|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Agabi babcia nakazuje dietę, a pierogi podsyła
![]() Lila aż mnie dreszcz przeszył ![]() Mysia ale Wam fajnie z Kluskami ![]() Ewcia Forest ![]() PannaMagda marchewka pycha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Te dni to masakra jakąś dla mnie bo ciężko . Klucimy się z Tz w sumie o jakieś głupoty.nie powiedział mi to wprost ale Wiem że Mu brakuje przytulanek ale ja po całym dniu jestem zmęczona
wysłano z telefonu
#1803 |
Zakorzenienie
|
Basiu ale czego
![]()
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Kruki jak za Wami tesnilam
wysłano z telefonu ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- KLUSIA jak mała będzie miala taka kupcie to przepadają ja woda wysłano z telefonu ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- no właśnie nie mam pojęcia . ale podobno faceci tak mają że się boją a. do tego nie przyznają się. I nie miałam na myśli że zle wygladasz bo napewno wygladasz cudnie. ![]() wysłano z telefonu
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-06-17 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Basiu a rozmawialiście o tym że coś jest nie tak?
#1806 |
Zakorzenienie
|
Tak kochana i wczoraj i dzisiaj i przedwczoraj . Ale jak chłop nie ma się do czego przyczepić to przyczepia się o forum o to że na internecie przesiaduje i co najlepsze to mu wygarnelam nawet to ze nie mam czasu odpocząć nawet 30 minut dziennie
wysłano z telefonu
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-06-17 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wybrałam telefon i mam dylemat bo chyba za drogi. Nie kupiłam jeszcze. Mam kasę i wszystko, ale martwię się o finanse w przyszłości. Kurde nie wiem co zrobić. W ogóle to "przez was" co wieczór pije Karmi. Lubiłam je jak mieszkaliśmy w Polsce. A że alko teraz zakaz (oby na długo) to chociaż to mam. Idę wymoczyć tyłek we wannie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Basiu przecież Ty się zajeździsz a on Ci nawet palant nie pomaga-no i jeszcze ma pretensje że jesteś zmęczona
![]() Yss no to jak coś niech TŻ jej powie żeby konsultowali prezenty z Wami.Też bym chciała żebyś musiała pić tylko Karmi ![]() ![]() ![]() ![]()
#1809 |
Zakorzenienie
|
No co 2 dzień gary myje
wysłano z telefonu
#1810 |
Zakorzenienie
|
Coffee ale fajnie z tym ktg
![]() ![]() Ziajka ![]() ![]() Gianka dobrze, że w końcu kupa poszła. oby te problemy się nie powtarzały ![]() ![]() Lila, rzeczywiście to prawdopodobne, że po prostu w tym domu coś uczula ![]() ![]() ![]() Arletko ![]() ![]() Ewciu ![]() ![]() Yss w życiu takich stempli nie widziałam ![]() ![]() ![]() Agabi o jacie, domowe ruskie ![]() ![]() Izuniu jak wieczór? Zophiee? Basia? Mu? Mysiu mi się wydaje, że to wszystko zęby ![]() co do dystansu to niestety nie mierzyłam a żałuję ![]() ![]() bardzo Ci dziękuję za super towarzystwo ♥♡♥♡♥
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Ewciu niestety mamusia go tak wychowała że on ma mieć lepiej a mamusia zapi*****la za wszystkimi . No i tak później sobie olala sprzątanie bo ile można . Ale ja o swoje będę walczyła. Najwyżej się roztaniemy. Kursem tylko że Wiki się przyzwyczaiła do Tz i jak by co to będzie mi i jej ciężko a nie powiem małej też będzie ciężko
wysłano z telefonu ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Klusia jestem wysłano z telefonu
#1812 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() wstyd mi teraz ale jakoś już odruchowo, wózek mi tak przyrósł do rąk, że nie czuję że go pcham. Cytat:
![]() Cytat:
![]() mówisz, że widać kreski? to chociaż szybciej pójdzie, u nas nic nie widać ![]() ![]() spadam może jeszcze 'rodzicielstwo bliskości' uda mi się poczytać. dobranocka.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Ja też spadam bo już oczy się same zamykaja
Dobranoc ![]() wysłano z telefonu
#1814 |
Zakorzenienie
|
Laski ja też spadam,TŻ powiedział że jest opcja że w piątek na 2tygodnie do domu przyjedzie ale nic nie jest jeszcze pewne
![]() ![]() ![]() ![]()
#1815 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wizyta w piątek. Ruda Odpowiedziałam Ci pod fotką. Pupa wymoczona, ja pachnąca. Coś mnie żołądek męczy, zjadła bym coś ale z drugiej strony mi niedobrze. Śpijcie dobrze kochane, ja dotrzymuje towarzystwa TŻtowi i oglądamy mecz. Tzn. on ogląda a ja chyba Suits (W garniturach) sobie zapuszczę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Noc spokojna, dodatkowa pobudka, ale nie było źle. Chwilowo ząbki odpuściły ![]() Yss stempelki są super ![]() Ewcia 2 tygodnie z tżtem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Trochu się nie wyspałam a ferajna szaleje ![]()
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
hej
Basiu o jak fajnie że jesteś ![]() ![]() Ruda, 2 tygodnie? ![]() ![]() Yss, za moich czasów to się wzorki własnoręcznie robiło, nie było takich cudów ![]() jestem strasznie niewyspana i boli mnie głowa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Kluska, wariatko Ty!
![]() ![]() A zdjęcie co mi przesłałaś z Hanką - cudne! Ona jest do schrupania ![]() Co do zatok, to nie pomogę. Mój tż często to ma i oprócz leków - których Ty raczej nie możesz teraz , to podgrzewa sól na patelni, wkłada do woreczka i przykłada na czoło ![]() Basiu, no poważnie tam ze swoim pogadaj. Musisz mieć chociaż odrobinkę czasu dla siebie - choćby to miał być wizaż ![]() Magda, odezwał się chociaż ![]() Ja też nie wyspana, nogi mnie bolały i spać nie mogłam ![]()
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Mysia, nie nie odezwał się..
Kluska a może masaż sobie zrób amolem.. ?
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
No to albo coś się tfu, tfu! stało
Albo to.. palant ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- no! Wymasuj a kapkę łyknij ![]()
#1822 |
Zakorzenienie
|
hej.
klusiu i jak kupka??? coffee uwielbiałam ktg przed porodem bo to serducho tak głosno i pieknie biło,a jak sie wierciła czy miała czkawke to dudniło ze hej ![]() kami jeszcze sie obraza???o zesz kurde,ma tupet! ![]() lila dziwne to z alergia ![]() ![]() ![]() magda jakies wiesci od "randki"??? to głupio sie zachował, chyba ze na prawde cos sie stało ![]() basia i twój tz pokazuje pazurki ![]() wczoraj Lenka wieczorem była marudna,wiec w biegu sprzatałam kuchnie, i do kapieli mielismy jeszcze pare minut wiec wyjełam grzechotki zeby sie z nia pobawic, jeju jak ona sie przestraszyła,od razu wrzask,oczy wielkie,i co,nosiła,lulałam az sie uspokoiła.potem kapiel-ładnie sprawnie,nawet wycieranie dobrze,no ale przy dawaniu leków zaczeła znowu wrzeszczec,i tak ponad pół godz na rekach,jakos usneła,ale mnie wymeczyła okropnie. tz ma dzis impre po pracy wiec wróci wieczorem i to po%,jemu wolno sie rozerwac ![]() ![]() mała wczoraj zarzygała majty i dzieki temu załozyłam jej dzis kiecke ![]() ![]() a co do wczoraj, no juz mi sie przelało,oczywiscie chodzi o to ze ja całe dnie sprzatsm,gotuje,piore,jes zcze przetwory robie nie wspomne juz o dziecku ostatnio bardzo marudnym ![]() ![]() ![]() ja nie wiem ale Lence chyba tez zeby dokuczaja,patrze do buzi to tez ma 2 kreseczki na dziasle,choc jedna jest mocniejsza,rece cały czas gryzie ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
U nas jeszcze nie widać. Wczoraj nie mogłam wejść do k.dziś wejde i napisze. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wieczór dobrze,mały spał spokojnie ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas dziś piękna pogoda więc idziemy na długi spacer.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wpadłam się tylko przywitać. Później Was nadrobię, a teraz zmykam do pracy
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Dziś noc całkiem niezła, ale poranek kosmos! Najpierw męczył brzuszek, potem zjadł moje mleczko z cycka odciągnięte, i wszystko wyrzygał na siebie i na mnie ![]() Na 11 idziemy spacerkiem do pediatry i musi cos wykombinować, bo teściówka mówi, że brzuszek jeszcze młody i musi się przyzwyczaić do trawienia ale myślę że to jest wina mm, że może nie jest odpowiednie dla niego! Może trzeba jakieś łagodniejsze, albo coś poprawiającego trawienie. No sama nie wiem ![]() Do tego musimy zdecydować co ze szczepeiniami, a nawet nie miałam chwilki, żeby dobrze o tym pomyśleć ![]() Do tego idę sama, bo TŻ w pracy ![]() Ech... mam nadzieję że Borys da radę, i nie zrobi koncertu, bo będę się stresować. Wpadnę potem jak się uda ![]() Dobrego dnia ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- aha, w poniedziałek odpadł nam pępek- kikut w sensie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Hej Ja też się tylko witam bo Kosta coś marudny i na tulasy go bierze więc muszę być non stop "dostępna",gorączki nie ma ale jakiś taki smutny jest-nie wiem może za tatusiem tęskni
![]() Zophiee ![]() ![]() ![]() ![]() Arletko 20minut???ale zaszalał ![]() ![]() Panna Magda no to ja bym się martwić zaczęła,za długo milczy ![]() Spadam bo mnie głowa boli,panowie od płotu są a Marny mamrocze fest ![]() ![]()
#1827 |
Zakorzenienie
|
ruda ok,bedzie focia,jak tylko moje małe bedzie w lepszym nastroju
![]() oj widze Kostus tez nie w humorze...
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia co to męczy Naszego Czarodzieja Kaskadera? Przytulasek od Mamuni przepędzi smutki
![]() Arletko tż zagoniony ![]() Chyba ząbek znów zaczyna męczyć. Zaczęły się marudy , dałam zimny gryzak i jest lepiej Fotki w albumie ![]() Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-06-18 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Witam sie
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- postanowilam ze Wiki pomoze przy wyborze http://allegro.pl/pierwsze-majteczki...338473864.html niech ma jakis udzial w ubieraniu siostry ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- kobietki kupilam sobie cos super (twarz ze zmeczonej po zastosowaniu wyglada swiezo ) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zy-i-szyi.html 2 uzycia a skura jest mieciutka jak Vanessy i do tego jest w promocji za 15,99 w rosmanie (dzis ostatni dzien) ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- i tak sie zastanawiam moze kupic sobie jeszcze jeden ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- musze sie pochwalic moje dziecko nauczylo sie robic papa(tz i Wiki jej nie robili papa i do tej pory nie umiala a wczoraj juz robila papa) ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- hallo gdzie Was wywiało?? ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- dziewczyny ja niedlugo sie zbieram bo ide po Wiki do szkoly i do mamy jade bo nie bylam prawie tydzien jutro wolniejszy dzien a po jutrze jedziemy z dziewczynami do koezanki (czytac ja Wiki i Vanessa ) i Tz po pracy ma dojechac
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.