Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 10:41   #1801
principessina
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez asiak1981 Pokaż wiadomość
principesina! Zazdroszczę pogody! I opalenizny!

Wy dziś do fryzjera,a ja odliczam dni do poniedziałku,co by piękną być na porodówce, na odrosty już patrzeć nie mogę. Oby tylko Wojtuś posiedział jeszcze w brzuszku..
Miłego dnia!
tej opalenizny to chyba mojemu mezowi zazdroscisz, bo ja caly rok blada jak swinka

uf uf Kochane sama sie chwilami zastanawiam jak ja daje rade tyle sprzatac!!! ale maly strasznie napiera na pecherz i co chwila latam zrobic 2 kropelki, tez tak macie

mimbi
a gdzie te Twoje pikene wloski mozna poogladac, bo nie widze zadnych fotek

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2011-04-09 o 10:44
principessina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 10:45   #1802
eweska
Moderatoreska

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Jej jakiego mam lenia
Przegoniło mnie dzisiaj jak i wczoraj, na szczęście jak na razie raz dziennie mnie tak goni ja rodzic jeszcze nie chcę :P
Brzuchol dziś mi sie już tak nie stawia, chyba dzięki magnezowi, łykam wiekszą dawke niż do tej pory Choć z tego co zauważyłam to najwięcej wieczorem brzuch mi sie stawia i napina.

Monika co do sutków to mam taki sam problem, jakos specjalnie się nie powiększyły, nie wiem czy dzieciaczki dadzą radę się do ssać , nakładki w razie czego też posiadam, przy synku jako tako dawały radę bo miałam podobnie, a jak nie to zakupie laktator i będe ściagać jeśli będzie pokarm.

Princi tez tak mam, napierają strasznie na dól lecę do wc a tam prawie nic. Odpoczywaj więcej bo ja jeszcze dwa tygodnie temu nie miałam rozwarcia a teraz już jest i właśnie zauwazyłam że zrobiło się wtedy gdy maluch zaczął bardziej napierać na dół.

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-04-09 o 10:46
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 10:49   #1803
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
tej opalenizny to chyba mojemu mezowi zazdroscisz, bo ja caly rok blada jak swinka

uf uf Kochane sama sie chwilami zastanawiam jak ja daje rade tyle sprzatac!!! ale maly strasznie napiera na pecherz i co chwila latam zrobic 2 kropelki, tez tak macie

mimbi
a gdzie te Twoje pikene wloski mozna poogladac, bo nie widze zadnych fotek
Stary 2011-04-09, 10:56   #1804
principessina
Zakorzenienie

eweska jak tu odpoczywac, kto posprzata, sama mialas remont to wiesz jak to jest nast. wizyte mam 18 kwietnia to bedzie poczatek 36 tygodnia, mam nadzieje ze z Flawciem dotrwamy w 2paku

Dziewczyny pijecie kawke? wiem, ze kawa wyplukuje magnez, ale tak mis ie chceee, pije codziennie espresso, ale teraz sie zastanawiam czy tak mozna...tiaa na koniec ciazy myslawki mnie zaczely lapac
Stary 2011-04-09, 11:04   #1805
agus87
Zakorzenienie

ja pije kawe jedna dziennie
ale tez nie zawsze
zalezy od samopoczucia
Stary 2011-04-09, 11:16   #1806
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

jak kawke pije 2 razy dziennie rozpuszczalna, pół na pół z mlekiem ,albo inke,róznie.....
Grazin gdzieś tam u Ciebie dziecko(chyba 5 letnie,jak dobrze usłyszałam w radiu) wypiło rozpuszczalnik i walczy w szpitalu o zycie masakra jakas
Stary 2011-04-09, 11:38   #1807
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
eweska jak tu odpoczywac, kto posprzata, sama mialas remont to wiesz jak to jest nast. wizyte mam 18 kwietnia to bedzie poczatek 36 tygodnia, mam nadzieje ze z Flawciem dotrwamy w 2paku

