|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piątka tez tak myślę ![]() Kuuurde skusiłaś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ślicznota ![]() ![]() O idealnie ujęłaś to co chciałam wyrazić ![]() ![]() Cytat:
![]() I fotka rodzinna ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2015-03-27 o 09:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Ale znów mam całe białe... Booosz... Na żywo daje bardziej po gałach, więc weź na to poprawkę. Ale zwróciło na nie uwagę juz kilka osób dziś ![]() Dymię uszami... Muszę zrobić raporty stanowiskowe... Opiekuję się dwoma osobami, od jednej jest spoko, bo mam ją od 5 lat i porządek na stanowisku, ale drugą przejęłam... i tu jest gorzej, znacznie. Qrvicy dostaję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Lovely Gloss Like Gel z mgiełką (bez top coatu) trzyma się równy tydzień
![]() W weekend zmyję i nałożę to samo, ale dodatkowo z top coatem, może będzie trzymało się jeszcze dłużej ![]() Jedyny minus to niestety, że ciężko się nim maluje, lakier gęsty, a pędzelek krótki i też gęsty. A jak maluje się Wam zwykłymi lakierami Lovely (nie z serii Gloss Like Gel)? Może tylko tymi z tej serii ciężko się maluje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() śliczny jest ten kolor ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Oby do wiosny
|
Oj tak
![]() Świetny jest, a nie lubię żółtego! |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Hej! Witam się z łóżka..
Rozłożyło mnie, a jutro idę na osiemnastkę.. Żeby nie marnować czasu, pomalowałam paznokcie.. W łóżku ![]() Też dałam tego Lovelka na białą bazę i jest o wiele lepiej, ładnie wygląda w połączeniu z czernią ![]()
#1807 |
Zakorzenienie
|
Ja na początku spróbowałam na jednym paznokciu jak by się prezentował bez bazy, ale przy 3 warstwach jednak końcówka przebijała. Więc później wygrzebałam biel i efekt genialny !
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
leśny stwór
|
Nawet nie próbuję cytować..
Śniegowa - nie mogą na to patrzeć, bo mnie oczy bolą ![]() Anula - ładny ten kolor ![]() Yenna - lakier piękny, ale pazurki do spiłowania. Aga, ale masz nowych dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Raczkowanie
|
Pochmurny dzień dobry
![]() Aaaale mam zaległości. Może na początek wstawię obecne mani. Ten stempel już widziałyście, ale bardzo go lubię. Pazurki krótkie, bo niestety zdarzył się wypadek, a lekcja z niego taka, że lepiej do mnie nie podchodzić, jak trzymam nóż, bo zawsze dzieje się coś złego... Na szczęście tylko mi póki co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Krótkie, ale bardzo ładne
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | ||
Raczkowanie
|
Bardzo wam wszystkim dziękuję za opinie do poprzedniego mani. Kochane jesteście
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie lubię takich... Ale na szczęście dość szybko mi rosną paznokcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
Piękny! Za każdym razem, jak zamawiam w necie lakiery, to zastanawiam się nad tym. Kusi, ale jakoś nigdy nie trafia do koszyka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam ale oczywiście przed weekendem wszystko wymiotło ![]() ![]() Łoooo współczuję ![]() Nooo tyle do rozdziewiczenia ![]() Cytat:
![]() Kuruj się ![]() Widziałam na insta - faaajne ![]() Jeszcze niech do mnie dolecą buty i płytki i będzie pełnia szczęścia ![]() Cytat:
![]() Rozumiem, że denerwuje długość ale wyglądają naprawdę ładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobają mi się Twoje zdjęcia! Dziękuję! Wstawię na pewno ![]() Niestety.. Dziękuję! Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej! Dziękuję ![]()
![]() |
#1815 | ||||
フワフワの猫
|
Cześć i czołem.
![]() Wydawał mi się znajomy, potem przeczytałam że to kolor w stylu tego UNT... ale ten podoba mi się chyba jeszcze bardziej. ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50815283]Maniek.Po prostu dawno nie używany lakier ![]() Lakier ładny, nawet bardzo, ale ten Twój kształt to jest po prostu coś pięknego. ![]() Cytat:
![]() ![]() Podoba się (ale ostatnio wszystkie lakiery które pokazujesz mi się podobają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrowia! ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj już myślałam że złamię paznokieć. Czubek wskazującego wygiął mi się tak, że prawie dotykał opuszka, pod kątem niemal 90 stopni. ![]() A poza tym mija dzień drugi mojego lakierowego bana i dzielnie się trzymam! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | ||||||||
Lwiątko z Cintry
|
wrzucam moje cuda i idę nadrabiać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
nie wiem co się stało, no nie ogarniam ![]() o kurczę, to wrażeń znowu miałaś.. ![]() Cytat:
nienawidzę czegoś takiego.. jak sobie pomyślę, że mnie taka pierdoła ze smacznego snu wyrwała.. yh ![]() Cytat:
przekochana ![]() ![]() mamgomamgomam ![]() ![]() Cytat:
uprzedź ![]() ![]() ja się musiałam przenieść na Chrome, żeby was pocytować, bo teraz stary wizaż znowu nie działa, a na Mozilli.. dalej ssie ![]() bardzo ładny ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
piękna rodzinka ![]() btw. drugie foto, Młody Ci lakierów pilnuje ![]() Cytat:
widziałam już na insta, super wyglądają ![]() ![]() Cytat:
bardzo ładne, delikatne mani ![]() Cytat:
też go obstawiam, ewentualnie Mojito Madness ![]() ciekawe jak długo wytrwasz ![]()
![]() |
#1817 |
leśny stwór
|
Anniemay - świetne mani
![]() ![]() Miał - cuda! wow ![]() Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2015-03-27 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardzo ładny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miał ucięło mi Ciebie - świetne dzieci ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 |
leśny stwór
|
Yenna, po co się pytasz "a czemu" skoro od razu piszesz, że i tak zostawisz, takie jakie są.
![]() Ale oczywiście, zrobisz po swojemu. My tu tylko powinnyśmy głaskać i mówić, że są "taaaaakie piękne". |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skusiłam się przez was na tę białą bazę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() heh ![]() pięknie pięknie, Essiaka mam o ile to $$$ ![]() no neony to inna kategoria, ale zgadzam się, superowe ![]() ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() haha, spoko, na razie nie było fioletu ![]() nie widziałam koniczynki na żywo, swatche mega różne, co mnie zresztą nie dziwi przy tym kolorze. Myślę, że mogą być podobne, ale obstawiam, że chinka jest żywsza i bardziej zieleńsza niż morska... no ale to takie gdybanie ![]() Cytat:
no ten stary czasem w kulki leci, ale aktualnie u mnie ok ![]() ![]() no i dzieci fajne, ten SP to jakiś dupek Atlantisa? [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50839754] Bardzo ładny ![]() [/QUOTE] ![]() Goth. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Ogarnelam troche pazurki i chcialam sie pomalowac, ale idzie mi jak krew z nosa
![]() ![]() Pomaluje baza i zrobie zdjecie pozniej zeby choc stan pazurkow do oceny wam wrzucic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też jestm w trakcie mani, jeśli efekt będzie zadowalający to wrzucę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||
フワフワの猫
|
Cytat:
![]() W sumie trudno ocenić po zdjęciu, ale wydaje mi się że ten na zdjęciu jest mocno żelkowy, więc obstawiam $$. ![]() Jak to jak długo, jak wyjdzie warszawska kolekcja CA, to nawet nie będę czekać na nazwy (zwykle wolę poczekać bo chcę mieć lakiery z naklejkami z nazwą, denerwują mnie te "???" na spodzie ![]() ![]() Ahh, jakby tak CA zrobiło jakiś mleczny lakier z różowym glitem czy coś w tym stylu, co imitowałoby pańską skórkę i gdyby nazwać go "Pańska skórka", omg omg. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Eee, nawet może mi się spodobać, bo ostatnio doszłam do wniosku że fiolet mogę zdzierżyć w dwóch przypadkach. 1) wamp (Yen ostatnio pokazywała i był piękny! ![]() ![]() Ta Chinka nie jest taka bardzo żywa, ale faktycznie raczej zielona. I kolejna perełka. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję ![]() Cytat:
![]() Mi się dzieje tak co jakiś czas - mam w domu taki przycisk, nie powiem do czego :P Ale trzeba użyć sporej siły jednym palcem, by go nacisnąć i zdarza mi się, że tak się wygnie paznokieć, ale na szczęście bez uszczerbku póki co ![]() Z połowę z nich bym zgarnęła ![]() Dziękuję ![]() Dziękuuuję ![]() Cytat:
![]() Może następnym razem jednak znajdzie drogę do mnie :P A jak jest ze zmywaniem? [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50839754] Piękne,piękne,piękne ![]() [/QUOTE] Dzięki, dzięki, dzięki ![]() ![]() ![]() Bardzo dziękuję ![]() O matko, przepadłam ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | ||
Lwiątko z Cintry
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50839754]Miał ucięło mi Ciebie - świetne dzieci
![]() dzieciaki dziękują ![]() Cytat:
właśnie ze starego piszę, bo na nowym nadal nie ogarnia mi cytowania ![]() ![]() w Internetach pisali, że tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() zapytałam się Ani i pisze, że to chyba dulary ![]() jestem ciekawa, jakie kolory będzie miała ta kolekcja, może się skuszę na kilka ![]() ![]() ![]() też się muszę przyznać, że niektóre lakiery wyjątkowo kuszą nazwą, że mogę je mieć dla samej nazwy ![]() ![]() ![]() a nazwa tej bazy z Orly jest boska, ale.. wolę kupić klej - więcej i taniej ![]() nie dziwię się ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- KLIK nowości od China Glaze.. chcę Point Me to the Party ![]() ![]()
![]() |
#1829 | ||
leśny stwór
|
Cytat:
Może tak ![]() ale piękny ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe ![]() ![]() ale ten mój jest taki dziwoląg :d ciekawa jestem reakcji na niego, choć za chiny nie można go uchwycić tak jak wygląda na żywo, więc to w sumie mało miarodajne... ![]() haha ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie dziwię się ![]() ![]() a nie nie, pod Tiarą była zwykła czysta czerń Orly ![]() dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.