![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() ![]() Mojemu tż zdarza się jeść śniadanie w łóżku, bo po co ma rano sam siedzieć w kuchni jak ja jeszcze śpię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
BeautifulLie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to super
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
ja bym mu powiedziała że marudzi jak baba w ciąży
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czemu zaraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i bardzo ładnie Wam wyszły te pasy ![]() Cytat:
ściskam Cię mocno! pięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak byłam w ciązy z Ewcią, w lutym były masakryczne mrozy. padł nam piec i okazało się, że nie da się go naprawić. mieliśmy już wtedy zakupiony inny, bo po sezonie grzewczym był plan zmieniać ogrzewanie, ale nagle okazało się, że trzeba robić to natychmiast. tydzień koczowania w salonie, przy kominku, spania we dwoje na nierozkładanej sofie, z brzuszkiem. niezapomniane wrażenia. ![]() melduję, że udało się wczoraj odpalić moje auto od auta małża przy odbieraniu Ewci z przedszkola. podładował mi akumulator i dziś jest ok, więc zaraz wybywam załatwić zaległe sprawy. wracając do samochodu dziś rano po wyjściu z przedszkola, odrobinę się poślizgnęłam, ale to wystarczyło. próbując nie stracić całkowicie równowagi jakoś zabalansowałam ciałem, aż mnie coś w pachwinach szarpnęło. masakra. a wczoraj wieczorem rozłożyliśmy się w salonie, oglądając Chirurgów i młody całe 2h odstawiał kręciołki w brzuchu, wypychał się i wiercił. aż nie mogliśmy się skupić na serialu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście tż pobiegł po sól, potem do pralki i zeszło ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj teraz ślisko trzeba uważać ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |||||
Moderator
|
Cytat:
Ale miejmy nadzieje ze nasze w ostatniej chwili sprawia nam przyjemnosc i sie obroca ![]() Cytat:
![]() Ale dobrze ze udalo sie doczyscic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wlasnie? Do konca kwietnia jeszcze daleko... Cytat:
Dobrze ze nic sie nie stalo - musisz uwazac ![]() Ja tez chodze jak kaczusia ale co zrobic... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Wtajemniczenie
|
hej Laski!
zaczynam dziś 32. tydzień! to już chyba 8. miesiąc ![]() zaczynam w średnim nastroju-mimo smarowania 2 razy dziennie dojrzałam 3 małe rozstępy na dole brzucha ![]() zbieram się na USG... ![]()
#1810 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
nadzwyczajna a nie macie 2 kluczyków do auta? Wtedy Tż sam by się odwoził na busa do pracy, zostawiał samochód na parkingu a Ty byś sobie odbierała o jakieś ludzkiej godzinie. Owszem trochę niewygodnie bo musiałabyś jakimś autobusem podjechać, ale przynajmniej nie w środku nocy.
![]() |
#1812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyrok się przedawnia po 10 latach, więc jak wrócimy do Polski planuję jeszcze raz uderzyć do komornika, może coś się zmieniło w jego sytuacji i ma jakieś legalne dochody |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
o rany nie wyobrażam sobie braku ogrzewania w mrozy.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2014-01-23 o 13:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lecę załatwiać znowu pewną sprawę. Trzymajcie kciuki!
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę coś zjeść i biorę się za pakowanie torby ![]() Mam pytanie: -ile bierzecie wkładek laktacyjnych? - jedna paczka podkładów wystarczy? Drugą doniesie mi najwyżej tż, bo wielkie to cholerstwo ![]() - ile pampersów trzeba zabrać do szpitala? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() -Ja mam jedną paczkę bella mama i jedna baby ono zobacze która lepsza i jak bedzie schodzić najwyżej oddam mężowi do domu ![]() -całą paczkę biorę tam jest chyba 33szt czy jakoś tak |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba mam problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
hej
![]() dzięki dziewczyny za opinie na temat chusty ![]() ![]() mile się dzisiaj zaskoczyłam, bo dostałam info na e-maila że paczka z all została wczoraj nadana a zamawiałam tego samego dnia co na gemini więc może dzisiaj albo jutro przyjdzie przesyłka ![]() koziemleko U nas w szpitalu dawali podkłady, przynajmniej jak leżałam ostatnio z krwawieniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym dziewczyny z tego co pamiętam dzisiaj część z Was ma pakować torby ![]() ![]() ![]() ide do sklepu po coś na śniadanie. Tż Nas zostawił, trzeba znaleźć sobie zajęcie na cały dzień. Jakoś i w nocy spać nie mogłam, nawet moja poducha nie pomogła ![]() na DDtvn jest o karmieniu piersią, kobieta karmiła córke 4 lata ![]() ![]()
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Magduś
![]() Guzik, na razie nigdzie nie jadę. Mieli mi wysłać maila le nie ma go do tej pory więc dalej czekam. Oj, żebym to ja była taka słowna... ![]()
#1822 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Na TVN o karmieniu mówią.
#1823 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do chusty - jak Antek był malutki, mieszkaliśmy w domku jednorodzinnym, wiec w ogóle nie było problemu z wózkiem, ale i tak bardzo nam się przydała. Wszelkie wycieczki w plener - z nierównym podłożem, potem góry itp, no i imprezy, festiwale... Wkładek zamierzam używać wielorazówych, pewnie wezmę ze 4 pary, one szybko schną, bedę zapierać na bieżąco. Jeśli chodzi o podkłady - weź na ppoczątku jedną paczkę. Ja w szpitalu zużyłam strasznie dużo w sumie, ale mąż codziennie był w szpitalu, więc donosił ![]() (w ogóle dziewczyny, jeśli chodzi o pakowanie, bo to dzisiaj DZIEŃ PAKOWANIA, polecam przygotowanie dwóch toreb. Jedna porodowa - z rzeczami potrzebnymi do porodu i ewentualnie na sam początek (czyli głównie rzeczy dla Was), a druga już z rzeczami do szpitala ((no i tam już więcej maluszkowych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Chyba taka w sam raz, w sensie że łatwo urodzić i nie jest za mała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
przed chwilą był kurier
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja na razie uszykuję jedną torbę na poczatku lutego jak wszystko zbiorę tak na ful wypas dla mnie do szpitala, a w drugiej uszykuję potem ciuszki dla małego, bo z tego co kojarzę u mnie używają szpitalnych ciuszków, można mieć swoje, ale już ich nie odzyskasz bo jak przebierają wszystko ląduje do pralni w jednym koszu ![]() właśnie doczytałam, że " Oddział zapewnia podpaski higieniczne dla położnic a także odzież i pieluchy oraz kosmetyki do pielęgnacji noworodka" Edytowane przez marima Czas edycji: 2014-01-23 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Wtajemniczenie
|
bebe tez chetnie sie dowiem
![]() maggie udanego wypadu Cytat:
Ciesze sie, ze sobie nie musze zaprzatac tym glowy Dziewczyny czekamy na wasz dowod pakowania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Nie doczekam się na tego maila...
![]() Ja się dziś nie pakuję, po pierwsze nie mam wszystkiego, po drugie nie chcę kusić losu. Termin mam na 20.03 to chyba zdążę jeszcze się spakować.
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juz wczoraj przynioslam torbe z piwnicy, ale teraz sobie mysle, ze moze sie okazac za mala, bo wzielam taka jak do samolotu ![]() ![]() Ciuchy na wyjscie dla mnie i malego czekac beda w domu. Moze jednak dam rade w ta mala torbe ![]() ![]() ![]() Ja sie dzis martwie od rana ta duza iloscia wod, oczywiscie nie spiac grzebalam w necie i kazda kolejna strona byla gorsza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Aaaa, i chcialam Wam dziewczynki podziekowac za wczorajsze mile slowa, maja wielka moc, zwl Kiedy czlowiek bardziej wieloryba przypomina niz kobiete ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.