|
|
#1801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Cytat:
![]() ![]() no proste i logiczne Cytat:
Cytat:
![]() Twoją psyche na bank zmusza, oby organizm jak najdłużej był z nią w komitywie Zdjęcie -
|
|
|
|
#1802 |
|
MBZ♥
|
Świetne są te zdjęcia z czytajacymi maluchami
sąsiedzi z parceli parawanowych zaglądali i dziwili ![]() Klementyna to gratuluję im wyobraźni, wyjątkowo mało rozwiniętej:/ Polecam szczeniaczka, obala: piłkę albo grzechotkę, garnuszek i książki ![]() Moderna w 3 nieudanych ciążach 2 razy miałam mdłości, zawsze bolały mnie piersi. W roszpunkowej miałam wersję hard bo mdłości przez całą ciążę i wymioty bardzo często. Jak zdarzył się dzień bez objawów to panika. Trzymam kciuki za Ciebie Kaśka gratuluję utraty kg ![]() Anika jak się czujesz? Demeter mocno ![]() Pani zazdrościmy zoo ![]() Sorce to huk roboty przed Tobą, a rękę musisz oszczędzać ![]() Jaki kreatywny Fifi
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
Moderna, boskie zdjęcie Marcela
I taki jakiś inny się wydaje Słodziszcze ![]() niestety nie, w 12 tc i 8 tygodni walki. Panika, sniłaś mi się. Sen abstrakcja: byłyśmy nad morzem i nieświadome siedziałyśmy na plaży w domkach lumpów. Położyłyśmy się na leżance a tam taki zastrupiały, śmierdzący żul. Zaczęłyśmy nawiewać, a oni zaczęli się schodzić i nas zatrzymywać. No miałam stracha, nie ma co! ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- A co do zabawy Fifi to ręczę, że każdy z naszych dzieciów by się bawił. ba, same byśmy się pobawiły bo tyle tego i takie różnorodne
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
literatura mnie położyła... a cos ciekawego mu kupuje? ( do dziś pamiętam jak pisałaś, że teściowa twierdziła ze zamiast Księgi dźwięków, Aniele Boży uczyć) Ja kopenhaska juz robiłam kilka razy i zawsze objetosciowo mi ladnie szla, i dopóki nie miałam napadów typu fryty i lody to mi się waga trzymala. Podeslij jak masz cos ciekawego, poczytam. Sorce, nawet nie wiesz jak głodnemu jajko smakuje ;-)
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
to wyjście było dedykowane Olce (pierwszyzna). a ona i tak najbardziej reaguje na wszelakie ptaszki. bynajmniej nie na egzotyczne ![]() no może małpy wzbudziły emocje porównywalne do gonienia gołębia ![]() bo pisałam? córa chodzi od 3 tygodni ![]() o Michale Archaniele, o Aniele Stróżu - w ten deseń
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Panika, to brava dla Olki!!!
|
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
Panika, brawo dla córy!!! pojawiły Ci się oczy w d... tj. naokoło głowy?
Kelementyna, prezent wybrany? Dzisiaj nawiedziłam smyka online i sporo wyprzedażóweczek. Zorientowałam się, że nie pamiętam czym się w tym wieku FIlip bawił - muszę sobie zdjęcia pooglądać. Zosieńce coś bym kupiła
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Panika brawa dla Oli!
Sorce te Twoje sny....Prezentu nie wybrałam...Podoba mi się to pudełko, co PAnika wrzucała, myślę tez nad stolikiem jakims edulacyjnym. despa zazdroszczę! Ja nie potrafię być na diecie...Może tej Panikowej spróbuję, bo tam można bez ograniczeń owoce i warzywa, a ja nie lubie ograniczeń;p (i uwielbiam ciastka ;()... |
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczylam prace ...!! Wczoraj od 15.30do23.30 a dzis od 8.00do16.00 i WOLNE moge smialo sie wieczorem pakowac - i jutro juz lece juuupii ciesze sie ogromniascie. Jak mawia moja mama stechnilam sie strasznie hehe.
Ja bym z checia bym cos wspomagajacego zaczela pic jakies smothie czy cus bo sezon na tanie owoce idzie. Ale Tyle Tego ze czlowiek Glupi - a ja bym chciala sprawdzone przez kogos. Nie powiem nic nie robilam jadlam normalnie co jadalm obiady i w pracy tez sie zdarzlo zjesc fast foda -a waga poszla w dol. Mysle ze to na tle "nerwowym" hehe |
|
|
|
|
#1810 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hejo
Cytat:
Gratuluję Moderna i byłam w lekkim szoku gdy ukazały się na teście dwie kreski I do dziś mam całą masę wątpliwości jak to sobie dac radę, jak to z dzieleniem miłości itp itd, doskonale Cię rozumiem. Też już mamy swój rytm a niedługo zostanie wszystko wywrócone do góry nogami ![]() Cytat:
Hyhy ![]() Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze nigdy nie zostawiłam Mikołaja na noc Cytat:
![]() Cytat:
Cóż za wyobraźnia ![]() Mikołaj ostatnio dorwał się do mąki rozsypał na dywanie i na moje pytanie co robi odpowiedział, że jeździ po śniegu. o kurczaki, chyba bym zdechła :PGratki
|
|
|
#1811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nie ma to tamto - siedze na placu zabaw i zieeewam ![]() Cytat:
dziekuje ![]() Cytat:
![]() alez sen i ty sie nie chwalisz?????? brawa! Cytat:
a w ktorym teraz jestes tygodniu? mnie sie marzy taki lajcik jak z M. ![]() zreszta bedzie cudownym bratem ![]() 4-latek jest juz bardzo opiekunczy - u malpki chyba byla taka roznica wieku Julka-Karol? ja jeszcze M. nie zostawilam pod niczyja opieka nawet w dzien, oprocz taty ![]() o rany ![]() zdjecia pewnie sa, co?
|
||||
|
|
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
Teraz 29 tydzień
są są
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Moderna ogromne gratulacje!!!
![]() k laski:![]() ![]() ![]()
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Dragusia bój sie Boga, pisz co u Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#1815 |
|
MBZ♥
|
Hohoho Któż to zawitał
Moderna poslalam Ci fotkę Achna sciągnęlam Cię myślami Mikiemu mało było śniegu ![]() Pani aaaaaaaaaaaaa Moderna przyszła Miłość
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
Moderna, gratulacje
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sobie muszę powtórzyć tą falę uderzeniową. Sprawdziłam ile to w Kraku kosztuje - od 60zł za 4min Bardziej opłaca mi się pociągiem jechać do Rzeczowa i z powrotem ![]() Mąka na dywanie - no, no! Mistrzostwo ![]() Już 29tc? zaraz zaczniesz finiszować :P Dragusia, heja!
|
|
|
|
#1818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Długo, pół roku na pewno tyle, że ja nic z tym nie robiłam, trochę wiązałam bandaże, ale to nic ne dawało w sumie ![]() Ale ceny, faktycznie dużo. Ano troszeczkę jeszcze mi zostało ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- BYou hej hej
|
|
|
#1819 |
|
Wtajemniczenie
|
Pół roku? Długo! Ja teraz po 2mcach miałam dość i coraz mniej sprawna ręka. A że to prawa, to nie chciałam już ryzykować. Opaska elastyczns mnie tylko denerwowała
|
|
|
#1820 |
|
Rozeznanie
|
Ehhh trzecia noc z rzędu a ja nie śpię.Dziś i wczoraj obudził mnie Mikołaj ale zawsze usypiałam potem bez problemu. Teraz męczę się po trzy godziny :/
Długo ale miejmy nadzieję, że Tobie te dawki uderzeniowe pomogą W sumie lekarz twierdził że inaczej jak zabiegami tego nie wyleczę i ja miałam dodatkowo wyczuwalną kuleczkę w nadgarstku i jak się ją dotknęło to bolało. On twierdził, że ta kulka sama się nie wchłonie, a jednak wchłonęła Nie doczekała się zabiegów
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze w poczekalni jeszcze chwilka i Odlot juuuuuupi
|
|
|
|
|
#1822 | ||
|
Zakorzenienie
|
alez zlecialo!
niezle! Pomylsowe sa dzieci, trzeba to przyznac ![]() Cytat:
![]() a jak u Ciebie staranka? zazdroszcze ![]() Cytat:
dziekuje jaka Meliske? ![]() a ty gdzie sie podtiewasz, obiecalas powrot ![]() |
||
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Poszlam z moja mama do przedszkola .... siedzialam w poczekalni mam wyszla z lekka na bok z telefonem (chciala nagrac jego rekacje Agnieszka o to prosial) wyszedl z sali 2 razy baba a poooootem Maaaaamaaaa Maaaaama i bieg do mnie.
Boshe jaki on duzy sloczny i w ogole najpiekniejszy na swiecie - przynajmniej dla mnie. I co w sekundzie baba poszla w odstawke - Mama jest najwazniejsza <3 |
|
|
|
|
#1824 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu widziałam właśnie filmik, spłakałam się jak bóbr
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
pamiętam kiedyś pisałaś, że Twój mąż mówił że chciałby małą Melisskę, albo coś mi sie pokićkało
![]() powrót obiecałam, jak się przeprowadzę, albo J zacznie mówic, na razie ani jedno ani drugie nie nastąpiło chwalić się nie ma czym, a żalić też nie chcę ale tęsknie za Wami, czytam na bieżąco, i wrócę, mam nadzieje w lepszej formie ![]() Kasia, też sie bardzo wzruszyłam jak zobaczyłam Ciebie z Milusiem |
|
|
|
|
#1826 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
kiedy to ciepło w końcu przyjdzie u kogo miałobyć to 29 st Moderna, oddaj mi taką temperaturę ![]() tak trochę po łebkach odpisuję, przepraszam Cytat:
![]() Cytat:
lubi bardzo takiego motyla coś jak lamanze ale to inne firma kiedyś, dostał, samochody wygrzebuje u Karola w pokoju, i ma ulubionego konika piszczałkę z pepco też szukam żey kupić mu coś nowego, ale na razie włóczy się po mieszkaniu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() brawo Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Witam sie juz z Polski po 13to godzinnej podróży ![]() Moderna- ja jestem z Górnego śląska dokl z wodzislawia Corko-rosy - jadę z dzieciakami do dziadków Tz zostaje w domu.. Niestety praca.. Ale dojedzie za miesiąc Kwiatuszek- moj kochany alergik (odpukać) lepiej! Wprowadziłam reżim pokarmowy i niekiedy uda nam sie przespać cała noc W Polsce bede jeszcze badała go prywatnie na gronkowca i robiła testy na produkty które jeszcze wydają mi sie podejrzane.. wczoraj bylilam na bilansie z olafem i Ewa. I moze któraś z Was sie orientuje jak to jest z mmr przy alergii na kurze jajo? (Alliw?) Bo lekarka mi nie zaszczepiła (mamy 5 klasę) i kazała sie zapytac polskiego lekarza? Edytowane przez jolanT Czas edycji: 2016-05-21 o 20:42 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() wczoraj wzięłam ostatnią tabletke antybiotyku, odzyskałam głos, został mi jeszcze kaszel suchy i w nocy trochę męczący ale dam radę jutro do pracy człowiek szybko się przyzwyczaja do leserowania![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() ----------------------- ehhh dziewczyny! Wy tak o tych ciążach , rodzeństwie , że aż mi się "zachciało zajść" ![]() ![]() Ale mimo że chcemy mieć drugie dziecko to poczekamy do przyszłego roku i zobaczymy co się da (uda) zrobić ![]()
15-07-2006 od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2016-05-22 o 19:52 |
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej u nas dzis i wczoraj takie slonko ze az mi szyje przy plecach spieklo a dzis opalilam sobie tylko 1lewa reke na placu zabaw :-/ zyc nie umierac hehe.
Milus nie odstepuje mnie na krok i na sama mysl piatku lzy mam juz w oczach ze jak on sie obudzi mnie juz nie bedzie (mam samolot o 6rano). Oczywiscie bo jakby nie inaczej wczoraj bylam z mlodym w Bedzinie na placu zabaw kolo Zamku (akurat byl turniej rycerski i mlody zarzadal zakupy Tarczy i Miecza) na placu zabaw bo spotkalam sie z 2 znajomymi i ich synkami - i tak Milus dokazywal tak sie slicznie bawil ze jak biegal nogi mu sie poplataly i zaliczyl wpadke na Murek !!! Placzu co nie miara (10min potem zapomnial ze ma Ałał) skora zdarta guzk jak 2x5zlotych eh dziekowalam bogu ze akurat to miejsce w ktore uderzyl bylo lekko "zdarte" a nie kanciaste bo inaczej by na bank roziol sobie czolo. I moja mama oczywiscie pogadanka ze wystarczy ze matka przyleciala a juz dziecko poobijane a ona 2miechy bez 1 zadrapania hehe - smieszne bardzo. Hehe Wazne ze widac jak Milus mnie kocha i tylko to sie liczy <3 |
|
|
|
|
#1830 |
|
Wtajemniczenie
|
super!
![]() --------------- Hej Ale cuuudny weekend tego mi było trzeba!Wczoraj piknik w złobku, dużo się działo, TZ wygrał na loterii używaną hulajnogę z Disney Cars za 3 zł A potem kawka u mojej mamy na ogródku. Odpoczełam bo dziadki wnuki przejęli ![]() A dziś całą rodzinką poszlismy na pstrąga na zaproszenie taty - piekne okoliczności przyrody. I pogoda cud miód
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

sąsiedzi z parceli parawanowych zaglądali i dziwili 

k laski:

05.07.2008