|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Naprawdę Ci to przeszkadza?
|
#1802 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1803 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Imię Monika/Tomasz Nazwisko Stelmachowska/Kozłowski Zabawnie to wygląda ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
|
|
#1804 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie, jesli maja miejsce to niech sie odsuna, nie musza stac tuz obok mnie.
A co do lekcji W-F, sport uwielbiałam, to brałam udział w zawodach pływackich, to w kosza, ale lekcje wf to byla mordega. Uzeranie sie z grupka gwiazdeczek, caloroczna gra w siatkowke, wybieranie jako ostatniej, czy dwugodzinne lekcje wf na pierwszych dwoch godzinach w poniedzialek. Ech, nie znosilam tego. Prysznice mielismy w liceum. Byly to kabiny, ale uwaga BEZ DRZWI, wiec tak czy siak ktos mogl cie ogladac. Jakos nikt nie byl chetny. Dodatkowo, obecnie, na studiach, nie mam wf, ale mamy budynek sportowy i mozna zaplacic i isc sobie na jakies zajecia. Basen, pilates, zumba i wiele wiecej. Z opcji korzystaja zarowno studenci, jak i wykladowcy. Raz mialam "przyjemnosc" wpasc na moja wykladowczynie na pilates i potem przebierac sie w tej samej szatni. Jakos szybko ucieklam. Dodatkowo, w UK ogromna ilosc osob po zajeciach sportowych/basenie bierze po prostu prysznic nago, wlasnie w takich wspolnych. Po basenie jakos nie mam ochoty ogladac innych osob nago, a tu na przeciwko ciebie wyskakuje gola panna (wiek/waga bez znaczenie), a ty nie wiesz gdzie wzrok podziac, bo ona potem nago paraduje po calej szatni, aby sie ubrac. Grrr, na szczescie nie trafilam na zadna ze swoich wykladowczyn. Wiem, ze wynika to z roznic kulturowych, no ale jakos nie moge zdzierzyc tego kapania sie na go publicznie (na szczescie znam sporo brytyjczykow, ktorzy rowniez nie uznaja publicznej kapieli, wiec nie czuje sie osamotniona ).
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;40813596]Uraz psychiczny zostaje na długo Teraz już bym się w życiu nie dała namówić, ale wiadomo, w pewnym wieku potrzeba akceptacji jest silna.[/QUOTE]Miałam to samo. Zawsze byłam i jestem wybierana na końcu. W gimnazjum raczej trzymałam się z kilkoma osobami, z resztą rzadko rozmawiałam. No chyba, że coś potrzebowali. Wtedy nagle wszyscy sobie o mnie przypominali.
Edytowane przez mc266 Czas edycji: 2013-05-15 o 01:34 |
|
|
|
|
#1807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepiej jak niektóre zwlekają z ubraniem bluzki, jakby się chciały pochwalić biustem. W sumie jak mają czym, to niech się chwalą
|
|
#1808 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Umarłam, umarłam, umarłam razy trzy, nie mogę przestać się śmiać xD Cytat:
Dziwi mnie takie podejście. |
||
|
|
|
#1809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie możesz wiedzieć, jak jest u mnie w klasie.
|
|
#1810 |
|
Konto usunięte
|
Sorry, myślałam, że mowa o studiach, tam już ludzie mają trochę więcej w głowie.
Demi, Demi, jak googlałam to znalazłam to http://i.imgur.com/6Uy4QtS.jpg?1
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1813 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1814 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam traumę w szkole podstawowej jak w momencie, gdy na wfie była nieparzysta liczba osób, musiałam ćwiczyć z panem od wfu, bo byłam ostatnia w dzienniku.
I wtedy nauczyłam się podrabiać podpisy taty
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
kiedys probowalam mowic 'prosze sie odsunac, bo narusza pan moja strefe osobista', ale ze najczesciej spotykana reakcja bylo: yyyyyyyyyyyyy i NIC, korzystam ze sposobu pt. Gruzliczy kaszel. W wiekszosci dziala.Ja tez i to bez wyrzutow sumienia. Tak samo tych, co wchodza do tramwaju zanim ja wyjde. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i umyj się tu porządnie człowieku. |
||||
|
|
|
#1819 | |||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Cytat:
Szatnia to miejsce, gdzie nie ma się czego krępować, ludzie chcą się po prostu rozebrać, umyć, wysuszyć i ubrać. Analogicznie jest nie wiem, w saunie. Głupie wydaje mi się takie uciekanie "o Boże, moja wykładowczyni!" albo "o Boże, goła baba, nigdy nie widziałam gołej baby!". Już w gimnazjum byłam na wycieczce, na której była bardzo prowizoryczna łazienka - prysznic bez osłonki i kilka umywalek. Pomagałyśmy sobie, bo nie dało rady się pojedynczo umyć (słuchawka od prysznica chyba nie działała czy coś, w każdym razie pamiętam, że myłyśmy się w grzanej na kuchni wodzie), nauczycielki i uczennice - wszystkie latałyśmy w gaciach niczym się nie przejmując, bo jakby każdy chciał jak płocha dziewica umyć się w samotni i ubrać od stóp do głów, to by jedna runda trwała tygodniami, a myć się trzeba codziennie Poza tym co z tego, że bez względu na wiek/wagę? Rozumiem, że ktoś może nie odczuwać przyjemności patrząc na 60-letnią kobietę z nadwagą nago, ale to jego problem, a nie jej - ona w szatni ma prawo być nago, bo to takie miejsce gdzie higiena ma znaczenie, a nie konwenanse. Jakoś nigdy mnie żadna obca baba na tyle nie emocjonowała, żebym nie wiedziała gdzie oczy podziać... Trzeba się zająć sobą i tyle, albo wybrać sobie jakiś kącik, zasłonić się ręcznikiem i nie patrzeć/nie pokazywać się. Nie mam pojęcia co jest złego w nagości w szatni, w dodatku nawet nie koedukacyjnej żeby to było kontrowersyjne.
|
|
|
#1820 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Bo nie jestesmy do tego przyzwyczajeni. Poza tym, jak juz niejednokrotnie w tym watku pisano, jest problem z rozroznieniem nagosci i nagosci 'erotycznej' (nie wiem jak to napisac, wiecie o co chodzi).
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1821 | |
|
sissy that walk
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
No nie jesteśmy, ale można by było zacząć się przyzwyczajać. Niestety mało kto jest chętny, nagość to nadal dla nas tylko we własnej łazience i w seksie. Ja nie jestem jakimś pasjonatem i nie chciałabym widywać nagich ludzi na ulicy, nie bywam na plażach nudystów albo w podobnych miejscach. Ale niektórzy się wstydzą nawet rozebrać u lekarza albo właśnie w szatni, żeby zadbać o swoje zdrowie i higienę. To jest dla mnie jakiś rodzaj robienia z ciała narzędzia do seksu - tylko w łóżku i tylko z partnerem można być nago, bo jak ktoś obcy zobaczy kawałek naszego cycka to najpewniej padnie na zawał.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-05-15 o 08:45 |
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie cierpie jak ktos zamiast stanąc w przyzwoitej odległości w kolejce prawie wchodzi mi na plecy.
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#1823 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
I to jest przerazajace. Kolezanki syn chodzi kilka razy w tygodniu na treningi. Tylko 3 chlopcow na 20 bierze prysznic. Reszta wychodzi i smierdzi w drodze do domu. Fuj. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1825 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-05-15 o 12:07 |
||
|
|
|
#1826 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
. Ja się oczywiście z Tobą zgadzam, na szczęście w co większym fitness clubie w Poznaniu świecenie cyckiem czy tyłkiem w szatni nie gorszy, bo każdy zajmuje się swoim(i) .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2013-05-15 o 10:52 |
|
|
|
|
#1827 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Bobra?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos wątków, widzę na liście na dole, ze powstał nowy wąteczek na moim di mołst fejwrit podforum - ile wypiłaś przez cały dzien. I tak zastanawiam się, czy pomidorowa się liczy, bo nie chciałabym popsuć posta ;/
|
|
#1829 |
|
Rozeznanie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40817990]Who knows what it might have become. A doctor? A lawyer? A DARK WIZARD? - piękne
U mnie w większości wypadków to dobieranie drużyn polegało na: odlicz. Ale zdarzało się, że to kapitanowie, czyli klasowe gwiazdeczki, wybierali zawodników. Nie zawsze byłam wybierana ostatnia ale zawsze byłam w końcówce. Moja samoocena w tym okresie leżała i powoli zdychała [/QUOTE]Mnie tylko w kwadranta (dziwi mnie ten sport - żeby za OT znowu mnie siakaś osoba nie posłała do stu diabłów) wybierali na początku, tym samym sposobem, co u Ciebie. Chociaż w obsłudze kija od młodości mam talenta! |
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Ja chodzę na fitness, do budynku gdzie to się odbywa mam kilka kroków i też się po ćwiczeniach nie kąpię, tylko wracam do domu i dopiero w domu na spokojnie. No i nie śmierdzę jakoś
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

Ale ja jestem strasznie wrażliwa na punkcie swojej sfery osobistej.
).

kiedys probowalam mowic 'prosze sie odsunac, bo narusza pan moja strefe osobista', ale ze najczesciej spotykana reakcja bylo: yyyyyyyyyyyyy i NIC, korzystam ze sposobu pt. Gruzliczy kaszel. W wiekszosci dziala.
.