Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-06, 21:24   #1801
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

To serek wiejski wciągnij na 2 godz przed snem

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:26   #1802
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
To serek wiejski wciągnij na 2 godz przed snem
Tylko ja obiad jem zazwyczaj o 14-15 wiec do powiedzmy 20 będę głodna A co proponujecie na na podwieczorek.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:28   #1803
zooska
Zakorzenienie

Jakas sałatkę lekką? Owoce, warzywka (no,ale z tego można salatkę zrobić^^). Jogurty,serki homo, rybka...?jajecznica

Jak obiad o 14 to podwieczorek ok 17 a kolacja 19/20;P

Stary 2012-03-06, 21:30   #1804
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Mmm właśnie popijam

Kurcze ja się boje, że jak zjem później to że nie schudnę Ja zazwyczja chodzę spać 23-24 zależy jak leży
Podziel się

Jak zjesz samo białko to nie przytyjesz jajko/twaróg/serek wiejski
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:32   #1805
zooska
Zakorzenienie

4 szklanki poszatkowanej kapusty /może być 2 białej i 2 czerwonej/,
1/4 szklanki posiekanej zielonej papryki,
1/4 szklanki posiekanego selera,
2 łyżki drobno posiekanej cebuli.

Sposób przygotowania
Zmieszać razem kapustę, paprykę, seler i cebulę. Zrobić sos. Przykryć, dobrze wstrząsnąć. Dodać do surówki i starannie wymieszać. Chłodzić w lodówce przynajmniej przez godzinę przed podaniem.

Ostatnio taką salatkę jadlam na podwieczorek Szybka i smaczna, a sos kupiłam fit up

Stary 2012-03-06, 21:32   #1806
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ja obiad jem zazwyczaj o 14-15 wiec do powiedzmy 20 będę głodna A co proponujecie na na podwieczorek.
Ja jem różne rzeczy co prawda nie powinno się jeść owoców w drugiej części dnia, ale ja wcinam czasem jem mały jogurt, serek homo naturalny z żurawiną piję kakao czasem garstkę orzechów/ pestki słonecznika, daktyle czy śliwki suszone
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-06, 21:37   #1807
zooska
Zakorzenienie

Nie do dlaczego, takie kiwi, marchewka w drugiej części dnia to chyba nie zbrodnia

Oj, muszę powrócić do nawyku wcinania moreli,migdałów,orzechów itp.

Stary 2012-03-06, 21:40   #1808
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

***** kochane !

Ja oczywiscie grzesze dalej, ale i tak robie postepy- podczas zeszlego PMS'u jadlam po czekoladzie i czipsach dziennie, fast foody i zniknelam z forum, a teraz nie jem codziennie tabliczki czeko i czipsow iiii jestem na forum, zeby zgarniac baty stwierdzilam, ze skoro nie moge sobie zakazac zarcia slodyczy podczas PMSu to bede ogarniczac z kazdym kolejnym razem i w koncu nie bede potrzebowala slodyczy przed okresem :P tak eliminowalam slodycze i czipsy w trakcie normalnej diety i nie musze tego syfu juz jesc poza PMSem

Monia- super depilator ;d ja przed wakacjami musze tez sie przelamac z tymi pachami... masakra, ale moja kolezanka mowi ze po 3 razie juz nie czujesz a wlosy pod pachami przestaly jej juz w ogole rosnac :O

Beciunia- witaj nie jedz tak wczesnie "kolacji" to bardzo szkodliwe, spowalnia metabolizm strasznie

Zooska- kiedys tak mi sie wszystko uregulowalo, ze faktycznie chodzilam do WC 2 razy dziennie. Cudownie bylo i nie pamietam dlaczego przestalo sie tak dziac

Milenka- gratuluje kolejnego (!) spadku idziesz jak burza Malenka! jak udaje Ci sie utrzymywac az taka regularnosc posilkow?! Mi sie udawalo przez pierwszy miesiac, tylko ze w tamtym czasie moj organizm sie zbuntowal i nie chcial chudnac i przestalam jesc regularnie mam budziki poustawiane na kazdy posilek i nie korzystam z tego nawet ;(

A propos rowerkow, przypomnialo mi sie ze mialam mowic: ojciec mojego TZa od miesiaca nie je slodyczy, ale tez nie je jakos specjalnie zdrowo ale codziennie wieczoerm jezdzi godzinke na stacjonarnym. Efekt- zrzucil 7kg w 4 tygodnie

Moja mamusia zamowila nowe koktajle bialkowe + odzywke bialkowa, kiedys ona ja stosowala i mowila, ze nawetr nie cwiczac zrobila sie bardziej "zbita" wiec strasznie sie na ta odzywke ciesze i chce juz latac na silke Dzisiaj zaplacilam w koncu uff

Heroine- jak tam baterie do wagi? Kupione?

