![]() |
#1861 |
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
rany , siedzę i oglądam Wojewódzkiego...
![]() ![]() ![]() ![]() ok, to jutro: Olunek, Bettix, Wiolka, Lenka - oczekujcie maila (musiałam sobie zapisać, bo wiecie skleroza nie boli ![]() dobrych snów ![]()
![]() |
#1862 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Wiem, wieki mnie nie było a obiecywałam że wracam...Nie mam nic na usprawiedliwienie - możecie mi wlać ile tylko wlezie... Ale nie przychodzę bez nowin - na mojej wadze ubyło już 10 kg ![]()
![]() |
#1863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wow 10 kg ![]() ![]() ![]() uuuu nie oglądałam wczoraj wojewodzkiego ![]() juz po sniadanku 2x pano z poledwica i pół łyzeczki majonezu 1 pano i pół łyzeczki dzemu a i teraz kawusia z mlekiem 1,5% - bo mam obalobę jak to mowi mój tz ![]() dzis pedze z synkiem do lekarza bo ta głupia wysypka mu nie schodzi ba nawet sie nie zatrzymała ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-10 o 07:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zadomowienie
|
Melkas
![]() ![]() Ja zapomniałam wczoraj oglądać KSD, poszłam wcześnie spać. Mam w pracy sajgon i muszę się obrobić. Olunku to gratuluję nowego autka ![]() ![]() Qurde, 50 kg to ja nie pamiętam kiedy ważyłam. Pierwsza moja waga jaką pamiętam jest 55 kg w 3 klasie liceum. Wcześniej chyba nigdy się nie ważyłam. Swoją drogą popatrzcie jaka zmiana świadomości: teraz dziewczynki dbają o linię chyba od 10 roku życia. A miałam jeszcze napisać, że ja pomimo karmienia piersią zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży nie chudłam. ![]() ![]() Melkas to masz jak ja, tez muszę się zmuszać, choć ostatnio przegrywam sama ze sobą. Ale zgadzam się do BOJU, niedługo zrzucimy te płaszcze i trzeba będzie ciałka pokazać ![]() ![]() Bettix na wczasach to ty nie myśl o diecie, szalej. A nas nie opuszczaj ani na moment ![]() A po kuracji kwasami, wg mojej wiedzy wizażowej, konieczne filtry najlepiej min 50, odpowiednio nałożona. Ja używałam SVR i Biodermy. Ale czytając wątki każdy musi dobrać pod siebie. Proponuję byś zdobyła próbki i zaczęła testować. Niutka - impreza dobry motywator, ale ten 1 kg nie wpłynie chyba na twoje samopoczucie. Więc życzę ci dobrej zabawy. I -2kg ![]() Dziewczyny piszcie swoje menu, bo nie wiem czy się wygłupiać i zapisywać ![]() Wczoraj wtrąchnęłam gyrosa z frytkami i surówka na kolację. Nie miałam nic w domu, moja mama jest u mnie i chodził za mną od około miesiąca. Więc wzięłam na wynos. No i ćwiczeń nie było. ![]() Olunek Serduszko witajcie- jednocześnie pisałyśmy, Serduszko gratuluję spadku brawo. I obiecanki cacanki wpadaj do nas częściej. NApisz jak dokonałaś tych 10 kg - w jakim czasie i czy tylko dietą?? Olunku, napisz co lekarz powiedział. Trzymam kciuki by nic poważniejszego nie było.
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-03-10 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nie, ale wygooglaj sobie- to znajdziesz fragmenty... niezle sie usmiałam ![]() Cytat:
![]() ![]() czy nie wpłynie na moje samopoczucie, to nie wiem, bo przymierzałam ciuchy, w których miałabym iść i wszędzie widac mój wystający brzuch, wylewające sie boczki i szerokie biodra ![]() ![]() ![]() ![]() tak naprawdę to powinno byc - 5 kg jeszcze, a nie chce nawet ten 1 kg zejść ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Zadomowienie
|
agiko jednak volvo
![]() ![]() niutko ty uwazaj bo jak teraz waga zacznie spadac to kg hurtem poleca ![]()
![]() |
#1867 |
Raczkowanie
|
witam z rana...
