|
|
#1801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Hej
![]() Pogoda piękna, więc korzystaliśmy. Byliśmy z TŻtem i psem w lesie na spacerze. Fabi spał sobie całą drogę W ogóle rano akcja kupa - z Pampersów PC kupa od razu wyleciała bokiem. Kołdrę mam w żółte łaty teraz Od rana się suszy. Chyba się zabezpieczę i do łóżka będę zabierać podkład do przewijania. Tak a propos. Ile kosztują podkłady do przewijania w Rossmanie?Aaaa... Skusiłam się na wafelki z orzechami, Fabiego brzuch nie bolał, ale... Od 3 czy 4 dni w kupie jest śluz, a tylko to nowego jadłam... No więc orzechy - mówię Wam papa ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Najlepszego dla Amelki i Bartusia i Alexa ![]() Cytat:
Cytat:
o jak słodko
|
||
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ćwiczą, niech ćwiczą ![]() Pumcia piękną będziecie mieli pogodę na chrzest! Wymarzoną!!! W dodatku w domu rodziców macie ogród prawda? Super. |
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Mamcia wszystkiego naj dla Amelci z okazji 3 miesiąca.
Maciejka u nas magia 3 miesiąca chyba zadziałała. Albo coś innego
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Luśka robi miny jak papaj
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej w koncu moe odsapnac
![]() i mam nowa prostownice i blache sernika :P ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- pokaz!!
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
jak ją chciałam nagrać to przestała. Ale robi te minki coraz częściej to może mi się uda uchwycić
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Amelia spi bo przez gosci nie umiala sie wyspac i byla strasznie marudna, |
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zadomowienie
|
Hello.
Matka moja przyjechała, pojechała i dobrze. Takie kilkugodzinne spotkania to nawet mogą być. A Zosia wzbogaciła się o dwie sukienki, trzy książeczki, taką czapę i taką lalę. Lala fajna (choć różowa) - teraz może służyć jako przytulanka - jest z tego mięciutkiego pluszu, typowego dla zabawek NICI, a potem jako zwykła lalka, bo można dokupić do niej ubranka i inne akcesoria ![]() nie na wszystkich, bo na słoniu nie Oczu, w przeciwieństwie do Maciejki_, nie liczę ![]() Cytat:
![]() inaczej - mąż NIE MA korzeni niemieckich Jego rodzice postanowili przeprowadzić się do Berlina, gdy miał 4 lata. W domu mówiło się wyłącznie po polsku, najlepszymi kolegami też byli Polacy. Jednocześnie kończył tu wszystkie szkoły. Dzięki temu - szczęściarz!!! - mówi oboma językami w stopniu właściwie identycznym
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
dzekuje za wszystkie komplementy pod adresem mojej niuni
Fryzury mimo staran nie udalo sie ulozyc -bedzie miala przerypane
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Oświadczam, że umieram
Tak tragicznie to się nawet po porodzie nie czułam Muszę ozdrowieć do poniedziałku bo nie wiem jak dam sobie sama radę z dziećmi...Jedyne co mogę brać to mleko z czosnkiem, herbata z cytryną i syrop z cebuli
|
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Czesc!
Nacytowałam się wczoraj ale maluszek nie dał mi odpisac... teraz już śpi! ciekawe o której wstanie ![]() ogolnie od kilku dni rzeczywiści emniej się pręży oby magia trzeciego miesiąca się zbliżała
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różę wysypało chyba po chałwie. A później po soku pomidorowym. Niby trochę, ale na razie odstawiam.
|
|
|
|
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeej ale makabra, mały darł sie dziś na spacerze niemiłosiernie, bylismy bardzo daleko od domu wiec musialam karmic w parku-nie pomogło, wiec szlismy na sygnale, ludzie sie za nami obracalni, normalnie nie czaje tego, potem TZ wzial małego na rece, a wózek nam zjechał z chodnika na ulice i sie przewrócił i sturlał, ale mieliśmy gapiów serio to maly dal baardzo popalic, po pozniej bylismy u moich rodzicow i w drodze powrotnej znowu ryk, teraz spi Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2012-10-20 o 20:15 |
||
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() mam od przedwczoraj mega katar i źle się czuję,dlatego wczoraj nie pisałam. Oskarek na szczęście zdrowiusieńki piękę właśnie szarlotkę ale mi pachnie mmmmm |
|
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() * Ja oczu też nie liczę! *** Róża po kąpieli głośno domagała się jedzenia, a znów zasnęła w trakcie jedzenia i chyba niewiele z tej butli ubyło. Dzisiaj buntowała się przy wkładaniu do nosidła, więc w parku ją z niego wyciągnęłam. Z wielkim zainteresowaniem oglądała wszystko dokoła. Oczywiście później trzeba ją było znów włożyć do nosidła i niestety pzyjęła to równie radośnie". Na szczęście po paru krokach był spokój. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
Zadziała! Skoro Linka pisze, że zadziałała u Martynki, to u Frania też! |
||
|
|
|
#1817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracaj szybko do zdrowia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zjadlabym sszarlotke ![]() ale pociesze sie sernikiem :P |
|||
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzi drożej niż w aptece, bo za ten rozmiar płacę po 90 groszy/szt też muszę zrobić
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Witam drogie mamusie
![]() Wróciłam przed chwilą z uczelni, nie było mnie w domu przez 11 godzin, odciągnęłam dopiero teraz mleko, i co mi wyszło? Ledwo 100 ml!! Jak tak wygląda moja laktacja to już przestaję się dziwić, że dziecię się tak złości i wierzga przy cycu.. |
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było miesiąc temu |
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta lata też istnieje w takiej wersji, ale niestety akurat w sklepie nie było, a moja matka się uparła, by pierwsza lalka Zosi była właśnie od niej (więc kupiła tę)Ale o nich wspomniałaś! )
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale Martynka się świetnie śmieje!!! TZ ją tak rozśmieszał, że przez dobre 5 minut cały czas śmiała się w głos i piszczała z radości. To było cudne
Przed chwilą zjadłam pyszne papryki faszerowane z kuskusem i ledwo żyję taka jestem pełna... Dziś moja siostra pyta mnie co Martynka by chciała dostać z okazji chrztu. A TZ (był obok) mówi: Martynka najbardziej lubi się bawić dwustuzłotówkami A tak serio to postanowilismy, że za kasę z prezentów urządzimy jej wypasiony pokoik Taki z picem.Dziś przeczytałam Martynce Pchłę Szchrajkę i muszę Was ostrzec przed pewnym bardzo szowinistycznym fragmentem: Pchła, podobnie jak kobiety, Rzadko zajrzy do gazety, Ale czasem od niechcenia Czyta drobne ogłoszenia. ![]() Cytat:
mmmmniam ![]() Cytat:
czapa też świetna!!! dobrze, ze wizyta udana, no i że już po
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-10-20 o 21:30 |
||
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga ile szła Ci książka blw? na @ dostałam wiadomość, że we wtorek wysłali, a dalej nie dotarła
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Depoison fajna ta czapa
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* W ciągu ostatnich kilku lat chyba 4 razy jadłam paprykę na ciepło. Więcej się nie odważyłam, a bardzo lubię. W ciąży zaszkodziła mi nawet surowa. ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Czego Ty ją uczysz! |
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

Od rana się suszy. Chyba się zabezpieczę i do łóżka będę zabierać podkład do przewijania. Tak a propos. Ile kosztują podkłady do przewijania w Rossmanie?

Oczu, w przeciwieństwie do Maciejki_, nie liczę
Muszę ozdrowieć do poniedziałku bo nie wiem jak dam sobie sama radę z dziećmi...

A później po soku pomidorowym. Niby trochę, ale na razie odstawiam.

też muszę zrobić