|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
U mnie tez jest pieknie bialoo, super normalnie az foty wrzucam
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Monia, białaczekoladka, kamikadze dziekuje Wam dziewczynki
![]() Monia nasze miasto z obliczeń w 2008 roku ma 14 835 mieszkańców Dane z wikipedii heh ![]() kamikadze ja też nie wiem gdzie będe w tych butach chodzić chyba po domu póki co Ale czasami coś wyskoczy to wole mieć w razie czego ![]() Medzik gratulacje u mnie dzisiaj waga 54,2 I znowu mamy śnieg pół biedy że nigdzie autem nie jadę, bo Twoje życie mogłoby być zagrożone Ja w ogóle nie wyobrażam sobie jak ja będę jeździć w zimie to mój pierwszy sezon No zdawałam w zimie, ale śniegu nie było
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Samara kolejna ślicznotka
najładniej na pierwszym zdjęciu taki kolorek wybierz może wrzucisz też nam zdjęcie całej figurki ![]() Cocktail hehe weź nie strasz na pewno sobie poradzisz ja się modliłam, żeby jak najdłużej nie padało, bo boję się jeździć w śniegu, a w piątek jadę do Opola ![]() A butki na pewno się przydadzą ![]() No i dziękuję i również gratuluję spadku ![]() Czekoladko ale już biało u Ciebie dobrze, że święta będą białe, bo to od razu taki inny nastrój jest Świąteczny
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
ja w tym tygodniu znowu po 11-12 h pracuje , wieczorkiem Was ponadrabiam i poodpisuje Miłego dzionka
|
#1805 |
|
CORELIPS
|
Ok, nie będę tutaj wpadać z braku czasu ale muszę się przyznać. W zeszłym roku ważyłam 49 kg i przytyłam 10 kg. Fatalnie. Zamierzam wrócić do 52 kg.
Noo.. może jednak czasem zajrzę do Was. Zaczynam siłownię od lutego i przede wszystkim białkowa dieta. |
|
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Wiem, że 'rozstałyśmy' się w delikatnie mówiąc nie miłej atmosferze ale chciałam Wam wszystkim życzyć WESOŁYCH, RADOSNYCH I BIAŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
oraz SZCZĘŚLIWEGO, NOWEGO ROKU I ABY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE MARZENIA ODNOŚNIE WAGI, FIGURY I WSZYSTKIE POZOSTAŁE .
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc chudziny
![]() Bialaczekoladka ale pieknie u Ciebie. A u nas mróz tylko a sniegu ani widu ani slychu. Mam nadzieje ze cos tam na swieta spadnie ![]() Medzik zdasz na pewno. Widze, że pewna z Ciebie dziewczyna, a wiara to podstawa sukcesu.. Co do diety odpuscilam juz na 100%. Staran\m sie tylko nie objadac i utrzymac moje wymeczone 55,5 kg. Dzis rano bylo 55,7 czyli nie jest tragicznie. W nowym roku ze zdwojona siła biore sie za siebie. Bedzie mocne uderzenie, haha. Milego dnia
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvia witamy
pisz z nami częściej a na pewno będzie Ci łatwiej zgubić zbędne kilogramy takie wsparcie pomaga wiem sama po sobie ![]() Ola cześć kochana myślałam o Tobie ostatnio. Również życzę Ci wesołych Świąt i spełnienia wszystkich marzeń Napisz co u Ciebie
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
Meeedzik nie wiem czy to dobry pomysł abym tutaj się udzielała. Troszkę namieszałam, głupio wyszło.
