![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Cytat:
![]()
![]() |
#1862 | |
AGA :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
alle dzisiaj latania miałam...
Aga byłam w hurtowni ale nie widziałam tam żadnych wazoników ![]()
#1864 |
Zakorzenienie
|
U nas każdy miał wymyśleć sam ja fajny miałam ale zbyt mało materiału i po rozmowie z promotorem doszliśmy do wpsólnego porozumienia czyli temat w którym on sie specjalizuje i może mi dużo pomóc njiestety nie bardzo mnie to intersuje znowu ale się z pewnościa bardzo przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
a ja mam temat wybrany na łapu capu....
jak zaczynalismy zajecia w zeszłym roku to nam wpadła kobita z sekretariatu na zajecia z textem: - macie tu kartke i wpiszcie swoje tematy pracv mgr... (my na to): - no ale jak to?? już?? a jakas lista jest?? na kaiedy mamy to wpisac?? Ona: - na wczoraj!!!! temat wybrałam z listy która promotor stworzył... a ten temat to był jeden z 2 które pozostały... i wybrałam mniejsze zło..watpie czy na inne tematy napisałabym cokolwiek
#1866 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ale pogoda normalnie nic się niechce jak zwykle a ten wiatr to mnie kiedyś wykończy ;o |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Wtajemniczenie
|
oliwka przecież słoneczko świeci, jest fajnie, mimo wiatru
![]() Ag4 biżu zrobiłam ![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj załatwiać soibie urlop u kierowniczki, bo takiego w wakacje w sumie nie miałam (co to są 3 dni nad morzem?). Od 20-27 pażdziernika mamy z Tżtem urlop ![]() ![]() EDIT: Wykrakałam!! Pogoda się zepsuła :/
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2008-10-02 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
|
ja polerowałam dziś cały dom,
bo wczoraj mielismy stolarzy (mam schody w koncu ![]() i ledwo zyję :/ kma pokaż biżu ![]() ![]() i odpoczywajcie sobie w czasie urplou ![]() Isi dziękuję, że sprawdziłaś ![]() ja może się jutro z tżtem wybiore bo trzeba kupić karnisze, moze jakis materiał na firanki? antyramy,plakaty do nich i moze telewizor ![]() to jak bede miala czas to podjedziemy do tej drugiej i sie rozejrze, moze tam cos znajde, a jak nie to sie wstrzymam bo 18 paz jedziemy do krakowa to odwiedze tamtejsza ikee ![]()
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Aga a pokaż fotki jak pokoik sobie urządziłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
|
Oli jeszcze nie dokońca się urządziłam
![]() ale pokaze jak bedzie wszystko gotowe, ![]()
![]() |
#1871 |
Wtajemniczenie
|
Ag4 pokaż koniecznie!!
Ja wczoraj miałam ciężki dzień ![]() ![]()
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
kma na wizazu na intymnym byl podobny watek. Facet za kazdym razem podczac seksu myslal o innych kobietach . Bo rzekomo jego dziewczyna go nie podnieca i nie umial inaczej zeby sie zadowlic
![]() ![]() Twoj prblem jest chyba lzejszy. Nie jestem facetem i nie wiem jak to jest. Może oni rzeczywsicie fanazjują? Ale on mysli tak sobie tylko czasami czy podczas akcji? Nie dziwie ci sie bo tez byłoby mi przykro. Myślę, ze niepotrzebnie ci to mówił.
#1873 |
Wtajemniczenie
|
widzisz Madaaa, czytałam tamten wątek...z tego co On móiw, to on fantazjuje czasami tylko, nie podczas seksu, ale tak w ogóle...niby dawno nie fantazjował i nie myślał o innych...Powiedział, że tylko ja go podniecam i że to nie jest tak, że on "napala" się na inne...Tylko zdarza mu się mieć fantazję...Ja i tak czuję się okropnie...powiedział, że choć zdarza mu sie fantazjować, to nie zdradziłby mnie, bo wie jak to jest i poza tym ja mu wystarczam...
Kurcze, wolałabym o tym nie wiedzieć, chociaz z drugiej strony wiem, że chciał być ze mną szczery i palnął coś, a teraz tego żałuje... Dziewczyny, ja wiem, czuję , że on mnie bardzo kocha, że mu sie podobam...okazuje mi to na każdym kroku. Wiem tez, że podczas seksu nie myśli o innych. Nigdy też w łóżku nie był egoistą... Tylko, że ja (oboje w sumie) już byłam kiedyś zdradzona (przez innego) i nie chcę tego znów przechodzic, dlatego wiem, że będę teraz bardziej podejrzliwa, może to minie, nie wiem... Chyba potzrebuję czasu...może jakoś się z tym pogodzę...
