|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Ja jutro na śniadanie chcę sobie zrobić owsiankę z budyniem śmietankowym i może jakimś dżemem wiśniowym na wierzch
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Nieeeeee z powidłami jabłkowymi babci! ![]()
![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Ooo tosty! Chyba sobie dzisiaj zrobię, o ile mam z czego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Ej, bo się wzajemnie demotywujemy! A przecież mamy schudnąć... No tak czy nie?!
![]()
![]() |
![]() |
#1804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też nie znoszę zup mlecznych, owsianek i tego typu rzeczy nawet jogurty jem sporadycznie. Może właśnie dlatego jem dużo chleba bo za bardzo nie mam go czym zastąpić. Ale jak na jedną cienką kromkę chleba dodam mnóstwo zdrowych dodatków to nie jest źle. Nie znoszę też "suchych" kanapek czyli np. masło szynka i koniec bleee. U mnie z kanapek aż się wysypuje haha zawsze coś mi zleci na talerz. Huntery są mega ale jakoś szkoda by mi było wydać tyle kasy na kalosze ![]() Sprawa Madzi jest przerażająca. Oglądałam fakty ile ludzi poszło postawić znicz i się pomodlić za tą małą istotkę w miejsce gdzie została znaleziona. Masakra po prostu!!!
![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Ej, ja też swojego czasu marzyłam o Hunterach, ale w sumie Polska nie jest AŻ TAK deszczowym krajem, jak np. Anglia i chyba byłoby mi szkoda wydawać 4 stówy na kalosze, bo są dobrej firmy i modne, a na ilość planowanych założeń, to wystarczyłyby mi kalosze za 50 zł... W sumie to ja najpierw muszę uzupełnić szafę klasycznymi rzeczami, a dopiero potem skupić się na pierdołach typu kalosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Rozeznanie
|
hej heeeej! przepraszam, nawet nie mam czasu tu zajrzeć ostatnio, jutro jakoś spróbuję nadrobić
![]() Jedzeniowo nie ma tragedii, ale sumiennie codziennie leci Turbo Jam! Mam nadzieję, że będę mogła Wam niedługo pokazać efekty. Nie pomierzyłam się i nie zważyłam 1 lutego, stwierdziłam, że dam sobie jeszcze miesiąc, mam nadzieję, że będą spadki ![]() Tymczasem lecę do prasowania, czeka na mnie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaka góra :/ Nie znoszę tego...
![]() |
![]() |
#1807 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]() chciałabym, ale chyba nie będe miała aż tyle czasu ![]() a ja kiszę ogóra sama, bo Tż poszedł do pracy na nocke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też bym chciała takie buty ![]() już z tżem dobrze widze ![]() ![]() nie powiem,zazdroszcze ![]() ja tez -> @ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no... straszna sprawa ehh ![]() Cytat:
![]() jak Ci sie podoba dżemowanie? ![]() ![]() ehh... wypilam dzisiaj hektolitry coli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1808 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja w beretach - to totalna porazka, ale bardzo chcialabym miec taka jak opisalas dalej! najlepiej w kolorze lightowego rozu, mrrrau! powaznie nie mialas wczesniej zadnej maseczki?! o matko, Winnnyyyl! jak Ty to zrobiłas, ![]() Cytat:
![]() czemu nie chodzisz w tych 3 parach kozakow ![]() ![]() ![]() moj kumpel z klasy z lo nie zdal matury, a rodzicom wkrecil ze zdal, dostal sie na super studia, oni mu wszystko oplacali, chate, zycie w innym miescie, a on chodzil sobie do technikum xD na drugie mial przekret, ciekawe co u niego ![]() Cytat:
![]() ![]() dlatego ja tez wole cos zwyklego, prostackiego, czego moge zjesc wiecej ![]() Cytat:
![]() genetyka, jezuu moja zmora! Cytat:
przestan ;p ![]() Cytat:
![]() 2. hmmm nie wiem czy nie jestem przykladem osoby która zrezygnowala z portali społecznościowych dla dobra związku ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ciekawe czy ma blogaska ![]() ![]() 3. nie wiem co o tym myslec. do dzis mam ciarki na plecach gdy o tym mysle. tam, na miejscu, atmosfera faktycznie musi byc przytlaczajaca
![]() |
![]() |
#1809 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No dobra, ale jak się zda maturę to już niebardzo ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1810 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie, ze naprawde? wieczorem nie moge sie doczekac az wstane i zjem rano owsianke ![]() Cytat:
Cytat:
![]() prasujesz?! ale masz dobre serduszko. ja nie prasuje, bo i tak wszystko gniecie sie w tym sajgonie ktory mam w garderobie. jak ja chcialabym byc tak swietnie zorganizowana, umiec odkladac rzeczy na swoje miejsce, nigdy niczego nie gubic ![]() Cytat:
![]() 2. ja to strasznie przezywam, ze ona tak schudla ;p wczesniej, na finale, juz byla baaardzo mocno chuda, ale wygladala swietnie, jak aniolek VS, teraz wyglada az slabo! jestem wstrzasnieta ! 3. ja tez mialam, jednak od jutra nadrabiamy ! Cytat:
![]() 2. ja wczoraj wypilam chyba litr fanty ![]() a przed chwilą wciągnęłam biały ser z miodem i malinami, ale bylam taaaka głodna! a wczesniej zgadnijcie gdzie bylam ![]() ![]() jestem pewna, ze nikt na to nie wpadl! pff! bylam znowu z psem na spacerze, i tym razem bieglam! ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-05 o 21:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1811 | |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() moje dziecko jest po prostu najukochańsze na świecie!! poszła spać o 23 i wstała o 8 rano, zjadła, trochę pogadała do misiów i znowu idzie spać ![]() ![]() od dzisiaj grzecznie - > nie biorę sie za colę o! śniadanie : wiesniak + 2 kanapki ciemnego chleba z szynką, ogórkiem, pomidorem, sałatą + szklanka wody. II śniadanie : 2kiwi. obiad: nie wiem ![]() podwieczorek: jabłko kolacja : jakieś kolorowe i zdrowe kanapki ![]() + ćwiczonka 20min workout. zaczynam 5 tydzień turbo jam yeah! ![]() Cytat:
![]() no dokładnie, na finale wyglądała zdecydowanie lepiej, teraz jest za bardzo wychudzona. @ się skończyła, można działać ![]() chcę skończyć turbo jam i wtedy stanąć na wage i się pomierzyć ![]() mmmm fanta, dawno jej nie piłam ![]()
![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Wiecie jaka jestem zaje*ista?
![]() Moja siostra nie lubiła owsianki (tylko tą z nesvity, która miała full cukrów itp ![]() ![]() ![]() Kurcze poszłam spać koło 22 i wstałam przed chwilką ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater ![]()
![]() |
![]() |
#1813 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Nesvita jest obleśna, słodkie to jak cholera, raz spróbowałam i nigdy więcej! Te patyki? Okropność. Wcześniej była piękna i zgrabna, teraz jest szkieletem... powodzenia! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mkniesz jak burza z tymi ćwiczeniami, brawo ![]() fanta byla pyszna ![]() Cytat:
![]() ja zjadłam taką jak pisalam wczoraj, ale chyba przegielam z iloscia ![]() co do Olgi. No nie mow ze nie jest to wg Ciebie straszne to, ze w tak krotkim czasie schudla tak mocno. wcześniej byla przesliczna, urocza i mimo że byla szczupla, to figure miala apetyczna, a teraz kojarzy mi sie z modelka jedna z wielu - kosciste cialo i nabzdyczona mina ![]() "19-letnia piękność z szansą na międzynarodową karierę schudła dzięki silnej woli, ruchowi i zdrowej diecie. Dotychczas pulchna Wrocławianka jadła dużo słodyczy, a w szczególności czekolady. Kiedy się zawzięła rzuciła słodkości i przeprowadziła dietę oczyszczającą. Detox wspomagała popijaniem dużych ilości wody mineralnej w połączeniu z limonką (ewentualnie cytryną) i chilli, dzięki czemu nie tylko pozbywała się toksyn, ale również usprawniła metabolizm.?" Sorry, pulchna? ![]() ![]() Na oficjalnej stronie top model bylo podane, ze ma 178 cm wzrostu, wazy 56 kg a jej wymiary to: 82 – 62 – 89 cm Rzeczywiście, pulchna jak nie wiem ![]() Jak mamy takie kanony, to ja chyba wyznacze sobie cel taki jak Psyhe ![]() dzizas ![]()
![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Ania, siostrze klasyczną z odrobiną powideł jabłkowych i z mlekiem
![]() Ej, jak Ty wyznaczysz sobie cel 42 to ile ja wtedy powinnam ważyć? 26? ![]()
![]() |
![]() |
#1816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. dokladnie ;p mam takie samo odczucie, fuuu! ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale ja zartuje! a ona tyle wazy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1817 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam się pochwalić, jaki zrobiłam obiad na dziś
![]() Eksperyment z głowy - podsmażyłam czosnek, pomidory i szpinak, władowałam do tego 2 łyżki pesto zwykłego + Pesto z pepperoncini, czarne oliwki i dorzuciłam makaron tagliatelle. Nieeeeebo, nie mogę się doczekać obiadu ![]() ![]() Lecę dżemować! ![]()
![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podcinam włosy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tez by mi sie przydalo, ale mam w portfelu 13,50 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Haha, Ania ja mam 10zł. w portfelu, od dziadka wyciągnę 20 i od babci 20 i wizyta gotowa
![]() A muszę, bo końcówy mam suche i część się wykruszyło i moja fryzura jest bezkształtna ![]()
![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam od kogo wysępić ani zlotowki ![]() a ja mam teraz śliczne, delikatne fale, włosy mi się bardzo ładnie układają ![]() ![]() ![]() ale mi sie nie chce sprzatac ![]()
![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, to jak jesteś zadowolona to nie obcinaj
![]() U mnie na laptopie jest pełno moich powykruszanych końcówek ![]() Ok, od dzisiaj ćwiczę ![]() Kupiłam sobie nawet matę do ćwiczeń ![]() ![]() Więc tak... Minimum 30min. orbitreka i coś na tyłek, brzuch i cycki ![]()
![]() |
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. co Tyyy aż tak?! ![]() ![]() 3. ![]() Trzymam kciuki ![]() ja dzisiaj mam zamiar poszalec z tzem, ale oprocz tego chce isc pobiegac, po wczorajszym mini maratonie swietnie sie dzis czuje ![]() a teraz buszuje w garderobie i sprzatam, boze ile tam jest niepotrzebnych lachow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zadomowienie
|
Ale się cieszę że wątek odżył i znów jest peeełno nadrabiania
![]() ![]() Nie było mnie cały weekend tylko chwilami podczytywałam bo miałam wczoraj egzamin i ledwo wychylałam nos zza książek. No dobra uczyłam się 2h dziennie ![]() Ale wiadomo jak to jest u studenta na sesji , porządek w pokoju jak nigdy a to mi chwilę zajęło ![]() Tak wogóle to za mną już 2 zdane egzaminy i ten wczorajszy mam nadzieję że też bd ok bo napisałam wszystko ![]() no i dietkowo w miarę ok ![]() ![]() A tak wogóle to on jest okropny ![]() ![]() W sumie to to jest słodkie a ja tak się wczoraj na niego złościłam bez powodu ![]() Muszę go chyba ładnie przeprosić jak się @ skończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe z tymi 7daysami mozna sie wsciec, moj tez ciagle przywozi mi moje ulubione ciastka ![]() ![]() ee tam , trzeba byc czasami zolzą ;p chyba ze lubicie sie przepraszac, to czemu nie ![]() ![]() podczas porzadkow znalazlam w garderobie gorset w pantere O_O O_o o_O
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-06 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Coś w tym chyba musi być bo ja choćbym nie wiadomo jak ciężki dzień miała jak zjem coś słodkiego to jestem nagle szczęśliwa i zapominam o problemach ![]() No ale wczoraj i w sob to ostro przegięłam , miałam @ i wszystko co się ruszało niemiłosiernie mnie wpieniało ![]() Pokaaaż gorset ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dramat! No, ale modelki to modelki ... ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
Ha, to ja mam mały biust i mam 97, a w talii 65 ostatnio, ale ważąc 57kg miałam w talii 62, także Ona chyba niebardzo tyle ma ![]() No to ja powinnam sobie wyznaczyć cel 30kg czyli schundnąć ponad połowę ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Ha, to ja mam mały biust i mam 97, a w talii 65 ostatnio, ale ważąc 57kg miałam w talii 62, także Ona chyba niebardzo tyle ma ![]() No to ja powinnam sobie wyznaczyć cel 30kg czyli schundnąć ponad połowę ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! !!!!!!!!! zacytowałam tyle postów i co?! Net ma padł i wszystkie uciekły!!! Ale jestem wqrwiona!!!!
![]() Nie martwicie się, tak późno nie wracałam z pracy sama - kawałek jechałam z mama koleżanki a potem TZ po mnie przyszedł ![]() Padłam jak to włączyłam ![]() Karola gratuluję pomysłu na obiad, ja dzis mało dietetycznie - parówki w cieście drożdżowym ![]() Alexis gratuluję egzaminów ![]() Monia ja juz nie wiem co z tymi moimi rękami, może mam jakieś zapalenie mięśni albo coś w tym stylu ![]() Psyhe to jak już pójdziesz do fryzjera to zdjęcie koniecznie wstaw! ![]() Agnesuk córcia Cie kocha, wie, że chcesz się wyspać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
MP, jutro o 10 idę!
![]()
![]() |
![]() |
#1830 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.