a u mnie znowu zima, piękna, słoneczna i śnieżna... ale zima ![]() Wiecie co, wysyłam Wam przepisy SB na wątek, ponieważ do wiadomości na mail nie mam możliwości wrzucić załącznika (albo jakaś ciemna jestem ![]() ![]() Serduszkowata... No, jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() Olunek... Co z młodym, może to pokarmowa (długo się go trzyma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agika... Jakiś koszmarny okres to przedwiośnie ![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz, ja jakoś też nie zauważyłam żebym przy karmieniu (10 msc) piersią szybko traciła na wadze, oczywiście "spadałam" ale tak chyba normalnie, bo jadłam za jednego, a karmiłam dwoje ![]() ![]() ![]() ![]() Uprzejmie donoszę, że wczoraj w lidlu kupiłam łososia w promo 4,49,- / 100g - kupiłam hurtem 10szt. Polecam ![]() meldunek: siłka - dziś odpada ![]() menu: 8:30 - kawa z mlekiem 10:00 - 1xkr pełnoziarnisty z siemiem lnianym, 3x pl łososia wędzonego, 4x łyżka sałatki (mix sałat, paluszki krabowe, szczypiorek, jajko, majonez mało), herbata czerwona 13:00 - herbata czerwona 15:30 - makrelka w galarecie z warzywami, herbata czerwona 18:00 - serek waniliowy, 5szt figa suszona, herbata zielona ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Olunek... widzę Cię, jak młody? łap ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-11 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 |
Raczkowanie
|
i zapomniałam... ale już jest!
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-10 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
kasiu idziemy dopiero na 14.20 bo wtedy jest nasza lekarka. mam nadzieje przeogromna ze to nie pokarmowa tylko kontaktowa. Miki nie miał goraczki, bolow brzuszka , biegunki, ma apetyt i jest radosny. kataru i kaszlu tez brak.poza tym nic nie jadł nowego czy nawet innej firmy niz zawsze. tylko ten cholerny inny proszek do prania
![]() ![]() ![]() tz cały w skowronkach choc jak mu o tym mowie to sie wypiera ale widze ze lubi sie lansowac:P u nas juz tylko torf w proocji został po 9,90 a miod po 18zł o kurka ziemniaki mi sie przypalaja ... dziekuje za plik:8 super jest . sporo pracy w to włozone. no moze ja tez sie skusze na sb . zaczne chyba tak samo jak ty kasiu zeby 1 faza była zakonczona przed swietami a do tego bede kalorie liczyc ![]() a no i narazie waze sie na staruszce zwykłej łazienkowej ( milszy wynik dla oka ) a to mnie bardziej motywuje .
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-10 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czerwone i swędzące ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
to sa takie grudki czerwone malutkie na poczatku było tylko kilka na nozce i brzuszku a teraz to juz pól brzucha , całe udo, reka do łokcia.wszystko po prawej stronie a po lewej kilka krostek tylko
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Melkas ależ ja ponętna jestem i zaokrąglona i to aż za bardzo
![]() ![]() ![]() Bettix filtrów powinno się cały rok używać.Ja używam ze względu na plamy na twarzy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Olunku jeśli to będzie ospa a Ty jej nie miałaś to uważaj bo ja kilka lat temu zaraziłam się od Syna różyczką.On miał tylko krosty czerwone a ja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
własnie tego sie boje bo ja nie miałam ospy a rozyczke w wieku 18 lat.
za godzinke sie dowiem (mam nadzieje )czegos konkretnego
![]() |
#1874 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Żeby to tak można było oddać komuś, ja nawet dopłacę i mam u siebie w pracy jedną ochotniczkę-chudzielca (jakie ona ilości "śmietnikowe" pochłania ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1875 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Olunek jak tam u lekarza? Melkas nie wiedziałam, że cierpisz na migrenę, niestety doskonale znam ten ból...Dzięki za załącznik SB. ![]() ![]() ![]() Wrzuciłam teraz na patelnie mieszankę warzywek z lidla (różne rodzaje, 750g). Bardzo przypadły do gustu moim kubkom smakowym ![]()
![]() |
![]() |
#1876 |
Zadomowienie
|
hej Piękne
![]() Melkas, dzięki za przepisy, na razie przestudiowałam "po łebkach", ale i tak podziałały na moją wyobraźnie, że jestem teraz głodna ![]() ![]() Szatanko, jakbyś chciała trochę oddech uszczuplić, to ja chętnie przyjmę ![]() ![]() Aga, Melkas, mnie też jakiś leń dopadł ![]() Może bacik pomoże ![]() Aguś, ja gdy tylko przestaję biegać to kg do góry lecą, więc tak pomyślałam, że do wakacji (opcja all inclusive) zapoznam się z przepisami SB i może mądrzej będę jadła ![]() Aw6 będzie napewno!!! To już postanowione ![]() Serduszko, witaj ![]() ![]() Olunku, powodzenia u doka ![]() Dzisiejsze menu: 7,00 dwie kromki razowca z żółtym serem, kawa czarna 10,00 herbata miętowa z jabłkiem 11,00 sałatka owocowa: banany, kiwi, mandarynki, ananasy i brzoskwinie (400ml) 13,00 kubuś 15,30 ryż + pierś w ananasach Ilion ![]() Po południu kawa + rogaliki. Mam nadzieję, że się jakoś zmobilizuję do ćwiczeń dzisiaj ![]() Wiola, buziolek ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-03-10 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Raczkowanie
|
hello babeczki
![]() Ilion my nic nie mamy przeciwko dawczyni, tylko sie boje ze to juz ostatecznosc i jak nie wyjdzie.. ![]() melkaswspolczuje ci z tymi zatokami..ja tez teraz mam ..koszmar poprostu ![]() olunekgratuluje zakupu autka..a jakie kupiliscie? ![]() bettixdzieki ![]() ![]() serduszkowata10 kg mniej..jak? kiedy? dlaczego? ![]() oluneki jak bylo u doka? moc buziakow dla wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- to i ja zrobie w weeknd piersi w ananasie..po patrze ze po nich to watek obsliniony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
Hej hej!
Przeczytałam wszystkie posty z dzisiaj, ale na razie nie mam siły pisać, bo jestem tak zmęczona po pracy, że ledwo siedzę, a jeszcze mnie czeka robota ![]() Odezwę się wieczorkiem ![]()
![]() |
#1879 |
Zadomowienie
|
synek ma wysypke na podłozu wirusowym ale dokładniej trudno stwierdzic co to napewno nie ospa, pólpasiec czy uszkodzenie jelita poszczepienne. podejrzewała rumien gilberta ale ostatecznie skłaniała sie ku jakiejs wirusowce. przepisała leki i masc robiona w aptece. zobaczymy co dalej bedzie .
jestem padnieta i zmarznieta brrrrrrr.
![]() |
#1880 |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
normalnie zazdraszczam, ![]() ![]() ![]() a mnie kur.cze nie chce 1 kg zejśc od 3 tygodni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olunek, a może to zwykła taka trzydniówka połączona z wysypką... jeszcze w tym wieku jest, że może złapac, zresztą podobno nawet dorosli czasem taka mają ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Raczkowanie
|
Ja też jakaś padnięta jestem, do 16 pilnowałam 2 córek koleżanki( i 2 swoich zbójów) i zrobiłam 2 wielkie garnki kartaczy( to taka kresowa potrawa, Melkas pewnie wie o co chodzi) Dość pracochłonne, podobne do pyz z mięsem, ale inne i strasznie kaloryczne( 2 szt mają ok 900 kcal-sama obliczyłam)Ja zjadłam 1 szt z surówką z kapusty kiszonej, 6 sztuk dałam dla koleżanki i 5 szt dla siostry.a mój maz zjadł chyba ze 4 szt.. O 16 poszłam z siostrą do wypożyczalni sukien ślubnych.Niedawno wróciłam, pewnie siorbnę kawkę,poćwiczę trochę a potem smarne sobie włosy rozjaśniaczem, bo chce być prawdziwa blondynką a nie jakąś taką ciemną.
Serduszkowata gratuluje spadku!10 kg.Wow ![]() Wczoraj pisałam, ze waga skoczyła, a dziś znów spadła 3 kg.Dodam, ze zawsze wazę sie rano, po wizycie w WC i na czczo.
![]() |
#1882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te wagi sa nienormalne ![]() ![]() a moja ma chyba zepsute te wskazówki, zawsze do 65 kg. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja już po rowerku (45 minut) i brzuszkach - dałam radę, ale musiałam wspomóc się kawą.
Menu: śniadanie 4 pano z pastą z makreli i jajek II śniadnie jogurt z mussli i soczek witaminka bez cukru obiad zupa pomidorowa z makaronem i łyżka bryndzy kolacja zestaw surówek. Ale mam ochotę na tą pierś w ananasach ilion, bo tak kusicie i zachwalacie. Muszę poszukać przepisu na forum ![]() Niutka popieram, wagi są nienormalne ![]() ![]() Olunku nie znam się na chorobach dzieci, ale życzę zdrówka Twojemu brzdącowi ![]() ![]() Bettix i co? Ćwiczonka były czy sobie odpuszczasz? Melkas dzięki wielkie za SB ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gigosiu kupilismy volvo kombi z ogromnym silnikiem w sumie nie wiem po co tak duzy bo tz jezdzi łagodnie i w granicach 100-110 no chyba ze zonie chciał sie przypodobac bo ja lubie sobie poharcowac ![]() ![]() ![]() cos takiego:
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-11 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Zadomowienie
|
witajcie 30 +
![]() Jejku chyba z pół godziny mi zeszło na czytanie , a zapewniam, że nie sylabuję, tylko biegła jestem w czytaniu ![]() Olunku mam nadzieję, że szybko się pozbędziecie tej wysypki. Buziolek dla was ![]() ![]() ![]() ![]() Lenko jestem pełna podziwu. Brawo za konsekwencję i samozaparcie. Jesteś naszym ćwiczeniowym guru teraz. ![]() ![]() Melkas kochana, dzięki za przepisy. Ja trafiłam na ten link jak było dużo mniej przepisów. Super, ze są takie osoby którym się chce i robią takie rzeczy ![]() ![]() To co dziś wszystkie poćwiczymy ![]() ![]() Bettix na wakacje ja odpuszczam dietkowanie, będę pływać i biegać za moim wtedy rocznym synkiem, więc pewnie na chwilkę nie usiądę. Pokonałaś lenia wczoraj? Ja pojechałam z małżem na basen, ale fajnie było - dzięki temu zrobiłam kolejny krok w nauce pływania. Podpowiedział mi parę rzeczy ![]() Przypominam - jutro się ważymy kochane, proszę dziś przeprowadzić rozmowy z MAŁPAMI. Moje menu: śniadanie: sałatka piękności SB2 Przekąska: żurawina, kefir SB2 Lunch: kanapki z razowca, z wędliną,kiełkami i pomidorki cherry, SB2 Przekąska: pomarańcza Kolacja: krokiety SB3 Qurde trochę dużo węgli. Planuję 20 min HH i brzuszki. A jeszcze, wczoraj na basenie była dziewczyna z idealną dla mnie figurą. Nie mogłam wzroku oderwać, nie wychudzona, ale szczupła i tak delikatnie tylko mięśnie zarysowane. A brzuszek, normalnie od razu chciało mi się A6W zrobić. Bettix może zaraz po świętach wystartujemy? Albo od poniedziałku? ![]()
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Melkas też mam w pracy chudzielca ale Ona nic nie je
![]() ![]() ![]() Bettix moze zrobimy wątek wymiankowy?Oddech sobie zostawię ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poważnie co do oddechu to polecam Eveline do biustu.Jeśli się stosuje systematycznie to naprawdę rewelacja ![]() ![]() Co do filtrów to niestety nie ma gotowej odpowiedzi co Ci podpasi.Poczytaj KWC i popróbuj bo nie ma innej opcji ![]() Olunku cieszę się ze to nie ospa ![]() ![]()
![]() |
#1887 |
Rozeznanie
|
Witajcie, u mnie ostatnie dni zwolnienia, w sobotę do pracy, oj niezbyt mi się chce...Jeszcze nie całkiem doszłam do siebie ale mam nadzieje, ze będzie coraz lepiej.
Olunek życzę żeby ta wysypka szybko sobie poszla...Super bryka, nasze autko dość wiekowe ale dobrze się sprawuje, tylko ciiii żeby nie zapeszyć. ![]() Melkas jeszcze raz dziękuję za książkę kucharską ![]() Agika ja już od kilku dni zaklinam moją małpę ![]() I jeszcze coś z innej beczki, po długiej przerwie wpadł w moje ręce katalog kosmetyczny oriflame, całe wieki nic nie zamawiałam. Może znacie jakieś perełki tego producenta?Mam chrapkę na krem na noc ecollagen, akurat jest promocja http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...rem-na-noc.htm Przyjemnego dnia.
![]() |
#1888 |
Zadomowienie
|
szatanko własnie z jednej strony sie ciesze ze nie ospa a z drugiej lepiej byłoby dla Dominika gdyby była teraz a i ja pewnie sie zaraze choc pamietam ze probowałam takich sztuczek wczesniej - chodziłam do chorych na ospe dzieci, ba nawet jak byłam młodsza spałam z moja siostra w jednym łozku i mnie nie ruszyło nic a nic.chyba pojde sie zaszczepic i zrobie badania krwi czy przechodziłam ospe bo wczoraj pediatra mi powiedziała ze mogłam przejsc bezobjawowo albo z jedna krostka i nikt nie zauwazył. a jak nie to wszystko przede mna - od wrzesnia Domi do przedszkola idzie
![]() wiolu my kupujemy auta w granicach 15 tys potem sprzedajemy dokładamy i kupujemy nowe ![]() ![]() ![]() ![]() a tym raze mudało nam sie niesamowicie auto warte 17 tys kupilismy za 9,5 w stanie idealnym.z pełnym wyposazeniem-klima, skora , poduszki i inne dziwne rzeczy ![]() ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-11 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Raczkowanie
|
Cześć.
Olunek, fajne auto, jednak ja tez wole mniejsze Ja wczoraj nie poćwiczyłam.Najpierw zabrali nam swiatło a potem przytuliłam sie do synka i jakoś mnie tak znuzyło.Mąz poscielił łuzko i o 21 juz spałam, co nigdy mi sie nie zdarza, bo zwykle sie kłade o 1-3 w nocy.Spałam12 godzin i jeszcze bym pospała.Zaraz wybieram się na spacer, bo mam piękne słońce na podwórku, trzeba korzystać. Agika, ja tez dziś będę ćwiczyć, idę na aerobik. ![]() A wiecie, we wtorek wyszłam z aerobiku w połowie zajeć, bo mi sie nie podobało.Instruktorka zaczeła jakiś boks i wykopy.Jak rzuciła tekst, " mocno, w zęby " to wyszłam.Chyba jestem pacyfistką, bo takie zajecia wprowadzaja mnie w zły chumor, a ja chodze na aerobik żeby poprawić sobie nastrój.Wytrzymałam 30 min i póki byłam jeszcze rozgrzana szybko dokończyłam ćwiczenia w domu na stepie.A wtorkowym aerobikiem byłam szczerze zawiedziona, coś we mnie w środku krzyczało, że nie bede tego ćwiczyć. Jakbym chciała sztuki walki cwiczyć to bym poszła na boks, aikido albo coś w tym stylu.
![]() |
#1890 |
Raczkowanie
|
Niutka... Zgadzam się z Tobą! a tym kilogramem się nie martw, na pewno będziesz super wygladała
![]() Olunek... Rany julek, wszędzie jakieś wirusy ![]() ![]() ![]() ![]() Lenka... Szcun ![]() ![]() ![]() Ilion... Ty to jesteś dobra ![]() ![]() ![]() ![]() Agika... Kobitka, która to wszystko zebrała w plik, zrobiła kawał dobrej roboty i wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiolka... Ostatnio eksperymentowałam (zainwestowałam!) i zmieniłam sobie kosmetyki do twarzy z AA (ok. 10 lat używałam) na avon ![]() ![]() Bettix... Where are you ![]() Kobiety, wielki dzień nastał ![]() ![]() ![]() meldunek: obiecałam, dziś się poruszam... menu: 8:30 - kawa z mlekiem 0,5%, 1,5x kr pełnoziar z siemiem lnianym, 3x pl pasztetu, 1x pl szynka prowansalska (chuda) 10;00 - 10szt morela suszona, herbata czerwona 13:00 - kisiel truskawkowy 15:30 - 1,5x kr pełnoziar z siemiem lnianym, 3x pl pasztet, 2x pl sopocka, herbata czerwona 20:30 - garść migdałów, herbata czerwona
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-11 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.