|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2011 - ostatnie chwile luzu ;) część II.
1. Burberry - London
Mójmójmój zapach, to będzie trzeci flakon. Piękny ciepły klasyczny zapach ale nie duszący. 2. Givenchy - Eaudemoiselle Najnowsze odkrycie. Klasyczny zapach który pasuje mi do lekkiego miękkiego swetra (ach te moje porównania ![]() 3. Van Cleef & Arples - Feerie. Bajkowy zapach, który pięknie się rozwija i długo trzyma. Bardzo oryginalny. I ten flakon ![]() Któreś z nich na pewno kupię sobie na 18. Tylko które? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz wymyśliłam sobie (po wejściu na biochemię) że kosmetyki pielęgnacyjne będę sobie robić sama. ![]()
![]() |
#1862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Immortal- jeszcze nic nie pomogło na ten trądzik niestety. Było lepiej jak brałam tabletki anty, jak odstawiłam był wysyp i dalej zresztą jest ale zauważyłam że po pokrzywie jest znacznie lepiej ![]() Smarfetka: 80g imbiru 40g cynamonu 50g kakao 100ml spirytusu/wódki 100g kawy 250 ml balsamu i trochę wody, tak pół szklanki albo trochę mniej. Miksujesz to jakieś 7-8 minut. Potem nakładasz na siebie, owijasz folią i uciekasz pod koc/kołdrę na 40-50 minut. Najpierw jest fajne ciepełko a potem parzy ![]() ![]() Dziewczyny, może jestem dziwna ale nie lubię perfumów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie lubie
ranyranyrany przeglądałam zdjęcia na aparacie,bo mysle które dodac na deviantarta i zamiast dac delete dałam end i wyskoczyło zdjęcie mojej szczurzycy,ktora umarla jakis czas temu i sie oczywiscie poryczałan teraz będzie mi smutno przez dłuższy czas..
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-08-16 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj w Empiku wpadła mi w oko ta torba: http://www.empik.com/torba-na-ramie-...0042,art-pap-p taka pozytywna ![]() ![]() oglądałam masę w innych sklepach i żadna mi nie pasuje ![]() [btw. któraś się orientuje ile kosztuje przesyłka z e-torebki?] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
u mnie taka burza była teraz dopiero mi prąd włączyli co wiąże się w tym że nie pouczyłam się nic a nic bo było ciemno jak w ... nocy
![]()
#1866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
rosiek, mam ten sam problem. Szukam eleganckiej, łądnej torby do szkoły, która mogłaby pomieścić format A4. Spodobała mi się jedna w H&M(w ciągu półrocznych poszukiwań :P ), ale jestem spłukana :/
Jutro idę na pocztą wysłać moją kartkę w ramach PostCrossingu do Rosji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
e niemiecki jest spoko co wy macie do niego
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moja babcia już mówi, że kupi mi/dołoży do jakiejś, która mi się spodoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
jak ja żałuję, że wybrałam ruski, teraz uwielbiam niemiecki i ciąglę słucham tego : http://www.youtube.com/watch?v=hSwJ2rjUSdc
![]() ech rosiek, nam to chyba sie dopiero spodobają torebki jak same sobie je zrobimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z sukienką, spódnicą, spodniami, bluzką - to nie problem, bo pójdzie się do krawcowej i się zrobi, ale z torebką chyba trudniej ![]() ![]() [chociaż w sumie nie mam pomysłu jak miałaby wyglądać 'moja' torebka, ja czekam aż coś mi wpadnie w oko... ale nie wpada ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Ja tam bym miała pomysł, tyle że w trakcie zmieniłabym pomysł 50000 razy i taka pani/ taki pan od torebek udusiłby mnie
![]() Mam wenę na cyrylicę, chyba sobie strzelę podpis zaraz tego pięknego alfabetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
Hmm ja w gimnazjum trochę musnęłam rosyjskiego, nie powiem bo podobało mi się bardzo, ale przy 8h w szkole i 3 językach obcych nie dawałam rady i po 2 latach zrezygnowałam, a szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
ja jak juz pow NIENAWIDZE niemieckiego i jak słysze w tv ,że leci jakis film po niemiecku od razu przełączam,to samo mam z piosenkami itp,mam tak ogromną niechęć do tego języka i ludzi,ze szok ;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
taaa ja mam jako jedyna 5 z niemca na cała klase,mimo że kilka osób ma niemiecki od podstawówki. Babka mnie chwaliła przy całej klasie pod koniec roku (dobrze,że mnie wtedy nie było),gdy jej dawałam kwiaty dziekowałą mi za 'owocną współprace' i ,że ma nadzieje,że w 3 klasie tez taka będzie. Ja myślalam,że tam zejde jak mi to mówiła
![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się wkurzyłam, bo torebka, którą upatrzyłam na allegro została mi wykupiona chwilę wcześniej, a teraz sprzedawca wystawił ją ponownie 10zł droższą i z droższą przesyłką ![]() ![]() Zbiera się na burzę, strasznie wieje... doczekałam się deszczu w końcu, ale bez przesady... Rosyjski - kiedyś mi się nie podobał, a teraz chcę się go uczyć... Niemiecki - jak wyżej pisałam nie lubię, nie mogę znieść tego brzmienia ![]() Edytowane przez Kloe Czas edycji: 2010-08-16 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
No proszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Mi pani od rosyjskiego nie dała bdb, chociaż należało mi się, ale powiedziała "ale i tak wiesz że idziesz na olimpiadę we wrześniu". Tak tak, jasne, ja się będę uczyć biol i chem wtedy
![]() Męczyłam się z tłumaczeniem tekstu do mojego podpisu a i tak musiałam skorzystać z translatora- nie wiem jak pisać cyrylicą na kompie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
serio?! gooosh! jak ci dobrze!
![]() ja nie dosć,ze mam niemiecki z gestapo jak ja to mówie,to dodatkowo przedsiębiorczosc z tą samą babą gdybyście wiedziały jaka ona jest i jak wygląda ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- mi gościu z angola nie chciał dac 5 na koniec a uważam,że zasługiwałam na 5 ;P cholerka jasna jak ja zazdroszcze,gdy komus odeszła biol,chemia i gegra ![]() cho.lerna no! ktos poszedl na mat cos tam jak moje przyjaciólki-większość przedmiotów im odchodzi a matma rozsz im sie przyda do matury,poza tym matme ma i tak każdy,wiec sie z tego powodu bardzo wkurzam ^ ^
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
U mnie w szkole jest jeden profil, która praktycznie przez trzy lata ma 30h/tyg. Który to profil? Biol-chem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
O widzę, że był temat torebek. Kiedyś szyłam
![]() Ale nie mam już ani jednej.
#1883 |
Zadomowienie
|
Domi, ja będę miała tylko takie przedmioty: polski, matma, angielski, wos, geografia, historia, wf, wychowawcza, religia
![]() Nie wiem jak będzie z PP i PO, ale w sumie to z tych mega złych typu chemia, biologia, fizyka (o zgrozo! ) została matematyka - przeżyje ![]() Ostatnio się dowiedziałam, że pani od fizyki ( uczy też matematyki w gimnazjum) chodzi na korepetycje z tych przedmiotów... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
ja sie w cholere wpakowałam w ten profil,nic mi praktycznie nie odpada :/
i na dodatek będzie wiecej biologii ![]() myślicie,że dołożą wszystkim czy jako dodatkowe lekcje dla chętnych...? ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- ja będe miała : biologia,chemia,geografia -->niestety :/ WOK,PP,niemiecki,angielsk i,wf,religia,polski,matma ,historia,wychowawcza i uważam,że to jest cholernie niesprawiedliwe,że nam praktycznie nic nie odpada :/
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-08-16 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja klasa jest uniwersalna, każdy wybierał sobie przedmioty do rozszerzenia np. ja mam polski wos angielski, kiedy ja mam polski R grupa bio-chem ma chemię R itd. ![]() Więc razem mamy tylko wf, polski, wychowawczą, matematykę, po i pp jak będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uważam,że to jest niesprawiedliwe,że biol chem ma miec 13 przedmiotów a inny profil 9.. mi odeszla fizyka-2 h,WOS-2 h,PO-1 h dochodzi WOK nie wiem ile godzin i 2 h biologii conajmniej ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- jaki bajer! tez bym sobie chciala tak przedmioty wybrac,bo niepotrzebnie marnuje czas na przedmioty,których i tak nie zdaje
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-08-16 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A i WOK miałam tylko w 1 klasie, fizyki tylko godzinę ![]() Teraz pierwsze klasy które przyjdą mają mieć wszystkie te przedmioty czyli około 16, a dopiero w 2 klasie wybierają rozszerzenia i tylko ich się uczą - w sumie też fajnie, bo ten 1 rok jakoś się przebrnie i się zorientuje co wybierać ![]() Edytowane przez _basia Czas edycji: 2010-08-16 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.