|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
|
|
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
Powinnam dostać medal - przeczytałam od początku
|
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry;-)
Przepraszam, że mnie wczoraj nie było, ale pojechaliśmy po kolejne łowy do sklepów i do kina. Wczoraj Maja była nader aktywna, kopała i pływała ![]() Mam do Was pytanie, jakie butelki kupujecie? Ja chciałam kupić Avent, ale babka ze Smyka powiedziała, że Avent jest do Witamy z Mają w 25 tygodniu |
|
|
|
#1804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wybrałam Avent, bo nie znam matki, która była by NIEzadowolona! ale to rzecz indywidualna, a pytałas o Aveny, czy Avet natural? bo roznia sie tam smoczki...Poza tym to Witam! Ile żeście spisały
|
|
|
|
|
#1805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak na pewne 100% to tak.Zawsze jest jakie prawdopodobieństwo pomyłki ![]() Cytat:
za tydzieńZŁOTY!!!! Cytat:
![]() O butelkach już pisałyśmy tutaj,dziewczyny biorą avent,dr brown,tt. Kupowaliście coś dla malucha? ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- a tak w ogóle |
|||
|
|
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamy się dziś
ale mam dziś lenia, za nic się zabrać nie potrafiędobrze ze pranie chociaż do pralki włożyłam, ale muszę jeszcze ogórki zrobić a tak mi się nie chceeeeee. Kopnijcie mnie , może mi się zachce
|
|
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamu
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
pobudzam z tasaczkiem ![]() Ale dzisiaj upał :/ |
||
|
|
|
#1809 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamu
Planuję dziś wyciągnąć męża na sklepy dziecięce, ale ciężko mi się myśli, na jakich ulicach u nas w Tarnowie są takie sklepy?
|
|
|
|
#1810 | |
|
Rozeznanie
|
my się też z tego teraz śmiejemy
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() chyba mu każę basen ogrodowy jednak rozłożyć i będę tam leżeć cały weekend ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- A muszę się pochwalić że zrobiłam pierwsze zakupki dla księżniczki. Zamówiłam w zara online bluzeczki skarpeteczki i rajstopki nie mogłam się pohamować. A wczoraj w cubusie kupiłam sweterek, turkusowe spodenki i body w kwiatuszki wszystko po 9,9. jak dorwę aparat to cyknę zdjęcie. Na tym na razie chyba skończę bo starszemu muszę książki kupić do 4 klasy, plecak nowy bo mu się zniszczył to już się spory wydatek szykuje. |
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mojego TŻta na górze nie da się wysiedzieć, mamy okna pozasłaniane, wyzamykane a mimo to nagrzewa się i to baaaaaaaaardzo... Mam wentylator który niewiele daje, póki co doprowadził mnie do bólu głowy
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
oczywiście brałam większe z myślą o cieplejszych dniach w przyszłym roku
|
|
|
|
#1813 |
|
Rozeznanie
|
właśnie kochana uważaj z tym wentylatorem bo możesz się rozchorować od niego albo cie uszy zaczną boleć
|
|
|
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1815 |
|
Rozeznanie
|
te brałam maleńkie
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam oglądać rzeczy dla dzieciaczków, są przesłodkie
Gdyby nie to że mam już tyle rzeczy na Jaśka że większości pewnie mu nie założę to latała bym po lumpkach i kupowała jakieś śliczności ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Zastanawiam się od rana co tu taka cisza dziś, a przecież dzisiaj sobota...
|
|
|
|
#1817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Dzien dobry
Co tam u Was? Widze ze upaly ppszly do PL , u mnie w koncu idealnie 25 stopni Tz poprawia dywan w malutkim pokoiku I Od poniedzialku ruszam z rozkladaniem wszystkiego. I tu mi wczoraj sie myslowka wlaczyla , nie za wczesnie ? Wogole to mam miec dzis nalot mojej wielce przyjaciolki, ciekawe czy sie raczy zjawic? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się poszczęściło że mojego TŻta siostry mają synów i córkę więc mam ciuszki i z dziewczynki i z chłopaków
|
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Joł joł
![]() Tez sie ciesze ze mam ubranka bo bym krocie na nie wydala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w takie dni jak dzisiaj nie da sie normalnie funkcjonowac :/ wystarczylo ze odkurzylam cala gore i leje sie ze mnie strumieniami... teraz przydalby sie zimny prysznic
.Moja tesciowa ma przedwojenny odkurzacz i musialam odkurzac na kolanach i mnie kregoslup zabolal do tego stopnia ze sie musialam polozyc |
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek!
Ale u nas duszno, aż nie ma czym oddychać. Wstałam dzisiaj w bardzo złym humorem, a to przez mojego męża - pojechaliśmy wieczorem do jego brata na pieczonki i grilla, miało być tylko piwko, ale chłopom było mało i poprawili jeszcze wódką. Nawalili się jak szkopy, ledwo mówili, chodzili na czworaka, no cudnie po prostu. Dobrze, że mój jeszcze ostatkiem sił wsiadł do samochodu posłusznie i sam położył się do łóżka więc nie musiałam się z nim szarpać. Teraz jest taki milutki, ale i tak jestem strasznie zła. Jak mnie ktoś dzisiaj wkurzy to oberwie mu się ... A najgorsze jest to, że dzisiaj jego brat ma do nas przyjechać. Nie zdzierżę jak dzisiaj też się nawalą. Nadrobiłam Was dziewczynki z trudem. za tygodnie, udane wizyty i piękne brzuszki!Ubranka dla dziewczynki piękne! Uwielbiam oglądać takie malutkie, śliczniutkie rzeczy! Póki co lecę zrobić ciasto i sałatkę. Zapraszam po południu na jedzonko i kawkę. ![]() Buziaki! Aaaaa i dostałam dzisiaj rano od koleżanki linka z filmikiem, po którym ryczałam prawię godzinę i nadal nie mogę do siebie dojść. Jak można być tak nieodpowiedzialnym!? http://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM Edytowane przez Miss Triss Czas edycji: 2013-07-27 o 11:29 |
|
|
|
#1823 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam się po nadrobieniu od wczoraj
Widziałam, że był temat ubioru - ja jak większość lepiej się czuję w obcisłych rzeczach. W luźnych wyglądam jak wieloryb! Cytat:
Cytat:
ale to zależy jak się będzie dziecko układało, bo być może po prostu jak się będzie zbliżać termin to zostanę już u rodziców. Sama nie wiem jeszcze.Cytat:
To teraz czas na sprawozdanie z wczorajszej wizyty. Dzidzia zdrowa, serduszko ok, żołądek, wątroba wszystko ok. Waży prawie 500 gr i mierzy 20 cm. No i na 99% dzidzia jest... dziewczynką ![]() Czyli nie zawiodła mnie intuicja jednak. Teraz w takim razie będzie myślenie co z imieniem, bo mieliśmy dla chłopaka a dla dziewczynki nie. Minus taki, że dostałam Furagin, bo mocz wyszedł kiepsko (muszę skontrolować to za jakieś 2 tyg) i minimalną dawkę Fenoterolu z powodu lekko stawiającego się brzucha. Tak w ramach ostrożności (niestety ale ma on nieprzyjemne skutki uboczne: kołatanie serca, duszności, trzęsienie się rąk - mi na razie tylko trzęsą się ręce, ale i tak jest to nieprzyjemne). No i zakaz przytulanek z mężem. I jeszcze takie pytanie do Was: w którym tygodniu miałyście robione badanie 3d, o ile w ogóle miałyście?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
medal się należy ale mam nadzieję że wystarczy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
za wizytę i za wynikiBasiaaaaaa jak tam??? o ja Cie.... a ja dzisiaj zaczęłam 22 tc ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- idę sprzątać dalej i opiekać kalafior
|
|||
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
gratuluję, oby wyniki się szybko poprawiłyMąż mnie poinformował, że dziś przed 15 nie wychodzimy z pokoju bo są kwalifikacje do f1 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na Wałowej nie byłam sto lat nie wiem czy tam są jakieś sklepy. ewentualnie Świt,Pepco w Zenicie. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() Piękne ciuszki,przypomniałaś mi o Zarze online,dzięki domi wentylator dobry na takie upały,ale kurcze przeziębiona jestem i boję się o zatoki. Ale włączę żeby się chociaż na chwile powietrze zmieniło ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1827 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() A jednak nie spałam cała noc, mały zasnął dopiero koło 22 ale tak kopał miał tak niespokojny sen że bałam się że albo mi zaraz z łóżka zleci albo mnie kopnie w brzuch, co by się stało gdybym nie odwróciła się tyłem Więc noc czuwania. Wstał już o 4! Potem przysnął a ja już nie..i tak od 7 już KONKRET.Obawiam się że ostatni raz zgodziłam się przypilnować bratu synka bo już kolejny raz w ciąży tego nie zniose..Teraz mi zasnął mam nadzieje że pośpi chociaż godzinkę..a ja muszę się szykować na gości tzn.posprzątać to co było posprzątane wczoraj ale dziś już tylko jest huragan Starałam się Was podczytywać ale nie wiem czy wszystko zrozumiałam, przyznam że dziś to nawet literki przed kompem mi się rozmazują![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za kolejne tygodnie
|
||||
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
basen masz?
|
|
|
|
|
#1829 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Ja mam zapraszam nad jezioro tez blisko ale woda brudna |
||
|
|
|
#1830 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3d miałam robione w 22 tygodniu ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() No właśnie Basiaa daj znać ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

ale to rzecz indywidualna, a pytałas o Aveny, czy Avet natural? bo roznia sie tam smoczki...
żeby przeszło

za tydzień
pobudzam z tasaczkiem 

Jak mnie ktoś dzisiaj wkurzy to oberwie mu się ... A najgorsze jest to, że dzisiaj jego brat ma do nas przyjechać. Nie zdzierżę jak dzisiaj też się nawalą.