|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Cytat:
Dostałam dzisiaj pracę jako dermokonsultantka marki Sylveco. Ja bez wykształcenia kosmetycznego.. xD Ale sama wyleczyłam sobie trądzik i utrzymuje jaki taki stan cery. Włosy też doprowadziłam do ładu. Rozmowę przeszłam ale zastanawiam sie czy podpisać umowę.. ehWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Maturzystki - większość z Was naprawdę dostanie się tam gdzie chce. Swojej bratanicy to od wczoraj tłumaczę, bo napisała maturę "poniżej własnych oczekiwań" (ale bardzo dobrze nadal) i mi pitoli, że nie dostanie się "tam a tam" (a próg punktowy jest hohoho poniżej jej wyniku xD). Tak więc tego - trzymam kciuki
![]() A sama też sobie pomarudzę - los właśnie się na mnie odgrywa za same pierwsze i zerowe terminy na studiach (a to łącznie z trwającym doktoratem już 7 lat ). To prawo jazdy sprawi że wyłysieję i osiwieję. Drugi raz psu w
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak już drugi rok mija...
|
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma szans - po pierwsze za dużo kasy na to wydałam żeby odpuścić, a po drugie umiejętności z czasem będą "śniedzieć". Po trzecie w najbliższych latach wyniosę się na obrzeża Krakowa - tam bez samochodu ani rusz
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
znam osoby zdające za 7 razem, znam takie,które zdawały za 15 i nie boję się z nimi jeździć, najważniejsze się nie poddać
![]() Znam też takie, które zdały za pierwszym i nawet ja, która prawka nie mam i nie próbowałam robić, widzę, że coś jest nie halo i jazdy z tymi osobami unikam jak ognia
Edytowane przez Kathinna Czas edycji: 2016-07-06 o 13:18 |
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiem, że brzmi to kuriozalnie w obliczu moich niezdanych egzaminów, ale nawet moi instruktorzy się dziwią, że wracam na dodatkowe jazdy -.-
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1839 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Miranda a co planujesz po maturze? Tak jak wcześniej pisałaś (szkoła policealna o ile czegoś nie pomyliłam), czy jednak studia? Kaś powodzenia w zdawaniu prawka, do trzech razy sztuka A jak tam Wasze lakieromaniactwo? Macie jakieś nowe dziewice warte polecenia? Ja za tydzień idę po raz pierwszy robić sobie hybrydy. Koleżanka ma zestaw i stwierdziłam, ze jak za dwa tygodnie jadę nad morze to mogę spróbować Wysłane przez gołębia
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
A jak poszło kav? Będą wymarzone studia?
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;62676196]
Kaś powodzenia w zdawaniu prawka, do trzech razy sztuka [/QUOTE] Ciekawe co powiem przy czwartym razie
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaluje, ze tak zrobilam, ale wyprowadzilam sie do Wroclawia i odpuscilam... teraz to sie juz boje do samochodu wsiasc 😠 |
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Ściąganie soczewek to dla mnie katorga!
|
|
|
|
|
#1844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny, kupujecie produkty do pielęgnacji paznokci przez allegro? Szukam jakiegoś fajnego allegrowicza z produktami do paznokci (naklejki, pilniki, ozdoby)?
|
|
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie zdałam troszkę więcej razy, przez ogromny stres.. Na jazdach dobrze mi szło.. No i też się poddałam i już rok nie jeździłam. Chciałabym mieć prawko, ale nie mam na to nerwów.. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;62676196]Hej Miranda a co planujesz po maturze? Tak jak wcześniej pisałaś (szkoła policealna o ile czegoś nie pomyliłam), czy jednak studia? A jak tam Wasze lakieromaniactwo? Macie jakieś nowe dziewice warte polecenia? Ja za tydzień idę po raz pierwszy robić sobie hybrydy. Koleżanka ma zestaw i stwierdziłam, ze jak za dwa tygodnie jadę nad morze to mogę spróbować [/QUOTE] Tak, policealna, na studia nie mam pieniędzy, a po policealnej zawsze jakiś zawód będzie ![]() Ja też chcę zainwestować w zestaw do hybryd, kuszą z każdej strony Sobie bym nie zakładała, bo za szybko mi rosną i po tygodniu miałabym odrost, ale komuś, czemu nie, już wiele osób mnie pytało czy hybrydy robię
|
|
|
#1846 |
|
Raczkowanie
|
Och, matura. Nie mówcie nic o tym.
Czuję niedosyt. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1849 | ||
|
Konto usunięte
|
Ja za pierwszym razem nie mogłam sciągnąć soczewek, ale trochę praktyki i teraz to trwa sekundę Cytat:
I super Właśnie to kuszenie z każdej strony nie jest dla mnie dobre Cytat:
Moje od dwóch tygodni są na odżywce za to moje skorki Wysłane przez gołębia
|
||
|
|
|
|
#1850 |
|
Wtajemniczenie
|
High five! Dla mnie to jest problem do tej pory, szczególnie gdy mam króciótkie (sic!) paznokcie. Za pierwszym razem przepłakałam długie godziny i obejrzałam miliony filmików, nim dałam radę je zdjąć
![]() Zaś paznokcie mają się dobrze. Nawet lewy fakas (który w starciu ze znajomą Meksykanką oberwał tak, iż nadłamał się z obu stron idealnie pośrodku ) już urósł i przeżył kontrolne ścięcie przed biofizyką. Teraz noszę nude, bo jednak machanie pacjentom w szpitalu czerwonymi paznokciami przed nosem nie jest mile widziane
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane przez gołębia [/QUOTE]Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Konto usunięte
|
Wow!
Cytat:
Cytat:
Jako kosmetyczka? ![]() Ja od dawna nie robiłam hybryd, bo mnie uczuliły. |
||
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;62736346]
I super Właśnie to kuszenie z każdej strony nie jest dla mnie dobre Moje od dwóch tygodni są na odżywce za to moje skorki Wysłane przez gołębia [/QUOTE]Dokładnie, najgorsze dla portfela ![]() Moje mają się wyjątkowo dobrze ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Tak Lubię to robić, więc czemu nie
|
|
#1855 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Konto usunięte
|
melduje, że moja ukochana Heenara dzisiaj skończyła się
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie dziś peeling cukrowy skóry głowy, bo już tego wymagała stanowczo
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Konto usunięte
|
Ja ostatnio mam problem z wrażliwym skalpem i teraz używam szamponu dla dzieci z Babydream ułatwiający rozczesywanie i lepiej sprawdza sie niż zwykły Babydream
Wysłane przez gołębia
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;62995266]Ja ostatnio mam problem z wrażliwym skalpem i teraz używam szamponu dla dzieci z Babydream ułatwiający rozczesywanie i lepiej sprawdza sie niż zwykły Babydream
Wysłane przez gołębia [/QUOTE]o czuję się zachęcona do wypróbowania ale najpierw wykończę ten co mam
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

U mnie nic ciekawego się nie dzieje, zapuszczam włosy, a właściwie pozwalam im rosnąć, bo nic w tym celu nie robię.. Odebrałam dziś wyniki matur. Zdałam, ale zadowolona nie jestem za bardzo..
Dostałam dzisiaj pracę jako dermokonsultantka marki Sylveco. Ja bez wykształcenia kosmetycznego.. xD Ale sama wyleczyłam sobie trądzik i utrzymuje jaki taki stan cery. Włosy też doprowadziłam do ładu. Rozmowę przeszłam ale zastanawiam sie czy podpisać umowę.. eh

13.03.2008