Dziewczyny pijecie kawke? wiem, ze kawa wyplukuje magnez, ale tak mis ie chceee, pije codziennie espresso, ale teraz sie zastanawiam czy tak mozna...tiaa na koniec ciazy myslawki mnie zaczely lapac
ja pije od 4 miesiacxa (wczesniej mialaM ODRYUCH WYMIOTNY NSA KAWE) 2 rozpuszczalne dziennie.
Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
jak kawke pije 2 razy dziennie rozpuszczalna, pół na pół z mlekiem ,albo inke,róznie.....
Grazin gdzieś tam u Ciebie dziecko(chyba 5 letnie,jak dobrze usłyszałam w radiu) wypiło rozpuszczalnik i walczy w szpitalu o zycie masakra jakas
co???
u nas w oswiecimiu??
masakra... swoja droga niezły twardziel z tego dzieciaka ze to łyknął... ja jak przechodze koło zamknietej butelki rozpuszczalnika to mnie cofa...

wróciąłam z zakupów, zjadłąm drugie śniadanko... wędzony łosoś i świeżusi chlebek pycha było
teraz dychne chwile, wypiję kawusię i musze się wziaść za porządki...

jutro chyba jedna siostra tż (ta co mi ostatnio tak nagadała) ze swoim facetem zostaną u nas na noc
wiecie jak sie ciesze prawda?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 11:45   #1808
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81
aa i na zyczenie wklejam butki i drugie zdjecie z pokazaniem gdzie skorka jest nacieta, ale tylko delikatnie na wierzchu:) ale kurcze chyba musze reklamowac..no nie wiem!(jakosc srednia bo robila kamerka, aparat ma wielki obiektyw zamontowany i nei chcialo mi sie z taka kolumbryna rano po domu biegac;))
[ATTACH
3881151[/ATTACH]Załącznik 3881152

Fajne buciki Szkoda, że z wadą ale próbuj reklamować. Jak napisała mary wada może się powiększyć, niestety.

mimbi za dobre wieści

Cytat:
anula_81[/B] zakupilam wczoraj podobne butki firm Guess, nie wiem czy jest u Ciebie ta firma? wrzuce ci link...mialam nadzieje, ze w nich troche pochodze, a tu taki gorac, ze sandalki zaraz bede kupowac...
http://cgi.ebay.it/GUESS-SCARPE-NEW-...item2c5be0da37
Fajne, podobają mi się

Cytat:

Piję zawsze jedną, rozpuszczalną do śniadanka A później wypijam szklankę wody!

A ja dzisiaj skończyłam 29 tydzień, ostatni z 2 na przodzie, od jutra 30 !!

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-04-09 o 11:46
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 11:57   #1809
mamaoptymistka
Zadomowienie

Dzień dobry.
Od kilku dni jestem z postami na bieżąco ale jak długo nie wiadomo
Byłam na wizycie i mój dzidziuś na pewno jest chłopcem bo doskonale było wszystko widać, już teraz nie mam żadnych złudzeń.
Waży 1,9 kg także jestem z tego zadowolona, jutro zaczynam 32 tydzień.

Dziewczyny zbliżające się do finału życzę Wam powodzenia i szybkich porodów.

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-04-09 o 12:06
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:06   #1810
Catia88
Rozeznanie

Cześć
Ale paskudna pogoda

Któraś z Was (przepraszam,że nie pamiętam ) pisała o maseczkach DERMOMASK, mam pytanko- gdzie można kupić takie maseczki? bo jakoś w zwykłym kosmetycznych nie napotkałam sie na nie.

A ja dziś zaczynam..uwaga... 36 tc! czyli 9 miesiąc...
Mówię Tżtowi,że jeszcze 2 tyg. i Synek będzie z nami :P (bo tak czuję ) to się na mnie wkurza,że tak mówię,że jeszcze miesiąc :P

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:11   #1811
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

mam lenia
nie chce mi się sprzątać
do tego dopadł mnie jakis wilczy apetyt
Stary 2011-04-09, 12:13   #1812
Paulizia
Wtajemniczenie

Dzien dobry raz jeszcze
W koncu zasnelam i wstalam godzine temu

Ide kupic prezent, bo ide na urodziny do pary i ... nie wiem co kupic cos do domu???

I bardzo chcialam Wam jeszcze raz podziekowac, ze moj brzuch jest na swoim miejscu...gdyby nie Wy to bym pewnie gryzla paluchy i w lozku lezala caly czas

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Dzień doberek !

Piję kawkę (norma )
Obudziłam się dzisiaj z napuchniętymi, swędzącymi oczami, czerwoną twarzą, zapchanym nosem i w ogóle czuję się jakby mi ktoś głowę napompował Ale why ??

Udanych wizyt u fryzjera życzę
Alergia?
Gratuluje nowego tygodnia

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Cześć babeczki!!

Jeszcze raz dziękuuuuję za wszystkie brzuszkowe komplementy

Czy u Was też tak pochmurno? Na jutro mamy grilla zaplanowanego, mogłaby się pogoda poprawić

mimbi gratuluję pozytywnych wieści No i piękna waga córci

Myślę, że absolutnie nie powinnaś się martwić Brzuszek masz piękny, okrąglutki i wcale Ci nie opadł, urósł i tyle

aga_pe dzięki a z tym monitorkiem to ja już nie wiem. Płytki mam dobrze położone "this side up" jest up Na szczebelkach mam płytę mdf dokładnie o takiej grubości jak zaleca producent czyli 6mm i na tej płycie leżą płytki sensoryczne, na płytkach materac no i Dziś znów go testowałam zmniejszając czułość, zjechałam do poziomu 0,5 ( w skali od 0 do 5) no i ciągle to samo, jeśli krążę wokół łóżeczka, nie dotykając go on wciąż tika wyczuwają ruch/oddech. Wiadomo kiedy się nie ruszam, fotel bujany się nie buja i nie dotykam materacyka to wyje i alarmuje no ale wkurza mnie bo mimo wszelkich zabiegów z mojej strony ta czułość się nie zmniejsza.
Tragedii nie ma, bo wiadomo kiedy będę obok łóżeczka to będę małą widzieć no ale tak chyba nie powinno być.

Szukałam czegoś w googlu ale albo ślepa jestem albo nic nie znalazłam. Wpisuję sobie "za duża czułość monitora angelcare" no i za wiele nie wyczytałam.
Aaaaa, zapomniałam że mam koleżankę, którą go używa! Zaraz do niej zadzwonię
Ja mam tylko jedna plytke

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja pije kawe jedna dziennie
ale tez nie zawsze
zalezy od samopoczucia
Ja tez

Monika21121984 to jeszcze nic nie jest powiedziane, ze nie bedziesz piersia karmic. Musisz sprobowac i sie nie zniechecaj. Oczywiscie jesli tego pragniesz. Moze lekarz ma racje, ale Ty nie przekonasz sie do poki nie sprobujesz

Mary... tamponem? a Ty moj kosmetykowy guru... ja ci mialam tyle razy wyslac zdjecie mojego ryja z bliska zebys mi jakies kosmetyki dobrala, bo nie lubie swojego ryja

Ewesko mnie to sie na wspomnienia zebralo... Jejku jaka ja bylam wtedy szczesliwa i wkurzona
a Twoj byl jeszcze dobry post jak sie dowiedzialas, ze sa dwa serduszka slodkie a tu niedlugo dzieciackzi plusk wyskocza

Aga_pe za tchawice

Mimbi za wizytke i gratuluje moznosci ubierania majtek!!!

Anulka reklamuj! Ta dziurka moze sie powiekszyc!

Princi Guess'y mistrzowskie
Stary 2011-04-09, 12:14   #1813
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

dziewczynki gratuluje kolejnych tygodni jeszcze w dwupaku
grazin tak mówili o oświęcimiu,biedny dzieciak
mamaoptymistka czemu tak mało do nas zagladasz??
Stary 2011-04-09, 12:14   #1814
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Cześć
Ale paskudna pogoda

Któraś z Was (przepraszam,że nie pamiętam ) pisała o maseczkach DERMOMASK, mam pytanko- gdzie można kupić takie maseczki? bo jakoś w zwykłym kosmetycznych nie napotkałam sie na nie.

Mówię Tżtowi,że jeszcze 2 tyg. i Synek będzie z nami :P (bo tak czuję ) to się na mnie wkurza,że tak mówię,że jeszcze miesiąc :P
jakbym swojego slyszala

btw. gratuluje nowego tygodnia
Stary 2011-04-09, 12:27   #1815
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
dziewczynki gratuluje kolejnych tygodni jeszcze w dwupaku
grazin tak mówili o oświęcimiu,biedny dzieciak
mamaoptymistka czemu tak mało do nas zagladasz??
znalazłam tą informację, to jest dwu latek, przewieźli go do katowic do ligoty. podobno ma poważnie uszkodzony przewód pokarmowy. niezłe;/
masakra.
przestroga dla nas zeby zadnych substancji żrących nie trzymać tam gdzie dostep maja dzieci...

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

dobra...
ide...
ech
ech
ech
ależ mi się chce!!! łoj łoj
Stary 2011-04-09, 12:34   #1816
eweska
Moderatoreska

Rodzice zajrzeli ale właśnie pojechali, zaraz idę obiad gotować, a popołudniu ciacho drożdżowe z truskawami :P
Mężula dzisiaj znowu niechcący nastraszyłam :P Jak zwykle po 12 ma sjestę choć w soboty nie zawsze i puścił mi sygnalek o 12:19, ale gadałam z mamą i nie słyszałam, później zadzwoniła siostra i dobre 20 minut rozmawiałyśmy i dopiero wtedy słyszałam pikanie że ktoś się dobija, ale ja mam zajety telefon, pomyślałam mężul no to napiszę mu sms-ka jak skończę gadać. Po rozmowie z siostrą patrzę na telefon a tam nieodebrane połączenie o 12:19 pierwszy raz, później 4 sms że dany numer próbował się ze mną połączyć, oczywiście numer tż-ta, patrzę na zegarek a juz była 13 i dopiero się do niego odezwałam tzn. napisałam sms :P
Ale go pewnie nastraszyłam, wieczorem będzie dzwonił to pogadamy.

Aaaaa zgaga mnie pali jak ch.....a, trza po migdały do kuchni iść :P

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-04-09 o 12:36
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:34   #1817
mamaoptymistka
Zadomowienie

Najpierw byłam prawie m-c nad morzem gdzie miałam ograniczony internet mocno. Potem syn się rozchorował no ale główna przyczyna chyba to to że trudno nadrobić i też trudno nie nadrabiając być na bieżąco. Czytam od kilku dni, nie zawsze wiem co napisać.
Stary 2011-04-09, 12:40   #1818
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dzień Dobry brzuchatki
Mi dzisiaj znowu brzuchol szaleje ze skurczami , wstałam o 11 i miałam chyba już z 15, a cały czas leżę - dziwne bo w nocy spałam rewelacyjnie, nic mnie nie bolało.
Mój Tż miał dzisiaj jakąs akcje w nocy z lunatykowaniem, obudziło mnie otwieranie drzwi na balkon, pytam go gdzie idzie, a on, że musi cos zobaczyc, wszedł na balkon i wyszedł - a dzisiaj rano nic nie pamiętał

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
aa i na zyczenie wklejam butki i drugie zdjecie z pokazaniem gdzie skorka jest nacieta, ale tylko delikatnie na wierzchu ale kurcze chyba musze reklamowac..no nie wiem!(jakosc srednia bo robila kamerka, aparat ma wielki obiektyw zamontowany i nei chcialo mi sie z taka kolumbryna rano po domu biegac)
Załącznik 3881151Załącznik 3881152
Bardzo ładne butki ale niestety reklamowac trzeba bedzie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Jou jou, ja na szybciora dzisiaj po wizycie.
Otoz pan doktor jak zobaczyl moje stopy to powiedzial, ze to sa lekkie obrzeki. Mowi, ze mam duzo pic i sie nie przejmowac, bo wyniki ogolnie lepsze, ale nie sa to jakies wielkie obrzeki, wiec nie ma problemu (aaaa to jak wygladaja te wielkie obrzeki???). Pobadal mnie na samolocie, USG dowcipne i normalne, mowi, ze sie wszystko unormowalo po lekach, szyjka trzyma, leki dalej brac, do 37 tygodnia dociagniemy na pewno (jestem juz w 35!!!!!!!!!!!!!), a potem zobaczymy co dalej.
Mala wazy ok.2300.
Ogolnie powiedzial, ze moge juz nosic majtki (yeah!!!!) i nawet wyjsc z domu na troche, tylko kategorycznie sie nie przemeczac sprzataniem itp., a jak wszystko bedzie dobrze to 29.04. na wizycie wyda mi nawet pozwolenie na majowke! I sie okazalo, ze ma domek letniskowy 5 km od mojego domu na wsi, a do tego jego siostra jest lekarzem w pobliskim szpitalu i on jezdzi po rybki do mojej cioci najukochanszej (tej co mi glupie pytania o wozek zadaje), wiec musze do cioci zadzwonic i go tam namierzymy, a co Humor mam po wizycie megadobry, jezu jak to dobrze, ze moge wyjsc na spacer, wiec dzisiaj jade na ten zjazd rodzinny ale chyba tylko na obiad i ciasto, bo do 5tej w nocy to na pewno nie dociagne
No to lece sobie oko robic i TZ z lozka wyciagac, ktory jest nieprzytomny kompletnie i bredzi
Super no i majtki można założyc Pisałam Ci, że będzie dobrze
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:48   #1819
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Cześć
Ale paskudna pogoda

no to gratki
no to ja zaczelam 38 i moze to byc lada moment
a mezul mnie wkurza i mowi, jeszcze 2 tygodnie
specjalnie mnie denerwuje hehe
chociaz wie i jest przygotowany zer to moze byc dzis

okien nie pozwolil mi myc , bo pomagal swojej mamie

to ja poscieralam wszystki kurz w pokojach, kuchnie wysprzatalam, wymylam lazienke, umylam parawan ( szklany bo tych okien mi brakowalo hehe) 2 ogromne lustra
i zostalo mi prasowanko

a wieczorem pojedziemy do media markta do kalisza
a o 21 do siostry tz pomoc w czyms tam
a tam takie dziury sa
moze sie ruszy haha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 13:10   #1820
gusiagatko
Zakorzenienie

Gratuluje nowych tygodni

mamaoptymistka dla Syneczka

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Alergia?
Gratuluje nowego tygodnia
Czy alergia? nie wiem. Analizowałam wszystko po kolei. Kurzu nie ma, bo sprzątane było. Żadnych nowych środków do czyszczenia, proszków do prania ani kosmetyków nie stosowałam. Nic nowego nie jadłam Chyba, że to ciąża coś w organizmie mi poprzestawiała

Cytat:
okien nie pozwolil mi myc , bo pomagal swojej mamie

to ja poscieralam wszystki kurz w pokojach, kuchnie wysprzatalam, wymylam lazienke, umylam parawan ( szklany bo tych okien mi brakowalo hehe) 2 ogromne lustra
i zostalo mi prasowanko

a tam takie dziury sa
moze sie ruszy haha
Nie żałujesz sobie No ciekawa jestem. Trzymam kciuki aby ruszyło

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 13:17   #1821
principessina
Zakorzenienie

Wlasnie przysiadlam uf uf chyba sie zdrzemne, bo ileaz mozna harowac

Wiecie co odnosnie tej kawy, to widze ze Wy rozpuszczalna pijace w ja espresso czyli ta moja kawa jest mocniejsza, rano robie sobie z mlekiem, no wiec powiedzmy ze jest prawie jak rozpuszczalna, ale czasem takie male wypijam, to juz jest mocne...sama nie wiem Wloszki pija normlanie kawe w ciazy i nie slyszalam zeby szkodzila, oczywisice nie nalezy przesadzac

Grazin a to w ciazy mozna jesc wedzonego lososia?? wydawalo mi sie, ze nie...

eweska
a kiedy Twoj maz przyjezdza, na Wielkanoc???
Stary 2011-04-09, 13:21   #1822
Catia88
Rozeznanie

Cytat:

i zostalo mi prasowanko

a tam takie dziury sa
moze sie ruszy haha
Szalona kobieta

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 13:50   #1823
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

http://allegro.pl/rowerek-dzieciecy-...531933170.html
eweska patrz jaki czadzior

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 13:56   #1824
principessina
Zakorzenienie

monika21121984 ale fajny ten rowerek!!!

Kurcze Kochane jestem troche przejeta, bo polozylam sie i tak mi maly napiera na pecherz, po czym jakby w macicy mnie cos kuje, tez tak ma ktoras z Was
Stary 2011-04-09, 14:37   #1825
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

ten rowerek dla eve tez by pasował ,dla Olka i Maji (nie wiem jak sie odmienia to imie)i dla andziot Zosi i Gabrysi
Stary 2011-04-09, 14:46   #1826
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
monika21121984 ale fajny ten rowerek!!!

Kurcze Kochane jestem troche przejeta, bo polozylam sie i tak mi maly napiera na pecherz, po czym jakby w macicy mnie cos kuje, tez tak ma ktoras z Was
Czasem czuje klucie w macicy, lekarze nic nieprawidlowego nie stwierdzili. A co do parcia na pecherz to czasem nie czuje wogole potrzeby pojscia na "siku" a po kilku sekundach momentalnie czuje takie parcie jak bym 5 litrow wody wypila i przez kilka godzin nie chodzila do toalety. Leci mi dopiero 29 tydzien, pod koniec ciazy pewnie bede bala sie wyjsc z toalety
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 15:17   #1827
zanetaa88
Zakorzenienie

Mamuśki
Podczytuje Was czasami,
mam termin co prawda dopiero na lipiec,
ale Wy jesteście już tak do przodu,
że zastanawiam się nad tym,
czy któraś z Was miała tak,
że gin mówił że dziewczyna a okazał się siusiaczek?
Jak tak to w którym tyg pokazał się ten siusiak?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 15:28   #1828
Klaterina
Zadomowienie

principessina ja piję i to różnie, inke, anatola, rozpuszczalną i parzuche też, tylko te dwie ostatnie to takie słabsze trochę i więcej mleka niż przed ciążą.
Grazin na wilczy apetyt mam szarlotkę - na tiramisu jakoś przeszła mi ochota i w końcu poszły jabłka w ruch bo się marnowały w koszyczku
martynka89 z pęcherzem i odczuciami na siku mam dokładnie tak samo.
Klaterina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 15:40   #1829
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

żanetaa88 ja do 6 miesiaca myslałam ze nosze dziewczynke ale gin nie był pewien na 100%.........
a potem poszłam do innego sie dowiedziec bo wszystkie na forum juz wiedziałya ja nie i okazało sie ze moja córcia ma jajka
na dowód dostałam 3 zdjecia siusiaka
Stary 2011-04-09, 15:44   #1830
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
żanetaa88 ja do 6 miesiaca myslałam ze nosze dziewczynke ale gin nie był pewien na 100%.........
a potem poszłam do innego sie dowiedziec bo wszystkie na forum juz wiedziałya ja nie i okazało sie ze moja córcia ma jajka
na dowód dostałam 3 zdjecia siusiaka

ma jajka,a powiedz mi czułaś gdzieś w środku że córcia nie jest córcią?
Mi gin powiedziała że niby córcia, ale też nie jest pewna 100%
i coś gdzieś mi mówi, że jednak będzie miała też siusiaka, muszę czekać na wizytę która mam dopiero 21 IV

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości