąd wiedziałas? ![]() jak kopie od południa i
|
|
|
#1797 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1798 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1799 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Betty, Ciebie to do Jaka to Melodia dać
![]() hm... ![]() jakbym miała teraz komuś zaufać? ło jeszuuu, to dopiero byłaby makabra ![]() Kiedyś myślałam, że z wzajemnością... ale nie wiem, kto wymyślił te bujdy o różowych okularach - u mnie był jeszcze gorszy *******nik i huśtawki uczuć niż zwykle ![]() A, i omal nie zemdlałam tuż przed spotkaniem z gościem Cytat:
![]() pamiętam tylko, że mi było z tym bardzo źle i jakaś taka przybita byłam nic nie jadłam ani nie spałam, przez co całe dnie byłam zamulona na maksa ![]() Chyba za bardzo chciałam chcieć i tak mnie to paliło, że się sama tym jednocześnie wypalałam... takie miałam wrażenie ![]() ale ja nie moge tak bez miłości... ![]() Wiem - beznadziejny ze mnie przypadek, ci się kręci w kółko Dlatego wolę siedzieć w swoim świecie niż dostawać kręćka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 21:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

)
Trzeba zainteresować Wami odpowiednie organa państwowe
I wizooż, bo zwierzęta macie
W LO kumple pili czasami coś takiego jak U-Boot, kieliszek z wódką włożony do kufla i dopełniony piwem 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i na koniec powiedziałam, że go nienawidzę

) i jestem rozczarowana

na imprezie z facetem jest fajnie, dopóki tańczy, obściskuje i siedzi cicho