Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 19:07   #1801
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Ja jutro na śniadanie chcę sobie zrobić owsiankę z budyniem śmietankowym i może jakimś dżemem wiśniowym na wierzch

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Nieeeeee z powidłami jabłkowymi babci!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 19:07   #1802
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Też Was kocham, wszystkie wszystkie

Winylek, piona, też nie lubię owsiany! Generalnie dla mnie to taka okropna paćka, nie znoszę też zup mlecznych i czegokolwiek z gotowanego mleka.

W ogóle to bardzo chętnie bym się zdrowo odżywiała, ale aktualnie lecę na mrożonych pizzach, tostach, czekoladzie i energizerach. No ale od jutra przerwa

Banna, a czemu Ty nie masz fejsa? Jesteś aż tak hipsterska?

Szczerze mówiąc, to patrząc na większość znajomych na fb z mojego LO- jestem z siebie naprawdę dumna, mam wrażenie że sporo tych osób to straszne loosery, serio

W ogóle piszecie o hunterach- byłam ostatnio u gina, jego pielęgniarka to taka sympatyczna kobietka ok 50, ale dość zaniedbana. I patrzę, a ona ma na nogach huntery Szacun

Psyhe? Co jest?

Agniesikk! Idźcie wszystkie do Krakowa będę miała do Was blisko!

W ogóle siedze aktualnie w Sosnowcu i strasznie wstrząsnęła mną ta sprawa Madzi Nie mogę przestać o tym myśleć, ciągle oglądałam te plakaty, przechodziłam niedaleko tych miejsc... Jutro chcę iść pomodlić się za to maleństwo. Nie oceniam tej matki bo nie mam prawa, ale tak strasznie strasznie żal mi tego maleństwa
Piooona Śmietanko!

Ooo tosty! Chyba sobie dzisiaj zrobię, o ile mam z czego

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 19:11   #1803
psyhe666
Zakorzenienie

Ej, bo się wzajemnie demotywujemy! A przecież mamy schudnąć... No tak czy nie?!
so trójka maybe.

Stary 2012-02-05, 19:13   #1804
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
Też Was kocham, wszystkie wszystkie

Winylek, piona, też nie lubię owsiany! Generalnie dla mnie to taka okropna paćka, nie znoszę też zup mlecznych i czegokolwiek z gotowanego mleka.

W ogóle to bardzo chętnie bym się zdrowo odżywiała, ale aktualnie lecę na mrożonych pizzach, tostach, czekoladzie i energizerach. No ale od jutra przerwa

Szczerze mówiąc, to patrząc na większość znajomych na fb z mojego LO- jestem z siebie naprawdę dumna, mam wrażenie że sporo tych osób to straszne loosery, serio

W ogóle piszecie o hunterach- byłam ostatnio u gina, jego pielęgniarka to taka sympatyczna kobietka ok 50, ale dość zaniedbana. I patrzę, a ona ma na nogach huntery Szacun

Psyhe? Co jest?

Agniesikk! Idźcie wszystkie do Krakowa będę miała do Was blisko!

W ogóle siedze aktualnie w Sosnowcu i strasznie wstrząsnęła mną ta sprawa Madzi Nie mogę przestać o tym myśleć, ciągle oglądałam te plakaty, przechodziłam niedaleko tych miejsc... Jutro chcę iść pomodlić się za to maleństwo. Nie oceniam tej matki bo nie mam prawa, ale tak strasznie strasznie żal mi tego maleństwa

Ja też nie znoszę zup mlecznych, owsianek i tego typu rzeczy nawet jogurty jem sporadycznie. Może właśnie dlatego jem dużo chleba bo za bardzo nie mam go czym zastąpić. Ale jak na jedną cienką kromkę chleba dodam mnóstwo zdrowych dodatków to nie jest źle. Nie znoszę też "suchych" kanapek czyli np. masło szynka i koniec bleee. U mnie z kanapek aż się wysypuje haha zawsze coś mi zleci na talerz.

Huntery są mega ale jakoś szkoda by mi było wydać tyle kasy na kalosze

Sprawa Madzi jest przerażająca. Oglądałam fakty ile ludzi poszło postawić znicz i się pomodlić za tą małą istotkę w miejsce gdzie została znaleziona. Masakra po prostu!!!

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 19:48   #1805
agniesikk
Zakorzenienie

Ej, ja też swojego czasu marzyłam o Hunterach, ale w sumie Polska nie jest AŻ TAK deszczowym krajem, jak np. Anglia i chyba byłoby mi szkoda wydawać 4 stówy na kalosze, bo są dobrej firmy i modne, a na ilość planowanych założeń, to wystarczyłyby mi kalosze za 50 zł... W sumie to ja najpierw muszę uzupełnić szafę klasycznymi rzeczami, a dopiero potem skupić się na pierdołach typu kalosze Bo np. brakuje mi białej koszuli
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 20:32   #1806
karola_plm
Rozeznanie

hej heeeej! przepraszam, nawet nie mam czasu tu zajrzeć ostatnio, jutro jakoś spróbuję nadrobić

Jedzeniowo nie ma tragedii, ale sumiennie codziennie leci Turbo Jam! Mam nadzieję, że będę mogła Wam niedługo pokazać efekty. Nie pomierzyłam się i nie zważyłam 1 lutego, stwierdziłam, że dam sobie jeszcze miesiąc, mam nadzieję, że będą spadki )

Tymczasem lecę do prasowania, czeka na mnie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaka góra :/ Nie znoszę tego...

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 20:53   #1807
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
mam kilka dni wolnego, pospamujemy?
chciałabym, ale chyba nie będe miała aż tyle czasu

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ja tez mam wolne, spamuje i zdradzam tza z wizazem
a ja kiszę ogóra sama, bo Tż poszedł do pracy na nocke

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ale mam mobilizacje do odchudzania!
Siostra dostała od przedstawiciela farmaceutycznego aqua slim i coffee slim, a że się nie odchudza to dała mnie! Ale super
eeee tam, to i tak nie pomaga

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ej, to Ty mówiłaś ostatnio żeby obczaić Olgę K. na facebooku? o co chodziło? pokaż linka!

Poważnie zastanawiam się nad zakupem butów emu/ugg ... Ale przy grubych nogach one wyglądają straszliwie
wcześniej taki pucuć, a teraz jest meeeeega chuda. nie podoba mi się taka
też bym chciała takie buty

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Idę pod prysznic i na romantico noc
A jutro znowu do pracyyyy
już z tżem dobrze widze
nie powiem,zazdroszcze

Cytat:
zazdrocha u mnie celibat chyba od tygodnia
ja tez -> @

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Czy przyjmiecie (znowu) córkę marnotrawną?? Mam nadzieję,że pamiętacie mnie chociaż ciut, ciut
hej,no pewnie ze pamietamy
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Pja też jem sporo chleba ale sama go piekę więc wiem co jem także luz
ale Ci dobrze
Cytat:

ja tez nie lubie,piona!
no... straszna sprawa ehh

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Jedzeniowo nie ma tragedii, ale sumiennie codziennie leci Turbo Jam! Mam nadzieję, że będę mogła Wam niedługo pokazać efekty. Nie pomierzyłam się i nie zważyłam 1 lutego, stwierdziłam, że dam sobie jeszcze miesiąc, mam nadzieję, że będą spadki )
ja tez postanowilam ze sie nie waze. zrobie to dopiero 29lutego
jak Ci sie podoba dżemowanie?

ehh... wypilam dzisiaj hektolitry coli wytrzymalam.... tydzień

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 20:59   #1808
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
2. Oglądałam i nadal nie wiem co Cię tak szokuje?

Taaki zwykły beret, ale nie moherowy a la babcia tudzież paryżanka, tylko taki wełniany. Jest to jedyny typ czapki, który mieści mój wielki czerep albo raczej mówi wielki czerep + wielkie włosy. Chociaż kupiłam sobie rok temu taką czapkę z pomponem i takimi warkoczykami, zakrywającą uszy, pełen wypas wyglądałam w niej uroczo, ale gdzieś się zapodziała
To jest pierwsza maseczka jaką posiadam . Tzn. miałam wcześniej może ze dwie inne, ale takie jednorazowe i chyba nawet ich nie użyłam . Byla trochę droga, ale byłam zdesperowana
naprawdę tego nie widzisz?! ona strasznie, ale to STRASZNIE schudła! miała takie pucki na buzi, a teraz jest taka.. wklęsła! wg mnie bardzo widać roznice... nie powiem, swietnie wyglada, podobaja mi sie takie chudzielce, ale jak pomysle ile ona musi teraz wazyc, to mam ciarki na plecach.

2. ja w beretach - to totalna porazka, ale bardzo chcialabym miec taka jak opisalas dalej! najlepiej w kolorze lightowego rozu, mrrrau!

powaznie nie mialas wczesniej zadnej maseczki?! o matko, Winnnyyyl! jak Ty to zrobiłas,
Cytat:
Mam jakieś ze 3 pary kozaków, ale w żadnych w tym roku nie chodziłam. Kupiłam sobie takie ocieplane workery i śmigam w nich non stop, ale jednak one aż tak przesadnie ciepłe nie są.
Widzisz, ja wolę mieć mniej par butów, a porządniejsze. Nie przeszkadza mi codzienne chodzenie w tych samych . Szczególnie w zimie, bo w sumie zazwyczaj w zimie chodzę non stop w jednych butach.
no ja tez lubie porzadne, ale nie moge trafic na takie, ktore bylyby na tyle swietne, zeby nosic je na co dzien. najulubiensze kupilam u rylka, (czy w rylku) ale nie nadawaly sie juz do noszenia, wywalilam je ;p

czemu nie chodzisz w tych 3 parach kozakow
Cytat:
A to można tak po liceum iść do technikum?
można
moj kumpel z klasy z lo nie zdal matury, a rodzicom wkrecil ze zdal, dostal sie na super studia, oni mu wszystko oplacali, chate, zycie w innym miescie, a on chodzil sobie do technikum xD
na drugie mial przekret, ciekawe co u niego
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ej, a ja zazdroszczę ludziom, którzy jedzą kawałeczek ciasta i nie mają ochoty na więcej W ogóle ja np. strasznie lubię jedzenie dobrej jakości, jakieś wymyślne, ale zwyczajnie nie mam ochoty na przyrządzanie czegoś takiego Łatwiej mi ukroić kromkę chleba, dać ser, polać keczupem i nara.
ej, a mialas rozkmine na temat porcji tego dobrego jedzenia np. w przepisie na zycie jedzenie jest super dobrej jakosci, ale porcyjki to maja takie maciupenkie ze szok
dlatego ja tez wole cos zwyklego, prostackiego, czego moge zjesc wiecej
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Agnesik dostaniesz sie do Krk zobaczysz trzymam mocno kciuki Też zdawałam maturę z biologi to w ogóle był mój najulubieńszy przedmiot zaraz po języku polskim Nasza pani zawsze nosiła testy w takiej zielonej teczce na gumkę i jak tylko wyszła na chwilę z klasy czy się czymś zajęła chłopaki kradli jej test dawali mi ja rozwiązywałam i potem ksero i wszystkie 3 klasy mieli podkładki a pani się cieszyła że jesteśmy pierwszym rocznikiem w którym nikt nie poprawia sprawdzianu z genetyki
Muszę zakupić jakieś jeansy w c&a skoro polecasz bo właśnie we wszystkich mam te okropne kolana powypychane
ale z Ciebie łobuz!
genetyka, jezuu moja zmora!
Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Czy przyjmiecie (znowu) córkę marnotrawną?? Mam nadzieję,że pamiętacie mnie chociaż ciut, ciut
pamiętamy!

Cytat:
Dlaczego niektórzy ludzie muszą mnie tak wku*wiać?
przestan ;p
Cytat:
Winyl, niegrzeczna jesteś W dupę dostaniesz i się skończy

Cytat:

1. moja dieta
2. hmmm nie wiem czy nie jestem przykladem osoby która zrezygnowala z portali społecznościowych dla dobra związku mialam fb na samiutkim początku, jak dopiero wchodzil w kunkurencje nk :P na nk mialam setki znajomych, tz sie wsciekal o komentarze, w sumie sie nie dziwie i go rozumiem pewnie nie usunelabym tych kont, ale uznalam, ze juz mnie to nie bawi, nie mam czasu, ani potrzeby miec tych kont. choc przez to urwalo mi sie wiele wartosciowych kontaktow, tesknie za niektorymi kolegami i kolezankami, mysle nad tym, zeby wrocic na pewno was powiadomie jesli znowu zaloze sobie fb
Cytat:

1. no u mnie niektorzy tez sa looserami, a niektorzy tak sie wyrobili, ze glowa mala..................... ... przykro mi bylo jak na to patrzylam, na prawde robia kariery :P co ciekawe, wiele osob przerwalo studia - i na dobre im to wyszlo

2. ciekawe czy ma blogaska huntery w swiecie wagin

3. nie wiem co o tym myslec. do dzis mam ciarki na plecach gdy o tym mysle. tam, na miejscu, atmosfera faktycznie musi byc przytlaczajaca

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 21:07   #1809
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
naprawdę tego nie widzisz?! ona strasznie, ale to STRASZNIE schudła! miała takie pucki na buzi, a teraz jest taka.. wklęsła! wg mnie bardzo widać roznice... nie powiem, swietnie wyglada, podobaja mi sie takie chudzielce, ale jak pomysle ile ona musi teraz wazyc, to mam ciarki na plecach.
Ale przecież Ona już schudła na finał. Chce pracować to musi tak wyglądać ...
Cytat:
2. ja w beretach - to totalna porazka, ale bardzo chcialabym miec taka jak opisalas dalej! najlepiej w kolorze lightowego rozu, mrrrau!
Mi generalnie rzecz biorąc pasują wszelkie nakrycia głowy, szczególnie berety i kapelusze. Ale odnoszę wrażenie, że one po prostu pasują wszystkim kręconowłosym, nie wiem dlaczego
Cytat:
powaznie nie mialas wczesniej zadnej maseczki?! o matko, Winnnyyyl! jak Ty to zrobiłas,
No bo ja nigdy nie miałam problemów z cerą. Przed @ jest źle, a tak to git, chyba że się żywię syfem i/lub nie wysypiam i/lub duże się stresuję, wtedy jest masakra.
Cytat:
no ja tez lubie porzadne, ale nie moge trafic na takie, ktore bylyby na tyle swietne, zeby nosic je na co dzien. najulubiensze kupilam u rylka, (czy w rylku) ale nie nadawaly sie juz do noszenia, wywalilam je ;p

czemu nie chodzisz w tych 3 parach kozakow

można
moj kumpel z klasy z lo nie zdal matury, a rodzicom wkrecil ze zdal, dostal sie na super studia, oni mu wszystko oplacali, chate, zycie w innym miescie, a on chodzil sobie do technikum xD
na drugie mial przekret, ciekawe co u niego
No boo żadne z nich nie mają ocieplenia w środku, nie wytrzymuję ...
No dobra, ale jak się zda maturę to już niebardzo .

Cytat:
2. hmmm nie wiem czy nie jestem przykladem osoby która zrezygnowala z portali społecznościowych dla dobra związku mialam fb na samiutkim początku, jak dopiero wchodzil w kunkurencje nk :P na nk mialam setki znajomych, tz sie wsciekal o komentarze, w sumie sie nie dziwie i go rozumiem pewnie nie usunelabym tych kont, ale uznalam, ze juz mnie to nie bawi, nie mam czasu, ani potrzeby miec tych kont. choc przez to urwalo mi sie wiele wartosciowych kontaktow, tesknie za niektorymi kolegami i kolezankami, mysle nad tym, zeby wrocic na pewno was powiadomie jesli znowu zaloze sobie fb

1. no u mnie niektorzy tez sa looserami, a niektorzy tak sie wyrobili, ze glowa mala..................... ... przykro mi bylo jak na to patrzylam, na prawde robia kariery :P co ciekawe, wiele osob przerwalo studia - i na dobre im to wyszlo

2. ciekawe czy ma blogaska huntery w swiecie wagin

3. nie wiem co o tym myslec. do dzis mam ciarki na plecach gdy o tym mysle. tam, na miejscu, atmosfera faktycznie musi byc przytlaczajaca
NK nie mogłam znieść, obawiam się, że z FB niedługo się zrobi coś podobnego.

XOXO
Stary 2012-02-05, 21:13   #1810
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jutro na śniadanie chcę sobie zrobić owsiankę z budyniem śmietankowym i może jakimś dżemem wiśniowym na wierzch

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Nieeeeee z powidłami jabłkowymi babci!
a ja z miodem, jabłkiem i malinami ! nie moge sie doczekac!
wiecie, ze naprawde? wieczorem nie moge sie doczekac az wstane i zjem rano owsianke faza
Cytat:
Ej, ja też swojego czasu marzyłam o Hunterach, ale w sumie Polska nie jest AŻ TAK deszczowym krajem, jak np. Anglia i chyba byłoby mi szkoda wydawać 4 stówy na kalosze, bo są dobrej firmy i modne, a na ilość planowanych założeń, to wystarczyłyby mi kalosze za 50 zł... W sumie to ja najpierw muszę uzupełnić szafę klasycznymi rzeczami, a dopiero potem skupić się na pierdołach typu kalosze Bo np. brakuje mi białej koszuli
matko, mi tez. ale siara.
Cytat:
hej heeeej! przepraszam, nawet nie mam czasu tu zajrzeć ostatnio, jutro jakoś spróbuję nadrobić

Tymczasem lecę do prasowania, czeka na mnie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaka góra :/ Nie znoszę tego...
hejjjj!
prasujesz?! ale masz dobre serduszko. ja nie prasuje, bo i tak wszystko gniecie sie w tym sajgonie ktory mam w garderobie. jak ja chcialabym byc tak swietnie zorganizowana, umiec odkladac rzeczy na swoje miejsce, nigdy niczego nie gubic
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

a ja kiszę ogóra sama, bo Tż poszedł do pracy na nocke

wcześniej taki pucuć, a teraz jest meeeeega chuda. nie podoba mi się taka

ja tez -> @
1. moj tez

2. ja to strasznie przezywam, ze ona tak schudla ;p wczesniej, na finale, juz byla baaardzo mocno chuda, ale wygladala swietnie, jak aniolek VS, teraz wyglada az slabo! jestem wstrzasnieta !

3. ja tez mialam, jednak od jutra nadrabiamy !
Cytat:

ehh... wypilam dzisiaj hektolitry coli wytrzymalam.... tydzień
1. czemu tak pozno
2. ja wczoraj wypilam chyba litr fanty

a przed chwilą wciągnęłam biały ser z miodem i malinami, ale bylam taaaka głodna! a wczesniej zgadnijcie gdzie bylam no, ciekawe, kto zgadnie

jestem pewna, ze nikt na to nie wpadl! pff!

bylam znowu z psem na spacerze, i tym razem bieglam! co ciekawe, byla ze mna moja siostra i kot za nami tuptal

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-02-05 o 21:14
Stary 2012-02-06, 07:54   #1811
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hejka

moje dziecko jest po prostu najukochańsze na świecie!! poszła spać o 23 i wstała o 8 rano, zjadła, trochę pogadała do misiów i znowu idzie spać chyba ma to po mnie

od dzisiaj grzecznie - > nie biorę sie za colę o!
śniadanie : wiesniak + 2 kanapki ciemnego chleba z szynką, ogórkiem, pomidorem, sałatą + szklanka wody.
II śniadanie : 2kiwi.
obiad: nie wiem
podwieczorek: jabłko
kolacja : jakieś kolorowe i zdrowe kanapki

+ ćwiczonka 20min workout.
zaczynam 5 tydzień turbo jam yeah!

Cytat:
1. moj tez

2. ja to strasznie przezywam, ze ona tak schudla ;p wczesniej, na finale, juz byla baaardzo mocno chuda, ale wygladala swietnie, jak aniolek VS, teraz wyglada az slabo! jestem wstrzasnieta !

3. ja tez mialam, jednak od jutra nadrabiamy !

1. czemu tak pozno
2. ja wczoraj wypilam chyba litr fanty
Tż skończył o 4:30, a o 5 już smacznie spał obok mnie
no dokładnie, na finale wyglądała zdecydowanie lepiej, teraz jest za bardzo wychudzona.
@ się skończyła, można działać

chcę skończyć turbo jam i wtedy stanąć na wage i się pomierzyć
mmmm fanta, dawno jej nie piłam

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 08:51   #1812
psyhe666
Zakorzenienie

Wiecie jaka jestem zaje*ista?
Moja siostra nie lubiła owsianki (tylko tą z nesvity, która miała full cukrów itp ) no i dzisiaj się zgodziła żebym jej zrobiła i co? 'ej naprawdę dobra! prawie jak nes vita tylko mniej słodka!'

Kurcze poszłam spać koło 22 i wstałam przed chwilką

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater No nie mówcie, że Wam się podobają takie nogi?!
so trójka maybe.

Stary 2012-02-06, 09:15   #1813
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:

jak Ci sie podoba dżemowanie?
Uwieeeelbiam! Utknelam w Cario Party mix & Ab Jam, ale muszę sobie zaraz trochę urozmaicić, bo mi się znudzi Naprawdę wciąga i delikatnie już widać efekty. Dlatego też się wstrzymam z ważeniem, niech zadziała

Cytat:
prasujesz?! ale masz dobre serduszko. ja nie prasuje, bo i tak wszystko gniecie sie w tym sajgonie ktory mam w garderobie. jak ja chcialabym byc tak swietnie zorganizowana, umiec odkladac rzeczy na swoje miejsce, nigdy niczego nie gubic
Daleko mi do pedantki, ale nie potrafię chodzić w niewyprasowanych ciuchach. Oczywiście też nie przesadzam, no ale t-shirty, koszule muszę mieć wyprasowane, bo inaczej zupełnie się nie czuję. Ale nie lubię tego, dlatego zbiera mi się góra rzeczy przez trzy tygodnie a potem ślęczę nad deską 2,5h, tak jak wczoraj..

Cytat:
Moja siostra nie lubiła owsianki (tylko tą z nesvity, która miała full cukrów itp ) no i dzisiaj się zgodziła żebym jej zrobiła i co? 'ej naprawdę dobra! prawie jak nes vita tylko mniej słodka!'

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater No nie mówcie, że Wam się podobają takie nogi?!

Nesvita jest obleśna, słodkie to jak cholera, raz spróbowałam i nigdy więcej!

Te patyki? Okropność. Wcześniej była piękna i zgrabna, teraz jest szkieletem... powodzenia!

Stary 2012-02-06, 09:17   #1814
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
moje dziecko jest po prostu najukochańsze na świecie!! poszła spać o 23 i wstała o 8 rano, zjadła, trochę pogadała do misiów i znowu idzie spać chyba ma to po mnie

+ ćwiczonka 20min workout.
zaczynam 5 tydzień turbo jam yeah!

chcę skończyć turbo jam i wtedy stanąć na wage i się pomierzyć
mmmm fanta, dawno jej nie piłam
jejjj rzeczywiście kochana! w ogole sie na nia nie skarzysz

mkniesz jak burza z tymi ćwiczeniami, brawo

fanta byla pyszna
Cytat:

a jaką zrobiłaś owsiankę
ja zjadłam taką jak pisalam wczoraj, ale chyba przegielam z iloscia

co do Olgi. No nie mow ze nie jest to wg Ciebie straszne to, ze w tak krotkim czasie schudla tak mocno. wcześniej byla przesliczna, urocza i mimo że byla szczupla, to figure miala apetyczna, a teraz kojarzy mi sie z modelka jedna z wielu - kosciste cialo i nabzdyczona mina wiem ze tak trzeba, ok, ale denerwuje mnie propagowanie takiej chudosci i odchudzania sie. niby walczymy z anoreksja, zaburzeniami, ale ja jakos tego nie widze, raczej szał na to, że dziewczyna przy wzroscie 178 wazy jakies 48 kg!

"19-letnia piękność z szansą na międzynarodową karierę schudła dzięki silnej woli, ruchowi i zdrowej diecie. Dotychczas pulchna Wrocławianka jadła dużo słodyczy, a w szczególności czekolady. Kiedy się zawzięła rzuciła słodkości i przeprowadziła dietę oczyszczającą. Detox wspomagała popijaniem dużych ilości wody mineralnej w połączeniu z limonką (ewentualnie cytryną) i chilli, dzięki czemu nie tylko pozbywała się toksyn, ale również usprawniła metabolizm.?"
Sorry, pulchna? to ja jaka jestem, mega pulchna? zalamuje mnie to wszystko ;p
Na oficjalnej stronie top model bylo podane, ze ma 178 cm wzrostu, wazy 56 kg a jej wymiary to: 82 – 62 – 89 cm
Rzeczywiście, pulchna jak nie wiem

Jak mamy takie kanony, to ja chyba wyznacze sobie cel taki jak Psyhe

dzizas

Stary 2012-02-06, 09:19   #1815
psyhe666
Zakorzenienie

Ania, siostrze klasyczną z odrobiną powideł jabłkowych i z mlekiem

Ej, jak Ty wyznaczysz sobie cel 42 to ile ja wtedy powinnam ważyć? 26?
so trójka maybe.

Stary 2012-02-06, 09:22   #1816
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Daleko mi do pedantki, ale nie potrafię chodzić w niewyprasowanych ciuchach. Oczywiście też nie przesadzam, no ale t-shirty, koszule muszę mieć wyprasowane, bo inaczej zupełnie się nie czuję. Ale nie lubię tego, dlatego zbiera mi się góra rzeczy przez trzy tygodnie a potem ślęczę nad deską 2,5h, tak jak wczoraj..

Nesvita jest obleśna, słodkie to jak cholera, raz spróbowałam i nigdy więcej!
1. aa to luz znam takich którzy i majty pracują ja raczej prasuje wszystko na biezaco, tez nienawidze chodzenia w czyms pogniecionym :|

2. dokladnie ;p mam takie samo odczucie, fuuu!

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Ania, siostrze klasyczną z odrobiną powideł jabłkowych i z mlekiem

Ej, jak Ty wyznaczysz sobie cel 42 to ile ja wtedy powinnam ważyć? 26?
pyszna!

Ale ja zartuje! a ona tyle wazy nie wiem na ile te informacje sa wiarygodnie, ale na necie jest, ze wazy 46 kg

Stary 2012-02-06, 09:26   #1817
karola_plm
Rozeznanie

Zapomniałam się pochwalić, jaki zrobiłam obiad na dziś

Eksperyment z głowy - podsmażyłam czosnek, pomidory i szpinak, władowałam do tego 2 łyżki pesto zwykłego + Pesto z pepperoncini, czarne oliwki i dorzuciłam makaron tagliatelle. Nieeeeebo, nie mogę się doczekać obiadu

Lecę dżemować! )

Stary 2012-02-06, 09:30   #1818
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

Eksperyment z głowy - podsmażyłam czosnek, pomidory i szpinak, władowałam do tego 2 łyżki pesto zwykłego + Pesto z pepperoncini, czarne oliwki i dorzuciłam makaron tagliatelle. Nieeeeebo, nie mogę się doczekać obiadu

Lecę dżemować! )
Wbijamy na obiad

Podcinam włosy
so trójka maybe.

Stary 2012-02-06, 09:32   #1819
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Lecę dżemować! )
MEGA!!!!!!!!!! chociaz czesci skladnikow nie znam
Cytat:
Wbijamy na obiad

Podcinam włosy
tez by mi sie przydalo, ale mam w portfelu 13,50 to chyba wizyta u fryzjera nie wypali

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-06, 09:37   #1820
psyhe666
Zakorzenienie

Haha, Ania ja mam 10zł. w portfelu, od dziadka wyciągnę 20 i od babci 20 i wizyta gotowa

A muszę, bo końcówy mam suche i część się wykruszyło i moja fryzura jest bezkształtna
so trójka maybe.

Stary 2012-02-06, 09:43   #1821
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, Ania ja mam 10zł. w portfelu, od dziadka wyciągnę 20 i od babci 20 i wizyta gotowa

A muszę, bo końcówy mam suche i część się wykruszyło i moja fryzura jest bezkształtna
Oooo Ty żulu!!!!!!!
ja nie mam od kogo wysępić ani zlotowki

a ja mam teraz śliczne, delikatne fale, włosy mi się bardzo ładnie układają ta keratyna trochę się wypłukała i włosy trochę zaczynają się kręcić, ale uroczo to wygląda włosy mam zdyscyplinowane i nieulizane, ale wizyta u fryzjera by się przydała

ale mi sie nie chce sprzatac

Stary 2012-02-06, 10:20   #1822
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, to jak jesteś zadowolona to nie obcinaj

U mnie na laptopie jest pełno moich powykruszanych końcówek

Ok, od dzisiaj ćwiczę
Kupiłam sobie nawet matę do ćwiczeń
Więc tak... Minimum 30min. orbitreka i coś na tyłek, brzuch i cycki
so trójka maybe.

Stary 2012-02-06, 10:37   #1823
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, to jak jesteś zadowolona to nie obcinaj

U mnie na laptopie jest pełno moich powykruszanych końcówek

Ok, od dzisiaj ćwiczę
Kupiłam sobie nawet matę do ćwiczeń
Więc tak... Minimum 30min. orbitreka i coś na tyłek, brzuch i cycki
1. jak będę miała chwilę w tygodniu to polece podciąć końcówki i tyle

2. co Tyyy aż tak?! to brzmi jak jakas masakra, nigdy mi sie nie zdarzylo

3. to widze sie wkrecilas, albo wysepilas za duzo $ i juz nie mialas co zrobic :P
Trzymam kciuki

ja dzisiaj mam zamiar poszalec z tzem, ale oprocz tego chce isc pobiegac, po wczorajszym mini maratonie swietnie sie dzis czuje

a teraz buszuje w garderobie i sprzatam, boze ile tam jest niepotrzebnych lachow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-06, 11:14   #1824
alexis77
Zadomowienie

Ale się cieszę że wątek odżył i znów jest peeełno nadrabiania
Nie było mnie cały weekend tylko chwilami podczytywałam bo miałam wczoraj egzamin i ledwo wychylałam nos zza książek. No dobra uczyłam się 2h dziennie
Ale wiadomo jak to jest u studenta na sesji , porządek w pokoju jak nigdy a to mi chwilę zajęło
Tak wogóle to za mną już 2 zdane egzaminy i ten wczorajszy mam nadzieję że też bd ok bo napisałam wszystko

no i dietkowo w miarę ok cały tydz bez słodkiego , w sobotę wpadł 7 days(prawie cały nadzień dałam Tż a jak tylko obgryzłam) ale to w ramach powieczorku a wczoraj tylko prince polo i 7 days ale mam @ więc jak na mnie to bardzo mało-nawet Tż tak powiedział
A tak wogóle to on jest okropny Codziennie mi kupuje 7 daysy i mówi że gratis dawali
W sumie to to jest słodkie a ja tak się wczoraj na niego złościłam bez powodu
Muszę go chyba ładnie przeprosić jak się @ skończy
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 12:18   #1825
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Ale wiadomo jak to jest u studenta na sesji , porządek w pokoju jak nigdy a to mi chwilę zajęło
Tak wogóle to za mną już 2 zdane egzaminy i ten wczorajszy mam nadzieję że też bd ok bo napisałam wszystko

no i dietkowo w miarę ok cały tydz bez słodkiego , w sobotę wpadł 7 days(prawie cały nadzień dałam Tż a jak tylko obgryzłam) ale to w ramach powieczorku a wczoraj tylko prince polo i 7 days ale mam @ więc jak na mnie to bardzo mało-nawet Tż tak powiedział
A tak wogóle to on jest okropny Codziennie mi kupuje 7 daysy i mówi że gratis dawali
W sumie to to jest słodkie a ja tak się wczoraj na niego złościłam bez powodu
Muszę go chyba ładnie przeprosić jak się @ skończy
Gratuluję zdanych egzaminów i ogólnie, udanej sesji

hehe z tymi 7daysami mozna sie wsciec, moj tez ciagle przywozi mi moje ulubione ciastka podobno gdy je jem, oczy mi sie blyszcza i widac ze jestem szczesliwa

ee tam , trzeba byc czasami zolzą ;p chyba ze lubicie sie przepraszac, to czemu nie (ps, nie ma to jak specjalne prowokowanie klotni)

podczas porzadkow znalazlam w garderobie gorset w pantere O_O

O_o

o_O

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-02-06 o 12:19
Stary 2012-02-06, 13:44   #1826
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję zdanych egzaminów i ogólnie, udanej sesji

hehe z tymi 7daysami mozna sie wsciec, moj tez ciagle przywozi mi moje ulubione ciastka podobno gdy je jem, oczy mi sie blyszcza i widac ze jestem szczesliwa

ee tam , trzeba byc czasami zolzą ;p chyba ze lubicie sie przepraszac, to czemu nie (ps, nie ma to jak specjalne prowokowanie klotni)

podczas porzadkow znalazlam w garderobie gorset w pantere O_O

O_o

o_O
Sesja nie wiadomo jeszcze czy będzie do końca udana bo jeszcze 3 przede mną
Coś w tym chyba musi być bo ja choćbym nie wiadomo jak ciężki dzień miała jak zjem coś słodkiego to jestem nagle szczęśliwa i zapominam o problemach
No ale wczoraj i w sob to ostro przegięłam , miałam @ i wszystko co się ruszało niemiłosiernie mnie wpieniało

Pokaaaż gorset ja mam biały ale niezbyt go lubię , ale panterka to już coś
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 15:21   #1827
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

O fuuuuj!
Dramat! No, ale modelki to modelki ...

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:

fanta byla pyszna
a jaką zrobiłaś owsiankę

co do Olgi. No nie mow ze nie jest to wg Ciebie straszne to, ze w tak krotkim czasie schudla tak mocno. wcześniej byla przesliczna, urocza i mimo że byla szczupla, to figure miala apetyczna, a teraz kojarzy mi sie z modelka jedna z wielu - kosciste cialo i nabzdyczona mina wiem ze tak trzeba, ok, ale denerwuje mnie propagowanie takiej chudosci i odchudzania sie. niby walczymy z anoreksja, zaburzeniami, ale ja jakos tego nie widze, raczej szał na to, że dziewczyna przy wzroscie 178 wazy jakies 48 kg!

"19-letnia piękność z szansą na międzynarodową karierę schudła dzięki silnej woli, ruchowi i zdrowej diecie. Dotychczas pulchna Wrocławianka jadła dużo słodyczy, a w szczególności czekolady. Kiedy się zawzięła rzuciła słodkości i przeprowadziła dietę oczyszczającą. Detox wspomagała popijaniem dużych ilości wody mineralnej w połączeniu z limonką (ewentualnie cytryną) i chilli, dzięki czemu nie tylko pozbywała się toksyn, ale również usprawniła metabolizm.?"
Na oficjalnej stronie top model bylo podane, ze ma 178 cm wzrostu, wazy 56 kg a jej wymiary to: 82 – 62 – 89 cm

dzizas
Też mi się nie podoba to propsgowanie masakrycznej chudości. Wcześńiej mi się nie podobała ta Jej pucołowata twarz, jeśli chodzi o modeling, bo jednak nie jest to pożądane wśród modelek, no ale wyglądała ok, ma długie nogi, wszystko było jak należy. Teraz te nogi i ręce (zdjęcia próbne do NEXT zobaczcie ...) wyglądają okropnie!
Ha, to ja mam mały biust i mam 97, a w talii 65 ostatnio, ale ważąc 57kg miałam w talii 62, także Ona chyba niebardzo tyle ma .
No to ja powinnam sobie wyznaczyć cel 30kg czyli schundnąć ponad połowę

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:

fanta byla pyszna
a jaką zrobiłaś owsiankę

dzizas
Też mi się nie podoba to propsgowanie masakrycznej chudości. Wcześńiej mi się nie podobała ta Jej pucołowata twarz, jeśli chodzi o modeling, bo jednak nie jest to pożądane wśród modelek, no ale wyglądała ok, ma długie nogi, wszystko było jak należy. Teraz te nogi i ręce (zdjęcia próbne do NEXT zobaczcie ...) wyglądają okropnie!
Ha, to ja mam mały biust i mam 97, a w talii 65 ostatnio, ale ważąc 57kg miałam w talii 62, także Ona chyba niebardzo tyle ma .
No to ja powinnam sobie wyznaczyć cel 30kg czyli schundnąć ponad połowę

XOXO

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-06, 16:30   #1828
MalaPikanteria
Zadomowienie

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! !!!!!!!!! zacytowałam tyle postów i co?! Net ma padł i wszystkie uciekły!!! Ale jestem wqrwiona!!!!

Nie martwicie się, tak późno nie wracałam z pracy sama - kawałek jechałam z mama koleżanki a potem TZ po mnie przyszedł

Padłam jak to włączyłam

Karola
gratuluję pomysłu na obiad, ja dzis mało dietetycznie - parówki w cieście drożdżowym

Alexis gratuluję egzaminów

Monia ja juz nie wiem co z tymi moimi rękami, może mam jakieś zapalenie mięśni albo coś w tym stylu

Psyhe to jak już pójdziesz do fryzjera to zdjęcie koniecznie wstaw!

Agnesuk córcia Cie kocha, wie, że chcesz się wyspać A moja córcia została dziś w domu z TZ w ciepłym łóżeczku a ja szłam do pracy

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 16:38   #1829
psyhe666
Zakorzenienie

MP, jutro o 10 idę!
so trójka maybe.

Stary 2012-02-06, 16:44   #1830
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP, jutro o 10 idę!
to jak wrócę z pracy będę liczyła na zdjęcia ;-p

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości