|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
Powinnam dostać medal - przeczytałam od początku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry;-)
Przepraszam, że mnie wczoraj nie było, ale pojechaliśmy po kolejne łowy do sklepów i do kina. Wczoraj Maja była nader aktywna, kopała i pływała ![]() Mam do Was pytanie, jakie butelki kupujecie? Ja chciałam kupić Avent, ale babka ze Smyka powiedziała, że Avent jest do ![]() Witamy z Mają w 25 tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym to Witam! Ile żeście spisały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak na pewne 100% to tak.Zawsze jest jakie prawdopodobieństwo pomyłki ![]() Cytat:
![]() ZŁOTY!!!! Cytat:
![]() O butelkach już pisałyśmy tutaj,dziewczyny biorą avent,dr brown,tt. Kupowaliście coś dla malucha? ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- a tak w ogóle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Wtajemniczenie
|
Witamy się dziś
![]() ![]() dobrze ze pranie chociaż do pralki włożyłam, ale muszę jeszcze ogórki zrobić a tak mi się nie chceeeeee. Kopnijcie mnie , może mi się zachce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamu
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale dzisiaj upał :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamu
Planuję dziś wyciągnąć męża na sklepy dziecięce, ale ciężko mi się myśli, na jakich ulicach u nas w Tarnowie są takie sklepy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Rozeznanie
|
my się też z tego teraz śmiejemy
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() chyba mu każę basen ogrodowy jednak rozłożyć i będę tam leżeć cały weekend ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- A muszę się pochwalić że zrobiłam pierwsze zakupki dla księżniczki. Zamówiłam w zara online bluzeczki skarpeteczki i rajstopki nie mogłam się pohamować. A wczoraj w cubusie kupiłam sweterek, turkusowe spodenki i body w kwiatuszki wszystko po 9,9. jak dorwę aparat to cyknę zdjęcie. Na tym na razie chyba skończę bo starszemu muszę książki kupić do 4 klasy, plecak nowy bo mu się zniszczył to już się spory wydatek szykuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Rozeznanie
|
oczywiście brałam większe z myślą o cieplejszych dniach w przyszłym roku
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Rozeznanie
|
właśnie kochana uważaj z tym wentylatorem bo możesz się rozchorować od niego albo cie uszy zaczną boleć
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
te brałam maleńkie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam oglądać rzeczy dla dzieciaczków, są przesłodkie
![]() Gdyby nie to że mam już tyle rzeczy na Jaśka że większości pewnie mu nie założę to latała bym po lumpkach i kupowała jakieś śliczności ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Zastanawiam się od rana co tu taka cisza dziś, a przecież dzisiaj sobota... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Dzien dobry
![]() Co tam u Was? Widze ze upaly ppszly do PL , u mnie w koncu idealnie 25 stopni ![]() Tz poprawia dywan w malutkim pokoiku I Od poniedzialku ruszam z rozkladaniem wszystkiego. I tu mi wczoraj sie myslowka wlaczyla , nie za wczesnie ? Wogole to mam miec dzis nalot mojej wielce przyjaciolki, ciekawe czy sie raczy zjawic? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się poszczęściło że mojego TŻta siostry mają synów i córkę więc mam ciuszki i z dziewczynki i z chłopaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Joł joł
![]() Tez sie ciesze ze mam ubranka bo bym krocie na nie wydala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w takie dni jak dzisiaj nie da sie normalnie funkcjonowac :/ wystarczylo ze odkurzylam cala gore i leje sie ze mnie strumieniami... teraz przydalby sie zimny prysznic
![]() Moja tesciowa ma przedwojenny odkurzacz i musialam odkurzac na kolanach i mnie kregoslup zabolal do tego stopnia ze sie musialam polozyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek!
Ale u nas duszno, aż nie ma czym oddychać. Wstałam dzisiaj w bardzo złym humorem, a to przez mojego męża - pojechaliśmy wieczorem do jego brata na pieczonki i grilla, miało być tylko piwko, ale chłopom było mało i poprawili jeszcze wódką. Nawalili się jak szkopy, ledwo mówili, chodzili na czworaka, no cudnie po prostu. Dobrze, że mój jeszcze ostatkiem sił wsiadł do samochodu posłusznie i sam położył się do łóżka więc nie musiałam się z nim szarpać. Teraz jest taki milutki, ale i tak jestem strasznie zła. ![]() ![]() Nadrobiłam Was dziewczynki z trudem. ![]() Ubranka dla dziewczynki piękne! Uwielbiam oglądać takie malutkie, śliczniutkie rzeczy! Póki co lecę zrobić ciasto i sałatkę. Zapraszam po południu na jedzonko i kawkę. ![]() Buziaki! Aaaaa i dostałam dzisiaj rano od koleżanki linka z filmikiem, po którym ryczałam prawię godzinę i nadal nie mogę do siebie dojść. Jak można być tak nieodpowiedzialnym!? http://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM Edytowane przez Miss Triss Czas edycji: 2013-07-27 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |||
Zadomowienie
|
Witam się po nadrobieniu od wczoraj
![]() Widziałam, że był temat ubioru - ja jak większość lepiej się czuję w obcisłych rzeczach. W luźnych wyglądam jak wieloryb! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To teraz czas na sprawozdanie z wczorajszej wizyty. Dzidzia zdrowa, serduszko ok, żołądek, wątroba wszystko ok. Waży prawie 500 gr i mierzy 20 cm. No i na 99% dzidzia jest... dziewczynką ![]() Czyli nie zawiodła mnie intuicja jednak. Teraz w takim razie będzie myślenie co z imieniem, bo mieliśmy dla chłopaka a dla dziewczynki nie. Minus taki, że dostałam Furagin, bo mocz wyszedł kiepsko (muszę skontrolować to za jakieś 2 tyg) i minimalną dawkę Fenoterolu z powodu lekko stawiającego się brzucha. Tak w ramach ostrożności (niestety ale ma on nieprzyjemne skutki uboczne: kołatanie serca, duszności, trzęsienie się rąk - mi na razie tylko trzęsą się ręce, ale i tak jest to nieprzyjemne). No i zakaz przytulanek z mężem. I jeszcze takie pytanie do Was: w którym tygodniu miałyście robione badanie 3d, o ile w ogóle miałyście?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Basiaaaaaa jak tam??? o ja Cie.... a ja dzisiaj zaczęłam 22 tc ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- idę sprzątać dalej i opiekać kalafior ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
![]() Mąż mnie poinformował, że dziś przed 15 nie wychodzimy z pokoju bo są kwalifikacje do f1 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na Wałowej nie byłam sto lat nie wiem czy tam są jakieś sklepy. ewentualnie Świt,Pepco w Zenicie. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() Piękne ciuszki,przypomniałaś mi o Zarze online,dzięki ![]() domi wentylator dobry na takie upały,ale kurcze przeziębiona jestem i boję się o zatoki. Ale włączę żeby się chociaż na chwile powietrze zmieniło ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() A jednak nie spałam cała noc, mały zasnął dopiero koło 22 ale tak kopał miał tak niespokojny sen że bałam się że albo mi zaraz z łóżka zleci albo mnie kopnie w brzuch, co by się stało gdybym nie odwróciła się tyłem ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Ja mam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3d miałam robione w 22 tygodniu ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() No właśnie Basiaa daj znać ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.