![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was
![]() W jednym domu z teściami ani rodzicami nie chciałabym mieszkać. Nawet z osobną kuchnią i wejściem. Mam takie zdanie, że młodzi powinni iść na swoje i daleko od rodziców ![]() A co do nocowania u siebie przed ślubem... U tżta w domu nie ma warunków, żebym zostawała na noc więc w wakacje, jak nie ma mnie w Rz., przyjeżdżam do niego rano i wracam w ten sam dzień wieczorem. Kiedy do mnie przyjeżdża tż i zostaje na noc on śpi na łóżku a ja na podłodze. Innej opcji moi rodzice nie uznają. I tak dziw, że zgodzili się na spanie w jednym pokoju skoro tyle gadania o to było... ![]() Jak jechaliśmy rok temu razem na wakacje musiałam moim rodzicom powiedzieć, że oprócz nas jedzie jeszcze 4. znajomych- inaczej w życiu nie pozwoliliby mi jechać. Całe szczęście, że mama tżta nie robi mu już wyrzutów jak nocuje u mnie na mieszkaniu. On ją informuje, ona tylko popatrzy i czasem zapyta, czy tż nie ma swojego domu ale na koniec i tak tż trafia do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
Gothka to u mnie śpimy z Tż w jednym łóżku ale u teściów już nie
![]() Po tych 4 latach widać, nie akceptują mnie w zupełności ![]() ![]() Kasia pokazuję mój pierścień, nie wyraźny pomimo wyostrzenia ale coś tam może widać ![]() http://tinypic.com/r/zvign/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś tam widać :P ale zazdroszczę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Karo, podoba mi się
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- A w listopadzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasia nie ma czego zazdrościć, trzeba zmusić i przycisnąć Tż ![]() ![]() Edytowane przez karoline3ek Czas edycji: 2012-05-27 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zadomowienie
|
Zuz dzięki skarbie
![]() Wiesz, niektórzy z małym stażem szybciej się zaręczają niż wieloletni partnerzy ![]() nigdy nie mów nigdy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to jest mega ważne doświadczenie i z perspektywy myslę, że lepiej najpierw razem pomieszkać, przeżyć te wszystkie burze a potem sie decydowac ze spokojnym sumieniem i bez wątpliwości ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-05-27 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
to ja nie wiem kiedy zamieszkam z tż-em... a miało być, że w tym roku.
wszystkie plany ch>uj< strzela.. wczoraj byliśmy na działce na grillu z moja siostrą i jej mężem ![]() uroczo było jak tż razem ze szwagrem grali w badmintona ![]() wieczorem umówiłam się z koleżanką, dawną przyjaciółką, miałyśmy spięcie... prze 5 miesięcy się do siebie nie odzywałyśmy, przeprosiła mnie, wyjaśniłyśmy sobie co nieco... może będzie dobrze dziś mam poprawe z pedagogiki społecznej... i zaliczenie z Joomli (informatyka) ![]() tż mi już rano z pracy wyjaśnił o co tam chodzi i obym zdała :P na to pierwsze nie umiem nic... ![]() jestem strasznie nierozgarnięta ostatnio ;( ;( ;( ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- wogóle miałam okropny sen, że mój ojciec zginął w wypadku samochodowym :/
#1819 |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki
![]() Sen okropny.... brr. A ja wczoraj się opiłam ![]() Byliśmy na ognichu u kuzynów Tż, a ja mądra pomieszałam piwo z wódką ![]() Mam zaproszenie na panieński, to sobie wyobrażam jak się tam spije dopiero ![]() Miłego dzionka baby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry?
![]() ![]() Cytat:
![]() Chce jeszcze zdobyć "Jak upolować faceta?" ![]() Cytat:
![]() Powiedz mi jak dbać o kaktusiki żeby tak zakwitły? ![]() ![]() Witajcie ![]() Zawsze w weekendy mam trudności tu wejść bo pełno zajęć, w tygodniu w pracy i tu można czasu więcej wygospodarować ![]() Wczoraj byliśmy na Dniach Miasteczka TŻ i słuchaliśmy "Strachy na Lachy" ![]() Najlepsza piosenka to "Chodź ze mną do łóżka" ![]() Też bym poszła na jakiś panieński ![]() ![]() Karola a ustaliliście już jakiś termin? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Chociaż powiem Wam że my mając 24 i 25 lat, po 6 latach związku nadal nie możemy spać u mnie pod dachem. Nie i koniec. Ojciec jest taki przeciwny. W Sylwestra z 3 lata temu do północy walczył bym odwiozła Michała do domu ![]() U teściów nocuje odkąd pamiętam, ale zawsze tylko jedna noc i do domu. Nie sprawdzałam czy mają większą tolerancję. ![]() Aaa pod naszym dachem spać nie możemy, ale już 20 km od naszego domku na naszej działce już tak- to ojcu nie przeszkadza ![]() Na wakacje też razem mogliśmy jechać ![]() byleby nie pod jednym dachem ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-05-28 o 10:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
Asia na 90% maj
![]() ![]() Na zlocie zrobimy 3 panieńskie ![]() ![]() Redds żurawinowy jest megaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
![]() Żurawinowy redds wygląda jak ![]() ja tylko żółte od cytrynowego i te czerwone od malinowego odróżniam ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-05-28 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Asia moje kaktusy dopiero po paru latach zaczęły kwitnąć, a niektóre w ogóle nie kwitną. Mam takie odmiany które kwitną rok w rok, ale to podobno łatwe w uprawie kaktusy. W Wawie żaden mi nie chciał kwitnąć, dopiero jak się przeprowadziłam to wtedy zaczęły.
Jaką masz ziemię w kaktusach? Zwykłą do kaktusów/zwykłą do kwiatków czy jakoś ją mieszasz? Wg pewnego forum o kaktusach ziemię powinno mieszać się ze żwirkiem akwarystycznym który ja kupuje w Kakadu. 1 łyżka ziemi na 3 łyżki żwirku. Może są za młode, może taka trudna odmiana ( zrób im fotki to powiem ![]() A poza tym co najważniejsze, żeby kaktus zakwitł powinno się go przestać podlewać w okresie zimowym - od listopada do lutego/marca. Wtedy przechodzi okres spoczynku. Moje nie podlewam, ale w tym czasie nie przenoszę ich do zimnego i ciemnego miejsca ( co też powinno się robić ). |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Yhm
![]() Ziemię do kaktusów sypie ![]() ![]() ![]() Ale chyba nie było okresu spoczynkowego u nich ![]() Zrobię fotki i wrzucę Ci wieczorem ![]()
#1825 |
Zadomowienie
|
żurawinowy ma czarną puszkę, smakuje jak oranżada z procentem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Myślicie, że poszerzy mi tyłek?
Zachorowałam na tą kieckę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Gotowała któraś z Was kiedyś brązowy ryż? Za każdym razem gotuję ponad 30 min i jest twardy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Brązowy ryż musi być lekko twardawy, nie będzie nigdy tak miękki jak biały bo on jest niełuskany. Ja gotuje go zazwyczaj 40 minut.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() W przedwyjazdową sobotę tak jak wcześniej wspominałam byłam na majówce TŻ ta organizowanej przez firmę, w której pracuje. Pogoda dopisała no i się ubawiłam ![]() ![]() ![]() ![]() aaa zapomniałam, jeszcze Gdańsk ![]() ![]()
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry ![]() Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-05-28 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
agnieszka studiujesz turystykę?
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.