|
|
#1831 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
W końcu chyba nie kupię żadnego, w tej w Centrum nie mieli, w Tarasach nie mieli nawet nocnego, do Blue City już mi się nie chciało jechać. Możliwe, że w niedzielę będę w Jankach to tam kupię jak będzie. Do niedzieli potestuję jeszcze ten nocny i kupię ten co będzie na stanie
![]() Cytat:
![]() A o tej maseczce pisałam wyżej Cytat:
|
|
#1832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale za co
![]() Cytat:
Ja chyba trochę więcej Muszę się prowadzić w kwietniu i zapisywać każdy kosmetyczny zakup, bo trochę rachubę ![]() Za to zużywanie idzie mi świetnie A dziś umyłam włosy szamponem Fitomed do włosów tłustych i mam puszyste i świeże włosy Cytat:
Repairwear świetny jest, ale ostatnio jakiś ciężkawy się zrobił, a skoro mówisz, że Clarins taki lekki to spróbuję
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
niekonwencjonalnie
![]() Jakiś czas temu doszły do mnie minerałki (zapomniałam napisać ) i.. są boskie! skóra jak po żadnym podkładzie, gładka, ujednolicony koloryt, mniam z tym że nie trafiłam z kolorami.. w tej chwili każdy podkład mógłby robić za brązer.. na razie śmiesznie wygląda biała szyja i beżowa twarz zaczekają do wakacji jedynie różu mogę używać cały czas jest przepiękny! rozochociłam się na dalsze zakupy na EDM ![]() i chyba zrobię mały zapas masełka brzoskwiniowego dawno nie miałam tak dobrze nawilżonej skóry
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Nina a jaki masz róż ?
![]() Fajnie, że minerałki Ci pasują
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu ja wzięłam Short Cake
śliczny, jest trochę jak maczek peony, ma mieniące się (zwłaszcza w słońcu czy sztucznym świetle )drobinki, ale nie są nachalne intensywność łatwo można stopniować, dla mnie bomba ![]() Teraz go nie widzę na EDM czyżby limitowanka?
|
#1836 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- sorry za porównanie, ale przypomniała mi się ta reklama). Użyję go jeszcze dziś i jutro i jeśli w niedzielę będę w Sephorze to któryś kupię. A tak BTW w Marionnaud jest też promocja -20% na pielęgnację do 11 kwietnia, więc jak się nie uda w Sephorze to uderzę do M.Cytat:
|
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To będę testować , bo mam aż 2 miniatury po 15 ml
|
|
#1838 |
|
Zadomowienie
|
Testuj, testuj bo naprawdę fajny jest
Tak sobie pomyślałam że skoro jest jeszcze ta promocja w Marionnaud to kupiłabym teraz jeden krem a za jakieś dwa tygodnie ten drugi, bo oba mi bardzo pasują i oba moje kremy się niedługo skończą ale jeszcze pomyślę
|
#1839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś piękna pogoda
![]() BTW. Warszawianki, o mało co a byłabym we wtorek w stolicy służbowo, ale jednak zamiast mnie jedzie stażystka W sumie zastanawiałam się czy nie zdecydować się na ten wyjazd, ale jednak trochę się bałam tak sama nagle do obcego miasta jechać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze nie byłam się rozejrzeć za suszarkami, miałam w tym tygodniu po pracy wpaść do Media Marktu, ale jednak zamiast tego wolałam wrócić szybko do domu, bo te codzienne korki mnie dobijają ![]() Cytat:
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę Ci przynieść przelewkę na następne spotkanie ![]() Mam nadzieję, że te Clarinsy za bardzo mi się nie spodobają, bo zapas kremów mam na dobre pół roku I to chyba jedyna rzecz, która mi zalega w zapasach
|
|
#1841 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
a wiecie, że ja wczoraj nie czytając ważnych rozmów wyciągnęłam Clarinsa na noc?
Clarins podbił moje serce absolutnie lizzie szkoda, że nie udało Ci się kupić ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- bossy a jesteś zadowolona z tej maski?
|
|
#1842 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak nie kupię go co najmniej do jesieni, a do tego czasu na pewno uda mi się dorwać gdzieś próbkę i wypróbować przed samym zakupem.A u mnie kremy na szczęście nie zalegają oprócz kończących się Avene na dzień i na noc mam tylko Cicalfate, którego używam od czasu do czasu. Poza tym trochę próbek, ale boję się tak codziennie używać czegoś innego żeby mi cera nie zaczęła świrować.Cytat:
Chyba jest w tym trochę prawdy, że jesli coś jest niedostępne to jest przez nas bardziej pożądane (sprawdza się też w przypadku facetów
|
|
#1843 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przebijają wiele wysokopółkowców Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakiego obcego jak są tu Wizażanki to nie obce mam nadzieję, że kiedyś nas odwiedzisz ![]() kiedy taka jest prawda ![]() Też się zastanawiam nad tym Clarinsem wczoraj kupiłam zestaw miniproduktów Vichy za 27.50 15ml Aqualia w słoiczku (słodko wygląda ) termalka i 2 próbki chyba mleczka do demakijażu i podkładu
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Ninuś wyjazd miał być do pewnego urzędu w Warszawie, gdzie po załatwieniu spraw miałabym czas na zwiedzanie miasta, ale nie wiadomo ile czasu to załatwienie sprawy może potrwać(może godzinę a może i pół dnia, w zależności od tego jakie będą kolejki), więc dlatego m.in. się nie zdecydowałam, bo ja nie cierpię stać w kolejkach
No i wyjazd jest z Krakowa o 6 rano pociągiem i tego samego dnia powrót....byłabym wycieńczona, nie dla mnie takie wycieczki Jak już jechać do chociaż na 2-3 dni a nie tak załatwiać wszystko goniąc z wywieszonym językiem Może kiedys Was w Warszawie odwiedzę, albo zrobimy jakiś zlocik
|
#1845 |
|
|
Organzzo a jaki Clarins Cię kusi?
|
|
#1846 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, wiem
ale niedługo stuknie mi 25, trzeba jakoś zacząć przeciwdziałać pierwszym zmarszczkom
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Multi Active na dzień ![]() i jeszcze samoopalacz, ale to nie w tej chwili
|
|
#1848 | ||
|
|
Cytat:
z tego samego powodu zaczęłam używać filtrów Cytat:
ale to już w kwietniu jeśli masz ochotę do służę próbką MA
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór. Ja na chwilkę.
Werka, prosiłaś o fotkę sweterka, więc wrzucam. Zrobiłam sobie cudowną mieszankę do ciała Resztę wysmaruję wieczorem ![]() Isa: wczesniej zdąży wypowiedzieć się Ziz, bo już zamówiła ten puder.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-27 o 18:46 |
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
po 1 razie wypadła b.dobrze. dziś nasz 2 raz będzie
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za ok. 2 tyg. będę musiała kupić balsam do ciała, bo zostały już same miniatury. Jakieś sugestie ? Nina chętnie poproszę o próbkę tego różu
|
|
#1852 | |
|
|
a no to super
Cytat:
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba, że wcześniej sama zamówię ten puder, bo planuję w przyszłym tygodniu złożyć zamówienie ![]() Ale mnie dziś energia roznosi, gdyby była okazja to chętnie bym poszła gdzieś poszaleć a tak "tańczę" sobie przed monitorem
|
|
#1854 | ||
|
Zakorzenienie
|
A nawet przez Ciebie
Aga Już doczytałam dzięki ![]() Cytat:
![]() No, tylko tyle Mówisz, że Fitomed Ci pasuje? No to muszę pisać do Izy PW ![]() Cytat:
I mnie ![]() No ba! ![]() O matko jak mnie głowa boli Załatwiłam co miałam do załatwienia w szkole i polazłam na zakupy, udało mi się przejść wszystkie sklepy jeszcze przed piątkowym tłumem i kupiłam sobie idealne jeansy w Camelieu Szkoda, że są za jasne na teraz, ale na wiosnę już będą w sam raz. Gdybym znalazła jeszcze takie same ciemne to byłabym mega szczęśliwa ![]() I kupiłam sobie jeszcze fajne baletki w Re. Kusiło mnie mnóstwo rzeczy, ale opanowałam się Ale cały czas myślę czy się jednak jutro po dentyście nie wybrać na zakupy Zostawiłam takie piękne buty w Ryłko, ech ![]() No nic wybiorę się na zakupy w tygodniu, bo jutro będzie masakra ![]() Byłam też w Rosmannie, już miałam w koszyku ten roll on Garniera pod oczy, ale przypomniałam sobie jak się chwaliłam sukcesem odwykowym i odłożyłam ![]() Madziarra, byłam na Lektorze, Nosek miała rację-nie płakałam Ale film faktycznie wart obejrzeniaA co do balsamu to ja polecam oczywiście mleczko figowe z Natury Ale to jakbyś nie znalazła porzeczkowej Joanny
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-03-27 o 22:34 |
||
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, w sumie nie mam co pisać, poza tym że telefon oczywiście nie zgubiony tylko zostawiłam w aucie, w COKu się wyjasniło wszystko, pozytywnie, spędziłam cudowne (serio
popędziłam na fitnesik (czuję się fizyczni ebosko !!), oddałam czapkę jednemu imprezowiczowi którego wiozłam po nalesnikach w zeszły piatek, poszłam znim i jego dziewczyną i z psami na super spacer a potem zawitaliśmy do innego znajomego i on nas odwiózł spowrotem maluchem i to było najpiękniejsze zwieńczenie dnia jakie tylko mogłam sobie wymarzyć- jechałam z przodu na jednym kolanie tego znajomego wypieta tyłkiem do przedniej szyby i mieliśmy wszyscy taką śmiechawę całą drogę, że jutro musowo będę miała zakwasy No, rzeczywiście nie mam o czym pisać
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
cytat z BU:
Cytat:
spedzilam cudowny wieczor. i moglabym tak codziennie.
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co..zakochalam się w kremie Galenic Nectalys. On jest nawilżająco energetyzujący z spf 15.cudownie pachnie, skora jest po nim taka mięciutka, piękna, cudowna, mlaskó plaskó, taka rozświetloooona
---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- no co Ty przecież nie było mnie wczoraj u Ciebie, wienccccc jak ))a swoją drogą ja wczoraj spędziłąm cudowny wieczór o godzinie 22 robiąc całą paczkę frytek, zjadłam ją sama po czym poległam i poszłam spać. i się dziś wyspałam tak cuuudownie
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-03-28 o 07:13 |
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ach jaka piękna pogoda za oknem ![]() Cytat:
Zwariowany dzień miałaś
|
|
#1859 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry po małej przerwie
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1860 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Niestety moje lenistwo jest tak ogromne, że prawie nic nie zrobiłamCytat:
Codziennie sprawdzam skrzynkę, ale jakoś nie chcą tak szybko dojść![]() Cytat:
Cytat:
i jeszcze diroseal używam wciąż wierząc, że pomoże nie tylko na naczynka, ale też na zmarszczki![]() No to czekam ![]() No to ja już nie wiem. Niby mi potrzebne oleje, ale trochę się już nastawiłam na to BU... Lizzie, Nosku, co robimy? Zamawiamy teraz / po Świętach czy jak? Ja mogę poczekać![]() Dobra, idę zmyć maskę tbs, bo zaraz mi chyba sama odpadnie Po ponad miesiącu stwierdzam, że jest piekielnie wydajna (chyba nie miałam nigdy maski, której tak mała ilość starczałaby na raz), fajnie działa... ale nie lubię jej zapachu Wolę paczulęA w ogóle to pisałyście tyle o MA wczoraj, a ja też czekam na te miniatury, no czemu ta poczta nie może się pospieszyć
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

Nuudy przecież były jak zwykle 

Ja chyba trochę więcej
Muszę się prowadzić w kwietniu i zapisywać każdy kosmetyczny zakup, bo trochę rachubę
Repairwear świetny jest, ale ostatnio jakiś ciężkawy się zrobił, a skoro mówisz, że Clarins taki lekki to spróbuję

Jeszcze nie byłam się rozejrzeć za suszarkami, miałam w tym tygodniu po pracy wpaść do Media Marktu, ale jednak zamiast tego wolałam wrócić szybko do domu, bo te codzienne korki mnie dobijają 

ale to już w kwietniu