|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
![]() tez marzy mi się czysty samochodzik, w środku niedługo jakieś żyjątko wyhoduję ![]() ![]()
![]() |
#1802 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
to ja biore za Ciebie jedno wesele
![]() no ja mam nadzieje bo 11 kwietnia wyjeżdzam ![]() a TŻ mi wczoraj powiedział, że należy mi się jakies SPA za to, że tak się mecze ze swoją praca lic. i z jego i ze musi na miejscu tam poszukać coś fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Ja tez bym poszła ![]()
#1805 |
Zadomowienie
|
Cześć !
![]() U mnie jest niestety wesele (siostry Tżta) Ciągle pada śnieeg, jak ja dojadę do szkołyy ![]()
#1806 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczęta
![]() przeleciałam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Rozeznanie
|
My mamy we wrzesniu jedno wesele u kolegi i pewnie pojdziemy, zalezy jak egzamin zawodowy bede miala.
Dziewczyny, jak przezyc wiecznie narzekajaca mame? Nie mam co narzekac, wsparcie finansowe jest, ale troche mi przykro bo nic pozytywnego nie powie, tylko a to za mloda jestes, sala nie taka (chociaz jeszcze 3 lata temu jak brat nie chcial tam robic wesela to obrazona byla, ze tam nie chce, teraz sie odmienilo), data zla, DJ zly, w ogóle to odpowiedz na wszystko "zrobisz co zechcesz nie interesuje mnie to", ale do wszystkiego komentarz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
ja mam jedno wesele we wrześniu, ale zastanawiam się, czy zaproszą mnie z tż. brat pana młodego na swoje wesele zaprosił mnie samą... jeżeli teraz będę dostanę zaproszenie bez osoby towarzyszącej, to nie pojadę w ogóle
#1809 |
Zakorzenienie
|
i dobrze też bym nie poszła. Jeśli ktoś prosi mnie na jakies urodziny bez TŻ to tez nie ide ( choć taka sytuacja zdarzyla sie tylko raz)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy, jak teraz drugi kuzyn to rozegra ![]()
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o komunie, ja dostałam pieniążki, z których później kupiłam z rodzicami telewizor do swojego pokoju (działa do dziś) byłam przeszczęśliwa...
Dziewczyny może w waszych rejonach tyle się je na weselach. Kolejne lokale które mi odpisują mają również takie samo menu. Obiad, później zimne zakąski i ciepła kolacja. Czyli w naszych rejonach to jest standard... Wszystko zależy od ceny, jeśli wyniesie nas z 9tys, wtedy możemy pomyśleć nad jakąś płonącą szynką itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
BAN stały
|
A w dupie z tym! Nie mogę się przestawić na tamto konto, nie chcę się ukrywać i udawać, że ja to nie ja, misiadelko to misiadelko i misiadelkiem zostanie! Pozdrawiam osobę, która tak bardzo interesuje się moim życiem, że przesiaduje na babskim forum , jestem fejmys
![]() Dziewczyny przyjmiecie mnie z powrotem jako mnie? Zawalę was spamem ślubnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie z kolei czasami dziwi sytuacja idąca w drugą stronę. Np 6 dań gorących. Nie wiem jaki trzeba by mieć spust żeby to wszystko zjeść ![]() Głowa do góry ![]() Dzień dobry ! Pracuję od rana, ale w południe planuję skoczyć do biblioteki i do biedronki. Choć pogoda paskudna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzieś była ![]() Witaj ponownie ![]() i kto to CI robi świństwa? mów tu a my się nim zajmiemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze przyjmujemy choć nie wiem o co poszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie jestem w stanie Was nadrobić! Wolniej, wolniej, bo nigdy licencjata nie skończę
![]() Witam nowe, witam "stare" PMki w ten zimny i deszczowo-śniegowy dzień. Nie było mnie trochę, a Wy już nowy wątek otworzyłyście. Udzielać się będę więcej po obronie, czyli jakoś w lipcu, bo póki co pocę się nad ostatnim rozdziałem dyplomówki, a potem będę się pocić nad zagadnieniami na egzamin dyplomowy. A od lipca ruszam dalej z zaproszeniami, bo mi jeszcze kilka wyszywanek zostało do zrobienia. Nic się nie zmienia. Pierścionek dalej leży pod telewizorem, ja się wściekam, a on ma to gdzieś. Czasami mam ochotę go wywalić z domu na zbity pysk. Ale mam za dobre serce :P Wszystkiego dobrego Wam życzę do razu następnego, jak się będę mogła pojawić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
BAN stały
|
Pan podgladacz - podczytywacz się na mnie czail po prostu, szantazował mnie, że mi narobi na ... (wiecie, pisałam tu o niejednej sprawie...), ale mam to w sumie w nosie, bo nie napisałam nic co nie byłoby prawdą
![]() Dzięki ![]() Normalnie w realu NIE MA Z KIM POGADAĆ O SLUBIE... Tzn. moze i by się ktoś znalazł, ale mi tak głupio poruszać temat bo wiecie jaka jestem narwana, jeszcze ktoś by mnie w kaftan wsadził czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
miesiadelko dobrze ze juz jestes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Blond forever!
|
Czesc dziewczyny,czesc Misiadelko i wypier papier podlądaczu
![]()
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2013-04-04 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas oboje jesteśmy zakręceni na punkcie samochodów więc inaczej na to patrzę ![]() ![]() Mrrr, seksik z rana jak śmietana ![]() Cytat:
![]() Ja chciałam uniknąć wtrącania się osób trzecich (głównie teściowej) i nawet jak jej się nie podoba wizja kolorowych butów, to mam to GDZIEŚ, bo MY płacimy i robimy tak jak MY chcemy i nikt się nie wtrąca. Jasne, konstruktywne sugestie zawsze są mile widziane. Ale konkretne, wnoszące coś, a nie tylko jęczenie, że wszystko nie tak ![]() Cytat:
![]() Nie poszłabym na wesele, na które zaproszono mnie samą ![]() Zresztą, nawet uważam, że nietaktem są zaproszenia: Ania Kowalska wraz z OSOBĄ TOWARZYSZĄCĄ, jeśli o danej osobie wiemy, że jest długo w związku. Przecież to chyba nie problem zadzwonić/napisać z pytaniem o nazwisko partnera. Kumpel TŻta dzwonił do niego żeby się na 100% upewnić czy mam takie jakie mam (często zdarzają się pomyłki - literówki, więc chciał mieć pewność żeby dobrze napisać). misia880 - to Ty piszesz za TŻta licencjat? ![]() misiadelko - ale co trzeba mieć w głowie żeby z zapartym tchem śledzić czyjeś posty na babskim forum? :/ i PO CO? Niektórzy to mają chyba za dużo wolnego czasu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Dotka90 dużo mu pomagam. On dużo pracuje, i nie ma zdolnosci do pisania prac :P Pomagam mu mega dużo. W sumie większość. Dostane dwa dyplomy hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
A to się dziad dobrze ustawił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zadomowienie
|
A orientuję się w nich
![]() ![]() Dam, muszę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
no udało mu się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
Uwierzycie że przyjaciel mojego Tż, z którym mieszkał przez 3 lata na studiach brał ślub jako pierwszy z naszej paczki - spotykamy się zawsze w 6 - 3 pary - 3 przyjaciele z dziewczynami, z czego on ze swoją już żoną miał najkrótszy staż...
Pamiętam jeszcze, że na naszym wspólnym pierwszym sylwestrze był z inną Panną. i jako pierwszy wyskoczył że ślubem, i mimo tego że nas (czyli mnie i dziewczyne trzeciego kolegi) doskonale znał, na niejdenym wyjeździe razem byliśmy, to na zaproszeniu na ślub mój Tż i jego kolega mieli napisane z osobą tworazyszącą. No to już jest szczyt chamstwa! nie mogłam tego przeżyć i do dzisiaj mi nie przeszło i przysiegam, ze jak będziemy zaparszać ich na wesele (a będziemy) to napisze T.K. z osobą towarzyszącą. ![]()
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Świat Katarzyny - no właśnie o takie sytuacje mi chodzi. Dla mnie to mega chamstwo
![]() My będziemy chcieli maksymalnie najwięcej zaproszeń napisać imiennych. Będziemy też pytać kto chce jakie (z najbliższych). Bo np. przyjaciółka jest krótko w związku, rozstanie się z facetem i co? Może woli z os tow ![]() Ale długie związki, zdecydowanie zaproszenia imienne ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.