|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
rany , siedzę i oglądam Wojewódzkiego...
te dziewice są niezłe, ale Przybylska jest THE BEST! Normalnie, Ania ILY! I ten Wyrostek (akordeonista), co on wyprawia z tym instrumentem, ehok, to jutro: Olunek, Bettix, Wiolka, Lenka - oczekujcie maila (musiałam sobie zapisać, bo wiecie skleroza nie boli )...dobrych snów ...
|
|
|
#1862 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Wiem, wieki mnie nie było a obiecywałam że wracam...Nie mam nic na usprawiedliwienie - możecie mi wlać ile tylko wlezie... Ale nie przychodzę bez nowin - na mojej wadze ubyło już 10 kg
|
|
#1863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wow 10 kg ![]() ![]() uuuu nie oglądałam wczoraj wojewodzkiego juz po sniadanku 2x pano z poledwica i pół łyzeczki majonezu 1 pano i pół łyzeczki dzemu a i teraz kawusia z mlekiem 1,5% - bo mam obalobę jak to mowi mój tz ![]() dzis pedze z synkiem do lekarza bo ta głupia wysypka mu nie schodzi ba nawet sie nie zatrzymała
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-10 o 08:01 |
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Zadomowienie
|
Melkas
Ja zapomniałam wczoraj oglądać KSD, poszłam wcześnie spać. Mam w pracy sajgon i muszę się obrobić. Olunku to gratuluję nowego autka ![]() Qurde, 50 kg to ja nie pamiętam kiedy ważyłam. Pierwsza moja waga jaką pamiętam jest 55 kg w 3 klasie liceum. Wcześniej chyba nigdy się nie ważyłam. Swoją drogą popatrzcie jaka zmiana świadomości: teraz dziewczynki dbają o linię chyba od 10 roku życia. A miałam jeszcze napisać, że ja pomimo karmienia piersią zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży nie chudłam. Melkas to masz jak ja, tez muszę się zmuszać, choć ostatnio przegrywam sama ze sobą. Ale zgadzam się do BOJU, niedługo zrzucimy te płaszcze i trzeba będzie ciałka pokazać Ale najpierw się wykuruj co byś miała siły. Bettix na wczasach to ty nie myśl o diecie, szalej. A nas nie opuszczaj ani na moment A po kuracji kwasami, wg mojej wiedzy wizażowej, konieczne filtry najlepiej min 50, odpowiednio nałożona. Ja używałam SVR i Biodermy. Ale czytając wątki każdy musi dobrać pod siebie. Proponuję byś zdobyła próbki i zaczęła testować. Niutka - impreza dobry motywator, ale ten 1 kg nie wpłynie chyba na twoje samopoczucie. Więc życzę ci dobrej zabawy. I -2kg ![]() Dziewczyny piszcie swoje menu, bo nie wiem czy się wygłupiać i zapisywać Wczoraj wtrąchnęłam gyrosa z frytkami i surówka na kolację. Nie miałam nic w domu, moja mama jest u mnie i chodził za mną od około miesiąca. Więc wzięłam na wynos. No i ćwiczeń nie było. Olunek Serduszko witajcie- jednocześnie pisałyśmy, Serduszko gratuluję spadku brawo. I obiecanki cacanki wpadaj do nas częściej. NApisz jak dokonałaś tych 10 kg - w jakim czasie i czy tylko dietą?? Olunku, napisz co lekarz powiedział. Trzymam kciuki by nic poważniejszego nie było.
Papatki Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-03-10 o 08:29 |
|
|
|
|
#1865 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nie, ale wygooglaj sobie- to znajdziesz fragmenty... niezle sie usmiałam Cytat:
![]() czy nie wpłynie na moje samopoczucie, to nie wiem, bo przymierzałam ciuchy, w których miałabym iść i wszędzie widac mój wystający brzuch, wylewające sie boczki i szerokie biodra tak naprawdę to powinno byc - 5 kg jeszcze, a nie chce nawet ten 1 kg zejść
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
||
|
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
agiko jednak volvo
a na zloty mercedesa bedziemy jezdzic bo tam fajni ludzie są![]() niutko ty uwazaj bo jak teraz waga zacznie spadac to kg hurtem poleca
|
|
#1867 |
|
Raczkowanie
|
witam z rana...
a u mnie znowu zima, piękna, słoneczna i śnieżna... ale zima Wiecie co, wysyłam Wam przepisy SB na wątek, ponieważ do wiadomości na mail nie mam możliwości wrzucić załącznika (albo jakaś ciemna jestem ), także w załączonym PDF macie wszystko. Kiedy i czy startujecie z SB ?Serduszkowata... No, jesteś ! Z wrażenia nie mam siły po pałę sięgnąć , -10kg?! Jeju ! Proszę o odpowiedź na pytania: w jakim czasie, jakim sposobem, co, jak, gdzie, itd... I nie znikaj tak, bo widzisz jak chudniesz bez nas - to na pewno z tęsknoty .Olunek... Co z młodym, może to pokarmowa (długo się go trzyma )? Oluś, a ospę mieliście, paskudztwo cholerne! No, to masz Węża z głowy . Kupiłam sobie BIELENDĘAgika... Jakiś koszmarny okres to przedwiośnie Wiesz, ja jakoś też nie zauważyłam żebym przy karmieniu (10 msc) piersią szybko traciła na wadze, oczywiście "spadałam" ale tak chyba normalnie, bo jadłam za jednego, a karmiłam dwoje . Dopiero gdy młodemu się znudził mój cyc, wróciłam do aktywnego trybu życia = aeroby 3xtyg po 2-3godz. dziennie i wtedy zeszłam do 62kg... mmm marzenie . O rany, ale sobie napisałamUprzejmie donoszę, że wczoraj w lidlu kupiłam łososia w promo 4,49,- / 100g - kupiłam hurtem 10szt. Polecam .meldunek: siłka - dziś odpada .menu: 8:30 - kawa z mlekiem 10:00 - 1xkr pełnoziarnisty z siemiem lnianym, 3x pl łososia wędzonego, 4x łyżka sałatki (mix sałat, paluszki krabowe, szczypiorek, jajko, majonez mało), herbata czerwona 13:00 - herbata czerwona 15:30 - makrelka w galarecie z warzywami, herbata czerwona 18:00 - serek waniliowy, 5szt figa suszona, herbata zielona ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Olunek... widzę Cię, jak młody? łap
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-11 o 08:47 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
i zapomniałam... ale już jest!
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-10 o 11:29 |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
kasiu idziemy dopiero na 14.20 bo wtedy jest nasza lekarka. mam nadzieje przeogromna ze to nie pokarmowa tylko kontaktowa. Miki nie miał goraczki, bolow brzuszka , biegunki, ma apetyt i jest radosny. kataru i kaszlu tez brak.poza tym nic nie jadł nowego czy nawet innej firmy niz zawsze. tylko ten cholerny inny proszek do prania
nie miał ospy. juz naczytałam sie w necie o półpascu, poszczepiennym uszkodzeniu jelit i alergii pokarmowej ale mam stresa tz cały w skowronkach choc jak mu o tym mowie to sie wypiera ale widze ze lubi sie lansowac:P u nas juz tylko torf w proocji został po 9,90 a miod po 18zł o kurka ziemniaki mi sie przypalaja ... dziekuje za plik:8 super jest . sporo pracy w to włozone. no moze ja tez sie skusze na sb . zaczne chyba tak samo jak ty kasiu zeby 1 faza była zakonczona przed swietami a do tego bede kalorie liczyc ![]() a no i narazie waze sie na staruszce zwykłej łazienkowej ( milszy wynik dla oka ) a to mnie bardziej motywuje .
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-10 o 11:48 |
|
|
|
|
#1870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), niż takie wahania jak u mnie , których nie rozumiem.Czerwone i swędzące ), wygląda mi na ospę. Ale nie ma co zachodzić w głowę, pójdziecie i wszystko będzie jasne
|
|
|
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
to sa takie grudki czerwone malutkie na poczatku było tylko kilka na nozce i brzuszku a teraz to juz pól brzucha , całe udo, reka do łokcia.wszystko po prawej stronie a po lewej kilka krostek tylko
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Melkas ależ ja ponętna jestem i zaokrąglona i to aż za bardzo
na oddech nie narzekam nie chcę być chudzielcem ale odstający brzuch i boczki to chętnie bym takim chudzielcom oddała![]() Bettix filtrów powinno się cały rok używać.Ja używam ze względu na plamy na twarzy Nie jest to jakoś specjalnie uciążliwe jeśli dobrze się go dobierze.Z mojego doświadczenia doradzam zbieranie próbek bo zanim trafisz na odpowiedni stracisz trochę kasy.Ja używam tylko aptecznych i najwyższych.Próbowałam LRP Anthelios,Eucerin ,Isis Pharma ,Biodermę.Bioderma najbardziej mi przypadła do gustu ale tonująca zmieszana z normalną bo jedna była za ciemna a druga za jasna Nie miałam Avene a na KWC dziewczyny najbardziej chcwalą filtry z tej firmy tylko ze dla mnie za bardzo bielą.Jak będziesz chciała to daj mi adres na PW a prześlę Ci LRP i Eucerin---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Olunku jeśli to będzie ospa a Ty jej nie miałaś to uważaj bo ja kilka lat temu zaraziłam się od Syna różyczką.On miał tylko krosty czerwone a ja ja myślałam że umre
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
własnie tego sie boje bo ja nie miałam ospy a rozyczke w wieku 18 lat.
za godzinke sie dowiem (mam nadzieje )czegos konkretnego
|
|
#1874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i o takie podsumowanie mi chodziło, bravo dla tej Pani ! Żeby to tak można było oddać komuś, ja nawet dopłacę i mam u siebie w pracy jedną ochotniczkę-chudzielca (jakie ona ilości "śmietnikowe" pochłania !), piękne tylko pomarzyć ...
|
|
|
|
#1875 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i szczerze zazdroszczę . Jak tego dokonałaś? Imponujący wynik.Olunek jak tam u lekarza? Melkas nie wiedziałam, że cierpisz na migrenę, niestety doskonale znam ten ból...Dzięki za załącznik SB. Mój TŻ był w lidlu w poniedziałek i nie było ani jednej sztuki. Może dzis uda się złowić![]() Wrzuciłam teraz na patelnie mieszankę warzywek z lidla (różne rodzaje, 750g). Bardzo przypadły do gustu moim kubkom smakowym
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
hej Piękne
Melkas, dzięki za przepisy, na razie przestudiowałam "po łebkach", ale i tak podziałały na moją wyobraźnie, że jestem teraz głodna Zaczęłam od sałatek (ale bym zjadła), potem przekąski... a jak doszłam do zapiekanek, to mam ochotę zwolnić się do domu, hi hi. Świetna robota ![]() Szatanko, jakbyś chciała trochę oddech uszczuplić, to ja chętnie przyjmę A jeśli chodzi o filtry, to ja muszę mieć coś delikatnego, bo mam wrażliwą faciatę! A kompletnie się na tym nie znam ![]() Aga, Melkas, mnie też jakiś leń dopadł Wczoraj nie biegałam, dzisiaj miałam iść na saunę, ale znowu nieczynna, więc tak siedzę i kombinuję, by wynaleźć sobie jakąś wymówkę od ćwiczeń. Może bacik pomoże ![]() Aguś, ja gdy tylko przestaję biegać to kg do góry lecą, więc tak pomyślałam, że do wakacji (opcja all inclusive) zapoznam się z przepisami SB i może mądrzej będę jadła Aw6 będzie napewno!!! To już postanowione ![]() Serduszko, witaj Już myślałam, że o nas zapomniałaś ![]() Olunku, powodzenia u doka ![]() Dzisiejsze menu: 7,00 dwie kromki razowca z żółtym serem, kawa czarna 10,00 herbata miętowa z jabłkiem 11,00 sałatka owocowa: banany, kiwi, mandarynki, ananasy i brzoskwinie (400ml) 13,00 kubuś 15,30 ryż + pierś w ananasach Ilion ![]() Po południu kawa + rogaliki. Mam nadzieję, że się jakoś zmobilizuję do ćwiczeń dzisiaj ![]() Wiola, buziolek
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-03-10 o 14:32 |
|
|
|
|
#1877 |
|
Raczkowanie
|
hello babeczki
![]() Ilion my nic nie mamy przeciwko dawczyni, tylko sie boje ze to juz ostatecznosc i jak nie wyjdzie.. melkaswspolczuje ci z tymi zatokami..ja tez teraz mam ..koszmar poprostu olunekgratuluje zakupu autka..a jakie kupiliscie? ![]() bettixdzieki serduszkowata10 kg mniej..jak? kiedy? dlaczego? brava za ubycie tylu kilosow ale odpowiedzn nam wsyztskim w jaki sposob?oluneki jak bylo u doka? moc buziakow dla wszystkich ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- to i ja zrobie w weeknd piersi w ananasie..po patrze ze po nich to watek obsliniony
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej!
Przeczytałam wszystkie posty z dzisiaj, ale na razie nie mam siły pisać, bo jestem tak zmęczona po pracy, że ledwo siedzę, a jeszcze mnie czeka robota Mam nadzieję, że znajdę siły na rowerek. Dieta ok. Odezwę się wieczorkiem
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
synek ma wysypke na podłozu wirusowym ale dokładniej trudno stwierdzic co to napewno nie ospa, pólpasiec czy uszkodzenie jelita poszczepienne. podejrzewała rumien gilberta ale ostatecznie skłaniała sie ku jakiejs wirusowce. przepisała leki i masc robiona w aptece. zobaczymy co dalej bedzie .
jestem padnieta i zmarznieta brrrrrrr.
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
normalnie zazdraszczam, ![]() a mnie kur.cze nie chce 1 kg zejśc od 3 tygodni ![]() ![]() ![]() Olunek, a może to zwykła taka trzydniówka połączona z wysypką... jeszcze w tym wieku jest, że może złapac, zresztą podobno nawet dorosli czasem taka mają
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jakaś padnięta jestem, do 16 pilnowałam 2 córek koleżanki( i 2 swoich zbójów) i zrobiłam 2 wielkie garnki kartaczy( to taka kresowa potrawa, Melkas pewnie wie o co chodzi) Dość pracochłonne, podobne do pyz z mięsem, ale inne i strasznie kaloryczne( 2 szt mają ok 900 kcal-sama obliczyłam)Ja zjadłam 1 szt z surówką z kapusty kiszonej, 6 sztuk dałam dla koleżanki i 5 szt dla siostry.a mój maz zjadł chyba ze 4 szt.. O 16 poszłam z siostrą do wypożyczalni sukien ślubnych.Niedawno wróciłam, pewnie siorbnę kawkę,poćwiczę trochę a potem smarne sobie włosy rozjaśniaczem, bo chce być prawdziwa blondynką a nie jakąś taką ciemną.
Serduszkowata gratuluje spadku!10 kg.Wow ![]() Wczoraj pisałam, ze waga skoczyła, a dziś znów spadła 3 kg.Dodam, ze zawsze wazę sie rano, po wizycie w WC i na czczo.
|
|
#1882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te wagi sa nienormalne a moja ma chyba zepsute te wskazówki, zawsze do 65 kg.
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja już po rowerku (45 minut) i brzuszkach - dałam radę, ale musiałam wspomóc się kawą.
Menu: śniadanie 4 pano z pastą z makreli i jajek II śniadnie jogurt z mussli i soczek witaminka bez cukru obiad zupa pomidorowa z makaronem i łyżka bryndzy kolacja zestaw surówek. Ale mam ochotę na tą pierś w ananasach ilion, bo tak kusicie i zachwalacie. Muszę poszukać przepisu na forum Tylko nie wiem, kiedy ja zrobię, bo w tygodniu nie mam jak, a w weekend jadę do siostry.Niutka popieram, wagi są nienormalne Moja też ![]() Olunku nie znam się na chorobach dzieci, ale życzę zdrówka Twojemu brzdącowi Fajnie, że macie nowe autko, to zawsze cieszy Oby sie dobrze jeździło.Bettix i co? Ćwiczonka były czy sobie odpuszczasz? Melkas dzięki wielkie za SB
|
|
#1884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gigosiu kupilismy volvo kombi z ogromnym silnikiem w sumie nie wiem po co tak duzy bo tz jezdzi łagodnie i w granicach 100-110 no chyba ze zonie chciał sie przypodobac bo ja lubie sobie poharcowac szkoda tylko ze kombii bo ja wole sedany ale tz bardzo chciał wiec ma i tak srednio co 2 lata zmieniamy samochod ( na z coraz wieksza mocą ale jak juz mowiłam nie wiem po co chyba tylko dla dobrego samopoczucia tzta)cos takiego:
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-11 o 11:36 |
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
witajcie 30 +
![]() Jejku chyba z pół godziny mi zeszło na czytanie , a zapewniam, że nie sylabuję, tylko biegła jestem w czytaniu ![]() Olunku mam nadzieję, że szybko się pozbędziecie tej wysypki. Buziolek dla was Lenko jestem pełna podziwu. Brawo za konsekwencję i samozaparcie. Jesteś naszym ćwiczeniowym guru teraz. Tylko, czy nie za bardzo ograniczyłaś jedzonko ![]() Melkas kochana, dzięki za przepisy. Ja trafiłam na ten link jak było dużo mniej przepisów. Super, ze są takie osoby którym się chce i robią takie rzeczy A lenia pogonimy To co dziś wszystkie poćwiczymy Choćby 5 przysiadów? Kto przyjmuje wyzwanie?Bettix na wakacje ja odpuszczam dietkowanie, będę pływać i biegać za moim wtedy rocznym synkiem, więc pewnie na chwilkę nie usiądę. Pokonałaś lenia wczoraj? Ja pojechałam z małżem na basen, ale fajnie było - dzięki temu zrobiłam kolejny krok w nauce pływania. Podpowiedział mi parę rzeczy Przypominam - jutro się ważymy kochane, proszę dziś przeprowadzić rozmowy z MAŁPAMI. Moje menu: śniadanie: sałatka piękności SB2 Przekąska: żurawina, kefir SB2 Lunch: kanapki z razowca, z wędliną,kiełkami i pomidorki cherry, SB2 Przekąska: pomarańcza Kolacja: krokiety SB3 Qurde trochę dużo węgli. Planuję 20 min HH i brzuszki. A jeszcze, wczoraj na basenie była dziewczyna z idealną dla mnie figurą. Nie mogłam wzroku oderwać, nie wychudzona, ale szczupła i tak delikatnie tylko mięśnie zarysowane. A brzuszek, normalnie od razu chciało mi się A6W zrobić. Bettix może zaraz po świętach wystartujemy? Albo od poniedziałku?
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Melkas też mam w pracy chudzielca ale Ona nic nie je
Wolę być bardziej ponętna niż Ona ale też bez przesady![]() Bettix moze zrobimy wątek wymiankowy?Oddech sobie zostawię ale chetnie oddam:rozstępy(dopłacę sowicie)boczki,cellulit i odstający brzuch aaa zapomniałam o plamach na twarzy i zaskórnikach.Moze znajdzie się ktoś co będzie chciał to wszystko![]() A tak poważnie co do oddechu to polecam Eveline do biustu.Jeśli się stosuje systematycznie to naprawdę rewelacja Co do filtrów to niestety nie ma gotowej odpowiedzi co Ci podpasi.Poczytaj KWC i popróbuj bo nie ma innej opcji Olunku cieszę się ze to nie ospa
|
|
#1887 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, u mnie ostatnie dni zwolnienia, w sobotę do pracy, oj niezbyt mi się chce...Jeszcze nie całkiem doszłam do siebie ale mam nadzieje, ze będzie coraz lepiej.
Olunek życzę żeby ta wysypka szybko sobie poszla...Super bryka, nasze autko dość wiekowe ale dobrze się sprawuje, tylko ciiii żeby nie zapeszyć. Tż marzy o zmianie auta, ja w sumie troszkę też ale ciągle mamy inne wydatki, od dłuższego czasu remont mieszkania. Kurcze miałam nadzieję, że skończy sie do świąt ale niestety, nic z tego...Melkas jeszcze raz dziękuję za książkę kucharską Super ściąga dla będących na SB. Kawał dobrej roboty.Agika ja już od kilku dni zaklinam moją małpę Przyjmuję wyzwanie, będą brzuszki i rowerek.I jeszcze coś z innej beczki, po długiej przerwie wpadł w moje ręce katalog kosmetyczny oriflame, całe wieki nic nie zamawiałam. Może znacie jakieś perełki tego producenta?Mam chrapkę na krem na noc ecollagen, akurat jest promocja http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...rem-na-noc.htm Przyjemnego dnia.
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
szatanko własnie z jednej strony sie ciesze ze nie ospa a z drugiej lepiej byłoby dla Dominika gdyby była teraz a i ja pewnie sie zaraze choc pamietam ze probowałam takich sztuczek wczesniej - chodziłam do chorych na ospe dzieci, ba nawet jak byłam młodsza spałam z moja siostra w jednym łozku i mnie nie ruszyło nic a nic.chyba pojde sie zaszczepic i zrobie badania krwi czy przechodziłam ospe bo wczoraj pediatra mi powiedziała ze mogłam przejsc bezobjawowo albo z jedna krostka i nikt nie zauwazył. a jak nie to wszystko przede mna - od wrzesnia Domi do przedszkola idzie
![]() wiolu my kupujemy auta w granicach 15 tys potem sprzedajemy dokładamy i kupujemy nowe tym sposobem spełniamy marzena tza a ja wychodze z załozenia ze jak nas na nie nie bedzie stac to zawsze mozemy sprzedac i juz w koncu zyje sie raz a tz to straszny samochodziarz a niech ma a tym raze mudało nam sie niesamowicie auto warte 17 tys kupilismy za 9,5 w stanie idealnym.z pełnym wyposazeniem-klima, skora , poduszki i inne dziwne rzeczy serwisowany w salonie . tz pracuje w abryce samochodow i wie co i jak sprawdzac wiec bezwypadkowy i zdrowe blachy bez rdzy.jezdzony przez kobiete dom- szkoła-praca a tylko dlatego ze kobieta chciała sprzedac koniecznie bo kupiła nowy za 160 tys i tego chciała sie pozbyc.
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-11 o 10:30 |
|
|
|
|
#1889 |
|
Raczkowanie
|
Cześć.
Olunek, fajne auto, jednak ja tez wole mniejsze Ja wczoraj nie poćwiczyłam.Najpierw zabrali nam swiatło a potem przytuliłam sie do synka i jakoś mnie tak znuzyło.Mąz poscielił łuzko i o 21 juz spałam, co nigdy mi sie nie zdarza, bo zwykle sie kłade o 1-3 w nocy.Spałam12 godzin i jeszcze bym pospała.Zaraz wybieram się na spacer, bo mam piękne słońce na podwórku, trzeba korzystać. Agika, ja tez dziś będę ćwiczyć, idę na aerobik. ![]() A wiecie, we wtorek wyszłam z aerobiku w połowie zajeć, bo mi sie nie podobało.Instruktorka zaczeła jakiś boks i wykopy.Jak rzuciła tekst, " mocno, w zęby " to wyszłam.Chyba jestem pacyfistką, bo takie zajecia wprowadzaja mnie w zły chumor, a ja chodze na aerobik żeby poprawić sobie nastrój.Wytrzymałam 30 min i póki byłam jeszcze rozgrzana szybko dokończyłam ćwiczenia w domu na stepie.A wtorkowym aerobikiem byłam szczerze zawiedziona, coś we mnie w środku krzyczało, że nie bede tego ćwiczyć. Jakbym chciała sztuki walki cwiczyć to bym poszła na boks, aikido albo coś w tym stylu.
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
Niutka... Zgadzam się z Tobą! a tym kilogramem się nie martw, na pewno będziesz super wygladała
Olunek... Rany julek, wszędzie jakieś wirusy , skoro tz ma oprychę to pewnie młody od niego załapał, ale że tak zareagował organizm . Oluś, Twój młody jest alergikiem? Może akurat miał osłabioną odporność i dlatego taka reakcja, oj brzydko. Najważniejsze, że byłaś u doka i tak musisz go obserwować. Zdrówka życzęLenka... Szcun Ilion... Ty to jesteś dobra , cała Ilion. I z taką lekkością w głosie ...Agika... Kobitka, która to wszystko zebrała w plik, zrobiła kawał dobrej roboty i wielkie za to! Super pomocne i jak dla mnie obrazotwórcze, łatwiej se mogę wyobrazić tę dietkę . I to mnie motywuje, a nie przeraża! Obiecuję, że dziś się troszkę powyginam . Basen, sauna, jakuzzi... Aga , latem będziesz jak syrena morska .Wiolka... Ostatnio eksperymentowałam (zainwestowałam!) i zmieniłam sobie kosmetyki do twarzy z AA (ok. 10 lat używałam) na avon , niestety moja twarz źle to zniosła i oddałam je. Musiałam ratować się maseczką aspirynową i wit.a. Na temat oriflame, nie wypowiem się bo nigdy nie używałam, ale najpierw lepiej sobie próbeczki załatwić i dopiero potem pakować w kosztyBettix... Where are you ...Kobiety, wielki dzień nastał .meldunek: obiecałam, dziś się poruszam... menu: 8:30 - kawa z mlekiem 0,5%, 1,5x kr pełnoziar z siemiem lnianym, 3x pl pasztetu, 1x pl szynka prowansalska (chuda) 10;00 - 10szt morela suszona, herbata czerwona 13:00 - kisiel truskawkowy 15:30 - 1,5x kr pełnoziar z siemiem lnianym, 3x pl pasztet, 2x pl sopocka, herbata czerwona 20:30 - garść migdałów, herbata czerwona
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-11 o 20:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

te dziewice są niezłe, ale Przybylska jest THE BEST!
)...
...
...61...60! 

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia 

Ale najpierw się wykuruj co byś miała siły.
), także w załączonym PDF macie wszystko. Kiedy i czy startujecie z SB
, -10kg?! Jeju

!), piękne tylko pomarzyć

...