Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 21:51   #1801
Bakteryika
Wtajemniczenie

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

my czujemy potrzebe!!! nie pijemy, nie palimy, nie puszczamy sie - skandalu nam sie chce!
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:24   #1802
Kofika13
Zakorzenienie

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2618341 5]Ale jak to tak ma byc, ze nie odczuwasz takiej potrzeby, czuje sie zawiedziona [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
my czujemy potrzebe!!! nie pijemy, nie palimy, nie puszczamy sie - skandalu nam sie chce!
hehhehe

bakta nic z tych rzeczy, tylko bys sie rozczarowala

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:42   #1803
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anka! Pokaż wiadomość
ale moja kosmetyczka wlasnie mnie mizia pedzelkiem po twarzy delikatnie, ale mi to odpowiada, bo jest przyjemne i widze efekty
A przy tym jest tania, same kwasy kosztuja mnie 15-20f
powaznie? u mnie chce 20f za to, ze mi twarz Dermalogica przemyje
ta kosmetyczka ma strone www? gdzie stacjonuje?

I'm so glamorous, I piss glitter!

Edytowane przez szien
Czas edycji: 2011-04-05 o 22:46
szien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:44   #1804
Kbaga
Raczkowanie

Wizazowy wydzial dochodzeniowy....
Patrze jakie ciekawskie...

Kwasze sie sama w domu kawsami z ebaya... miziam i smeram i efekty widze..tylko lico biale jak sciana
Kbaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 09:17   #1805
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

stojac dzis w porannym scisku w metrze osmielilam sie dotknac, doslownie musnac stope siedzacej przede mna lalki. Zebyscie widzialy spojrzenie jakie mi przeslala. Potem, przy gwaltownym hamowaniu rabek swetra otarl sie o jej kolano. Gdyby spojrzenie moglo zabijac padlabym trupem na miejscu. Ja to taka niewrazliwa jestem no. Jak ja moglam? przeciez to oczywiste ze powinnam zachowac pol metrowa odleglosc a tak przeze mnie stracila punkty na ifonowej grze bo sie skupic nei mogla

21C zapowiadaja w Londonie, ide na luncz na trawke

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 09:55   #1806
peorth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
plus jest jeszcze jeden powod, ktorym nie chcialabym dzielic sie publicznie
kofi jest w ciąży?
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 12:07   #1807
maatra
Wtajemniczenie

Cytat:
heee napewno was zauwazymy to kto do was w koncu przyjezdza? moona?
Napewno Moona i jej chlopaki,a pozniej w niedziele,lub poniedzialek wpadnie moja kuzynka z rodzina.
Cytat:
plus jest jeszcze jeden powod, ktorym nie chcialabym dzielic sie publicznie
a dowiemy sie PO ?
Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
dokladnie

nawet 3 faza SB mi nie idzie
tz u tesciow dzisiaj,a ja od rana spacerowalam i troche po sklepach pochodzilam. Fajne sa tu ubrania,ale ceny tragiczne !!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 12:39   #1808
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość
kofi jest w ciąży?
okres mam dostac na swieta.... jak niedostane, to wtedy zaczne sie zastanwiac czy jestem czy moze mi sie tylko spoznia

poki co nic mi o tym niewiadomo

*

przylazlam do pracy ..... jakos sie trzymam,ide na lunch na goraca zupke papapapa

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Stary 2011-04-07, 15:31   #1809
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość
kofi jest w ciąży?
to akurat szybko wyszloby na jaw, wiéc nie wiem po co ukrywac
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 08:30   #1810
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

szybko bysmy zauwazyly hormonalnosc nastrojow :p

Kuchnia Tygryska
Stary 2011-04-08, 09:43   #1811
Kofika13
Zakorzenienie

mozecie sie nade mna pastwic ile chcecie
mam to w
zreszta jak bede, to wam powiem przeciez.....
bede potrzebowala rad,informacji,nowinek,na zw sklepow, etc etc

poki co piiiiiiikkkkkkkknie jest na zewnatrz i micha mi sie cieszy od ucha do ucha

pa

Albert Einstein

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 09:49   #1812
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
poki co piiiiiiikkkkkkkknie jest na zewnatrz i micha mi sie cieszy od ucha do ucha

pa
mi też
szczególnie, że w piątki nie pracuję
i za chwilę spotkam Bakti
Stary 2011-04-08, 13:41   #1813
anka!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość
powaznie? u mnie chce 20f za to, ze mi twarz Dermalogica przemyje
ta kosmetyczka ma strone www? gdzie stacjonuje?
nie ma stronki, salon ma w domu, jesli chcesz szczegoly to podam na priva

ale cudnie dzisiaj
jutro koniecznie wypad nad rzeke na kocyk i grill wieczorkiem
Stary 2011-04-08, 17:54   #1814
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anka! Pokaż wiadomość
nie ma stronki, salon ma w domu, jesli chcesz szczegoly to podam na priva

ale cudnie dzisiaj
jutro koniecznie wypad nad rzeke na kocyk i grill wieczorkiem
to ja poproszę o priva
bo znalazłam u siebie kosmetyczkę, która robi kasę ale bierze 76 funtów za wizytę

Stary 2011-04-09, 20:36   #1815
beafrance
Zadomowienie

czesc
Witam sie juz z domu.
Alez cudna pogoda, caly dzien pracowalam w ogrodku.
ide was troche nadrobic

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
dziwnie tak w sensie że ludzie jakos nie mysla zeby na takie dlugie wakacje jechac, do biednego (?) kraju. Zazwyczaj szukaja luksow na urlop No wlasnie.... Odbierasz Wietnam jako kraj mniej czy bardziej "zacofany"?

W jakims programie slyszalam ze w Azji nic sie nie zmarnuje, wszystko co nadaje sie do zjedzenia na pewno zostanie zjedzone i czy to pies czy kot nie ma znaczenia... Oczy, uszy, ogony..... Sa nawet restauracje gdzie podaje sie tylko dania z psa... Chore czy nie- nie wiem ja bym nie zjadla
tak odbieram
I to jest powod dla ktorego nie moglabym tam mieszkac. Ich podejscie do zwierzat,do srodowiska , zero uswiadomienia ekologicznego...masakra. Wszedzie smieci. Oczywiscie przy resortach czysto. Jak widzialam zolwie w knajpie w akwarium to plakac mi sie chcialo...
Co do ich jedzenia...raz lokalesi siedzieli stolik obok no i ....jedli kurze lapki
No i nieusmiechaja sie w ogole!

Cytat:
A no i dostałam półtora miesiąc urlopu na wyjazd do Azji. Więc już na danich kupujemy bilety
Super!

Zgadzam sie co do kwasow, fajnie dzialaja na buzke, ale moga uczulic lub bardzo podraznic. Kazda cera inna, trzeba testowac - ale bardzo ostroznie! (Aha, BHA , glikolowy...jest tego troche)
Natomiast na lato swietnie sprawdza sie peeling migdalowy i raczej kazdemu pasuje.
Filtry dobrze byloby cale lato stosowac, ale ja osobiscie nie cierpie. Kupilam wczoraj w tk maxxie wielki kapelusz.
A Azjatki na plazy nosza parasolki zwlaszcza Koreanki maja swira na punkcie wybielania cery.
W ogole w Wietnamie w supermarkecie na polce z kosmetykami - wszystko wybielajace (nawet dezodoranty )

Edytowane przez beafrance
Czas edycji: 2011-04-10 o 10:10
beafrance jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 21:46   #1816
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beafrance Pokaż wiadomość
Super!

Zgadzam sie co do kwasow, fajnie dzialaja na buzke, ale moga uczulic lub bardzo podraznic. Kazda cera inna, trzeba testowac - ostroznie! (Aha, BHA , glikolowy...jest tego troche)
Natomiast na lato swietnie sprawdza sie peeling migdalowy i raczej kazdemu pasuje.
Filtry dobrze byloby cale lato stosowac, ale ja nie cierpie. Kupilam wczoraj w tk maxxie wielki kapelusz.
A Azjatki na plazy nosza parasolki zwlaszcza Koreanki maja swira na punkcie wybielania cery.
W ogole w Wietnamie w supermarkecie na polce z kosmetykami wszystko wybielajace (nawet dezodoranty )
Ja używałam kwasów przed wyjazdem do UK i bardzo to sobie ceniłam. Tutaj jest strasznie trudno znaleźć kogoś kto w ogóle to robi, jeżeli już kogoś takiego się znajdzie to bierze za to nie ziemską kasę

U mnie się trochę porobiło ;/
Tż'owi zabrano połowę benefitów bo im się chyba coś przewidziało co do moich zarobków
Doszli do wniosku, że ja mogę pokryć ze swojej wypłaty tą sumę, którą mu zabrano. Niby wszystko fajnie tylko, że on taką samą sumę, którą razem nazbieramy (benefity+moje zarobki) dostawał na życie jako osoba samotna, a teraz oczekują by za te same pieniądze żyło 2 ludzi plus carer.
Będziemy walczyć o zmianę decyzji i we środę mamy spotkanie z pracownikiem socjalnym.
Jest mi strasznie przykro, przepłkałam cały ranek. Oni chyba nie zdają sobie sprawy, że mój Tż nie będzie mógł nigdy pracować na takich samych zasadach co przeciętny człowiek. Nigdy nie będzie mógł dorobić sobie na boku czy wziąść nadgodziny jeżeli chce coś zaoszczędzić.

Postanowiliśmy, że pojadę do Azji tak czy siak bo to pewnie ostatnia szansa na jakiekolwiek wakacje. Jadę bez niego. Tż się wycofał bo stwierdził, że już tam był i nie jadąc nic nie straci.
Tak się cieszyliśmy na ten wyjazd, planowaliśmy go od zeszłego roku, a teraz kupa... Gdyby nie obicieli benefitów to wzielibyśmy kredyt na jego pobyt w Tajlandii, a teraz kupa
Pracuję od 16 roku życia. Jestem tutaj od ponad 4 lat, ani funta nie wzięłam od rządu, nawet jak byłam bezrobotna i mialam prawo do benefitów to żyłam z oszczędności. Tż będzie osobą niepełnosprawną do końca życia. Gdyby miał szansę to jestem w 100% pewna, że by im te benefity do gardła z powrotem wcisnął, gdyby tylko oddali mu zdrowie i niezależność. Utrzymują nierobów, ludzi fizycznie zdolnych do pracy, a jemu kasy dziadują

Stary 2011-04-09, 21:56   #1817
***luna
Zakorzenienie

Szien przykro to slyszec.
Mozliwe, ze doszlo do pomylki.
Jest taka stronka entitledto.co.uk
Mozesz wejsc I sobie sprawdzic co wam sie nalezy i na jakich zasadach.
I mam nadzieje, ze skoro TZ ma opiekuna to otrzymuje stosowna w wysokosci DLA

A jeszcze jedno. Czasami organizacje pozarzadowe wspieraja osoby niepelnosprawne wlasnie w kwestii benefitow (ale Ty pewnie to wiesz, bo chyba troche w tej branzy pracujesz).

Powodzenia
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 23:01   #1818
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Szien przykro to slyszec.
Mozliwe, ze doszlo do pomylki.
Jest taka stronka entitledto.co.uk
Mozesz wejsc I sobie sprawdzic co wam sie nalezy i na jakich zasadach.
I mam nadzieje, ze skoro TZ ma opiekuna to otrzymuje stosowna w wysokosci DLA

A jeszcze jedno. Czasami organizacje pozarzadowe wspieraja osoby niepelnosprawne wlasnie w kwestii benefitow (ale Ty pewnie to wiesz, bo chyba troche w tej branzy pracujesz).

Powodzenia
dzięki
Nie sadze by doszło tutaj do pomyłki, po prostu im się wydaje, że my powinniśmy wegetować bo takie nas życie będzie czekać, życie od pierwszego do pierwszego. Za każdym razm jak będę miałą jakieś ekstra pieniądze to oni to odejmą od Tż'a kasy. Nwet mi wysłali list, że jeżeli pracuję jako kelnerka czy barmanka to napiwki w rozliczenie też mam wliczać
Tż otrzymuje najwyższe DLA. To akurat nigdy się nie zmieni bo przecież nie wstanie z wózka i nie zacznie chodzić o własnych siłach (a pewnie by tak chcieli).
My wiemy co nam się należy ale po prostu chodzi tu o to, że nas ukarano za to że jesteśmy uczciwi. Moglibyśmy kłamać, że Tż żyje sam, że nie ma żony, itd. albo mogłabym pójść na bezrobotne i być w lepszej sytuacji finansowej niż jesteśmy teraz Śmieszny kraj, w którym opłaca się być bezrobotnym. Podejżewam, że gdybym obcięła swoje godziny do 16/ tyg to by dali Tż'owi więcej kasy ale ja nie chcę siedzieć na du*ie. Nie jestem tego typu człowiekiem, nawet z wolontariatu musiałabym się im tłumaczyć. Dlaczego marnuję czas na pracę za darmo gdzie powinnam robić full time aby oni mogli mi połowę kasy zabrać.
Minimalna roczna płaca to coś ponad 8000, Tż dostawał ponad 7 tyś rocznie jako "zadośuczynienie" za to, że nigdy nie będzie mógł pracować i to była jego minimum annual wage i oni teraz zabrali połowę tego. Ja pracuję na 3/4 etatu. Weź opłać rachunki, ubezpieczenie, jedzenie, część za opiekę i zapomnij o odłożeniu czegokolwiek bo pewnie będziemy musieli kasę pożyczać aby kupić mi tampony

Stary 2011-04-09, 23:17   #1819
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
Nie sadze by doszło tutaj do pomyłki, po prostu im się wydaje, że my powinniśmy wegetować bo takie nas życie będzie czekać, życie od pierwszego do pierwszego. Za każdym razm jak będę miałą jakieś ekstra pieniądze to oni to odejmą od Tż'a kasy. Nwet mi wysłali list, że jeżeli pracuję jako kelnerka czy barmanka to napiwki w rozliczenie też mam wliczać
Tż otrzymuje najwyższe DLA. To akurat nigdy się nie zmieni bo przecież nie wstanie z wózka i nie zacznie chodzić o własnych siłach (a pewnie by tak chcieli).
My wiemy co nam się należy ale po prostu chodzi tu o to, że nas ukarano za to że jesteśmy uczciwi. Moglibyśmy kłamać, że Tż żyje sam, że nie ma żony, itd. albo mogłabym pójść na bezrobotne i być w lepszej sytuacji finansowej niż jesteśmy teraz Śmieszny kraj, w którym opłaca się być bezrobotnym. Podejżewam, że gdybym obcięła swoje godziny do 16/ tyg to by dali Tż'owi więcej kasy ale ja nie chcę siedzieć na du*ie. Nie jestem tego typu człowiekiem, nawet z wolontariatu musiałabym się im tłumaczyć. Dlaczego marnuję czas na pracę za darmo gdzie powinnam robić full time aby oni mogli mi połowę kasy zabrać.
Minimalna roczna płaca to coś ponad 8000, Tż dostawał ponad 7 tyś rocznie jako "zadośuczynienie" za to, że nigdy nie będzie mógł pracować i to była jego minimum annual wage i oni teraz zabrali połowę tego. Ja pracuję na 3/4 etatu. Weź opłać rachunki, ubezpieczenie, jedzenie, część za opiekę i zapomnij o odłożeniu czegokolwiek bo pewnie będziemy musieli kasę pożyczać aby kupić mi tampony
Czasami źle coś przeliczą.

Niestety system tak działa.

Chociaż moze akurat wam się uda coś osiągnąć po tym spotkaniu.
I wiem, że czasami osobyzajmujace się benefitami profesjonalnie mogą zdziałac... odrobine magii
blogowo:
aktywnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 23:36   #1820
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Czasami źle coś przeliczą.

Niestety system tak działa.

Chociaż moze akurat wam się uda coś osiągnąć po tym spotkaniu.
I wiem, że czasami osobyzajmujace się benefitami profesjonalnie mogą zdziałac... odrobine magii
Ja bym to rozumiała gdyby on był na job seeker allowance i był zdatny do pracy ale chodzi o to, że on jest sparaliżowany od klatki piersiowej w dół, nie może się nawet podrapać i oni przez zabranie mu tych pieniędzy odbierają jakość życia.
Bo dla mnie czy dla Ciebie to np. łatwo jest zorganizować wakacje. Możemy zatrzymać się w hostelach, podróżować lokalnymi pociągami czy walić z buta, a on? nawet jak pojedziemy gdzieś na weekend to wyglądamy jakbyśmy się przeprowadzali do tego miejsca
bo to trzeba i krzesło prysznicowe wziąść i materac i w ogóle znaleźć hotel z przystosowaną łazienką, a zazwyczaj to jest minimum 3* hotel. Ja sobie zawsze poradzę ale on całkowicie jest od nich zależny, że będzie musiał siedzieć i gapić się w ścianę, bo na kino teraz będziemy musieli odkładać przez jakieś 2 miesiące nie wspominając już o wyjeździe do innego miasta czy kraju. Chodzi mi o jakość życia jaką mu teraz zaserwują. To nie tak, że my żyliśmy jak u Pana Boga za piecem przed cięciami. Po prostu wtedy mieliśmy z czego odłożyć, a teraz tak już nie będzie.
Tż ostatnio znalazł zdjęcie w domu swojej mamy, zdjęcie zrobione kilka miesięcy przed jego wypadkiem. Popadł w taki dół, że pierwszy raz od 4 lat się do mnie nie odzywał. Kilka dni nad nim pracowałam, żeby powiedział o co chodzi. Nie chcę nawet myśleć co to będzie jak się okaże, że ta decyzja jest ostateczna i że będziemy musieli teraz wegetować

Liczę na jego opiekunkę socjalną i na jej mądrości życiowe. Już napisaliśmy odwołanie teraz tylko chcemy aby ona rzuciała na nie okiem i powiedziała co z tym robić.

Ehh... wygadałam się
dzięki Luna
a teraz idę spać bo jutro do pracy... Niedziela, a ja będę za biurkiem siedzieć... Yeay... Fun!!!

Stary 2011-04-10, 10:13   #1821
beafrance
Zadomowienie

szien nie masz lekko . Trzymam kciuki za odwolanie tej decyzji.

Stary 2011-04-10, 11:14   #1822
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
szien nie masz lekko . Trzymam kciuki za odwolanie tej decyzji.
będzie lepiej... musi

tak w ogóle odnośnie tych kremów wybielających, o których pisałaś to azjaci mają kręćka na tym punkcie. Jak studiowałam w Finlandii to mieszkałam z dziewczyną z Chin, która miała wybielającą serię L'oreal'a dostępną tylko w sklepach azjatyckich cały czas się blokerem mazała, nawet jak było -10 za oknem i szaro buro. Nawet sobie wytłumaczyć nie dawała, że przez ciągłe smarowanie się 50spf blokuje produkcję witaminy D.
Czasami jak przeglądam zdjęcia znajomych, którzy są teraz w Tajlandii to tajki są białe jak kreda od tych wszystkich kremów i fluidów, które są o 5 tonów jaśniejsze niż ich karnacja. Wyglądają jak upiory.

Stary 2011-04-11, 08:45   #1823
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
czesc
Witam sie juz z domu.
Alez cudna pogoda, caly dzien pracowalam w ogrodku.
ide was troche nadrobic
bea witaj!

Cytat:
Ja używałam kwasów przed wyjazdem do UK i bardzo to sobie ceniłam. Tutaj jest strasznie trudno znaleźć kogoś kto w ogóle to robi, jeżeli już kogoś takiego się znajdzie to bierze za to nie ziemską kasę

U mnie się trochę porobiło ;/
Tż'owi zabrano połowę benefitów bo im się chyba coś przewidziało co do moich zarobków
Doszli do wniosku, że ja mogę pokryć ze swojej wypłaty tą sumę, którą mu zabrano. Niby wszystko fajnie tylko, że on taką samą sumę, którą razem nazbieramy (benefity+moje zarobki) dostawał na życie jako osoba samotna, a teraz oczekują by za te same pieniądze żyło 2 ludzi plus carer.
Będziemy walczyć o zmianę decyzji i we środę mamy spotkanie z pracownikiem socjalnym.
Jest mi strasznie przykro, przepłkałam cały ranek. Oni chyba nie zdają sobie sprawy, że mój Tż nie będzie mógł nigdy pracować na takich samych zasadach co przeciętny człowiek. Nigdy nie będzie mógł dorobić sobie na boku czy wziąść nadgodziny jeżeli chce coś zaoszczędzić.

Postanowiliśmy, że pojadę do Azji tak czy siak bo to pewnie ostatnia szansa na jakiekolwiek wakacje. Jadę bez niego. Tż się wycofał bo stwierdził, że już tam był i nie jadąc nic nie straci.
Tak się cieszyliśmy na ten wyjazd, planowaliśmy go od zeszłego roku, a teraz kupa... Gdyby nie obicieli benefitów to wzielibyśmy kredyt na jego pobyt w Tajlandii, a teraz kupa
Pracuję od 16 roku życia. Jestem tutaj od ponad 4 lat, ani funta nie wzięłam od rządu, nawet jak byłam bezrobotna i mialam prawo do benefitów to żyłam z oszczędności. Tż będzie osobą niepełnosprawną do końca życia. Gdyby miał szansę to jestem w 100% pewna, że by im te benefity do gardła z powrotem wcisnął, gdyby tylko oddali mu zdrowie i niezależność. Utrzymują nierobów, ludzi fizycznie zdolnych do pracy, a jemu kasy dziadują
szien
ten system benefitów jest jednak dziwny tutaj
tak jak pisałaś: najwięcej dostają chyba oszuści i lenie, a ci którym naprawdę się należy to muszą się tłumaczyć choć na pewno idea zakładała to odwrotnie

witam w poniedziałkowy poranek z kawą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg smily kawa.jpg (9,3 KB, 3 załadowań)

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 08:50   #1824
Kofika13
Zakorzenienie

szien - trzymam kciuki co by sie wszytsko wyjasnilo

lola i reszta tez witam z kawka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beautiful_coffee_art_5.jpg (18,7 KB, 1 załadowań)

Albert Einstein
Stary 2011-04-11, 09:03   #1825
peorth
Zadomowienie

ja mam taką Inkę

edit: osz kurde nie pokażę Wam, coś mi się schrzaniło ze zdjęciami!
edit 2: wrzuciłam na fb

szien, musi Ci być naprawdę ciężko. trzymam kciuki, żeby z finansowej i każdej innej strony też jakoś się wszystko ułożyło.

Edytowane przez peorth
Czas edycji: 2011-04-11 o 09:08
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 10:42   #1826
***luna
Zakorzenienie

jestem półprzytomna
po trzeciej kawie dochodze do siebie

Chwila przerwy i do... pracy rodacy
blogowo:
aktywnie
Stary 2011-04-11, 11:56   #1827
Kbaga
Raczkowanie

bryy
ja juz dzis tez kolejna kawe pije...glowa mi peka od samego wstania wogole zle spalam i jeszcze dzis pracowac musze...bllleee

peorth tez chcialabym zobaczyc wiecej zdjec 'slonia'... wejde na fb to wysle zaproszenie do Ciebie

szien wspolczuje sytuacji...niestety system benefitowy nie pomaga tym co powinien a nagradza za oszustaw i machloje...nie motywujac ludzi do pracy tylko pojscia na latwizne

milego i spokojnego dnia Wam i sobie zycze...oby do 17

Edytowane przez Kbaga
Czas edycji: 2011-04-11 o 12:55
Kbaga jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 13:08   #1828
beafrance
Zadomowienie

kbaga moze lepiej oby do piatku

I jeszcze w temacie naturalnej pielegnacji - polecam ten watek KLIK
Watek biochemiczny to masakra, wymieklam po kilkudziesieciu postach

Stary 2011-04-13, 10:00   #1829
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Dzindybry,
siedze sama w biurze, popijam zielona herbate i czytam ARBMagazine, Issue 152 na przebudzenie. Niezwykle interesujacy artykul o cieciu drzew przy kablach wysokiego napiecia . Gdzie jest emotka z ziewaniem OK no niech bedzie ta - ziewam z usmiechem.

szien wyjasnilo sie cos? ty to masz przejscia dziewczyno. Mam nadzieje ze wam sie uda wywalczyc zmiane decyzji.

Ja tez sie sama kwasze. Nie mam jakos zaufania do kosmetyczek . Uwazam ze sama znam swoja cere i wiem co dac i na jak dlugo .

OK chlopcy przyszli - czas popracowac .

Edytowane przez lorelei
Czas edycji: 2011-04-13 o 10:01
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 11:14   #1830
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

ale sie zapuscilysmy na tym watku, wstyd

Kuchnia Tygryska
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości