|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Świetne zdjęcia !! Haha takich Świąt Wielkanocnych to ja nie pamiętam
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Zdjęcia mega
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Buuuuuuuuuu a ja na nockę dzisiaj
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Zoska uuu współczuję Ci tej nocki
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Branoooc
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro wracam już do domu. Rusze troche du.pke na zumbie jutro
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail W Prudniku w Millenium
kurcze ja też powinnam się zabrać za ćwiczenia, a najgorzej jest zacząć Na szczęście po świętach na wadze ok 49,2 kg
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik Haha, dobre zdjęcia
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
medzik, zdjęcia super a piesio przeuroczy
U mnie na wadze 54kg, jak na takie obżarstwo i zero ruchu to jestem nawet zadowolona ![]() Wrrr, mama dzisiaj zakomunikowała że nie mogę jadać ciemnego pieczywa ani żadnego z ziarnami bo od niego się chudnie tylko pszenne i koniec dyskusji |
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaz sie sypie
- cytowanie mi wylaczylo.Lena - wez na wstrzymanie i jedz biale pieczywo, nie utyjesz od tego az tak bardzo. Chyba, ze mama ci kaze je maslem smarowac . Nie da rady jej przetlumaczyc? Przeciez od jedzenia ciemnego pieczywa sie nie chudnie tu chodzi o to, ze to zdrowsze weglowodany.Ja dzis stanelam na magicznej granicy waga rowne 60,0 kg. Piateczka z przodu to tylko kwestia dniDzis tez bylo 40 minut na wioslach, i wlasnie jem lunch - kurczak z woka z ryzem, marchewka, groszkiem i sosem sojowym. Edytowane przez paulownia Czas edycji: 2013-04-02 o 12:08 |
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Lena dzięki
piesio to mój skarb kochany widzę, że Twoja mama ma taki sam tok myślenia jak i moja Makaron dziękuję ![]() Paulownia nom coś się dzieje z wizażem, bo przed chwilą jak chciałam wejść to wyskoczył mi błąd :/ Brawo za spadek, jeszcze troszkę i zobaczysz 5 z przodu
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-04-02 o 12:35 |
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też cytowanie szlag trafił
paulownia, no ja o tym wiem, że ciemny chleb nie jest na zasadzie- zjem 2 kromki i będę miała bilans -1000kcal To moja mama ma takie chore wyobrażenia. Próbowałam jej to przetłumaczyć, że to zdrowsze węglowodany po których jestem najedzona a nie że zjem białe pieczywo i po 30minutach jestem głodna No ale jej można gadać... Co to te wiosła? Pewnie mega głupie pytanie właśnie zadałam, no ale cóż No i gratuluje spadku wagi |
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Te wiosla to moja maszyna do wioslowania, czyli ergometr wioslarski
. Trening-kiler . A ja wlasnie sobie jeszcze wsunelam kawaleczek tortu cytrynowego do kawy ale cicho sza.
|
|
|
|
#1815 |
|
Zadomowienie
|
Paulownia To super! Gratluję spadków!
Mi też wizaż się "wiesza" od samego rana Lena Hehe, to faktycznie nie przetłumaczysz swojej mamie....
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam o 7.30 z pracy, wykąpałam się przebrałam i na 15 idę do drugiej... Buuuu!!! Zjadłam w nocy jabłko tylko także super
Teraz popijam kawkę, zjadłam muesli z jogurtem i 3 ciasteczkami plus rogalik drożdżowy z dżemem
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=jyjuUHNwWD4
Śmiejemy się z TŻ z tego filmiku pare dni Nawet pasuje do naszego wątku Zośka O masakra Szacun! Ja bym padła jak mucha po nocce
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
![]() U mnie nie bylo internetu przez swieta coś poszło na linii telefonicznej na ulicy, oczywiscie w sobotę i swięta nikt nie pracował, więc bylam odcieta od swiata dzis juz calkiem zdrowo, tzn, dojadam kluski slaskie i kaczkę po swietach, ale w rozsadnej ilosci ![]() i najdalej pod koniec tygodnia bede miala rowerek!! mam nadzieję, ze u Was ok po swiętach
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
pipson, ze mnie to taki leń kiedyś był że rodzice po miesiącach moich skomleń kupili mi rowerek stacjonarny, trafił się po okazyjnej cenie na jakimś portalu, porządny, masywny, miodzio... No ale co z tego skoro poćwiczyłam na nim może z 5 razy w przeciągu 8 miesięcy
![]() makaron91 zoooska, ooooooo szalona pamiętam jak w wakacje pracowałam w markecie jako kasjerka, 14-22 na sklepie, a potem do 4 na dyskotece spałam cały kolejny dzień, także podziwiam Twoją kondycję ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Swoją drogą TŻ mnie ostatnio opamiętał, że w sobotę idziemy na weselicho Trochę mi się zapomniało o tym, skleroza nie boli ![]() :roll eyes: przetrwam teraz jakoś te 3 dni w szkole i w sobote tańcujeeeeeemy (tzn no mam nadzieje, że nie takie dosłownie 'jeeeeemy' w sumie to mam ten plus że nie lubię jeść przy publice, jest przynajmniej nadzieja że nie upaćkam sukienki )
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizaz juz zaczal sie sluchac mozna wrocic do spamowania.Strzelilam sobie dzis laminowanie zelatyna i mam blyszczace wloski. Pogoda piekna...a ja jutro znow do roboty |
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam i zyje xD! Dalam rade bez prbl. Oczywiscie tz mnie w☠☠☠☠il bo jak tylko w sobote sie dowiedzial ze ide na nocke to juz jak pies ze smyczy do kolegi,a tak sie zarzekal ze nie ze zmeczony to tamto a jak co do czego to od razu do niego pobiegl :/ a rano od 11do 13 spac mi nie dal,bo on nie spi to ja tez nie moge,halasowal,muze puszczal,lazil po mieszkaniu,kuurfffa! Jak on z nocki wracal to ja bralam kompa i wychodzilam do kuchni,a on...szkoda gadac. Takze pospalam z 3godziny.
|
#1822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() melduję, 90min ćwiczeń za mną A miałam dzisiaj nie ruszać tyłka, już mi się znów tak nie chciało... Ale ciśnienie mi przy książkach skoczyło, nic do łba nie wchodziło to musiałam jakoś odreagować. Myślałam o winie, no ale kurcze... nie będę się staczać ![]() strzeliłam sobie skalpel Tiffoczki pośladki z Tiffany pompki squaty i poooooorządne rozciąganie. Ciekawe czy jutro zakwasy będą
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
lena
cwiczylam z ewa chodakowska skalpel cwiczylam 4 tyg. i to nie codziennie, lacznie zrobilam 17 treningow teraz cwicze killera, a 2 razy w tyg. skalpel cm leca, leca przez swieta sobie odpuscilam, ale zabieram sie za siebie znowu Cindy masz racje aleee chce wlasnie, zeby najbardziej z bioder mi te 4 cm chociaz zlecialo i daze do tego, zeby uda rowniez i lydki sie odchudzily, bo z tym mam najwiekszy problem i najwiekszy kompleks;/ a pozniej chce je umiesnic, bo sporo tluszczyku na nich jest;/ dziewczynki, ja w swieta troche przesadzilam z alkoholem;p dieta poszla na bok, ale tylko 3 male kawalki ciasta zjadlam, wiec nie jest zle;p aaa od jutro dieta, dzis tylko obiad zjadlam, bo kac trzymal ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Lena
Za ćwiczenia !---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Madzia Ja powiem Ci, że chciałabym przesadzić z alkoholem Ale nie... bo Tż
|
#1825 | ||
|
Wtajemniczenie
|
meeedzik
świetne fotki, wnukom będziesz pokazywać jeszcze chyba, że się klimat zmieni i taki śnieg wiosną to będzie normaCytat:
za spadeczek, piękny początek miesiącaCytat:
zoooska Ty to masz "piękne" godziny pracy dajesz radę, twarda babka z Ciebie. Sama dziś przed 4 na pociąg wstać musiałam i jak zombiak chodzę, pewnie przed 22 dziś zasnę ![]() Święta udane, pewnie, że diety 1200kcal nie trzymałam ale zero przejadania, rozpychania żołądka itd a bywało wcześniej tak , że brzuszek bolał a teraz leciutka wróciłam do domku i normalnie jem dziś. Wczoraj 80 przysiadów i tifoczki a dziś tifoczki zaraz i skalpelik bo przerwa w przysiadach Jedyny problem to brak wizyty w wc (podróż plus obcy kibelek ) ale liczę, że rano będzie po kłopocie bo w końcu jestem już u siebie i zważę się jak zdążę jutro
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą mnie na imprezach to ze świecą szukać ![]() A ja muszę się ogarnąć, bo w święta to raczej tylko sernik i jabłecznik konsumowałam Byłam dzisiaj na zumbie i wracamy na dobre tory Kupiłam też dzisiaj spalacz tłuszczu. Pytałam sie o thermo speed, ale koleś polecił mi TREC Clenburexin. Mam brać 3 tabletki raz dziennie. Oczywiście nie obyło sie bez przygadania z czego chce sie odchudzać. Ale ja chce sie pozbyć zbednego tłuszczyku. Mam nadzieje, że mi pomoże tylko musze pilnować jedzenia
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyyyyyny, moj chłopak mi zabrania cwiczyc
tzn- wiadomo, zrobie co chce, ale namawia mnie, ze mam nie cwiczyc, bo uwaza, że mi sie rozbudują mięśnie. Tak sie cieszylam z tego rowerka, a on mi mowi, ze rozbuduje sobie uda, a na udach mi najbardziej zalezy... Jeszcze najgorsze jest to, że on sam jest dobrze zbudowany, maks szybko mu sie miesnie robią i mu sie wydaje, ze u mnie bedzie tak samo. I jak takiemu wytlumaczyc, że u kobiet to tak nie wyglada? :/ z drugiej strony, trochę się boję, że od rowerka mi sie te uda rozbuduja
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
u mnie zima na maxa strasznie sypie i tak zawiewa śniegiem,że jak rano jechałam z małym do szkoły to wycieraczki nie nadążały i drogi nie było widać Meeedzik Zdjęcia super ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Po Świętach ciężko wrócić na "dobre tory" sama objadam się sernikiem i słodyczami.Dziś w planach mam też słodyczowe obżarstwo,także proszę o baty ![]() Na wadze bez zmian,więc jest dobrze.Sama się sobie dziwię,bo mam zapał do ćwiczeń,wczoraj:
-3x30 unoszeń bioder -3x20 przysiadów -3x20 brzuszków -300 ścisków agrafką -Mel B na tyłek
|
|
#1829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się nie zrobiły może dlatego że to takie ćwiczenie na podniesienie tętna i spalanie tłuszczu a nie siłowy wysiłek
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja godziny nie wytrwam planuje jezdzic tak 4 razy w tyg, i 2 lub 3 inne cwiczenia też mi się wydaje, że nie powinny się jakoś nabudować uda
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

tylko pszenne i koniec dyskusji
- cytowanie mi wylaczylo.
tu chodzi o to, ze to zdrowsze weglowodany.

piesio to mój skarb kochany
To moja mama ma takie chore wyobrażenia. Próbowałam jej to przetłumaczyć, że to zdrowsze węglowodany po których jestem najedzona a nie że zjem białe pieczywo i po 30minutach jestem głodna
No ale jej można gadać...
Szacun! Ja bym padła jak mucha po nocce 

cwiczylam 4 tyg. i to nie codziennie, lacznie zrobilam 17 treningow
Jeszcze najgorsze jest to, że on sam jest dobrze zbudowany, maks szybko mu sie miesnie robią i mu sie wydaje, ze u mnie bedzie tak samo. I jak takiemu wytlumaczyc, że u kobiet to tak nie wyglada? :/ z drugiej strony, trochę się boję, że od rowerka mi sie te uda rozbuduja