|
|
#1861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
A kosmetyczkę mam normalną, kupiłam w jakimś sklepie za 5zł Czekam na kuriera, żeby mi przywiózł paczkę z koszulą i szlafrokiem, bo chcę zrobić ostatnie pranie, nie wiem, gdzie on jest...
|
|
#1862 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
od jakiegoś czasu to obserwuje w różnych marketach ja tam wolę zapasy robić na pampersy 3 i wzwyż faktycznie ciągle są promocje w różnych marketach ale na te mniejsze nie tak często
|
||
|
|
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
Marta mam ten sam problem z tż
Jejku dziewczyny tak się wzruszyłam że to już, że się dzieciaczki zaczynają pchać na świat Effpe ojej, coraz bliżej... Bunny króliczku wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, szczególnie na te ostatnie tygodnie ciąży Jak bez zgagi to się wbijam na imprezę od razu nie ma innej opcji hehe Spełnienia marzeń Kochana ![]() Jak weszłam na wątek to mówię oooo coś się dzieje bo tyle postów od rana już? i proszę, ile emocji! |
|
|
|
#1864 |
|
Rozeznanie
|
Kiwaczka wytrwałości przy tych gościach. Ja w sumie bym się nie czaiła tylko poszła spać lub leżeć w którymś momencie jeśli poczulabym taka potrzebę.
Milutek imprezy to się dopiero zaczną, narazie jest rozgrzewka 😉 Mohnka chyba czas na Maksa 😀 trzymam kciuki. Będzie dobrze 😚 Ja po usg z małym dobrze, przepływy w porządku, szyjki nie widać 😨 to ja nie wiem dopytywałam ale żadnej odpowiedzi sensownej poza tym co usłyszałam po badaniu ginekologicznym. Ktg też ok. Kinga śliczny powóz 😊 Magnificence na pewno uzupełniają braki ale kiedy to nie wiem przypuszczam że każdy rossman może mieć swój harmonogram dostaw Talusia śliczne body 😊 Widzę ze się robi coraz ciekawiej z porodami 😁 Mój się na zakupy nie odzywa. Mówi że jak dziecku trzeba to kupuj ☺ Jem obiad szpitalny. Nie jest tak źle 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Magnificence - a to dobrze wiedzieć
ona mogła mówić faktycznie o większych, bo ich dziecko ma 1,5 roku a myślisz, że paczka Jedynek starczy? czy więcej trzeba kupić?
|
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki kochane za te wszystkie wspaniałe życzenia
i zastanawiam sie czy czekac na meza az wroci z pracy czy rozpoczac sama konsumpcje w koncu to moje urodziny Decorail dokladnie, ja te jedynki wzielam teraz a promocji w rossie i wyszly cos ok 39zl, ja nie robie zapasow, na pewno na poczatku wszyscy beda przychodzic z pieluchami, moze później zrobie zapas wiekszych rozmiarow Mohnka ja tak przezywam to co sie u Ciebie dzieje ![]() Bambi powiedz kochana czy Ty wyczesujesz swoje koty? Bo zastanawiam sie nad furminatorem bo nasz kot nie lubi czesania a jednak sporo podszerstka gubi, zastanawiam sie jak nad tym zapanowac i troche zmniejszyc ilosc klakow zanim sie pojawi maluch w sumie kieruje to pytanie do wszystkich kociar na watku W ramach prezentu urodzinowego od siebie ide w poniedzialek do fryzjera na farbe i cięcie, mam nadzieje ze poprawi mi to humor bo jak patrze na swoje spuchniete girki to
|
#1867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to mało dlatego chciałam dokupić jeszcze paczkę co najmniej a tak naprawdę to ciężko obliczyć ile dziecko zużywa pampersów podobno dziewczynkom trzeba częściej wymieniać bo u nich łatwo o zakażenie dróg moczowych. Więc tak obliczyłam że jak się będzie zmieniać co 3 godziny to wychodzi 8 pampersów na dobę. Ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem bo to dopiero moje 1 dziecko
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie liczę na to, że ktoś mi przyniesie pieluchy itp. Ewentualnie teściowa. Ale ona wie, że ma brać 2, a nie 1. I wole mieć paczkę w zapasie niż na samym początku biegać po sklepach bo pewnie i tak trzeba będzie mnóstwo innych rzeczy kupić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Bunnybe - moja gadzinka straszne zaczęła gubić sierść i mam taką szczotkę EazyGroom, ale ona nie przepada za czesaniem i kurczę tylko raz udało mi się ją dopaść, a na razie ratuję się doraźnie rolką do ubrań...
W ogóle mój Tz jak mu oznajmiłam, że zmieniamy karmę to się pytał czy to jest na pewno forum o dzieciach ![]() Dobrze robisz z fryzjerem Ja 19 mam fryzjera, potem pedicure pierwszy raz w życiu Ale mam podkładkę, bo moja aplikacja pokazała mi dzisiaj, że właśnie trzeba iść do fryzjera, kosmetyczki i jeszcze mąż ma masować stopy - mój nie chciał uwierzyć póki mu nie pokazałam
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Mohnka informuj nas!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1871 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tz uwielbia promocje, oblicza wszystko co sie opłaca itp. Mamy zapasy praktycznie wszystkiego w domu... Z jednej strony fajnie bo rzadko do sklepow jeździmy, a po drugie jeszcze soe nie zdarzylo by nak zabraklo mleka albo pieluch dla malego. A z drugiej strony gdzie to wszystko trzymac..
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz zwariuje!! Mój mąż znów zrobił mi psikusa.. powtórka z rozrywki. Kąpał się i wyciągnął pieprzony wąż z wanny, włączyłam pranie i oczywiście nie sprawdziłam tego, obiecał że już nigdy tak nie zrobić i co i co? I zalałam całą łazienkę! Ręce mi opadają, płakać mi się chce, ogarnęłam w miarę szybko i liczę na to, że sąsiadów nie zalało..
Anita - Gratuluję udanej wizyty cieszę się, że z małym dobrze!Ja mam dwie paczki jedynek ☺ Jedne pampersa premium care a drugie wzięłam na spróbowanie z babydream. Takto będę inwestować raczej w dwójki bo posłużą na dłużej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Magnificence - Moja Ciąża
Trzeba skończyć 36 tygodni i jesteś rozgrzeszona ![]() Talusia - biedna no też by mi ręce, cycki opadły
|
|
|
|
#1876 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
Zjadłam obiad jeszcze, idę leżeć no mdli mnie. 😩😩 chyba stres i nerwy. Maleństwo koniecznie chce juz wyjść, bo kopie dziś też za wczorajszy dzień chyba..
Czekam na Tz, nie chce wstawać, bo się boję, że mi wody polecą 😨 a na porodówkd bez Tz nie idę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiscie nie zgodzilismy sie bo wiemy ze beda poza tym kupowac mnostwo innych rzeczy ale mysle ze i tak beda regularnie dostarczac pampersy Decorail u mnie tez rolki z ikei ciagle w uzyciu ale jak widze filmiki z tym furminatorem i iloscia martwego wlosia jakie mozna wyczesac z kota to mocno sie nad tym zastanawiam a jednak koszt to 100zl wiec niemalo na pewno musimy zainwestowac tez w dobry odkurzacz bo nasz umarl przy remoncie kochana tez bym poszla na pedi ale tak sie jakos wstydze ze ktos ma mi cos przy stopach robic dzikus jestem!
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1880 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My tutaj wszystkie kciuki trzymamy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1881 |
|
Zadomowienie
|
Decorail - Cycki też mi opadły 😀 jedyny plus tego wszystkiego.. wysprzątałam łazienkę na błysk hah! Nawet pod szafkami umyłam.
Efffpe - O tak.. faceci i ten ich niepracujący mózg 😀 Ja rozumiem, że mogłam sprawdzić przed włączeniem prania no ale kobiecie w ciąży takie gafy są wybaczalne. Ostatnim razem jak mi zrobił takiego psikusa to jeszcze łobuz wrócił do domu i mówi że spotkał sąsiadke z dołu i że mam iść do niej z wiadomo jakiego powodu.. nastraszył mnie, że ją zalałam, myślałam że urodze 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1882 |
|
Rozeznanie
|
Nie czuję tych skurczy chociaż brzuch się napina ale wydaje mi się że to dziecko.. Chociaż bolą mnie biodra i pachwiny..
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1885 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Monia - ogromne gratulacje
Mohnka- uuuu jak z krwią to poród chyba juz serio tuż tuz Efffpe - gratuluje czopa! Duzo tego było? bo u mnie dwa razy poszło cos ale mała ilośc typu łyżka czy pół łyżki. Black Byłam na KTG i wszystko ok czyli jeszcze pare dni, ale u nas poki co nic sie nie zapowiada, a ja ze względu na to, ze nie urodziłam sn to chyba jestem w gronie jak pierworodki w sensie na jakaś nagła szybka akcje mniejsze szanse niż dziewczyny po sn.22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Mohnka szybko powiedz lekarzom niech sprawdza to badaniem ręcznym ale jestem pewna ze to poród u Was sie zaczyna 22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka
|
|
#1887 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jakiś czas temu TZ robil koktajl i wszystko wyleciało dołem.. Oeeezu zrobił mi awanturę, że ja niby blendera nie dokreciłam blablabla.. po jakimś miesiącu on dokręcał blender i zrobiło się to samo.. okazało się, że jak za dużo się wrzuci do blendera to blender się zacina... a ostrza kręcą się w tą samą stronę w którą odblokowuje sięblender i taki efekt.. głupio mu było nie miłosiernie a ja udawałam obrażoną za ostatnią akcje ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
jeeej mam nadzieje, że to już blisko
|
||
|
|
|
#1888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1889 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Ale super poród i przepiękna córcia ![]() ![]() ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
Bunnybe - Jeju jakich masz kochanych teściów
Ja też nigdy nie byłam na pedi, mam tak samo jak Ty, dziwnie bym się czuła jakby mi ktoś przy palcach u stóp grzebał 😀 Esor - Super ze na ktg wszystko ok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

znajoma mi w ogóle powiedziała, że często są promocje na pampersy w różnych sklepach, więc nie wychodzi jakoś drogo i nie trzeba dużo na zapas brać
A kosmetyczkę mam normalną, kupiłam w jakimś sklepie za 5zł 
od jakiegoś czasu to obserwuje w różnych marketach
ja tam wolę zapasy robić
Jak bez zgagi to się wbijam na imprezę od razu
i zastanawiam sie czy czekac na meza az wroci z pracy czy rozpoczac sama konsumpcje w koncu to moje urodziny 
w sumie kieruje to pytanie do wszystkich kociar na watku
podobno dziewczynkom trzeba częściej wymieniać bo u nich łatwo o zakażenie dróg moczowych. Więc tak obliczyłam że jak się będzie zmieniać co 3 godziny to wychodzi 8 pampersów na dobę. Ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem bo to dopiero moje 1 dziecko 

Ja 19 mam fryzjera, potem pedicure pierwszy raz w życiu
Ale w Tesco jest promocja na Jedynki 88 szt Pampers Premium Care za 36 zł chyba 

oczywiscie nie zgodzilismy sie bo wiemy ze beda poza tym kupowac mnostwo innych rzeczy ale mysle ze i tak beda regularnie dostarczac pampersy
na pewno musimy zainwestowac tez w dobry odkurzacz bo nasz umarl przy remoncie
dzikus jestem! 

czyli jeszcze pare dni, ale u nas poki co nic sie nie zapowiada, a ja ze względu na to, ze nie urodziłam sn to chyba jestem w gronie jak pierworodki w sensie na jakaś nagła szybka akcje mniejsze szanse niż dziewczyny po sn.