U mnie duzo się zmienia . W kwietniu bierzemy ślub z Przemkiem, udało mi się schudnąć do 54kg. Teraz waga od 2 tygodni stanęła w miejscu i nie chce zejść w dół. Nie wiem co jeszcze napisać szczerze mówiąc .Dziękuję za życzenia
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Czbasia kochana dziękuję
bardzo bym chciała A co do dietki, to masz rację, lepiej wyluzować jak się męczyć, odpoczniesz trochę a po Nowym roku wrócisz do dietki Organizmowi też dobrze zrobi taka przerwa, bo widocznie już się przyzwyczaił i dlatego tak trudno jest stracić kg Trzymam kciuki
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Ola ja nie wiem co się stało, bo mnie nie było. Przeleciałam tylko z grubsza ostatnie strony wątku, ale myślę że dziewczyny przyjęły by Cię z powrotem
Cieszę się, że waga spadła i teraz się utrzymuje ![]() No i gratuluję będziesz śliczną panną młodą
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
Meeedzik 'trochę' najechałam na Monikę, bez powodu. A szkoda do tego wracać.
Dziękuję *:. Do kwietnia chciałabym zobaczyć w końcu 49kg . Wierzę, że mi się uda . Po prostu potrzebuję czasu .
|
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
Cześc Dziewczyny
ostatnie Dni jestem zapracowana strasznie ! a wieczorami to siedzę z TŻ . Wkońcuuu czuje klimat przed świateczny ! Nawet wczoraj ubierałam choinke z bratem bo mnie prosił dziś tylko pomoge sprzątac mamie bo maaa duży dom , a potem pójde na zakupy bo musze coś kupic Chłopakowi pewnie portfel bo od 2 lat mu go kupuje ! a w styczniu mamy rocznice ! Tylko obym wtedy była w Pl ! ![]() ![]() samara_86 Twoje zdjecia przypominaja mi jakaś aktorke zaganicza Niewiem wydaje mi sie że gdzieś te zdjęcia widziałam możliwe ze na fotce.pl wieeec może ktoś się pod Ciebie podszywać . Chyba ze sie mylee
Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-21 o 11:51 |
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że temat prawa jazda stał się wszechobecny
ja 13 stycznia (tak, piątek 13 ) będę podchodzic już 5 raz... I już mi się to po nocach śni, boli mnie brzuch ;x nerwica się udziela. Strasznie się tym stresuje, bo zawsze trafiam na świetnych egzaminatorów. Jak Medzik pisała, trafiła mi się kobietka za pierwszym razem... Nie wspominam tego mile, potem tylko się modliłam żeby nie miec kobiety... To wybłagałam sobie pana... którego tak strasznie nie chciałam...U mnie też spadł śnieg! Wreeeeszcie! Cały Wrocław w śniegu aż miło popatrzec przez okno . Idę zaraz kupowac prezenty dla Tż, i dla jego chrześnicy dla taty prezent już mam, mamie kupie w czwartek albo jeszcze w piątek, bo te portfele tutaj w galerii okazały się trochę lipne i jednak ich nie kupię ;/. Co do zdjęc, dodam jakieś ale na razie jakos jest trochę beznadziejna ;x zdjęcia z telefonu, bo nie wiem gdzie mam kabel do aparatu jak znajdę, to dodam ładniejsze
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tobie również życze tego samego ![]() bialaczekolada kurde ! gdzie taki śnieg ! bo u Mnie wogole ! słońce jedynie świeci ! zero śniegu ! zazdroszcze ! Sunshine_92 bardzo dobry wybór ! uwielbiam tego typu buty ! i świetnie leża na nodze ! idealny kolor ! i napewno beda wygodne
Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-21 o 11:59 |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
sunshine śliczne te buciki
U mnie też biało właśnie zaraz się zbieram do Wrocka muszę się ciepło ubrać ![]() zelka90 co do samara_86 też właśnie coś mi te zdjęcia nie pasują. Może nam wrzucisz jakieś zdjęcia całej sylwetki i bez obróbki photoshopa
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Ola uważam, że Monia to super kobitka i na pewno Ci wybaczy
z resztą zobaczymy jak pojawi się dzisiaj fajnie mi się z Tobą pisało a co do wagi to już teraz pewnie jesteś szczuplutka, bo pamiętam zdjęcia z wagą około 60kg i wtedy świetnie wyglądałaś ![]() Zelka, Sunshine widzę, że wszystkie będziemy kupować portfele ja też zamierzam kupić portfel dla Tż, wczoraj oglądałam ale nic fajnego nie znalazłam :/Sunshine następna modeleczka zgrabniutka buty zabójcze a co do prawka, to kochana trzymam kciuki zdawałaś w Opolu? Na jaką babkę trafiłaś? A co do faceta to czy może trafił Ci się pan Rozkosz ? Słyszałam, że nikt u niego nie zdaje, no i mi mówił instruktor, że jak na niego trafię to najlepiej od razu zrezygnować
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wolno się tak poddawać Mnie też instruktor udupił na takiej błahostce, co najlepsze znam osoby które zrobiły to samo i nie było to uważane za błąd( parkując na łuku stałam w kopercie kołami, a zderzak mi wystawał za linie 10cm ;/ ) No ale najważniejsze że mam już za sobą za drugim razem zdałam bez problemu właśnie mi mija 3 lata przed samymi światami prawko odebrałam niesamowity prezent
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nieiwem mi sie wydaje ze gdzies takie zdjecia widzialam bo sa ludzie którzy kradna fotki i zagranicznych osób ale możliwe ze to sa samary_86 dlatego właśnie moze pokazesz nam cała sylwetke i bez obróki jak napisała CocktailraspberryMeedzik bo co innego mozna kupic ja dzis popatrze może jakies fajne gdzieś znajde ! bo jak nie to nie mam pomysłu co innego ! ;/
Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-21 o 12:11 |
|
|
|
|
#1820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Niezbyt miło wspominam te wszystkie razy pamiętam jak na początku nie chciałam miec kobiet, ani pana R. Za pierwszym razem dostałam panią z blond włosami, a potem pana R. Nienawidzę egzaminów Dziękuję D! Jaka tam modeleczka za dużo mam tu i ówdzie, i staram się to zrzuuuucic!
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail haha nie ja nie zrezygnuję
nie zrobię mu tej satysfakcji a jak mnie zdenerwuje to mnie popamięta haha jeszcze się z nim pokłócę no i może wtedy się zmieni Zelka ja tez nie mam pomysłu co mogę kupić :/ zamówię jeszcze spodnie dresowe na allegro bo Tż chciał a ja mam większy kłopot, bo Tż ma urodziny w wigilię ![]() Sunshine haha tak właśnie myślałam mój kuzyn trafił na niego i też go oblał i to najgorsze, bo bez powodu jeszcze mu powiedział, że widzi że umie jeździć i na pewno zda .... za drugim razem! A o blondynie słyszałam, że własnie też ciężko u niej zdać, ponoć czarna jest lepsza no miejmy nadzieję, że trafię na kogoś fajnego No to dobrze, że umiesz już utrzymać równowagę w tych butach ja to bym pewnie ani kroku nie zrobiła a co do sylwetki to naprawdę jesteś zgrabniutka
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
hej Kobitki
ale Wam zazdroszczę tego śniegu!!!!!!!! U mnie a ni grama nie spadło i pewnie nie spadnie Za to jest spory mróz i wszystko jest lekko białe ale to i tak nie to samo co śnieg Zjadłam nie dawno płatki i będę dziś sprzątać troche. Mąż dziś wyjeżdża popołudniu do domu więc w nocy albo jutro nad ranem będzie w domu. Muszę przyszykować sporo jedzenia a przede wszystkim rosół który mój mąż kocha a nie jadł już prawie 2 miesiące. Także dziś mam sporo roboty. Kot mnie obudził dziś po 7 i chciał się bawić.... mój starszy synek go zabrał do swojego pokoju i się z nim bawił ale jak poszedł o 8 do przedszkola to kociak mnie zaczął męczyć zabawami Zasnęłam więc o 9 dopiero razem z kotkiem Wstaliśmy po 11 Jeszcze 3 dni i Święta! ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik Mój TŻ nie chodzi w dresach
jedynie po domu a po domu to sobie sam kupi jak bedzie chciał wieeec ja mam problem ! o matko ! to tylko 3 dni masz
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Zazdroszczę Wam!!!! Nawet nie wiecie jak bardzo!!!!! Ja też chcę śnieg!
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam z psem na podwórku, ale się cieszył z tego śniegu latał jak szalony
\Dodaję parę zdjęć zobaczcie jak u mnie biało i ciągle sypie
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Auchana to czytałam ostatnio, że w tym sklepie najlepiej robić zakupy bo jest najtaniej. Nawet ponoć Biedronka jest droższa. A ten Twój prezent na który czekasz to co to jest?
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka mój Tż też na co dzień nie chodzi w dresach, no chyba że po domu
no ale jak chciał to mu kupię ![]() Monia może u Ciebie też za niedługo zacznie padać śnieg fajnie, że Twój mąż już dziś wyjeżdża pewnie nie możesz się już doczekać
|
|
#1828 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to Wasze miasto jest dwa razy takie jak moje Więc pewnie to plota z tym Rossmannem u mnie w mieście. No ale sie okaże za jakiś czas ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Ale pewnie wypłata to będzie gigantyczna Wtedy sobie zaszalejesz ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
masakra!---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Fajnie, że macie śnieg u mnie nawet płatka jednego nie ma Ja po prezenty w piatek się wybieram z męzem Dla niego juz prezent mam, dla rodziców i teściów też, jeszcze tylko chrześniakom i dzieciom coś muszę kupić.---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Piekne krajobrazy zazdroszczę!
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
Kochana Moniczko nie będę Ci tłumaczyła dlaczego bierzemy ślub bo Ty tego poprostu nie zrozumiesz
. Bo co możesz wiedzieć o prawdziwej miłości gdy jeszcze nie tak dawno pisałaś, że brzydzisz się seksu ze swoim Mężem . No chyba, że dla Ciebie wlaśnie tak wygląda miłość . My jesteśmy ze sobą bardzo szczęsliwi. I wiemy, że chcemy być ze sobą do końca świata i jeden dzień dłużej. No ale Ty wszechwiedząca jesteś więc zapewne wiesz lepiej . Nie trudź się w odpisywaniu mi, już tutaj zaglądać nie będę. Chciałam tylko życzenia zlożyć . Buziaczki 'Kochana' ![]() ![]()
|
|
|
|
#1830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle przez najbliższe 2 tygodnie Co do męża to faktycznie nie mogę się doczekać. Już mam dosyć tej samotności i użerania się z dziećmi Będzie o wiele lżej teraz ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
Taaaa pierwszy mąż to też była przecież Twoja prawdziwa miłość Co do mojego męża to był czas gdy było źle między nami ale teraz jest już dobrze. Dotarlismy się. Ty tego nigdy nie doświadczysz bo pewnie zaraz się rozwiedziesz. I tak naprawdę to Co TY możesz wiedzieć o prawdziwej miłości będąc z kimś nie cały rok czasu????? Zresztą Nie prosiłam Cie abyś mi tłumaczyła co to prawdziwa miłośc bo wiem że nie masz o niej pojęcia ( nie twierdzę że ja mam). Wyraziłam tylko swoje zdanie że dla mnie ślub z kimś kogo nie zna się nawet rok jest głupotą i dziwi mnie to, że po tym co przeszłas w życiu tak szybko chcesz wziąć ślub. Widać, że życie niczego Cie nie nauczyło. Nawet teraz - wracasz tu na forum choć pisałaś że nigdy się tu nie pojawisz. Psujesz nam całą atmosfere, więc daruj sobie i leć do Przemka póki jeszcze jest dobry dla Ciebie. Żegnam.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-12-21 o 14:54 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

może wrzucisz też nam zdjęcie całej figurki 

będziesz śliczną panną młodą
jak znajdę, to dodam ładniejsze 
? Słyszałam, że nikt u niego nie zdaje, no i mi mówił instruktor, że jak na niego trafię to najlepiej od razu zrezygnować
jeszcze mu powiedział, że widzi że umie jeździć i na pewno zda .... za drugim razem! A o blondynie słyszałam, że własnie też ciężko u niej zdać, ponoć czarna jest lepsza
Potem jadę na zakupy do Auchana-to najbliższy market.Nie wiem co kupić dla męża,chyba portfel.Czekam na mój prezent
masakra!