![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Nie rozumiem tego ciśnienia, że to koniecznie muszą być okulary firmy Ray Ban i koniecznie trzeba mieć converse trampy/vansy czy tam inne, żeby być trendi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam z 15 par zwykłych tramposzy i 3 pary conversów na 1000% oryginalnych, kupionych w autoryzowanych sklepach. Trwałość conversów to urban legend, zdzierały się o wiele szybciej niż takie za 40zł z 'hali butów'. Kilkoro znajomych mówi to samo, chociaż tutaj nie dam sobie ręki uciąć bo nie wiem gdzie kupowali. Po 3 parze wkurzyłam się i więcej ich nie kupię, więcej wzorów i kolorów widziałam na hali. Co mnie ostatnio rozwala? Komentatorki wszystkiego dookoła ubrane w miętowe rurki, cieliste baleriny plus koniecznie coś jeansowego stojące na przystanku/na ulicy z kubkiem kawy (Costa, lansik musi być! Boje się co będzie po otworzeniu Starbucks'a na dworcu) i zeszłorocznym Vouge pod pachą. Ewentualnie ubrane w inne must have. Niech noszą co chcą, ale po co komentują na głos ubiór innych ludzi? Ostatnio musiałam 20 minut stać w pobliżu takiej dwójki i nasłuchałam się dość ciekawych rzeczy, między innymi: nie wolno ubierać się na czarno, bo to całkowicie niemodne, nie wolno pić z puszki bo nie wypada (zjechały nawet starszą kobietę z butelką wody w ręce), gdzie otworzyli nową PANCAKERNIĘ, jakie przeceny są w ejdż i em (czyżby chodziło o h&m?) plus komentowania każdego ciucha każdej osoby. Szkoda, że nie miały na czole napisane 'jestę faszjonelką' ![]() Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-04-27 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Takie jak w załączniku, te miętowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33809420]Jesteś z Włoch, więc mam pytanie jeśli można
![]() ![]() z tego co teraz patrzylam w necie od 50 do 100€ |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ja też nie potwierdzę mitycznej jakości Conversów. Miałam jedną parę, wybłaganą u rodziców na urodziny i szczerze mówiąc po roku (a tak naprawdę po 2-3 miesiącach) noszenia wyglądały już mocno nieciekawie. W kolejnym sezonie popękała mi całkiem guma, a na koniec zrobiły się ogromne dziury w piętach. Tak samo działo się u wielu moich znajomych. Z kolei bazarowe trampy bywały nie do zdarcia, mimo eksploatacji 24/7 przez pół roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze trampy, jakie miałam to z firmy New Age - wysokie, czarne, z tęczową podszewką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
Mi sie teraz przypomnialo, ze widzialam dzisiaj starsza pania (okolo 65-70lat) ubrana strasznie elegancko nawet takie koronkowe renkawiczki miala 8jak na foto) i do tego adidasy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
przeglądając blogi natknęłam się na coś takiego jak w załączniku, po co podkreślać swoje niedoskonałości?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trąbicie o tej peruce u Kamili i bliźniakach u Charlize, wchodze, paczę i.. Kamila wygląda nawet ok, spodziewalałam sie raczej jakiegoś chełmu na głowie ![]() a chłopak Charlize tez fajnie w tych miętowych portkach, zresztą, spodziewałam się, że są ubrani niemal identycznie, a tu tylko kolor, nie wiem o co to wielkie halo ![]()
![]() |
#1816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A propos innego wątku - rozwala mnie dziki szał na zegarki Michaela Korsa. Jako, że połowa mojego majątku to zegarki (a w mój majątek wliczam komputer i całą resztę, włącznie z meblami) naprawdę trudno mi to zrozumieć, jak ktoś może chcieć płacić 1000zł za zegarek warty jakieś 50zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ano z zegarkami szał, nie powiem, i mnie się podobają, ale juz widzialam na allegro fajne męskie własnie od 50zeta (bo damskie oczywiscie mają zaraz jakies diamenciki, serca i niewiadomo co jeszcze)
![]() |
#1818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A potem znajdują się feszynistki, które tłumnie szturmują świeżo otwarte salony Moto-Waterman, bo skoro ich auto jest takie drogie i ładne, to na pewno jest bardzo porządne. Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-04-27 o 23:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rozwalacze dnia dzisiejszego mam dwa: 1. dziewczyna ubrana na czarno, nawet znośnie, gdyby nie lateksowe legginsy, co gorsza za luźne. Żeby nie było, nie mam nic przeciwko matowym (mój były kiedyś mi takie sprezentował), ale ich materiał przypominał czarny worek foliowy... 2. wpadłam na Charlize z chłopakiem w domach towarowych centrum ![]() ![]() szarri, czy mnie wzrok myli, czy masz Pannę Migotkę na stopie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Wtajemniczenie
|
No maaaam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Wtajemniczenie
|
P.S. Co powiecie na takie kiecki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Też nie potwierdze super jakosci conversów, miałam zwykłe cichobiegi, nosiłam dość często nie oszczędzałam ich, ale tez nie starałm sie ich za bardzo zniszczyć. Po roku miałam DZIURĘ w obu podeszwach. Co z tego, ze były mega wygodne a skóra na wierzchu się nie zniszczyła, jak podeszwa po prostu wyparowała.
Z rozwalaczy: modne sa teraz kolorowe trampki w każdej postaci i kolorze. Ok fajna sprawa, ale nie do garnituru na egzamin gimnazjalny ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Rozeznanie
|
Z okazji soboty siedzę w domu więc pooglądam sobie Szarliz. Btw, napisałam jej grzeczny i kulturalny komentarz z pytaniem o jej znajomość niemca, czy ma jakieś certyfikaty itp. i nawet go nie opublikowała.
![]() ![]() A propos fanów, znalazłam ciekawy dialog w komentarzach: Szarliz pisze o jakiejś odżywce do paznokci, co to jej FANI polecili, na co otrzymuje komentarz: -FANI? hahaha Fanów to może mieć jakaś gwiazda filmowa, a blogerka to chyba raczej obserwatorów. Odpowiedź Ch: - Jak sama nazwa wskazuje- FANpage. Riposta w komentarzu: -no wow odkrywcze. wiadomo, że fanpage, bo nic innego tam założyć nie można ![]()
#1826 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
Fanpejcz podaje, że 9.30, TVP2 "Pytanie na śniadanie"
![]()
#1828 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Wtajemniczenie
|
bardzo spadła jakość conversów. Te, które TŻ kupił sobie 4 lata temu są w takim samym stanie co zeszłoroczne czerwone. dobra strategia marketingowa, bo ludzie będą je kupować częściej...
#1830 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.