|
|||||||
| Notka |
|
| Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#1801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII
Cytat:
a za uszy Ci si 豉pie czy nie?Zawsze u篡wa豉m lakieru Nivea, teraz mam najta雟z Isan z rossmanna i te jest ok.
鑿icz od 10.07.2012. M鎩 trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 14 974
|
Cytat:
ale mcromance widz ju pomog豉 nasza kochana ![]() mcromance fajnie masz 軼i皻e w這sy a grzywk lakierem mo瞠sz okie透na. Ja do pracy bez lakieru si nie ruszam![]() jeszcze Wam powiem, 瞠 keratynowe prostowanie robi豉m w lutym. I ta cz窷 co by豉 prostowana jest ca趾iem inna ni te odrosty od lutego. G鏎a mi si w loczki zbija, a reszta prosta nawet chcia豉m zrobi kilka razy loki to mi na tej prostowanej cz窷cie po minucie prostuj si |
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 117
|
Cytat:
Czym dok豉dnie b璠zie si r騜ni poziom 6.0 od 6.00, bo wydaje si jakby 6.00 by ja郾iejszy? Jaki mixton gasi czerwono軼i? Zielony? Czy niebieski? Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2014-12-30 o 18:29 |
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszce dodam... w ko鎍u mam czas na wiza
![]() 瞠 strasznie kusi mnie powr鏒 do CT... ale wychodzi豉 mi ciemniej ni inebrya i 8/7 ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- chce mi sie przyciemnic wlosy obejrzalam swoje ze zdjec wigilijnych i maja zolty polysk bleee.... marzy mi sie czekolada! mleczna. W sensie kolor wlosow, a nie jedzeniowa zachcianka
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 284
|
Cytat:
![]() Tak, ja bym wzi窸a 6% 瞠by si za szybko nie sp逝ka這 A tych alfaparfa to na pewno Natural, numer 7 albo 6. Natural warm jest ciep造, wi璚 nie dla ciebie bo ty masz ju wystarczaj帷o ciep這. Chyba jeszcze te Natural intense mog by (6 albo 7), bo to chyba wzmocniona natura jest. Ale g這wy za to nie dam.
|
|
|
|
#1806 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 284
|
Cytat:
Kt鏎y z nich nie klei w這s闚 za mocno? Znaczy si po spryskaniu i wyschni璚iu nie jest nadal lepki? Cytat:
![]() Niestety taki urok, 瞠 bez tony wzmacniaczy si nie da. Cytat:
Zielony kolor gasi czerwie. Z niebieskim jak czerwie zmieszasz to wychodzi fiolet. A jak zmieszasz z zielonym to masz br您owe co i o to w豉snie chodzi. Og鏊nie przeciwstawne barwy na kole barw si neutralizuj: studioMAGNUSSEN_julien.audemars_1.4.jpg Cytat:
We ja郾iejsz CT w takim razie?
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 19 655
|
Cytat:
Wys豉ne poprzez Sony Xperia J- jak Julia.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 117
|
mcromace, serdecznie dzi瘯uj za pomoc, po nowym roku b璠 dzia豉.
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 517
|
Cze嗆
Czy mog prosi o porad? Zaczn od historii koloryzacji. Przez kilka lat farbowa豉m w這sy na rudo. Przez ostatni rok by to Lecher Geneza 8RT. Postanowi豉m wr鏂i do naturalnego koloru, ale nie chc straszy odrostem. Po rudo軼i zosta這 mi 鄴速ko. Fryzjerka k豉d豉 mi na to 6.3 Cece, a ja ostatnio po這篡豉m Sanotint light (w zesz造m tygodniu). Kolot wyp逝kuje si i przebija mi 鄴速ko. Szukam czego trwa貫go. Nie wiem tylko w jaki refleks celowa (1, 7, 17, 71)? Chcia豉bym to co w za陰czniku. My郵a豉m o farbie Inebrya, bo s造sza豉m, 瞠 jest bardzo trwa豉, ale te wychodzi ciemno. Za陰czam dodatkowo zdj璚ie z dzieci雟twa. Chyba oddaje najlepiej m鎩 naturalny kolor (nie pami皻am jaki dok豉dnie mam, bo ka盥e stare zdj璚ie oddaje inne podtony na w這sach, a farbuj ju od 8 lat). Wiem tylko, 瞠 napewno nie mam czarnych w這s闚. Ale si rozpisa豉m...
WYMIANA Nie znosz os鏏 przem康rza造ch, kt鏎ych ich ZAWSZE musi by na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE maj racj. Dieta cud- seks i g堯d. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2014-12-31 o 09:49 |
|
|
|
|
#1811 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 20
|
Loreal Recital Preference 3.12 Honore-Intensywny Ch這dny Ciemny Br您
Hejka dziewczyny
by豉m dzi w drogerii osiedlowej i zakupi豉m farb z Loreal Preference 3.12 Intensywny Ch這dny Ciemny Br您 jestem ciekawa czy mo瞠 kt鏎a z was farbowa豉 w這ski na ten kolor? mo瞠 macie jakie zdj璚ia? by豉bym mega wdzi璚zna, kupi豉m j bo troche poczyta豉m o typach urody i 瞠 ch這dne odcienie br您u b璠 mi pasowa wi璚 gdy zobaczy豉m ten kolorek od razu wpad mi w oko, martwi si tylko 瞠 wyjdzie mi jaki strasznie czarny a tego bym nie chcia豉 (kolor b璠zie k豉dziony na syoss mixing colors najpierw 3-12 potem 4-86 tak瞠 w這sy mam do嗆 ciemne niestety przy g這wie ja郾iejsze). Je郵i kt鏎a z was farbowa豉 tym ch這dnym br您em prosze o odpowied!~![]() |
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Laski potrzebuj pomocy.
Zmieniam kolor w這s闚 ![]() chc 8.1 docelowo Fanola teraz mam 8/7 inebrya. Czy powinnam najpierw po這篡 natur zanim po這輳 popiel? nie mam jaki mocno wybijaj帷ych si refleks闚 czy to 鄴速ych czy rudych, na pewno mam troch z這tka. |
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ju czekam kilka dni na porad. Dziewczyny chyba maj urlop od w徠ku.
|
|
#1814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zmieniasz REFLEKS na w這sach a nie kolor ja bym nie k豉d豉 najpierw natury, wydaje mi si 瞠 瘸dna ziele nie powinna wyj嗆 jak na 7 dasz 1, ale jak wiadomo gwarancji nigdy nie ma... ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Goldika a widzia豉 ten link http://hnicosmetice.ro/90/FANOLA81LI...CENUSIUDESCHIS ? Jak ten kolor tak wychodzi to ja te go chc ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Goldika a widzia豉 ten link http://hnicosmetice.ro/90/FANOLA81LI...CENUSIUDESCHIS ? Jak ten kolor tak wychodzi to ja te go chc
鑿icz od 10.07.2012. M鎩 trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Morgan wlasnie pustacko polecialam na ten link
farba zamowiona i zaplacona ![]() a nature i tak polozylam bo mialam 1/3 tuby inebrya 8/0 i miejsce w szafie chociaz sie na nowa zrobilo
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to prawda, 瞠 Inebrya jest bardzo trwa豉? Czekam na porad, ale nie zale積ie czy otrzymam czy nie to kupi Inebry.
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wychodz kolory? Stron wcze郾iej wstawia豉m zdj璚ie naturalnego koloru. B璠 zabija z這to .7 i mo瞠 kupi mixton fioletowy. Tylko nie wiem jaki poziom wybra.
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomys造 na prezent
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Tak po kropce. Bo 7 to fiolet, a fiolet neutralizuje z這ty prawda?
|
|
#1821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aleee jestem ciekawa efekt闚 !!!! ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- nie do ko鎍a si zgadzam, na siwych mojej mamy 9.00 wytrzyma這 kilka my
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
w Inebryi 7 to nie fiolet. to braz. i uzywalam kolorw 7.7 i 8.7 to sa brazowe blondy ktore z czasem djdatkowo ukazuja zloty refleks.
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() nie wierze, ze wyjdzie mi tak pieknie jak na wzorniku i licze, ze nie wyjdzid tez mega jasno. sama jestem ciekawa co to bedzie rozwazalam jeszczw 7.1 ale najwyzej poloze ta 8.1 z woda 3%. w opisie aukcji allegro byla informacja, ze mozna klasc z woda 1.9% nawet.
|
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Dolczi jak dla mnie na fotce masz poziom 3 lub 4 popielaty. Niestety jakos slaba, wiec trudno faktycznie okreslic. Spr鏏uj najpierw natura, byc moze trzeba kilka razy zafarbowowac zeby wybic rudo軼.
Ja wzie豉bym 5.0 lub 5.00 Potem mozna bawic sie refleksami. Co do farby to zawsze jest kwestia indywidulana co komu pasuje i czy jest trwa貫 Inebraya jest dobra farb, a bior帷 pod uwage stosunek jakosci do ceny to wychodzi rewelacyjne. Koleston tez jest fajny. Ja wyprobowalam mnostwo farb ale wciaz wracam do Inebryi, bo najmniej mnie uczula.Mcromance masz bardzo ladne wloski Ja akurat wczoraj farbowalam inebraya 4.00 i 4.22 ![]() A w szafce znalazalm jeszcze zacz皻e tubki Fanoli i Aquarely ale fanola chyba mnie uczulila mocno
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2015-01-04 o 15:46 |
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spr鏏uj wstawi lepsze zdj璚ie, ale nie pr璠zej ni za tydzie.
WYMIANA Nie znosz os鏏 przem康rza造ch, kt鏎ych ich ZAWSZE musi by na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE maj racj. Dieta cud- seks i g堯d. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2015-01-04 o 16:03 |
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie ze mozesz
Nie pami皻am czy Dziewczyny u篡waly fioletu ![]() ja uzywalam niebieskiego, ochladza, ale dosyc mocno przyciemnia i szybko sie wyplukuje . Mnie kusi sprobowanie szarego mixtona Edit: tu wklejalam foty po Inebryi 4.22 czyli wzmocnionym fiolecie ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1504
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2015-01-04 o 16:49 |
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, czy u篡wacie wody 6% czy 3%? Ja potrzebuj przyciemni m鎩 obecny z這ty blond.
WYMIANA Nie znosz os鏏 przem康rza造ch, kt鏎ych ich ZAWSZE musi by na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE maj racj. Dieta cud- seks i g堯d. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2015-01-04 o 17:19 |
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Poziom 6 bezpieczniejszy
Aczkolwiek wg mnie Inebrya wychodzi tak jak na probniku. Ale to tez kwestia indywidulna odbioru koloru i oczekiwan ![]() ja mam bardzo ciemne wlosy, poziom 3 z natury. 4.22 bylo dla mnie zbyt jasne dlatego mieszam z 4.00 wlosy. Wlosy nie robia mi sie fioletowe, ale tez nie maja kiedy bo odrosty robi co 2 tygodnie. Na dlugo軼i tylko malaksuje farbe na 5 minut co kilka farbowa.
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WYMIANA Nie znosz os鏏 przem康rza造ch, kt鏎ych ich ZAWSZE musi by na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE maj racj. Dieta cud- seks i g堯d. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2015-01-04 o 18:41 |
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 714
|
Cytat:
Ha ha... dopiero doczyta豉m, 瞠 ju po這篡豉s natur ![]() DOLCZI ju ci Beata dobrze napisa豉, 瞠 najpierw musisz po這篡 natur. Inaczej mo瞠 ci wyj嗆 glonowato albo nawet zielono. Przy z這tych refleksach jak i rudych niestety wymarzone ch這dy to odleg豉 bajka i trzeba by cierpliwym, bo to zajmie ci kilka farbowan. Chyba 瞠 nie chcesz czeka i jeste na tyle zdesperowana lub szalona i zrobisz to od razu, a potem jak nie wyjdzie to b璠ziesz poprawia W ka盥ym razie ja u篡豉bym 5/00. A dopiero jak ju b璠ziesz pewna, 瞠 kolor si dobrze trzyma, nie wyp逝kuje na jakie dziwne nie chciane odcienie, to dopiero dasz odcie ch這dny np. 6/1 czy 6/2. No i na pierwsze farbowanie we sam natur a mixton sobie daruj, bo nie wiesz co ci wyjdzie. Je郵i po pierwszym po這瞠niu natury b璠ziesz chcia豉 jednak spr鏏owa mixtonu, to oczywi軼ie b璠ziesz mog豉 si pobawi, b璠zie ju bezpieczniej. A wi璚 na pierwsze farbowanie 5/00 czy jak wolisz ja郾iej - 6/00. A na kolejne farbowanie mo瞠sz u篡 mixtonu. Co do samej farby Inebrya to ja te u篡wa豉m 5/0 i 5/1 i niestety mnie nie zachwyci豉. Sam kolor wychodzi jak na probniku, ale na moich odrostach sp逝kiwala si po ok. 3 myciach do odcienia rudego. Ale ja mam jasne w這sy, wi璚 mo瞠 tobie akurat si nie wyplucze skoro z natury masz do嗆 ciemne. Wg mnie du穎 lepsza jako軼iowo jest Koleston bo si trzyma i nie splukuje. A oxy do br您ow z regu造 bierze si 6% Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2015-01-04 o 21:48 |
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

Ale nie mam poj璚ia jaki, bo za du穎 tego.
a za uszy Ci si 豉pie czy nie?