![]() |
#1801 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ps. Od rana zjad³am du¿± ³y¿kê bigosu z kromk± chleba i pó³ nale¶nika. Na obiadek roso³ek z makaronem no a potem mo¿e gril... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Ja siê w¶ciekam bo mnie ju¿ kac dopad³ a gdybym mog³a p³ywaæ to wszystko by mi raz - dwa wywietrza³o. Ale chocia¿ siê trochê pomêczy³am po piasku w lesie na rowerze
![]() Teraz jak bêdzie ciep³o to chyba bêdê czê¶ciej je¼dziæ nad wodê, po treningu. By³o tam parê osób ale nikt uwagi nie zwróci³ na mnie wiêc ju¿ siê nie wstydzê tego chodzenia w kostiumie.
![]() |
#1803 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Zazdroszczê tego p³ywania!
![]() |
#1804 |
Rozeznanie
|
Ale dzi¶ mia³am ciê¿ki dzieñ, ca³e szczê¶cie, ¿e ju¿ siê koñczy. Dzi¶ wytrwa³am w postanowieniu i chod¼ namawiano mnie na bibê to siê nie zgodzi³am. Mieli¶my grila, na którym zjad³am jedn± kie³baskê, hamburgera, sa³atkê z pomidora i ogórka i dwie kromki chleba tak¿e nie jest ¼le!
Pozdrawiam gor±co! |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Cytat:
Gratuluje rekordu w wioslarzu. A co to za glut? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Hej dziewczynki u mnie dzisiaj znowu grzeszny dzieñ. Ostatnio zdarza mi siê ich niepokoj±co du¿o,
Moje menu: p³atki owsiane z truskawkami parówka (no i po co ona by³a) pier¶ z kurczaka z ry¿em ciastko HIT kawa³ek ciasta - marmurka wêdlina 3 plasterki kie³basa 3 plasterki jab³ko Menu bez sk³adu i ³adu, ¿adnych warzyw ogrom s³odyczy ![]()
#1807 |
Zadomowienie
|
Dzisiejsza waga 73,5 s³abiutka, bardzo s³abiutko
#1808 |
Rozeznanie
|
Ja wagê podam jutro bo musi ze mnie zej¶æ alkohol. Ja nie wiem jak dam radê dzi¶ æwiczyæ, czujê siê bardzo kiepsko. Chyba w ogole nie bêdê pi³a alkoholu, taka m³oda jestem a tak drastycznie przechodzê kace , to nie jest ok. Ja sobie blenderem zrobi³am sok z ró¿nych warzyw i dola³am skrzypem polnym - w smaku taki sobie, ale witamin ma duzo ![]()
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
A miesza³a¶ napoje wyskokowe, czy pi³a¶ tylko jedno?
#1810 |
Rozeznanie
|
Witam i ja, od rana jestem mocno zajêta wiêc nie pisa³am. Teraz znalaz³am chwilkê czasu jedz±c roso³ek
![]() Ps. Do pó¼niej! |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
Ja w przelocie tylko i na chwilkê. U mnie nadal waga bez zmian
![]() 77,9 nadal czekam na decyzje spó³dzielni w sprawie remontu,samo je¿d¿enie na rowerze stacjonarnym i spacery ju¿ nie przynosz± efektu ![]() ![]()
#1812 |
Rozeznanie
|
Tylko jedno, jeden rodzaj piwa. Nie no to nie jest nic nowego, po prostu nie mogê i ju¿. Nie bêdê z tego powodu rozpaczaæ
![]() ![]() A ja postanowienie póki co realizujê i nie palê ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-20 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cze¶c seduszka u mnie B.Zmian 85,5
waga stane³a od 2 tygodni ,no ale zacze³am jesc razem z t¿ i dzieciakami , nie ¿a³owa³am sobie ciasta ,piwa, ziemniaków ,bia³ego pieczywa,mas³a czy kie³bachy ![]() i OOOOOooooo. MASZ BABO PLACEK dobrze tylko ¿e nie przybra³am okres letni widzê sprzyja nie tylko mi ![]() ![]() nie cwiczê tez bo nie mia³am ani czasu ani chyba ochoty na æwiczenia w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, macie mo¿e jakie¶ jeszcze strony o dietetycznym gotowaniu? mam ochotê sobie poczytaæ i planowaæ jad³ospisy skoro koniec szko³y tu¿ tu¿ i bedzie to ³atwe
![]() ![]()
![]() |
#1815 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() co do przepisow z bloga to tez nie jestem w temacie, ale gdzies na wizazu jest forum gdzie dziewczyny podaja przepisy dietetyczne ![]() u mnie waga 68.2 calkiem niezle po bardzo, bardzo slodko-slonym menu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sobie dzi¶ poæwiczy³am nieco mniej, ale wyszorowa³am ca³y dom, usunê³am pajêczyny tam gdzie by³y przy okazji ozdabiaj±c ¶cianê ¶ciegiem od szczotki odkurzacza... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Hej laseczki.
Chyba wszystkie mia³y¶my ciê¿ki tydzieñ ![]() Ahhh te pokusy.... ![]() Dzi¶ u mnie na wadze 97 Bez szalu, ale zawsze to co¶. Kochane macie mo¿e jakies sprawdzone przepisy na niskokaloryczne dania z ry¿u?
#1818 |
Przyczajenie
|
kupilam szwagierce sukienke na urodziny i ubrudzilam ja czerwonym cienkopisem (cos tam nim rysowalam obok tej sukienki potem nie zamknelam - masakra) uzylam cilit bang, wode utleniona, sode, mydlo, wypralam w 70 C i plama zeszla, ale sukienke to raczej zostawie juz dla siebie
zeszlym tydzien faktycznie byl masakryczny jesli chodzi o kompulsy, a przed chwila juz maz dzwoni czy chce cos z chinskiej jednej z moich ulubionych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Hej dziewczyny, mo¿na siê jeszcze do³±czyæ
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() proszê przeczytaj ![]() wiele cennych porad , wskazówek czy przepisów, znajdziesz Napewno w watku je¿eli dasz sobie trochê czasu i go przeczytasz ![]() ![]() napisz kilka s³ów o sobie sk±d jeste¶ ,jak zamierzasz walczyc z nadwag± ,itede itepe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzeba czasami sobie troche popuscic zeby nie zwariowac ![]() Najwa¿niejsze, ze siê nie cofamy ![]()
![]() |
#1822 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a mo¿e umówimy siê tak, ¿e ka¿da na poniedzia³ek przygotuje menu na 1 dzieñ tygodnia (tylko proszê bez udziwnieñ i co¶ co da siê w pude³eczka zapakowaæ), w ten sposób uzbiera siê ca³y tydzieñ nowych ¶wie¿ych pomys³ów. Wchodzicie?
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Ja dzisiaj robi³am leczo, tak dobre wysz³o, ¿e od gara nie mog³am siê oderwaæ. Od obiadu chodzi³am i podjada³am. Acha, po¿ar³am te¿ 1 cukierek ptasiego mleczka, taka mi³a pani w markecie czêstowa³a - nowy smak cytrynowy w bia³ej czekoladzie z nut± miêty = zamro¿ony - pychota. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Czy te wolne dni te¿ Was tak wybijaj± z rytmu diety?
![]() |
#1823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Super pomys³! Chêtnie siê zainspirujê ciekawymi pomys³ami.
![]() |
#1824 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Ja równie¿ z chêci± siê przy³±cze do poniedzia³kowego menu, mam kilka pomys³ów, z chêci± sie nimi podziele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cze¶æ paula87_w, jak siê nie wy³amiesz do nastêpnego wa¿enia to zapraszamy
![]() Dziewczyny, aktualna tabelka w pierwszym po¶cie. Trochê to smutne, ¿e po³owa praktycznie siê wy³ama³a. Z wzglêdów oczywistych, nie wyrzucam z tabelki naszej kochanej donkje, która mam nadziejê,¿e ma siê dobrze i wróci do nas nied³ugo ![]() Wybaczcie, ale ze wzglêdu na wydarzenia ostatnich dni w moim ¿yciu prywatnym, nie mam czasu tak du¿o tu przebywaæ. Tak¿e proszê o wyrozumia³o¶æ, je¶li nie bêdê siê zbytnio pojawiaæ w najbli¿szym czasie. Tabelkê postaram siê jutro jeszcze uzupe³niæ i wrzuciæ aktualn±, je¶li kto¶ jeszcze poda wagê. ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz co, ironicznie jeste¶ w lepszej sytuacji ni¿ osoby, które siê odchudza³y po 500 razy (np. ja), bo nie masz zniszczonego metabolizmu itd. itp. Te¿ walczê z na³ogiem s³odyczowym i niejedzeniem ¶niadañ. Nie wiem, co lubisz je¶æ, jak jad³a¶ do tej pory i jaki masz plan, tak¿e fajnie by by³o jakby¶ wrzuci³a jakie¶ swoje jad³ospisy na bie¿±co, to Ci pomo¿emy co¶ dopasowaæ ![]()
![]() |
#1826 |
Rozeznanie
|
Moja waga 96 kg. Widaæ wykonujê za ma³o æwiczeñ i za du¿o ¿rê bo powinno ju¿ btæ du¿o du¿o mniej. Wszystko przez te zasrane egzaminy i piwko. Teraz sobie dam taki wycisk ze bede zasypiac pod ¶cian±. Zmarnowany czas tylko.
A moje wymiary...zal sie przyznaæ 13.06 Biodra - 117 Pas - 88 Ramiê - 32 udo - 63 21.06 Biodra - 116 Pas - 87 Ramiê - 32 udo - 60 Zapisujê siê jeszcze na basen dodatkowo. Jak za tydzien bêdzie to samo to znaczy, ¿e musze zacz±c znow paliæ. Jestem tak wsciekla na siebie ze mam czerwono przed oczami
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-21 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
79,6kg
![]() pewnie dlatego, ¿e wczoraj wpadly nachosy z serem i drink i chinczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 624
|
Cze¶æ
![]() ![]() Uczestniczy³am w innym forum, ale ono chyba umar³o.. Jak mam pisaæ sama ze sob±.. ![]() Mam 178 cm i wa¿ê 88,5 kg. Odchudzam siê dok³adnie od 17 marca, startowa³am z wag± 97,5 ![]() Moim najwiêkszym problemem jest to, ¿e przez 3-4 dni jada³am wrêcz idealnie. 3 posi³ki, z czego wiêkszo¶æ warzyw, zero s³odyczy i w ogóle. A po tych paru dniach robi³am sobie odpust zupe³ny i pustoszy³am lodówkê... Od poniedzia³ku podesz³am do tego rozs±dniej. Jem 4 posi³ki, co 3-4 godziny. Ka¿de danie jest skomponowane tak, ¿eby zawiera³o wszystkie niezbêdne sk³adniki. Nie jem ¿adnego przetworzonego ¿arcia, same "czyste" sk³adniki. Jestem wegetariank±, wiêc muszê bardzo uwa¿aæ na bia³ko. Chcia³abym pisaæ tutaj swoje menu na ca³y dzieñ, æwiczenia. Takie podsumowywanie bardzo mnie mobilizuje i odk±d zaczê³am je¶æ rozs±dniej i dostarczaæ sobie wszystkich potrzebnych sk³adników, ani razu siê nie z³ama³am i nie rzuci³am na lody czy czipsy ![]() Nie mam jasno wyznaczonego celu. Podobam siê sobie i nie odchudzam po to, by schudn±æ. Po prostu chcê zdrowo siê od¿ywiaæ i dobrze czuæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja wciaz z Wami jestem myslami ale do niedzieli jestem w domu rodzinnym przez co nie mam wogole czasu na neta i wizaz, nie mam wagi tutaj, wiec poprosze o wpisanie wagi sprzed tygodnia jako tej aktualnej, czyli 72.5 kg
![]() A w poniedzialek w pracy Was nadrobie i napisze cos od siebie, milego dnia dziewczyny ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Cytat:
![]() To super, ¿e podobasz sie sobie, my¶lê, ¿e to gubi wiele dziewczyn. Sama mam problem z samoocen± i jak chudnê podobam siê sobie bardziej. A wiadomo, ¿e pewno¶æ siebie przek³ada siê na wiele wa¿nych sfer ¿yciowych ![]() Bardzo chêtnie poczytam Twoje jad³ospisy, mam ochotê przej¶æ na dietê wegetariañsk±, na razie na spróbowanie ![]() Moja wczorajsza waga to 90.8kg. Nie mia³am jak napisaæ, bo siê przeprowadzam, lata³am wczoraj po mie¶cie w poszukiwaniu internetu i po odwiedzeniu wszystkich operatorów siê uda³o ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.