Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 12:06   #1771
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Winyl, czemu się czujesz odrzucona?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 12:24   #1772
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
niedawno miałam wizytę teściów... nic się nie odzywałam, bo szlag mnie trafiał
Bańka masz fejsa?
tak sie zastanawiam, czy wszyscy tesciowie sa tacy sami?!

nie mam fejsa :P juz byscie mialy mnie w znajomych!
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Aniabania, wystrój się i idź do kościoła

A co takiego gadali o Tobie?

Dzisiaj jak szłam do sklepu jakieś laski mnie obgadały A dokłandiej chyba moje skarpetki
1. poszłam do siostry rano i zapytałam, czy pójdziemy do kościółka, to mnie zbeształa! a pozniej poszlam do niej znowu i powiedzialam, zeby dala na jedynke, bo anioł pański leci, to odpowiedziala wulgarnie, czy zakladam klub przyjaciol jezusa wiec chyba posiedze w domu jednak

2. aa jakies ☠☠☠☠☠☠☠y, czuje sie jak nieudacznik jak jestem porownywana do dzieci tych znajomych, wywolalo to u mnie megawku.rw i tyle ;p

3. aa ja tez tak chodze! i tez slysze glupie komentarze ja tam uwielbiam grube skarpeciochy a ! chyba zapomnialam sie pochwalic, ze tez mam reniferki! sa przeswietne
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Fu! Dla mnie życie zaczyna się od +15!! Nienawidzę zimna ;(.

Yy wiesz co, ja uwielbiam gotować , ale bardzo sporadycznie coś zrobię(w wakacje kilka razy zrobię jakiś obiad, tak to parę razy w roku jakieś szalone śniadanie jak dziś, oczwyiście nie licząc tego, że jestem mistrzem jajecznicy, robię ją często <choć ostatnio dawno nie jadłam > za każdym razem z czymś innym i zawsze jest boska ), nie ma za bardo takich rzeczy, które robię z głowy, ale mam na coś ochotę - siup, przepis i tworzę . Ja bardzo lubię jak robię coś od zera i wychodzi z tego coś fajnego - także gotowanie jak najbardziej jest dla mnie .
Pancakes przypaliłam tzn. nie wszystkie, ale miało być 5, a wyszły 3 . Smakują bardzo gorzką czekoladą, żałuję, że nie mam jakiegoś wieśniaka albo czegoś do nich, bo wtedy byłyby bardzo dobre, a tak to same tak niebardzo . Ale już umiem robić i rozkminiłam co robić żeby się nie przypaliły . Głupi przepis z suchą patelnią .
http://emmagotuje.blogspot.com/2012/...czekolada.html z tego korzystałam. W ogóle fajny blog i jeszcze ten http://inspiracjenasniadanie.blogspot.com/ tej samej dziewczyny. Sprawia, że mam ochotę sobie coś robić na śniadanie! Właśnie przeglądam i zastanawiam się co stworzyć jutro, tylko nei wiem czy ktoś mi pójdzie po ewentualne składniki, bo ja się nie ruszę!

Myślicie, że jak maseczkę należy trzymać 5min, a ja już ją trzymam ponad godzinę to jest to dobry moment, żeby ją zmyć?
1. ja tez najbardziej nienawidze sie ubierac w zimie

2. nie wiedzialam ze lubisz gotowac! uwazam, ze to urocze ! dzieki za cynk na pancakesy wygladaja meeega!

3. ja zawsze trzymam za dlugo a jaka masz
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja też zawsze się naszukam jak głupia, ale w sumie najwięcej jeansów mam z C&A, bo są z jakimś dodatkiem, dzięki któremu nie wypychają się w kolanach- za to nienawidzę spodni z Tally Weijl- za te okropne kolana.

Ej, jesteś pewna, że wszyscy robią taką zawrotną karierę?
1. Z c&a jeszcze nei mam ani jednych spodni. z tally wejl ma moja siostra wiec je czasami nosze jak akurat jestem w domu a najlepsze - kupila sobie za male, czarne rurki, 2 razy poszedl jej zamek w tych spodniach. i za drugim razem babacia wszyla jej.... CZERWONY ZAMEK! rozumiecie? co lepsze, chodzi w nich

ja kupilam lee i tez sa wypchane kolana, faken szit

2. wlasnie jestem pewna moze nie wszyscy ale duzo osob a ja taki galgan
Cytat:
Widzialyscie tego bloga: www.dulcecandy.com śliczna
ale stylizacje do mnie kompletnie nie przemawiaja chociaz tez bym chciala takie rozowe porteczki!
Cytat:
Czuję się pominięta i odrzucona .

Macie owsiankojady, coś dla Was http://owsiankoweinspiracje.blogspot.com/
1, czemu?!

2. boze jak ja uwielbaim owsianke WInyl, jak ty mozesz ogladac takie blogi i nadal nie lubic owsianki ;p

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-02-05 o 12:28
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 12:26   #1773
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, serio chciałaś oglądać anioł pański?!
Ooo, a jaki kolor wybrałaś?
so trójka maybe.

Stary 2012-02-05, 12:31   #1774
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, serio chciałaś oglądać anioł pański?!
Ooo, a jaki kolor wybrałaś?
tak :P

te jasne swietne są te buty

Stary 2012-02-05, 12:33   #1775
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
tak :P

te jasne swietne są te buty
Ania nie wiem czy bym wytrzymała z Tobą pod jednym dachem

Nooo są super, wygodne, ciepłe i jeszcze się nie upie*doliły
Jak to moja siostra powiedziała 'ostatnio założyłam je do stodoły i nawet się nie uwaliły'
so trójka maybe.

Stary 2012-02-05, 12:37   #1776
agniesikk
Zakorzenienie

Bańka, no stylizacje też nie w moim stylu, ale dziewczyna jest prześliczna- na dodatek ma dziecko i świetną figurę

Ej wiecie co, mam rozkminę nt. studiów Mama mi mowi, ze jak sie nie dostane na farmacje, to chyba warto isc do technikum farmaceutycznego, a od drugiego roku zaczac farmacje itp. Szkoda, ze Krk nie ma bezplatnej kosmetologii (glupi UJ), to bym poszla na rok. Bezplatna jest tylko w Poznaniu, a ja nie chce isc do Poznania na studia W Poznaniu nie pada deszcz na Brackiej

Oooo moja ciotka przychodzi i zawsze chwali swoją córkę (red lipstick), ze ona tak sie super uczy itp. A jakos sie nie chwali wszystkim, ze ona ma pryszcze i cellu na posladkach Wcale nie jest taka wspaniala!

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-05 o 12:39
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 12:38   #1777
Sunday Rose
Zakorzenienie

chciałam powiedzieć, że kocham Śmietanę ten link spowodował, że zaczęłam się BARDZO głośno śmiać mam kilka dni wolnego, pospamujemy?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 12:42   #1778
agniesikk
Zakorzenienie

Sandej, nieeee, za 100 dni matura z biologii Ja mogę spamować tylko w weekendy z Wami.
Stary 2012-02-05, 12:59   #1779
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ania nie wiem czy bym wytrzymała z Tobą pod jednym dachem

Nooo są super, wygodne, ciepłe i jeszcze się nie upie*doliły
Jak to moja siostra powiedziała 'ostatnio założyłam je do stodoły i nawet się nie uwaliły'
1. e tam! fajnie jest! wytrzymałabyś!

2. do stodoly?! po co wy chodzicie do stodoly moje tez sa czysiciutkie tylko ten kozuszek w srodku juz mi sie mocno zbil, i sa ok. pol rozmiara za duze ;p

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Bańka, no stylizacje też nie w moim stylu, ale dziewczyna jest prześliczna- na dodatek ma dziecko i świetną figurę

Ej wiecie co, mam rozkminę nt. studiów Mama mi mowi, ze jak sie nie dostane na farmacje, to chyba warto isc do technikum farmaceutycznego, a od drugiego roku zaczac farmacje itp. Szkoda, ze Krk nie ma bezplatnej kosmetologii (glupi UJ), to bym poszla na rok. Bezplatna jest tylko w Poznaniu, a ja nie chce isc do Poznania na studia W Poznaniu nie pada deszcz na Brackiej

Oooo moja ciotka przychodzi i zawsze chwali swoją córkę (red lipstick), ze ona tak sie super uczy itp. A jakos sie nie chwali wszystkim, ze ona ma pryszcze i cellu na posladkach Wcale nie jest taka wspaniala!
1. ma dziecko?! przeoczylam, ja zauwazylam jaki ma samochod, i wtedy ja znienawidzilam ;p ale sliczna, to prawda, w dodatku jakas taka kochana i sympatyczna

2. ja mysle, ze sie dostaniesz, ale taka kosmetologia przez rok.. hm, fajny pomysl! a w krakowie, na brackiej pada deszcz

xD

3. wlasnie ja rozumiem co przezywasz jak przychodzi do Ciebie red lipstick lub jej rodzina, bo ja mam to samo jak do nas przychodzi szarancza znajomych, i jak slysze podniete cudzymi dziecmi to mnie trafia ;/
ja sama uwazam ze jestem od nich lepsza, tylko szkoda ze ja to zauwazam i nikt poza mna
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
chciałam powiedzieć, że kocham Śmietanę ten link spowodował, że zaczęłam się BARDZO głośno śmiać mam kilka dni wolnego, pospamujemy?
my tez kochamy Śmietanke
ja tez mam wolne, spamuje i zdradzam tza z wizazem
Cytat:
Sandej, nieeee, za 100 dni matura z biologii Ja mogę spamować tylko w weekendy z Wami.
to jeszcze masz kilka godzin

Stary 2012-02-05, 14:04   #1780
psyhe666
Zakorzenienie

O jaaa
Ale mam mobilizacje do odchudzania!
Siostra dostała od przedstawiciela farmaceutycznego aqua slim i coffee slim, a że się nie odchudza to dała mnie! Ale super
so trójka maybe.

Stary 2012-02-05, 15:13   #1781
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ohohoh, Monia chyba idzie na randkę
Nie, na imprezie byłam
i trochę się odgryzłam tż za ostatnie wyskoki

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
I doszłam do wniosku, że Was mordki na troszkę opuszczę i postaram się wcielić swój plan w życie, tu na wątku tak na prawdę, żadna na 100% się nie przykłada a ja potrzebuję motywacji i wsparcia a tu zawsze mogę się wygadać, ale w innych kwestiach, nie powiem przydatnych, ale nie dotyczących mojego głównego problemu
Czy tylko ja się w takich chwilach czuję jak gruby pasztet,który siedzi i nic nie robi?
Nie wiem, nie śledzę innych wątków,ale może tam są dziewczyny które od a do z trzymają się diety i ćwiczeń widocznie tutaj nie.

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Wróciłam wczoraj z pracy o 23.25. Dziś nie moge ruszać rękami...

Moni
a znasz może jakis lek żeby wygonić ból z rąk krem, maść cokolwiek? są spuchnięte ze zmęczenia, sine i żyły powyłaziły mi na wierzch
Pojęcia nie mam,na opuchliznę to jakiś altacet albo altaziaję, na zmęczone to może coś z maści do zmęczonych nóg, np.:z kasztanowcem? Albo smaruj jakąś maścią z heparyną. Szczerze nie mam pojęcia co Ci konkretnie poradzić

Cytat:
wiecie jakkiego wczoraj mialam turbo dola w nocy byłam chwile ze znajomymi na mieście, za mało wypilam no i dopadla mnie rozkmina, przegladalam fb znajomych z liceum, a tam szok, wszyscy robia kariery, swietnie prosperuja, pracuja juz nad wlasnym nazwiskiem, a ja... zero pomyslu na zycie
Jak ja przeglądam fb znajomych z liceum to widzę tylko śluby, gromadki dzieci,bezrobocie w dziwnym towarzystwie się obracałam :P
A Ty się nie dołuj, jesteś wizażowa laska=super laska

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

http://z0r.de/L/z0r-de_3714.swf
bauns bauns bauns

nieuczesie nieuczesie nieuczesie nieuczesie nieuczesie
idę spać i pierniczę egzaminy, ot co!

buzi kochane, idę normalnieć
Śmietana, wytrzeźwiej

Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu szła na farmację tam gdzie się dostanę,a w razie czego po roku próbowałabym się przenieść do wymarzonego miasta :P

Cytat:
O jaaa
Siostra dostała od przedstawiciela farmaceutycznego aqua slim i coffee slim, a że się nie odchudza to dała mnie! Ale super
Wierzysz,że to coś da
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 15:14   #1782
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl, czemu się czujesz odrzucona?
Bo walnęłam takiego długiego, entuzjastycznego posta, a nikt nic nie odpowiedział . Ale przyszła cioca Bania i już czuję się trochę pocieszona .

Cytat:
tak sie zastanawiam, czy wszyscy tesciowie sa tacy sami?!

nie mam fejsa :P juz byscie mialy mnie w znajomych!

1. poszłam do siostry rano i zapytałam, czy pójdziemy do kościółka, to mnie zbeształa! a pozniej poszlam do niej znowu i powiedzialam, zeby dala na jedynke, bo anioł pański leci, to odpowiedziala wulgarnie, czy zakladam klub przyjaciol jezusa wiec chyba posiedze w domu jednak

2. aa jakies ☠☠☠☠☠☠☠y, czuje sie jak nieudacznik jak jestem porownywana do dzieci tych znajomych, wywolalo to u mnie megawku.rw i tyle ;p

3. aa ja tez tak chodze! i tez slysze glupie komentarze ja tam uwielbiam grube skarpeciochy a ! chyba zapomnialam sie pochwalic, ze tez mam reniferki! sa przeswietne

1. ja tez najbardziej nienawidze sie ubierac w zimie

2. nie wiedzialam ze lubisz gotowac! uwazam, ze to urocze ! dzieki za cynk na pancakesy wygladaja meeega!

3. ja zawsze trzymam za dlugo a jaka masz

1. Z c&a jeszcze nei mam ani jednych spodni. z tally wejl ma moja siostra wiec je czasami nosze jak akurat jestem w domu a najlepsze - kupila sobie za male, czarne rurki, 2 razy poszedl jej zamek w tych spodniach. i za drugim razem babacia wszyla jej.... CZERWONY ZAMEK! rozumiecie? co lepsze, chodzi w nich

ja kupilam lee i tez sa wypchane kolana, faken szit

2. wlasnie jestem pewna moze nie wszyscy ale duzo osob a ja taki galgan

ale stylizacje do mnie kompletnie nie przemawiaja chociaz tez bym chciala takie rozowe porteczki!

1, czemu?!

2. boze jak ja uwielbaim owsianke WInyl, jak ty mozesz ogladac takie blogi i nadal nie lubic owsianki ;p
Ej, to Ty mówiłaś ostatnio żeby obczaić Olgę K. na facebooku? o co chodziło? pokaż linka!

Co do owsianki - jejku mi się strasznie podobają te zdjęcia! W ogóle jak widzę zdjęcia takich pięknych, zdrowych posiłków to marzę o tym, żeby takie lubić, ale mi to tak strasznie nie smakuje . Chciałabym być cfffffaniakiem, chodzić i mówić "ha, ja się zdrowo odżywiam, od X lat nie tknęłam słodyczy i coca-coli, jem na śniadanie owsiankę, pijam tylko wodę i herbatę, a głównym bohaterem mojego menu jest góra warzyw" no ale niestety ... Ale jeszcze się kiedyś będę chwalić! Lubię białe, chude mięso, lubię warzywa, owoce i jajka i kocham wodę, więc materiał na superzdrowe odżywianie jest . Będę się starać, ale póki mam tak ciężko ... Zobaczymy, zaczęłam sobie już rozpisywać różne ambitne plany, które wydają mi się dość realne , ale nie będę zapeszać, bo zawsze jak mówię, że biorę się na poważnie za odchudzanie to coś się musi wydarzyć . Także teraz już mnie nic nie powstrzyma (od środy najwcześniej ), bo jak nie to w...ol

W ogóle jednak wyszłam dzisiaj z domu. Do sklepu, nie powiem po co. I nawet nie było aż tak zimno, a -10 jest.
A jak byłam ubrana . Założyłam czapkę, żeby nie było widać koszmarych włosów, spięłam sobie grzywkę, żeby mi równomiernie zasłaniała czoło z rewolucjami cerowymi, bo oczywiście nie chciało mi się pomalować ... Dramat .

Maseczkę mam jakąś z biodermy, taką w tubce już od dłuższego czasu, użyłam jej może ze 3 razy, bo używam tylko jak dzieje się coś strasznego, całkiem fajna jest .

Ja bym nosiła spodnie z czerwonym zamkiem, za☠☠☠iste .

Poważnie zastanawiam się nad zakupem butów emu/ugg ... Ale przy grubych nogach one wyglądają straszliwie

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 15:39   #1783
moooniaaaa
Zakorzenienie

Winyl, ja i tak jestem w szoku,że w ogóle jesz śniadania!

Idę pod prysznic i na romantico noc
A jutro znowu do pracyyyy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 15:46   #1784
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaa
Siostra dostała od przedstawiciela farmaceutycznego aqua slim i coffee slim, a że się nie odchudza to dała mnie!
heehe faaaajnie, Psyhe, mam nadzieje, ze dopadnie Cie to placebo i pochwalisz nam sie, że to działa bo schudłas ;p
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Nie, na imprezie byłam

Czy tylko ja się w takich chwilach czuję jak gruby pasztet,który siedzi i nic nie robi?
Nie wiem, nie śledzę innych wątków,ale może tam są dziewczyny które od a do z trzymają się diety i ćwiczeń widocznie tutaj nie.

Pojęcia nie mam,na opuchliznę to jakiś altacet albo altaziaję, na zmęczone to może coś z maści do zmęczonych nóg, np.:z kasztanowcem? Albo smaruj jakąś maścią z heparyną. Szczerze nie mam pojęcia co Ci konkretnie poradzić

Jak ja przeglądam fb znajomych z liceum to widzę tylko śluby, gromadki dzieci,bezrobocie w dziwnym towarzystwie się obracałam :P
A Ty się nie dołuj, jesteś wizażowa laska=super laska
1. co nabroiłaś? wiem ze to chore ale tez lubie sie mscic na tzcie tak zeby mu sie odechcialo idiotycznego zachowania

2. no, ja troche sie tak poczulam ale ostatnio jestem niezlym obibokiem, wiec nie mam prawa sie oburzac

3. altacet jest calkiem ok, na nogi tez moge polecic cos z tym kasztanowcem, ja akurat uzywam ziai i jest super, ale na rece to nie wiem

4. troche mi poprawilas humor. na przelomie poznej nocy i wczesnego poranka mialam przez to mega dola ;p moze zerknelam na nieodpowiednie osoby, pewnie gdybym wybrala inne tez zobaczylabym bezrobocie i gromadke dzieci. dobra, dzis poobczajam tych mniej zaradnych i poprawie sobie humor nieszczesciem innych
Cytat:
Bo walnęłam takiego długiego, entuzjastycznego posta, a nikt nic nie odpowiedział . Ale przyszła cioca Bania i już czuję się trochę pocieszona

Ej, to Ty mówiłaś ostatnio żeby obczaić Olgę K. na facebooku? o co chodziło? pokaż linka!
1. trafna uwaga, pamiętajcie, ze zawsze możecie liczyc na moje wlazenie w d.pe

2. nie wiem Winylku, czy Ty ogladalas TM? ja ogladalam ta edycje, dlatego jestem w ciezkim szoku....................
http://pl-pl.facebook.com/pages/Olga...35184453199347

Cytat:
Co do owsianki - jejku mi się strasznie podobają te zdjęcia! W ogóle jak widzę zdjęcia takich pięknych, zdrowych posiłków to marzę o tym, żeby takie lubić, ale mi to tak strasznie nie smakuje . Chciałabym być cfffffaniakiem, chodzić i mówić "ha, ja się zdrowo odżywiam, od X lat nie tknęłam słodyczy i coca-coli, jem na śniadanie owsiankę, pijam tylko wodę i herbatę, a głównym bohaterem mojego menu jest góra warzyw" no ale niestety ... Ale jeszcze się kiedyś będę chwalić! Lubię białe, chude mięso, lubię warzywa, owoce i jajka i kocham wodę, więc materiał na superzdrowe odżywianie jest Będę się starać, ale póki mam tak ciężko ... Zobaczymy, zaczęłam sobie już rozpisywać różne ambitne plany, które wydają mi się dość realne , ale nie będę zapeszać, bo zawsze jak mówię, że biorę się na poważnie za odchudzanie to coś się musi wydarzyć . Także teraz już mnie nic nie powstrzyma (od środy najwcześniej ), bo jak nie to w...ol
haha, no na zdjęciach wygląda pięknie, a jeszcze lepiej smakuje!
hmmmm ja bym zrobiła sobie cos pysznego w stylu mrozonego jogurtu, ale chyba nie mam w lodowce, a nie przezyje kolejnej eskapady na ten mroz :| rece mi zamarzly nawet w moich super swietnych rozowych rekawicach ktore maja wszystkie systemy swiata majace na celu chronic dlonie ludzi ktorzy uprawiaja sport na kazdym hiper mrozie ;p nie zdaly egzaminu :|

2. tacy ludzie nie istnieja a nawet jesli tak mowia, to klamia! nie istnieja, no way!

3, czemu masz tak ciężko, z takimi preferencjami kulinarnymi możesz daleko zajść :< skoncz z fast foodami, ale juz!

4. haha czemu od środy najwczesniej, helooouuu! mamy niedziele od jutra! od teraz!
Cytat:
W ogóle jednak wyszłam dzisiaj z domu. Do sklepu, nie powiem po co. I nawet nie było aż tak zimno, a -10 jest.
A jak byłam ubrana . Założyłam czapkę, żeby nie było widać koszmarych włosów, spięłam sobie grzywkę, żeby mi równomiernie zasłaniała czoło z rewolucjami cerowymi, bo oczywiście nie chciało mi się pomalować ... Dramat .
nic mi nie mow, j bylam z psem na spacerze, i akurat musialam spotkac miliary przystojniakow po drodze a psa mam mocno niezdyscyplinowanego, jest maly, a bardzo silny, czuje ze wygladalam komicznie, mialam rozowe sniegowce na zupelnie plaskiej podeszwie, kilka razy zaliczylam glebe na d.pe, bosko

takze, piatka jaka masz czapke?

Cytat:
Maseczkę mam jakąś z biodermy, taką w tubce już od dłuższego czasu, użyłam jej może ze 3 razy, bo używam tylko jak dzieje się coś strasznego, całkiem fajna jest .

Ja bym nosiła spodnie z czerwonym zamkiem, za☠☠☠iste .

Poważnie zastanawiam się nad zakupem butów emu/ugg ... Ale przy grubych nogach one wyglądają straszliwie
nigdy nie mialam maseczki z biodermy. moze obczaje, przydalaby mi sie jakas

2. zartujesz wyglada jakby zapomniala zapiac rozporka, albo wlozyla cos w majtki xD

3. ja tez.... kupuje mnostwo badziewnych par butow, gdyby zsumowac to wszystko spokojnie wystarczyloby mi na emu ale chodzic codziennie w tych samych butach nie umialabym !
Winyl, nawet jesli faktycznie masz takie przerazliwie grube nogi, to i tak nie wierze, ze beznadziejnie wygladaja w emu. przeciez one kazdym pasuja jakie masz buty na zime? a Ty mialas kupowac huntery, si? kupilas?

Stary 2012-02-05, 15:47   #1785
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

zazdrocha u mnie celibat chyba od tygodnia

Stary 2012-02-05, 16:02   #1786
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
1. ma dziecko?! przeoczylam, ja zauwazylam jaki ma samochod, i wtedy ja znienawidzilam ;p ale sliczna, to prawda, w dodatku jakas taka kochana i sympatyczna

2. ja mysle, ze sie dostaniesz, ale taka kosmetologia przez rok.. hm, fajny pomysl! a w krakowie, na brackiej pada deszcz

3. wlasnie ja rozumiem co przezywasz jak przychodzi do Ciebie red lipstick lub jej rodzina, bo ja mam to samo jak do nas przychodzi szarancza znajomych, i jak slysze podniete cudzymi dziecmi to mnie trafia ;/
ja sama uwazam ze jestem od nich lepsza, tylko szkoda ze ja to zauwazam i nikt poza mna
No bryke to ma, rodzinne autko I jest taka kochana, jak Kinga z MJM

TZ dzisiaj do mnei dzwonil i mowil, ze nawet jak bym poszla do technikum do Poznania, to on za mna przeprowadzi sie, jaki kochany Ale i tak ja wole Krk

No wez, normalnie jak ona przychodzi to mam jakies mega kompleksy, mimo ze ogolnie jestem pewna siebie osoba, ale jak slucham jaka ona wspaniala, to nic dziwnego, ze mam jakies pranie mogzu wtedy;p dobrze, ze jej od roku nie widuje

Cytat:
Nie, na imprezie byłam
Ja bym na Twoim miejscu szła na farmację tam gdzie się dostanę,a w razie czego po roku próbowałabym się przenieść do wymarzonego miasta :P
o no pewnie, mądra dziewczyna

ja zloze do Poznania i do Krk, mam nadzieje, ze sie GDZIES dostane

Cytat:
Monia pało Ty tam R. nakop, a nie romantiko noce Ci w glowie, zbokolu
Stary 2012-02-05, 16:24   #1787
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

No wez, normalnie jak ona przychodzi to mam jakies mega kompleksy, mimo ze ogolnie jestem pewna siebie osoba, ale jak slucham jaka ona wspaniala, to nic dziwnego, ze mam jakies pranie mogzu wtedy;p dobrze, ze jej od roku nie widuje

1. tez to zauwazylas
2. dokladnie. mam to samo!
3. juz mu nakopala! czas sie pojednac!

Stary 2012-02-05, 17:24   #1788
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

Jest progres, nie?

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
heehe faaaajnie, Psyhe, mam nadzieje, ze dopadnie Cie to placebo i pochwalisz nam sie, że to działa bo schudłas ;p
Hahah też mam nadzieję, że tak będzie .
Cytat:
1. co nabroiłaś? wiem ze to chore ale tez lubie sie mscic na tzcie tak zeby mu sie odechcialo idiotycznego zachowania

2. no, ja troche sie tak poczulam ale ostatnio jestem niezlym obibokiem, wiec nie mam prawa sie oburzac

3. altacet jest calkiem ok, na nogi tez moge polecic cos z tym kasztanowcem, ja akurat uzywam ziai i jest super, ale na rece to nie wiem

4. troche mi poprawilas humor. na przelomie poznej nocy i wczesnego poranka mialam przez to mega dola ;p moze zerknelam na nieodpowiednie osoby, pewnie gdybym wybrala inne tez zobaczylabym bezrobocie i gromadke dzieci. dobra, dzis poobczajam tych mniej zaradnych i poprawie sobie humor nieszczesciem innych
Ej, ja też ostatnio obczajałam znajomych na FB i o ile kariera itp nie robi na mnie wrażenia, bo raczej nie uważam, żeby ktoś robił coś za☠☠☠istego, w końcu moje studia są najlepsze to nie mogę się napatrzeć na te wszystkie chude, piękne laski, każda, nawet jak była gruba i wyglądała zawsze obleśnie, teraz jest chuda i stylowa, tylko ze mnie taki pasztecior do kwadratu
Cytat:
1. trafna uwaga, pamiętajcie, ze zawsze możecie liczyc na moje wlazenie w d.pe

2. nie wiem Winylku, czy Ty ogladalas TM? ja ogladalam ta edycje, dlatego jestem w ciezkim szoku....................
http://pl-pl.facebook.com/pages/Olga...35184453199347
1. Dupoliz!
2. Oglądałam i nadal nie wiem co Cię tak szokuje?
Cytat:
haha, no na zdjęciach wygląda pięknie, a jeszcze lepiej smakuje!
hmmmm ja bym zrobiła sobie cos pysznego w stylu mrozonego jogurtu, ale chyba nie mam w lodowce, a nie przezyje kolejnej eskapady na ten mroz :| rece mi zamarzly nawet w moich super swietnych rozowych rekawicach ktore maja wszystkie systemy swiata majace na celu chronic dlonie ludzi ktorzy uprawiaja sport na kazdym hiper mrozie ;p nie zdaly egzaminu :|
Smakuje obleśnie. Nie lubię owsianek, zdrowych ciasteczek typu takie pozlepiane miodem świństwa (czyt. zdrowe rzeczy), miod, mleka, jogurtów, maślanki, większości ryb (...)
A naprawdę marzę o tym, że wcinać owsiankę na śniadanie, zdrowe naleśniki na drugie, jeść mięsko z sałatką na obiad ( to akurat robię), sałatkę na podwieczorek + owoc, i najlepiej jakąś rybkę na kolację. Ale nie mogę, bo nie będę się zmuszac do jedzenia rzeczy, które tak bardzo mi nie smakują, nie na tym to ma polegać ... Chciałabym mieć preferencje smakowe jak moja mama - Ona się żywi mniej więcej tak jak napisałam powyżej i jest chuda, a na dodatek ma długie nogi
Cytat:
2. tacy ludzie nie istnieja a nawet jesli tak mowia, to klamia! nie istnieja, no way!
A ja Ci mówię, że istnieją, znam takich. Wystarczy się wkręcić na maksa w sport i zdrowe odżywianie.
Cytat:

3, czemu masz tak ciężko, z takimi preferencjami kulinarnymi możesz daleko zajść :< skoncz z fast foodami, ale juz!

4. haha czemu od środy najwczesniej, helooouuu! mamy niedziele od jutra! od teraz!
Przy takiej ilości stresów nie jestem w stanie myśleć o tym, że mam jeść tak, żeby schudnąć. No bo jutro, we wtorek i w środę mam najgorsze egzaminy do końca tygodnia mam jeszcze inne, ale może nie będą na mnie aż tak wpływać.

Cytat:
nic mi nie mow, j bylam z psem na spacerze, i akurat musialam spotkac miliary przystojniakow po drodze a psa mam mocno niezdyscyplinowanego, jest maly, a bardzo silny, czuje ze wygladalam komicznie, mialam rozowe sniegowce na zupelnie plaskiej podeszwie, kilka razy zaliczylam glebe na d.pe, bosko

takze, piatka jaka masz czapke?
Taaki zwykły beret, ale nie moherowy a la babcia tudzież paryżanka, tylko taki wełniany. Jest to jedyny typ czapki, który mieści mój wielki czerep albo raczej mówi wielki czerep + wielkie włosy. Chociaż kupiłam sobie rok temu taką czapkę z pomponem i takimi warkoczykami, zakrywającą uszy, pełen wypas wyglądałam w niej uroczo, ale gdzieś się zapodziała .
Cytat:
nigdy nie mialam maseczki z biodermy. moze obczaje, przydalaby mi sie jakas
To jest pierwsza maseczka jaką posiadam . Tzn. miałam wcześniej może ze dwie inne, ale takie jednorazowe i chyba nawet ich nie użyłam . Byla trochę droga, ale byłam zdesperowana
Cytat:
2. zartujesz wyglada jakby zapomniala zapiac rozporka, albo wlozyla cos w majtki xD

Cytat:
3. ja tez.... kupuje mnostwo badziewnych par butow, gdyby zsumowac to wszystko spokojnie wystarczyloby mi na emu ale chodzic codziennie w tych samych butach nie umialabym !
Winyl, nawet jesli faktycznie masz takie przerazliwie grube nogi, to i tak nie wierze, ze beznadziejnie wygladaja w emu. przeciez one kazdym pasuja jakie masz buty na zime? a Ty mialas kupowac huntery, si? kupilas?
Mam jakieś ze 3 pary kozaków, ale w żadnych w tym roku nie chodziłam. Kupiłam sobie takie ocieplane workery i śmigam w nich non stop, ale jednak one aż tak przesadnie ciepłe nie są.
Widzisz, ja wolę mieć mniej par butów, a porządniejsze. Nie przeszkadza mi codzienne chodzenie w tych samych . Szczególnie w zimie, bo w sumie zazwyczaj w zimie chodzę non stop w jednych butach.
Miałam, ale nie kupiłam, bo mam za grube nogi
W emu mi się podobają chudzielce, to tak słodko wygląda, jak im odstają te buty na łydce. A na mnie takie buty są dopasowane

XOXO
Stary 2012-02-05, 17:26   #1789
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

TZ dzisiaj do mnei dzwonil i mowil, ze nawet jak bym poszla do technikum do Poznania, to on za mna przeprowadzi sie, jaki kochany Ale i tak ja wole Krk

o no pewnie, mądra dziewczyna

ja zloze do Poznania i do Krk, mam nadzieje, ze sie GDZIES dostane

A to można tak po liceum iść do technikum?

Dostań się do Krakowa i nie p..gadaj!

XOXO

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 17:55   #1790
agniesikk
Zakorzenienie

Winyl, technikum, czyli studium policealne, gałganie! Jakby to Bania napisała "Winyyyl... "

Dobra

Ej, a ja zazdroszczę ludziom, którzy jedzą kawałeczek ciasta i nie mają ochoty na więcej W ogóle ja np. strasznie lubię jedzenie dobrej jakości, jakieś wymyślne, ale zwyczajnie nie mam ochoty na przyrządzanie czegoś takiego Łatwiej mi ukroić kromkę chleba, dać ser, polać keczupem i nara.
Stary 2012-02-05, 18:08   #1791
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laseczki!!!! U mnie dobrze. Wczoraj i dziś w pracy od 9-15 tak otwarty jest sklep. Dietowo nawet ok. Wczoraj nie ćwiczyłam ale dzisiaj nadrobiłam
Do wakacji będę mega laska czuję to!!!!

Winyl super blog zaraz obczaję cały ech jak ja uwielbiam gotować mogę nie wychodzić z kuchni to dla mnie mega relaks tym bardziej że uchodzę wśród bliskich za mega kucharę. Bierz się za odchudzanie od teraz a nie od środy im wcześniej tym lepiej Aha zaprosiłabyś do clubu

Agnesik dostaniesz sie do Krk zobaczysz trzymam mocno kciuki Też zdawałam maturę z biologi to w ogóle był mój najulubieńszy przedmiot zaraz po języku polskim Nasza pani zawsze nosiła testy w takiej zielonej teczce na gumkę i jak tylko wyszła na chwilę z klasy czy się czymś zajęła chłopaki kradli jej test dawali mi ja rozwiązywałam i potem ksero i wszystkie 3 klasy mieli podkładki a pani się cieszyła że jesteśmy pierwszym rocznikiem w którym nikt nie poprawia sprawdzianu z genetyki
Muszę zakupić jakieś jeansy w c&a skoro polecasz bo właśnie we wszystkich mam te okropne kolana powypychane

Giovinezza nie opuszczaj nas tylko bierz się do roboty i uważam że ja się przykładam naprawdę. Także do roboty laska!!!

Psyhe nie pij tego dziadostwa!!!! Rozwalisz sobie metabolizm i na pewno nie schudniesz!!!!!!

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 18:27   #1792
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Czy przyjmiecie (znowu) córkę marnotrawną?? Mam nadzieję,że pamiętacie mnie chociaż ciut, ciut
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 18:28   #1793
agniesikk
Zakorzenienie

Adusia, ja do gotowania nie mam w ogóle cierpliwości Zazdroszczę wszystkim, którzy lubią gotować, bo wartościowe posiłki to ważna sprawa. Znając życie, będę szukać stancji z mikrofalówką, żebym mogła odgrzewać kotlety przywiezione z domu itp. No i piekarnik do mrożonej pizzy, wiadomo.

Btw. padłam z tej biologii Moja nauczycielka (pani Basia ) zawsze nosi wszystko przy sobie, jej torebka to twierdza W ogóle pani Basia jest cudowna, ma martwego zęba na przedzie i ubiera się jak w latach 80-90

Marika, pewnie że pamiętamy

Na jutro planuję:

I: 2 kromki domowego razowca cienko posmarowane margaryną: jedna z chudą wędliną, druga z twarogiem, trochę rzodkiewki, pomidora
II: (szkoła) kanapka z serem pleśniowym, jabłko
III: miska krupniku (a propos ekskluzywnego jedzenia )
IV: kanpka z serkiem mascarpone, kilka migdałów

Pewnie w międzyczasie wpadnie herbata z ogromną ilością soku malinowego Może być? Nie lubię białkowych kolacji, postanowiłam się nie zmuszać Wiem, trochę za dużo chleba, bo wypada aż 5 kromek dziennie, ale on naprawdę jest wartościowy- razowa mąka, siemię lniane, słonecznik, pestki dyni, otręby.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-05 o 18:33
Stary 2012-02-05, 18:30   #1794
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl, technikum, czyli studium policealne, gałganie! Jakby to Bania napisała "Winyyyl... "
A skąd ja to mam wiedzieć? Nie miałam takich problemów życiowych .
Dla mnie technikum to technikum, takie 4-letnie coś, do którego się chodzi zamiast do liceum.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Czy przyjmiecie (znowu) córkę marnotrawną?? Mam nadzieję,że pamiętacie mnie chociaż ciut, ciut
Ja pamiętam! Wracaj, bierz się do roboty, ktoś w tym wątku musi!

XOXO
Stary 2012-02-05, 18:32   #1795
psyhe666
Zakorzenienie

Dlaczego niektórzy ludzie muszą mnie tak wku*wiać?
so trójka maybe.

Stary 2012-02-05, 18:39   #1796
agniesikk
Zakorzenienie

Psyhe, co się stało?

Winyl, niegrzeczna jesteś W dupę dostaniesz i się skończy
Stary 2012-02-05, 18:50   #1797
winyl
Zakorzenienie

Jaaa? Co ja robię?
Psyhe, ja też bym chciała wiedzieć .

XOXO

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 18:55   #1798
adusia1554
Rozeznanie

Psyhe co się stało??
Marika pamiętamy witaj ponownie
Agnesik ja też jem sporo chleba ale sama go piekę więc wiem co jem także luz

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 18:59   #1799
psyhe666
Zakorzenienie

Wkurza mnie osoba opisana w clubie!!!!!!
so trójka maybe.

Stary 2012-02-05, 19:02   #1800
bita smietana
Zakorzenienie

Też Was kocham, wszystkie wszystkie

Winylek, piona, też nie lubię owsiany! Generalnie dla mnie to taka okropna paćka, nie znoszę też zup mlecznych i czegokolwiek z gotowanego mleka.

W ogóle to bardzo chętnie bym się zdrowo odżywiała, ale aktualnie lecę na mrożonych pizzach, tostach, czekoladzie i energizerach. No ale od jutra przerwa

Banna, a czemu Ty nie masz fejsa? Jesteś aż tak hipsterska?

Szczerze mówiąc, to patrząc na większość znajomych na fb z mojego LO- jestem z siebie naprawdę dumna, mam wrażenie że sporo tych osób to straszne loosery, serio

W ogóle piszecie o hunterach- byłam ostatnio u gina, jego pielęgniarka to taka sympatyczna kobietka ok 50, ale dość zaniedbana. I patrzę, a ona ma na nogach huntery Szacun

Psyhe? Co jest?

Agniesikk! Idźcie wszystkie do Krakowa będę miała do Was blisko!

W ogóle siedze aktualnie w Sosnowcu i strasznie wstrząsnęła mną ta sprawa Madzi Nie mogę przestać o tym myśleć, ciągle oglądałam te plakaty, przechodziłam niedaleko tych miejsc... Jutro chcę iść pomodlić się za to maleństwo. Nie oceniam tej matki bo nie mam prawa, ale tak strasznie strasznie żal mi tego maleństwa

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości