Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-19, 23:27   #1861
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ewus ładnie sie zasiedziałas hehe

Cytat:
Agness co do Tz to nadal nie jest ok choc jest troche lepiej i nie wiem kiedy bede mogła napisac TAK WSZYSTKO OK pewnie nie szybko. Nadal nie ma go w polsce , w lepsze dni ma prywatne zajecia ucza go polscy nauczyciele bo jednak jest w klasie maturalnej. nie wiem jak to wszystko sie poukłada. Staram sie o tym nie myslec choc jest bardzo ciezko. Robie wszystko aby cały czas byc czyms zajeta aby nie miec czasu na rozmyslanie. Jesli bedzie jak do tej pory ze z dnia na dzien lepiej sie czuje to powinien zaniedługo wrócic .
obyś jak najszybciej mogła się pochwalić ze z TŻ-em już wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

no co tu tak cicho znowu?? jasna cholera
no właśnie!!

Cytat:
na szzcescie za 11 dni wakacje! plaza,morze....slonce....
taka perspektywa jest szalenie pocieszająca

wróciłam do Katowic mamy się nie doczekałam, wiec nie odebrałam także prezentu jaki mi przywiozła z Zakopanego no ale to następnym razem
jeszcze po drodze (do Gliwic) TŻ do mnie wpadł żeby mi zamontować nowy dzwonek do drzwi, bo stary sie zepsuł tak ze wieczór też fajnie minął
a teraz do spania się zbieram bo oczy mi sie same zamykają

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 08:34   #1862
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

szybkie dzien dobry

wstalam wyspana,wypilam kawke,potem sniadanko i spadam do pracy..

wiecie co?dzis w nocy normalnie horror...Lalo strasznie i byla taka wichura,ze myslalam ze nam dach zerwie chyba... co chwile sie na osiedlu alarmy wlaczaly w autach i starsznie ogolnie bylo...balam sie spac..

teraz juz/jeszcze nie pada ale jest paskudnie poprostu..Nie lubie takiej jesieni.

milego dna laleczki
Stary 2008-10-20, 11:04   #1863
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

wiecie co?dzis w nocy normalnie horror...Lalo strasznie i byla taka wichura,ze myslalam ze nam dach zerwie chyba... co chwile sie na osiedlu alarmy wlaczaly w autach i starsznie ogolnie bylo...balam sie spac..

teraz juz/jeszcze nie pada ale jest paskudnie poprostu..Nie lubie takiej jesieni.
współczuje nie cierpię takiej pogody

aż mi głupio ze u mnie słońce świeci

zbieram się powoli na praktyki w sumie nie lubię mieć na popołudnie, cały dzień zmarnowany no ale przynajmniej jestem wyspana

miłego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-20, 12:04   #1864
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dziewczyny,nie zgadniecie co mi sie przydarzylo dzis. jestem juz w domu co mowi samo za siebie..

wsiadam rano do mojego sprawnego i sprawdzonego przez 3 mechanikow auta, ujechalam 200m,wciskam sprzeglo i.........sie wcisnelo i koniec!nie chcialo odskoczyc, biegi sie zaciely,zawylo,m zaciagnelam reczny i koniecauto stanelo i kapilca...

ja w ryk,zadzwonilam do TZta, powiedzial zebym poszla do domu i on przyjedzie niedlugo. Zadzwonilam na AA zeby po mnie ktos przyjechal,mam w koncu uezpieczenie, to sie okazalo ze ubzepieczenie obejmuje wtedy jakby sie auto zepsulo wiecej niz 1 mile od domu a ze sie zepsulo pod domem to muszw wykupic dodatkowa opcje..wiec wykupila i juz sie pare stowek lzejsza zrobilam

gosc przyjechal po godzinie,ja zaplakana bo mi powiedzili w warsztacie ze jak to sprzeglo to moge ok 1500 funtow zaplacic za naprawe okazalo sie,ze pekl jakis haczyk pod sprzeglem wielkosci wygietej spinki do wlosow..gosc mi to zrobil na miejscu i kazal pojechac do warsztatu zeby wstawili oryginalne od alfa romeo i ze to bedzie grosze kosztowalo...

tak wiec pojechalam,odstawilam auto i czekam az zadzwonia ze moge odebrac..Do pracy nie poszlam a mialam wazny dzien dzis..Siedze i czekam na telefon.

Mowie wam, masakra poranek,nikomu nie zycze...
Stary 2008-10-20, 12:10   #1865
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

aaaa zapomnialam dodac,ze jak juz wrocilam do domu a TZ pojechal do pracy to sie zorientowalam,ze nie mam komorki...zostawilam w aucie w warsztacie
Stary 2008-10-20, 13:50   #1866
orzeszek01
Zakorzenienie

Agolku- współczuje Ci Kochana,nieciekawa sytuacja od rana..3maj sie i nie dawaj

Tęskniłyście?

Czytam Was codziennie,ale nie zawsze pisze,tak jakosByłam na weekend w domku,widziałam sie z Tz-tem-oj jak ja go kochamTeraz jestem sama,kolezanki nie ma,wróci jutro wiec sie ciesze
Jutro w ogóle nie mam zajec,wiec jeszcze lepiejPiatki tez mam zawsze wolne W ogóle mam mało zajec na tych studiach narazie.
Potem musze isc robic z dziewczynami z grupy jakis projekt na podstawy samokszatłcenia,o wzrokowcawch z dominującą lewą połkuląa tak mi sie chce ze masakra..

To co,kiedy spotkanie w Krakowie?
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 17:30   #1867
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

hej dawno mnie nie bylo tutaj

jak bedziecie robic spotkanie w Krakowie,to ja sie tez pisze

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 18:12   #1868
yerba
Raczkowanie

Hej Laski, melduję, że żyję, ale strasznie jestem zawalona robotą Wczoraj zasiadłam do wizażu, to mnie jak na złość nie chciało zalogować A dziś znów nie mam czasu

Buziaki wszystkim
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 18:37   #1869
schism_
Zadomowienie

Szieeeea ;>

Po chwilowej absencji zawędrowałam i na plotkowy

Weekend minął niczym z bicza trzasł =.=
Sobotę spędziłam na włóczędze z rodziną po Sopocie, wczoraj z kolei byłam z przyjaciółką w kinie na Eagle Eye. Film taki jakie lubię najbardziej ^^ Monumentalne ujęcia,dużo efektów specjalnych, trochę krwi i prosta acz ciekawa fabuła. No i Shia La Beouf *________*
Żeby nie było zrobiłam sobie kolejne wagary,z dwóch obowiązkowych ćwiczeń,acz mam nadzieję,że 'uhonorują' mi zwolnienie lekarskie za ten czas (btw. ów świstek daje się samemu wykładowcy czy zanosi do dziekanatu ?)
Ciut wynudziłam się na dwóch ostatnich zajęciach, doszedłszy do wniosku,jak 'uniwersalny' kierunek se wybrałam. Na jednych mieliśmy o antropologii kultury na drugich zaś kobita edukowała nas o gatunkach kompozycji malarskich, m.in. kazała rysować nam 'plan' rysunku przestawiającego morze i port Oo
Z towarzystwem tak średniawo, wciąż nie mogę się przełamać ,krępując się wiadomo czym, czasem coś zagadam ogólnikowo do kilku trzymających się ściśle razem dziouch,ale te trzymają się głównie w swym trzy osobowym towarzystwie i jak zaobserwowałam bardzooo je lubią

Co do pana wiadomego, hmm towarzyski chłopak, bardzo rozgadany w grupie, rozchwytywany w dyskusjach przez dziewczyny _^_
A propos, wracając dziś z uniwerku, 'podążałam' jakieś 20metrów przed nim
Jak gdyby nigdy nic zasłuchana w muzyce,tanecznym krokiem ,
prawie byśmy się minęli na przejściu,acz zgłodniała skręciłam do Maca,
w sumie głupio byłoby mi się tłumaczyć,że idę z buta dodatkowe 2kilometry na stację kolejową ,która jest przy mym wydziale ,tylko po to aby zażyć powietrza,tfu spalin toteż konsumpcja wzięła górę

Jutro calusi dzień wolny, tylko wybędę do centrum po bilety na środowy koncert w Gda zespołu Golden Life, wypadającego 'śmiesznie' w dzień urodzin mej matki,która również chciałaby po latach postu 'zaszaleć' ,a o 19 do dentysty-vel sadysty_^_ Dzwoniła jego asystentka/rejestratorka (kij wie co ),że zwolniło się miejsce ,toteż nie będę się męczyć do połowy następnego miesiąca,a nawet trip do Wawy przyśpieszy się na przyszły tydzień

Starym zwyczajem,pozwolę sobie 'skończyć',
życząc Wam miłego wieczoru
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 19:33   #1870
agness51
Zakorzenienie

Witam kochane
U mnie spoko,jutro podejmuję próbę nicniejedzenie przez cały dzień pomyślicie,że głupie,ale nie mogę już patrzeć na ten wydęty brzuch po tych imprezach... Wy też tak macie po dużej ilości alkoholu?

Trzymajcie się .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 19:46   #1871
anniaa

Witam zmeczona jestem i wsciekła byłam dzisiaj u chirurga i tylko mozna sie załamac kazdy mówi co innego. babka z polskiego zmieniła date przeczytania lektury na jutro a miało by na przyszły tydzien pomijajac fakt ,ze na dzisiaj tez mielismy lekture i dziisja jak głupia siedziałam i czytałam . byłam na siłowni potem uczyłam sie na polski jeszcze , angielski i geografia. blee.
i cały dzien minał
Ewus niestety to taka choroba ze raz jest lepiej raz gorzej ale nie wazne. miejmy nadzieje ze szybko wszystko minie.
Agness a nie lepiej dzien oczyszczenia zrobic w dzien kiedy nie idziesz do szkoły np weekend. bo tak na bank bedziesz głodna i to moze powodac ze nie bedziesz mogła sie skupic w szkole no ale sama zadecydujesz

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 19:52   #1872
agness51
Zakorzenienie

Aniu - współczuję .
Wiesz lepiej mi go zrobić jak jest szkoła,bo wtedy przynajmniej nawet jeśli będę głodna to i tak nic nie zjem,bo nie będzie możliwości... nie wezmę nic do żarcia,kasy też nie... gorzej jak wrócę po szkole,bo wtedy zawsze obiad,ale dam radę .
dobrze mi to zrobi..

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-10-20, 20:03   #1873
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Aniu - współczuję .
Wiesz lepiej mi go zrobić jak jest szkoła,bo wtedy przynajmniej nawet jeśli będę głodna to i tak nic nie zjem,bo nie będzie możliwości... nie wezmę nic do żarcia,kasy też nie... gorzej jak wrócę po szkole,bo wtedy zawsze obiad,ale dam radę .
dobrze mi to zrobi..
nie byłabym taka pewna Agness,
bedziesz osłabiona i tyle.
nawet jesli przez dzien spłaszczy Ci sie brzuch,to nastepnego jak bedziesz jadła to bedzie normalny taki jak masz,wg mnie
poza tym,napewno przesadzasz:P

Stary 2008-10-20, 20:08   #1874
agness51
Zakorzenienie

Nie będzie normalny,bo zamierzam ograniczać jedzenie... i pić też przez jakiś czas nie będę lepiej ...
i ja nie przesadzam... wyglądam jak spasiony prosiak...

Stary 2008-10-20, 20:30   #1875
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będzie normalny,bo zamierzam ograniczać jedzenie... i pić też przez jakiś czas nie będę lepiej ...
zamierzasz nie jesc i nie pic? Agness ,wiesz ze to nie jest zdrowe
PRzeciez umiesz sie zdrowo redukowac,bo o to Ci chodzi. Nie musisz nic nie pic ani nie jesc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 20:55   #1876
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
ja tez mam dokladnie to samo... czuje sie grubaaaaa....a za 10 dni wakacje
Stary 2008-10-20, 22:43   #1877
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny,nie zgadniecie co mi sie przydarzylo dzis. jestem juz w domu co mowi samo za siebie..

wsiadam rano do mojego sprawnego i sprawdzonego przez 3 mechanikow auta, ujechalam 200m,wciskam sprzeglo i.........sie wcisnelo i koniec!nie chcialo odskoczyc, biegi sie zaciely,zawylo,m zaciagnelam reczny i koniecauto stanelo i kapilca...

ja w ryk,zadzwonilam do TZta, powiedzial zebym poszla do domu i on przyjedzie niedlugo. Zadzwonilam na AA zeby po mnie ktos przyjechal,mam w koncu uezpieczenie, to sie okazalo ze ubzepieczenie obejmuje wtedy jakby sie auto zepsulo wiecej niz 1 mile od domu a ze sie zepsulo pod domem to muszw wykupic dodatkowa opcje..wiec wykupila i juz sie pare stowek lzejsza zrobilam

gosc przyjechal po godzinie,ja zaplakana bo mi powiedzili w warsztacie ze jak to sprzeglo to moge ok 1500 funtow zaplacic za naprawe okazalo sie,ze pekl jakis haczyk pod sprzeglem wielkosci wygietej spinki do wlosow..gosc mi to zrobil na miejscu i kazal pojechac do warsztatu zeby wstawili oryginalne od alfa romeo i ze to bedzie grosze kosztowalo...

tak wiec pojechalam,odstawilam auto i czekam az zadzwonia ze moge odebrac..Do pracy nie poszlam a mialam wazny dzien dzis..Siedze i czekam na telefon.

Mowie wam, masakra poranek,nikomu nie zycze...

dramat... współczuję mnie się tylko raz auto zepsuło za mojej kadencji kierowcy i ja dziękuję z takim stresem
dobrze zrozumiałam że masz Alfa Romeo? bo jak tak to słyszałam wielokrotnie że to jedna z najbardziej psujących sie marek

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

Tęskniłyście?
no baaa

Cytat:
To co,kiedy spotkanie w Krakowie?
no właśnie?
bo my ze Śląska też się myślę na nie piszemy

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
dawno mnie nie bylo tutaj
Ty lepiej opowiadaj jak tam na studiach

a tak a propos studiów to ciekawe co tam u Mercy vel Tarantulka
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Hej Laski, melduję, że żyję, ale strasznie jestem zawalona robotą Wczoraj zasiadłam do wizażu, to mnie jak na złość nie chciało zalogować A dziś znów nie mam czasu
oj, wracaj szybko bo pusto tu bez Ciebie już sie martwiłam gdzie Cie wcięło

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Żeby nie było zrobiłam sobie kolejne wagary,z dwóch obowiązkowych ćwiczeń,acz mam nadzieję,że 'uhonorują' mi zwolnienie lekarskie za ten czas (btw. ów świstek daje się samemu wykładowcy czy zanosi do dziekanatu ?)

ja zawsze zanosiłam do wykładowców

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Jutro calusi dzień wolny, tylko wybędę do centrum po bilety na środowy koncert w Gda zespołu Golden Life, wypadającego 'śmiesznie' w dzień urodzin mej matki,która również chciałaby po latach postu 'zaszaleć' ,a o 19 do dentysty-vel sadysty_^_ Dzwoniła jego asystentka/rejestratorka (kij wie co ),że zwolniło się miejsce ,toteż nie będę się męczyć do połowy następnego miesiąca,a nawet trip do Wawy przyśpieszy się na przyszły tydzień
super widzę że moje kciuki pomogły

Cytat:
Ewus niestety to taka choroba ze raz jest lepiej raz gorzej ale nie wazne. miejmy nadzieje ze szybko wszystko minie.

Cytat:
nie byłabym taka pewna Agness,
bedziesz osłabiona i tyle.
nawet jesli przez dzien spłaszczy Ci sie brzuch,to nastepnego jak bedziesz jadła to bedzie normalny taki jak masz,wg mnie
poza tym,napewno przesadzasz:P
popisuję się

Cytat:
Cytat:
ja tez mam dokladnie to samo... czuje sie grubaaaaa....a za 10 dni wakacje
oj Dziewczynki ! na pewno nie jest tak źle... nie dołować mi sie tu

u mnie dzień zleciał szybko, najpierw na praktykach, później na angielskim. Wieczór trochę przy książkach trochę przy tv (dla równowagi ). Jutro mam masakryczny dzień na uczelni trudne zajęcia z wymagającym wykładowcą, mam nadzieje ze jakoś przeżyję

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-21, 04:48   #1878
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Wstawać śpiochy

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 05:51   #1879
enex
Zakorzenienie

Ja wstałam już przed pół godziną i mam nawet wszamaną owsiankę! A co więcej zdążyłam się też już zdenerwować na współspaczkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 07:11   #1880
orzeszek01
Zakorzenienie

wstawac wstawac

orzeszek ma dzis wolne

Stary 2008-10-21, 08:32   #1881
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

dobrze zrozumiałam że masz Alfa Romeo? bo jak tak to słyszałam wielokrotnie że to jedna z najbardziej psujących sie marek
no mam alfika, mam powiem tak:piekne auto i jak sie o nie dba to nie ma problemow ale jak sie ''zapusci'' to bedzie sie sypac..Ja mam dopiero od miesiaca ponad i w sumie nie mam jakis wiekszych problemow,wczoraj zaczelo sie tragicznie a okazalo sie ze to pierda byla..W kazdym razie po swietach chyba bede szukala czegos innego bo sie boje,ze cos moze sie zaczac dziac wlasnie dlatego,ze wszyscy mowia,ze alfy sa awaryjneo, ironio

dzien dobry laleczki,

ja juz uciekam do pracy,mam nadzieje,ze dzis wszystko bez problemow i dzien spokojnie minie..

czego i wam zycze
Stary 2008-10-21, 08:41   #1882
RYBACZEK33
Raczkowanie

Ja też przesadziłam troszeczkę w ten weekend. Miałam urodziny mojej siostry i niestety skusiłam się na słodkości!!! Zawsze jest tak, pokusa to najgorsza rzecz jaka może przytrafić się kobiecie!!!! Dzisiaj spale to na basenie, tylko będę musiała pływać chyba 2 razy dłużej niż zwykle ;-)
RYBACZEK33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:04   #1883
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Wstawać śpiochy
ja wstałam o 9

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Ja wstałam już przed pół godziną i mam nawet wszamaną owsiankę! A co więcej zdążyłam się też już zdenerwować na współspaczkę
nie denerwuj się złość piękności szkodzi

Cytat:

orzeszek ma dzis wolne
szczęściara
Cytat:
no mam alfika, mam powiem tak:piekne auto i jak sie o nie dba to nie ma problemow ale jak sie ''zapusci'' to bedzie sie sypac..Ja mam dopiero od miesiaca ponad i w sumie nie mam jakis wiekszych problemow,wczoraj zaczelo sie tragicznie a okazalo sie ze to pierda byla..W kazdym razie po swietach chyba bede szukala czegos innego bo sie boje,ze cos moze sie zaczac dziac wlasnie dlatego,ze wszyscy mowia,ze alfy sa awaryjneo, ironio
tak to właśnie jest z tymi Alfami, wyglądają przepięknie, ale zawsze jest strach mam nadzieję że już Ci niespodzianek nie będzie robił

Cytat:
ja juz uciekam do pracy,mam nadzieje,ze dzis wszystko bez problemow i dzien spokojnie minie..

Cytat:
Napisane przez RYBACZEK33 Pokaż wiadomość
Ja też przesadziłam troszeczkę w ten weekend. Miałam urodziny mojej siostry i niestety skusiłam się na słodkości!!! Zawsze jest tak, pokusa to najgorsza rzecz jaka może przytrafić się kobiecie!!!! Dzisiaj spale to na basenie, tylko będę musiała pływać chyba 2 razy dłużej niż zwykle ;-)

witaj

Witajcie Słoneczka

słońce za oknem a ja na ucze3lni się będę kisić, co za pech mam nadzieję ze szybko zleci

miłęgo dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-21, 12:46   #1884
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witajcie Kochane
Wczoraj o 8 dojechałam do Katowic
Dziwna rzecz się stała, bo ja jako ateistka wylądowałam w...klasztorze Klasztor w lesie na megazadupiu, nudne wycieczki, kolejki do łazienki (1 łazienka na piętro=12 osób). A "najlepiej" wspominam wyścigi do ubikacji (i do kolejki na stołówce) po kilkugodzinnej jeździe autokarem (kierowcy zabronili korzystać z toalety, bo autokar był nowy...)
Jednak trochę się dowartościowałam:
1) poznałam osoby, które obdarzyły mnie wielką sympatią i z którymi potrafiłabym rozmawiać godzinami - jest to coś, co sprawiło, że jestem z tego wyjazdu mimo wszystko zadowolona.
2) Pokonałam wszystkich (40 osób) i... moje prace były najlepsze.

Kolejne minusy? Przytyłam 5kg, nieustannie obżerałam się słodyczami (które sama kupowałam i od innych), a obiady opierały się głównie na kotletach i frytkach. Wyglądam tragicznie, nie mogę włożyć żadnych spodni, brzuch zalany fałdami tłuszczu. I od jutra postanowiłam rozpocząć solidną redukcję. Dzisiaj jeszcze ostatni dzień wolnego, więc odpuściłam.

Przeczytałam kilka postów - Agolku, współczuję. Pech za pechem, mam od wczoraj (z małymi wyjątkami) podobnie.
Wrócę wieczorem i włączę się do dyskusji, ale teraz już tak na poważnie mówię
Pozdrawiam

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 15:05   #1885
agness51
Zakorzenienie

Witam,dopiero co przed chwilą wróciłam . Wiecie,chyba jeszcze mam trochę rozumu w głowie,bo jednak coś zjadłam. Ale rano nic,do szkoły nic nie wzięłam i jak wróciłam to zjadłam kanapki,przed 16.... i nie wiem co dalej... a i wypiłam herbatę ziołową.

Orzeszku - z tym piciem,to chodziło o alkohol...

Miłego dnia .

Stary 2008-10-21, 15:34   #1886
anniaa

agness uf to choc tyle dobrze szkoda organizmu na takie cos. doskonale mozna schudnac na zdrowej diecie które zasady doskonale znasz. uwierz. ja od 22 dzien stosuje sie do zasad 10 przekazan i musze powiedziec ze ani nie mam zadnego głodu napadu a co najwazniejsze efekty sa , odchudzanie to niestety długa droga... szkoda ze nie moze byc o tak siup i juz ma sie wymarzona sylwetke

ja własnie wróciłam z siłowni i jem

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-10-21, 15:35   #1887
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
agness uf to choc tyle dobrze
A co,nie chciałaś abym robiła głodówkę?

Stary 2008-10-21, 15:41   #1888
anniaa

Cytat:
A co,nie chciałaś abym robiła głodówkę?
a po co ci ta głodówka ?

Stary 2008-10-21, 15:44   #1889
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
a po co ci ta głodówka ?
Bo przytyłam w brzuchu

A Ty od tych 22 dni nie miałaś żadnego wyskoku? Ile kalorii jesz?

Stary 2008-10-21, 15:56   #1890
anniaa

Cytat:
Bo przytyłam w brzuchu

A Ty od tych 22 dni nie miałaś żadnego wyskoku? Ile kalorii jesz?
i co myslisz ze jeden dzien wszystko zmieni ? zmieni tylko to ze bedziesz o jeden dzien do tyłu.
wyskoków w ciagu 22 dniach nie miałam. kalorii nie licze.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości