![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
![]() Cytat:
![]() no właśnie!! ![]() ![]() taka perspektywa jest szalenie pocieszająca ![]() wróciłam do Katowic ![]() ![]() ![]() jeszcze po drodze (do Gliwic) TŻ do mnie wpadł żeby mi zamontować nowy dzwonek do drzwi, bo stary sie zepsuł ![]() ![]() a teraz do spania się zbieram bo oczy mi sie same zamykają ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Wtajemniczenie
|
szybkie dzien dobry
![]() wstalam wyspana,wypilam kawke,potem sniadanko i spadam do pracy.. wiecie co?dzis w nocy normalnie horror...Lalo strasznie i byla taka wichura,ze myslalam ze nam dach zerwie chyba... ![]() teraz juz/jeszcze nie pada ale jest paskudnie poprostu..Nie lubie takiej jesieni. ![]() milego dna laleczki ![]()
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aż mi głupio ze u mnie słońce świeci ![]() zbieram się powoli na praktyki ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny,nie zgadniecie co mi sie przydarzylo dzis.
![]() wsiadam rano do mojego sprawnego i sprawdzonego przez 3 mechanikow auta, ujechalam 200m,wciskam sprzeglo i.........sie wcisnelo i koniec!nie chcialo odskoczyc, biegi sie zaciely,zawylo,m zaciagnelam reczny i koniec ![]() ja w ryk,zadzwonilam do TZta, powiedzial zebym poszla do domu i on przyjedzie niedlugo. Zadzwonilam na AA zeby po mnie ktos przyjechal,mam w koncu uezpieczenie, to sie okazalo ze ubzepieczenie obejmuje wtedy jakby sie auto zepsulo wiecej niz 1 mile od domu a ze sie zepsulo pod domem to muszw wykupic dodatkowa opcje..wiec wykupila i juz sie pare stowek lzejsza zrobilam ![]() ![]() gosc przyjechal po godzinie,ja zaplakana bo mi powiedzili w warsztacie ze jak to sprzeglo to moge ok 1500 funtow zaplacic za naprawe ![]() tak wiec pojechalam,odstawilam auto i czekam az zadzwonia ze moge odebrac..Do pracy nie poszlam a mialam wazny dzien dzis..Siedze i czekam na telefon. Mowie wam, masakra poranek,nikomu nie zycze...
#1865 |
Wtajemniczenie
|
aaaa zapomnialam dodac,ze jak juz wrocilam do domu a TZ pojechal do pracy to sie zorientowalam,ze nie mam komorki...zostawilam w aucie w warsztacie
![]()
#1866 |
Zakorzenienie
|
Agolku- współczuje Ci Kochana,nieciekawa sytuacja od rana..3maj sie i nie dawaj
![]() Tęskniłyście? ![]() ![]() Czytam Was codziennie,ale nie zawsze pisze,tak jakos ![]() ![]() ![]() Jutro w ogóle nie mam zajec,wiec jeszcze lepiej ![]() ![]() Potem musze isc robic z dziewczynami z grupy jakis projekt na podstawy samokszatłcenia,o wzrokowcawch z dominującą lewą połkulą ![]() To co,kiedy spotkanie w Krakowie? ![]()
#1867 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() jak bedziecie robic spotkanie w Krakowie,to ja sie tez pisze ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 |
Raczkowanie
|
Hej Laski, melduję, że żyję, ale strasznie jestem zawalona robotą
![]() ![]() ![]() Buziaki wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
Szieeeea ;>
Po chwilowej absencji zawędrowałam i na plotkowy ![]() Weekend minął niczym z bicza trzasł =.= Sobotę spędziłam na włóczędze z rodziną po Sopocie, wczoraj z kolei byłam z przyjaciółką w kinie na Eagle Eye. Film taki jakie lubię najbardziej ^^ Monumentalne ujęcia,dużo efektów specjalnych, trochę krwi i prosta acz ciekawa fabuła. No i Shia La Beouf *________* Żeby nie było zrobiłam sobie kolejne wagary,z dwóch obowiązkowych ćwiczeń,acz mam nadzieję,że 'uhonorują' mi zwolnienie lekarskie za ten czas (btw. ów świstek daje się samemu wykładowcy czy zanosi do dziekanatu ?) Ciut wynudziłam się na dwóch ostatnich zajęciach, doszedłszy do wniosku,jak 'uniwersalny' kierunek se wybrałam. Na jednych mieliśmy o antropologii kultury na drugich zaś kobita edukowała nas o gatunkach kompozycji malarskich, m.in. kazała rysować nam 'plan' rysunku przestawiającego morze i port Oo Z towarzystwem tak średniawo, wciąż nie mogę się przełamać ,krępując się wiadomo czym, czasem coś zagadam ogólnikowo do kilku trzymających się ściśle razem dziouch,ale te trzymają się głównie w swym trzy osobowym towarzystwie i jak zaobserwowałam bardzooo je lubią ![]() Co do pana wiadomego, hmm towarzyski chłopak, bardzo rozgadany w grupie, rozchwytywany w dyskusjach przez dziewczyny _^_ A propos, wracając dziś z uniwerku, 'podążałam' jakieś 20metrów przed nim ![]() Jak gdyby nigdy nic zasłuchana w muzyce,tanecznym krokiem , prawie byśmy się minęli na przejściu,acz zgłodniała skręciłam do Maca, w sumie głupio byłoby mi się tłumaczyć,że idę z buta dodatkowe 2kilometry na stację kolejową ,która jest przy mym wydziale ,tylko po to aby zażyć powietrza,tfu spalin toteż konsumpcja wzięła górę ![]() Jutro calusi dzień wolny, tylko wybędę do centrum po bilety na środowy koncert w Gda zespołu Golden Life, wypadającego 'śmiesznie' w dzień urodzin mej matki,która również chciałaby po latach postu 'zaszaleć' ,a o 19 do dentysty-vel sadysty_^_ Dzwoniła jego asystentka/rejestratorka (kij wie co ![]() ![]() ![]() ![]() Starym zwyczajem,pozwolę sobie 'skończyć', życząc Wam miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() U mnie spoko,jutro podejmuję próbę nicniejedzenie przez cały dzień ![]() ![]() Trzymajcie się ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
♥
|
Witam
![]() i cały dzien minał ![]() Ewus niestety to taka choroba ze raz jest lepiej raz gorzej ale nie wazne. miejmy nadzieje ze szybko wszystko minie. Agness a nie lepiej dzien oczyszczenia zrobic w dzien kiedy nie idziesz do szkoły np weekend. bo tak na bank bedziesz głodna i to moze powodac ze nie bedziesz mogła sie skupic w szkole no ale sama zadecydujesz |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Aniu - współczuję
![]() Wiesz lepiej mi go zrobić jak jest szkoła,bo wtedy przynajmniej nawet jeśli będę głodna to i tak nic nie zjem,bo nie będzie możliwości... ![]() ![]() dobrze mi to zrobi..
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziesz osłabiona i tyle. nawet jesli przez dzien spłaszczy Ci sie brzuch,to nastepnego jak bedziesz jadła to bedzie normalny taki jak masz,wg mnie poza tym,napewno przesadzasz:P
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Nie będzie normalny,bo zamierzam ograniczać jedzenie... i pić też przez jakiś czas nie będę lepiej
![]() i ja nie przesadzam... wyglądam jak spasiony prosiak...
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PRzeciez umiesz sie zdrowo redukowac,bo o to Ci chodzi. Nie musisz nic nie pic ani nie jesc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Wtajemniczenie
|
ja tez mam dokladnie to samo... czuje sie grubaaaaa....a za 10 dni wakacje
![]()
#1877 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dramat... współczuję ![]() ![]() dobrze zrozumiałam że masz Alfa Romeo? bo jak tak to słyszałam wielokrotnie że to jedna z najbardziej psujących sie marek ![]() no baaa ![]() no właśnie? bo my ze Śląska też się myślę na nie piszemy ![]() Ty lepiej opowiadaj jak tam na studiach ![]() a tak a propos studiów to ciekawe co tam u Mercy vel Tarantulka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja zawsze zanosiłam do wykładowców ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie dzień zleciał szybko, najpierw na praktykach, później na angielskim. Wieczór trochę przy książkach trochę przy tv (dla równowagi ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Wstawać śpiochy
![]()
#1879 |
Zakorzenienie
|
Ja wstałam już przed pół godziną i mam nawet wszamaną owsiankę
![]() ![]()
#1880 |
Zakorzenienie
|
wstawac wstawac
![]() orzeszek ma dzis wolne ![]() ![]()
#1881 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry laleczki, ja juz uciekam do pracy,mam nadzieje,ze dzis wszystko bez problemow i dzien spokojnie minie.. czego i wam zycze ![]()
![]() |
#1882 |
Raczkowanie
|
Ja też przesadziłam troszeczkę w ten weekend. Miałam urodziny mojej siostry i niestety skusiłam się na słodkości!!! Zawsze jest tak, pokusa to najgorsza rzecz jaka może przytrafić się kobiecie!!!! Dzisiaj spale to na basenie, tylko będę musiała pływać chyba 2 razy dłużej niż zwykle ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | ||||
Zakorzenienie
|
ja wstałam o 9
![]() Cytat:
![]() ![]() szczęściara ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witaj ![]() Witajcie Słoneczka ![]() słońce za oknem a ja na ucze3lni się będę kisić, co za pech ![]() ![]() miłęgo dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() Wczoraj o 8 dojechałam do Katowic ![]() Dziwna rzecz się stała, bo ja jako ateistka wylądowałam w...klasztorze ![]() ![]() Jednak trochę się dowartościowałam: 1) poznałam osoby, które obdarzyły mnie wielką sympatią i z którymi potrafiłabym rozmawiać godzinami - jest to coś, co sprawiło, że jestem z tego wyjazdu mimo wszystko zadowolona. 2) Pokonałam wszystkich (40 osób) i... moje prace były najlepsze. Kolejne minusy? Przytyłam 5kg, nieustannie obżerałam się słodyczami (które sama kupowałam i od innych), a obiady opierały się głównie na kotletach i frytkach. Wyglądam tragicznie, nie mogę włożyć żadnych spodni, brzuch zalany fałdami tłuszczu. I od jutra postanowiłam rozpocząć solidną redukcję. Dzisiaj jeszcze ostatni dzień wolnego, więc odpuściłam. Przeczytałam kilka postów - Agolku, współczuję. Pech za pechem, mam od wczoraj (z małymi wyjątkami) podobnie. Wrócę wieczorem i włączę się do dyskusji, ale teraz już tak na poważnie mówię ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Witam,dopiero co przed chwilą wróciłam
![]() Orzeszku - z tym piciem,to chodziło o alkohol... Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
♥
|
agness uf to choc tyle dobrze szkoda organizmu na takie cos. doskonale mozna schudnac na zdrowej diecie które zasady doskonale znasz. uwierz. ja od 22 dzien stosuje sie do zasad 10 przekazan i musze powiedziec ze ani nie mam zadnego głodu napadu a co najwazniejsze efekty sa , odchudzanie to niestety długa droga... szkoda ze nie moze byc o tak siup i juz ma sie wymarzona sylwetke
![]() ja własnie wróciłam z siłowni i jem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
♥
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Bo przytyłam w brzuchu
![]() ![]() ![]() A Ty od tych 22 dni nie miałaś żadnego wyskoku? Ile kalorii jesz?
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
♥
|
Cytat:
wyskoków w ciagu 22 dniach nie miałam. kalorii nie licze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.