![]() |
#1861 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
Jestem z Tarnowa-zaczynam w Betterware Dziewczyny z Tarnowa i okolic a może i chłopaki ha- a co! Odezwijcie się! Jestem też nowa, ale już założyłam bloga z tematyką Betterware Tarnów. Pozdrawiam, hrynika ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Ja wkleiłam na swoim blogu katalog! http://betterwaretarnow.blogspot.com/ ![]() Edytowane przez hrynika Czas edycji: 2010-05-16 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Raczkowanie
|
![]()
witam czy ma ktos może pojemnik na reklamówki bo potrzebuję..........pozdr awiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Przyczajenie
|
Ten dzbanek jest w całości z plastiku dobrej jakości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
tylko??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
czy była nowa dostawa towaru?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny prosze o radę... Mam 296 pkt na zlożonym juz zamówieniu... Mój przedstawiciel (mój chłopak) ma 116, też już zrealizowane... Teraz mam znowu zamówienie na 100 pkt... Puścić przez siebie, czy chłopaka, żeby troszke więcej zarobić???
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- z moich braków nic nie wskakuje;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
JennyAniolek
Poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty 296pp Chłopak 116 + 100pp nowe zamówienie = 216pp W sumie 512pp czyli poziom 6% , a Twój chłopak poziom 3% Kasa: Chłopak: 216pp, czyli 216pp x 2zł (wartość 1pp) x 3% = 12,96 zł Ty 512pp grupowych, czyli 512pp x 2zł x 6% = 61,44zł do podziału na całą grupę, więc dla Ciebie zostanie: 61,44 - 12,96 = 48,48 zł Wersja II Ty 296pp + 100pp = 396pp Chłopak 116pp Kasa: Twój chłopak nie ma dodatkowego rabatu, bo nie ma 200pp osobistych, a Ty otrzymujesz cały rabat na swoje konto, czyli: 512pp x 2zł x 6% = 61,44 zł Masz ten +, że oba konta są "Twoje", więc cały rabat i tak wybierzesz ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-05-17 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
OMG, ależ to obliczyłaś... Jak??? Dzięki wielkie... czyli mogę dawać na swoje, bo na to samo wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Twoim wypadku obojętnie na kogo złożysz zamówienie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
tak zrobię... Bardzo dziękuję!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Raczkowanie
|
od jakiegos czasu nurtuje mnie zeby zadac Wam pytanie odnosnie zamawiania towarów
![]() Wiec kiedy robicie zamówienie? wtedy gdy macie już ponad 100 pkt żeby mieć darmową przesyłkę czy jak tylko ktoś coś zamówi to od razu składacie zamówienie? bo ja próbuje zbierac te 100 pkt na darmowa wysyłke i zawsze sie udawalo a w tym miesiacu niestety nie udalo sie i bede musiala zaplacic za wysylke 10 zl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
W tej chwili 38 braków ale podobno dziś rano dużo rzeczy można było dostać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Raczkowanie
|
jutro dostanę paczkę z 14.05 ;p i moje reklamowane foremki ;D szybko się wyrobili ;D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=jolkag78;19363467]Dziewczyny prosze o radę... Mam 296 pkt na zlożonym juz zamówieniu... Mój przedstawiciel (mój chłopak) ma 116, też już zrealizowane... Teraz mam znowu zamówienie na 100 pkt... Puścić przez siebie, czy chłopaka, żeby troszke więcej zarobić???
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Ja bym to zamówienie oddała chłopakowi ![]() Zwłaszcza jeżeli jesteś jego Sponsorem. Ten biznes to w głównej mierze biznes Relacji. W pojedynkę można tutaj robić sobie co najwyżej jakąś sprzedaż. Ale tylko "jakąś". Oddając chłopakowi swoje zamówienie możesz zyskać dużo więcej, niż tych parę groszy. Po pierwsze - zmotywować go. Niech Twoje zamówienie będzie dla niego nagrodą za pracę jaką wykonał przy poprzednim. Po drugie - ten człowiek zobaczy rabat! Twoje punkty pozwolą mu osiągnąć 3%. Jestem pewna, że kiedy zobaczy tą trójeczkę natychmiast zapragnie mieć 6 ![]() No i po trzecie - ten człowiek poczuje, że naprawdę zależy Ci na współpracy z nim, że może liczyć na Twoje wsparcie i pomoc. Bo wprowadzić kogoś do biznesu oznacza wzięcie za niego odpowiedzialności ![]() Życzę powodzenia i wielu sukcesów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
A ja jak zwykle maila nie dostalam i dzis nie dostane paczki z 14.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Przyczajenie
|
Ja też nie mam maila dot. zamówienia z 14-stego !
Zobaczymy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuję za rady
![]() Dziołchy, potrzebuję myjkę z luffy, a nie ma jej, a w brakach też cisza, więc będzie czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Raczkowanie
|
![]()
witam .......czy widziałyście że ceny katalogów na maj .......są zmniejszone??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zadomowienie
|
Mozliwe że dużo osób zrezygnowało z zamawiania przez te braki i przez to nie zamówiło katalogów lub mają ich za dużo bo tylę im wydrukowali.... szkoda że za taka cene cały czas nie są ;p
A ja chyba też paczkę dostane bo przeciez zamowilam z konta męża a on nie dostaje powiadomień o wysyłce... |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Raczkowanie
|
właśnie czekam na paczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś już na liście 44 braki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Raczkowanie
|
właśnie dostałam paczki... i co się okazuje? żadnego odzewu z ich strony odnośnie pomyłki z foremkami ;/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zadomowienie
|
A ja czekam dziś .....
Wiecie wkurza mnie system B... Zapłaciłam za fakture z 26 kwietnia za dużo o ponad 80 zł ( pomyliła mi sie z fakturą z 1 kwietnia) więc następna fakture z 30 kwietnia zapłaciłam o te ponad 80 zł mniej.Wczoraj dzwoni się pytać dlaczego mi jeszcze nie odznaczyli tej zapłaconej faktury.Cała sytuacje pomniejszenia kwoty opisałam w tytule wpłaty. Cały czas widniej jako nie zapłacone te ponad 80 zł . Gdybym sie nie dopatrzyla to nie wiem czy bym te pieniądze otrzymala bo system b... nie robi czego typu ,że jak sie wiecej wpłaci to potem ta różnica jest odejmowana na kolejne zamowienie. Czekam na decyzję bo od tej faktury z 30 zamowilam już nastepne rzeczy na 3 faktury... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.