|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Dobry! No to cudna pogoda na grilla mi się zapowiada nie ma co
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4617009 1]Albo skurczysyny wypuścili na rynek, bo człowiek nie doczyta, nie wpadnie na pomysł żeby studiować opakowanie lakieru, a oni przecież ostrzegali. Dupochron taki no.[/QUOTE] Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4617046 2]Jednak nie mogę z golasami. [/QUOTE]To już te po skróceniu, tak? Wyglądają świetnie! Cytat:
Z tego, co zdążyłam się zorientować to ten z długą nazwą ( ) jest z kolekcji inspirowanej Back in Black AC/DC, a to tytuł jednego z utworów ![]() Heloł Aawww Będzie, będzie... kiedyś ![]() Cytat:
I przy skórkach pięknie! ![]() Cytat:
W takim razie muszę polecieć po mój ukochany pisakowy odcień ![]() [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46177536]Hej dziewczyny Mozna sie do was dołączyć? Uwielbiam lakiery do paznokci i stale je kupuje [/QUOTE]Hej Cuddly Pokaż pazurki, może doradzimy co robić z kształtem ![]() Cytat:
Yen już wystosowała odpowiedni wniosek - czekamy na wkupne
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Oj, dzięki Kiedyś, jak nabiorą mocy urzędowej? |
|
|
|
|
#1803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne Widzę, że wszystkie wzięłyśmy jakąś wariacje na temat kolorowych topów ![]() Cytat:
Dzieci dziękują ![]() Chwal się ogródkiem ![]() Jak to cudnie ułożyłaś! To pracowe mani było? ![]() [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46182859]Dziękuje za powitanie Daje moje brzydale Jak nad nimi pracujesz to nie mamy co krzyczeć ![]() Na chwilę obecną nadałabym im kształt wyraźniejszych jajek i generalnie dążyłabym w stronę migdałków nie kwadratów. Pokarało mnie normalnie :x Dokładnie tak ![]() Tak sobie myślę, coby odstawić dziewice gdzieś w jednym miejscu i miec do nich stały wgląd, hmm. Inaczej chyba nigdy nie pomaluję wszystkimi
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Kolor bazowy
![]() Już niedługo będą wkupne przed chwilą skończyłam mani i właśnie schnie
|
|
|
|
#1805 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny.
![]() Od zawsze pilowalam na kształt kwadratów ale chyba mniej sie beda łamać w kształcie migdalkow wiec lepiej chyba w tym kierunku własnie isc. |
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Piaskowy i bordowy
![]() Ładne Cytat:
![]() Też kupiłam ten piaskowy
|
|
#1807 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Za późno![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4615341 7] Tylko najpierw pytanko: znacie jakąś ładną, dobrze kryjącą makową czerwień? Uparłam się na makową, a teraz szukaj człowieku wiatru w polu Ale jak będzie Essie czy Orly to się nie pogniewam, bo fajnie jakby się wygodnie malowało akurat takim kolorem.Preeeziooo Ale miło Cię tu widzieć, i Twoje pazurki [/QUOTE] Hmm... Sama bym chciała wiedzieć Tak na szybko nic mi nie przychodzi do głowy Ale coś mi świta Essie. Nie pamiętam nazwy, ale pamiętam, że go chciałam miećI vice versa ![]() Cytat:
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lakier to jeszcze nic, dobrze, że nie paznokcia, bo mi się zdarza
|
|
|
|
|
#1809 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Ja również mam taką nadzieję
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46160581]Ja nie powinnam chodzić w balerinach a w obcasach nie umiem i obcasy źle wyglądają przy moich grubych nogach.[/QUOTE] Obcasy niesamowicie zmieniają nogi Cytat:
Zagarnę go razem z Tobą W koncu będę mieć idealne paznokcie, piękny kształt i pięknie pomalowane ![]() To chyba oznacza, że trochę się tutaj zasiedziałam Cytat:
|
|
#1810 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Jakie elegaaanckie! Kształt ładny i starannie przy skórkach mrr
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46177536]Hej dziewczyny Mozna sie do was dołączyć? Uwielbiam lakiery do paznokci i stale je kupuje ![]() Jeśli chodzi o moje paznokcie to póki co z nimi walczę - olejuję by rosły ładnie i się nie łamały i stosuję odżywki. Walczę też z moimi skórkami ![]() Póki co paznokcie mam dość krótkie i nie wiem czy piłować na kwadrat czy na migdał, nie mogę się namyśleć Widze jakie cuda tu wstawiacie i wam zazdroszczę długich pięknie pomalowanych paznokci, musiałam się odezwać Wkupne pazurki Ale to juz wiesz.Nie każda ma długie. Niektóre lubia nosić niemal na zero ![]() Cytat:
![]() Drugi ciekawy baaardzo Cytat:
Spodziewałam sięhhihi dwa różne zdania tuz koło siebie. Aga na nie Ty na tak ![]() Dziękuję Tak pomyslałam, ze te piórka to jako dodatek przy pokrewnych barwach będzie nejlepszy Bardzo mi sie podoba ![]() [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46182859] Daje moje brzydale [/QUOTE] Skórki nie sa złe ![]() Idż w kierunku jajek, jak dziewczyny wcześniej radziły Cytat:
Cytat:
AAaaaaa! |
||||
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, pierwszy raz dostałam tyle komplementów
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4615341 7]
Tylko najpierw pytanko: znacie jakąś ładną, dobrze kryjącą makową czerwień? Uparłam się na makową, a teraz szukaj człowieku wiatru w polu Ale jak będzie Essie czy Orly to się nie pogniewam, bo fajnie jakby się wygodnie malowało akurat takim kolorem.[/QUOTE] Witam !!! Skromnie chce dołaczć do grona choć ogarnąć Was to normalnie cud . Mozliwe ze już dołaczyłam , ale skleroza wieku starczego się mi kłania . Więc jeszcze Raz . Dzień dobry !! Naturalne pazurki posiadam . Tipsów ani innych wynalzków nie moge mieć z powodu takiego , że mi bardzoooooooooo szybko rosną paznokcie jak i włosy . więc szkoda kasy . Wspomniana czerwień makowa ja chyba coś takiego mam . Zakupiona na targu . jest cudna. Jak poszukam to dam znac co i jak . Aczkolwiek taka czerwień tez ma moja koleżanka w pracy . Jak będziesz chciała to ci załatwię . Zeby nie było . Dzisiejsze moja pazurki . Sorry za fotkę ,ale mani noszone kilka dni.Padło na kolor koral . |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie wstawiam moje wkupne, jeśli chodzi o kształt to przy każdym piłowaniu jestem niczym dziecko we mgle
raz coś jajkopodobnego innym razem migdałkowatego Obecnie odrastają po skróceniu Coś mi się ręce dziś trzęsą
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry pomysł, też o tym myślałam kiedys ![]() [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46183904]Dzięki dziewczyny. ![]() Od zawsze pilowalam na kształt kwadratów ale chyba mniej sie beda łamać w kształcie migdalkow wiec lepiej chyba w tym kierunku własnie isc.[/QUOTE] Tak, tak Idź w tym kierunku ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1816 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Poproszę Deeperka i Sparkusia, resztę pozwalam Ci zachować Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46169702]Urzekła mnie Twoja historia...[/QUOTE] [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4617046 2] Za to... znalazłam kolor nudziaka idealnego (dla mnie). Myślałam, że wibo 351 był beżo-nudem idealnym, a tu się okazuje, że na tle GR Paris 08 to wiboś jest brzoskwinką Szkoda tylko że krycie lipne, trzy warstwy i do tego pociągnięcia pędzelka robią prześwity Zdjęcia z komci Moja skóra ma dziwny odcień na fotkach, to z zimna. A skórki lepsze nie będą - przynajmniej do listopada ![]() [/QUOTE] Śliczny Oj znam to. Moje paznokcie też czeka teraz najtrudniejszy okres w roku.
|
|
#1817 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
dziękuję a się namęczyłam z tym... dziękuję tak, pracowe dzięki ![]() jak chcesz go dorwać, to się spiesz bo Ross je wyprzedaje. ![]() jest niesamowity ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- miło Cytat:
|
||
|
|
|
#1818 |
|
Raczkowanie
|
moje wklupne mogą być .
Swoja drogą dla kogo teraz malujemy pazurki i jaki kolor . Czy to już nasza wyobraznia . Pazurki sa sliczne . Oj ta makowa walne sobie wieczorem . A co tam. |
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1820 | ||||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) Cytat:
No ja nie wiem, co się tutaj dzieje SkandalCytat:
Mega połączenie kolorów Piękne paznokcie! Po prostu piękne! ![]() Ja też tak zareagowałam po spiłowaniu. I nie był to okrzyk radości Tym bardziej, że trochę mnie poniosło ![]() Pomalujesz?
|
|
#1821 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46183904]Od zawsze pilowalam na kształt kwadratów ale chyba mniej sie beda łamać w kształcie migdalkow wiec lepiej chyba w tym kierunku własnie isc.[/QUOTE]
Dobra decyzja, szczególnie ze względu na naturalny kształt Twojej płytki ![]() W takim razie dokumentuj i pokazuj ![]() Cytat:
![]() No ciutek spamujemy, nie da się ukryć ![]() Fajne pazurki Cytat:
![]() Odrastają? Moim zdaniem są już odrośnięte ![]() Zarzucę jeszcze dziewicą, to znaczy, już nie-dziewicą Problem taki jak przy CA Black Saint - na żywo holo jest, na zdjęciach ni ma (to co na zdjęciu wygląda na srebrne drobinki w rzeczywistości daje liniowy efekt holo, to znaczy liniowo-rozproszony ze względu na wielkość drobinek ) :xZoya Storm
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
wiedziałam zę spamuję ciut ,ale kurne skleroza .
Kształ chm chyba bardziej w kwadraty jakoś tak mi lepeij . A wiem jeszcze niektóre z innej parafi . Smieszne ,ale zawsze trudno utrzymac mi kształt. co zrobie za kilka dni znowu kogel mogel. moje wklupne mogą być . Swoja drogą dla kogo teraz malujemy pazurki i jaki kolor . Czy to już nasza wyobraznia . Pazurki sa sliczne . Oj ta makowa walne sobie wieczorem . A co tam. ja mam makową czerwień firmy Lemax nr 14 coś na podobę w załaczniku ,ale ciut chyba ciemniejszy Edytowane przez chwilka1979 Czas edycji: 2014-04-26 o 10:49 |
|
|
|
#1824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
w sumie może i już odrosły ale jeszcze wczoraj poprawiałam kształt, z którym nie mogłam dojść do ładu, co dwa dni coś majstrowałam przy nim ![]() Black Saint jest świetny, podoba mi się zwłaszcza u kogoś
|
||
|
|
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale śliczny lakier i słodkie bobeczki ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
|
|
#1826 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak my wszystkie ![]() ja bym chciała na żywo obmacać, ale teraz też ląduje w mojej głowie znaczy chciejliście ![]() Cytat:
a piórka są dość kontrowersyjne ![]() no jakoś tak fajnie wszystko tu zagrało. Cytat:
Twoje szczęście ![]() Cytat:
nie zacytowało mi Yen - kurczę ale super to wyszło świetnie to wygląda.
|
||||
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie mam jakąś taka prostą tą płytkę i rośnie jakby tak prostopadle nie wiem jak to nazwać fachowo : Samą płytkę też mam krótką więc trochę ratuje się przyrostem, ostatnio jak miałam obcięte na zero to mój mały paznokieć był wielkości serdecznego 4-letniej chrześnicy
|
|
|
|
|
#1828 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Poka poka Dream![]() Cytat:
Ja się ciągle uczę i nadal nie mam swojego kształtu.Po ile są orzełki wyprzedażowe?
|
|
#1829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będzie dobrze, a dłuższe nie znaczy lepsze przecież ![]() Cytat:
i kwadraty ładne i łódeczki były ładne i jajeczka... tylko za rzadko pokazujesz!Jenyyy nadal nie wiem czym malować może chcecie jakiś kolor, wykończenie?
|
||
|
|
|
#1830 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
też tak parę razy zrobiłam ![]() no co, polub go i już ![]() Cytat:
no doobra, poczekam ![]() o widzisz, nie wiedziałam lubię takie inspirowane czymś/kimś kolekcje ![]() miałam kiedyś tego piaskowego, cudny jest ![]() Cytat:
ale cuudne Cytat:
ale do Ciebie pasują takie lakiery ![]() oczami wyobraźni widzę, że jest pięknie
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

[/QUOTE]
nie mogę się doczekać, aż pokażesz 

W takim razie muszę polecieć po mój ukochany pisakowy odcień 

Ale coś mi świta Essie. Nie pamiętam nazwy, ale pamiętam, że go chciałam mieć

Zagarnę go razem z Tobą
Ale to juz wiesz.