|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Winyl, czemu się czujesz odrzucona?
![]()
![]() |
![]() |
#1772 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() nie mam fejsa :P juz byscie mialy mnie w znajomych! ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. aa jakies ☠☠☠☠☠☠☠y, czuje sie jak nieudacznik jak jestem porownywana do dzieci tych znajomych, wywolalo to u mnie megawku.rw i tyle ;p 3. aa ja tez tak chodze! i tez slysze glupie komentarze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. nie wiedzialam ze lubisz gotowac! uwazam, ze to urocze ! ![]() ![]() 3. ja zawsze trzymam za dlugo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja kupilam lee i tez sa wypchane kolana, faken szit 2. wlasnie jestem pewna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-05 o 12:28 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, serio chciałaś oglądać anioł pański?!
![]() Ooo, a jaki kolor wybrałaś? ![]()
![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te jasne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Ania nie wiem czy bym wytrzymała z Tobą pod jednym dachem
![]() ![]() Nooo są super, wygodne, ciepłe i jeszcze się nie upie*doliły ![]() Jak to moja siostra powiedziała 'ostatnio założyłam je do stodoły i nawet się nie uwaliły' ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
Bańka, no stylizacje też nie w moim stylu, ale dziewczyna jest prześliczna- na dodatek ma dziecko i świetną figurę
![]() Ej wiecie co, mam rozkminę nt. studiów ![]() ![]() ![]() Oooo moja ciotka przychodzi i zawsze chwali swoją córkę (red lipstick), ze ona tak sie super uczy itp. A jakos sie nie chwali wszystkim, ze ona ma pryszcze i cellu na posladkach ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-05 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
Sandej, nieeee, za 100 dni matura z biologii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. do stodoly?! po co wy chodzicie do stodoly ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() 2. ja mysle, ze sie dostaniesz, ale taka kosmetologia przez rok.. hm, fajny pomysl! a w krakowie, na brackiej pada deszcz ![]() xD 3. wlasnie ja rozumiem co przezywasz jak przychodzi do Ciebie red lipstick lub jej rodzina, bo ja mam to samo jak do nas przychodzi szarancza znajomych, i jak slysze podniete cudzymi dziecmi to mnie trafia ;/ ja sama uwazam ze jestem od nich lepsza, tylko szkoda ze ja to zauwazam i nikt poza mna ![]() Cytat:
![]() ja tez mam wolne, spamuje i zdradzam tza z wizazem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
O jaaa
![]() Ale mam mobilizacje do odchudzania! Siostra dostała od przedstawiciela farmaceutycznego aqua slim i coffee slim, a że się nie odchudza to dała mnie! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1781 | ||||||
Zakorzenienie
|
Nie, na imprezie byłam
![]() i trochę się odgryzłam tż za ostatnie wyskoki ![]() Cytat:
Nie wiem, nie śledzę innych wątków,ale może tam są dziewczyny które od a do z trzymają się diety i ćwiczeń ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty się nie dołuj, jesteś wizażowa laska=super laska ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1782 | |
Zakorzenienie
|
Bo walnęłam takiego długiego, entuzjastycznego posta, a nikt nic nie odpowiedział
![]() ![]() Cytat:
Co do owsianki - jejku mi się strasznie podobają te zdjęcia! W ogóle jak widzę zdjęcia takich pięknych, zdrowych posiłków to marzę o tym, żeby takie lubić, ale mi to tak strasznie nie smakuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle jednak wyszłam dzisiaj z domu. Do sklepu, nie powiem po co. I nawet nie było aż tak zimno, a -10 jest. A jak byłam ubrana ![]() ![]() Maseczkę mam jakąś z biodermy, taką w tubce już od dłuższego czasu, użyłam jej może ze 3 razy, bo używam tylko jak dzieje się coś strasznego, całkiem fajna jest ![]() Ja bym nosiła spodnie z czerwonym zamkiem, za☠☠☠iste ![]() Poważnie zastanawiam się nad zakupem butów emu/ugg ... Ale przy grubych nogach one wyglądają straszliwie ![]()
![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Winyl, ja i tak jestem w szoku,że w ogóle jesz śniadania!
![]() ![]() Idę pod prysznic i na romantico noc ![]() A jutro znowu do pracyyyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1784 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. no, ja troche sie tak poczulam ![]() ![]() 3. altacet jest calkiem ok, na nogi tez moge polecic cos z tym kasztanowcem, ja akurat uzywam ziai i jest super, ale na rece to nie wiem ![]() 4. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. nie wiem Winylku, czy Ty ogladalas TM? ja ogladalam ta edycje, dlatego jestem w ciezkim szoku.................... http://pl-pl.facebook.com/pages/Olga...35184453199347 Cytat:
hmmmm ja bym zrobiła sobie cos pysznego w stylu mrozonego jogurtu, ale chyba nie mam w lodowce, a nie przezyje kolejnej eskapady na ten mroz :| rece mi zamarzly nawet w moich super swietnych rozowych rekawicach ktore maja wszystkie systemy swiata majace na celu chronic dlonie ludzi ktorzy uprawiaja sport na kazdym hiper mrozie ;p nie zdaly egzaminu :| 2. ![]() ![]() 3, czemu masz tak ciężko, z takimi preferencjami kulinarnymi możesz daleko zajść :< skoncz z fast foodami, ale juz! 4. haha czemu od środy najwczesniej, helooouuu! mamy niedziele ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() takze, piatka ![]() Cytat:
![]() 2. zartujesz ![]() 3. ja tez.... kupuje mnostwo badziewnych par butow, gdyby zsumowac to wszystko spokojnie wystarczyloby mi na emu ![]() ![]() Winyl, nawet jesli faktycznie masz takie przerazliwie grube nogi, to i tak nie wierze, ze beznadziejnie wygladaja w emu. przeciez one kazdym pasuja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TZ dzisiaj do mnei dzwonil i mowil, ze nawet jak bym poszla do technikum do Poznania, to on za mna przeprowadzi sie, jaki kochany ![]() ![]() No wez, normalnie jak ona przychodzi to mam jakies mega kompleksy, mimo ze ogolnie jestem pewna siebie osoba, ale jak slucham jaka ona wspaniala, to nic dziwnego, ze mam jakies pranie mogzu wtedy;p dobrze, ze jej od roku nie widuje ![]() Cytat:
![]() ja zloze do Poznania i do Krk, mam nadzieje, ze sie GDZIES dostane ![]() Monia pało ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. dokladnie. mam to samo! 3. juz mu nakopala! czas sie pojednac!
![]() |
![]() |
#1788 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Oglądałam i nadal nie wiem co Cię tak szokuje? Cytat:
A naprawdę marzę o tym, że wcinać owsiankę na śniadanie, zdrowe naleśniki na drugie, jeść mięsko z sałatką na obiad ( ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widzisz, ja wolę mieć mniej par butów, a porządniejsze ![]() ![]() Miałam, ale nie kupiłam, bo mam za grube nogi ![]() W emu mi się podobają chudzielce, to tak słodko wygląda, jak im odstają te buty na łydce. A na mnie takie buty są dopasowane ![]()
![]() |
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostań się do Krakowa i nie p..gadaj! ![]()
![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Winyl, technikum, czyli studium policealne, gałganie!
![]() ![]() ![]() Dobra ![]() Ej, a ja zazdroszczę ludziom, którzy jedzą kawałeczek ciasta i nie mają ochoty na więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Rozeznanie
|
Hej Laseczki!!!! U mnie dobrze. Wczoraj i dziś w pracy od 9-15 tak otwarty jest sklep. Dietowo nawet ok. Wczoraj nie ćwiczyłam ale dzisiaj nadrobiłam
![]() Do wakacji będę mega laska ![]() Winyl super blog zaraz obczaję cały ech jak ja uwielbiam gotować mogę nie wychodzić z kuchni to dla mnie mega relaks tym bardziej że uchodzę wśród bliskich za mega kucharę. Bierz się za odchudzanie od teraz a nie od środy im wcześniej tym lepiej ![]() ![]() Agnesik dostaniesz sie do Krk zobaczysz trzymam mocno kciuki ![]() ![]() ![]() Muszę zakupić jakieś jeansy w c&a skoro polecasz bo właśnie we wszystkich mam te okropne kolana powypychane Giovinezza nie opuszczaj nas tylko bierz się do roboty i uważam że ja się przykładam naprawdę. Także do roboty laska!!! Psyhe nie pij tego dziadostwa!!!! Rozwalisz sobie metabolizm i na pewno nie schudniesz!!!!!!
![]() |
#1792 |
Raczkowanie
|
Czy przyjmiecie (znowu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Adusia, ja do gotowania nie mam w ogóle cierpliwości
![]() ![]() Btw. padłam z tej biologii ![]() ![]() ![]() ![]() Marika, pewnie że pamiętamy ![]() Na jutro planuję: I: 2 kromki domowego razowca cienko posmarowane margaryną: jedna z chudą wędliną, druga z twarogiem, trochę rzodkiewki, pomidora II: (szkoła) kanapka z serem pleśniowym, jabłko III: miska krupniku (a propos ekskluzywnego jedzenia ![]() IV: kanpka z serkiem mascarpone, kilka migdałów Pewnie w międzyczasie wpadnie herbata z ogromną ilością soku malinowego ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-05 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie technikum to technikum, takie 4-letnie coś, do którego się chodzi zamiast do liceum. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego niektórzy ludzie muszą mnie tak wku*wiać?
![]()
![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Psyhe, co się stało?
Winyl, niegrzeczna jesteś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Jaaa? Co ja robię?
![]() Psyhe, ja też bym chciała wiedzieć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Rozeznanie
|
Psyhe co się stało??
Marika pamiętamy witaj ponownie ![]() Agnesik ja też jem sporo chleba ale sama go piekę więc wiem co jem także luz
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Wkurza mnie osoba opisana w clubie!!!!!!
![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Też Was kocham, wszystkie wszystkie
![]() Winylek, piona, też nie lubię owsiany! Generalnie dla mnie to taka okropna paćka, nie znoszę też zup mlecznych i czegokolwiek z gotowanego mleka. W ogóle to bardzo chętnie bym się zdrowo odżywiała, ale aktualnie lecę na mrożonych pizzach, tostach, czekoladzie i energizerach. No ale od jutra przerwa ![]() Banna, a czemu Ty nie masz fejsa? Jesteś aż tak hipsterska? ![]() Szczerze mówiąc, to patrząc na większość znajomych na fb z mojego LO- jestem z siebie naprawdę dumna, mam wrażenie że sporo tych osób to straszne loosery, serio ![]() W ogóle piszecie o hunterach- byłam ostatnio u gina, jego pielęgniarka to taka sympatyczna kobietka ok 50, ale dość zaniedbana. I patrzę, a ona ma na nogach huntery ![]() ![]() Psyhe? Co jest? ![]() Agniesikk! Idźcie wszystkie do Krakowa ![]() W ogóle siedze aktualnie w Sosnowcu i strasznie wstrząsnęła mną ta sprawa Madzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.