#1874 |
Zakorzenienie
|
Myślę, ze nie masz co sie martwic.Jak ciagle jest się z jednym partnerem to niestety rozne mysli przechodza przez glowe. Może to przez rutyne. Najwazniejsze, ze jest szczery, kocha cię i nie ma zamariu wnosic tych fantazji w zycie, no i ze go podniecasz
![]()
#1875 |
Zakorzenienie
|
kma1982 nie nerwuj się kochana kiedyś czytałam że faceci tak mają że fantazjują i że to jest "normalne" u nich tak samo jak to że podczas snu facet ma "wzwód" a moim zdaniem powinnaś być szczęśliwa że masz takiego faceta że wogóle miał odwagę Ci powiedzieć to mu się chwali i niechciał zapewne Cie tym skrzywdzić tylko chciał być szczery a jeśli mu sie to zdarza nieraz i nie podczas seksu to wszystko ok moim zdaniem i już się tak nie przejmuj a jeśli Cie to strasznie zabolało to mu powiedz i porozmawiaj z nim że po tym jego "otwarciu" czujesz się źle byłaś zdarzdona i niechcesz tego jeszcze raz przeżyć nawet jak on już wie o tym a i tak podziwiam go że miał odwagę powiedzieć Ci o fantazjach z innymi kobietami ... co chyba jeste normalne u facetów
![]() A tak pozatym to co u was Aga Isis Madaaa??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Madaaa sie uczy bo niedlugo ma obronę
![]()
#1877 |
Zakorzenienie
|
Madaa to trzymam kciuki a dokładnie kiedy się bronisz ??
![]() Kma a u Ciebie jak tam ?? lepiej już samopoczucie? i ogólnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Wtajemniczenie
|
Przed chwilą wróciłam z Tżtem z pogotowia...zwijał się z bólu...strasznie boli go nerka
![]() Ja jestem po długiej rozmowie z Tżtem...oliwka_ dzięki za słowa otuchy, już mi lepiej...może trochę przesadzałam, najważniejsze, że sobie wyjaśniliśmy wszystko, a ja czuję się znacznie lepiej... Upiekłam nawet szarlotkę ![]() Madaaa kiedy ta obrona??
#1879 |
Zakorzenienie
|
poniedzialek. Matko przenajswietsza ja się stresuje
![]() ![]()
#1880 |
Wtajemniczenie
|
będzie dobrze
![]() ![]() a z tą nauką, to na pewno zdążysz , będziemy trzymać kciuki ![]()
#1881 |
Zakorzenienie
|
jeszcze troche i bede miała to z soba
![]()
#1882 |
Zakorzenienie
|
faaarciaro, a ja od czerwca czekam zeby promo mi prace przeczytał.....
dzisiaj znowu miałam z nim spotkanie... oczywiscie nie ruszył nic... tyle tylko ze zapytałam o pare rzeczy i pokazałam mu zdjecia tych moich załączników czy moga takie być, w sumie nie miał do nich zastrzezeń a jak sie dowiedział jeszcze ze wydrukowałam już no to nie miał juz zastrzeżeń zadnych... ufff ... 60 zł z druku nie poszło na marne ![]() pozatym dzisiaj pracowity dzien... rano wstałam mi konczyłam kartki (miała byc 1 a zrobiły sie 3 ![]() ![]() jutro wielkie sprzatanie bo w pokoju nieład artystyczny po tworzeniu... i jutro postaram sie fotki zrzucić...w koncu kartki urodzinowe, a nie tylko same slubne ![]() dobrej nocki ![]()
#1883 |
Zakorzenienie
|
Isis ja tez dlugo juz dawno po terminie doczekalam sie obrony. I ty doczekasz sie tego momentu
![]() ![]() ![]() Lece spac a rano zaczynam juz tak powaznie sie uczyc. na szczescie przerobilam calosc materialow tylko trzeba sobei to utrwalic. Kolorowych snow ![]()
#1884 |
|
witam moje panie
![]() Mada trzymam kciukasy za obronę !!!!! ![]() ![]() Kma myślę, że Oli napisała bardzo mądre słowa ![]() Trzymam kcuki, żeby wszysystko między Wami było dobrze ![]() Taka rzecz nie powinna popsuć waszych relacji, któe długo budowaliście. Isi pokaż kartki, ty nasza artystko ! ![]() Mi tż wczoraj kupił nowy telewizor ! ![]() ![]() bardzo się ciesze ![]() no i do tego wziął mi jeszcze cyfre plus ![]() ![]() mam nadzieje ze fachowcy przyjada i zamontuje dziś, a najladaej w poniedziałek. a nie wiecie gdzie moge zdac swoj stary tv?