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:43   #1809
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie do dlaczego, takie kiwi, marchewka w drugiej części dnia to chyba nie zbrodnia

Oj, muszę powrócić do nawyku wcinania moreli,migdałów,orzechów itp.
No tak wyczytałam, że owoce są polecane do południa a potem ma być przewaga białka ale ja tak nie potrafię mogłabym cały czas wcinać owoce nawet na obiad już się nie mogę doczekać lata i pysznych truskawek, malin, czereśni i jagód! Mniam!!!
Stary 2012-03-06, 21:43   #1810
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
***** kochane !

Ja oczywiscie grzesze dalej, ale i tak robie postepy- podczas zeszlego PMS'u jadlam po czekoladzie i czipsach dziennie, fast foody i zniknelam z forum, a teraz nie jem codziennie tabliczki czeko i czipsow iiii jestem na forum, zeby zgarniac baty stwierdzilam, ze skoro nie moge sobie zakazac zarcia slodyczy podczas PMSu to bede ogarniczac z kazdym kolejnym razem i w koncu nie bede potrzebowala slodyczy przed okresem :P tak eliminowalam slodycze i czipsy w trakcie normalnej diety i nie musze tego syfu juz jesc poza PMSem

Zooska- kiedys tak mi sie wszystko uregulowalo, ze faktycznie chodzilam do WC 2 razy dziennie. Cudownie bylo i nie pamietam dlaczego przestalo sie tak dziac

A propos rowerkow, przypomnialo mi sie ze mialam mowic: ojciec mojego TZa od miesiaca nie je slodyczy, ale tez nie je jakos specjalnie zdrowo ale codziennie wieczoerm jezdzi godzinke na stacjonarnym. Efekt- zrzucil 7kg w 4 tygodnie

Moja mamusia zamowila nowe koktajle bialkowe + odzywke bialkowa, kiedys ona ja stosowala i mowila, ze nawetr nie cwiczac zrobila sie bardziej "zbita" wiec strasznie sie na ta odzywke ciesze i chce juz latac na silke Dzisiaj zaplacilam w koncu uff

Oj, jak ja mam pms to bez 3 lampek słodkiego wina i wisni w czekoladzie do mnie nie podchodź To ja dodam propos mamy mojej koleżanki, odrzuciła biale pieczywo, razowe je góra raz dziennie (2 kromki, takie małe te chlebki fitness) a najczęściej raz na 2 dni i co drugi dzień biega na bieżni godzinę, nie jakoś super tempem, po prostu biega. Raz w tygodniu sauna, na wypocenie toksyn. 15kg poszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! :O :O :O :O co prawa w 3 miesiące, ale.... helol

Stary 2012-03-06, 21:44   #1811
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Oj, mnie poradziłaś tak dobrze, a sama nie możesz Jak szperałam na forum to podobno dobry jest sok pomidorowy też. Tylko że musisz wypić dużo na raz ja raz przetestowałam (na uczelni:/) i mnie przycisnęło...
Ewentualnie ostatnio odkrylam sok fortuny warzywny z chilli. Moj TZ mowi na niego srakosok bo jak go wypije calego to od razu biegne do kibla polecam!

mż-wr
Stary 2012-03-06, 21:45   #1812
zooska
Zakorzenienie

Kamilon powiedz mi jeszcze, co zrobiłas że z toaletą Ci się kiedyś uregulowało? Ciekawa bardzo jestem. Jadlas cos specjalnego czy jak?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No tak wyczytałam, że owoce są polecane do południa a potem ma być przewaga białka ale ja tak nie potrafię mogłabym cały czas wcinać owoce nawet na obiad już się nie mogę doczekać lata i pysznych truskawek, malin, czereśni i jagód! Mniam!!!
Oj tak tak, ja tez!!!!!!!!! owoce to moja slabość

Stary 2012-03-06, 21:45   #1813
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dzięki To postaram się jednak jeść kolację później Jedynie jak mam aerobik to jem wcześniej, bo ćwiczyć po jedzeniu od razu to łe

Heroine kochana wpadaj na colke
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:46   #1814
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ewentualnie ostatnio odkrylam sok fortuny warzywny z chilli. Moj TZ mowi na niego srakosok bo jak go wypije calego to od razu biegne do kibla polecam!
Nie omieszkam spróbować. Dobry jest jeszcze z meksykańskich pomidorów Te male soczki vege, Tymbark

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-03-06 o 21:48
Stary 2012-03-06, 21:47   #1815
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Oj, jak ja mam pms to bez 3 lampek słodkiego wina i wisni w czekoladzie do mnie nie podchodź To ja dodam propos mamy mojej koleżanki, odrzuciła biale pieczywo, razowe je góra raz dziennie (2 kromki, takie małe te chlebki fitness) a najczęściej raz na 2 dni i co drugi dzień biega na bieżni godzinę, nie jakoś super tempem, po prostu biega. Raz w tygodniu sauna, na wypocenie toksyn. 15kg poszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! :O :O :O :O co prawa w 3 miesiące, ale.... helol
oooo fuck To tak jak Monia 15kg w 3 mies . Marzenie!
Ja jak chodze na silke to tez nie biegam jakos specjalnie szybko, w zasadzie wiecej marszuje ale utrzymyje 65% tetna max, bo wtedy sie tluszcz spala ponoc szybciej. Cale szczescie ze maszyna za mnie mysli
A chleba nie chce odrzucac, bo na uczelnie najlatwiej mi zrobic kanapki. I tak ograniczylam chleb, bo jem go raz dziennie i to mala bulka a kiedys robilam sobie np po 3 takie zlozone kanapki. Lacznie- 6kromek. I duzo pije na uczelni, zeby nie byc glodna czasem jakis owoc czy cos.
Przez miesiac nie bylam na silowni, dlatego sie tak zapuscilam, ale w przyszlym tyg w poniedzialek lece tam na skrzydlach mrrr <3

mż-wr
Stary 2012-03-06, 21:48   #1816
monika01011986
Zakorzenienie

a wiecie co.... od tej depilacji normalnie ręce mnie bolą jak po jakiejś siłowni
W ogóle strasznie źle się czuję.... głowa ciągle mnie boli mimo że tabletki wzięłam.
Na kolację zjadłam pół serka wiejskiego Light i jeden malutki płat śledzia w occie taką miałam ochotę na śledzia że szok!!! Wypiłam herbatę zieloną z malina i jestem pełna choć tak na prawde mało co zjadłam. W ogóle dziś apetytu nie mam. Jakoś mnie zmuliło i ledwo co na oczy widzę.
Jeszcze moje dzieci tak mi dają popalić że mało juz się nie poryczałam..... nie mam siły już a jeszcze tak się źle czuje... chyba też dziś na noc Coldrex wypiję. Mam nadzieję że Rysiek mnie nie nawiedzi.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:49   #1817
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Kamilon powiedz mi jeszcze, co zrobiłas że z toaletą Ci się kiedyś uregulowało? Ciekawa bardzo jestem. Jadlas cos specjalnego czy jak?[COLOR="Silver"]
No wlasnie NIC takiego! Jadlam w miare regularnie i pilam koktajle bialkowe rano (blad, bo nie bylo tam wegli, a powinny byc i rano bylam bardzo slaba). Serio, nie wiem, a nie chce testowac z tymi koktajlami rano. Po owsiance tez mnie niezle czysci, zawsze spozniam sie na zajecia , bo jak dojezdzam do szkoly to moje jelita wolaja mnie o pomoc i musze leciec do kibelka

mż-wr
Stary 2012-03-06, 21:50   #1818
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

7kg? no i powiedzcie mi, że faceci nie mają lepiej

no teraz możesz już śmigać ćwiczyć i nie ma to tamto

nie kupione chyba zamówię przez neta
Stary 2012-03-06, 21:53   #1819
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia ale zamiast tych paru chipsów mogłaś zjeść coś bardziej wartościowego np jakiś owoc albo jogurt pitny ja jak jestem na mieście i nie mam co zjeść, to korzystam z takiej opcji choć też muszę przyznać, że jak wpadnę w wir zakupów to zapominam o jedzeniu
Mogłam, mogłam wiem masz rację
Nie mam pojęcia dlaczego nie pomyślałam o tym chyba się tak podjarałam tym depilatorem że o Bożym świecie zapomniałam!
Ale widze że nie tylko ja tak mam, bo Ty też napisałas że Ci się to zdarza także widze że razem mamy fioła na punkcie zakupów

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-06, 21:53   #1820
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Mmm właśnie popijam

Kurcze ja się boje, że jak zjem później to że nie schudnę Ja zazwyczja chodzę spać 23-24 zależy jak leży
Ja tez tak mam, pozniej juz nie moge nic zjesc
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:53   #1821
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
7kg? no i powiedzcie mi, że faceci nie mają lepiej

no teraz możesz już śmigać ćwiczyć i nie ma to tamto

nie kupione chyba zamówię przez neta
No wlasnie, faceci maja o niebo lepiej! Jeszcze on mlody nie jest, po 50-tce, wiec juz w ogole! A mowie, nadal nie je super zdrowo, ale wystarczylo odstawic mu slodycze i godzina roweru dziennie i juz, bach!

Ekhem, czy do Twojej wagi sa jakies super hiper baterie ktore mozna dostac tylko na Marsie?

Nie ma to tamto, w czw mam mega kolokwium z Historii USA i musze sie uczyc, ale korci mnie zeby jutro pojsc na silke.. koncze o 12, na 2 godzinki moze... kurcze, niby jak sie dotlenisz to lepiej sie mysli...

mż-wr
Stary 2012-03-06, 22:23   #1822
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli boli ale jestem dumna, że dałaś radę
Philips ma dobre produkty
boli ale da się przeżyć
Dziękuję ja też jestem z siebie dumna
Philips dobra firma - pracowałam w fabryce Philipsa ale robiliśmy tylko telewizory

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez beciunia7 Pokaż wiadomość
Monisia po goleniu depilatorem czasem skóra jest zaczerwieniona ,mogą wystąpić krostki które po paru godzinach znikają .Ja często mam tak.Depilacje najlepiej wykonywać po prysznicu lub wymoczeniu w wannie.Pozdrawiam
Dziękuję za radę następnym razem tak zrobię
Ale kiedyś skóra się przyzwyczai tak? i nie będzie już krostek itp?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Dziewczynki a co myślicie o coli zero. Można sie napić czasami czy sobie darować Mam w lodówce i nie wiem czy mogę skosztowac
Ja sobie Pepsi Zero nigdy nie żałowałam toć to tylko 1 kaloria w całej szklance może i nie zdrowa ale najważniejsze że nie tuczy

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Wiem Monia ja też bym tęskniła bo mam sporą rodzinkę ale teraz jak mam dzieci na utrzymaniu to poszłabym wszędzie tam, gdzie bym miała lepsze życie a tutaj to normalnie wegetacja. My nie mamy szansy wyjechać bo trzeba siedzieć na dooopie i tej chałupy pilnować a Wy zawsze możecie się trochę dorobić i wrócić ale zobaczysz, że jak tam pojedziesz to chociaż będziesz chciała wrócić to rozsądek będzie Ci kazał zostać
no własnie o to chodzi że za kilkanaście lat nie będe miała tu do czego wrócić. Rodzice wiecznie żyć nie będą więc jedynie siostra mi zostanie.
Mieszkanie co prawda tu mamy i będziemy mieć i nawet gdybym chciała wrócić tu na starość to oczywiste jest że moje dzieci zostaną w Niemczech bo tam sobie życie ułożą. Więc chyba nie będe miała po co tu wracać..... No zobaczymy czas pokaże

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Monia może Ci coś przybyło ale Ty sobie z tym szybko poradzisz Już jest 59 kg zresztą dla mnie jesteś idealna

A u mnie kolejny spadek 62,6 kg aż się boję że mi się to skończy i waga się zatrzyma niech się zatrzyma ale na 59
Dziewczynki mam pytanko, co mogę zrobić z rozciągniętą skórą na brzuchu? nie wygląda to źle ale mam taki miękki brzuchol bo trochę tłuszczu się z niego pozbyłam...pewnie jakieś ćwiczenia?
No jeszcze 4 kilo może dam radę ?? ale pewnie łatwo nie będzie :/

