Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-27, 11:36   #1771
RiverOfDirt
Rozeznanie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Mój wczorajszy rozwalacz:
Kraków, godz. 13. Wyszłam z mieszkania, ubrana w spódnico-spodenki(materiałowe spodenki z wysokim stanem o takich nogawkach, że większość ludzi bierze je za spódnicę Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ), tank top z hm i krótki wełniany sweterek na guziki. 5 minut później zdjęłam sweter, bo było mi po prostu gorąco i zaczęłam w duchu dziękować Opatrzności, że moje jedyne cieliste rajstopy w jasnym kolorze podarły się na całe udo, bo bym się usmażyła. Jakie było moje zdziwienie, gdy minęłam dziewczynę ubraną w dżinsy, botki grubo za kostkę, zapięty na ostatni guzik trencz, z szyją owiniętą szczelnie chustą. Zaczęłam się wtedy zastanawiać, czy ja jakoś nie jestem dziwnie ubrana

Drugi rozwalacz, również Kraków Dziewczyna siedziała na przystanku i mój wzrok zahaczył o jej stopy. Miała baleriny, spod których wystawały nylonowe stopki, taki pasek o grubości 2 cm od krawędzi balerinek:cojes t:

Ja poproszę o taki rozwalacz w swoim otoczeniu. U mnie w grupie jest jedna osoba płci żeńskiej, która nie dość, że ma problemy z higieną, to cały rok (!) chodzi w rajstopach pod jeansami. Na swoje nieszczęście zdarza mi się siedzieć za nią i dość często widuję rajty podciągnięte do nerek wystające z jeansów. Ludzie... już jest naprawdę ciepło! Nie wspominając o tym, że w czerwcu na egzaminy też tak chodziła...

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez trats Pokaż wiadomość
no ale skoro dla niej serial dla młodzieży, w którym jest tylko proste słownictwo, nic skomplikowanego (mowa o Jane by design), jest ciężki do ogarnięcia bez napisów,bo używają slangu, jak to charlize określiła, to ja jej kariery anglojęzycznej nie wróżę

zaraz ktoś stwierdzi, że niezdrowo interesuję się karo, ale jestem przed okresem i wszystko mnie irytuję, więc słysząc jej imię aż musiałam wejść na bloga i poszukać więcej smaczków. otóż nie rozumiem jej zupełnie, chyba ma rozdwojenie jaźni. cytując jakiegoś anonima: Dlaczego zawsze porównujesz wszystko do "tego za granicą". Kobieto, nie mieszkasz za nią więc się nie porównuj.
odpowiedź autorki bloga: no właśnie mieszkam i obserwuje jaka jest tolerancja w Niemczech. halo, mieszkasz w warszawie, która o ile się nie mylę jest w polsce. czy ona jest aż tak głupia, czy po prostu leczy kompleksy udając kogoś innego?

przepraszam bardzo, ale moja wielka niechęć do fałszywych ludzi plus zbliżający się okres, powodują że muszę wylać moje frustracje. za pare dni mi przejdzie, i znów nie będę zawracać sobie ani wam głowy szarliz
O, fajnie że piszesz, bo mnie zawsze zastanawiało jak ona szprecha po niemiecku...

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 11:46   #1772
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Ja poproszę o taki rozwalacz w swoim otoczeniu. U mnie w grupie jest jedna osoba płci żeńskiej, która nie dość, że ma problemy z higieną, to cały rok (!) chodzi w rajstopach pod jeansami. Na swoje nieszczęście zdarza mi się siedzieć za nią i dość często widuję rajty podciągnięte do nerek wystające z jeansów. Ludzie... już jest naprawdę ciepło! Nie wspominając o tym, że w czerwcu na egzaminy też tak chodziła...

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

O, fajnie że piszesz, bo mnie zawsze zastanawiało jak ona szprecha po niemiecku...

Może jej alter ego mieszka w Niemczech ? Ja mam jakiś kompleks słabej znajomości tego języka, mimo, że uczyłam się go z 8 lat i nawet nieźle mi szło. Odkąd go nie używam regularnie, moja znajomość ograniczyła się do podstaw podstaw . Swoją drogą trzeba być odważną, żeby tak robić ludzi w konia i jeszcze nieumiejętnie używać języka.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 11:54   #1773
trats
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Może jej alter ego mieszka w Niemczech ? Ja mam jakiś kompleks słabej znajomości tego języka, mimo, że uczyłam się go z 8 lat i nawet nieźle mi szło. Odkąd go nie używam regularnie, moja znajomość ograniczyła się do podstaw podstaw . Swoją drogą trzeba być odważną, żeby tak robić ludzi w konia i jeszcze nieumiejętnie używać języka.
ja się uczyłam przez 9 lat i też teraz mam duże problemy ze zrozumieniem ludzi, a o mówieniu nawet nie wspomnę . mój kontakt z tym językiem ogranicza się do przytakiwania, gdy w Lufthansie, którą dość często latam, personel pokładowy mówi do mnie w tym języku

a żeby nie było offtopa tak do końca, to powiem Paulima, że mnie się się te spodnie podobają, ale tylko na bardzo szczupłych dziewczynach

Edytowane przez trats
Czas edycji: 2012-04-27 o 11:57
trats jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 11:54   #1774
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trats Pokaż wiadomość
no ale skoro dla niej serial dla młodzieży, w którym jest tylko proste słownictwo, nic skomplikowanego (mowa o Jane by design), jest ciężki do ogarnięcia bez napisów,bo używają slangu, jak to charlize określiła, to ja jej kariery anglojęzycznej nie wróżę

zaraz ktoś stwierdzi, że niezdrowo interesuję się karo, ale jestem przed okresem i wszystko mnie irytuję, więc słysząc jej imię aż musiałam wejść na bloga i poszukać więcej smaczków. otóż nie rozumiem jej zupełnie, chyba ma rozdwojenie jaźni. cytując jakiegoś anonima: Dlaczego zawsze porównujesz wszystko do "tego za granicą". Kobieto, nie mieszkasz za nią więc się nie porównuj.
odpowiedź autorki bloga: no właśnie mieszkam i obserwuje jaka jest tolerancja w Niemczech. halo, mieszkasz w warszawie, która o ile się nie mylę jest w polsce. czy ona jest aż tak głupia, czy po prostu leczy kompleksy udając kogoś innego?

przepraszam bardzo, ale moja wielka niechęć do fałszywych ludzi plus zbliżający się okres, powodują że muszę wylać moje frustracje. za pare dni mi przejdzie, i znów nie będę zawracać sobie ani wam głowy szarliz
irytujące są niektóre jej wypowiedzi, lepiej w ogóle nie reagować na "zaczepki" i pytania niż odpowiadać w taki dziwny, wywyższający się sposób. za każdym razem daje do zrozumienia, że to ona ma racje, a cała reszta się myli

o ktoś zamieścił na jej blogu linka do zdjęcia niejakiej Honey - piosenkarka jakaś jakby ktoś nie słyszał ma na sobie tą sama spódnice co Charlize w ost poście i na moje oko lepiej wygląda z racji na pełniejszą figurę i dopasowaną górę. wiec Charlize niby dobrze, ale widać że mogłoby być lepiej
to można zerknąć: http://www.honorata-skarbek.com/2012...j-zgadula.html

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2012-04-27 o 11:59
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 11:57   #1775
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulima Pokaż wiadomość
A co sądzicie o tym ?

Mnie się podobają
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 12:02   #1776
RiverOfDirt
Rozeznanie

Ja uczę się niemieckiego od ok. 7 lat, teraz to podstawa na moich studiach i, miejmy nadzieję - źródło utrzymania w przyszłości i przyznam, że mówię całkiem nieźle (ogólnie mi języki szybko do głowy wchodzą), nie robię błędów gramatycznych itp, ale... no nie czarujmy się, jeszcze długa droga do perfekcji przede mną.
Skoro Charlize, jak już ktoś zauważył, robi proste błędy w angielskim, który imho jest o wiele łatwiejszy od niemieckiego, to naprawdę jestem po ludzku ciekawa jak wygląda jej znajomość tego języka. Kto wie, może tak wymiata, że mogłabym się czegoś uczyć z jej bloga, gdyby go chciała auf Deutsch prowadzić.

Stary 2012-04-27, 12:31   #1777
kennedy
Zakorzenienie

Jak to sa spodnie a nie leginsy to jestem na tak.

:O laska w tramwaju - leginsy nieprzezroczyste, ale wbite w tylek , tak na maksa. Bardzo z siebie zadowolona , w krotkiej bluzce
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-27, 12:38   #1778
Magdallen
Zakorzenienie

Jak było "wyliczanie się" kto jak mówi po niemiecku, to się dołączę Ja się uczyłam 5 lat, na studiach zaczęłam od podstaw i nic nie umiałam, a przez pomyłkę odpowiadałam na pytania nauczycielki po portugalsku

Co do rozwalaczy - dziś sporo zarejestrowałam. Chyba się robięna to wyczulona przez ten wątek. Po pierwsze - dziewczyna w metrze: na górze tylko top na cieniutkich ramiączkach, na dole dżinsy i kozaki za kolana.
Inna dziewczyna: krótka, elegancka biała koszula +czarne legginsy (podejrzewam, że to tegoroczna maturzystka i mogła wracać z zakończenia roku szkolnego w takim "galowym stroju").
Dziewczyna w mieniącej się złoto kurteczce.
I cała masa ludzi ubranych bardzo ciepło, podczas gdy ja prawie zemdlałam, bo mi się w głowie od tego gorąca zakręciło.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 13:53   #1779
miss kitsch
Zakorzenienie

Moda na sztuczną do granic możliwości trwa ... Kissie ma niezłą konkurencję

A tu Frycia - staro, smutno i w za dużych butach. Ojojoj.

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-04-27 o 14:26
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 14:39   #1780
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
wiem już co mi najbardziej w Charlize przeszkadza podczas oglądania jej zdjęć - permanentny smut na twarzy, zero uśmiechu czy jakiejkolwiek radości. ciągle wygląda jak schorowana i niezadowolona
przez jakiś czas było tak u Kamili, a ostatnio wstawia "śmiejące się" zdjęcia i lepiej się na to patrzy, mimo wszystko
dokładnie to. mnie na przykład to dość irytuje ale ja tak mam jak jestem do kogoś uprzedzona.
dodatkowo przez jej wyraz twarzy i podejście do czytelników mam wrażenie że jest osobą strasznie ... nudną. Jej postów nie czytam, mówię tylko na podstawie komantarzy na fb i tak dalej i zdjęć, jakoś mało energii jest tam.

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 14:51   #1781
WhiteCherry
Zakorzenienie

szarri, ale masz urokliwe mieszkanko

w Krakowie zatrzęsienie rozwalaczy, ledwo słonko przyświeciło i już laskom w głowach się zagotowało
Stary 2012-04-27, 15:00   #1782
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
A tu Frycia - staro, smutno i w za dużych butach. Ojojoj.
To ona jeszcze bywa? Myślałam, że siedzi w domu i klepie różańce

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
szarri, ale masz urokliwe mieszkanko

w Krakowie zatrzęsienie rozwalaczy, ledwo słonko przyświeciło i już laskom w głowach się zagotowało
Dziękuję
Idę zaraz w miasto, to pooglądam. Rano widziałam tylko dziewczyny w kurtkach oraz laskę, która wyglądała, jakby się urwała z plaży w jakimś ciepłym kraju - króciutka mini, sandałki i odsłaniająca ramiona. Rozumiem wszystko, ale takie popadanie w skrajności to jednak przegięcie
Stary 2012-04-27, 15:01   #1783
evvelinek
Zakorzenienie

wykrakałam z tą Kamilą w poprzednim poście dziś oprócz peruki jest jeszcze coś co zwala człowieka z nóg, a raczej z krzesła pod biurko, a mowa tu o... dekolcie po pas

o a KAsia T. znów wrzuciła "blogowego zapychacza" zawierającego kolejne "odkrycie Ameryki" - bez nowego posta nie wiedzialabym, że zniszczone rzeczy należy wyrzucić zamiast trzymać w szafie

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2012-04-27 o 15:08
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 15:07   #1784
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
To ona jeszcze bywa? Myślałam, że siedzi w domu i klepie różańce

Dziękuję
Idę zaraz w miasto, to pooglądam. Rano widziałam tylko dziewczyny w kurtkach oraz laskę, która wyglądała, jakby się urwała z plaży w jakimś ciepłym kraju - króciutka mini, sandałki i odsłaniająca ramiona. Rozumiem wszystko, ale takie popadanie w skrajności to jednak przegięcie
ja nie będę wspominać o laskach, które na grille na miasteczku agh przychodzą w wysokich szpilach i spódniczkach ...

peruka Kamili mnie miażdży ...
Stary 2012-04-27, 15:10   #1785
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Peruka

Oooo widzicie, nie wiedziałam, że zniszczone ubrania się wyrzuca, myślałam, że się z nich robi kordły .
Stary 2012-04-27, 16:17   #1786
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Ja uczę się niemieckiego od ok. 7 lat, teraz to podstawa na moich studiach i, miejmy nadzieję - źródło utrzymania w przyszłości i przyznam, że mówię całkiem nieźle (ogólnie mi języki szybko do głowy wchodzą), nie robię błędów gramatycznych itp, ale... no nie czarujmy się, jeszcze długa droga do perfekcji przede mną.
Skoro Charlize, jak już ktoś zauważył, robi proste błędy w angielskim, który imho jest o wiele łatwiejszy od niemieckiego, to naprawdę jestem po ludzku ciekawa jak wygląda jej znajomość tego języka. Kto wie, może tak wymiata, że mogłabym się czegoś uczyć z jej bloga, gdyby go chciała auf Deutsch prowadzić.
ha racja, jej błędy mnie rozwalają, jednym z nich jest Thursday outfit. Logiczne, ze powinno być Thursday's outfit.
Sama studiuję filologię germańską z językiem angielskim, więc jestem uczulona na takie błędy.

A zmieniając temat, oglądał dziś ktoś FASHIONELKĘ w DDTVN?
lakeithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 16:20   #1787
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
ha racja, jej błędy mnie rozwalają, jednym z nich jest Thursday outfit. Logiczne, ze powinno być Thursday's outfit.
Sama studiuję filologię germańską z językiem angielskim, więc jestem uczulona na takie błędy.

Jest na necie na stronie dd tvn, ale zaskoczył mnie jej glos, całkiem miły czego innego się spodziewałam

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 16:21   #1788
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Oglądałam - szczerze ? byłam zdziwiona, że ma taki 'dziecięcy głos'

Cytat:
ale zaskoczył mnie jej glos, całkiem miły czego innego się spodziewałam
no ja spodziewałam się dość 'sukowatego' tonu wypowiedzi .. a tutaj taka miła dziewczynka
Nie ukrywała tego, że firmy się reklamują u Niej i jeszcze jej za to płacą.

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2012-04-27 o 16:24
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 16:23   #1789
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Oglądałam - szczerze ? byłam zdziwiona, że ma taki 'dziecięcy głos'
haha też zwróciłaś uwagę na jej głos , tak jakby "nie pasuje"

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 16:26   #1790
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
haha też zwróciłaś uwagę na jej głos , tak jakby "nie pasuje"
Myślałam, że jej głos będzie podobny do 'Hanny Bakuły' - poważnie...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 17:56   #1791
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mnie jak zwykle rozwaliła p. Pieńkowska, nie znoszę tej baby . Zawsze mam wrażenie, że ona rozmawiając z kimś, ma go co najmniej za głupka. Te jej "no nieeemożliweee" mnie dobija .

Szarri, fajne czeszki na blogu
Stary 2012-04-27, 18:22   #1792
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie jak zwykle rozwaliła p. Pieńkowska, nie znoszę tej baby . Zawsze mam wrażenie, że ona rozmawiając z kimś, ma go co najmniej za głupka. Te jej "no nieeemożliweee" mnie dobija .

Szarri, fajne czeszki na blogu
Dziękuuuuję
Aż sobie to z DDTVN obejrzę
Stary 2012-04-27, 18:34   #1793
201801022117
Konto usunięte

Taaak, DDTVN był niezły dziś... Pieńkowska mająca blogerki za idiotki, i mówiąca komentarze właśnie typu "łał, to super". Ja nie wiem... Czy ona chce być taka fajna, czy naprawdę nie ukrywa pogardy.

Dziewczyny, czy któraś jest w stanie mi powiedzieć ile Kamila ma lat?
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 18:40   #1794
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Taaak, DDTVN był niezły dziś... Pieńkowska mająca blogerki za idiotki, i mówiąca komentarze właśnie typu "łał, to super". Ja nie wiem... Czy ona chce być taka fajna, czy naprawdę nie ukrywa pogardy.

Dziewczyny, czy któraś jest w stanie mi powiedzieć ile Kamila ma lat?
Mam wrażenie, że jest z mojego rocznika, tj. 1990, +/- rok
Stary 2012-04-27, 18:55   #1795
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Filmik sobie zaraz odpalę, ale Pieńkowska to jest chodząca tragedia dla mnie... O ile do takiego gadania pierdół w telewizji śniadaniowej się nadaje, o tyle te jej rozmowy z kimkolwiek, usłane tekstami typu "aha. a to ja się z panem nie zgadzam" i sprawiające wrażenie jakby albo nie słuchała albo nie czaiła o co chodzi - masakra
Stary 2012-04-27, 19:22   #1796
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

W ogóle jej ton podczas rozmowy jest dobijający. Wydaje mi się, że jest osobą mało sympatyczną i nie akceptuje tego, że ktoś może mieć inne zdanie.

Co mnie też rozwala od dłuższego czasu... moda na trampki. Sama jestem miłośniczką tego obuwia i towarzyszy mi ono chyba odkąd nauczyłam się chodzić, ale jak widzę ten wysyp "conversomaniaczek", to no nie mogę . Szczególnie, że to MUSZĄ być conversy, bo jak nie to są ble i fuj. Najlepsze jest to, że na bank ponad połowa tych "fanek" zaraz będzie je na allegro wystawiać, jak przestanie być na nie mega szał. Do tego nieśmiertelne pytanie: "do czego takie buty ubrać?" ... . Jeśli ktoś się nie czuje w tego typu obuwiu, to po co je kupuje? Ja się nie czuję w szpilkach, dlatego ich unikam, jak ognia.
Stary 2012-04-27, 19:43   #1797
efcia90
Zadomowienie

Dziewoje ubrane na tegoroczne testy gimnazjalne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 524664_372403806143660_100001221313817_1100480_1624793035_n.jpg (52,5 KB, 463 załadowań)
Stary 2012-04-27, 19:50   #1798
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez efcia90 Pokaż wiadomość
Dziewoje ubrane na tegoroczne testy gimnazjalne.
tak, szczególnie te w super miniówach , ich koledzy na pewno mogli się skupić na pisaniu testu
Stary 2012-04-27, 20:01   #1799
paulinka1128
Zadomowienie

Mieszkam we wloszech i rozwala mnie, ze wszyscy musza miec cos markowego nawet jak ich nie stac.
Na miescie 80%dziewczyn ma torebke L&V lub guess (zwlaszca stare modele co nie kosztuja duzo ale marka jest), wszyscy nosza okulary Ray ban, Armani itd.
Ja jako nigdy sie nie interesowalam markowymi ciuchami, poprostu kupuje to co mi sie podoba (czasami z chinskiego marketu i czasami z markowego sklepu) ale odkad tu jestem sama zaczynam powoli zwrac uwage na markowe ciuchy co bardzo mi sie nie podoba.
Stary 2012-04-27, 20:06   #1800
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
W ogóle jej ton podczas rozmowy jest dobijający. Wydaje mi się, że jest osobą mało sympatyczną i nie akceptuje tego, że ktoś może mieć inne zdanie.

Co mnie też rozwala od dłuższego czasu... moda na trampki. Sama jestem miłośniczką tego obuwia i towarzyszy mi ono chyba odkąd nauczyłam się chodzić, ale jak widzę ten wysyp "conversomaniaczek", to no nie mogę . Szczególnie, że to MUSZĄ być conversy, bo jak nie to są ble i fuj. Najlepsze jest to, że na bank ponad połowa tych "fanek" zaraz będzie je na allegro wystawiać, jak przestanie być na nie mega szał. Do tego nieśmiertelne pytanie: "do czego takie buty ubrać?" ... . Jeśli ktoś się nie czuje w tego typu obuwiu, to po co je kupuje? Ja się nie czuję w szpilkach, dlatego ich unikam, jak ognia.
O, to ciekawe co piszesz. Ja właśnie od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu zwykłych czarnych Conversów (ze względu na ich trwałość), ale wciąż odkładam to w czasie, bo jednak chyba nie wiedziałabym, do czego z mojej garderoby mogłyby pasować. Po nastoletnich czasach, gdy moja kolekcja obuwia zawierała li i jedynie piętnastodziurkowe glany i zwykłe bazarowe trampki (zdarłam ze 20 par) odwaliło mi w zupełnie przeciwnym kierunku - pokochałam sukienki, buty na obcasie itp. Zresztą, skoro Conversy są teraz takie mega trendy, to z wrodzonej przekory tym bardziej zbyt prędko ich nie kupię.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości