|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Cytat:
![]()
![]() |
#1802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie martw się,faceci są dziwni.A ponoć to my kobiety jesteśmy skompilowane.Akurat!:pala : Słyszałam raz jak mój R rozmawiał z kolegą ( nie podsłuchiwałam ![]() Ktoś potrafi mi to wytłumaczyć racjonalnie? ![]()
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
Ogolnie co za dziad
![]() A ja bym się na Twoim miejscu jeszcze raz z dziadem umówiła, tyle że tym razem ja bym nie przyszła i w ogóle nie zadzwoniła że mnie nie będzie czy się spóźnie ![]() Aktywność fizyczna: -10km marszu -power zone-denise austin Wróciłam z parku, zmeczona jestem tylko się umyję i wskakuje do wyrka i będę oglądać sex w wielkim mieście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś z jedzeniem w miarę dobrze, opuściłam dwa posiłki ![]() A ogólnie to: śniadanie: 2 kromki pieczywa ciemnego ze słonecznikiem+twaróg półtłusty+ogórek zielony+kiełki brokuła oraz 1/4 papryki czerwonej II śniadanie: opuściłam obiad: 2,5 ziemniaka gotowanego z 2 łyżkami jogurtu naturalnego+cyc kurczęcy gotowany+średnia surowa starta marchew podwieczorek: opuściłam kolacja: 2 kromki pieczywa ciemnego ze słonecznikiem: twaróg półtłusty+ogórek zielony+kiełki brokuła, szynka wieprzowa wędzona+ogórek zielony+kiełki brokuła 1/4 pomidora i 1/4 papryki czerwonej Na dziś koniec jedzenia, chociaż nie wiem czy nie skuszę się na świeżą pomarańczę, bo trochę mało tego jedzenia dziś było. Chociaż w zasadzie głodna nie jestem...Zobaczę ![]() Wciąż boli mnie głowa, w sumie cały dzień. Dziś idę spać wcześniej i nie ma, że żołnierz na czacie ![]() ![]() Noo, marzy się duszyczce jakiś przystojny wojskowy ![]() We wrześniu byłam na pikniku w 31 Bazie Lotnictwa Taktycznego Poznań-Krzesiny i dostawałam oczopląsu z jednoczesnym ślinotokiem ![]() Facet w mundurze zawsze jest przystojny, gorzej bywa jak mundur zdejmie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Przyczajenie
|
uaaaa!
Cześć dziewczyny! ![]() ![]() Przywitam się grzecznie, mam na imię Ania, mam 26lat i planuję zrzucić sporo kg! :P Obecnie przy wzroście 169cm ważę 81kg ![]() ![]() Trochę pracy przede mną, trochę się tego boję, no ale chyba najważniejsza jest wiara w siebie i swoje możliwości? Dziś po raz pierwszy skakałam na skakance i trochę pomachałam ciężarkami, a jutro planuję iść pobiegać! I nie straszny będzie mi ten nadmorski mróz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Przyczajenie
|
Kurde nie mogę się ogarnąć i zacząć.Może dlatego,że jestem 3 dni przed okresem i zjadłabym konia z kopytami! szczególnie wieczorem jak wróce z pracy....i co ja mam zrobić...walnijcie mnie proszę!Potrzebuję mocnego kopa w d....
![]() Edytowane przez epoka78 Czas edycji: 2013-01-22 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Wtajemniczenie
|
Anula witaj w naszych skromnych progach
![]() ![]() ![]() ![]() Kaja ![]() ![]() najgorzej jest zacząc , wiec głowa do góry i małymi kroczkami . zrób sobei jakiś plan ,zapisz i starj się go trzymać. wieczorkiem jak głodna jesteś to najlepiej iśc spac ![]() mnei dzis powinno s ie kopnąc ze dwa razy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Ogólnie ja bym nei obstawała ze facet zwiał bo Cię przez szybkę zobaczył, raczej .... ..wiesz ....na bank nażarł się kapusty , miał rozwolnienie , pierdnoł sobie i popuścił w gacie ... ..no tez bym na randke nie przyszła ![]() ![]() ale przynajmniej sie na pięknotke zrobiłas ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-22 o 21:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No ja mam nadzieję, że z tym głodem i spaniem to żart był ![]() Jak jesteś głodna na diecie znaczy, że się źle odchudzasz i źle komponujesz posiłki ![]() A za te słodycze to uduszę, challenge miał być a nie rozpusta ![]() Anula Witamy, witamy. Oj uwierz mi, że nie jest z Tobą najgorzej. Trochę silnej woli, trochę determinacji i do wakacji będziesz musiała garderobe wymienić ![]() Zjadłam dziś jakieś 1500kcal, czyli około 300 za mało, ale nie chce mi się wcale jeść. Nie chce też się na siłe obżerać na noc, więc olewam. Od jura na miesiąc się przeprowadzam do innego biura - dalej od domu ![]() Niestety oznacza to, że zamias wstawać o 6:50 muszę wstawać o 6:10. PORAŻKA. Zdecydowanie nie jestem rannym ptaszkiem, zdeeecydowanie ![]()
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-01-22 o 21:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() w sumei odkąd pamietam nei potrafiłam ustalić czy już jestem najedzona czy jeszcze nie wiec jadłam po prostu jak było ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-22 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Raczkowanie
|
Witam późną porą
![]() U mnie dzień dziś ok ![]() Choć ciągle późno wstaje ![]() ![]() No ale jutro pobudka już przed 8 xd Oglądałam programy o zdrowym jedzeniu z przepisami.I okazało się jaka jestem zacofana ![]() ciągle tylko jem rybę albo pierś z kurczaka w foli.. śniadanie to kanapka i kolacja to serek lub jogurt. A teraz zobaczyłam,że jest tyle wspaniałych przepisów. O.o Głupia jestem ![]() ![]() Już nawet nie pomyślałam o głupiej mizerii ( na jogurcie) . Wiec jutro zakupy i gotujemy nowe cuda ![]() Oczywiście wszystkie przepisy na blogu będą ![]() dobranoc ![]()
#1811 | |
Zakorzenienie
|
tyszka_ - współczuję... nienawidzę tak wcześnie wstawać, ja i tak robię minimalnie czynności rano, ale mam znajome, które dzień zaczynają od mycia głowy, sprawdzania poczty, fb... i wstają 5:30
![]() Mam doła, właśnie go złapałam teraz. Tż się zważył - 76 kg, a ważył 78 kg... a je więcej niż ja i do tego nie ćwiczy ( ja dwa razy w tyg plus raz w domu, dużo chodzę na piechotę). Pff... jestem rozgoryczona. Jeszcze mi powiedział, że się lenię. Poza tym mam konflikt z moją babką (olała mnie i mojego Tż w Wigilię, stwierdziła, że się z nami nie chce zobaczyć), a teraz rodzice naciskają, żebym dzwoniła, życzenia składała... Po co? ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
Właśnie oglądałam program gdzie robili omlet z bananem na śniadanie
![]() Ale,żeby było lekko to tylko na samym białku ![]() Jeden średni banan. 100 gram jogurtu naturalnego Szczypta cynamonu 2 białka z jajka. Kroisz banana na plasterki małe. Ubijasz białka na pianę i dajesz do tego banana Smażysz na patelni.Usmażony omlet polewasz jogurtem i posypujesz cynamonem. Całość ma około 160 kalorii ![]() Ja zrobię sobie takiego na śniadanie pojutrze ![]() Oczywiście banana możesz zastąpić np malinami czy truskawkami ![]()
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Żółtko by się u mnie nie zmarnowało.Bo moja rodzina je jajka w dużych ilościach wiec dodało by się do panierowania czy do jajecznicy ![]() Ja nie lubię jaj,ale na omlet się skusze ![]()
![]() |
#1815 |
królikoholiczka
|
To żeście naprodukowaly postow
![]() ![]()
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
nudzi wam sie w doma z tymi postami?
![]() Popijam kawe i owsianka z siemieniem juz gotowa, jajka na II sniadanie juz sie gotuja :P Musze wam powiedziec ze czlowiek im mniej wie, tym lepiej spi.. wiec czas isc na kolosa z pusta glowa xD bedzie 2 w indeksie <3
#1817 |
Raczkowanie
|
Witam!
Właśnie wstałam ![]() Jest mnie o kilka gram mniej a i ja czuje się mniejsza ![]() Na śniadanie serek wiejski+1 kromka chleba razowego ![]() Dziś zrobię jakieś lekkie zakupy ![]() I wyczaruje jakieś cudo na obiad ![]() Pozdrawiam i miłego dnia życzę ![]()
#1818 |
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() Zapomniałam, że na 9 do dentysty. Myślałam, że na 11 ![]() No ale nic, pojadę jak się ogarnę ![]() Nadal nie wiem co na obiad. Karola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | ||
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Po wczorajszym jeszcze do teraz odczuwam zmęczenie, a kolejny marsz mnie dziś czeka i to przez pół miasta, a z powrotem marsz z obciążeniem 20kg na sankach(bratanica), może znowu jakieś 10km wpadnie ![]() Byłam grzeczna trzymię się wyzwania, choć resztki nutteli kuszą, ale się nie dam ![]() Widze, że już parę osób się wyłamało nieładnie, bardzo nieładnie ![]() Wilczyca fajny przepis, może kiedyś wypróbuję choć nie przepadam za omletami na słodko, jak już wolę jakieś z warzywami na ostro ![]() Cytat:
![]() Bo wiesz jakaś tam zemsta musi być, chyba że tylko ja tak jestem żeby tam się komuś odpłacić za krzywdę ![]() Choć po wczorajszej rozmowie z moją niespełna 8-tnią bratanicą, stwierdzam to dopiero zemstliwa żmijka, koleżanka urodziny odprawia i jej nie zaprosiła, to ta jej prosto w twarz powiedziała, że jak ona będzie miała urodziny, to jej też nie zaprosi. Cytat:
Ja najbliżej mam do Parku Kościuszki i w sumie w nim najwięcej urzęduję i to nawet po zmroku ![]() ![]() Ja na razie z psem chodzę, choć przestaje mi to już wystarczać i w planach mam się na muchowiec przejść, tyle że jak się ludzi nie boję po zmroku, tylko że dzika mogłabym spotkać, albo inne dzikie zwierzę ![]() Może w okolicy Twojego zamieszkania tez jest jakiś park do którego mogłabyś chodzić, może na początek najbardziej oświetlone alejki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
królikoholiczka
|
Dobry
![]()
![]() |
#1821 |
Wtajemniczenie
|
dzień doberek laseczki
![]() ![]() miłego dzioneczka dla wszystkich. ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- bo z palantami i gburami trzeba na wesoło ![]()
#1822 |
królikoholiczka
|
Dzisiaj będzie u mnie też dietetycznie, gorzej jak się zacznie weekend
![]()
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem
![]() Ja mam dość - druga noc i drugi koszmar... jestem wykończona. Od rana nauka, poza tym... Rano zjadłam trochę owsianki oraz trochę płatków z miodem (ale niewiele ![]() Na obiad mięso mielone z kapustą zapiekane w sosie pomidorowym. Miały być gołąbki, ale moja pekinka wyglądała koszmarnie po rozebraniu na listki, więc zredukowałam pomysł :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ach te dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś idę do lekarza jeśli będzie miejsce, bo niedługo się chyba przewrócę. Od kilku dni boli mnie głowa, jakoś mi słabo i blada ponoć jestem...Ciśnienie i cukier mam w normie, bo dziś mierzyłam. Więc nie wiem co to, ale pójdę dziś po skierowanie na morfologię itp., to się może coś rozjaśni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Rozeznanie
|
Witam. Ledwo dało się przerobić tyle postów
![]() Mamusią po raz drugi nie zostanę. @ nadeszła ale taka wredna że wczoraj dostałam temperatury i zawrotów głowy. Z braku sił dzisiaj mało dietetycznie będzie, bo wpadnie kakao z bułeczką czy kanapki z białym pieczywem. Jak się lepiej poczuję jadę kupić adidaski i od lutego zumba. Z koleżanką w końcu super i tani klubik znalazłyśmy. O tyle fajny że nie kupuje się karnetu tylko płaci się po zajęciach 10zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem, czy tak tanio. Zależy ile razy by chodzić. Jak 3 razy to 3x10=30x 4tygodnie - 120 zł
![]() ![]() Mam @ stąd wczorajszy ped do slodyczy |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przede mną jeszcze zarządzanie kryzysowe, prawa człowieka i angielski xD gorzała 10 : 0 sesja ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- u mnie w zabrzu za 168 zł miesiecznie masz zajecia fitness jakie chcesz, areobik albo step, zumba, silownia, sauna... czyli po prostu caly budynek masz do dyspozycji :P Ale musisz podpisac umowe na 3 miechy. dla studentow Uniwerka medycznego jest taniej o chyba 20% wiec ja jesteś biednym studentę i i tak mnie nie stać:P
![]() |
#1830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, kosztuje ten cały "ruch" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.