Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-20, 18:54   #1861
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Dziekuje! Tak sie ciesze ze Ci sie podoba, potzrebowalam obiektywnej opinii bo mojemu TZ towi to podoba sie wszytsko.
Na slubie w zeszlym roku mialam boba dluzszego bez grzywki tak do ramion, potem grzywke na skos i rowne wlosy, jeju ja mialam ciagle inne fryzury, zawsze kombinuje jak glupek, ale teraz juz sa dosyc krotkie i sie boje ze juz niedlugo to na lyso sie obetne po prostu.

A jak sie ma taki dzien jak ja dzisiaj to sie sobie w niczym nie podobam, weic po pierwsze zawsze drazni mnie fryzura...

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Wlasnie nie mam, w sumie to bym lubila bardziej ta fryzure gdybym nie musiala codziennie rano tych wlosow praostowac, bo mi sie naturalnie troche faluja i wywijaja, bez prostownicy w takiej fryzurze ani rusz.

Kurcze moglam sie chociaz umalowac do tego zdjecia wygladam jak sierota
wygladasz naprawde bardzo ladnie!
mi sie podobaja takie krotkie wlosy, ale ja sama lepiej czuje sie chyba w dlugich
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 18:55   #1862
kardashi
Zakorzenienie

Ja też bym w swojej fryzurce coś zmieniła..
Myślę o ścięciu do ramion na prosto. i na rudo.. Ale jakoś boje się ściąć. tyle zapuszczałam
A na rudo się zrobię po porodzie. tak zebym zmianę miała jakąś

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 19:06   #1863
anula_81
Zakorzenienie

irsin dziekuje bardzo mnie sie z kolei bardzo podobaja dlugie wlosy i lubilam jak mialam tez ale nie mam cierpliwosci do zapuszczania a jak juz zapuszcze to od razu mi sie nudza, ja bardzo lubie zmiany neistety
kardashi ty masz sliczne te wloski. Ja tez kiedys bylam ruda! Uwielbiam rudy kolor, ale niestety szybko sie zmywa i trzeba bardzo czesto farbowac bo plowieje, ale wyglada fajnie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 19:09   #1864
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
irsin dziekuje bardzo mnie sie z kolei bardzo podobaja dlugie wlosy i lubilam jak mialam tez ale nie mam cierpliwosci do zapuszczania a jak juz zapuszcze to od razu mi sie nudza, ja bardzo lubie zmiany neistety
kardashi ty masz sliczne te wloski. Ja tez kiedys bylam ruda! Uwielbiam rudy kolor, ale niestety szybko sie zmywa i trzeba bardzo czesto farbowac bo plowieje, ale wyglada fajnie
Ja rok temu byłam ruda I fakt, szybko się zmywa
Ja to wogole jestem uzależniona od farbowania włosów. A jak jeszcze widziałam że ten rudy nie jest wystarczajaco rudy to farbowałam co 2-3 tygodnie
Ja też nie mam cierpliwości do zapuszczania..
non stop coś podcinam, najczęściej grzywkę. Obetnę na prosto, później się męczę z nią i mówię 'nigdy więcej'. Odrasta i znów obcinam
Teraz wyjątkowo długo mam dłuższą grzywkę

Stary 2010-03-20, 19:21   #1865
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Anulka wloski mi sie bardzo podobaja! Na tych zdjeciach przypominasz mi moja ukochana audrey tautou jako Amelia . Ja tez juz mialam tyle krotkich i dlugich fryzur ze szok. A moja fryzjerka sie zawsze ze mnie smiala ze jak scinam na krotko to od razu chce zapuszczac, a jak juz wlosy zapuszcze to od razu chce scinac na krotko . Za kobieta nie nadazysz. A moj tz tak samo mysli ze we wszystkim mi pieknie i robi maslane oczy slodziak

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 19:43   #1866
anula_81
Zakorzenienie

Moja fryzjerka to nawet mowi, ze jestem jej najodwazniejsza klientka bo zawsze przychodze do niej i mowie, niech pani cos zmieni bo juz nudno. A ona na to...to mzoe grzywke. A ja - no to grzywke. Moze krotka- no to krotka i tak wychodze za kazdym razem z zupelnie inna fryzura. Za to z kolorem juz nie eksperymentyuje tak duzo bo juz przeszlam chyba wszyskto i w sumie mam ciagle prawie czarne wloski teraz, na slub mialam jasniejszy braz ale wracam do brunetki
Kasiu jaki masz fajny avatar, teraz tak patrze ze moze rzeczywiscie troche tak jak Audrey w Amelii. Tez uwielbiam ten filmik!!!!
Ja ogladam ciagle teraz How I met your mother, w takim tempie to mi sie serie zaraz skoncza wszystkie. Najgorsze ze mnie straszliwie boli gardlo i lazmie w kosciach i chyba sie doprawilam tymi zakupami. No i zla jestem ze nie kupilam kaloszkow no i w ogole jakos chaotycznie pisze nawet. jakis mam taki pokopany dzien...

