![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Cytat:
Aż się teraz zaczynam cieszyć że ja nie wiedziałam z kim on pisał ![]()
![]() |
#1802 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
od siebie dodam tyle, że mój eks miał 30 lat i również o końcu naszego związku zostałam łaskawie poinformowana przez sms'a.. co było dla mnie również szokiem, gdyż kilka dni wcześniej były ohhy-ahhy, sielanka jak z serialu "Domek na prerii" ![]() także wiek nie znaczy tutaj nic..
![]() |
#1803 | |||
Nie depcze krokusów
|
I'm proud of you
![]() A zdjęcie profilowe ustaw jakieś normalne, np. w jesiennej kurtce na spacerze w parku. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na początku zawsze tak jest, ale z czasem przechodzi. Nie warto być w nieszczęśliwym związku, nawet jeśli się kocha. Miłość do niego kiedyś Ci się skończy, a nieszczęście w związku trwałoby nadal...
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz mam ich za jeszze większych tchórzy.. ![]()
![]() |
#1805 |
Rozeznanie
|
Normalnie to ja sobie chyba wydrukuję to zdanie i powieszę na ścianie. Na wszelki wypadek jakbym zaczęła żałować decyzji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny.juz nie placze ale jest mi zaje*****e smutno
![]() p.s czy któryś z waszych byłych chciał do Was wrócić? nie chodzi mi o to, ze ja chcialabym wrocic do mojego bylego. pytam z ciekawości.
#1807 |
Nie depcze krokusów
|
Tak. Jak zobaczyli, że ich marzenie wróciło w mojej postaci, czyli jak sobie wspaniale radziłam bez nich.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-10-10 o 10:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
Malla, śniłaś mi się
![]() Narysowałaś mi na świeżo umalowanej ścianie w kuchni mój nick ![]() ![]() Poza tym, wróciłam ![]() Ja też wyłam do księżyca, teraz jak sobie przypomnę to śmiech mnie bierze ![]() Wystarczyło poczekać... Czas zdziałuje cuda i nie są to słowa rzucane na wiatr, tak jest naprawdę. Warto też zrobić sobie przerwę od wątku, bo to pozwala zapomnieć... Będę powoli nadrabiać w miarę możliwości, muszę zobaczyć kto tu jest nowy ![]()
#1809 |
Nie depcze krokusów
|
Uprzejmie informuję, iż nie dewastuję nieruchomości
![]()
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj DOSŁOWNIE wyłam do księżyca, wracałam w nocyz miasta księżyc swiecił na maxa ja stanełam na ulicy wpatrzona w niego i w ryk ![]()
![]() |
#1811 |
Rozeznanie
|
Mija, to fakt. Ja po pierwszym chłopu z którym byłam pół roku ryczałam półtora
![]()
#1812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą mogłabym was o coś zapytać? Czy zawsze po eksie przychodzi next, z którym mogę być szczęśliwsza? Bo obserwuję facetów odkąd go poznałam, czyli jakieś półtora roku temu i nie widzę nikogo, kto mógłby się z nim równać. On miał cechy, których przez te moje samotne ponad 20letnie życie szukałam w facecie i póki co u innego ich nie znalazłam. Boję się, że zwiążę się z kimś przeciętnym mówiąc sobie, że ideałów nie ma i będę go krzywdzić porównując do eksa. Dżiz, nie chcę żeby mi się włączył tryb 'chcę do niego wrócić', on miesiąc po mnie znalazł inną, moje przeciwieństwo i chyba są szczęśliwi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Rozeznanie
|
Zaczynam tu pisać, bo jestem w kompletnej rozsypce, na przemian płaczę i się uspokajam, a potem krzyczę i nie wierzę. Mój już były chłopak dzisiaj mnie zostawił, moja pierwsza ogromna miłość. Tak strasznie go kocham, że po prostu w to nie wierzę. Zaczęło się psuć od jakiś 2 miesięcy, dużo kłótni o nic, jednak były piękne dni. Jest 2 lata młodszy, zmienił szkołę, nowe środowisko. Jest przystojny i lubi być adorowany, podrywał nowe koleżanki i one go. Prosiłam, płakałam, rano dowiedziałam się, że znowu mnie okłamał. Miał przyjść po swoje rzeczy, ale chciałam wszystko wyjaśnić, przeprosić się, przytulić i wszystko byłoby idealne. Ale on nie chciał, powiedział, że się zmienił i teraz kocha mnie inaczej i przeprosił. Oczywiście ja (żałosna) błagałam, że mnie nie zostawiał. Nie wyobrażam sobie bez niego życia i nie wiem co zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
nie ma to jak patrzeć jak eks, gada już namiętnie na przerwach ze swoją byłą z która był przede mną. Nie wytrzymam, mam nadzieje, że niedługo będę już zlewać na takie zachowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Nie depcze krokusów
|
Torciku, po pierwsze przypnij się kajdankami do ciepłych już kaloryferów i broń Boże, nie pisz do niego, nie dzwoń do niego, nie błagaj go o spotkanie ani rozmowę! Uwierz nam, większe wrażenie robi, gdy nas rzucają, a my znikamy jak kamfora niż jak poniżamy się przed nimi, żałośnie podstawiając im się w imię poniżenia, błędnie zwanego miłością.
![]() |
#1817 |
Rozeznanie
|
Okej, zacznę próbować. Ale tak tęsknię, spotykaliśmy się prawie codziennie, to mój najlepszy przyjaciel i oczywiście mój główny błąd - przestałam się udzielać towarzysko. Jeszcze do tego mieliśmy iść razem na studniówkę, gdzie nie spojrzę jest coś od niego, pożyczyłam od jego brata podręczniki na ten rok szkolny... Akurat skończyłam opakowanie tabletek i nie wiem czy zaczynać nowe, ostatnie... Bo przecież może wrócimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak rozmawiałam ostatnio luźno z exem, śmiejąc się i żartując, on powiedział "oj, wesoła taka? wiem, ze w glebi serca jestes nieszczesliwa i cierpisz z milosci do mnie". ja na to "daj spokój, po prostu jestem zadowolona" ON: "nie kłam, wiem że za mną tesknisz!!!!! i będziesz jeszcze długo!!!!!" ![]()
![]() |
#1819 |
Rozeznanie
|
Myślę sobie o dobrych stronach i oto one:
+matura w tym roku, więc więcej czasu na naukę +również na rysowanie +nie będę uciekać z fakultetów i plastyki, żeby się z nim zobaczyć +nie muszę golić pach, nóg i okolic bikini <-mam bardzo wrażliwą skórę, mnóstwo krostek mi po tym wyskakuje i po prostu mi się nie chce nie będę wypisywać złych, bo wystarczy, że o nich pomyślę i umieram... BOŻE CZY TAK JEST ZAWSZE? |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Co do tabletek - po odstawieniu mogą pojawić się huśtawki nastrojów, więc może weź jeszcze kolejne opakowanie... Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Rozeznanie
|
Podrywał inne dziewczyny, kłamał, że wcale nie, upijał się, mimo że wiedział jaki wtedy się robi w stosunku do innych, okłamał mnie co do utraty dziewictwa, był okropny dla swojej mamy, a chociaż przy mnie mógł zachować pozory i wysilić się na minimum szacunku. Ale to w porównaniu do tylu dobrych rzeczy robi się takie malutkie i niewartościowe. Widziałam jak przechodził przez etapy, które ja pokonałam 2 lata temu, to na pewno przeszkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Prosze Cie. To nie są małe rzeczy. Chcesz człowieka, do którego nie można miec zaufania, który KŁAMIE? I nie szanuje innych? Jego stosunek do matki pokazuje, jaki byłby jego stosunek do CIEBIE... Przejdzie Ci, tylko UWIERZ W TO!!!
![]() |
#1823 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Przeczytaj jeszcze raz, co napisałaś: okłamywał Cię, nie miał szacunku wobec matki, nie kontrolował picia i ciągnęło go do innych bab...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Rozeznanie
|
chyba też powinnam sobie wypisać te złe rzeczy, tylko że przez cały zwiazek nie było ich, było pięknie dopiero w koncówce się zepsuło, a ja ciągle mam nadzieje, że do siebie wrócimy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Rozeznanie
|
To po prostu działo się przez ostatnie 2 miesiące, a nie cały czas i widzę, że silę się na usprawiedliwianie. Zawsze jak coś takiego robił to wyobrażałam sobie jakie były opinie na wizażu. Usunęłam go i jego przyjaciół fb, żeby nie śledzić i podglądać.
Bardzo mi pomagacie i dziękuję BARDZO! |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam po jakim czasie stajecie na nogi...
to ze mna z wiekiem coraz gorzej.. 1 ex z ktorym bylam ok 4lat.. hmm stanekam na nogi po miesiacu? potem z innym bylam 2lata ito samo miesiac moze mniej. a teraz? potrafie wyc miesiącami.... ![]()
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-10-10 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
Tak bardzo nie chcę jutro iść do szkoły, chociaż wtedy przynajmniej coś mnie od niego odciągnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nienawidzę swojego eksa po prostu nienawidzę ! co z niego za dupek
![]()
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2011-10-10 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Powiem wam , ze ja wczoraj wpisałam w google porozstaniowe porady, jak sobie radzić po rozstaniu itp itd...
![]() ![]() ale najgorsze ze ex odezwał się na gg tak sobie pogadać o głupotach co u mnie, a z racji iz nie chce byc chamska, pokazac ze jestem dobrze wychowana.... niestety chwile z nim rozmawialam. ![]() ![]()
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przerażaj mnie że z wiekiem coraz gorzej ![]() Ja czuje się strasznie bo uświadomiłam sobie że jestem uzależniona od facetów. Praktycznie zaraz po każdym związku pocieszałam się nowym facetem, co nie znaczy że się nimi bawiłam czy coś, po prostu od razu po jednym związku tworzyłam następny. Stwierdzam że nie potrafię sobie sama poradzić z rozstaniem tylko chyba na siłę szukam nowego faceta. ![]() ![]()
Roguc mym Bogiem, Coma nałogiem, muzyka postawą, koncerty zabawą narCOMAnka http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach Edytowane przez _Desolation Czas edycji: 2011-10-10 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.