Tobie to gratuluję!! Pięknie Ci waga spada! Pamiętam, że mi tez tak ładnie leciała i moment ujrzałam 60 kg Także Ty lada dzień tez ujrzysz na pewno!!!
Co do brzucha to kremy ujędrniające przede wszystkim i ćwiczenia możesz brzuszek też owijać folią i wtedy ćwiczyć - skóra robi się jędrniejsza i pozbywa się z siebie nadmiaru wody

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-06, 23:05   #1823
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
srakosok muszę wypróbować, bo ja jestem oporna jeśli chodzi o sprawy kibelkowe jedynie owsianka mi pomaga

Cytat:
Heroine kochana wpadaj na colke

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
a wiecie co.... od tej depilacji normalnie ręce mnie bolą jak po jakiejś siłowni
W ogóle strasznie źle się czuję.... głowa ciągle mnie boli mimo że tabletki wzięłam.
Na kolację zjadłam pół serka wiejskiego Light i jeden malutki płat śledzia w occie taką miałam ochotę na śledzia że szok!!! Wypiłam herbatę zieloną z malina i jestem pełna choć tak na prawde mało co zjadłam. W ogóle dziś apetytu nie mam. Jakoś mnie zmuliło i ledwo co na oczy widzę.
Jeszcze moje dzieci tak mi dają popalić że mało juz się nie poryczałam..... nie mam siły już a jeszcze tak się źle czuje... chyba też dziś na noc Coldrex wypiję. Mam nadzieję że Rysiek mnie nie nawiedzi.....
Trzymałaś w górze dlatego bolą, haha

Mnie rozłożyło cieknie mi z nosa jak nie powiem skąd głowa nawala od rana, gardło to samo i zimno mnie trzęsie piję drugi Coldrex najwyżej obie będziemy nawiedzone

No nie najadłaś się za bardzo dziś Twoje dzieci widzę już całkiem zdrowe, bo szaleją od nowa biedna

Cytat:
Ekhem, czy do Twojej wagi sa jakies super hiper baterie ktore mozna dostac tylko na Marsie?

Nie ma to tamto, w czw mam mega kolokwium z Historii USA i musze sie uczyc, ale korci mnie zeby jutro pojsc na silke.. koncze o 12, na 2 godzinki moze... kurcze, niby jak sie dotlenisz to lepiej sie mysli...
Może i tak

Pewnie, że idź! Jak nie na dwie godzinki to przynajmniej na jedną! Od razu poczujesz siłę i energię! I szybciej wiedza wejdzie do głowy serio
Stary 2012-03-06, 23:20   #1824
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
ŁAaaaaaa Monia to swietna wiadomosci!
Juz nie moge sie doczekac normalnie, chyba sobie jakis ołtarzyk w domu zrobie
A tak na serio, to kochana Tobie do modelki niczego nie brakuje a zdjecia napewno nas wyrzuca z butow! Beda cudowne juz je widze! Mamaa miaa
ołtarzyk ale dałaś teraz!!!! hehehe szalona!
no to się okaże czy te zdjęcia wyjdą ciekawie ale znając mnie na pewno nie

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:

Monia co do wymiarów to są ok tam gdzie jest za dużo to szybciutko zgubisz a zmierz się z samego rana, to też pewnie będzie mniej w brzuchu ja po całym dniu też mam więcej w talii i brzuchu
A co do biustu to Ty się ciesz ze swoich 86 cm ja bym chciała tyle mieć, a mam 79 to dopiero zanik cycek

Monia właśnie ja też nie mogę się doczekać zdjęć z sesji Na pewno wyjdziesz super seksi
Mam nadzieję ze szybciutko zgubie
Zmierzę się za jakiś czas rano ale póki co i tak musze pogubić sporo centymetrów :/
OOO a ja myślałam że ode mnie to nikt już mniej niema w cyckach no to niezłe dechy z nas

Nie byłabym tego taka pewna czy wyjdę super sexi ale zobaczę co da się zrobić

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:

Wyspałam się dziś, że ło jesuuu usnęłam gdzieś o 1 a wstałam o 9 czyli 8 godzin jest
noooo w koncu!!!! tak powinno być codziennie

Cytat:
no ten stary horror nie lubię horrorów

A Klanu nie oglądam to nie na moje nerwy
Ja kiedyś była wielką fanką horrorów! Ciągle jakieś oglądałam, a teraz wszystkie jakies głupie sa dla mnie takie bezsensu

Cytat:
Monia u Ciebie to kwestia miesiąca lub dwóch i wrócisz do dawnych wymiarów nie masz co się przejmować dla mnie i tak wyglądasz świetnie
No mam nadzieję że wrócę do tych wymiarów a nawet i mniejszych

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-06, 23:28   #1825
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znam jeszcze ,,odwaliłaś sie jak mrówki na święto lasu ''

ooo dobre! tego nie słysząłam

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Wczoraj dostałam grypy żołądkowej, plus jestem okropnie przeziębiona, ledwo mówię:/ Zapchany nos, gorączka, gardło jak tarka. Hura. Jeszcze zatwrdzenie mam przez tą całą dietę i mnie coś trafia!
A w piątek miałam do Szwecji jechać
przy grypie żołądkowej zatwardzenie? A to cos nowego... jakaś nowa odmiana grypy chyba przeważnie przy grypie żołądkowej to biegunka jest Mimo wszystko wracaj szybko do zdrówka Może do piątku przejdzie Ci i jeszcze pojedziesz ? Bądz dobrej myśli i kuruj się tam

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez tailorka Pokaż wiadomość
7 kilo to nie dużo w porównaniu jak Ty ładnie schudłaś ćwiczyłaś codziennie może?
Ja bardzo mało ćwiczyłam.... ale sporo się ruszałam. Pracowałam fizycznie no i do tego jeszcze dużo spacerowałam Dzieci tez mi dają niezły wycisk

Cytat:
oo mówisz, że to trzeba w ciąże zajść? hehe to jeszcze troszkę sobie poczekam
a teraz sobie uświadomiłam, że owocowych nigdy nie piłam
hehe no mi się akurat w ciązy poprzestawiało we łbie wcześniej to obżerałam się słodyczami ile wlazło
Owocowe herbaty sa pycha ja lubię malinową z dziką różą najbardziej

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
O to będziesz miała super zdjęcia! Koniecznie się pochwal efektami, a co do pozowania nie przejmuj się - dasz radę!
No zdjęcia to Wam tu bankowo wkleję o ile wyjdzie jakies normalne

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-06, 23:29   #1826
sanderaM
Rozeznanie

Wszystkim chorym zdrówka życzę
Ja wróciłam z uczelni zjadłam wykąpałam się pooglądałam tv i jestem
Moje menu:
ś: owsianka
2ś: jabłko
o: kanapka z pastą i ogórkiem
p: danio
k: rosół
+ 30 min hh 8 min abs 1,5 h aerobiku
Wiem że obiad powinien być odwrotnie z kolacją ale byłam dopiero po 18 w domu
Idę niedługo spać bo głodna się robię
Stary 2012-03-06, 23:48   #1827
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie może co mogłabym zażyć, aby w końcu się załatwić...? wiem, to taki dziwne pytanie, ale olejek rycynowy, senes ani koper włoski nie działają. A mnie zaraz brzuch pęknie
LACTULOSUM !!!!! syrop - dostępny w Aptece. Niema nic lepszego!

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
aha dziewczyny i jeszcze jedno...
moim odwiecznym kompleksem są strasznie wystające żebra coś tak jak w załączniku, no może trochę mniej, ale ona akurat mocno wciąga brzuch dlatego to tak wygląda
nie wiem czy to można jakoś wyćwiczyć? czy już zawsze będę takim mutantem?
No raczej żeberek nie przestawisz a ni ich nie cofniesz do tyłu także chyba tak musi zostać juz

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
Miłego dnia
Dziękuję był bardzo miły pomijając straszny ból głowy....

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Jejku, podziwiam Cię. Piszesz tak, jakby to całe odchudzanie było takie proste!
Hmmmmm samo odchudzanie nie jest trudne, najgorsze jest tylko powstrzymanie się od kalorycznego jedzenia a wiadomo że to co zakazane smakuje najlepiej
Jeśli wiesz po co chcesz schudnąć i do diety podchodzisz spokojnie a nie jak za kare to uwierz mi że odchudzanie może być przyjemne i łatwe

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
no tak Niemiecki ;/ naczy wiesz powiem Ci że EURO zawsze w okolicach świat spada ! a potem rośnie ! ale zawsze jest najgorzej wyczuć kiedy najlepiej sprzedać euro bo czasem się tak spadają szybko .. ;/ Niewiem mi Tata mówił że np jakies proszki to w Niemczech sa dużo tańsze i też alkohol ! i tam jest dużo Alkoholu gdzie w Pl jeszcze nie ma lub wogole trudno spotkać ! No Niby funt teraz w PL jest około 5 zł ale pewnie do świat będzie w okolicach 4 zł
No tak ale zawsze to rodzinką możecie gdzieś pojechać zwiedzać , a Mój TŻ mimo że ma jeszcze 22 lata to nigdzie na dyskoteki nie pójdzie ! wiecznie no kurna zmęczony !! a co to będzie jak będzie miał 30 lat hahaha wtedy to w week z łózka nie wstanie

No proszki tam są troszkę tansze ale przede wszystkim lepsze. Tak samo inne środki chemiczne. Co do alkoholu to nie wiem, ale mąz twierdzi że piwo mają pyszne i bardzo tanie
Ja dziś sprzedawałam Euro za 4,10 także szału nie ma :/
No to ja Ci współczuję troszkę że ten Twój TŻ taki leniuszek U mnie jest na odwrót... mój mąż nie potrafi w domu usiedzieć i czasami nie mam już siły ciagle gdzies łazić czy jeździć.
Ty musisz swojego stawiać zawsze przed faktem dokonanym - mów mu że idziecie dziś na disco bo się umówiłas już ze znajomymi coś w tym stylu

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
U mnie dzisiaj Morze Czerwone. Synek wstało 4:15 i chciałam go potryndać na rękach żeby jeszcze usnął. Już przysypiał a ja normalnie czuje jak mi leci po nogach:confused : Szkoda mi było go położyć ani budzić bo już przysypiał. Dobrze że miałam ręcznik pod ręką to zacisnęłam między nogami, bo normalnie chlustało że hej Na szczęście się uspokoiło ale mały i tak się przebudził jak się poszłam umyć Wczoraj od 5:00 na nogach dzisiaj od 4:15 no lux normalnie, tryskam energią
o kurde to miałaś przygodę!! Współczuję!!! Dobrze, że miałas czym sie ratować i ten ręcznik był pod ręką!!! My kobiety to mamy przesrane!!!!!!!

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
My Moniś jak ciepło to całymi dniami na podwórku: spacerujemy albo latamy za piłką, siedzimy w piaskownicy. Często nawet małą tam karmie bo nie chce do domu wejść
Noo to super niema to jak na świezym powietrzu

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Zrobiłam sobie kawe z 4 łyżeczek i odrobiny mleka. Chciałam uniknąć kawy bo mam podrażniony żołądek grypą jelitową, ale pomogło Tylko że ta kawa wyszła mi dwiema stronami nie można takich rzeczy po tak męczącej nocy pić
Ale od razu lepiej mimo wszystko, toż to trucie organizmu jest.
o matko! no to niezłą akcje miałaś! ale przynajmniej podziałało i teraz będzie Ci lżej

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
A ja próbowałam naleśniczków tych co Monia polecała dobre są, ale frytek nic nie przebije A właśnie czytałam etykiete tych z serem i dalej mają z składzie rodzynki fujj

Mmmm a teraz wcinam truskaweczki :d jej ja juz chce ciepełko
Nooo frytki to wiadomo że najlepsze
Ale na diecie zakazane więc chociaz nalesniki mamy
Czyli dalej sa z rodzynkami..... weee to też nie kupię ich.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 00:04   #1828
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia się zawzięła i nie odpuści
No trzeba!!! ja chcę być laska a nie wieloryb

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Uwaga laseczki teraz ćwiczymy silną wolę : Uwaga przed chwilą zjadłam pysznego rogalika z nutellą mniamciu mniamciu
szalona Madzia wie jak nam psyche zorać hahaahah

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
Ja też tak mam jak jestem na mieście zapominam o jedzeniu a potem włącza mi się taka gastrofaza, że wciągam wszystko jak odkurzacz całą zawartość lodówki więc nie polecam
Oooo no widzisz!!!! Masz coś po siostrze widze a krzyczysz tu na mnie że cały dzień nie jadłam :P
Mi się odkurzacz na szczęście nie włączył jakos przetrwałam do tej pory ciekawe co będzie dalej

Cytat:
wiosny jeszcze nie ma, w sklepach już buty na lato
no porypało ich!! same szpilki i nic więcej!!! debile!

Cytat:
Pierwszy raz masz ten tusz rozumiem? Tyle za niego dałaś co w necie pisze? Czy drożej? Bo ja też się czaję ostatnio na jakiś tusz i nie wiem na co się zdecydować jak zawsze zresztą, jeśli chodzi o tusz
Ja mam go pierwszy raz, bo do tej pory używałam wszystkich po kolei z MaxFactora. Ja za niego w Rossmannie dałam 51 zł - mam nadzieję że jest warty swojej ceny.

Cytat:
A mnie coś rozkłada i też mnie głowa boli Coldrex już wypiłam
Oooo to Rysio dziś przyjdzie
ja tez musze Coldrex wypić przed spaniem bo jakoś niewyraźnie się czuję :/

Ja nie wiem czy się zdecyduję na ten depilator
ojjjj dasz radę! nie umrzesz od bólu przecież Ty taka Twarda babeczka przecież, to co to dla ciebie!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 00:08   #1829
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam go pierwszy raz, bo do tej pory używałam wszystkich po kolei z MaxFactora. Ja za niego w Rossmannie dałam 51 zł - mam nadzieję że jest warty swojej ceny.
No właśnie ja się czaję na Max Factor ale poczekam na Twoją opinię jak wypróbujesz tego Loreala

Cytat:
ojjjj dasz radę! nie umrzesz od bólu przecież Ty taka Twarda babeczka przecież, to co to dla ciebie!!
Taaa ja to wymiękam przy takich bólach cienias jestem
Stary 2012-03-07, 00:24   #1830
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymałaś w górze dlatego bolą, haha
a nawet nie pomyślałam o tym hahaha! a no faktycznie może być od tego

Cytat:
Mnie rozłożyło cieknie mi z nosa jak nie powiem skąd głowa nawala od rana, gardło to samo i zimno mnie trzęsie piję drugi Coldrex najwyżej obie będziemy nawiedzone
jejuuuuu bidulka moja siostra mi się rozchorowała
Ja dopiero będę piła pierwszy Coldrex a Ty widzę szalejesz chyba za Rysiem się stęskniłaś co??? przyznaj się ! zdrówka kochana!! dużooo zdrówka

Cytat:
No nie najadłaś się za bardzo dziś Twoje dzieci widzę już całkiem zdrowe, bo szaleją od nowa biedna
no nie :/ ale może chociaż schudne coś wreszcie
Jutro za to nadrobię z jedzeniem
Moje dzieci już zdrowe jak ryby!!! Dobijają znowu mame...... starszy synek śpi a młodszy ogląda bajkę i Pringlesy wcina
pachnie nimi w całym pokoju...... ale twarda jestem! a ni jednego nie wzięłam!

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
No tak wyczytałam, że owoce są polecane do południa
owoce zawierają cukier (fruktozę) i dlatego lepiej ich nie jeść popołudniu
nie jest on tak kaloryczny jak zwykły cukier ale troszkę kalorii tez ma więc jak zjemy kilka owoców to wyjdzie nawet sporo tego

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
w sumie to nie wiem, ale chyba nie najgorzej jest jak stoję np. przed kąpielą i patrze w dół... bo widzę cycki, a pod nimi jeszcze 2 małe dodatkowe górki
jak to fajnie napisałaś !! nie martw się, jak schudniesz to i górki znikną Ja po ciąży miałam ogromną górką a nawet flak i wszystko się wchłonęło.

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Monia- super depilator ;d ja przed wakacjami musze tez sie przelamac z tymi pachami... masakra, ale moja kolezanka mowi ze po 3 razie juz nie czujesz a wlosy pod pachami przestaly jej juz w ogole rosnac :O
oooo fajnie a jakby przestały w ogóle rosnąć to by było cudownie

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

jezuuuu chryste! w końcu Was nadrobiłam!!!! tyle stron !!

Spadam już do wyrka! Może w końcu się wyśpię o ile zasne....
Wy i tak juz wszystkie śpicie.... Heroine chora to pewnie też już śpi więc nie mam z kim pisać, także lecę

Dobranoc do jutra

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości