![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Miminek u mojego synka w żłobku też wszystkie dzieci zakichane, kaszlące. Mój też. Codziennie boję się, że uwagę mi zwrócą, że dziecko w takim stanie oddaję, że nie przyjmą (jak w prywatnym) a tu nic. Dopiero ostatnio usłyszałam, jak opiekunka rodzicowi innego dziecka zwraca uwagę na kaszel. No ale to już kaszel gruźliczy był.
![]() Z jednej strony katar i kaszel to nie choroba, a z drugiej miło by było, żeby zdrowe dzieci nie zarażały się od chorych. Opiekunkom jest to na rękę. Jak się dzieciaki porządnie rozchorują, to miesiąc absencji murowany, czyli mniej roboty dla nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Ale nadgoniłyście z topikiem...
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dziewczyny czytalam wiele sceptycznych opinii co do pappa, jesli sie nie myle to to tylko badania statystyczne, nie majace wiele wspolnego ze stanem faktycznym a jedynie obliczenia wielkości prawdopodobieństwa roznych chorób biorąc pod uwagę przeróżne dane. mnie lekarz dal skierowanie zebym w 11 tygodniu sobie to zrobila ale nie na fundusz... i mam dylemat czy robic czy odlozyc te kase na cos pozyteczniejszego... rączka rączkę myje i polecił mi jakiegoś świetnego specjaliste ale przestrzegł 300-400 zł :OOO za pappa krew i usg te szczegółowe. santom jesteś dla mnie ogromnie dobrym świadectwem i z ciekawoscią będę śledzić Wasze perypetie - przezywam to samo i dajesz mi ogromną nadzieję ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-09-25 o 12:18 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za każdą pomoc będę ogromnie wdzięczna. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Rozumiem, że rodzice pracują i katarek nie jest powodem żeby rezygnować z przedszkola, ale do jasnej choinki silny kaszel i zielone gile moim zdaniem już tak. Nikii ![]() Kochane, tak jak pisałam- jeżeli jesteście w stanie pomóc mi z ankietami to proszę o maila na priv. Nie jestem w stanie w całości wrzucić ankiety na ankietkę dlatego muszę przesłać ją w pliku wordowskim. Za każdą pomoc bardzooooooo bardzooooo dziękuję. Ankieta dotyczy cukrzycy. Dzisiaj na obiad ogórkowa ![]() ![]() Edytowane przez Miminek Czas edycji: 2013-09-25 o 12:55 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Seleniti mocna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
I proszę Was oszczędzajcie się jak tylko się da, bo wystarczy tylko chwila, a może dojść do pogorszenia naszego pięknego stanu, czego żadnej z Was nie życzę. I życzę Wam zdrowych ciąż, niech nasze fasolki rosną w siłę i rozwijają się wzorowo :-* trzymam kciuki za Was wszystkie :-* Mam nadzieje że wyjdę stąd w piątek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-09-25 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że niedługo będę mogła do Was oficjalnie dołączyć ![]() ![]() ![]() ![]() Póki co będę Was podczytywać a jak wszystko pójdzie dobrze to za jakieś dwa tygodnie pewnie najwcześniej wybiorę się do doktorka po więcej szczegółów ![]() ![]() Widzę, że dolegliwości ciążowe już nieźle dają się we znaki ![]() ![]() ![]() W 1 trymestrze nie miałam żadnych mdłości, jedyne dolegliwości to ciągłe zmęczenie, ziewanie i spanie w każdej pozycji przy każdej możliwej okazji ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego dobrego dla Was! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Serduchowalismy z TŻtem bardzo przy tym uważając, jednak wcześniej bolał mnie brzuch i to tak jak na miesiączke. Podejrzewam, że krew już zalegała, a serducho tylko to przyspieszylo. Sa to tylko moje podejrzenia, mam nadzieję ze to wlasnie od serduszkowania i ze to nic poważniejszego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1808 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Witaj kasian86:-*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-09-25 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- wczoraj mialam wrzucic zdjecie ale niemialam jak bo wykopki mialam a potem padlam ze zmeczenia , wstawie puzniej . dziekuje dziewczyny za pozytywne wsparcie ![]() wszystkim mama co mialy wizyty i dobrze wszytko to gratulacje ![]()
![]() |
#1811 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie chcą zostawić Cię na obserwację i za niedługo wyjdziesz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() buziak i nie zrywaj się! kasian86 witaj , kochana wszystko wskazuje na to ze zafaslkowana jesteś, blade kreski raczej są pewniakami ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-09-25 o 14:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ja nie mam weny do pisania, bo aktualnie zmagam się z chorobą synka, także Miminku (dobrze kojarzę, Twój Synek chory?)wiem co czujesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam wizytę dopiero za tydzień - już się doczekać nie umiem ![]() Martwię się, bo od wczoraj mam opryszczkę na ustach ![]() Witam nowe Mamusie! ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-09-25 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |||
Zakorzenienie
|
Oj przepraszam, zakręciłam
![]() Cytat:
W ogóle najlepiej to robić w szpitalu w poradni genetycznej... Ja szukałam ginekologa położnika genetyka ![]() Cytat:
![]() Podziwiam przy roczniaku zdecydowałaś się na kolejne, ja wolałam odczekać pół roku aż się młody rozchodzi po schodach ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że będzie celibacik i wiedzialam to już jak zaczęłam krwawić, zdrowie Kropcia najważniejsze ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1817 |
Raczkowanie
|
Kasian witaj
![]() Dziewczyny czy ta pogoda nie daje sie wam we znaki. Mnie tak potwornie boli glowa, ze nie jestem w stanie z lozka wstac. Caly dzien dzisiaj przeleniuchowalam ![]() ![]() zaczyna mi sie to podobac |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | ||
Zakorzenienie
|
A ja znowu się modliłam do posejdona
![]() A już myślałam, że dziś się w miarę dobrze czuję, a tu widocznie tak już będę miała... no i za tydzień o tej porze znowu idę do gina... w porze modłów ![]() Wogle, to coś szybko chciał mnie widzieć... niby wszystko ok, a tu kolejna wizyta po tygodniu (z nfz) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle dzisiaj zapowiada się ciężka noc bo jak katar to wiadomo, że Radek będzie spał z nami ![]() Ja szczerze mówiąc już martwię się na zapas jak to będzie jak się maluch urodzi (w sensie zarażania). Bo jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kubusia za to strasznie kaszel męczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdrówka Wam życzę ![]() Też martwię się co to będzie po narodzinach...czy nie będzie znosił wszystkiego ![]()
![]() |
#1821 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane za miłe powitanie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Magdi i Miminku też się łączę w bólu, bo córa też choruje razem ze mną, w poniedziałek od razu się wybrałyśmy do lekarza, bo mała miała w marcu zapalenie płuc, które się wzięło z głupiego wydawałoby się kataru i teraz trochę panikuję przy każdym kichnięciu ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Btw widzę, że jesteś spod Poznania ![]() Cytat:
Tak jak pisałam, w sobotę skończył antybiotyk który brał przez 10 dni a dzisiaj znowu katar. Pochlastać się można. Mam tylko nadzieję, że na sterydzie z kataru nie zrobi się nic gorszego (w sumie nie powinno). Wam również powrotu do zdrowia! ![]() Edytowane przez Miminek Czas edycji: 2013-09-25 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
H Cytat:
Cytat:
Edytowane przez pomarancza24 Czas edycji: 2013-09-25 o 18:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą zwariować można - mała kichnie a ja już nas umawiam do lekarza ![]() No ja teraz od niedawna jestem spod Poznania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A teraz poza syropem na kaszel i kroplami do nosa mała dostaje Lipomal. Nasicu też się boję, bo ja się kiedyś uzależniłam od xylometazoliny i wiem jak to jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak poważnie to współczuję bardzo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Rozeznanie
|
Jestem po wizycie...i mam L4
![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem jak tam wizyta Muffinki, oby bez niespodzianek, jak u mnie, oby tylko same dobre wiadomości przyniosła.
11 września to dopiero początek wielkich zmian w Naszym Życiu ![]() Edytowane przez 8mouse3 Czas edycji: 2013-09-25 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No właśnie, ciekawe co u Muffinki ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- To prawda. Nas nasic zawsze ratuje na początku kataru kiedy jest obrzęk śluzówki i właściwie leci cały czas z nosa taka "woda". |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję Wam pięknych zdjęć okruszków!! ja wizyte mam2.10 i mam nadzieję,że zobaczę serduszko ![]() ![]() Witam wszystkie nowe Mamuśki,żałuję że póki co mam mało czasu na wizaż,aleczytam Was codziennie ![]() ![]() Uważajcie na siebie ![]() A tak wogóle to pamietacie mnie... mam nadzieję,że tak ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kandulska Czas edycji: 2013-09-25 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj w końcu dostałam wypis ze szpitala. I pocieszające jest to że krwiak się zmniejsza. Bo wg tego co jest na wypisie krwiak miał 39x30mm , a kilka dni później u lekarza wyszło 38x18mm. Zobaczymy jak będzie jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.