No i wysylam zdjecia mojej sukienki tej fioletowej bo ja dzisiaj przymierzalam. Chyba ja kupie w koncu ale przez neta bo jest taniej tu w Oslo kosztuje duzo drozej, ale niestety bede ja do Polski musiala zamowic bo jak tu to bym musiala placic ogromne clo bo nei wiem czy wieciee ale Norwegia nie jest w Unii Europejskiej mimo ze przestrzega wszelkich jej praw i niestety na wszystko (auta, ubrania, plyty itp) co z zagranicy obowiazuje clo... i to zawsze duze bo tun wszystko meeega drogie jest.............
Załącznik 2966366 Załącznik 2966367

Tylko prosze nei smiac sie z moich bialych nog! musialam na boso bo mialam sportowe buty i spodnie niestety na sobie, dopiero pozniej przymierzylam jakies szpilki ze sklepu zeby zobaczyc jak wyglada ta sukienka niestety nie wpadlam juz na to zeby zrobic nowe zdjecie

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Edytowane przez anula_81
Czas edycji: 2010-03-20 o 19:49
Stary 2010-03-20, 19:43   #1867
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Dziękuje Ale mi nózki też przytyły i zrobił sie taki wstrętny cellulit że nie mogę na nie patrzeć Mam nadzieje że zniknie po ciąży

Ja adidaski to musze jakieś kupic. Bo mi podeszwa pękła na pól
Cytat:
Hej Kochane moje dziewuszki!
Jeju mnei nie bylo w domku cala sobote a tu juz tyle naskrobalyscie, normalnie ciezko was nadgonic, ale chyba prawie mi sie udalo. Ja dzisiaj mam jakis taki sobie humorek.

Mowilam wam, ze obcielam wlosy jak bylam w Polsce na bardzo krotko, plus grzywka? teraz sama nie wiem czy dobrze, i w ogole sie sobie dzisiaj nie podobam, bioli gardelko i grrr. Na szczescie spedzilam cudny dzien, co prawda nie kupialm kaloszkow bo nie moglam sie zdecydowac, ale mierzylam ta sukienke i mam zdjecie, kolezanka mi wysle dzisiaj i wam pokaze jak w niej wygladalam to mi pomozecie zdecydowac

Weronisiu idz do lekarza dla wlasnego spokoju bo nie bedziesz sie denerwowac.Ja mam tez doswiadczenie w poronieniu jak wiesz i wiem ze jak mdlosci ustaja to nie zawsze jest to dobry znak ale sama wiesz ze nie zawsze zly. Musisz byc dobrej mysli i nie przywolywac do siebie negatywnych mysli! ja wierze ze bedzie dobrze! musi******************* ************************* *****

Ja sie nie znam ale tu tego pelno w Norwegii, wszyscy laza z tymi kijkami, jak chcesz to moge tu popytac znajomych i cos ci polecic

Carolku wygladasz cudnie! Taka chudzinka z Ciebie niesamowita , masz tylko taka malo pileczke, poza tym wygladasz tak mlodziutko jakbys niedawno konczyla 18 lat, podobnie jak Twoj TZ, tylko wam pozazdroscic, i fryzurka tez sliczna, chyba mi sie az zatesknilo za dlugimi wlosami
A dresik superowy!

Ale powiem ci ze sie poplakalam jak zobaczylam te twoje zdjecia bo sobie przypomnialam jak prawie w tym samym czasie zafasolkowalysmy i jak sie razem cieszylysmy i gtak sobie pomyslalam, ze terz bysmy razem ogladaly swoje brzuszki bo to juz polowa ciazy i lezki mi polecialy. Przepraszam, to nie to ze zazdroszcze tylko tak mi sie straszliwie przykro zrobilo bo tak sie cieszylysmy. Ehh neiwazne, taki dzien przyszedl ze jakies smuty mnie nachodza, ale przejdzie. Carolku wygladasz cudnie i nie moge sie doczekac Twojego dzidziusia!

Sliczne zdjatka!! naprawde macie takie piekne te brzuszki!

Darusia ty to jestes niesamowicie swpokojna, ja juz bym byla w jakiejs mega panice, jak siebie znam! Trzymamy kciuki za ciebie i za dzidzie, oby do srody!!!

Gosiu ja tez nic dzisiaj nie kupilam oprocz okularow slonecznych, co do kaloszy nie moglam sie zdecydowac, czerwoen czy rozowe, czy czarne i jakiej firmy, tu jest straszne ogromniasty wybor tych kaloszy, umowmy sie pogoda nas tu nie rozpieszcza, wiec kalosze w modzie

Dokladnie Kasiu! Ja ostatnie mialam czarne w takie jakby rysowane bialym flamastrem kwiatki i motyle! byly boskie, ale pekly! Dzisiaj wybralam trzy pary Hunter fioletowe badz czarne...ale najbardziej podobaly mi sie rozowe!! niestety tak! ale balam si eje kupic, mam co prawda taki plaszczyk na wiosne w kolorze fuksji ale jakos nie wiem takia jestem dzisiaj nie teges wiec na nic nie moglam sie zdecydowac
Wklejam link na fioletowe:
http://www.zappos.com/multiview/7566356/11421

Dodatkowo potrzebuje rady co do mojej fryzury Przepraszam, ze was mecze, ale taki dzisiaj mnie dopadl jakis kiepski humor niesstety a nie bylo mnie caly dzien, wiec musialam sie rozpisac troche

To w tle pomaranczowo czerwone to nasza sypialnia Mamy czasami takie zwariowane pomysly

Załącznik 2966109

Załącznik 2966110
Kardashi ja tam widze zgrabną laske gdzie Ty masz ten celulit?? A powiem Ci,że mój nie bardzo chciał zniknąć a teraz tez już mam spory i będzie ostra walka

Anulko dziękuję kochanie to bardzo miłe!!! Ciesze się, ze tak wyglądam a tu kurcze w tym roku juz 33 stuknie
Wiem kochanie, że nie zadzroscisz i wiem, że Ci cięzko, ja bym tak samo reagowała, pamiętam jak sie razem cieszyłyśmy...ale kotuś nic straconego!!!!!!!!!! Czekam z niecierpliwościa na Twoje II kreseczki i będe Cie wspierać jak zawsze!!!!!!!
Co do fryzurki, to ja będe szczera zawsze wyglądasz pięknie, bo jestes piękna, ale ja Cie wolę bez grzywki i w troszkę dłuższych włoskach mam nadzieję, ze sie nie pogniewasz, ale zawsze mówię co myślę
Ja moje włosy boje się ściąć za bardzo, bo potem płaczę, tak samo jak kolor zmieniam, więc teraz tylko podciełam i juz zapuszczam na długie a koloru nei zmienię, bo potem jest wielki płacz i biadolenie jak ja wyglądam więc tylko pasemka blond i koniec
A powiem Wam, że mój męzuś zawsze szczerze mi mówi jak wyglądam, zawsze mi powie jak jest cos nie tak oczywiście delikatnie i zawsze ma rację bo ja najpierw coś robiłam ze soba a potem biadoliłam na szczęście wyleczył mnie z tendencji do zbytniego kombinowania

Zmykam kochane, śpijcie słodko, do usłyszonka

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 19:52   #1868
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Kardashi ja tam widze zgrabną laske gdzie Ty masz ten celulit?? A powiem Ci,że mój nie bardzo chciał zniknąć a teraz tez już mam spory i będzie ostra walka

Anulko dziękuję kochanie to bardzo miłe!!! Ciesze się, ze tak wyglądam a tu kurcze w tym roku juz 33 stuknie
Wiem kochanie, że nie zadzroscisz i wiem, że Ci cięzko, ja bym tak samo reagowała, pamiętam jak sie razem cieszyłyśmy...ale kotuś nic straconego!!!!!!!!!! Czekam z niecierpliwościa na Twoje II kreseczki i będe Cie wspierać jak zawsze!!!!!!!
Co do fryzurki, to ja będe szczera zawsze wyglądasz pięknie, bo jestes piękna, ale ja Cie wolę bez grzywki i w troszkę dłuższych włoskach mam nadzieję, ze sie nie pogniewasz, ale zawsze mówię co myśl

Ale co ty jak moge sie gniewac, jak mowie sama nie jestem pewna moich wlosow, ale niestety za bardzo lubie cos zmieniac. Trzymaj za mnie kciuki kochana moze w wakacje uda mis ie zoabczyc te dwie kreseczki a wy juz wtedy bedziecie mialy dzidziusi ei bedziecie mnei wspirac prawda...?

A co to za chodzenie tak wczesnie spac? spiochy! ja chce pogadac bo tak to znowu popadne w jakis marazm...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-03-20, 20:04   #1869
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Anula sukienka jest szalowa . Kolor tez do ciebie pasuje. A ja zawsze mowilam ze to nie wlosy nosza nas tylko my nosimy wlosy i nawet z krociutkimi na zapalke mozna ladnie wygladac bo to wychodzi od nas ze srodka. I ja tez zawsze kombinuje jak moge bo sie szybko nudze wiec doskonale cie rozumiem. Teraz mam wyprobowane fryzury do ktorych z checia wracam. Oczywiscie po drodze mialam kilka kiepskich czego nie da sie uniknac ale nigdy mnie to nie powstrzymywalo od dalszych kombinacji

Stary 2010-03-20, 20:08   #1870
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
No i wysylam zdjecia mojej sukienki tej fioletowej bo ja dzisiaj przymierzalam. Chyba ja kupie w koncu ale przez neta bo jest taniej tu w Oslo kosztuje duzo drozej, ale niestety bede ja do Polski musiala zamowic bo jak tu to bym musiala placic ogromne clo bo nei wiem czy wieciee ale Norwegia nie jest w Unii Europejskiej mimo ze przestrzega wszelkich jej praw i niestety na wszystko (auta, ubrania, plyty itp) co z zagranicy obowiazuje clo... i to zawsze duze bo tun wszystko meeega drogie jest.............
Załącznik 2966366 Załącznik 2966367

Tylko prosze nei smiac sie z moich bialych nog! musialam na boso bo mialam sportowe buty i spodnie niestety na sobie, dopiero pozniej przymierzylam jakies szpilki ze sklepu zeby zobaczyc jak wyglada ta sukienka niestety nie wpadlam juz na to zeby zrobic nowe zdjecie
Ooo.. fajnie w niej wyglądasz
dużo ładniej niż na tej stronce co podawałaś linka

Cytat:

heh, dzięęki.. ale ten wstrętny cell mam na udach Zawsze go tam miałam jak ścisnęłam. Ale teraz to tak sam z siebie jest widoczny. Szoruje ostatnio szorstką gąbką, to jest trochę lepiej. Ale po porodzie się wezmę za niego! Bo jak się pokażę na plazy

Papaa, dobranoc

Stary 2010-03-20, 20:16   #1871
anula_81
Zakorzenienie

Kasiu dziekuje. Wiec chyba sie na nia zdecyduje. potrzebna mi taka sukienka bo tyle wesel nas czeka w tym roku.
Ja tez zmieniam ciagle wlosy bo uwazam , ze trzeba probowac, krotkie wlosy sa jednak wbrew pozorom troche bardziej wymagajace, bo trzeba je ukladac caly czas, nie mozna po prostu zwiazac i miec z glowy

Kardashi dziekuje za komplement i jak Carol tez jakos nie moge uwierzyc w ten twoj cellulit , taka chudzina! Ja niestety tez mam troche a nawet nie jestem w ciazy chodze na basen kupuje kremy cellulitowe, biore zimne prysznice na przemian z cieplymi a on ciagle jest. no coz takie chyba jest zycie

Widze ze sie powoli zbieracie, ja chyba w takim razie tez sie zaraz poloze albo obejrze jakis filmik z TZ skoro wszystkie juz mi posniecie

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 21:02   #1872
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Ale co ty jak moge sie gniewac, jak mowie sama nie jestem pewna moich wlosow, ale niestety za bardzo lubie cos zmieniac. Trzymaj za mnie kciuki kochana moze w wakacje uda mis ie zoabczyc te dwie kreseczki a wy juz wtedy bedziecie mialy dzidziusi ei bedziecie mnei wspirac prawda...?

A co to za chodzenie tak wczesnie spac? spiochy! ja chce pogadac bo tak to znowu popadne w jakis marazm...
Anula, mi sie wydaje,ze ta sukienka jest na Ciebie za duza i niedopasowana- czy ona nie odstaje Ci pod pachami i w biodrach?
Masz tak ladna figure,ze powinnas bardziej dopasowana sukienkie kupic

jeszcze raz zobaczylam zdjecie - moim zdaniem odstaje pod pachami i nad pupa. Tak jest naprawde czy jestem glupia?

Edytowane przez irsin
Czas edycji: 2010-03-20 o 21:11
Stary 2010-03-20, 22:02   #1873
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Anula, mi sie wydaje,ze ta sukienka jest na Ciebie za duza i niedopasowana- czy ona nie odstaje Ci pod pachami i w biodrach?
Masz tak ladna figure,ze powinnas bardziej dopasowana sukienkie kupic

jeszcze raz zobaczylam zdjecie - moim zdaniem odstaje pod pachami i nad pupa. Tak jest naprawde czy jestem glupia?
to jest rozmiar 36 nie ma mniejszego, ale ja i tak zawsze odrobine musze przerabiac sukienki bo taka jestem niewymiarowa, mam 61 w pasie a w biodrach dosc duzo i zazwyczaj musze je zebrac u krawcowej i tak w pasie Ale to nic nowego co prawda ja wole i tak miec troche luzu bo jak ostatnia sukienke ktora zebralam byla bardzo dopasowana to sie nie moglam schylac

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-03-20, 22:26   #1874
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
to jest rozmiar 36 nie ma mniejszego, ale ja i tak zawsze odrobine musze przerabiac sukienki bo taka jestem niewymiarowa, mam 61 w pasie a w biodrach dosc duzo i zazwyczaj musze je zebrac u krawcowej i tak w pasie Ale to nic nowego co prawda ja wole i tak miec troche luzu bo jak ostatnia sukienke ktora zebralam byla bardzo dopasowana to sie nie moglam schylac
chudzinka
Stary 2010-03-21, 08:52   #1875
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie laseczki!!

To juz niedziela i jutro czas isc do pracy . Ten tydzien powinnam miec troszke luzniejszy wiec moze nie bedzie tak zle. Dzisiaj mozliwe ze pojdziemy z tz-em do kina ale to dopiero poznym popoludniem a tymczasem ja bede sie lenic a on pewnie zajmie sie remontem. Chyba kupie wiecej welny i stworze cos nowego bo troszke mi nudno tak siedziec i nic nie robic. A teraz jak to w kazda niedziele bywa tz robi sniadanko a ja czekam

Stary 2010-03-21, 09:09   #1876
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witajcie laseczki!!

To juz niedziela i jutro czas isc do pracy . Ten tydzien powinnam miec troszke luzniejszy wiec moze nie bedzie tak zle. Dzisiaj mozliwe ze pojdziemy z tz-em do kina ale to dopiero poznym popoludniem a tymczasem ja bede sie lenic a on pewnie zajmie sie remontem. Chyba kupie wiecej welny i stworze cos nowego bo troszke mi nudno tak siedziec i nic nie robic. A teraz jak to w kazda niedziele bywa tz robi sniadanko a ja czekam
u nas to samo! TZ robi sniadanko ja czekam w lozku... ale niestety juz ustawiam sobie target bo mam dzisiaj troszke do zrobienia jednak a jutro o 7 rano lece do Stavanger na spotkanie..ehh
milej niedzieli!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-03-21, 09:36   #1877
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dzien dobry
A moj tz jeszcze lezy, ale zaraz idzie nam zrobic saniadanko, pozniej idziemy na obiad do jego mamy na 13, a potem na spacerek nad rzeczke bo pogoda sliczna, ptaszki tak ladnie spiewaja jejqqq jak super!!
wczoraj tez zauwazylismy ze ta karuzela ktora dostalismy dziala na pilota cyfrowego polsatu:P niezle co? dzisiaj chyba tz bedzie chcial ja przerobic zeby dziala pod prad a nie na baterie.
Juz niedziela jeszcze 2 dni i porodówka-ciesze sie przynajmniej bede wiedziala na czym stoje i w ogole

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

a w ogole od rana mam SUPER HUMOR jakis taki pozytywny chyba przez ta pogode
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 09:37   #1878
metropolitan
Zadomowienie

Anula, fryz bardzo fajny, a sukienka spoko, ładnie ci w tym kolorze ale faktycznie mogłaby być bardziej dopasowana. ale można trochę przerobić przecież

Carol, Kardashi i Gosiaro, jesteście lasencje i macie piękne brzuszki.

Ja dzisiaj mam znowu szał hormonów i muszę się opanować, bo już wyzwałam mojego TŻ że mnie ogranicza i myśli że do końca życia będzie mnie tylko zapładniał a ja mu będę rodzić dzieci bosze, co ja gadam w ogóle.....
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 09:45   #1879
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

moj by sie wkurzyl;p
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-21, 11:32   #1880
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
Anula, fryz bardzo fajny, a sukienka spoko, ładnie ci w tym kolorze ale faktycznie mogłaby być bardziej dopasowana. ale można trochę przerobić przecież

Carol, Kardashi i Gosiaro, jesteście lasencje i macie piękne brzuszki.

Ja dzisiaj mam znowu szał hormonów i muszę się opanować, bo już wyzwałam mojego TŻ że mnie ogranicza i myśli że do końca życia będzie mnie tylko zapładniał a ja mu będę rodzić dzieci bosze, co ja gadam w ogóle.....
biedny TŻ
Stary 2010-03-21, 12:20   #1881
latko0
Zadomowienie

Wow ale naskrobałyście wczoraj wieczorkiem dopiero zdążyłam was nadrobić.

Do nas wczoraj wieczorkiem wpadła przyjaciółka a później druga z chłopakiem i trochę sobie poplotkowaliśmy, nareszcie jakaś rozrywka miałam niezły ubaw bo moja ta jedna przyjaciółka razem z moim mężem piła wódkę i dość szybko się zrobiła i biedactwo taka pocieszna była

Dziś jedziemy z miśkiem na obiad do moich rodziców, ciesze się bo jest tak ciepło i zawsze trochę będe mogła posiedzieć na świerzym powietrzu.

Powiem wam kochane że zdjęcia śliczne, pięknie po prostu wyglądacie Brzuszki urocze

Aniu ja uważam że naprawdę ślicznie wyglądasz, a ta sukienka jest boska, sama bym taką kupiła gdyby nie fakt że brzuchala nie zmieszcze jak dla mnie to po prostu świetnie wyglądasz, fakt można ją u krawcowej troszkę dopasować ale jeśli chcesz znać moje zdanie to bierz po za tym ten kolor jest tak fajny

Co do włoskó to ja też lubię kombinować, i co troszkę zapuszcze to zaraz ścinam, po za tym ja mam takie cienkie włosy że nawet jak zapuszcze to prawie ich nie widać, ale jak brałamślub to przedłużałam sobie naturalnymi i bardzo mi się podobało, gdyby nie fakt że są drogie to bym częściej je przedłużała. Co do kolorów to uwielbiam zmieniać miałam już chyba wszystkie kolory na głowie nawet raz przez przypadek jak byłam jeszcze wliceum to sama farbowałam i wyszły mi raz różowe, raz zielone śmiesznie było. Ogólnie jestem blądynką ale po tych wszystkich farbowaniach duuuużo mi ściemniał i zrobiły się teraz takie jasno brązowe. Rudy powiem wam że też mi się strasznie podoba, zwłaszcza taki ognisty, w zeszłym roku miałam taki ale jak dla mnie za szybko się zmywa, a ja jakoś pod górkę mam do fryzjera na kolor

Może dziś jakieś fotki mi mąż zrobi to wam wrzucę
Buziaki
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 12:48   #1882
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Wow ale naskrobałyście wczoraj wieczorkiem dopiero zdążyłam was nadrobić.

Do nas wczoraj wieczorkiem wpadła przyjaciółka a później druga z chłopakiem i trochę sobie poplotkowaliśmy, nareszcie jakaś rozrywka miałam niezły ubaw bo moja ta jedna przyjaciółka razem z moim mężem piła wódkę i dość szybko się zrobiła i biedactwo taka pocieszna była

Dziś jedziemy z miśkiem na obiad do moich rodziców, ciesze się bo jest tak ciepło i zawsze trochę będe mogła posiedzieć na świerzym powietrzu.

Powiem wam kochane że zdjęcia śliczne, pięknie po prostu wyglądacie Brzuszki urocze

Aniu ja uważam że naprawdę ślicznie wyglądasz, a ta sukienka jest boska, sama bym taką kupiła gdyby nie fakt że brzuchala nie zmieszcze jak dla mnie to po prostu świetnie wyglądasz, fakt można ją u krawcowej troszkę dopasować ale jeśli chcesz znać moje zdanie to bierz po za tym ten kolor jest tak fajny

Co do włoskó to ja też lubię kombinować, i co troszkę zapuszcze to zaraz ścinam, po za tym ja mam takie cienkie włosy że nawet jak zapuszcze to prawie ich nie widać, ale jak brałamślub to przedłużałam sobie naturalnymi i bardzo mi się podobało, gdyby nie fakt że są drogie to bym częściej je przedłużała. Co do kolorów to uwielbiam zmieniać miałam już chyba wszystkie kolory na głowie nawet raz przez przypadek jak byłam jeszcze wliceum to sama farbowałam i wyszły mi raz różowe, raz zielone śmiesznie było. Ogólnie jestem blądynką ale po tych wszystkich farbowaniach duuuużo mi ściemniał i zrobiły się teraz takie jasno brązowe. Rudy powiem wam że też mi się strasznie podoba, zwłaszcza taki ognisty, w zeszłym roku miałam taki ale jak dla mnie za szybko się zmywa, a ja jakoś pod górkę mam do fryzjera na kolor

Może dziś jakieś fotki mi mąż zrobi to wam wrzucę
Buziaki
Dziekuje za komplement kochana
Ja wczoraj tez caly dzien z moimi dziewczynami, fajnie miec takie babskie dni. Dzisiaj juz od rana posprzatalam w ciuchach, posprzatalam lazienke, TZ sie zabiera za odkurzanie, reszte ogarniemy w ciagu tygodnia, takie z nas troche leniuszki, ale czas nam troszke zlecial skoro sie lenilismy w lozku do 12-stej
Teraz siedz ei poprawiam artykul ale tak mi sie nie chce!! mielismy sie w tzn miedzyczasie wybrac na spacer ale pogoda wariuje, rano padal deszcz, potem snieg, potem slonce, a teraz znowu taka ciemna chmura ze cos przeczuwam jakas zamiec sniezna..ehh ta zima skandynawska...juz troche mam jej po dziurki w nosie

Latkoo wklejaj zdjecia koniecznie)))))
I milej niedzieli wszystkim zycze

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-03-21, 17:16   #1883
pandziolka
Raczkowanie

hej dziewczynki u nas też dzisiaj pięknie i słonecznie,ale co z tego jak muszę na noc do pracy iść,więc praktycznie połowę dnia przespałam żeby się przestawić
wczoraj - po kilku wspaniałych dniach - znowu miałam spotkanko z porcelaną i to poczwórne strasznie mnie to wymęczyło.ciekawe czy dzisiaj w pracy nic mnie nie dopadnie

miłej niedzieli dla wszystkich
pandziolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 18:01   #1884
kardashi
Zakorzenienie

oo jak tu dzis cicho jest..
ja nie mam dzis na nic ochoty.. pogoda okropna, leje non stop.. bleee..

Stary 2010-03-21, 18:19   #1885
metropolitan
Zadomowienie

kurde ja też dzisiaj mam jakiś beznadziejny humor i taka smutna łażę cały dzień i wkurzona. TŻ Darisua tylko się nabija ze mnie, że jestem jakąś kosmitką a nie jego żoną, on w ogóle bardzo spokojny chłop jest. A ja na szczęście te szaleństwa hormonalne to mam na 5 minut a potem sama się z tego śmieję albo ubolewam nad swoją głupotą.
Czekam na nowe odcinki Gotowych, już o 20:00 na Foxlife
Stary 2010-03-21, 18:25   #1886
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Ale mi dzien zlecial!!!! Teraz klapnelam na kanape i pewnie juz z niej nie wstane . Byla tak piekna pogoda ze postanowilismy pojechac do siostry tz-a. Posiedzielismy sobie w ogrodzie posmialismy sie i potem brat tz-a zadzwonil ze przyjechal z zona i ze ida na obiad do takiej fajnej restauracji. I tak sie wszyscy zebralismy i pojechalismy z nimi na obiad. Bylo tak wesolo ze siedzielismy tam dobre kilka godzin. Jeszcze przed wyjsciem z domu zdazylismy przemeblowac salon, teraz jest jedna gola sciana ale juz mamy kupione polki na ksiazki zeby powiesic i ramki na zdjecia wiec powinno byc milo i przytulnie. Az nie moge uwierzyc jak szybko mi caly dzien zlecial.

A wy co porabiacie?

Stary 2010-03-21, 18:28   #1887
Weronisia
Zakorzenienie

Carol, Kardashi i Gosiaro piękne brzuszki. No a Wy takie szczuplutkie laseczki jesteście Ja w ciąży zawsze wyglądam jak hipopotam, tyłek jak szafa 3-drzwiowa.

Cytat:
Weronisiu idz do lekarza dla wlasnego spokoju bo nie bedziesz sie denerwowac.Ja mam tez doswiadczenie w poronieniu jak wiesz i wiem ze jak mdlosci ustaja to nie zawsze jest to dobry znak ale sama wiesz ze nie zawsze zly. Musisz byc dobrej mysli i nie przywolywac do siebie negatywnych mysli! ja wierze ze bedzie dobrze! musi******************* ************************* *****
Już mnie nic nie boli Bolało tylko wczoraj.

W ogóle wczoraj miałam kiepski dzień, może z tego stresu. No i mąz pojechał na imprezę na cały dzień z kumplami.
Około 14.00 wkurzyłam się na córkę i wpadłam w taką furię , że potem to się aż popłakałam ze wstydu.
Nagadałam córce tyle wstrętnych rzeczy, że potem z płaczem ją przepraszałam
Nawet rzuciłam z rozmachem laptopa na drugi stolik. I cóż.... dziś mąż włącza laptopa (laptop jest jego, a mój jest duży komp), a tu... brak obrazu. Znaczy się same kreski. Potrzaskałam matrycę Normalnie brak słów. Dobrze, że wcześniej zdążyłam opowiedzieć mężowi o tym moim wybuchu wczorajszym, więc nawet się nie zdziwił gdy zobaczył laptopa. Wkurzył się trochę, bo nie da się odtworzyć tego co ma na płycie głównej. Ale dzielnie to zniósł i nawet mi nie nagadał. Chyba muszę mu kupić nowego... Tamten był już dość stary i nie ma do kupienia samej matrycy na wymianę.
Ah te hormony. Ciekawe co jeszcze zniszczę przez tą ciążę
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 18:35   #1888
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane!!!

Ja tak na szybko, nadrobię Was później , wybaczcie

Weronisiu dziękuję kochanie ja tez jeszcze dużo przytyję, będziecie na bieżąco jak wyglądam

Już po USG, wszystko jest jak najbardziej super!!!!!!! Mały ma siusiaka o wielkości 1 cm dał go zmierzyć i wazy ponad pół kilo jest piękny i jak się śmiał!!!!!! Wklejam Wam zdjęcie naszego śmieszka Lece kochane moje, buziaczki i super wieczorku

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 18:43   #1889
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Weronisia, jestes kobieta- wulkan

Ja caly dzien nic nie robie, chodze w pidzamie, siedze przed kompem, ogladam tv - to jakis koszmar, przed ciaza nie mialam takich dni prawie wcale, a teraz...codziennie

Wczoraj kolezanka dzownila,ze testy wyszly jej pozytywnie i ze sa dwie kreski, w nocy zaczela krwawic i pojechala na izbe pzyjec, okazalo sie,ze ma torbiel 6x 4 cm i lekarz powiedzial,ze spoko ...wchlonie sie.

Jak to mozliwe,ze nikt nie zauwazyl? robila szzepionki na hpv, badali ja, robili cytologie - czy taka torbiel moze urosnac w ciagu kilku/kilkunastu dni?

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Witajcie kochane!!!

Weronisiu dziękuję kochanie ja tez jeszcze dużo przytyję, będziecie na bieżąco jak wyglądam

Już po USG, wszystko jest jak najbardziej super!!!!!!! Mały ma siusiaka o wielkości 1 cm dał go zmierzyć i wazy ponad pół kilo jest piękny i jak się śmiał!!!!!! Wklejam Wam zdjęcie naszego śmieszka Lece kochane moje, buziaczki i super wieczorku
On naprawde sie smieje!
Stary 2010-03-21, 18:46   #1890
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Carol, Kardashi i Gosiaro piękne brzuszki. No a Wy takie szczuplutkie laseczki jesteście Ja w ciąży zawsze wyglądam jak hipopotam, tyłek jak szafa 3-drzwiowa.

Już mnie nic nie boli Bolało tylko wczoraj.

W ogóle wczoraj miałam kiepski dzień, może z tego stresu. No i mąz pojechał na imprezę na cały dzień z kumplami.
Około 14.00 wkurzyłam się na córkę i wpadłam w taką furię , że potem to się aż popłakałam ze wstydu.
Nagadałam córce tyle wstrętnych rzeczy, że potem z płaczem ją przepraszałam
Nawet rzuciłam z rozmachem laptopa na drugi stolik. I cóż.... dziś mąż włącza laptopa (laptop jest jego, a mój jest duży komp), a tu... brak obrazu. Znaczy się same kreski. Potrzaskałam matrycę Normalnie brak słów. Dobrze, że wcześniej zdążyłam opowiedzieć mężowi o tym moim wybuchu wczorajszym, więc nawet się nie zdziwił gdy zobaczył laptopa. Wkurzył się trochę, bo nie da się odtworzyć tego co ma na płycie głównej. Ale dzielnie to zniósł i nawet mi nie nagadał. Chyba muszę mu kupić nowego... Tamten był już dość stary i nie ma do kupienia samej matrycy na wymianę.
Ah te hormony. Ciekawe co jeszcze zniszczę przez tą ciążę
rany, Weronisia musimy się jakoś opanować, bo nie wiem do czego to jeszcze dojdzie, jak tak dalej pójdzie. Ja tydzień temu rzuciłam w mojego TŻ książką z całej siły, a on się pochylił i książka trafiła w jego butelkę z piwem, które wylało się prosto na kompa i też przez chwilę nie działał..... kurde no to jest jakas masakra... najgorzej że człowiek nie może zapanować nad tym...

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Witajcie kochane!!!

Carol maluszek jest śliczny i jak się fajnie śmieje, no normalnie nie mogę!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości