Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-25, 08:56   #1801
paulka0212
Wtajemniczenie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Sylvunia mnie tylko na plechach się wygodnie śpi
czasem małą tak się rozpycha, ze skóa na brzuchu strasznie boli i wtedy ta pozycja najlepsza
A ja na plecach spać nie mogę, brzuch mi się wtedy przelewa z jednej strony na druga

Ale piękny dzionek się zapowiada, w sam raz na grilla
I pepco zachacze przy okazji

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:00   #1802
chansons
Zadomowienie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

carolyna86 dla synka i za wizytę

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

mnie zbudziła młoda... tak waliła mnie w dole brzucha, takie jednakowe w równych odstępach puknięcia czy to czkawka???? Wstałam, zrobiłam siku i przestała... może jej mój pełny pęcherz przeszkadzał??? Nie wiem o co chodzi
u mnie zależy - takie lekkie, długotrwałe puknięcia na dole to czkawka, a rytmiczne walenie z piąchy lub pięty w środku nocy oznacza 'matka zmień pozycję'

MamaKtosia najpierw były pięknolice, teraz pięknobrzuche, strach się bać co dalej

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Ja tez dzisiaj zaliczylam z 6 spacerow do wc w nocy, w pewnym momencie juz przestalam liczyc
Ja już dawno przestałam liczyć, bo część z nich przesypiam Nieraz ocknę się na kibelku i zastanawiam, jawa to czy sen

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Eh, co za nudy... Jestem samą na sali a tu są dwuosobowe więc jak dla mnie wolałabym z kimś pogadać, pocieszyć się didziami Lidka dalej śpi, tylko jadła w międzyczasie i poogladala Swiat przez chwilkę
Ktoś pytał jak nocka? Mała spała ale na nowirodkowym bo wieczorem wymiotowala jeszcze wodami( też bym ta wodą żygala, hehe) więc ja obserwowali, a ja dostałam zastrzyk przeciwbolowy bo mi macica dawała czadu od kiedy mała się przyssala, więc się wyspalysmy obie.

Fajnie, że się wyspałyście
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:12   #1803
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Hej

Zerknęłam sobie na pierwszą stronę i mam taką sugestię, żeby przy mamusiach, które już urodziły, zostawiać jaki miały tp, coby było widać ile z nas urodziło przed / po / w terminie.
Co wy na to?
Zgadzam sie w 100%
Tez chcialam to zasugerowac ale ciagle zapominam

Dzien dobry
Ja na nogach od 6.30 wiec nie tak zle ale ze:
a) pogoda fatalna, leje i jest zimno
b) moj syn dzis mial poranek szataniatka i dal mi popalic
wiec czuje sie kijowo...

Dziec juz w przedszkolu wiec jade do polskiego sklepu po ogorki kiszone i kapuste kiszona
Zrobie sobie ogorkowa

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:23   #1804
Oliwka_2
Raczkowanie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Eh, co za nudy... Jestem samą na sali a tu są dwuosobowe więc jak dla mnie wolałabym z kimś pogadać, pocieszyć się didziami Lidka dalej śpi, tylko jadła w międzyczasie i poogladala Swiat przez chwilkę
Ktoś pytał jak nocka? Mała spała ale na nowirodkowym bo wieczorem wymiotowala jeszcze wodami( też bym ta wodą żygala, hehe) więc ja obserwowali, a ja dostałam zastrzyk przeciwbolowy bo mi macica dawała czadu od kiedy mała się przyssala, więc się wyspalysmy obie.

za pierwszą wspólną nockę. Zazdroszczę że już masz to za sobą.

Cytat:
Hej

Zerknęłam sobie na pierwszą stronę i mam taką sugestię, żeby przy mamusiach, które już urodziły, zostawiać jaki miały tp, coby było widać ile z nas urodziło przed / po / w terminie.
Co wy na to?
Jak dla mnie dobry pomysł, o ile inne mamusie nie mają nic przeciwko

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
A ja na plecach spać nie mogę, brzuch mi się wtedy przelewa z jednej strony na druga

Ale piękny dzionek się zapowiada, w sam raz na grilla
I pepco zachacze przy okazji

A u mnie pogoda do bani, chmury, zimno, wiatr, zapowiada się deszcz, i gdzie tu sprawiedliwość ?

Bardzo dziękuję wszystkim za kciuki

Dzisiaj mam 38 tc skończony aż mi się nie chce wierzyć że tyle wytrwała

Mała całą noc mi wypychała brzuch, chyba jej też jest coraz mniej wygodnie. Teraz musi tylko wytrwać do poniedziałku a potem niech się dzieje co ma się dziać.

Jak długo czekałyście na wynik GBS? Moje wyniki zgubili w laboratorium i nie wiem czy zdążę jeszcze raz zrobić?

Miłego dnia !
Oliwka_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:28   #1805
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliwka_2 Pokaż wiadomość
Jak długo czekałyście na wynik GBS? Moje wyniki zgubili w laboratorium i nie wiem czy zdążę jeszcze raz zrobić?
średnio to jest chyba 7 dni, ja byłam w środe tą , i powiedziała mi ginka że za tydzień zadzwoni
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:31   #1806
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Co wy na to?
popieram. albo tc w ktorym została rozwiązana/sama się rozwiązała

ja wczoraj mialam pobrany GBS i mam zadzwonić po wynik we wtorek

a ja sie nie wyłamię z klubiku hipochondryka!
nocka jako tako, ale obudzil mnie straaaszny ból ręki...taki od środka.... a że ręce drętwieją od jakiegos czasu... oby to nie było to, co ma moja mama i przeszlo po porodzie

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:37   #1807
Oliwka_2
Raczkowanie

Asiulka, Asia dziękuję za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
popieram. albo tc w ktorym została rozwiązana/sama się rozwiązała

ja wczoraj mialam pobrany GBS i mam zadzwonić po wynik we wtorek

a ja sie nie wyłamię z klubiku hipochondryka!
nocka jako tako, ale obudzil mnie straaaszny ból ręki...taki od środka.... a że ręce drętwieją od jakiegos czasu... oby to nie było to, co ma moja mama i przeszlo po porodzie
Możemy sobie podać ręce mnie też bolą ręce i dłonie w nocy i rano

Edytowane przez Oliwka_2
Czas edycji: 2014-04-25 o 09:38
Oliwka_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:44   #1808
karolkya
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Co wy na to?
Zgadzam się

hej Kochane
jestem ledwo żywa... dziś idę po południu wpychać się do lekarza bo już nie wyrabiam... Karat nie przechodzi, kaszel też męczy... boje się o Malutką, że jej zaszkodzi to moje choróbsko...
Dodatkowo od wczoraj boli mnie głowa masakrycznie ... Uważajcie na siebie żebyście nie złapały jakiegoś świństwa. I przepraszam że tak marudzę...
Stary 2014-04-25, 09:49   #1809
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliwka_2 Pokaż wiadomość

Dzisiaj mam 38 tc skończony aż mi się nie chce wierzyć że tyle wytrwała

Mała całą noc mi wypychała brzuch, chyba jej też jest coraz mniej wygodnie. Teraz musi tylko wytrwać do poniedziałku a potem niech się dzieje co ma się dziać.

Miłego dnia !
Gratuluję skończonego 38 tc
Ja czekałam na wynik gbs 3 dni, ale sama zanosiłam do laboratorium i odbierałam wyniki

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

Ja wczoraj po wizycie. Wszystko dobrze, mała ma 2900 i zapowiada się na dużą babę. Kolejna wizyta 8 maja
Trzymam kcuki za wizyty i za kolejne tc
za wizytę

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
o matko jak to 9 maja będzie 33 st to chyba zdechnę... 10 mam termin to przecież upocę się jak prosiak mam nadzieję, że młoda wyjdzie przed upałami hehe
33 stopnie? O kurde, to jak lato

Cytat:
Hej

Co wy na to?
Też o tym myślałam
Stary 2014-04-25, 10:07   #1810
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Co wy na to?
pozniej sie tym zajme

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:09   #1811
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
pozniej sie tym zajme

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:16   #1812
Nikii89
Zakorzenienie

Aldrin witaj z powrotem

Carolyna za wizytę

Agaaga też mi się tak zdaje

Asia321 aby coś ruszyło

MamaKtosia prędzej chyba Cię poród spotka niż zapakowana torba

Pomarańcza za wizytę

Nitka dobry pomysł ale pytanie czy się wszystko zmieści bo tam jest potem ograniczenia znaków.

Oliwka tydzień czekałam na wyniki.

Dzień dobry

U Nas młody chciał wstać o 5.45 ale go ubłagałam i pospaliśmy jeszcze do 7.15

Ale potem gonitwa aby na autobus zdążyć , bo jechałam do laboru oddać krew i mocz. A że obiecałam synkowi kiedyś że pojedziemy autobusem więc musiałam obietnicę spełnić Oskar zadowolony i jak wysiedliśmy to mówi "mama Kaka busi dało" (tłum. mama Oskar jechał autobusem brawo) i zaczął sobie bić brawo

A ja przyznam że ledwo się dokulałam z przystanku do przychodni chociaż to nawet blisko.

Wiecie co jestem załamana , bo w domu znów syf , kurz i bałagan. Właśnie robią Nam laubę w marmuricie i jeszcze przedpokój będą robić - zrywać tapetę i też chyba dawać marmurit. A ja jak widzę ten kurz i syf to jestem już załamana i mam dość. Myślałam że to ostatnie dni/tygodnie przed porodem sobie odpocznę a tu
Stary 2014-04-25, 10:22   #1813
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

hej mamuśki
u nas ale pochmurno .. i jakoś zimno
ja czekam za koleżanką

mam info od Kasib
Hejka.Ja dziś od 5 do 10 byłam na porodówce. Ale niestety ok 9 skurcze się wyciszyły ze 100 do 20. Oksy nie chcą pakować narazie więc czekam. Buziaczki. Tęsknie za wami mamuśki.

Odpisałam Kasi, że wszystkie trzymamy kciuki,za nią i Olę żeby szybko poszło.
I że też tęsknimy
Napisała jeszcze że zaraz ma ktg.

IGA

Maja

Edytowane przez niegrzeczna88
Czas edycji: 2014-04-25 o 10:39
niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:24   #1814
Nikii89
Zakorzenienie

Kasia b
Stary 2014-04-25, 10:40   #1815
martuszka0
Rozeznanie

Nikii to jest niesamowite, że rozumiesz swojego syna ja bym nie wiedziała o co mu chodzi. No wiadomo, że ze swoim dzieckiem to inaczej i poznam jej język, ale innych dzieci to ja nei czaję hehe. Mi też się ciężko chodzi.... A syfem się nie martw, zagoń TŻ do sprzątania!!!!

kasiab a już tak blisko było... Oby się w końcu rozkręciło coś
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:41   #1816
asia321
Rozeznanie

GG do asia321

Kciuki za Kasięb - oby szybko już poszło

Ja właśnie umyłam 2 okna, przygotowałam obiad, i zaraz zbieram się za mycie podłóg..

Nie, nie - to nie jest syndrom wicia gniazda, raczej syndrom - "młoda wyskakuj z brzucha"

U mnie pogoda cudowna, muszę wyciągnąć męża po pracy na długaśny spacer ;D
30.04.2014 3:15
asia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:42   #1817
JJJustynAAA
Zakorzenienie

chansons ja mam to samo siadam na kibelek i drzemię, po chwili się budze i ide jak lunatyk do łóżka... Wtedy szybko zasypiam... a jak pochodzę po domu to zaczynam jeść i zasypiam po 2 godzinach...
Więc woel podrzemać na kibelku

madziarek za pierwszą wspólną nockę.

karolkya
goń do lekarza... Nie marudź że nam tu marudzisz, po to tu jesteśmy... no i szybkiego powrotu do zdrowia życzę

oliwka za skończony 38 tc.

Niki remont remontem, ale pamietaj że jesteś w końcowej fazie ciąży, uważaj na siebie!!! lepiej mieć lekki bałagan a zdrową donoszoną ciążę

kasiab trzymam za Was

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:48   #1818
Nikii89
Zakorzenienie

Martuszka jak się z dzieckiem przebywa 24/7 to ich język jest zrozumiały . Chociaż innym wydaje się że jest z kosmosu Ja też zawsze się zastanawiałam jak to jest że rodzice rozumieją swoje dzieci gdy jeszcze nie mówią dokładnie. Ale swoją drogą to nie jest takie trudne. No chyba że nagle pojawia się nowe słowo to trochę zajmuje znalezienie tego odpowiednika A powiem Ci że mój TŻ nie wszystko rozumie i muszę mu tłumaczyć co Nasz syn od niego chce/ mówi

Justyna na razie olewam porządki bo to przynajmniej z tydz/2 potrwa ;/ Jedynie co to po ich wyjściu będę podłogi przemywać , albo zagonię TŻ
Stary 2014-04-25, 10:51   #1819
ilkas
BAN stały

Witam mamusie

Nocka koszmarna..z powodu zabawki grającej która się włączyła o 3 w nocy i grała w najlepsze..a my tacy zaspani nie mogliśmy jej zlokalizować Oczywiście później nie mogłam zasnąć chyba przez godzinę...

Powoli ogarnęłam obowiązki w pracy, ale było mi mega ciężko w tym tyg bez niani..zajmując się Milą i pracując jednocześnie. Nie chcę więcej takich tygodni bo nie wyrabiam już
Dzisiaj kończę ostatnie rzeczy i wrzucam na luz... W związku z tym po południu moi rodzice zabierają do siebie Milkę, a my idziemy z mężem na randkę

Asia321 w takim razie trzymam kciuki za dzisiejszy poród Oby coś się zadziało

Ktosiowa, upss..no właśnie torba ! Tylko najpierw muszę mieć co do niej włożyć...

Nie straszcie z tymi upałami, bo nie mam letnich ciażowych ciuchów i już mało w co się mieszczę

Kasian, witaj w klubie skurczy Mnie rano złapał taaaaki w łydce, że myślałam, że mi zaraz ta noga odpadnie A mąż mi na to "no widzisz..to wszystko przez to, że zapomniałas wczoraj wypić wapno !! " No w sumie magez..wapno..to prawie to samo

Nikii, jej nie możesz przecież sama sprzątać tego po remoncie bo się zajedziesz kobieto!
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-25, 10:53   #1820
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Co wy na to?
Też o tym ostatnio myślałam także dziewczyny, co Wy na to???

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Ale potem gonitwa aby na autobus zdążyć , bo jechałam do laboru oddać krew i mocz. A że obiecałam synkowi kiedyś że pojedziemy autobusem więc musiałam obietnicę spełnić Oskar zadowolony i jak wysiedliśmy to mówi "mama Kaka busi dało" (tłum. mama Oskar jechał autobusem brawo) i zaczął sobie bić brawo
Rozbrajający, aż też mi się chce bić brawo dla Niego

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
mam info od Kasib
Hejka.Ja dziś od 5 do 10 byłam na porodówce. Ale niestety ok 9 skurcze się wyciszyły ze 100 do 20. Oksy nie chcą pakować narazie więc czekam. Buziaczki. Tęsknie za wami mamuśki.
No to się nadenerwuje, biedna Kasia, tyle ją już męczyło trzymam kciuki, żeby akcja się wreszcie rozhulała!!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:59   #1821
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Witam mamusie

Nocka koszmarna..z powodu zabawki grającej która się włączyła o 3 w nocy i grała w najlepsze..a my tacy zaspani nie mogliśmy jej zlokalizować Oczywiście później nie mogłam zasnąć chyba przez godzinę...

Powoli ogarnęłam obowiązki w pracy, ale było mi mega ciężko w tym tyg bez niani..zajmując się Milą i pracując jednocześnie. Nie chcę więcej takich tygodni bo nie wyrabiam już
Dzisiaj kończę ostatnie rzeczy i wrzucam na luz... W związku z tym po południu moi rodzice zabierają do siebie Milkę, a my idziemy z mężem na randkę

Asia321 w takim razie trzymam kciuki za dzisiejszy poród Oby coś się zadziało

Ktosiowa, upss..no właśnie torba ! Tylko najpierw muszę mieć co do niej włożyć...

Nie straszcie z tymi upałami, bo nie mam letnich ciażowych ciuchów i już mało w co się mieszczę

Kasian, witaj w klubie skurczy Mnie rano złapał taaaaki w łydce, że myślałam, że mi zaraz ta noga odpadnie A mąż mi na to "no widzisz..to wszystko przez to, że zapomniałas wczoraj wypić wapno !! " No w sumie magez..wapno..to prawie to samo

Nikii, jej nie możesz przecież sama sprzątać tego po remoncie bo się zajedziesz kobieto!

Co do zabawki wybacz ale nie mogę się powstrzymać

Co do obowiązków w pracy i domu, oraz braku niani

Co do randki

magnez = wapno

To by było na tyle

Mama Franka

Stary 2014-04-25, 11:00   #1822
nadiak1
Rozeznanie

Witam się i ja.
Nocka minęła dobrze, słoneczko świeci a mimo to ja jakaś śpiąca.
Od rana mały prawie się nie ruszał i w nocy też jakoś mało gfo czułam, że się wystraszyłam. Szturchałam go i jakieś leciutkie ruchy zrobił. Ale teraz nawcinała się winogron i się rozkręcił. Uff jak się cieszę! Jutro wizyta to doktorek sprawdzi co i jak.
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:03   #1823
Aldrin
Zakorzenienie

kasiab kciuki za rozkręcenie się szybkie akcji i oby było po wszystkim, niech podają oxy i szybko pójdzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-25, 11:03   #1824
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Idę coś ze sobą zrobić... bo mam mega drętwy dzień

zmielić farsz na pierogi, posprzątać w łazience i zetrzeć kurze - i nic więcej bo mi się nie chce ostatnio często używam tego zwrotu :P

Mama Franka

Stary 2014-04-25, 11:07   #1825
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Kasiab kciuki by sie rozkręciło i wyrzuciło Olke z brzucha

A ja mam ostatnio skurcze nie w łydce a w udzie aż mnie budzą

U nas kolejny dzien marudy chyba śpiący . . .

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:18   #1826
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Dzień dobry brzuchatkii mamusie
Ja właśnie jem śniadanie - tosty

martuszkao
tak to zapewne czkawka u mnie też ustaje, jak pójdę siusiu i przy okazji się rozbudzę nie działa opcja na przeczekanie

Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
Cześć pięknobrzuche

a ja się wyspałam. Pogoda ładna, nic mnie nie boli, dziecko uśmiechnięte. Nie mam na co narzekać, ale mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z klubu hipochondryka a torby nie spakowałam jakby kto pytał....

Serio miałaś dzień na nie? Czyli jak TŻ Ci powiedział, że pora na kąpiel to się rzuciłaś na podłogę z krzykiem, że nie chcesz się kąpać a jak Ci na to powiedział, że jak nie chcesz to nie musisz to rzuciłaś się drugi raz tym razem z krzykiem, że baaaaaaaaardzo chcesz się kąpać?
Opisujesz zachowanie pierworodnej czy swoje??
Ja mam torbę spakowaną w jakichś 30 % i wyjęłam ją z szafy, żeby podziałać dalej

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość

MamaKtosia najpierw były pięknolice, teraz pięknobrzuche, strach się bać co dalej

Ja już dawno przestałam liczyć, bo część z nich przesypiam Nieraz ocknę się na kibelku i zastanawiam, jawa to czy sen
uśmiałam się podwójnie
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
chansons ja mam to samo siadam na kibelek i drzemię, po chwili się budze i ide jak lunatyk do łóżka... Wtedy szybko zasypiam... a jak pochodzę po domu to zaczynam jeść i zasypiam po 2 godzinach...
Więc woel podrzemać na kibelku
Ja mam w łazience takie specjalne nocne oświetlenie, więc da się iść na autopilocie nawet oczu za bardzo nie otwieram, co by się nie rozbudzić

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Nitka popieram wpisywanie tych danych na pierwszej stronie

Aldrin witaj z powrotem w dwupaku, oby jak najdłużej

Ilkas z tą torbą to nie ma żartów, bo my dziś zaczynamy 37 tc
więc bierz się do roboty, bo faktycznie poród Cię zastanie

Pomarancza za podtuczenie córci

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:22   #1827
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:

to mówi "mama Kaka busi dało" (tłum. mama Oskar jechał autobusem brawo) i zaczął sobie bić brawo
zawsze probuje odgadnąć co twój synek mówi... i zawsze mnie zaskoczysz
Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość

mam info od Kasib

Odpisałam Kasi, że wszystkie trzymamy kciuki,za nią i Olę żeby szybko poszło.
I że też tęsknimy
Napisała jeszcze że zaraz ma ktg.
trzymamy kciuki!!!!!!!!

ja do toalety tez chodze na autopilocie. światła nie zapalam nawet...

a co do skurczy, to tż kupił mi czekolade. zgodnie z zaleceniem od lekarza

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:25   #1828
carolyna86
Zakorzenienie

kasiab - za szybkie rozkręcenie akcji i żebyś się za dużo już nie męczyła

Cytat:
Napisane przez justiwi Pokaż wiadomość
Ja mam w łazience takie specjalne nocne oświetlenie, więc da się iść na autopilocie nawet oczu za bardzo nie otwieram, co by się nie rozbudzić
całkiem jak ja

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:33   #1829
karolkya
Wtajemniczenie

carolyna86 justiwi dziękuję ślicznie za listy zakupów w aptece ja już przeraziłam się, bo z termometrem i jakimiś pierdołami typu krem szampon dla mnie wychodzi mi 400 zł
Stary 2014-04-25, 11:42   #1830
MamaKtosia
Zadomowienie

Zabawa w piaskownicy męczy wam powiem, będę jeszcze ze 3 godziny do siebie dochodzić

martuszka0 no właśnie jak już będą takie upały to nie wiem co my zrobimy, wtedy to jakiś hipochondryk do kwadratu będzie bo będziemy zdychać

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Coraz niżej idziemy nie ? Pięknokrocze

Oliwka_2 GBS minimum 7 dni tyle trwa hodowanie tego farfocla

Cytat:
MamaKtosia prędzej chyba Cię poród spotka niż zapakowana torba
Eeee Ilkas też jeszcze nie spakowana a jest tydzień przede mną!

asia321 tylko nie przesadź z tym skakaniem po oknach

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Nocka koszmarna..z powodu zabawki grającej która się włączyła o 3 w nocy i grała w najlepsze..a my tacy zaspani nie mogliśmy jej zlokalizować
przepraszam ale muszę

Cytat:
Napisane przez justiwi Pokaż wiadomość
Opisujesz zachowanie pierworodnej czy swoje??
Pierworodnej, choć ja bym tam chętnie rzuciłą się na brzuch i pokrzyczała, że chce rodzić, ale będę się gibać na tym wielkim bebechu jak foka i bezsensu
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości