|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Cytat:
mi sie podobaja takie krotkie wlosy, ale ja sama lepiej czuje sie chyba w dlugich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym w swojej fryzurce coś zmieniła..
![]() Myślę o ścięciu do ramion na prosto. i na rudo.. Ale jakoś boje się ściąć. tyle zapuszczałam ![]() A na rudo się zrobię po porodzie. tak zebym zmianę miała jakąś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
irsin dziekuje bardzo
![]() ![]() kardashi ty masz sliczne te wloski. Ja tez kiedys bylam ruda! Uwielbiam rudy kolor, ale niestety szybko sie zmywa i trzeba bardzo czesto farbowac bo plowieje, ale wyglada fajnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to wogole jestem uzależniona od farbowania włosów. A jak jeszcze widziałam że ten rudy nie jest wystarczajaco rudy to farbowałam co 2-3 tygodnie ![]() Ja też nie mam cierpliwości do zapuszczania.. ![]() non stop coś podcinam, najczęściej grzywkę. Obetnę na prosto, później się męczę z nią i mówię 'nigdy więcej'. Odrasta i znów obcinam ![]() Teraz wyjątkowo długo mam dłuższą grzywkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zadomowienie
|
Anulka wloski mi sie bardzo podobaja! Na tych zdjeciach przypominasz mi moja ukochana audrey tautou jako Amelia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
Moja fryzjerka to nawet mowi, ze jestem jej najodwazniejsza klientka bo zawsze przychodze do niej i mowie, niech pani cos zmieni bo juz nudno. A ona na to...to mzoe grzywke. A ja - no to grzywke. Moze krotka- no to krotka
![]() ![]() Kasiu jaki masz fajny avatar, teraz tak patrze ze moze rzeczywiscie troche tak jak Audrey w Amelii. Tez uwielbiam ten filmik!!!! Ja ogladam ciagle teraz How I met your mother, w takim tempie to mi sie serie zaraz skoncza wszystkie. Najgorsze ze mnie straszliwie boli gardlo i lazmie w kosciach i chyba sie doprawilam tymi zakupami. No i zla jestem ze nie kupilam kaloszkow no i w ogole jakos chaotycznie pisze nawet. jakis mam taki pokopany dzien... No i wysylam zdjecia mojej sukienki tej fioletowej bo ja dzisiaj przymierzalam. Chyba ja kupie w koncu ale przez neta bo jest taniej tu w Oslo kosztuje duzo drozej, ale niestety bede ja do Polski musiala zamowic bo jak tu to bym musiala placic ogromne clo bo nei wiem czy wieciee ale Norwegia nie jest w Unii Europejskiej mimo ze przestrzega wszelkich jej praw i niestety na wszystko (auta, ubrania, plyty itp) co z zagranicy obowiazuje clo... i to zawsze duze bo tun wszystko meeega drogie jest............. ![]() Załącznik 2966366 Załącznik 2966367 Tylko prosze nei smiac sie z moich bialych nog! musialam na boso bo mialam sportowe buty i spodnie niestety na sobie, dopiero pozniej przymierzylam jakies szpilki ze sklepu zeby zobaczyc jak wyglada ta sukienka niestety nie wpadlam juz na to zeby zrobic nowe zdjecie ![]() Edytowane przez anula_81 Czas edycji: 2010-03-20 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Anulko dziękuję kochanie ![]() ![]() Wiem kochanie, że nie zadzroscisz i wiem, że Ci cięzko, ja bym tak samo reagowała, pamiętam jak sie razem cieszyłyśmy...ale kotuś nic straconego!!!!!!!!!! Czekam z niecierpliwościa na Twoje II kreseczki i będe Cie wspierać jak zawsze!!!!!!! Co do fryzurki, to ja będe szczera ![]() ![]() ![]() Ja moje włosy boje się ściąć za bardzo, bo potem płaczę, tak samo jak kolor zmieniam, więc teraz tylko podciełam i juz zapuszczam na długie ![]() ![]() A powiem Wam, że mój męzuś zawsze szczerze mi mówi jak wyglądam, zawsze mi powie jak jest cos nie tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam kochane, śpijcie słodko, do usłyszonka ![]()
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za chodzenie tak wczesnie spac? spiochy! ja chce pogadac bo tak to znowu popadne w jakis marazm... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
Anula sukienka jest szalowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dużo ładniej niż na tej stronce co podawałaś linka ![]() Cytat:
![]() ![]() Papaa, dobranoc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Kasiu dziekuje. Wiec chyba sie na nia zdecyduje. potrzebna mi taka sukienka bo tyle wesel nas czeka w tym roku.
Ja tez zmieniam ciagle wlosy bo uwazam , ze trzeba probowac, krotkie wlosy sa jednak wbrew pozorom troche bardziej wymagajace, bo trzeba je ukladac caly czas, nie mozna po prostu zwiazac i miec z glowy ![]() Kardashi dziekuje za komplement i jak Carol tez jakos nie moge uwierzyc w ten twoj cellulit , taka chudzina! Ja niestety tez mam troche a nawet nie jestem w ciazy ![]() ![]() Widze ze sie powoli zbieracie, ja chyba w takim razie tez sie zaraz poloze albo obejrze jakis filmik z TZ skoro wszystkie juz mi posniecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz tak ladna figure,ze powinnas bardziej dopasowana sukienkie kupic ![]() jeszcze raz zobaczylam zdjecie - moim zdaniem odstaje pod pachami i nad pupa. Tak jest naprawde czy jestem glupia? ![]() Edytowane przez irsin Czas edycji: 2010-03-20 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki!!
![]() To juz niedziela i jutro czas isc do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
milej niedzieli! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() A moj tz jeszcze lezy, ale zaraz idzie nam zrobic saniadanko, pozniej idziemy na obiad do jego mamy na 13, a potem na spacerek nad rzeczke ![]() ![]() wczoraj tez zauwazylismy ze ta karuzela ktora dostalismy dziala na pilota cyfrowego polsatu:P niezle co? dzisiaj chyba tz bedzie chcial ja przerobic zeby dziala pod prad a nie na baterie. Juz niedziela jeszcze 2 dni i porodówka-ciesze sie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- a w ogole od rana mam SUPER HUMOR jakis taki pozytywny chyba przez ta pogode ![]()
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
Anula, fryz bardzo fajny, a sukienka spoko, ładnie ci w tym kolorze ale faktycznie mogłaby być bardziej dopasowana. ale można trochę przerobić przecież
![]() Carol, Kardashi i Gosiaro, jesteście lasencje i macie piękne brzuszki. Ja dzisiaj mam znowu szał hormonów i muszę się opanować, bo już wyzwałam mojego TŻ że mnie ogranicza i myśli że do końca życia będzie mnie tylko zapładniał a ja mu będę rodzić dzieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
moj by sie wkurzyl;p
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
Wow ale naskrobałyście wczoraj wieczorkiem
![]() Do nas wczoraj wieczorkiem wpadła przyjaciółka a później druga z chłopakiem i trochę sobie poplotkowaliśmy, nareszcie jakaś rozrywka ![]() ![]() Dziś jedziemy z miśkiem na obiad do moich rodziców, ciesze się bo jest tak ciepło i zawsze trochę będe mogła posiedzieć na świerzym powietrzu. Powiem wam kochane że zdjęcia śliczne, pięknie po prostu wyglądacie ![]() ![]() Aniu ja uważam że naprawdę ślicznie wyglądasz, a ta sukienka jest boska, sama bym taką kupiła gdyby nie fakt że brzuchala nie zmieszcze ![]() ![]() ![]() Co do włoskó to ja też lubię kombinować, i co troszkę zapuszcze to zaraz ścinam, po za tym ja mam takie cienkie włosy że nawet jak zapuszcze to prawie ich nie widać, ale jak brałamślub to przedłużałam sobie naturalnymi i bardzo mi się podobało, gdyby nie fakt że są drogie to bym częściej je przedłużała. Co do kolorów to uwielbiam zmieniać miałam już chyba wszystkie kolory na głowie ![]() ![]() ![]() Może dziś jakieś fotki mi mąż zrobi to wam wrzucę ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj tez caly dzien z moimi dziewczynami, fajnie miec takie babskie dni. Dzisiaj juz od rana posprzatalam w ciuchach, posprzatalam lazienke, TZ sie zabiera za odkurzanie, reszte ogarniemy w ciagu tygodnia, takie z nas troche leniuszki, ale czas nam troszke zlecial skoro sie lenilismy w lozku do 12-stej ![]() Teraz siedz ei poprawiam artykul ale tak mi sie nie chce!! mielismy sie w tzn miedzyczasie wybrac na spacer ale pogoda wariuje, rano padal deszcz, potem snieg, potem slonce, a teraz znowu taka ciemna chmura ze cos przeczuwam jakas zamiec sniezna..ehh ta zima skandynawska...juz troche mam jej po dziurki w nosie ![]() Latkoo wklejaj zdjecia koniecznie ![]() I milej niedzieli wszystkim zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() wczoraj - po kilku wspaniałych dniach - znowu miałam spotkanko z porcelaną i to poczwórne ![]() ![]() miłej niedzieli dla wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
oo jak tu dzis cicho jest..
ja nie mam dzis na nic ochoty.. pogoda okropna, leje non stop.. bleee.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zadomowienie
|
kurde ja też dzisiaj mam jakiś beznadziejny humor i taka smutna łażę cały dzień i wkurzona. TŻ Darisua tylko się nabija ze mnie, że jestem jakąś kosmitką a nie jego żoną, on w ogóle bardzo spokojny chłop jest. A ja na szczęście te szaleństwa hormonalne to mam na 5 minut a potem sama się z tego śmieję albo ubolewam nad swoją głupotą.
Czekam na nowe odcinki Gotowych, już o 20:00 na Foxlife ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zadomowienie
|
Ale mi dzien zlecial!!!! Teraz klapnelam na kanape i pewnie juz z niej nie wstane
![]() A wy co porabiacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Carol, Kardashi i Gosiaro piękne brzuszki. No a Wy takie szczuplutkie laseczki jesteście
![]() Cytat:
![]() W ogóle wczoraj miałam kiepski dzień, może z tego stresu. No i mąz pojechał na imprezę na cały dzień z kumplami. Około 14.00 wkurzyłam się na córkę i wpadłam w taką furię ![]() Nagadałam córce tyle wstrętnych rzeczy, że potem z płaczem ją przepraszałam ![]() Nawet rzuciłam z rozmachem laptopa na drugi stolik. I cóż.... dziś mąż włącza laptopa (laptop jest jego, a mój jest duży komp), a tu... brak obrazu. Znaczy się same kreski. Potrzaskałam matrycę ![]() ![]() ![]() Ah te hormony. Ciekawe co jeszcze zniszczę przez tą ciążę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!!!
![]() Ja tak na szybko, nadrobię Was później , wybaczcie ![]() Weronisiu dziękuję kochanie ![]() ![]() Już po USG, wszystko jest jak najbardziej super!!!!!!! Mały ma siusiaka o wielkości 1 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1889 | |
Zakorzenienie
|
Weronisia, jestes kobieta- wulkan
![]() Ja caly dzien nic nie robie, chodze w pidzamie, siedze przed kompem, ogladam tv - to jakis koszmar, przed ciaza nie mialam takich dni prawie wcale, a teraz...codziennie ![]() Wczoraj kolezanka dzownila,ze testy wyszly jej pozytywnie i ze sa dwie kreski, w nocy zaczela krwawic i pojechala na izbe pzyjec, okazalo sie,ze ma torbiel 6x 4 cm i lekarz powiedzial,ze spoko ...wchlonie sie. Jak to mozliwe,ze nikt nie zauwazyl? robila szzepionki na hpv, badali ja, robili cytologie - czy taka torbiel moze urosnac w ciagu kilku/kilkunastu dni? ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.