|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Milenka dobre
Mojej się pierwszy raz zdarzyło.W ciąży jest i się pewnie zamyśliła ![]() Jak Ty podcinasz tylko to nie ma co się stresować |
|
|
|
#1802 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam niewielką wadę wzroku minusy, ale dwa lata temu stwierdzono u mnie początek jaskry - załapałam doła, ale uspokojono mnie. Teraz kontroluje i nic się od dwóch lat nie pogorszyło, nawet minusy mam te same, A raz w roku zawsze kolejna ćwiartka leciała w górę.
A ja lubię zmiany dwa miesiące temu ścięłam moje długie włosy na krótko ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
odswieżysz włos - przecież tam będziesz to powiesz ile chcesz a nie będziesz czekać ile jej się uwidzi
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1806 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam też krótkie i nie wyjdę z domu dopóki nie zrobię włosów.Przyzwyczaiłam się.
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- spadam do wyrka.Młody wróci w nocy albo nad ranem do domu to się pewnie obudzę |
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Też uciekam w kimono, jutro piątuuuuuniiooooo
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc też idę w objęcia morfeusza
|
|
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
piąteczek, piątunio |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry byle do 16
|
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Deszczowy ten piątek
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie słoneczko
Zjadłam właśnie słodką bułkę ale była dobra
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mega wiatr i co chwilę pada-wczoraj mi mały parasol tak powywijalo jak wracałam z pracy ze go musiałam wyrzucić -dziś biorę już porządny duży.Póki co dopijam kawusie i nic mi się nie chce.Na wadze lipa bo zaś zwyzka pół kilo-tak myślę że mi się odbiły nocne wyprawy po kuchni choć już się ogarnelam i nie podzeram.Dziś za to wpadnie pewnie jakoś drink na wieczór ale góra dwa nie więcej.
Do pracy na obiad robię sałatkę z wędzonej piersi kurczaka ,jajka ,kukurydza ,czerwona fasola i papryka-czerwona i żółta oraz salata lodowa-czyszcze lodówkę przed wyjazdem.Do tego łyżka majonezu na całą miche i jogurt naturalny.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2017-09-15 o 08:23 |
|
|
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Na szczescie piateczek.... Deszczowo i zimno... wczoraj 22 23 stopnie a dzisiaj zaledwie 11.....i pada, bleeee Sezona na podgrzewane siedzenia uwazam za otwarty ![]() Waga bez zmian.... ale nie dam sie francy, jestem przed @ to wybaczam...wadze oczywiscie ![]() Poza tym wybralan sie do dermatologa.... lo jezusie malusienki ile ja sie nadowiadywalam na temat wlasnej facjaty.... generalnie zaczelam sie swiecic jak bombka choinkowa i strasznie pory rozszerzone mialam...teeraz sie przyjrzalam a tam na nosie pojedyncze naczynka, takie kreseczki... malo mi sie to wszystko spodobalo... diagnoza zajefajna: cera mieszana ale swiecaca sie ze wzgl na lekkie przesuszenie a do tego tradzik rozowaty objawiajacy sie wlasbie tymi naczynkami na nosie i okazuje sie ze na policzkach tez... pabi zapytala czy ktos w rodzinie tez tak ma... no miala babcia, ma tata...mlodsza corka tez ma.... ja pewnie mam sklonnosci po tacie, mloda po mnie...u siebie i mlodej stosowac kosmetyki na tradzik rozowaty wzglednie do cery naczynkowej, mloda pokazac dermatologowi... I mam zagwozdke... stosowac kosmetyki nawilzajace do skory mieszanej ale i naczynkowej/z tradzikiem rozowatym... i jak to ugryzc pojecia nie mam... W weekend ogarne sytuacje i moze cos wymysle ![]() Pomarudzilam o poranku, czas sie za robote wziac...
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Sova-no to faktycznie lipa z tą cerą.Ja odstawiłam na rok anty i to co przeszłam przez ten rok z cerą to najgorszemu wrogowi nie życzę a dermatolog zamiast poprawić to pogorszyła stan mego oblicza tym co przepisała.Wróciłam do anty i powoli twarz wraca do "użyteczności"publicz nej, niestety młodsza nie będę i za kilka lat pewnie meno toteż wtedy pewnie będę mieć z facjatą jazdę.
U mnie sałatka zrobiona, obiad dla ślubnego też- uwielbiam czyszczenie lodówki- danie pt co się nawinie
|
#1821 |
|
Rozeznanie
|
Nie opalajcie się Dziewczyny, to skóra będzie lepsza.
|
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Milenka u mnie calt rok nie ma tragedii ale przychodzi koniec lipca polowa sierpnia i zaczynam miec mega blask... po przemysleniach doszlam do wniosku ze moze faktycznie skora sie broni przed wysuszeniem bo cale dnie siedze w aucie klimatyzowanym a wiadomo ze klima wysusza...byc moze tu jest pies pogrzebany.... zima niby ogrzewanie ale ono az tak zle nie dziala na mnie... no a naczynka to pewnie sprawa genow a z tym nie powalcze....
Kocica wlasnie ja sie nie opalam bo nie mam kiedy a stosuje normalnie krem z filtrem... teraz mam 20 wiec nie jest zle
|
#1823 |
|
Rozeznanie
|
No to super, słońce powoduje starzenie się skóry w największym stopniu ze wszystkich czynników. Ja się nie opalam od czasu studiów. Miałam wprawdzie jakieś wpadki, że się nie posmarowałam, opaliłam itd., ale twarz staram się zawsze chronić. Zresztą mam wrażliwe oczy, więc bez okularów ani rusz.
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Opalam się dokładnie tydzień-w czasie urlopu w czerwcu i to góra 2 dni stosując i tak 50filtr.Na solkę nie chadzam.Jadę na kremie brązującym jak mi się zachce.
Sova-faktycznie może tak być że od klimy tak się dzieje że organizm sam wytwarza mechanizmy obronne. Ja zauważam dużo zmarch ,głównie pod oczami i bruzdy nosowo wargowe ale u mnie niestety geny fatalne, mamcia mimo że żywotna i kondycha super to twarz poorana zmarszczkami. Jakiś botoksik by zgrał
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2017-09-15 o 10:12 |
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Milenka u mnie to samo...zmarchy pod oczami i kolo ust... kupilam z ziaji pro krem maske pod oczy... pod oczy srednio sie sprawdzil bo mi oczy lzawily po nim, moze mu jeszcze dam szanse ale nie wiem...za to wmasowuje w okolice ust i delikatne wygladzenie widze... za to pod oczy od tygodnia uzywam masci z wit a na noc i kurcze jestem zachwycona efektem... skora ladnie nawilzona i zmarch jakby wizualnie mniej... wiadomo ze nawilzona skora mniej sie marszczy wiec moze w nawilzaniu jest caly sekret....
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co 2-3 dzień pod oczy nakładam płatki kolagenowe ale jakoś nie widzę efektów, jakoś nie dowierzam kosmetykom że cokolwiek pomogą niemniej maść zakupię.Dobra , dzwonię do fryzjera i umawiam się za tydzień na piątek.Akurat przyjaciółka ma mnie nawiedzić na weekend więc motywacja jest- baba przez babę najkrytyczniej jest oceniana Oczywiście żartuję ale wstyd się ludziom pokazywać tak te włosy zapuściłam i to dosłownie-i długość i zniszczenie.
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Milenka najlepsza masc z wit a to retimax
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
Hej wam. Jak często się ważycie? Ja obecnie tylko u dietetyczki czyli raz na jakieś 2 tyg. Wczoraj zamiast mieć kolację wg rozpiski byłam w rozjazdach i wreszcie poleciałam do znajomej na planszowki bez kolacji i u niej zjadłam zapiekankę ziemniaczana z mięsem a miałam wczoraj bez mięsa mieć dzień. No ale bez przesady ważne że żadnych słodkich rzeczy nie jadłam ani chipsów. Tylko orzeszki;-)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- za często ![]() Miało być co piątek a jest codziennie No i po diecie, zostałam wręcz przymuszona do zjedzenia ciacha na okoliczność pożegnalną dla odchodzących na emeryturę babeczek a z racji że je bardzo lubię to zjadłam +2 cukierki. To tyle odnośnie spowiedzi, dumna nie jestem.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2017-09-15 o 12:52 |
|
|
|
#1830 |
|
Rozeznanie
|
A robicie Dziewczyny masaże twarzy albo gimnastykę?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

dwa miesiące temu ścięłam moje długie włosy na krótko
. Dziś sąsiadka mówi mi że super zmiana na plus, że mnie nie poznała- A mijałam się z nią wielokrotnie , No i jedna mama kolegi z klasy syna też mnie dziś skomplementowała, byłam w szoku.

ale była dobra