|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Rozeznanie
|
a ja z innej beczki
dziewczyny które mają dzieci, pomóżcie - moja siostra ma 8-miesięczną córeczkę której nie może nauczyć pić z butelki, na cycu cały czas jest - i ona załamana bo lekarka to jej powiedziała tylko, że będzie jej ciężko ją teraz nauczyć... I co ona ma zrobić? znacie jakiś dobry sposób?
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
![]() Mój też małe przeziębienie i juz umiera ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- 8katharina8 moja znajoma mi ostatnio pow, że posmarowała sutki sokiem z cytryny... tak kilka razy i było z głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Ja mojego przez 8 lat wspólnego życia nie widziałam chorego ![]() ![]() Ale jestem w szoku, że nas dowiózł do domu, bo objawy zaczęły się w trasie i podziwiam, że był jeszcze w stanie jechać.
![]() |
#1805 |
Wtajemniczenie
|
Nie robiłam sobie z nimi żadnych zdjęć. Byłam tam w pracy, musiałam zachować dystans. Nie mogłam zachowywać się jak nastoletnia fanka, prosząc każdego po kolei o fotkę
![]()
#1806 |
Zakorzenienie
|
No ciasto do kopca kreta już w piekarniku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
mój też się mazgaił kiedyś... katar , ból głowy - to było dla niego zbyt dużo do zniesienia, aż w końcu nie wytrzymałam i przyniosłam mu kartkę papieru i długopis, a ten zasmarkany pyta mnie po co.... no więc powiedziałam że to jest po to, aby napisał teraz testament skoro umiera już i aby napisał dopóki utrzyma długopis.... o rany jak sie obraził
![]() a ile radości mi tym obrażaniem sprawił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Drugi sposób, to żeby karmił ją tą butelką ktoś inny niż mama, bo u mamy to ona czuje cyca i nie da się oszukać. Łatwiej będzie komuś bez cyców ![]() Można też spróbować od razu niekapka albo specjalny kubeczek dla niemowląt. Smarowania czymś piersi to bym nie polecała, to takie przestarzałe metody... a i po co to dziecku zapodawać... A druga rzecz, że tak szczerze mówiąc to za niedługo, po roczku powiedzmy, to się zaczyna odstawianie od butelki, wchodzi niekapek (już od 8 mies. można),bidon ze słomką, miseczka i łyżeczka, więc też nie jest to jakaś wielka szkoda jak nie zaakceptuje butelki. Są kobiety, które z piersi przechodzą od razu na kubeczek, łyżeczkę, miseczkę. Cytat:
![]()
![]() |
#1809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1811 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no tego smarowania to bym wcale jej nie poleciła ... fuj .. jak tak można
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- ja wtedy też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem już po rozmowie, bo babeczka drynadała rano czy po 11 mogę być jednak a nie popołudniu, jak się ze mną w piatek umawiała. Przestawiałyśmy tak terminy, że gdyby nie to, że z to ona miala jakieś tam problemy, to gdybym ja tak postąpiła, tp przyszly pracodawca by mi podziękował. Co do tych języków obcych. Ok angielski jest uważany za międzynarodowy, choć ja się z tym akurat nie zgadzam. Fakt, jest on językiem obcym podstawowym chyba w większości szkół na świecie, ale wolę hiszpański, bo nim też się wszędzie dogadasz - tak tak więcej ludzi mówi tym językiem, z racji kolonizacji, podbojów i snobizmu. ![]() No widzicie, wychodzicie z zalożenia, że Niemiec powinien w Polsce mowić po polsku bądź po angielsku, to teraz wy jedziecie do Niemiec i oni wymagają tego samego od Was. Albo niemiecki albo angielski. I nie chodzi mi o to, żeby się kłocić naprawdę, ale o to, że ludzie wychodzą z założenia, że po co. ![]() Więc i innych ludzi takie podejście bardzo denerwuje. Co do Chinek - tu sprawa jest taka, że jak jeszcze pracowałam w Zarze, to ani razu żadna z nich nie wypowiadziała słowa po angielsku, polsku, francusku, niemiecku...Obojętnie, cały czas słyszałam te ich krzaczki!!! ![]() Dlatego cieszę się, że rodzice mnie tak "katowali" tą nauką języków, bo przynajmniej wszędzie się dogadam ![]()
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() Ale upał... Zdjęć nie będzie, bo nie mam aparatów i kabli...przy przeprowadzce ktoś je wrzucił do kartonów. Ja też króciutko karmiłam piersią. Syn już po przyjściu na świat dostał butelkę. Przez jakis czas była na zmianę butla i ja,butla i ja ![]() Nie wyobrażam sobie karmić syna do 4 lat ... W ogóle nie mam parcia na karmienie piersią. I zaskakujące jest,że jedno z pierwszych pytań jakie zadawali mi znajomi, to czy karmię piersią...Ba znajomi, osoby które ledwie znam ![]() Idę sobie przeglądnąc Glamour od koleżanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ze swoją 1,5 roczną pannicą też miałam problem z odzwyczajaniem od cyca, udało mi się to jakiś miesiąc temu ![]() ![]() ![]() ![]()
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-08-22 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1821 | ||||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() Karmienie piersią to w ogóle ciężka sprawa i trzeba się z dzieckiem dopasować. Na początku je cały czas, to norma, kwestia dopasowywania się pokarmu i dziecka, to nie tak, że on słaby czy mało kaloryczny... Po dopasowaniu się ustalają się pory i wtedy wszystko się normalizuje, chociaż co jakiś czas zdarza się kryzys laktacyjny, i to też norma. ..ale każda kobieta ma taki sam wartościowy pokarm. Słaby to mają niektóre kobiety w krajach trzeciego świata. Cytat:
Wiadomo, że dużo zależy od części świata, gdzie się znajdujemy, bo w pewnej częściej króluje hiszpański, w innej (gdzie dużo jest turystów niemieckich) niemiecki..., w naszej części Europy angielski. Ae mówimy ogólnie. Cytat:
![]() Chyba nie zrozumiałaś o co chodziło... To nie jest tak, że w Polsce mają mówić po polsku, a my za granicą.. też po polsku. ![]() I tu był przykład Niemca, który jeździ po świecie i myśli, ze wszędzie wszyscy po niemiecku będą do niego mówić. A niech się nauczy jakiegoś języka. Również optuję za tym, żeby uczyć się języków i nie robić z siebie ofiary czy pępka świata za granicą. ![]() Cytat:
![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-22 o 13:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze, że bylam kiedyś zniesamaczona faktem że w gimnazjum mogę się uczyć tylko jednego języka... Bo w podstawówce (chodziłam do baletowej długa historia) miałam 3 ![]() W sumie przez to, że mało we mnie Polki znam wiele języków obcych, żeby się z rodziną rozszczepioną na swiecie dogadać ![]()
![]() |
#1824 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mieliśmy wszędzie podgrzewacze (mieszkanie,auto,działka) i dawaliśmy spokojnie radę. A widok męża karmiącego butlą takie maleństwo-bezcenny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No kobieta jest nie do podrobienia normalnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie chodzi o tych Niemców ![]() Ja też uczyłam się kilku języków, uwielbiałam to.
![]() |
#1827 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
szeryfcio
|
Cheneelle, a jak wynik rozmowy?
![]()
#1829 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam pytanie: nie znacie jakiegoś fajnego pensjonatu lub innej kwatery w Sandomierzu bądź okolicach? Chcemy się wybrać za 2 tygodnie z moimi chłopakami i narazie nic fajnego mi w oko nie wpadło...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |||||||
vel Turkusoowa :)
|
Bry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kochane a jak to jest z tą prowizją? ile allegro sobie pobiera? może i ja coś posprzedaję...wiem że kiedyś próbowałam,ale nie umiałam....nie mogłam sobie poradzić z opisami itp ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ojeje kopiec,mogę się wprosić? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powiem Wam dziewczyny że mnie też denerwuje moja praca...zarabiam marnie,dziś szef dał mało kasy za urlop i takie to wszystko do dupy,nie będę mowić nawet o innych rzeczach bo byście mnie opierniczyły że tam pracuję...ale nie mam odwagi jeszcze zmienić pracę po 17 latach...ale coraz częściej o tym myślę,i dwie koleżanki które odeszłyz mojej firmy,namawiają mnie,obie pracują w Rossmannie i mówią że znajdą dla mnie miejsce tylko czekają aż się zdecyduję ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.