Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 14:06   #1801
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Anett23 - łatwo ustalić właściciela rzeczy osobistych, gorzej ze sprzętami...
Stary 2011-03-30, 14:12   #1802
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Wypalona, to nie jest Twoja wina, że eks jest takim idiotą Skoro nie chce takiej fajnej dziewczyny, to nie, tylko on na tym traci, a nie Ty

Anett23, to straszne co tutaj piszesz, aż się w głowie nie mieści... Jak można tak się zachowywać w stosunku do kobiety!? Bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że policja zrobi z tym dupkiem co trzeba. Trzymaj się

Dearlie, jeżeli przyjdzie dołek, to spokojnie, my go zakopiemy Fajnie, że czujesz się lepiej, a usunięcie eksa ze znajomych to bardzo dobre posunięcie

Malla, ja mam takie pytanie, jeżeli on sobie znajdzie tę inną laskę to nie będziesz o nią zazdrosna? Skoro jeszcze te iskierki się palą...?

A mnie się znowu ten gamoń śnił chyba... Wprawdzie nie pamiętam co dokładnie, ale mam świadomość, że mnie odwiedził we śnie Wypalona, mam to samo. Irytuje mnie fakt, że on leje na to wszystko, a ja się nim przejmuję.
Naprawdę chciałabym, żeby kiedyś doszedł do wniosku, że żałuje, że nie traktował mnie lepiej.

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 14:20   #1803
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dearlie - cieszę się, że go usunęłaś i że masz zwyżkę formy. Na dołek przyjdzie czas, bo mózg nie wytrzymuje długo stanu euforii (i zakochania również), ale póki co nie myśl o tym.
Postaram się W ogóle to on zauważył, że zaczęłam powoli się podnosić i chyba mu się to nie spodobało, bo zaczął na mnie wczoraj fukać. Taaa... on ma korzystać z życia, a ja mam siedzieć i ryczeć latami za nim Poza tym odzyskałam przyjaciela, który także przez 10 lat okresowo pojawiał si w moim życiu. Przez ostatnie 2 lata nie utrzymywałam z nim kontaktu, bo F. był przeciwny temu i zazdrosny o niego. Eks zauważył, że znowu nawiązaliśmy kontakt i w sobotę, gdy rozmawialiśmy przez tel. ironicznie nawiązał do tej sytuacji. Skomentowałam to tylko tak, że to urocze, że jest zazdrosny Próbował się wykręć, że to absolutnie nie jest zazdrość, a ja tam i tak wiem swoje Z tym, że to znajomość czysto platoniczna i nigdy między mną, a tym chłopakiem nic nie było i nigdy nie będzie, poza przyjaźnią oczywiście.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza;260545 45
[B
Dearlie[/B], jeżeli przyjdzie dołek, to spokojnie, my go zakopiemy Fajnie, że czujesz się lepiej, a usunięcie eksa ze znajomych to bardzo dobre posunięcie

.
Liczę na Was z całego serca!

Dziewczyny chcę Wam podziękować za to, że tak dzielnie znosiłyście moje marudzenie i płacze!!! Wiem, że momentami byłam nie do zniesienia...

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2011-03-30 o 14:18
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 14:25   #1804
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Usunęłam dzisiaj eksa z facebooka Ma profil tylko dla znajomych, więc nie będę już go podglądała. I cholernie dobrze mi z tym, bo tylko wbijał mi szpile, gdy flirtował ze swoimi wszystkimi fankami. Jak dzisiaj zobaczyłam kolejny taki flircik to mnie zemdliło i poszłam za ciosem i usunęłam go A poza tym skakałam dzisiaj po krawężniku jak 5 latka i uśmiechałam się do obcych ludzi

Jednak chyba nie powinnam o tym teraz myśleć, prawda?
EE to super ze jest lepiej u Ciebie
I nie powinnas myslec ze cos zlego powroci

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 14:35   #1805
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Wypalona, to nie jest Twoja wina, że eks jest takim idiotą Skoro nie chce takiej fajnej dziewczyny, to nie, tylko on na tym traci, a nie Ty
Patrząc na to, jakie on ma problemy ze sobą, to dobrze, że nie są razem.
Cytat:
Malla, ja mam takie pytanie, jeżeli on sobie znajdzie tę inną laskę to nie będziesz o nią zazdrosna? Skoro jeszcze te iskierki się palą...?
Wiem, że próbował i zazdrosna nie byłam Mam nadzieję, że jak osiągnie sukces, to nadal nie będę Nie uzurpuję sobie prawa do ustalenia mu terminu rozpoczęcia nowego związku.

Iskierek jest coraz mniej i są coraz słabsze. Gdyby stanął pod moimi drzwiami z bukietem kwiatów, nie przyjęłabym go. Nie zależy mi na nim samym. Zależy mi na kimś, kto będzie do mnie żywił szczere uczucie. A gdyby on mi wypalił z uczuciem, nie uwierzyłabym, że jest szczere. Nie po tym, jak w pewną lutową niedzielę mówił, że kocha, a w czwartek temu zaprzeczył.
Cytat:
Eks zauważył, że znowu nawiązaliśmy kontakt i w sobotę, gdy rozmawialiśmy przez tel. ironicznie nawiązał do tej sytuacji. Skomentowałam to tylko tak, że to urocze, że jest zazdrosny
Świetna riposta
Cytat:
to znajomość czysto platoniczna i nigdy między mną, a tym chłopakiem nic nie było i nigdy nie będzie, poza przyjaźnią oczywiście.
Przyjaźń jest niesamowicie cenna i nie można stawiać jej niżej niż miłość. Jakby na to nie patrzeć, przyjaźń to też miłość, tylko nie zmysłowa...
Cytat:
Dziewczyny chcę Wam podziękować za to, że tak dzielnie znosiłyście moje marudzenie i płacze!!! Wiem, że momentami byłam nie do zniesienia...
eeeee... nie widziałaś Fubizki, zjedzmnie oraz Ilony, to była jazda
Stary 2011-03-30, 14:52   #1806
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

eeeee... nie widziałaś Fubizki, zjedzmnie oraz Ilony, to była jazda

Czuje sie zapamietana
A tak powaznie -na szczescie jazdy kazdemu mijaja

Dearlie tez sie juz ogarnela

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2011-03-30 o 14:54
Stary 2011-03-30, 14:54   #1807
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

zaczęłam czytać "Dlaczego faceci kochają zołzy?" i co? i widze swoje bledy, gdybym przeczytala to 3 tygodnie wczesniej moze inaczej by sie to skonczylo..
Stary 2011-03-30, 15:00   #1808
Malla
Nie depcze krokusów

N4TI - obawiam się, że 3 tygodnie by nie wystarczyły
Stary 2011-03-30, 15:05   #1809
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

zaczelo sie zmieniac miedzy nami wlasnie od poczatku marca... ale z drugiej strony chyba naprawde musialo mu nie zalezec skoro puscil mnie sama po 21 z domu i nawet nie zatrzymal..
Stary 2011-03-30, 15:12   #1810
Anett23
Raczkowanie

Cytat:
Anett23 - łatwo ustalić właściciela rzeczy osobistych, gorzej ze sprzętami...
Na szczęście udało mi się odzyskać pralkę i ekspres do kawy. Został jeszcze blender i pare innych rzeczy. Napisałam mu, żebyśmy się dogadali i żeby spakował resztę rzeczy i jutro wystawił przed drzwi i co on na to, ale póki co nic nie odpisał. Mam jednak pewnego asa w rękawie jeśli mi nie odda, ale tu o tym napisać nie mogę.

Cytat:
Anett23, to straszne co tutaj piszesz, aż się w głowie nie mieści... Jak można tak się zachowywać w stosunku do kobiety!? Bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że policja zrobi z tym dupkiem co trzeba. Trzymaj się
On stwierdził, że jestem szmatą a nie kobietą, a jak mnie wyrzucił, to poczułam się jak śmieć

Anett23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 15:32   #1811
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:

Liczę na Was z całego serca!

Damy radę, w końcu baby muszą się wspierać

Cytat:
No i przecież Wypalona go pobiła, to tym lepiej, że już z nim nie jest

Cytat:
Wiem, że próbował i zazdrosna nie byłam Mam nadzieję, że jak osiągnie sukces, to nadal nie będę Nie uzurpuję sobie prawa do ustalenia mu terminu rozpoczęcia nowego związku.

Iskierek jest coraz mniej i są coraz słabsze. Gdyby stanął pod moimi drzwiami z bukietem kwiatów, nie przyjęłabym go. Nie zależy mi na nim samym. Zależy mi na kimś, kto będzie do mnie żywił szczere uczucie. A gdyby on mi wypalił z uczuciem, nie uwierzyłabym, że jest szczere. Nie po tym, jak w pewną lutową niedzielę mówił, że kocha, a w czwartek temu zaprzeczył.
Nie no, ale kwiaty to byś mogła wziąć...
'Wystarczy iskra, by rozpalić wielki ogień...'
Też u mnie to było. Wprawdzie nie pamiętam jak to było dokładnie z dniami, ale sytuacja podobna, raz stwierdził, że on przecież mnie kocha, a po paru dniach spytałam to nie wiedział co powiedzieć.

Cytat:
Przyjaźń jest niesamowicie cenna i nie można stawiać jej niżej niż miłość. Jakby na to nie patrzeć, przyjaźń to też miłość, tylko nie zmysłowa...
Dokładnie. Dziękuje niebiosom, że nie urwałam kontaktów z przyjaciółmi (no i nie ukrywając, szczególnie kolegami), bo teraz mam się do kogo odezwać, a bez znajomych byłoby znacznie trudniej...
W mojej paczce koleżanek trzymała się kiedyś jeszcze jedna dziewczyna, ale po pewnym czasie zaczęła ciągle nam odmawiać, gdy tylko ją zapraszałyśmy, bo cały swój czas spędzała ze swoim chłopakiem a dla nas tego czasu jej zabrakło. Po paru miesiącach takiej sytuacji wkurzyłyśmy się i jej nie zapraszamy już gdy się spotkamy. Podobno nawet skarżyła się na nas jakiś msc temu, że 'spotkać się nie chcemy' A niedawno zaproponowała spotkanie, widocznie zatęsknila

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Anett23 Pokaż wiadomość
On stwierdził, że jestem szmatą a nie kobietą, a jak mnie wyrzucił, to poczułam się jak śmieć
Mam nadzieję, że nie bierzesz jego słów do siebie, bo to absolutna nieprawda! To facet, który tak postępuje z kimś, kto był mu bliski jest ch*jem i nic tylko takiego za jaja powiesić!
Pokazał jaki jest naprawdę, niech spada na drzewo i oddaje Twoje rzeczy!
Tacy psychole odbierają mi wiarę w fajnych facetów... Dobrze, że wydało się to teraz, a nie jeszcze później

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

Stary 2011-03-30, 15:32   #1812
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jak będziesz chciała to niego wrócić, gdy mu się pewnego dnia odwidzi, to masz u nas zapewnioną wycieczkę do lasu

magdalenabellacoza - za wazon służy mi kufel do piwa, więc wolałabym nie brać kwiatów, mam inne priorytety

Koleżanka zatęskniła lub skończyła się sielanka z misiem...
Stary 2011-03-30, 15:44   #1813
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
magdalenabellacoza - za wazon służy mi kufel do piwa, więc wolałabym nie brać kwiatów, mam inne priorytety

Koleżanka zatęskniła lub skończyła się sielanka z misiem...
Lepiej się napić
Z misiem bierze ślub za rok, to myślę, że nie ma z kim porozmawiać o tym misiu...

"

Stary 2011-03-30, 15:50   #1814
ver_million
Rozeznanie

dzisiaj powiedzialam exiowi czesc, jak przede mna szedl, na co on sie odwrocil i zabil wzrokiem, na co ja, ze czesc moglby odpowiedziec (ta sama gadka, kiedy on mi powiedzial czesc, a ja go olalam), na co uwaga, on sie odwrocil, zatrzymal sie i powiedzial mi triumfujacym tonem 'przeciez mialem sie nie odzywac' i chyba myslal, ze jeszcze cos powiem, ale sie przeliczyl,bo go minelam i sobie poszlam.
to sie teraz bedzie zastanawial, czemu mu powiedzialam czesc, a dwa czemu bylam w takim swietnym nastroju.
ogladalismy film ze studniowki we fragmentach, dobrze mowilam, ze ogladanie go przy ludziach, z nim nie bedzie najlepszym pomyslem, ale zaopatrzylam sie w sluchawki i ksiazke i udawalam, ze nie zwracam uwagi...

do tamtej sie nie odzywa, chyba mu sie odwidziala

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-30 o 15:54
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 15:55   #1815
Anett23
Raczkowanie

Cytat:

Mam nadzieję, że nie bierzesz jego słów do siebie, bo to absolutna nieprawda! To facet, który tak postępuje z kimś, kto był mu bliski jest ch*jem i nic tylko takiego za jaja powiesić!
Pokazał jaki jest naprawdę, niech spada na drzewo i oddaje Twoje rzeczy!
Tacy psychole odbierają mi wiarę w fajnych facetów... Dobrze, że wydało się to teraz, a nie jeszcze później
Nie wiem czy biorę czy nie, ale na pewno nie czuję się dobrze W sumie to na prawdę czuję się jak jakiś śmieć.

Cytat:
Jak będziesz chciała to niego wrócić, gdy mu się pewnego dnia odwidzi, to masz u nas zapewnioną wycieczkę do lasu
Na pewno nie będę chciała. Przede wszystkim mam 100%% pewności, że on już po tych szopkach nigdy się nie odezwie. A jeśli by się odezwał, to ja już temu panu dziękuję. Nie ma takiej opcji za to, że mnie pobił i tak wywalił. A wywalił mnie z taką siłą, że zatrzymałam się na klatce schodowej na ścianie ;( Cały czas mam to wszystko przed oczami i nie potrafię o tym zapomnieć

Stary 2011-03-30, 16:10   #1816
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Tak wiem, ale jednak czasem brakuje mi tych fajnych chwil i tych głupot jakie razem robiliśmy, za nim stał się takim jaki jest teraz

Cytat:
A mnie się znowu ten gamoń śnił chyba... Wprawdzie nie pamiętam co dokładnie, ale mam świadomość, że mnie odwiedził we śnie Wypalona, mam to samo. Irytuje mnie fakt, że on leje na to wszystko, a ja się nim przejmuję.
Naprawdę chciałabym, żeby kiedyś doszedł do wniosku, że żałuje, że nie traktował mnie lepiej.
Mnie też się śnił, że normalnie rozmawialiśmy, taaa
Chciała bym żeby nadeszła już ta obojętność, o której kiedyś pisała Malla, chciała bym już całkowicie się z niego wyleczyć.

Dearline cieszę się że masz lepszy dzień Oby tak dalej!

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Masz rację, ale przez niego już nie potrafię nikomu zaufać i mam takie schizy, że każdy kolejny związek skończy się, tak jak i ten

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Pokazał kim jest, dupek! Witaj w klubie szmat

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-30 o 16:06
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:10   #1817
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

Cytat:
Na szczęście udało mi się odzyskać pralkę i ekspres do kawy. Został jeszcze blender i pare innych rzeczy. Napisałam mu, żebyśmy się dogadali i żeby spakował resztę rzeczy i jutro wystawił przed drzwi i co on na to, ale póki co nic nie odpisał. Mam jednak pewnego asa w rękawie jeśli mi nie odda, ale tu o tym napisać nie mogę.

hmmm....skąd ja to znam..... mi jeszcze napluł w twarz i usłyszałam,że jestem "głupią ✂✂✂✂ą".....a teraz najlepsze....po tym jak od niego odeszłam dałam mu szansę......:mu r: nachodził mnie pod domem,pracą,wysyłał listy,maile,płakał i w końcu zmiękłam!!!!!!! i tak się zastanawiam,czy mi wtedy mózg wyparował,czy co....

a mnie nosi od rana.....miałam taką wielką "przyjaciółkę",znałyś my się praktycznie od urodzenia,nigdy nie było nieporozumień....ona była przez 8 lat ze swoim-jak to nazywała KSIĘCIEM.... książe niestety okazał się być ropuchą,a dokładniej mówiąc gejem
no i moja przyjaciółka została sama,nie licząc takiej mega naiwniaczki u jej boku jak ja zaczął się płacz w słuchawkę,weekendy u mnie,robienie wszystkiego to na co ona miała ochotę,ja ją oczywiście cały czas pocieszałam....no i moj przyjaciółka poznała misiaczka....misiaczek co prawda nudny,beznadziejny,no ale JEST,a lepszy ponoć rydz niż nic jak pojawił się misiaczek to moja kochana przyjaciółka zapomniala o calym Bożym świecie w tym o mnie....mialam wtedy straszne problemy wlasnie wtedy pobił mnie chłopak i jeszcze działy się różne dziwne rzeczy,pocieszały mnie wtedy tak naprawde obce dla mnie osoby, którym dzisiaj wiele zawdzieczam.....moja przyjaciółka nie raczyla nawet do mnie zadzwonic,napisaca gdy ja probowalam nawiazać kontakt to albo odrzucała telefon,albo nie odbierała....były święta,moje urodziny i nic cisza.....napisalam do niej przedwczoraj,co tam u niej...odp.mi,ze bardzo sie cieszy i ,ze wtedy nie mogla mi pomóc bo nie mogla sie porozumiec z misiaczkiem i wprowadzala sie do niego..... i czy miedzy nami wszystko ok? napisałam jej,że mam żal do niej i nie uważam jej za swoja przyjaciolke,ale po prostu kolezanke i tyle....wiec rano naskoczyla na mnie,że ona nie ma ochoty na kontakt ze mna po tych "oskarżeniach" , które na nia rzucilam.....napisalam jej znow (po co???)ze chodzi tylko o to,ze mam do niej żal...dostałam odpowiedz "to znaczy?? o co chodzi???".Mam wkur....od rana......jest mi cholernie przykro, po kolejnejnym doświadczeniu znowu nic sie nie nauczylam i pewnie historia skończy sie w ten sposób,że misiaczek kopnie ją w dupsko to sobie o mnie przypomni....ufffff ale sie rozpisałam,ale musiałam to z siebie wyrzucić

Edytowane przez paulinka_22
Czas edycji: 2011-03-30 o 16:14
paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:11   #1818
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:

No i przecież Wypalona go pobiła, to tym lepiej, że już z nim nie jest
Chyba jednak za słabo

paulinka_22 "przyjaciółka" potrzebuje Cię tylko wtedy jak jej jest źle. Wtedy potrafi przyjść do Ciebie pogadać, a jak u niej zaczyna być słodko i różowo to o Tobie zapomina Dziękuję za taką przyjaźń

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-30 o 16:18
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:24   #1819
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
to sie teraz bedzie zastanawial, czemu mu powiedzialam czesc, a dwa czemu bylam w takim swietnym nastroju.
Przynajmniej będzie miał co robić. Myśleć.
Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
do tamtej sie nie odzywa, chyba mu sie odwidziala
Niebezpieczna sytuacja, pilnuj się.
Może chcieć zrobić jej na złość, wykorzystując do tego Ciebie.
Cytat:
Przede wszystkim mam 100% pewności, że on już po tych szopkach nigdy się nie odezwie.
A zdziwiłabyś się.
Jeszcze w garniturze i z kwiatami pojawi się u Twoich rodziców.
Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
po tym jak od niego odeszłam dałam mu szansę...... nachodził mnie pod domem,pracą,wysyłał listy,maile,płakał i w końcu zmiękłam!!!!!!! i tak się zastanawiam,czy mi wtedy mózg wyparował,czy co...
o, coś jak u zjedzmniebejbe...
Cytat:
książe niestety okazał się być ropuchą,a dokładniej mówiąc gejem
peszek
Stary 2011-03-30, 16:26   #1820
Anett23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość

Pokazał kim jest, dupek! Witaj w klubie szmat
Pokazał i to aż za dobrze. Straciłam do niego cały szacunek... Żeby to była tylko szmata to by było dobrze. Jednak padło jeszcze wiele innych określeń.

Cytat:
hmmm....skąd ja to znam..... mi jeszcze napluł w twarz i usłyszałam,że jestem "głupią ✂✂✂✂ą".....a teraz najlepsze....po tym jak od niego odeszłam dałam mu szansę......:mu r: nachodził mnie pod domem,pracą,wysyłał listy,maile,płakał i w końcu zmiękłam!!!!!!! i tak się zastanawiam,czy mi wtedy mózg wyparował,czy co....

a mnie nosi od rana.....miałam taką wielką "przyjaciółkę",znałyś my się praktycznie od urodzenia,nigdy nie było nieporozumień....ona była przez 8 lat ze swoim-jak to nazywała KSIĘCIEM.... książe niestety okazał się być ropuchą,a dokładniej mówiąc gejem
no i moja przyjaciółka została sama,nie licząc takiej mega naiwniaczki u jej boku jak ja zaczął się płacz w słuchawkę,weekendy u mnie,robienie wszystkiego to na co ona miała ochotę,ja ją oczywiście cały czas pocieszałam....no i moj przyjaciółka poznała misiaczka....misiaczek co prawda nudny,beznadziejny,no ale JEST,a lepszy ponoć rydz niż nic jak pojawił się misiaczek to moja kochana przyjaciółka zapomniala o calym Bożym świecie w tym o mnie....mialam wtedy straszne problemy wlasnie wtedy pobił mnie chłopak i jeszcze działy się różne dziwne rzeczy,pocieszały mnie wtedy tak naprawde obce dla mnie osoby, którym dzisiaj wiele zawdzieczam.....moja przyjaciółka nie raczyla nawet do mnie zadzwonic,napisaca gdy ja probowalam nawiazać kontakt to albo odrzucała telefon,albo nie odbierała....były święta,moje urodziny i nic cisza.....napisalam do niej przedwczoraj,co tam u niej...odp.mi,ze bardzo sie cieszy i ,ze wtedy nie mogla mi pomóc bo nie mogla sie porozumiec z misiaczkiem i wprowadzala sie do niego..... i czy miedzy nami wszystko ok? napisałam jej,że mam żal do niej i nie uważam jej za swoja przyjaciolke,ale po prostu kolezanke i tyle....wiec rano naskoczyla na mnie,że ona nie ma ochoty na kontakt ze mna po tych "oskarżeniach" , które na nia rzucilam.....napisalam jej znow (po co???)ze chodzi tylko o to,ze mam do niej żal...dostałam odpowiedz "to znaczy?? o co chodzi???".Mam wkur....od rana......jest mi cholernie przykro, po kolejnejnym doświadczeniu znowu nic sie nie nauczylam i pewnie historia skończy sie w ten sposób,że misiaczek kopnie ją w dupsko to sobie o mnie przypomni....ufffff ale sie rozpisałam,ale musiałam to z siebie wyrzucić
Hmm.. skoro już tak szczerze rozmawiamy to nazwał mnie jeszcze dzi**ą, ku**ą, zdz**ą, pi**ą, ście**em i pewnie parę innych, ale już dokładnie nie pamiętam. Nie wolno wybaczać takim ludziom i się poddać. Jak raz wyzwie albo podniesie rękę, to jeśli prosi o drugą szansę, nie wolno mu jej dawać choćby się posrał, bo i tak zrobi to samo jeszcze nie raz.

Co do koleżanki, to rzeczywiście przyjaciółką bym jej nie nazwała. Tacy ludzie myślą tylko o sobie. Jak widać nie masz czego żałować, bo koleżanka dała popis i jeszcze za prawdę się obraża.

Malla u rodziców mnie nie zastanie, więc sobie może. Poza tym on nie należy do takich ludzi, bo to by było poniżenie dla niego.

Edytowane przez Anett23
Czas edycji: 2011-03-30 o 16:29
Stary 2011-03-30, 16:30   #1821
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Przynajmniej będzie miał co robić. Myśleć.

Niebezpieczna sytuacja, pilnuj się.
Może chcieć zrobić jej na złość, wykorzystując do tego Ciebie.
no, tylko ze jutro dalej bede go ignorowac. dzisiaj tez jak potrzebowalam otworzyc okno,a zeby sie do niego dostac, musialam podejsc do lawki, w ktorej siedzial i zapytalam, czy moge troche odsunac, to mi odpowiedzial potulnie 'prosze', a jak tam stalam i podnosilam rolety to czulam tylko jego wzrok na mnie. to takie satysfakcjonujace. jutro cisza. troche gierek przed ostatecznym 'papa' na wieki nie zaszkodzi

a jej nie ma co robic na zlosc, poszla ciekawa plota w eter, ze ta ruda sie z kims spotyka i moze do niego juz doszlo, poza tym dzisiaj jej byly chlopak czekal przed szkola, wiec niewatpliwie exio go widzial czekajacego tam
wiem, rozkminiam, ale wybaczcie, jeszcze nastolatka ze mnie co lubi sobie knuć ;p

Czas edycji: 2011-03-30 o 16:32
Stary 2011-03-30, 16:31   #1822
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

ale przyznałam się do tego,że wtedy mi mózg prawdopodobnie wyparował Kurczę,dzięki Wam poprawił mi się dziś humor Przynajmniej moje myśli zostały skierowane na właściwy tor-myślę o biednej papużce,a nie lituję się nad tym papugobójcą!!! Odwiedzę Was wieczorem,bo zaraz letę na kawusię z koleżanką

paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:43   #1823
Malla
Nie depcze krokusów

ver_million - boję się wspomnianej już wizyty u rodziców w garniturze z bukietem kwiatów w przypadku Twojego cukieraska...
Stary 2011-03-30, 16:47   #1824
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
ver_million - boję się wspomnianej już wizyty u rodziców w garniturze z bukietem kwiatów w przypadku Twojego cukieraska...
nie rozumiem ? jego wizyty u mnie?
toz to bylaby telenowela z prawdziwego zdarzenia.

Czas edycji: 2011-03-30 o 16:49
Stary 2011-03-30, 16:51   #1825
ilo16na
Zakorzenienie

: hahaha:

Nie moge z rozmowy mojej mamy z panem od Dialogu jak tlumaczyla mu ze 9 to jest rano
Bo na tate jest telefon i pyta kiedy go zostanie..
A mama mowi ze o 9 jutro a ten gosc:ale wieczorem o 9?
A mama:Panie chyba pan z choinki sie urwal 9 to jest rano..
I ponoc cisza pozniej byla -zatkalo go
No bo wieczorem to jest 21

Stary 2011-03-30, 16:56   #1826
Malla
Nie depcze krokusów

ver_million - no właśnie boję się, że on nagle stwierdzi, że jesteś miłością jego życia
Stary 2011-03-30, 16:59   #1827
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Anett23 - i tak będziesz musiała udowodnić, że to Twoje rzeczy.
Ale chyba niekoniecznie paragonami, może świadkowie będą wystarczającym dowodem?
Cytat:
Dearlie - cieszę się, że go usunęłaś i że masz zwyżkę formy. Na dołek przyjdzie czas, bo mózg nie wytrzymuje długo stanu euforii (i zakochania również), ale póki co nie myśl o tym.
Jak przychodzi czas na dołek, to trzeba pamiętać, że to jest stan tymczasowy.

Poza tym Dearlie, myślę, że teraz pomoże Ci przez ewentualny dołek przejść fakt, że zdajesz sobie sprawy ze swojej choroby i masz wsparcie w lekarzu i terapeucie. Sama ta świadomość dodaje otuchy i nieco niweluje strach.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
ale przyznałam się do tego,że wtedy mi mózg prawdopodobnie wyparował Kurczę,dzięki Wam poprawił mi się dziś humor Przynajmniej moje myśli zostały skierowane na właściwy tor-myślę o biednej papużce,a nie lituję się nad tym papugobójcą!!! Odwiedzę Was wieczorem,bo zaraz letę na kawusię z koleżanką
Jakby Ci wpadło do głowy mu to wybaczyć, to odezwij się do mnie, już ja Ci przetrzepię tyłek!
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:02   #1828
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
ver_million - no właśnie boję się, że on nagle stwierdzi, że jesteś miłością jego życia
nie wydaje mi sie, ale pousmiechac sie do niego nie zaszkodzi. jutro bedzie be i fu, nie znam go, nawet jesli mi powie czesc, a w piatek sie do niego znowu usmiechne.
w ogole albo nabral satysfakcji przez to, ze sie odezwalam, albo moze pomyslal, ze 'slonce sie do niego usmiechnelo' i znow na niego lece, bo pozniej jakos mu sie nastroj poprawil.

zreszta, on nie stwierdzi, ze jestem jego miloscia, bo dzisiaj wygladalam jak nieszczescie, pomalowalam sie i mi sie tusz rozmazal, a ze caly dzien nie odwiedzalam lazienki to nawet nie wiedzialam, ze tak wygladam. przeciez on lubi 'piekne kobiety' a ja do takich dzisiaj raczej nie nalezalam.

Czas edycji: 2011-03-30 o 17:04
Stary 2011-03-30, 17:50   #1829
aaandzia17
Raczkowanie

nie było mnie pół dnia a tu już tyle przybyło...
Malla jeśli nie byłaś zazdrosna gdy próbował już raz z inną to potem na pewno tez nie bedziesz
Dearlie bo chyba to jest tak, przynajmniej moja siostra tak mówi że jak facet widzi że dziewczyna dobrze się trzyma, jest pełna radości i humoru to go cos trafia że po rozstaniu z nim nie przezywasz tego i wtedy on czuje sie "gorszy" ... że tak powiem... i to ich do działania motywuje... |
N4TI "ale z drugiej strony chyba naprawde musialo mu nie zalezec skoro puscil mnie sama po 21 z domu i nawet nie zatrzymal.."- faktycznie nie zależało jak tak sie zachował... przykro mi
Anett23 "On stwierdził, że jestem szmatą a nie kobietą, a jak mnie wyrzucił, to poczułam się jak śmieć " - nie jestes śmieciem jestes wyjątkową kobieta jak każda z nas On tego nie potrafił docenić... chciał się wyrzyć i pokażać jaki jest wszechmocny... czysty egoizm...dobrze że odzyskałaś cześć rzezczy

Ja wróciłam z zajęć.. ide zrobić teścik
- Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi.
- Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam>

aaandzia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:06   #1830
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Dostałam okres i mam doła, ale mi przejdzie. Trzymajcie się dziewczynki!!

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości