|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
Cytat:
A to z tymi dziadkami to w ogóle kontaktu nie masz nic a nic?---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
Ja akurat chętniej będę mimo wszytsko zapraszała znajomych niż rodzinę Tak się składa, że wszyscy znajomi, ktorych zaprosimy są "wspóli" i obydwoje ich lubimy
|
||
|
|
|
#1862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
Cytat:
![]() u mnie jeszcze nawet spotkania rodziców nie było ![]() Cytat:
nie wiem...ja sobie chyba daruję zawiadomienia moja chrzestna np mnie olewa jakieś 10 lat, niech spada na drzewo (z nk się dowie od córki edit: ja też nie wszystkich lubię, część gości wiadomo "wybierają" rodzice ale przecież nie muszę ze wszystkimi gadać, pewnie nawet nie starczy czasu Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2010-03-20 o 15:23 |
||
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a Tż 11 to wiesz .... Ja tam nawet za bardzo nie mam z nimi wspólnych tematów No ale tak jest jak się ludzie wiążą w późniejszym wieku Każdy ma już swoich znajomych i trudniej stworzyć wspólną grupę.
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie wyprawiam, nie lubię
A do TŻa zawsze babcia przychodziła z dziadkiem, ciotka, kuzyni... Ale to jego mama organizowała zawsze. Ale mam nadzieję, że teraz to się zmieni i jego urodziny będziemy spędzać tylko we dwojeM mi kilka dni temu zakomunikował, że 29.04 idzie na wesele. Bo kolega z klubu go zaprosił Jestem wściekła i nie chcę, żeby szedł sam ![]() ![]()
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi chrzestni to całą historia - ostatni raz ich "widziałam" na chrzcie |
|
|
|
|
#1866 | ||
|
Zakorzenienie
|
że kasę
ja często zwiewam z zajęć, taka niedobra ze mnie studentka ![]() Cytat:
![]() a ja do wierszyków też mam mieszane uczucia... Dlatego żyję nadzieją, że będą pytać ![]() a chrzestną zaproszę na ślub, ale czy przyjedzie... to nie wiem. Na komunii nie była, ale miała dobra wymówkę, niech jej będzie ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
A no bo ma iść jako delegacja
Jak mu powiedziałam, że będzie mi bardzo przykro jak pójdzie sam to powiedział, że koledze się nie odmawia (Jak pójdzie to mu zrobię piekło na ziemi. |
|
|
|
#1868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sam na wesele? to chyba coś nie tak jak mogli go samego zaprosić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się narazie więcej nadrabiać hihi ale
Jeszcze to zrobię ![]() Cytat:
I mój brat też wie kto to jest i bardzo ją lubi, to już jest na trójka Cytat:
![]() Wiesz co miałam ich nie zapraszać, z resztą nigdy nie zapraszałam na urodziny. Rok temu G bardzo nalegał, ale to właśnie tak sobie zaplanował zadręczyny, więc ich zaprosiłam. I tak sie już domyślałam co knuje hihi. A w tym roku teściu zadzwonił do mojego ojca z życzeniami imieninowymi, a że ojciec był już po kielichu, to powiedział Krzyśkowi, że w sobotę wypiją po kielonku. Więc musiałam im powiedzieć, żeby przyszli. Ale my z G po 2 godzinkach sie urywany i idziemy na piwko ze znajomymi ![]() A dlaczego nie zaprosili Was oboje?? ehh
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po drugie on by zwyczajnie sam nie poszedł Dziwnie trochę skoro jesteście zaręczeni.
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam się pieknić :papapa: miłego popołudnia
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Rozbawiłaś mnie, wiesz?
No właśnie... Tak sobie myślę, że jak się szykuje wesele to 3 osoby więcej nie robią dużej różnicy w cenie... ![]() Dlatego, jesli nie będziemy mieć kasy, żeby zaprosić dodatkowo 6 czy 12 osób (zależy od ilości delegacji) to w ogóle jej nie będzie. Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2010-03-20 o 15:36 |
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chyba nawet delegacja na weselu powinna przyjść z os. tow. a co dopiero z przyszłą małżonką
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
papapapa
Cytat:
Myśmy na samym początku zrobili liste i przy każdej osobie (nawet jak wiemy że jest sama) liczylismy os. tow. Mimo że u nas np. 3 dodatkowe osoby to koszt ok 700zł za samą salę No ale w końcu takie rzeczy powinno sie brać pod uwagę jak sie organizuje wesele.
|
|
|
|
|
#1876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie w sumie, ja nie wyobrażam sobie moich pijących z mamą P Cytat:
hmmm nas teraz też nikt osobno nie zaprasza, czasem mnie to wręcz męczy ![]() ale była sytuacja że sam był na weselu kuzynki, co prawda 8 miesięcy razem wtedy byliśmy ale głupio mi było jak cholera, zwłaszcza że P był świadkiem ![]() i jak oni to sobie wyobrażają? sam ze sobą będzie tańczył? wiadomo że pary razem się zaprasza |
||
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, ja bym nie zaprosiła dorosłej osoby samej, nawet gdyby była samotna... No cóż, ja bym na Twoim miejscu pogadała z TŻ-tem, że przykro i w ogóle, tylko na spokojnie...
Ja lecę Dziewczyny -będę się pięknić. Myślicie, że sukienka zielono-brązowa będzie ładnie się prezentować z piżdżąco różowmi rajstopami? Nie chcę zbyt elegancko wyglądać, tylko zabawnie Mknę, miłego wieczoru Wszystkim |
|
|
|
#1878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufam TŻowi (która głupia by go z resztą chciała ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
W sumie to nawet nie znam tego kolesia... Ale dziś zapytam TŻa który to i znajdę na NK a potem w zaczaję się na niego w kominiarce ![]() |
|||
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kogoś nie stać to nic nie stoi na przeszkodzie by zrobić przyjęcie dla rodziców i rodzeństwa lub zrezygnować całkiem podobnie jak ty, mam koleżanki singielki ale liczę się z tym że mogą z kimś przyjść |
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Rani bylam w pracy a piozniej na 11.30 biegłam na Dancehall : ![]() Dzis tanczylysmy do Beenie man - hmm hmm to tak jakby kogos interesowalo ![]() Wczoraj pisalam Wam cos glupiego? Kurde upilam sie i poszlam do domu haha o 21 tpo ja juz chyba spalam Wogole tak mi sie siku chcialo ze nie wytrzymalam i 100m od domu pod garaze poszlam sie wysikac Teraz siedze sobie i probuje sie zabrac za segregowanie muzy na kompie :P 1003 piosenki juz to widze jak sie za to zabieram hehejutro jade na gielde samochodową do Gliwic z tata Mam nadzieje, ze cos sobie wybiore
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
na jednym weselu widziałam dwóch kolegów z pracy od pani młodej
nachlali się, dorwali do mikrofonu i tylko siary narobili może jakby byli z żonami to by się opamiętali
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę do sklepu.
|
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam z Tż na weselu jego kolegi po 1 miesiącu bycia razem - nikogo nie znałam tam nawet młodych ale mnie zaprosili ![]() Co do osób samotnych - ja bym nawet wolała aby z kimś przyszli bo wiem że wówczas będą sie lepiej bawić i ja szłam na wesele przyjaciółki a Tż w tym samym czasie na wesele swoich przyjaciół - ale później do mnie dojechał Ale to była zupełnie inna sytuacja
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy tacie nie będzie przykro jak nie wyślę nic
|
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie co mnie spotkało
Tak miło mi się zrobiło![]() Poszłam do tego sklepu i stała tam taka kobieta z zespołem Downa, gazety oglądała czy coś. Ja sobie stanelam w kolejce ale odeszlam do pokazywalam ekspedientce co tam chcę i w tym czasie ta pani staneła tak jakby przedemną. Zapłaciłam za zakupy czekam na resztę i wtedy ta pani podała mi moje zakupy, ktore byly dość daleko ode mnie, tak szczerze sie do mnie uśmiechneła i powiedziała "proszę, niech pani nie zapomni"... Naprawdę tak miło mi się zrobiło. Bo jak czasem trafi się na wrednotę, która się wypnie bo wybirea ogóry i Ci się nie posunie mimo, że 5 razy powiesz "PRZEPRASZAM!" ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- To może pogadaj z tatą jak on to widzi? A może to będzie okazja, żeby naprawić sytuację? Oczywiście o ile macie na to ochotę... Bo nie wnikam w powody. |
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
ale już głodna jestem
|
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
Miałam przymusowy odwyk od wizazu bo od wczoraj nie działał net dopiero teraz mamy go z powrotem Mój TŻ dopiero przed chwilą wrócił od auta Wstał o 9 i go aż do teraz nie było. Mój ten fiance doprowadził do porządku nasze autko po zimie Teraz ja zabieram tego czyscioszka i jade do apteki
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
własnie mi się placek usmażył
ale dziękuję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

A to z tymi dziadkami to w ogóle kontaktu nie masz nic a nic?
Jak będzie 50 to i tak sukces ( z nami i rodzicami) 
Ja akurat chętniej będę mimo wszytsko zapraszała znajomych niż rodzinę

) a Tż 11
A do TŻa zawsze babcia przychodziła z dziadkiem, ciotka, kuzyni... 

Jeszcze to zrobię

juz to widze jak sie za to zabieram hehe
ale dziękuję