|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Cytat:
mi sie podobaja takie krotkie wlosy, ale ja sama lepiej czuje sie chyba w dlugich
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym w swojej fryzurce coś zmieniła..
![]() Myślę o ścięciu do ramion na prosto. i na rudo.. Ale jakoś boje się ściąć. tyle zapuszczałam ![]() A na rudo się zrobię po porodzie. tak zebym zmianę miała jakąś
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
irsin dziekuje bardzo
mnie sie z kolei bardzo podobaja dlugie wlosy i lubilam jak mialam tez ale nie mam cierpliwosci do zapuszczania a jak juz zapuszcze to od razu mi sie nudza, ja bardzo lubie zmiany neistety![]() kardashi ty masz sliczne te wloski. Ja tez kiedys bylam ruda! Uwielbiam rudy kolor, ale niestety szybko sie zmywa i trzeba bardzo czesto farbowac bo plowieje, ale wyglada fajnie |
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I fakt, szybko się zmywa ![]() Ja to wogole jestem uzależniona od farbowania włosów. A jak jeszcze widziałam że ten rudy nie jest wystarczajaco rudy to farbowałam co 2-3 tygodnie ![]() Ja też nie mam cierpliwości do zapuszczania.. non stop coś podcinam, najczęściej grzywkę. Obetnę na prosto, później się męczę z nią i mówię 'nigdy więcej'. Odrasta i znów obcinam ![]() Teraz wyjątkowo długo mam dłuższą grzywkę
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Zadomowienie
|
Anulka wloski mi sie bardzo podobaja! Na tych zdjeciach przypominasz mi moja ukochana audrey tautou jako Amelia
. Ja tez juz mialam tyle krotkich i dlugich fryzur ze szok. A moja fryzjerka sie zawsze ze mnie smiala ze jak scinam na krotko to od razu chce zapuszczac, a jak juz wlosy zapuszcze to od razu chce scinac na krotko . Za kobieta nie nadazysz. A moj tz tak samo mysli ze we wszystkim mi pieknie i robi maslane oczy slodziak
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Moja fryzjerka to nawet mowi, ze jestem jej najodwazniejsza klientka bo zawsze przychodze do niej i mowie, niech pani cos zmieni bo juz nudno. A ona na to...to mzoe grzywke. A ja - no to grzywke. Moze krotka- no to krotka
i tak wychodze za kazdym razem z zupelnie inna fryzura. Za to z kolorem juz nie eksperymentyuje tak duzo bo juz przeszlam chyba wszyskto i w sumie mam ciagle prawie czarne wloski teraz, na slub mialam jasniejszy braz ale wracam do brunetki![]() Kasiu jaki masz fajny avatar, teraz tak patrze ze moze rzeczywiscie troche tak jak Audrey w Amelii. Tez uwielbiam ten filmik!!!! Ja ogladam ciagle teraz How I met your mother, w takim tempie to mi sie serie zaraz skoncza wszystkie. Najgorsze ze mnie straszliwie boli gardlo i lazmie w kosciach i chyba sie doprawilam tymi zakupami. No i zla jestem ze nie kupilam kaloszkow no i w ogole jakos chaotycznie pisze nawet. jakis mam taki pokopany dzien... No i wysylam zdjecia mojej sukienki tej fioletowej bo ja dzisiaj przymierzalam. Chyba ja kupie w koncu ale przez neta bo jest taniej tu w Oslo kosztuje duzo drozej, ale niestety bede ja do Polski musiala zamowic bo jak tu to bym musiala placic ogromne clo bo nei wiem czy wieciee ale Norwegia nie jest w Unii Europejskiej mimo ze przestrzega wszelkich jej praw i niestety na wszystko (auta, ubrania, plyty itp) co z zagranicy obowiazuje clo... i to zawsze duze bo tun wszystko meeega drogie jest............. ![]() Załącznik 2966366 Załącznik 2966367 Tylko prosze nei smiac sie z moich bialych nog! musialam na boso bo mialam sportowe buty i spodnie niestety na sobie, dopiero pozniej przymierzylam jakies szpilki ze sklepu zeby zobaczyc jak wyglada ta sukienka niestety nie wpadlam juz na to zeby zrobic nowe zdjecie Edytowane przez anula_81 Czas edycji: 2010-03-20 o 20:49 |
|
|
|
#1867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gdzie Ty masz ten celulit?? A powiem Ci,że mój nie bardzo chciał zniknąć a teraz tez już mam spory i będzie ostra walka![]() Anulko dziękuję kochanie to bardzo miłe!!! Ciesze się, ze tak wyglądam a tu kurcze w tym roku juz 33 stuknie Wiem kochanie, że nie zadzroscisz i wiem, że Ci cięzko, ja bym tak samo reagowała, pamiętam jak sie razem cieszyłyśmy...ale kotuś nic straconego!!!!!!!!!! Czekam z niecierpliwościa na Twoje II kreseczki i będe Cie wspierać jak zawsze!!!!!!! Co do fryzurki, to ja będe szczera zawsze wyglądasz pięknie, bo jestes piękna, ale ja Cie wolę bez grzywki i w troszkę dłuższych włoskach mam nadzieję, ze sie nie pogniewasz, ale zawsze mówię co myślę![]() Ja moje włosy boje się ściąć za bardzo, bo potem płaczę, tak samo jak kolor zmieniam, więc teraz tylko podciełam i juz zapuszczam na długie a koloru nei zmienię, bo potem jest wielki płacz i biadolenie jak ja wyglądam więc tylko pasemka blond i koniec A powiem Wam, że mój męzuś zawsze szczerze mi mówi jak wyglądam, zawsze mi powie jak jest cos nie tak oczywiście delikatnie i zawsze ma rację bo ja najpierw coś robiłam ze soba a potem biadoliłam na szczęście wyleczył mnie z tendencji do zbytniego kombinowania Zmykam kochane, śpijcie słodko, do usłyszonka
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za chodzenie tak wczesnie spac? spiochy! ja chce pogadac bo tak to znowu popadne w jakis marazm... |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
Anula sukienka jest szalowa
. Kolor tez do ciebie pasuje. A ja zawsze mowilam ze to nie wlosy nosza nas tylko my nosimy wlosy i nawet z krociutkimi na zapalke mozna ladnie wygladac bo to wychodzi od nas ze srodka. I ja tez zawsze kombinuje jak moge bo sie szybko nudze wiec doskonale cie rozumiem. Teraz mam wyprobowane fryzury do ktorych z checia wracam. Oczywiscie po drodze mialam kilka kiepskich czego nie da sie uniknac ale nigdy mnie to nie powstrzymywalo od dalszych kombinacji
|
|
|
|
#1870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dużo ładniej niż na tej stronce co podawałaś linka ![]() Cytat:
Zawsze go tam miałam jak ścisnęłam. Ale teraz to tak sam z siebie jest widoczny. Szoruje ostatnio szorstką gąbką, to jest trochę lepiej. Ale po porodzie się wezmę za niego! Bo jak się pokażę na plazy ![]() Papaa, dobranoc ![]()
|
||
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu dziekuje. Wiec chyba sie na nia zdecyduje. potrzebna mi taka sukienka bo tyle wesel nas czeka w tym roku.
Ja tez zmieniam ciagle wlosy bo uwazam , ze trzeba probowac, krotkie wlosy sa jednak wbrew pozorom troche bardziej wymagajace, bo trzeba je ukladac caly czas, nie mozna po prostu zwiazac i miec z glowy ![]() Kardashi dziekuje za komplement i jak Carol tez jakos nie moge uwierzyc w ten twoj cellulit , taka chudzina! Ja niestety tez mam troche a nawet nie jestem w ciazy chodze na basen kupuje kremy cellulitowe, biore zimne prysznice na przemian z cieplymi a on ciagle jest. no coz takie chyba jest zycie![]() Widze ze sie powoli zbieracie, ja chyba w takim razie tez sie zaraz poloze albo obejrze jakis filmik z TZ skoro wszystkie juz mi posniecie
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz tak ladna figure,ze powinnas bardziej dopasowana sukienkie kupic jeszcze raz zobaczylam zdjecie - moim zdaniem odstaje pod pachami i nad pupa. Tak jest naprawde czy jestem glupia?
Edytowane przez irsin Czas edycji: 2010-03-20 o 22:11 |
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nic nowego co prawda ja wole i tak miec troche luzu bo jak ostatnia sukienke ktora zebralam byla bardzo dopasowana to sie nie moglam schylac![]()
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki!!
![]() To juz niedziela i jutro czas isc do pracy . Ten tydzien powinnam miec troszke luzniejszy wiec moze nie bedzie tak zle. Dzisiaj mozliwe ze pojdziemy z tz-em do kina ale to dopiero poznym popoludniem a tymczasem ja bede sie lenic a on pewnie zajmie sie remontem. Chyba kupie wiecej welny i stworze cos nowego bo troszke mi nudno tak siedziec i nic nie robic. A teraz jak to w kazda niedziele bywa tz robi sniadanko a ja czekam
|
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milej niedzieli! |
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() A moj tz jeszcze lezy, ale zaraz idzie nam zrobic saniadanko, pozniej idziemy na obiad do jego mamy na 13, a potem na spacerek nad rzeczke bo pogoda sliczna, ptaszki tak ladnie spiewaja jejqqq jak super!!wczoraj tez zauwazylismy ze ta karuzela ktora dostalismy dziala na pilota cyfrowego polsatu:P niezle co? dzisiaj chyba tz bedzie chcial ja przerobic zeby dziala pod prad a nie na baterie. Juz niedziela jeszcze 2 dni i porodówka-ciesze sie przynajmniej bede wiedziala na czym stoje i w ogole![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- a w ogole od rana mam SUPER HUMOR jakis taki pozytywny chyba przez ta pogode
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
Anula, fryz bardzo fajny, a sukienka spoko, ładnie ci w tym kolorze ale faktycznie mogłaby być bardziej dopasowana. ale można trochę przerobić przecież
![]() Carol, Kardashi i Gosiaro, jesteście lasencje i macie piękne brzuszki. Ja dzisiaj mam znowu szał hormonów i muszę się opanować, bo już wyzwałam mojego TŻ że mnie ogranicza i myśli że do końca życia będzie mnie tylko zapładniał a ja mu będę rodzić dzieci bosze, co ja gadam w ogóle..... |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
moj by sie wkurzyl;p
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Zadomowienie
|
Wow ale naskrobałyście wczoraj wieczorkiem
dopiero zdążyłam was nadrobić.Do nas wczoraj wieczorkiem wpadła przyjaciółka a później druga z chłopakiem i trochę sobie poplotkowaliśmy, nareszcie jakaś rozrywka miałam niezły ubaw bo moja ta jedna przyjaciółka razem z moim mężem piła wódkę i dość szybko się zrobiła i biedactwo taka pocieszna była ![]() Dziś jedziemy z miśkiem na obiad do moich rodziców, ciesze się bo jest tak ciepło i zawsze trochę będe mogła posiedzieć na świerzym powietrzu. Powiem wam kochane że zdjęcia śliczne, pięknie po prostu wyglądacie Brzuszki urocze Aniu ja uważam że naprawdę ślicznie wyglądasz, a ta sukienka jest boska, sama bym taką kupiła gdyby nie fakt że brzuchala nie zmieszcze jak dla mnie to po prostu świetnie wyglądasz, fakt można ją u krawcowej troszkę dopasować ale jeśli chcesz znać moje zdanie to bierz po za tym ten kolor jest tak fajny ![]() Co do włoskó to ja też lubię kombinować, i co troszkę zapuszcze to zaraz ścinam, po za tym ja mam takie cienkie włosy że nawet jak zapuszcze to prawie ich nie widać, ale jak brałamślub to przedłużałam sobie naturalnymi i bardzo mi się podobało, gdyby nie fakt że są drogie to bym częściej je przedłużała. Co do kolorów to uwielbiam zmieniać miałam już chyba wszystkie kolory na głowie nawet raz przez przypadek jak byłam jeszcze wliceum to sama farbowałam i wyszły mi raz różowe, raz zielone śmiesznie było. Ogólnie jestem blądynką ale po tych wszystkich farbowaniach duuuużo mi ściemniał i zrobiły się teraz takie jasno brązowe. Rudy powiem wam że też mi się strasznie podoba, zwłaszcza taki ognisty, w zeszłym roku miałam taki ale jak dla mnie za szybko się zmywa, a ja jakoś pod górkę mam do fryzjera na kolor ![]() Może dziś jakieś fotki mi mąż zrobi to wam wrzucę ![]() Buziaki |
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj tez caly dzien z moimi dziewczynami, fajnie miec takie babskie dni. Dzisiaj juz od rana posprzatalam w ciuchach, posprzatalam lazienke, TZ sie zabiera za odkurzanie, reszte ogarniemy w ciagu tygodnia, takie z nas troche leniuszki, ale czas nam troszke zlecial skoro sie lenilismy w lozku do 12-stej ![]() Teraz siedz ei poprawiam artykul ale tak mi sie nie chce!! mielismy sie w tzn miedzyczasie wybrac na spacer ale pogoda wariuje, rano padal deszcz, potem snieg, potem slonce, a teraz znowu taka ciemna chmura ze cos przeczuwam jakas zamiec sniezna..ehh ta zima skandynawska...juz troche mam jej po dziurki w nosie ![]() Latkoo wklejaj zdjecia koniecznie )))))I milej niedzieli wszystkim zycze
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
wczoraj - po kilku wspaniałych dniach - znowu miałam spotkanko z porcelaną i to poczwórne ![]() miłej niedzieli dla wszystkich |
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
oo jak tu dzis cicho jest..
ja nie mam dzis na nic ochoty.. pogoda okropna, leje non stop.. bleee.. |
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
kurde ja też dzisiaj mam jakiś beznadziejny humor i taka smutna łażę cały dzień i wkurzona. TŻ Darisua tylko się nabija ze mnie, że jestem jakąś kosmitką a nie jego żoną, on w ogóle bardzo spokojny chłop jest. A ja na szczęście te szaleństwa hormonalne to mam na 5 minut a potem sama się z tego śmieję albo ubolewam nad swoją głupotą.
Czekam na nowe odcinki Gotowych, już o 20:00 na Foxlife
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
Ale mi dzien zlecial!!!! Teraz klapnelam na kanape i pewnie juz z niej nie wstane
. Byla tak piekna pogoda ze postanowilismy pojechac do siostry tz-a. Posiedzielismy sobie w ogrodzie posmialismy sie i potem brat tz-a zadzwonil ze przyjechal z zona i ze ida na obiad do takiej fajnej restauracji. I tak sie wszyscy zebralismy i pojechalismy z nimi na obiad. Bylo tak wesolo ze siedzielismy tam dobre kilka godzin. Jeszcze przed wyjsciem z domu zdazylismy przemeblowac salon, teraz jest jedna gola sciana ale juz mamy kupione polki na ksiazki zeby powiesic i ramki na zdjecia wiec powinno byc milo i przytulnie. Az nie moge uwierzyc jak szybko mi caly dzien zlecial.A wy co porabiacie? |
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Carol, Kardashi i Gosiaro piękne brzuszki. No a Wy takie szczuplutkie laseczki jesteście
Cytat:
W ogóle wczoraj miałam kiepski dzień, może z tego stresu. No i mąz pojechał na imprezę na cały dzień z kumplami. Około 14.00 wkurzyłam się na córkę i wpadłam w taką furię Nagadałam córce tyle wstrętnych rzeczy, że potem z płaczem ją przepraszałam ![]() Nawet rzuciłam z rozmachem laptopa na drugi stolik. I cóż.... dziś mąż włącza laptopa (laptop jest jego, a mój jest duży komp), a tu... brak obrazu. Znaczy się same kreski. Potrzaskałam matrycę Ah te hormony. Ciekawe co jeszcze zniszczę przez tą ciążę
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!!!
![]() Ja tak na szybko, nadrobię Was później , wybaczcie ![]() Weronisiu dziękuję kochanie ja tez jeszcze dużo przytyję, będziecie na bieżąco jak wyglądam![]() Już po USG, wszystko jest jak najbardziej super!!!!!!! Mały ma siusiaka o wielkości 1 cm dał go zmierzyć i wazy ponad pół kilo jest piękny i jak się śmiał!!!!!! Wklejam Wam zdjęcie naszego śmieszka Lece kochane moje, buziaczki i super wieczorku
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Weronisia, jestes kobieta- wulkan
![]() Ja caly dzien nic nie robie, chodze w pidzamie, siedze przed kompem, ogladam tv - to jakis koszmar, przed ciaza nie mialam takich dni prawie wcale, a teraz...codziennie ![]() Wczoraj kolezanka dzownila,ze testy wyszly jej pozytywnie i ze sa dwie kreski, w nocy zaczela krwawic i pojechala na izbe pzyjec, okazalo sie,ze ma torbiel 6x 4 cm i lekarz powiedzial,ze spoko ...wchlonie sie. Jak to mozliwe,ze nikt nie zauwazyl? robila szzepionki na hpv, badali ja, robili cytologie - czy taka torbiel moze urosnac w ciagu kilku/kilkunastu dni? ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1890 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Za kobieta nie nadazysz. A moj tz tak samo mysli ze we wszystkim mi pieknie i robi maslane oczy slodziak