Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 21:50   #1801
jagusia15
Rozeznanie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
Kinia a my mimo , ze mieszkamy razem to mamy zamiar ''pościć'' od 1 szej spowiedzi - i wiem, ze damyr ade, choćby nie wiem co
jagusia - witaj
Gaja ja moge byc w podobnej sytuacji jak jagusia , bo tam gdzie moja mama bedzie mieszkac(i my ) jest drugi budynek , w ktorym kiedys mieszkalki ale potem przeorbili na garaz i takaie skladowisko , ale wszystko da sie zrobić od nowa
Witam

pewnie że się da , nasz domek jest także tego przykładem :P
jagusia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:35   #1802
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
(...) Kinia, nie będzie wazonów wysokich w zasadzie to nie wiem co poza tym będzie ale na pewno będzie ładnie! Przyfarciłaś z tą hurtownią! A teściowa to się ewidentnie samotna czuje (...)
Gaja, nie wiem jak koncepcja będzie Ci sie zmieniać, ale polecam tanie wazoniki z IKEA już upatrzyłam sobie kilka wcześniej niżej wstawiam linki:
wazoniki po 2 zł http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40113180/ można ich kupić dużo, wsadzić jeden piękny kwiat a do wody wrzucić girlandę i kolorowe kamyczki
wazoniki po 3 zł http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80215577/ dobierając odpowiednia kolorystykę można ślicznie ożywić stół, plus w środek 3kwiatki w kolorze przewodnim
wazoniki po 5 zł http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40151092/ tu można zatopić kwiaty i kamyczki oraz wrzucić pływające świeczki, bo wazony są dośc duże, średnica u góry to 15cm, wysokość 18cm, są super!
misy po 8zł http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20132453/ duuuża misa, 30cm średnica u góry, można zrobić dużą fajną kompozycję i wrzucić duuużo świeczek
ogółem co najważniejsze - wazony nieprzewracające się, dość niskie, nie zasłaniające gości a wychodzi tanio kupując nawet po kilkanaście sztuk i pięknie
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Oj tam oj tam, nie chcialam wyjsc na taka co wszystkim o urodzinach przypomina tym bardziej, ze w tym roku no i do konca zycia bedzie tego dnia tez inne swieto.... Imieniny Berki wiec juz nie bede sie czula wyjatkowo w ten dzien (...)
hehe biedna Alicja nie widziałam, że w ogóle to imie ma u Nas w Polsce imieniny
Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a nam w niedzielę minęła miesięcznica zaręczyn znaczy wczoraj
super! ale szybko czas zapyla...
Cytat:
(...) Za niedługo 2015
a to dobre! i lepiej tak nie mów, bo w 2015 będę rok przed 30!

cdn.

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2012-03-26 o 22:37
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:43   #1803
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
I ja się cieszę że jest więcej takich osób wiadomo że nie chce całe życie nosić tylko i wyłącznie ten pierścionek ale wszystko ze spokojem
za te 3,5 roku będziemy mieli po 27 i 28. Mnie zabraknie jakieś 1,5 miesiąca do 28 akuratny wiek dla nas
asiaczek a Wy w ogóle mieszkacie ze sobą/ macie zamiar mieszkać? bo właśnie uświadomiłam sobie, że nic nie pamietam
Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
(...) Mogę wydać Wam się dziwna, bo niektórzy planują wszystko w najdrobniejszych szczegółach, dla mnie pewne rzeczy to tylko symbolika i naprawdę nieważne czym pojadę do ślubu i jakie obrączki będę nosić .
masz rację, wiele rzeczy jest nieistotnych, ale obrączki dla mnie są bardzo ważne
Cytat:
a właśnie miałam zapytać, Monia a czemu nie chcesz ze swoim od sierpnia zamieszkać?
bo chce dopiero po ślubie albo chociaż po zaręczynach, ale tego już nie sugerowałam zresztą zaręczyny to słaby powód, ślub to ślub i już poza tym inne bardziej oczywiste powody, np. nie chce zostawiać rodziny (a bardziej brata samego z rodzicami, obawiam się że bez mojej mediacji może być kiepsko, a nie mam ochoty żeby Mama znów z nerwów wylądowała w szpitalu), i wiem że wtedy byłoby większe parcie na ślub i zaręczyny a tego nie chcę - ale to już takie poboczne rzeczy...
ale wiecie, "nigdy nie mów nigdy", zobaczymy co z tego planowania wyjdzie
Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
a mój tż wrócił dzwonił do mnie rano się zameldować na jutro muszę uszykować żel pobudzający, tylko że ja nie mogę rrrr a tak mi się chce 1)brak tabletek (mój okres hmmm kiedy on ostatno był? pod koniec stycznia) 2)rana jeszcze się goi po zabiegu i jest w intymnym miejscu.Mam zakaz kąpieli w wannie czyli=zarośnięta jestem a mi się chce buuuu
adelko, jestem z Tobą, zdrowiej Nam Dziewczyno!
no cóż, braku seksu nie zazdroszczę, ale jeszcze nacieszysz się TŻtem, jak będziesz w pełni sił, oooj tak
Cytat:
Adelko wytrzymaj - my też mielismy do ślubu bez rrrr wytrzymać i daliśmy dupy w dosłownym słowa znaczeniu
a to dobre

Clood dobrej nocy życzę przy zamkniętych nowych drzwiach!
heloł jaguś!

co u mnie... TŻ postanowił położyć u siebie panele, więc poszliśmy do leroy merlin, wybraliśmy pływające panele dębowe (uwielbiam dąb! ), podliczyliśmy dokładnie koszty (folia, pianka, panele, listwy, narożniki na listwy, trochę wkrętów) i wyjdzie jakieś 600zł na 11m.kw, mamy z tym walczyć w majówkę
co poza tym? ... nico

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2012-03-26 o 22:44
Stary 2012-03-26, 22:54   #1804
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
asiaczek a Wy w ogóle mieszkacie ze sobą/ macie zamiar mieszkać? bo właśnie uświadomiłam sobie, że nic nie pamietam
Ty niedobra Ty
Nie, nie mieszkamy, ale tak myślę że rok przed ślubem czy też w wakacje przez te trzy miesiące przydałoby się próbnie przed ślubem pomieszkiwać. Spotykanie się od 6 lat to u mnie to u niego czy też wyjazd na tygodniowe wakacje to nie to samo
Tak więc mamy zamiar zamieszkać. Póki co jednak się tym bardzo nie martwimy jeszcze niech żyję stan narzeczeństwa, wolny od zmartwień

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-03-26 o 22:56
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 23:58   #1805
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Ty niedobra Ty
Nie, nie mieszkamy, ale tak myślę że rok przed ślubem czy też w wakacje przez te trzy miesiące przydałoby się próbnie przed ślubem pomieszkiwać. Spotykanie się od 6 lat to u mnie to u niego czy też wyjazd na tygodniowe wakacje to nie to samo
Tak więc mamy zamiar zamieszkać. Póki co jednak się tym bardzo nie martwimy jeszcze niech żyję stan narzeczeństwa, wolny od zmartwień
psieplasiam
aaa to spoczko, macie fajne plany, spokojnie idziecie swoją drogą no i super! trzymam kciuki

dobranoc

Stary 2012-03-27, 05:27   #1806
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Przyszłam się pożalić. Wstaję rano, g. 6:00, patrzę za okno: ciemno. Dumam. Źle zegarek mi chodzi? Spieszy się czy co?czemu jest tak ciemno. Wstaję niechętnie, idę do kuchni-tam przychodzi objawienie: faking! zmiana czasu!

Czuję się oszukana. Chcę jasno i rano i wieczorem

Jaga, Jlys, nie dobijajcie mnie. My nie mamy nic - ani metra kwadratowego, nie licząc mieszkania, które dostaniemy po śmierci babci i wujka alkoholika

Moniq, czytasz mi w myślach! miałam patrzeć po Ikei dziś co tam mają. Teraz już nei muszę. Dzięki

Dupa jasio. idę się szykować do pracy. Jak mi się strasznie chce spać! Ostatnio sypiam po 6-7h. To dla mnie za mało! W weekend też się nie mogę wyspać, bo J. wstaje o 6:00 do szkoły, a kładzenie się wcześniej oznacza lulanie o 21:00. Chętnie bym wczoraj to zrobiła, ale przetrzymali J.na bierzmowaniu (wziął sobie imię Cyryl. Ma zakaz nazywania naszych dzieci ) i zanim ten dotarł, umył się to była 23:00 ;(
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 06:01   #1807
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Ty niedobra Ty
Dokładnie

Jagusia witaj
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 06:48   #1808
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
A gdzie wybywasz?? z tomciem?? No
Sama, z tata do Opoczna moze sie uda zobaczyc kuzyna nowego czy tam brata ciotecznego, jak kto woli

Cytat:
Chętnie bym wczoraj to zrobiła, ale przetrzymali J.na bierzmowaniu (wziął sobie imię Cyryl. Ma zakaz nazywania naszych dzieci ) i zanim ten dotarł, umył się to była 23:00 ;(
Ale sie usmialam

I z Monikowego "cdn." tez

Nie pisalam wczoraj pracy tak mnie łeb bolał, że myslalam, ze umre

milego dnia lachony!

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 07:37   #1809
Promyk03
Zakorzenienie

witam
Jsgusia witam
ja dziś mam w planach mycie okien przed świętami ale jestem ambitna
tak Tu Asia i Kawa pisały o roku 2015 fajny ale ja wolę 2014 chociaż zapewne to nawet i w 2016 będzie wielkie nic

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg

Edytowane przez Promyk03
Czas edycji: 2012-03-27 o 07:38
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:33   #1810
bluesky89
Zakorzenienie

Cześć
W końcu mam wolne dziś I mam tyle do zrobienia, a zapału brak.

Kinia, też właśnie myślałam o szerokich kieliszkach. Jak będziemy w Pl to będziemy się rozglądać po tym tanich sklepach Może uda się coś znaleźć. I dzięki za linki W Ty salę całą chcesz sama dekorować?
Jagusia, witaj

Matko, ja w ogóle nie czuję, że święta zaraz będą Nic a nic!
Stary 2012-03-27, 09:59   #1811
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
witam
Jsgusia witam
tak Tu Asia i Kawa pisały o roku 2015 fajny ale ja wolę 2014 chociaż zapewne to nawet i w 2016 będzie wielkie nic
2015 fajniejszy
jakbyśmy chcieli 2014 to byśmy za moment musieli się szykować z wszystkim. W Poznaniu takie terminy, a tak błoga nieświadomość
Witajcie

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-03-27 o 10:01

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 10:01   #1812
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
2015 fajniejszy
jakbyśmy chcieli 2014 to byśmy za moment musieli się szykować z wszystkim. W Poznaniu takie terminy, a tak błoga nieświadomość
rozumiem jak się ma już pierścionek można się cieszyć błogo narzeczeństwem ja nie myślę o żadnych datach bo zapewne żadna nie będzie moja

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-27, 10:13   #1813
asiaczek87
Zakorzenienie

Pierdoły gadasz . Na każdą z Nas przyjdzie pora

1.08.2015

Stary 2012-03-27, 10:23   #1814
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Pierdoły gadasz . Na każdą z Nas przyjdzie pora
wiem
umyłam okna u mnie w pokoju a było ich sztuk 3

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-27, 10:38   #1815
Clood
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Witaj Jagoda

Gaja wymiękam - u nas pudel teściów mojej siostry nazywa się Cyryl

A ja zaczynam poremontowe sprzątanie - muszę naklejki z okien zdjąć - to będzie ciężki dzień

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 10:39   #1816
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
wiem
Nie lubię myć okien, jak i luster. Ja nie mam do tego talentu. Zawsze smugi
gratuluje więc

1.08.2015

Stary 2012-03-27, 10:57   #1817
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość

masz rację, wiele rzeczy jest nieistotnych, ale obrączki dla mnie są bardzo ważne

bo chce dopiero po ślubie albo chociaż po zaręczynach, ale tego już nie sugerowałam zresztą zaręczyny to słaby powód, ślub to ślub i już poza tym inne bardziej oczywiste powody, np. nie chce zostawiać rodziny (a bardziej brata samego z rodzicami, obawiam się że bez mojej mediacji może być kiepsko, a nie mam ochoty żeby Mama znów z nerwów wylądowała w szpitalu), i wiem że wtedy byłoby większe parcie na ślub i zaręczyny a tego nie chcę - ale to już takie poboczne rzeczy...
ale wiecie, "nigdy nie mów nigdy", zobaczymy co z tego planowania wyjdzie

adelko, jestem z Tobą, zdrowiej Nam Dziewczyno!
no cóż, braku seksu nie zazdroszczę, ale jeszcze nacieszysz się TŻtem, jak będziesz w pełni sił, oooj tak

a to dobre

Clood dobrej nocy życzę przy zamkniętych nowych drzwiach!
heloł jaguś!

co u mnie... TŻ postanowił położyć u siebie panele, więc poszliśmy do leroy merlin, wybraliśmy pływające panele dębowe (uwielbiam dąb!), podliczyliśmy dokładnie koszty (folia, pianka, panele, listwy, narożniki na listwy, trochę wkrętów) i wyjdzie jakieś 600zł na 11m.kw, mamy z tym walczyć w majówkę
co poza tym? ... nico
hejo

Cytat:
Przyszłam się pożalić. Wstaję rano, g. 6:00, patrzę za okno: ciemno. Dumam. Źle zegarek mi chodzi? Spieszy się czy co?czemu jest tak ciemno. Wstaję niechętnie, idę do kuchni-tam przychodzi objawienie: faking! zmiana czasu!

Czuję się oszukana. Chcę jasno i rano i wieczorem

Jaga, Jlys, nie dobijajcie mnie. My nie mamy nic - ani metra kwadratowego, nie licząc mieszkania, które dostaniemy po śmierci babci i wujka alkoholika

Moniq, czytasz mi w myślach! miałam patrzeć po Ikei dziś co tam mają. Teraz już nei muszę. Dzięki

Dupa jasio. idę się szykować do pracy. Jak mi się strasznie chce spać! Ostatnio sypiam po 6-7h. To dla mnie za mało! W weekend też się nie mogę wyspać, bo J. wstaje o 6:00 do szkoły, a kładzenie się wcześniej oznacza lulanie o 21:00. Chętnie bym wczoraj to zrobiła, ale przetrzymali J.na bierzmowaniu (wziął sobie imię Cyryl. Ma zakaz nazywania naszych dzieci ) i zanim ten dotarł, umył się to była 23:00 ;(
tez sobie taki numer wywinełam , ale wczoraj :P ależ byłam szczęśliwa że mogę wrócić jeszcze na godz do łóżka :

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dokładnie

Jagusia witaj
witam

Cytat:
witam
Jsgusia witam
hej oj jak ja nie lubię myc okien! a jak już się za nie wezmę to mam wrażenie że sa jeszcze brudniejsze
rozumiem że chodzi o ślub w 2015? jeszcze nie jestem w temacie , musze sie wkupić

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Cześć
W końcu mam wolne dziś I mam tyle do zrobienia, a zapału brak.

Kinia, też właśnie myślałam o szerokich kieliszkach. Jak będziemy w Pl to będziemy się rozglądać po tym tanich sklepach Może uda się coś znaleźć. I dzięki za linki W Ty salę całą chcesz sama dekorować?
Jagusia, witaj

Matko, ja w ogóle nie czuję, że święta zaraz będą Nic a nic!
hejo
ja nie czuję tych świat , tak jak nie czułam Bożego Narodzenia, tylko porządki mi o nich przypominają..

Cytat:
Hej Dziewczyny

Witaj Jagoda

Gaja wymiękam - u nas pudel teściów mojej siostry nazywa się Cyryl

A ja zaczynam poremontowe sprzątanie - muszę naklejki z okien zdjąć - to będzie ciężki dzień
witam

mnie za jakieś 2-3 tyg czeka poremontowe sprzątanie , i już się go boję..
przecież okna są tam tak brudne że nic nie widac po drugiej stronie

A to w ogóle to Witam się wtorkowo z wszystkimi
Wtorek mam wolny więc muszę go jakoś ambitnie wykorzystać , taki mam plan a pewnie skończy się na jakiś filmach albo wizażu..
Stary 2012-03-27, 12:16   #1818
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubię myć okien, jak i luster. Ja nie mam do tego talentu. Zawsze smugi
gratuluje więc
ja bardzo lubię
na dziś koniec teraz piorę firanki

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-27, 13:24   #1819
201606201204
Konto usunięte

Hej. Zerknęłam tylko, żeby się dowiedzieć czy Tżt Sylvi się odezwał. Widzę, że niestety obawy się potwierdziły i Sylvi trafiła z deszczu pod rynnę. Tak bardzo chciała mieć w końcu kogoś lepszego, że zupełnie ją zaślepiło. Nie twierdzę, że wszystko wina Tżta, bo wina zawsze w jakimś stopniu należy do obu stron. Jednak w tym wypadku to nie Sylvi jest tą stroną, która zawiniła bardziej. Nie wiem czy to czytasz Sylvi, moze teraz boisz się odzywać. TO tak wygląda jakby "szanowny" się odezwał, ale powiedział, że to wina forum wszystko i to łyknęłaś "swoją winę", bo przecież on wyciągnął rękę. Tylko pytanie na jakiej zasadzie. Boję się tylko, żebyś się nie zatraciła dla faceta, który wie jak Tobą sterować. Ty jesteś zastraszona. WIdać to w Twoich wypowiedziach typu - boję się, że on odejdzie. Robisz wszystko tak, żeby jemu było dobrze, bo niechcesz, żeby CIę zostawił. Każdy ruch musisz analizować, bo może on się wkurzy i powie że odchodzi.
Po poprzednim związku nie nabrałaś wiary w siebie. Wydaje mi się, że w ogóle nie wierzysz w swoją siłę, kobiecość i to, ze stać CIę na dobrego faceta.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 13:50   #1820
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ile ja bym dala, zeby juz myc okna w naszym mieszkaniu po remoncie moglyby byc nawet czarne jak smola

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-03-27, 14:58   #1821
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:
ja bardzo lubię
na dziś koniec teraz piorę firanki
Chyba po Ciebie zadzwonie ;p

Cytat:
Ile ja bym dala, zeby juz myc okna w naszym mieszkaniu po remoncie moglyby byc nawet czarne jak smola
też przechodzicie aktualnie przez remont ;> czy żle zrozumiałam :P
Stary 2012-03-27, 16:21   #1822
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Nie, czekamy na mieszkanie i ja sie do tego stopnia doczekac nie moge, ze juz chce myc w nowym mieszkaniu okna

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-03-27, 18:20   #1823
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:
Nie, czekamy na mieszkanie i ja sie do tego stopnia doczekac nie moge, ze juz chce myc w nowym mieszkaniu okna
aaaa rozumiem , sama się już doczekać nie mogę, więc wiem jak to jest :P
Stary 2012-03-27, 18:49   #1824
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No tak, tylko ty masz blizej do tego a ja jeszcze musze czekac ponad rok

Co tu tak cicho? Mnie wzielo na pisanie pracy

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-03-27, 19:25   #1825
kinia860
Zakorzenienie

Hej

Cytat:

Chętnie bym wczoraj to zrobiła, ale przetrzymali J.na bierzmowaniu (wziął sobie imię Cyryl. Ma zakaz nazywania naszych dzieci ) i zanim ten dotarł, umył się to była 23:00 ;(
buhahahahahmasz racje i zarejestrowac dziecko w usc tez bedziesz musiala sama ,bo moze ci zrobic psikusa i zapisac po swojemu
Cytat:
A to chyba mus i ja takie cos mam od hmmm 13 roku zycia
Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość

Nie nie .,cala nie wymaga dekorowania ,bo nasza sala wyglada tak (zdjecie poniżej),wiec dekorowac bede tylko stoly ,nie wiem nawet co tam do dyspozycji jest na sali ,tzn,czy sa jakies znosne obrusy ,wazony ,bo pokrowce na krzesla okropne i nie chce takich.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 384111_174515782646153_100002631975626_282274_297119008_n.jpg (93,3 KB, 20 załadowań)
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 23:19   #1826
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
(...) Moniq, czytasz mi w myślach! miałam patrzeć po Ikei dziś co tam mają. Teraz już nei muszę. Dzięki

o, super, ciesze się w IKEA jest też kilka innych fajnych wazonów, ale są dużo droższe
co do Cyryla PIONA - imię mojego brata z bierzmowania podobno był bezkompromisowym człowiekiem o ciekawej biografii, dużo zrobił dla ludzkości wiesz, imiona wybiera się ze względu na upodobanie sobie żywota któregoś świętego, a nie jego imienia hehe przynajmniej mój brat miał takie podejście, myślę że odpowiednie
Cytat:
wiem

ja na szczęście umyłam okna w weekend, bo na kolejny zapowiadają kiepska pogodę... a szkoda, bo mam ten kawalerski w domku nad zalewem zegrzynskim oby nie padało

a wiecie, ja nie mam firanek ani karniszy w pokoju więc nie muszę prać znienawidzonych firanek

u mnie dziś straaaszne nudy ... po tej zmianie czasu chodzę okropnie śpiąca w pracy
byłam dziś na rekolekcjach i u spowiedzi, ostrzegłam TŻ że ma mnie nie denerwować hehe zabawny ksiądz prowadził mszę, taki ziooom spod trzepaka i trochę zaciągał, nie mogłam się nadziwić, patrzyłam jak głupia hehe
jutro ma być 17*C mam nadzieję na mały spacer

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:55 ----------

Dziewczyny, znalazłam prześliczne letnie buty ahh http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../42/2226314270 w sam raz do zabicia się w nich kurcze, takie fajne... szkoda że nie jestem stworzona do szpilek...

Stary 2012-03-28, 07:16   #1827
Promyk03
Zakorzenienie

Dzień dobry
ja dziś mam w planach zrobić prezentację na jutro umyć ostatnie okno i pisać licencjata więc też mało czasu na wizaż no ale cóż czasem tak bywa
Miłego dnia

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-28, 08:23   #1828
Clood
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Ale tu cicho... Gdzie jesteście?

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 09:31   #1829
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Dzień dobry
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 09:33   #1830
Promyk03
Zakorzenienie

ja umyłam oko i zastanawiam się co zrobić na obiad

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości