O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-24, 23:46   #1801
_Kluska_
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Iza, Hanię przykrywam kocykiem. Próbowałam polarkowym ale jej nie pasi, szybko się rozkopywała i budziła. Od chrzestnej Pyzka dostała ostatnio taki leciutki kocyk z mikrofibry- gruby i ciepły ale prawie nie waży. Widzę, że on jej odpowiada

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 02:12   #1802
Kamildiana
Zadomowienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Zwariuje moja panna urzadzila sobie nocny maraton i sobie gaworzy wyspana. No zyc nie umierac a tz ma wszystko w doopie bo on wielce zmeczony.
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 02:15   #1803
kasiab91
Zakorzenienie

Kami no to nieciekawie... Oby szybko zasnela. My karmimy po dwoch godzinach. Ciekawe ile pobudek jeszcze mnie czeka

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 05:11   #1804
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Witam z ranca. Nie chce mi sie tam isc. Kostus spal u siebie ale kilka razy sie budzil.

Kluska ale zwiedzilas swiata. Samochodem do Rumunii bym nie pojechala never. I podejrzewam ze albo nigdy jej nie zobacze albo dopiero na stare lata. Zestawy pozniej na kompie obczaje.

Izka ja kolderke mam cienka i nia przykrywam a jak nie to cieplym kocykiem z Biedry.

Kami lo matko i corko. Mam nadzieje ze jednak zasnela a Tz powinien kopa w dupe dostac.

Ja zapytam dzisiaj czy w srode moge przyjsc a w czwarek miec wolne bo Tz w srode wraca i mialabym czwartek i piatek wolny wiec wiecej spraw bym zalatwila. Udanego dnia Kochane😚

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 05:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ----------

Madziu wiem ze juz Ci to pisalam ale napisze jeszcze raz. Jestem z Ciebie bardzo dumna. Zycze Ci wszystkiego dobrego,oby wyjazd okazal sie najlepszym co Cie moglo spotkac.

13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!

Edytowane przez RudaEwcia25
Czas edycji: 2014-08-25 o 05:07
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 08:07   #1805
Kamildiana
Zadomowienie

Tak jak pisałam Natka wstala o 1:15 no i sie wierci wzielam do siebie przytulic bo tak w nocy zasypia ale nie ciagle smoczek pluje placze przekreca sie z boku na bok po poltorej godzinie mialam dosyc i budze tz i mowie wez ja przytul to może zasnie pomamrotal ze dobra pomruczal jej 5 sekund po czym zasna odwrocony od niej to go budze drugi raz ale sytuacja taka sama

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Wiec zla wzielam dziecko do lezanki i tam ona usmiechnieta siedziala on wstal polulal ja chwile stwierdził ze sie wyspala polozyl sie i zasnął a ja siedzialam do 3 później do 4 lulalam i przrkladalam do lozeczka chyba z 5 razy no zasnela wkoncu. Wstala o 6 budze go no wstal do niej ale oczywiscie polozyl ja u nas i co? I zasnął ona sie drze a ten nie slyszy wkoncu znow go zbudzilam i wstal z nia o 7 mnie budzi wstan do niej bo ja musze do kibelka jakby nue umiał sobie inaczej poradzic. No wiec bawię sie z nia a ten ze ona spac chce. Widzę przecież ale czekalam az on to zrobi bo zawsze ja rano usypiam ale co tam polozyl sie książę i juz ma wszystko w doopie.wstalam ululalam klade sie a on tego szmego o nie tak to my się bawić nie będziemy. I sie pyta czy ja zla? Nie no szczęśliwa

Cześć wszystkim ;-)
Stary 2014-08-25, 08:29   #1806
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

My dzis spalysmy z Natka do 7,30 dala mamie odespac dzien chociaz wczoraj praktycznie caly dzien spedzilam w lozku.

Iza ciesze sie ze Domis lepiej

Kami wspolczuje nocki ja to bez bujania teraz to nie wiem jakby noc wygladala bo mala sie czesto budzi a wystarczy bujanc dwa razy i spi dalej, na moja glaskanie smeranie nie dziala ma dzien ze usnie sama i taki ze trzeba bujnac i taki ze spi tylko jak bujam:/

Mysiu kochana odpoczywaj korzystaj

Ziajka oby wam pogoda dopisywala,super ze odpoczywacie

Yss mam nadzieje ze odpoczelas troszke.

Ewcia Kostelo taki gadula szkoda ze sie nie daje nagrac,ale moze sie rozkreci

Kluska ja juz nie mam sily do niego teraz jeszcze mnie wnerwia ze on mnie wczoraj chcial przeprosic i dzis mnie przez esy przeraszac bedzie niech spada na drzewo.
.
Lilka masz raceje ja za bardzo emocjonalna jestem zaraz rycze zaraz przezywam miekka dupa jestem

No potem dalej pocytueje bo Nata cos placzka ma.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 08:39   #1807
kasiab91
Zakorzenienie

Oj Kami ... Facety jednak maja inne mozgi. Tak mowi moja tesciowa.

Ja myslalam ze wczoraj bedzie mily wieczor a ten sie najadl wypil piwko i sie polozyl ide sie przytulam a on mi naa to ze mial ogromna ochote ale tak sie najadl ze sie ruszyc nie moze no to mysle sobie w dupie Cie mam i tak przyjdziesz w laske. No i tak rano bylo lazil z jezorem do podlogi ale Ola spac nie chciala i obeszlo sie Ciekawe co wieczorem bedzie.

Kluska jak dla mnie zestawienie idealne te z hm. Ja choruje na bluzke z simple ale po przecenie jeszcze za droga a do klasycznych rurek pasowalaby idealnie

Iza jak Domis?

Ruda mielego dnia.

Ide zmywac poki maly stwor spi.
MAMA- 03.05.2014

Stary 2014-08-25, 08:43   #1808
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak widzicie taki zestaw?
spodnie http://www.hm.com/pl/product/30636?article=30636-D
marynarka:
klasyczna http://www.hm.com/pl/product/29333?article=29333-B
albo http://www.hm.com/pl/product/38033?article=38033-A (wtedy do czarnych spodni)
albo http://www.hm.com/pl/product/32281?article=32281-A

bluzka mi się podoba w tym stylu http://www.hm.com/pl/product/41317?article=41317-A ale coś bardziej kolorowego.

ma to sens? czy może spodnie zwykłe rurki bez kantów?
buty mam lakierki nude na niższym obcasie (ok 6cm) i lakierki czarne (ok 8cm).

i jeszcze się zastanawiam co z włosami? do fryzjera na układanie się zapisać? jak Wy robicie?
Ja bym wzieła spodnie zwykłe rurki bez kantów i lakierki czarne.

Idz do fryzjera na pewno ci zrobi jakąś fajną fryzurke
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Jakies straszne rzeczy dzieją się dziś z moją apką w telefonie na tablecie mam chyba starszą wersję, spróbuję stąd:

Kasiu oj dobrze, że nic się nie stało dla odstresowania mam nadzieję, że czeka Cię miły wieczór

Gianna i jak? Strasznie mi przykro, że takie rzeczy się dzieją i że jest Ci źle

Iza masz rację, nie znam zwiAzku, gdzie po porodzie nie ma kłótni i dziwnych sytuacji. Niestety, u nas szaleją hormony, faceci mam wrażenie są zupełnie nieprzygotowani na nowe okoliczności (nawet nie tyle chodzi o dziecko co o to że my jesteśmy inne i czego innego od nich chcemy). No i oboje partnerów jest w nowej, stresującej sytuacji. To chyba musi rodzić kryzysy
Cieszę się, że Domiś lepiej

Ewciu tylko do Rumunii nie samochodem koleżanka była i straszne drogi, kilka razy mieli zmiany kół a nawet urwało się koło na dziurze a nigdzie pomocy. I podobno mnóstwo martwych psów na drogach a zwiedzić też bym chciała.

Kasiu a jakie kierunki podróży Cię interesują? Moi rodzice kochajA podróże i dodatkowo moja praca czasem umożliwia wyjazdy więc trochę tego jest. Po krótce:
Budapeszt był super, Praga też, Berlin ok
Odessa fantastyczna i cudne plaże tylko z warunkami gorzej- no ale tam teraz niebezpiecznie
Hiszpania, Włochy Barcelona, Wenecja w Rzymie nie byłam i mi się marzy. I Sycylia też. I Toskania
Grecja- Kreta słabo, Santorini ateny bym chciała bardzo zwiedzić.
Egipt- polecam Marsa Alam, piękne rafy w Hurghadzie wietrznie i brudno. spływ statkiem szlakiem faraonów jeszcze muszę zaliczyć bo nie widziałam piramid. Byłam na krótkim spływie z doliną królów i zafascynowała mnie ta historia noo i Alexandrię chciałabym zobaczyć.
Tunezja- polecam wyspę Djerba drożej niż inne lokalizacje ale naprawdę warto. Djerba jest jak z bajki
Tajlandia milion cudowna!!!! Bangkok, babki co pipką strzelają strzałkami do balonów, przypadkiem byłam w gejowskim klubie gdzie seks był na scenie. Nigdy nic mnie bardziej nie zamurowało te świątynie, budda, wszystko złote i takie inne. Mnisi. Psy- kundle a wszystkie takie same w górach super, jazda na słoniach nocowanie w dżungli w namiotach latanie na linach między drzewami i obserwacja dzikich gibonów piękne lasy, wodospady plaż nie widziałam i na pewno kiedyś tam pojadę z rodziną
Indie mnie już tak nie zachwyciły, może dlatego że zadziwiająco podobne do tajlandii. Postój w górach w lesie, wycieczka wysiada sikać. Panie na lewo panowie na prawo. Chowamy się z dziewczynami za krzaczkami a nagle się okazuje, że między tymi naszymi krzaczkami gdzie kucamy z gołymi tyłkami krążą indyjki i wyciągają ręce po kasę generalnie tam jest takie zaludnienie, że często np jadąc przez miasteczko widać jak jakaś babka sika za słupem- bo ciężko znaleźć miejsce gdzie nikt nie widzi. Heh. Ogromne jaszczurki na ścianach i dziwne chrabąszcze- z koleżanką ubierałyśmy się na noc w dresy, kaptur na głowę, nogawki w skarpetki a rano pod nami na łóżkach zgniecione robactwo
Nie wiem co jeszcze?

Chciałabym zobaczyć Bułgarię, Chorwację. Kubę i RPA (pingwiny chodzące po ulicach w upale )

Zophiee, z dziećmi tunezja albo turcja ponoć najlepsze

Ziajka kiedy wracacie?

Agabi już niedługo będzie

Yss?

A gdzie Mu? Tasia? Co u Was?

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

PannaMagda jeszcze raz: wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia
Jak tż?
A Asper taki jest piękny

Wow ale świata zwiedziłaśZazdroszcze

U nas nockla super,mały wstał po 4 zjadł mleko i pospał do 7.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 09:13   #1809
zophiee
Zakorzenienie

Hej u nas noc beznadziejna
Mlody usnal po 22
Po północy juz kwekal potem 3.30 i od 5 juz gugal
Potem kupa i karmienie wiec się rozbudzilam na maxa
Mlody poszedl kimac o 8 i ja też zrobiłem drzemke

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Co za tym idzie jestem jeszcze w piżamie
A nie lubię tego

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Kluska super ciuchy będziesz dobrze wyglądać.
Idź do fryzjera. Żeby s się dobre czula

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Kami to widzę podobna noc za nami:-(

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Gianna. Nie daj się łatwo udobruchac. Niech się napracuje i poniesie karę

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Ewcia współczuję tego zapieprzu...

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Dobrego dnia
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 09:15   #1810
Gianna M
Zakorzenienie

Kami ja to podziwiam cie ze wstalas jednak ty ja bym budzila do skutku i dala ochrzan ale moj to zawsze do malej wstanie pod wzgledem nie moge narzekac.Ale kurde jeszcze miziu chcial no szalony

Kasia ale argument:/ a wez kurde ja nie rozumiem tych chlopow juz :/ ciekawe czy dzis wieczorem da ci sie wyspac

Iza jak dzis Domis?

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Zophee kurcze ale nocka ciezka obys przydrzymala teraz

Stary 2014-08-25, 09:21   #1811
Lila_27
Zakorzenienie

Zophie ja też w piżamie

Kluska o matko, ale nazwiedzałaś Ja marzę o Indiach i Tajlandii, ale to chyba w innym życiu pojadę, bo TŻ poza Europę się nie rusza Może na emeryturze zrobię podróż życia, o ile będzie mnie stać ...

Kami współczuję nocki, u nas trochę lepiej, pobudki były, ale krótkie, cyc i dalej kima

Iza super, że mały już doszedł do siebie

Yss o matko, co z wulkanem? Jesteście bezpieczni?

Kasiu to TŻ się nie popisał wczoraj Mnie wczoraj mój dorwał w kuchni

A gdzie to Panna Magda pojechała? ja chyba przegapiłam coś?

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Gianna ja myślę, że Ty masz taki problem jak ja, wyolbrzymiasz problemy I mała sprzeczka potrafi doprowadzić do mega awantury Nie gniewaj się, że to piszę, bo i tak Cię uwielbiam
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 09:29   #1812
Kamildiana
Zadomowienie

Zapomnialam sie pochwalić dzis mamy 7 miesiecy
Stary 2014-08-25, 09:40   #1813
kasiab91
Zakorzenienie

Iza to super!!!

Zophiee obys odespala ta zabojcza noc

Lila w kuchni to marze od kad ja mamy no ale ciagle cos... W ogole my to malo poszalelismy jak slub i od razu buch ciaza A wczesniej ze wzgledu na to ze mieszkalismy osobno to bylo sporadycznie i po cichu...:p
A wieczorem to bedzie zmeczony po pracy znajac zycie

Ja juz ogarnelam kuchnie i troche lazienki, pomylam lustra i zrobilam pranie. Musze je teraz wywiesic i isc na zakupy. Chyba Ole w nosidlo wezme...

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Kochane co kupic na ukaszenie komara dla Oli??

MAMA- 03.05.2014

Stary 2014-08-25, 10:05   #1814
_Kluska_
Zakorzenienie

Hej

Kami współczuję nocki co do tż się nie wypowiem bo u nas w nocy zawsze ja wstaję. Tż wieczorem najczęściej idzie do małej (przed północą) a i tak często gęsto jemu odłożyć się do łóżeczka Hanka nie daje i muszę interweniować.

Kasiu skąd masz czas na takie porządki
A z podróżowaniem tak się złożyło. Trochę mnie rodzice nauczyli bo jeździliśmy do wujkow do budapesztu i do drugich w odessie, pakowali nas w poloneza i jechaliśmy do Włoch, na Słowację i na koniec liceum zaczęłam pracować na promocjach, zarabiałam na tym dobrze więc wydawałam na ciuchy i wakacje. Teraz już jak mam rodzinkę nie ma na to kasy tyle co z pracy te indie i tajlandia, z tż tylko lasty do egiptu a co zobaczyłam za gówniarki to moje.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Kami gratuluję 7 mcy

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-08-25, 10:48   #1815
CoffeeHeaven
Zadomowienie

hej!

Coś w tym sierpniu jakoś zimno, kruszynka skończyła dziś 2 tyg

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość

Coffe - wiem, że chcesz jak najlepiej i żeby Madziulka była najedzona ale podaniem mm nie pomożesz swojej laktacji tak jak odciąganiem laktatorem I uwierz, że mleka jest znacznie więcej w cycach Kiedyś ktoś napisał, pierś kobiety jest jak studnia bez dna i jak kran. Odkręcasz i woda leci, tu dziecko przystawiasz i ciągnie A im wiecej ciągnie tym więcej jest mleka Najlepszym laktatorem jest dziecko.
Kasiu, wiem co masz na myśli, ale nie każda kobieta może kp od dwóch dni jestem w stanie odciągnąć tylko 60ml z obu piersi, czuję, że maleją, kruszynka nie potrafi pociągnąć nic z piersi, strasznie się męczy i niestety nie może się najeść, dlatego wolę jej odciągnąć swoje mleko i jej dać. Dokarmiam mm, bo ma duże zapotrzebowanie. U mojej mamy też były problemy z kp, nawet problemy z brodawkami, czasem nawet jak bardzo chcemy, nic się nie da zrobić. Ani herbatki laktacyjne, ciepłe kąpiele ani bawarka już mi specjalnie nie pomagają.

Kami za 7 miechów

Kluska polecam Chorwację i Wyspy Kanaryjskie, może kiedyś uda Ci się tam wybrać

Gianna kurczę, już raz miałaś przerwę i się wyprowadziłaś, myślisz, że teraz coś pomoże? masakra

Ewcia ja też lubię c&a, mają dużo rozmiarów i fajne ceny
Stary 2014-08-25, 10:58   #1816
arletka1313
Zakorzenienie

hej, ufff,. nadrobiłam was wreszcie, a od wczoraj czytałam...ale sory nie pamietam wszystkeigo..

gianka o matko,przykra sytuacja z tz....baran jeden. ja tez jestem miekka dupa i tez zaraz rycze...

kami no bym chyba tz za☠☠☠ała,ale mój właśnie tak samo robi, tu niby sie obudzi i pilnuje a zaraz chrapie...

no i nie pamietam co jeszcze komu...

my wczoraj na zakupach byliśmy ciuszkowych...i stwierdzam ze w sklepach nie ma w co się ubrac!!!bylismy w house,top secret,reserved i prawie nic nie kupilismy,no tz sobie koszulke i bluze, a ja spodnie typu leginsy,koszulke i sweterek.
ale potem zajechalismy do ciucha i kupiłam super spodnie z h&m i sweterek, o wiele to lepsze niz te w sklepie.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 11:09   #1817
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Arletka mimo wszystko udane zakupy ja marzę o jeansach, ale jeszcze się boję.

Wygadałam się w k. nie mam sił.
Stary 2014-08-25, 11:19   #1818
Gianna M
Zakorzenienie

Lilka masz racje ja choleryczka jestem mega wiec zaraz jest krzyk a potem placz:/ i tak najczesciej jest klotnia o glupoty.

Arletko i tak duzo kupilas zaszalalas ja tam jestem szybka w zakupach odwiedzam tylko mohito i koniec bo tylko tam cos na siebie znajduje.

Kluska a jak tam Batman?

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Coffee kurcze niestety podczas sciagania laktatorem pokarm zanika widze po sobie:/ jak trzeba dokarmiaj i juz wazne zeby mala byla najedzona i brawo za 2tyg

Kami gratki za 7mies dla Naci

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Kasia ty to nie czekaj na ruchy tz tylko sama atakuj!!!

Stary 2014-08-25, 11:27   #1819
_Kluska_
Zakorzenienie

Arletko super zakupy

Coffee jak i Ty i mała macie się męczyć to pewnie, po to jest mm

Gianna, dziękuję że pytasz. Batman chyba dobrze, czuje się lepiej. Prawdopodobnie w kuchni coś było namoczone i dodana kropla płynu do zmywania a on wyczuł i się napił. Prawdopodobnie to podtrucie a nie nerki (chociaż podtrucie obciąża i nerki)

Hania śpi już chyba ze 40min pierwszy raz od miesięcy przy świetle dziennym na spokojnie wyrwałam sobie brwi
Pomalowalam się też, szok
O 13 jesteśmy umówione z moją koleżanką co potrzebuje pomocy w cv. A ja ją poproszę, żeby ze mną pojechała pomóc przy zakupach na chrzest

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-08-25, 11:42   #1820
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

Iza jak dzis Domis?[COLOR="Silver"]
Czuje się dobrze

Byliśmy na tym badaniu moczu,jutro wyniki.
Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Zapomnialam sie pochwalić dzis mamy 7 miesiecy
Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
hej!
Gratki
Coś w tym sierpniu jakoś zimno, kruszynka skończyła dziś 2 tyg

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej, ufff,. nadrobiłam was wreszcie, a od wczoraj czytałam...ale sory nie pamietam wszystkeigo..

gianka o matko,przykra sytuacja z tz....baran jeden. ja tez jestem miekka dupa i tez zaraz rycze...

kami no bym chyba tz za☠☠☠ała,ale mój właśnie tak samo robi, tu niby sie obudzi i pilnuje a zaraz chrapie...

no i nie pamietam co jeszcze komu...

my wczoraj na zakupach byliśmy ciuszkowych...i stwierdzam ze w sklepach nie ma w co się ubrac!!!bylismy w house,top secret,reserved i prawie nic nie kupilismy,no tz sobie koszulke i bluze, a ja spodnie typu leginsy,koszulke i sweterek.
ale potem zajechalismy do ciucha i kupiłam super spodnie z h&m i sweterek, o wiele to lepsze niz te w sklepie.
Udane zakupy

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 11:47   #1821
zophiee
Zakorzenienie

Coffe to z cycoleniem mssz podobnie jak ja...
Stary 2014-08-25, 11:48   #1822
arletka1313
Zakorzenienie

no tak nawet udane, a ni epochwaliłam sie, w housie były fajne koszule dal tz,ale te z wyprzedazy nie było rozmiaru, a te w nowościach po 80 zł, i tz nie chciał kupic. pojechaliśmy do tego ciucha i kupił 2 super koszule z Esprit po 20 zł cieszył sie jak dziecko, moze wreszcie nauczy sie chodzic po ciuszkach

ależ u nas piździ!!!taki zimny wiatr ze szok, juz wczoraj choc padało cały dzień było o wiele cieplej.

aha, klusia tez dostałam kupon rabatowy do h&m ale ja nie bede korzystała, moge ci wysłac na e-mail to sobie wykorzystasz.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 11:55   #1823
zophiee
Zakorzenienie

Kluska brawo dla Hani. Ja tez się zbieram fo brwi ale jakoś się nie składa

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Arletko fajne zakupy mimo wszystko

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Kami 7 miesięcy ♥

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Kluska udanych zakupów na chrzest

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Kasiu atakuj sama bo faceci są niedomyslni... a kiedy się bawić i szaleć jak nie teraz...
Stary 2014-08-25, 11:58   #1824
kasiab91
Zakorzenienie

Kluska rano jak jest maz to wlaczam pranie robie sniadanie. Zaraz po wyjsciu meza Ola ma drzemke ok godziny i wtedy ogarniam co mozliwe a jak wstanie to dalej lecimy jak mala sobie lezy.
Podroze fantastyczne!!! Budapeszt jest przepiekny a noca to juz w ogole
Milego spotkania zycze

Coffe jezeli tak mowisz to karm Madziulke mm. Najwazniejsze zeby byla najedzona

Arletko ja juz odliczam do wyplaty i lecimy na zakupy. Spodnie i buty musze sobie kupic. No i plaszcz by sie przydal

Gianka ale ja wczoraj zaczelam, olal to wiesz dzis bede czekala na jego gest. Ze niby taka niedostepna

Ja u mamy wsadzilam Olke w nosidlo i przydralowalysmy tu po zakupach.

MAMA- 03.05.2014

Stary 2014-08-25, 12:07   #1825
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Żyję, naukowcy uważają że wulkan jednak nie wybuchł. Miałam was wczoraj nadrobić i pupa. Może dziś po pracy. Właśnie mam przerwę na kawę.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 12:11   #1826
zophiee
Zakorzenienie

Yss to dobrze
Pdzhjembej przerwy kawowej

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

H zrobiłam zakupy mleko smoczki 2 i termoopakowanie na jesienne spacery

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Musze kupić kalosze.
Bk u nas soCery po lesie hihi
Stary 2014-08-25, 12:17   #1827
tasia02
Raczkowanie

Hej!
jestem i żyje. Strasznie brakuje mi czasu. Paweł potrzebuje wiecej uwagi. Zazdrosny jest o Hanie. Ale nie oddałby siostrzyczki. I tak sie kręci czas wokół dzieci. Mała ma problemy z kupką. Męczy ją strasznie. Wyczytałam ze moze to byc z tego ze mało ciagnie piersi. Jej jedzenie trwa 5-7 minut góra. Nie wiem czy sie tym najada bo mm wypije 90ml. A jak sciagam laktaorem to góra 30 ml. czasami tylko 10ml... nie wiem co robić. Ona strasznie szybko sie meczy przy piersi i zasypia. Jak była mniejsza to wogóle ciazko było ją wybudzic do karmienia.

Kluska fajne takie podróże. Jak dzieciaki podrosną to na pewno sie wybierzemy w jakiś fajny ciekawy kraj

Arletko czasami warto sie wybrac do ciuszka. Mój Tz tez nie lubi takich sklepów. ale kiedys go namówiłam i tez byl zadowoloy.

Coffee ahhh te cycolenie. Ja też nie wiem jak sie za to zabrać zeby było dobrze.
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 12:41   #1828
kasiab91
Zakorzenienie

Zophiee jakie kalosze chcesz kupic? Kolorowe jakies czy bardziej klasyczne?
Ja dzis zaciagnelam tramposzki swoje

Tasia w takim razie kciuki za cycolenie. Achhh te zazdrosne starszaki... Ciekawe jak Ola kiedys na rodzenstwo bedzie reagowac

MAMA- 03.05.2014

Stary 2014-08-25, 13:01   #1829
zophiee
Zakorzenienie

Kasia podobają mi się huntery czarne ale to koszt 350zl i nie wiem ze jest sens.
Z drugiej strony ja bardzo dbam o swoje rzeczy i służą mi latani. A buty Lubie miec dobre i juz
Pomyślę jeszcze.
Mam 3 pary zimowych ecco sle do lasu ich zakładać nie będę bo po prostu ich szkoda...

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Tasiu u mnie bylo to samo jak juz Borys łaskawie złapał pierś to bardzo jadł lapczywie szybko usupial a przy odbiciu większość ulewal...
Szło nam to opornie

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

A z czasem jak pokarmu bylo coraz mniej to męczył się szarpal i ostatecznie zasypial dopiero po butli ech...

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Mam nadzieję ze u Was będzie lepiej.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Co fo podróży tk Barce jest moja miłością♥♥♥

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Bylismy s Bułgarii 2 razy w Turcji Wlochy i Hiszpania za młodu
Poludnie Francji też przelotem i chcialabym tam wrócić.
Chorwacje zaliczylismy camperem 4 lata temu.
Bylismy w Pradze Budapeszcie Wilnie
Wilno i Pragę odwiedzilismy weekendowo motorem
Stary 2014-08-25, 13:42   #1830
Gianna M
Zakorzenienie

Tasia moja mala tez tak miala na poczatku ze zasypiala krotko ssala ja smeralam za uchem podnosilam i na przewijak i czasem na jedno karmieni trzy razy na przewijaku ladowala musisz wymyslic na nia jakis sposob ja mysle ze kupka to u takich maluchow standard na poczatku bo jelita zaczynaja pracowac dopiero ucza sie wiec proponuje zebys dala probiotyk co dzien 5kropli np dicofloru czy biogai tylko to wiesz zacznie dzialac nie od razu ale podawaj my mielismy ten sam problem na poczatku i probiotyk pomogl

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości