|
|
#1801 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Treść usunięta
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
rosette, na upartego bym cos z ccc wybrala
|
|
|
|
#1803 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
to ze meskie to mi nie przeszkadza
ale tak mowie, buty jak byty bez efektu łał! i nie mam pomyslu gdzie by mozna podjechac, w deichmanie nie kupie nic na pewno bo tam na moja stope butow nie ma ale mam kupon -20, do orseja chyba podjade zobaczyc co maja ladnego
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio prawie się poryczałam i już szukałam na męskim, ale w końcu w deichmannie znalazłam coś pasującego na moją stopę.A szukałam butów do auta (prawko robie) |
|
|
|
|
#1806 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny.
dzis bylo niestety gorzej. padalo i mielismy jechac autobusem ale autobus nie jechal tak jak byli w rozkladzie napisane. wiec wzielam wozek i poszlism. tomek w polowie drogi zaprotestowal i zwial mi z wozka ze on nie idzie do przedszkola. za nic nie chcial isc musialam go.niesc pchac wozek i trzymac parasol. w przedszkolu nie chcial nawet wejsc pani zabrala go na sile. mam dzis dosc..... |
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
My nie dawno wrocilismy z pierwszej muzycznej klasy Domino. Było rewelacyjne! Pysiu wniebowzięty spiewal , tanczyl , gral na instrumentach Było ponad 25 dzieciakow ( pare bobaskow i kilkoro 2-3 latkow ) a tak to same dzieciaki w wieku Domino. Nauczyciel pieknie gra na gitarze i prowadzi bardzo interesująco klase. Także nie zaluje ze się zapisaliśmy ( dzisiaj była klasa za darmo ) żeby rodzice mogli zobaczyć jak to wygląda.
|
|
#1809 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się spotkanie udało? Cytat:
Cytat:
![]() jak Patryk? Lepiej się czuje? Ja też mam nadzieję że się wdrozysz! ![]() jak Ci idą jazdy? Powodzenia! Cytat:
![]() Za butami też się rozglądam i nico! Napiszę może na pw żeby nie zdradzać za dużo. Czas mi się nie zgadza ![]() Cytat:
Myszko powodzenia w przedszkolu! Bądź silna! Tomkowi będzie się tam podobać. Zobaczysz! Agnes witaj! Cieszę się ze u Ciebie ok! Odzywaj się koniecznie! Ktosik, Scio, Rossi Win jest najlpeszy na świecie! Uwielbiam ten rodzaj mężczyzn ![]() Rosi Ty sobie przypomnij kto, ja chcę go zobaczyć ciekawa jestem czy mamy podobne wyobrażenia Wina![]() Witajcie, ostatnie dni wycięte z życiorysu. W poniedziałek bylam zupełnie wycieta. już dawno tak źle się nie czułam. Psychicznie była makabra. Wczoraj i dzisiaj praca mnie wyeksplotowala.a teraz tz poszedł na kosza a ja się luzuje ![]() zamówiłam nam prezenty na rocznice na iperfumy. Wszystko super tylko wpisując kod pocztowy (który pisze codziennie po kilka razy) się machlam i moja paczka krąży po Trzebini mam nadzieję że jutro kurier do mnie zawita bo już się nie mogę doczekać ![]() Witajcie!
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Miałam litanie napisaną, ale mi zeżarło ![]() Z nowości to byliśmy szukać dla męża kurtki, ceny nas powaliły i chyba w niedzielę odwiedzimy jeszcze Tuszyn ![]() A i nie pisałam Wam, ale z tydzień temu małż mi spadł ze schodów, w plecach go boli, a w ogóle w piątek byliśmy na ip... wtedy go bolało bardzo. No ale z dnia na dzień lepiej więc bardzo się cieszę. |
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Ana coś pecha masz skoro tutaj też Ci zrzarło litanię...
![]() Zdrowia dla męża!
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu
jazdy pierwsze 6 godzin całkiem nieźle, a wczoraj masakra (fakt że poszłam przeziębiona i ledwo na oczy widziałam), aż zwątpiłam czy się do tego nadaje.
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się ze Ci się podoba a niepowodzeniami się nie przejmuj! Zapominaj szybko i do przodu! ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Rossi wysłałam Ci priv, ale jak jeszcze nie przeczytałas to wstrzymaj się z czytaniem bo nie chce Ci zdradzić za wiele
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko to taki dzień po prostu, gdy wszystko składa się przeciwko Tobie...
Guciu bidulko! Oby prezent jutro dotarł! Żabcia cieszę się, że Dominik zadowolony z zajęć My też z Marcelinką chodzimy na zajęcia dla maluszków, śpiewamy, tańczymy, bawimy się, super sprawa W przyszłym tygodniu będziemy malować farbami, już widzę ten sajgon![]() Ana zdrówka dla męża Scio powodzenia na kursie |
|
|
|
#1815 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no zjadło... miałam ładnie zacytowane mąż wpadł po pracy że jedziemy i wyłączyłam komputer ![]() dziękuję |
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Rossi fajnie że obie zwrocilysmy na to samo uwagę
![]() szkoda że aktor nieznany! Ana to nie zrzarło a sama sobie skasowalas gapo!
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(oni po 20 lat mają). W sobotę zabrałam ich na starówke, a pózniej na impreze (okazało się, ze ja jeszcze mogłam tanczyć, a oni zmęczeni już chcieli do domu - ale ze mną wszystkie impry się tak kończą), w ndz pojechalismy do moich rodziców, resztę dnia mieli dla siebie, bo ja musiałam pilnie spotkać się z kumpelą, która była w kryzysie po rozstaniu z facetem. W poniedziałek młodzież wysłałam na starówkę, do kina - ja musiałam zregenerować się po pracy, a póżniej zabrałam ich na kręgle (nigdy nie byli). Wróciliśmy koło pólnocy, a ja rano ledwo mogłam się podnieść. Ogólnie byłam wymęczona, jednak goście i praca nie idą w parze. Ale dzięki temu, że to fajne osoby jakoś dałam rade. Oni przyzwyczajeni do nic nie robienia i spania do 11-12 byli zszokowani skad na wszystko biorę siły ![]() A skad u Ciebie psychiczna makabra? Już lepiej? Jakie perfumy zamóiwłaś? Cytat:
Cytat:
![]() Marta jak Patryk? Myszko na pewno będzie lepiej, takie kryzysy się zdarzają. Nie odzywałam się po byłam zabiegana i wymęczona. A zaczęło się najgorsze w pt - szef ładnie mnie załatwił, a później po stresie musiałam się regenerować. Następonie wizyta kuzynki i tak jakoś zleciało do dziś. Czas nie ma litości, ale z drugiej strony dobrze, coraz bliżej mam do męża
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
India o to młodzież Cię wymęczyła
![]() Tak mąż poobijany, do tego spadł ze schodów takich obłożonych w płytkach, zakończonych takimi listwami i to zjechał z półpiętra całego.... Baliśmy się że kręgosłup uszkodzony.
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
India ale miałaś przedłużony weekend! Wow!
Super! i nie dałaś młodym szans na imprezie!! To lubię!!!psychiczna makabra z powodu @. Ja co miesiąc czuję się bardzo źle podczas miesiączkowania. Nie dość, że brzuch mnie boli to jestem rozbita psychicznie i tym razem było tak samo tylko bardziej. Czasami się zdarza... wiesz, jak na "cześć" prezesa reagowałam łzami to już grubo było nie tak ![]() zamówiłam dla męża joop home (zapach który zdecydowanie został dla niego stworzony. Idealnie zgrywa się z jego ph i trzyma się na nim dniami ) a dla siebie burberry london oryginal - uwielbiam te perfumy. Mocny, niełatwy zapach - genialny I jeszcze tusz do rzęs sobie wzięłam. tak przy okazji ![]() Witajcie!
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
to zaszalas z perfumami.
moze wez ty jakies leki na te rozbicia bierz tak noe moze byc ![]() Scio powodzenia!!!!! samochod jest prosty w obsludze, gorzej zdac teraz prawko, ale w koncu kazdy zda
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-09-12 o 09:44 |
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co że tester i mogą być bez pudełka - jak ta cena jest powalająca (w sklepie za 30ml dawałam 140zł...) a męża też były tańsze, rok temu kupowałam za 220zł, a teraz za niecałe 100zł. Mam tylko nadzieje, że przesyłka dzisiaj dotrze i wszystko będzie ok!ale co brać? psychotropy ![]() ![]() żarcik, nie wiem co mogłabym brać. Chyba wolę nie... sama nie wiem
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-09-12 o 09:45 |
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
testery sie dluzej trzymaja nawet
![]() jakies ziolowe cos, pogadaj z ginem
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dopija mnie to przedszkole. z kazdym dniem jest coraz gorzej zamiast lepiej. na slowo przedszkole tomek zaraz placze, mowi ze mu sie.nie podoba, ze nie cce isc. zaprowadzam go na sile i zostawiam na sile.....juz mnie to przytlacza troche. w przedszkolu bawic sie nie chce ...wiem ze on ma trudny charakter jak tak samo reagowalam ale czy to bedzie lepiej....
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz!
![]() może faktycznie pogadam. Jakoś nigdy nie zwracałam na to większej uwagi. Ale najpierw muszę pomyśleć o zmianie gina. coś mi ta kobieta ostatnio nie do końca leży. Teraz jeszcze pójdę, bo tabletki mi się skończyły, ale będę musiała się chyba za kimś innym porozglądać.
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
myszka przyzwyczai sie
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko cierpliwości! Dzisiaj jest dopiero 3 dzień. Zobaczysz, przyzwyczai się i jeszcze mu się tam spodoba!
Bądź silna! dacie radę! Na pewno!
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja przyszłam tylko złożyć życzonka U mnie nic nowego, na antybiotyku jestem- chora. Za tydzień ruszamy do kraju i zostaję tam na jakiś czas A za 5 dni idę do ortopedy z tym moim nieszczęsnym palcem, mam nadzieję, że coś wymyśli ![]() Śliweńka, Gucia Wszystkiego Najlepszego z okazji 4tej rocznicy ślubu! Dużo miłości i cierpliwości
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette tez o tym myslalam ale mam takie zboczenie ze uwielbiam kupowac ksiazki (niektorzy torebki buty etc.. a ja ksiazki..) i nie moge sie przemoc by isc do biblioteki i pozyczyc
bardziej kombinuje zeby je wyhaczyc wszystkie! nawet komplety na allegro ogladam ![]() ![]() ale ze meble do 2-3 tygodni maja byc wiec trzeba za nie zaplacic.. trzeba splacic mame (auto).. wiem mamy troche czasu ale jednak wolalabym to zorbic wczesniej niz pozniej bo nie lubie miec dlugow rodzinnych.. to jeszcze czuje pismo nosemze jakies 2 wesela przede mna i to siostra i kuzynka.. a jeszcze duzy pokoj chcialabym odswiezyc (pomalowac na ten sam kolor) i polke na ksiazki i szaweczke kolo lozka i 2 lapmy... hahahaha wiec chyba musze isc do biblioteki ![]() ![]() albo poprosic wszytskich o kase na uodziny! ![]() i wtedy sobie kupic ![]() ![]() ![]() kliwia kroj nie przemawia bo lubie duze worki ale kolory!! malina ![]() ![]() ![]() Rosette ja czasem sie zastanawiam nad tkmaxx dla mnie po obnizce obnizki niektore ceny sa z kosmosu.. nie kumam tego ostatnio widzialam swietna koszule dla Patryka!! za 75zl! no halo!myszka spokojnie, szczerze to jak na niego i wasze zazylosci to i tak idzie wam cudownie!!' zaaaabcia super!!! Gucia dziekuje ze dogorywalas ze mna ![]() a Pat szaleje, mam ochote go wyslac do przedszkola wiec pewnie zdrowieje jutro idziemy na kontrole. super cena perfum! india ale intensywanie ![]() odpoczywaj a Pat juz lepiej juro kontrola ![]() Gucia a ja chyba jeszcze z 1.5 tygodnia do okresu jak wszytko bedzie ok ![]() ![]() Sciooo powodzenia na jazdach!! a ja wczoraj mialam dzien - najpierw przyszla ciocia z moja mama, fajnie bylo ale troche sie poczulam jako dupa a nie piekarka ciast.. maz za to stanal dzielnie po mojej stronie i jestem w szoku jak on mnie potrafi obronic ![]() ![]() bo ja sie tylko smialam i nie mialam ochoty wchodzic w rozmowe ![]() potem przyszla moja przyjaciolka i wypilysmy wspolnie herbate a potem zapoakowalam sie w auto, zabralam ciasto swieczke i zapalnicze, zgarnelam przyjaciolke z winem, druga z lodami i pojechalysmy do kolejnej gwizdy ktora miala wczoraj urodziny zrobic jej nalot oczywiscie nic nie wiedziala, planowala caly dzien sprzatac (bo maz sluzbowo wyjechal) i tu taki suprajs za to wrocilial wieczorem z poprawionym humorem ![]() ide pisac maile ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- sliwienka leine i Gucia milosci wytrwalosci i samych cudownych chwile!! myszka ale ty nie nastawiaj sie nie marudz tylko zakasaj rekawy i prowadz.. u mojej przyjaciolkki sa dzieci ktore rycza od 2 wrzesnia non stop caly dzien.. jeden chlopiec non stop. ok mamie jest przykro ale kurde jaks ie dziecko teraz nie nauczyc to wiesz jaki bedzie mialo klopot jako 5 latek? a w zerowce jak bedzie ryczec to dzieci chodzace beda na niego patrzec juz troche jak na ciamajde..a w szkole ryczace 7 latki to nie jest fajny widok.. zreszta skoro wiesz ze twoj charakter jest ciezki i utrudnia wspolzycie to rob wsyztsko zeby charakter Tomka byl inny. i wvbrew pozorom 1 dzien jest najlepszy potem jest gorzej bo dzieci sie orientuja ze to tak bedzie. potem kazdy poniedzialek jest z dupy etc.. spokojnie tylko sie nie poddaj!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-09-12 o 10:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

chyba podjade zobaczyc co maja ladnego 

ostatnio prawie się poryczałam i już szukałam na męskim, ale w końcu w deichmannie znalazłam coś pasującego na moją stopę.

i to zjechał z półpiętra całego.... Baliśmy się że kręgosłup uszkodzony.