![]() |
#1885 |
Wtajemniczenie
|
ehh...nawet nie wiecei jaką miałam noc...dzięki Bogu wyjaśniłam sobie wszystko z Tżtem i nie pojechałam wczoraj do rodziców odpocząć od niego...wieczorem,jak już pisałam Tżta strasznie rozbolała nerka, pojechaliśmy na pogotowie,dostał jakiś zastrzyk...Przyjechaliśmy do domu,on usnął, jdenak po godzinie się obudził zlany potem, wymiotował i strasznie bolała go nerka i cał lewy bok!! Ja już spanikowana dzwonię na 999 a tam ciągle zajęte, no więc na 112 zadzwoniłam a oni mi mówią, że mam na 999 próbować,bo oni nic nie poradzą...Tż cały blady, zwijał się na łóżku....Dodzwoniłam się wreszcie na pogotowie, ale powiedzieli mi, że nie mogą przysłać teraz karetki bo nie mają...połączyli mnie zatem z lekarzem, powiedział, że już nic więcej zrobić nie może,a Tż ma kolkę nerkową i trzeba czekać aż urodzi kamień...Zadzowniłam jeszcze raz na 999 i poprosiłam, żeby jednak tą karetkę przysłali, jak tylko będzie możliwość...Przyjechali po 24, dali jakiś zastrzyk, nie zapisali żadnego leku, nic nie poradzili na to, a jak spytałam co Tż ma teraz zrobić, to lekarz powiedział:pokochać ból!! Dzisiaj byłam w aptece kupić jakieś leki rozkurczowe, bo Tż budził się ciągle w nocy, ten kolejny zastrzyk nie podziałał...Pani w aptece zdziwiła się, że lekarz nic nie zapisał, nie doradził, że nawet żadnych badań mu nie zrobili żeby stwierdzić czy kamień jest mały i da się go urodzić, poleciła, w razie silnego bólu, zawieźć Tżta do szpitala i zaządać żeby go zbadali! Kurcze, Tż teraz spi, oby jak najdłużej...Boję się kolejnej nocy, oby już nie miał takich ataków
Dobrze, że nie pojechałam do rodziców na weekend, bo co by było,jakbym zostawiłą go samego!? ![]() Pozdrawiam dziewczyny, miłego dnia życzę... Isis kartki pokaż koniecznie ![]()
#1886 |
|
kma o matko! współczuję ! wyobrażam sobie co przeszłaś! jakie nerwy!
trzymam bardzo mocno kciuki zeby tżtowi te ataki nie wróciły ![]() współczuję ![]() ale nasza sluzba zdrowia to naprawdę pożal się boże! wrrr! zeby chłopaka nie przebadać ! szok !! ![]()
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
kma nie mozecie isc do lekarza do innego szpitala ??? Bo z tego co napisalas mieli problem z karetka, tym bardziej z okazaniem pomocy. Nawet tej psychicznej nie zapewnili. Paskudna sluzba zdrowia...
#1888 |
|
Isi czy miałabyś czas zrobić kartkę ślubną na 16 pazdziernika?
17 wyjezdzamy do Krakowa, 18 wesele. wiem, że masz teraz urwanie głowy z praca mgr, dlatego jesli miałby to kolidowac z twoimi zajęciami to nie rób sobie problemu ![]() a jak znajdziesz jakąś wolną chwilkę byłabym bardzo wdzięczna ![]()
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Aga, kartka na 17.. nie ma sprawy...tylko gołabki mi sie skonczyły :/ zobacze co sie da z tym zrobic, bo ostatnio po tej hurtowni to ja jak burza biegam... wpadam i wypadam.. nawet nie mam czasu pooglądać..
kma.. współczuje takiej nocki.. ja to bym chyba z nerwów padła... a o służbie zdrowia to ja sie nawet nie wypowiadam karteczki obiecane : jedna oczywiście slubna ![]()
#1890 |
|
Isi kochana! byłoby super! dziękuję !!
![]() aż do krakowa powędruje Twoja karteczka ![]() aa i też jeśli mozna to z tym pudełeczkiem na pieniążki ![]() byłam wczoraj w tej hurtownii, ale nie widziałam gołąbków (nie wiem w sumie nawet gdzie ich szukać), ale ogolnie to nie było nic ciekawego, faktycznie wazoników ani pierdółek jakiś to nie bardzo. jedynie doniczki, a naraziwe tego nie potrzebuję.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.