![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Marcelinko? A Ty dzisiaj pracujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
![]() Asiu - trzymam kciukaski z całej siły ![]() Pomidorko - uummm ferie, pełny relaks, masz jakieś plany ? Ray - ja siary wogóle nie miałam i strasznie się bałam czy bedę miała pokarm. Na szczęście mam tyle że mała się najada i na przemoczenie wkładek laktacyjnych też starcza ![]() Dzisiaj odwiedziła nas położna. Nie spodziewałam jej się. Myślałam że dwie wizyty wystarczą a tu niespodzianka ![]() nawet się cieszę, bo martwiłam się że małej jeszcze kikucik przy pepusiu nie odpadł. Połozna powiedziała że to przez to że tak krótko przycinają je w szpitalu i gorzej się go odchyla przy czyszczeniu. Bardzo była w szoku że maleńka tak slicznie rośnie a jest tylko na cycusiu mamusi ![]() Pani doktor w szpitalu poleciła mi żebym wogóle nie dawała maleńkiej żadnych herbatek na kolki tylko samo mleczko i że to pomaga. więc Amelia pije tylko mleczko a jak brzuszek troszkę boli to dostaje cycusia i mamusia masuje brzuszek, po chwili idą bączki w pampersa i maleństwo zasypia spokojne ![]()
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
Karolinko to super ze Amelka tak slicznie rosnie i jest zdrowiutka a kikucik z pepuszka odpadnie w swoim czasie i bedzie wszystko dobrze Kiniu milego przymierzania i tez oczywiscie czekam na foteczki Misiu to chyba bedziemy obie na szarym koncu co do malzenstwa i zareczyn,ja chyba tez wezme mojego Tz na powazna rozmowe i niech chociaz siwe okresli jaKIE JEST jego zdanie na ten temat A telefonik to Nokia,nie wiem ale jakos nie moge przekonac sie do inego modelu telefonu,od zawsze mialam nokie i jestem z niej zadowolona Juastyna a Ty moze wybierz sie tak zapobiegawczo do lekarza ,zrobia Ci ktg i zobacza czy to tylko macica cwiczy czy to moze cos powazniejszego i Alcia juz chce opuscic mamusiny brzuszek ale zeby to tylko te cwiczenia byly i Ala zaczekala na tatusia,ale lepiej idz niech lekarz cie zbada i obejrzy Kasiusiar to ta kolezanka jakas niepowazna jest,poczatkowo mowi ze wraca do pracy teraz sie okazuje ze niby wraca ale nie do konca wiec badz madry i nie wiadomo co sobie teraz Ty masz myslec,a moze jutro powie ze jednak nie wraca,jakas nie zdecydowana dziewczyna a i to dla Ciebie utrudnienie bo zawsze musisz byc pod telefonem i nie mozna sobie nic wiekszego zaplanowac
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
Kachulko dzieki
![]() ![]() mysle, ze powazna rozmowa z TZtem nie zaszkodzi, nieraz takie podpowiadanie im dyskretnie niestety nie przynisi skutku i wtedy mysle, ze warto porozmawiac i postawic sprawe jasno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki widze, ze niezle Was wzielo
![]() ![]() kazda by chciala wiedziec co ja tam nabazgrolilam na dole ![]() ale to raczej nic wielkiego ![]() ![]() ![]() nie bede pisac o co chodzi, bo to moze tylko organizm mi psikusy robi, poobserwuje to jeszcze troche i zobaczymy.... nie ma sie na co nastawiac ![]() a sama nie wiem kiedy sie dowiemy co z tego wszystkiego wyszlo ![]() ![]() pozdrowionka, juz przeczytalam wszystko, a odpisze pozniej aha- Ray jedz do lekarza, chyba ze wolisz to przyjade i sama Cie zbadam ![]() ![]()
#1837 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Kinus,tak zrobie,za tydzien jak przyjedzie to juz mu nie odpuszcze i bedzie ze mna rozmowe mial hehe,tak jak mowisz niech sie okresli a nie ze ja biedna czekam i czakam i chyba sie nie doczekam wiec sama zaczne rozmowe
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Asiu ale Ty dzis tajemnicza jestes ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Karolinko cieszę się, że Amelka tak pieknie, zdrowo rośnie
![]() ![]() Kachulko ja myślę, że poważna rozmowa nie zaszkodzi. Ale z tego co wiem, to w przypadku mężczyzn spędzających dużo czasu poza domem, to nie jest niechęć do zawarcia związku małżeńskiego lecz to moze być strach. Pracownicy mojego TZ po 6-8 tyg spedzaja poza domem nawet nie zdawałam sobie sprawy jak mężczyźni wtedy wariują, że ich kobiety znajdą sobie kogoś innego itp.A z tego strachu to to nie chcą sie wiazać tak na wszelki wypadek ,zeby nie zostać zdradzonym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zadomowienie
|
hejooooooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1842 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zadomowienie
|
MOja corcia slodko sobie spiocha
![]() ![]() Ray skurcz porodowy to bol ktory strasznie sciska Ci macice i czujesz jakby ktos Ci wiercil w kosciach..ja kilka tygodni przed porodem tez mialam takie bole jak mowisz az wkoncu jak mnie wzielo to wyladowalam na porodowce.. Karolinko ciesze sie ze z Amelcia wszystko wporzadku..oby tak dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na 95% jestem przekonana, ze sie nie udalo w tym cyklu. A to dziwne cos co mi sie przytrafilo- moze sie organizm pomylil i wyslal cos takiego ![]() ![]() zauwazylam, ze najbardziej przykro mi bylo w 1 cyklu staran i kazdy objaw byl dobry, by uznac go za fasolkowy a teraz do wszystkiego podchodze z dystansem, @ nie sprawia, ze placze czy cos... nie jest zle i jestem przekonana, ze @ przyjdzie, tylko moze mi sie ten cykl troszke wydluzyc ![]() teraz to nawet jak mecza mnie okropne mdlosci wieczorami to mysle, ze to przez cukierki, choc wczoraj bylo to samo a cukierkow nie jadlam, ale zawsze mozna znalezc na to wytlumaczenie, byle by sobie nie wmawiac, ze to moze ciaza ![]()
![]() |
#1845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1847 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje dla Ciebie i Twojego nowego telefoniku ![]() to ja Cie Kasiu przytulam ![]() ![]() Cytat:
![]() Tobie tez milego dzionka ![]() Cytat:
![]() i zdrowiej nam rybo ![]() Cytat:
![]() ![]() Misiu dowiecie sie w ciagu tygodnia ![]() Cytat:
![]() Kombinuje ktora by tu teraz zafasolkowac hihi..... liste mam, checi sa tylko jeszcze cudu brakuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje Gizelciu i innym dziewczynkom tez ![]() a Ty to dobra zonka jestes dla tego Twojego niefrasobliwego mezusia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym czekam na ten list ze szpitala, ciekawa jestem na kiedy wyznacza wizyte na oddziale i co powiedza ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
maz dzwonil dzisiaj do spoldzielni w Polsce i powiedzieli, ze zaprzestaja jakichkolwiek krokow przeciwko nam, nie beda tez nic robic za posrednictwem komornika, w ciagu tygodnia odlicza tez niewykorzystana wode i wtedy zostanie nam ok 1000zl dlugu do splacenia
![]() ![]() ![]() ufff jakie szczescie ![]() ![]() ![]() a z mezem tak sie zastanawiamy.... bo ostatnio myslelismy, zeby za 1,5 roku wrocic i pojsc na studia na ekonomie zaocznie, ale teraz nie wiemy czy nie zaczac studiowac przez internet...... sa specjalne studia, materialy wysylaja przez neta, placi sie tyle co u nas w miescie na zaocznych i trzeba raz na pol roku zjawic sie na egzaminach... wtedy moglibysmy zaczac w tym roku juz ![]() tylko na egzaminy do Czestochowy- gdzie my sie tam zatrzymamy ![]() nie wiem jak to zrobic...... moze mi cos doradzicie?? ![]()
#1851 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Widzę, że dziś ślubnie na wątku ![]() Kiniu, mi się tak jak Kasiasiarkowi podoba ta pierwsza kieca z drugiej serii, ale też prawie wszystkie kiece z pierwszej serii. Mam nadzieję, że będą śliczne ![]() ![]() Kasiasiarku, ale ta dziewczyna jakaś nienormalna, a właściwie ona wyrachowana a pracodawcy jacyś niepoważni ![]() ![]() Misiu, nie martw się ![]() ![]() Karolinko, cieszę się, że mała taka zdrowa i ślicznie rośnie ![]() ![]() Asiu ja tam trzymam kciuki za to, żeby objawy były znaczące ![]() Justynko, mam nadzieję, że mimo skurczów wszystko w porządku ![]() Idę się zakopać na godzinkę w wyrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko ladnie sie ferie zapowiadaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty widze dalej w niedzwiedzia sie bawisz ![]() udanego koncertu ![]()
#1853 |
Zakorzenienie
|
hej nie bylam u lekarza.. nie bede biegala z byle powodu... dzis narazie nic sie nie dzieje a te skurcze nie byly bolesne po prostu twardnial mi brzuch i czulam parcie na pecherz ale nic poza tym wiec zapewne to te "na niby" oszczedzam sie w zsadzie wiekszosc leze wlasnie musze poczytac materialy do pracy wiec leze i leze
![]() dzidzia musi poczekac jeszcze min 2-3 tyg ![]() potem was poczytam ale sie rozpisujecie hehe nie nadazam ![]()
#1854 |
Zakorzenienie
|
a ja sie narazie zegnam, chce zrobic pyszny obiadek i sprzatnac caaaly dom
![]() ![]()
#1855 |
Zakorzenienie
|
Asienko Ty jestes niesamowita hihih dobre dobre z tym przytulaniem odrazu mi lepiej
Asienko trzymam kciukaski wiesz za co,nikt nic glosno nie mowi zeby nie zapeszac ale wiadomo o co chodzi kochana i zycze Ci tego z calego serduszka i juz nie moge sie doczekac radosnej nowiny od Ciebie ale narazie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
Oj Asiu na moja radosna nowine to jeszcze trzeba bedzie poczekac,z tego cyklu nici wiec moze dopiero za miesiac sprobujemy jesli oczywiscie Tz bedzie akurat w domu ale tez w to watpie wiec u mnie narazie lipa......
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
no widzisz KAsiu a tak sie mowi, ze nie ma nic prostszego niz zrobienie dziecka.... jak widac czasem wychodzi na odwrot
![]() ale jakos damy rade, mam nadzieje ![]()
#1859 | |
Zadomowienie
|
te pierwsze sukienki mi sie bardzo podobaja
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ide sie połozyc, papa dziewczynki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiu tylko na chwilke weszlam
![]() Asiu ![]() Misia zobaczysz i Twój się nawróci ![]() ![]() Pomidorko śpij smacznie ![]() Ja22 slicznie wygladacie na tych zdj ![]() ![]() ![]() Emi prosze usmiech ![]() Dziś dostalam wyplate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.