Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-19, 21:57   #1861
malgosia_23
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

[QUOTE=_Olka_;23875829]to zalezy od twojego gustu czy podobaja ci sie skromne ,proste zaraze elegnckie suknie czy moze bardziej szalone, ekstrawaganckie.Najlepszy m wyjsciem jest przymiarka paru modeli i tych zwyklych i tych bardziej szalonych,musisz poczuc w czym Ci dobrze.

Zgadzam się w 100%Najlepszym rozwiązaniem jest pójście do salonu i mierzenie różnych sukienek. Napewno już mniej wiecej wiesz co Ci się podoba i musisz teraz zobaczyć w jakim fasonie będzie CI dobrze.
malgosia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 22:38   #1862
kruczydło
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Dziewczyny, macie przepiękne suknie
Zakochałam się też w waszych zdjęciach bukietów, cieszę się, że mam już wybrany, bo znów miałabym dylemat

Ktoś wcześniej doradził mi szukać zaproszeń na allegro - pewnie tak zrobię, choć wybór jest dla mnie zbyt wielki

I ktoś na poprzedniej stronie pytał o garnitury - my na Targach niespodziewanie znaleźliśmy firmę, w której TŻ koniecznie chce szyć garnitur, a konkretnie surdut. Jest to firma Zetto (mają stronę w internecie), bardzo przystępne ceny (ok. 500-600 zł za dobry materiał) za garnitur szyty na miarę, szycie zajmuje im 10 dni. My będziemy mu szyli w maju, więc nie mam z nimi doświadczeń, ale wydaje mi się, że będziemy zadowoleni

Przepraszam za te "ktosie" - zmęczenie przedświąteczne
kruczydło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 13:21   #1863
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
zdjęcia mam na moim lapie, którego nie mam przy sobie, ale zaraz poszukam na necie
jest też zbliżenie na górę sukienki, lepszego niestety nie znalazłam
Widzę że jednak urzekła Cię Carrera co do kwiatów najlepiej wybrać te które się po prostu lubi - wtedy bukiet pasuje najbardziej ja lubię dużo kwiatów dlatego miałam różne kwiaty (jakoś na jedne nie mogłam się zdecydować)
Cytat:
Napisane przez iovaa Pokaż wiadomość
W kwestii garniturów, to przeraziła mnie kwota 3000 zł., o której była mowa... Ostatnio widziałam w sklepie na prawdę promocyjne ceny garniaków - 500-700 zł. Taka kwota by była bardziej dopasowana do naszego budżetu
Najgorzej, że mój TŻ chce czarny garnitur (jest zwolennikiem koloru czarnego) i nie daje się przekonać na inny kolor... Natomiast wg mnie czarny garnitur dla Pana Młodego niekoniecznie pasuje...
Jednak chyba w tej kwestii nie da się niestety przekonać, w szafie również ma same czarne ubrania, wystarczy że na koszulce jest napis, paseczek, albo wzorek w innym kolorze, i już dana część garderoby ląduje w szafie na zawsze Też lubię czarny, ale to już przesada...
No cóż... próbowałam z tym walczyć, ale koleżanka mi dobrze podpowiedziała: "Ty masz suknię, jaką chcesz, więc on niech ma garnitur, jaki mu się podoba"... Odkąd zaczęłam patrzeć z tej perspektywy, lepiej znoszę perspektywę TŻ-ta w czarnym garniaku na ślubnym kobiercu.
Teraz pozostaje kwestia dodatków: koszula ma być biała, a kamizelka i musznik z elementami ecru, jeśli ma pasować do mojej sukni ecru. Dobrze rozumuję?
A czemu czarny garniak nie jest na ślub dla Pana Młodego?
Ja tylko na jednym weselu widziałam młodego w jasnym garniturze a tak zawsze widzę w czarnym.
Mój mąż za garnitur zapłacił 550 zł, w tym w cenie skrócili Mu spodnie. Jest dość niewymiarowy bo chudy i wysoki, ale po całym dniu chodzenia znaleźliśmy odpowiedni. Polecam sklep na przeciwko zamku (w tej kamienicy gdzie są gofry, hamburgery itp.) na rogu. Świetna obsługa i duży wybór również w tych normalnych cenach.

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 13:42   #1864
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Ja tylko na jednym weselu widziałam młodego w jasnym garniturze a tak zawsze widzę w czarnym.
Mój mąż za garnitur zapłacił 550 zł, w tym w cenie skrócili Mu spodnie. Jest dość niewymiarowy bo chudy i wysoki, ale po całym dniu chodzenia znaleźliśmy odpowiedni. Polecam sklep na przeciwko zamku (w tej kamienicy gdzie są gofry, hamburgery itp.) na rogu. Świetna obsługa i duży wybór również w tych normalnych cenach.
Ja też jestem zwolenniczką czarnych garniturów ślubnych- wydaje mi się, że to jest najodpowiedniejsza okazja na elegancki czarny garnitur i białą koszule do tego. Chociaż powiem, że brat miał mocno czekoladowy garnnitur i naprawde ładnie wyglądał, ale bratowa miała suknię mocno ecru i to ładnie współgrało ze sobą.
Stary 2010-12-20, 13:59   #1865
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Jakoś tak z tego co pamiętam (i ze zdjęć jakie oglądałam ze ślubów na których byłam, dla przypomnienia sobie ubiorów) nie widziałam żadnego Pana Młodego w czarnym garniturze, jeśli Pan Młody ubrany był na czarno, to miał na sobie coś innego niż garnitur.
Natomiast garnitury były albo brązowo- czekoladowe, albo stalowe, albo siwe, albo jasne...
Mi się marzył mój TŻ w brązach, ale pewnie obstanie przy czarnym. Szczerze mówiąc czarny garnitur kojarzy mi się (i to potwierdzają osoby z pokolenia moich rodziców) z ubraniem pogrzebowym, nie weselnym.
Trochę czasu mi zajęło oswojenie się z myślą, że mój TŻ będzie miał czarny garniak...
P.S. Dzięki za adresy punktów dystrybucji i szycia garniturów
Zawsze lepiej mieć wybór, niż go nie mieć

Powiedzcie mi jeszcze, na drugi dzień jak się ubiera Pan Młody?
Ma ten sam garnitur, tylko inną koszulę i bez kamizelki i musznika?
Teraz większość wesel jest jednodniowych, więc nie za bardzo mam kogo zapytać ze znajomych...
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 14:16   #1866
malgosia_23
Raczkowanie

A ja nie wyobrażam sobie mojego TŻ na ślubie w innym garniturze jak czarny, ewentualnie jakiś bardzo ciemny stalowy. Mi to się kojarzy raczej z elegancją, zwłaszcza że inni goście bardzo rzadko mają tak ciemne garnitury. Ale każdy ma oczywiście inną koncepcje
malgosia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 16:03   #1867
basienka666
Raczkowanie

Cytat:
...Powiedzcie mi jeszcze, na drugi dzień jak się ubiera Pan Młody?
Teraz większość wesel jest jednodniowych, więc nie za bardzo mam kogo zapytać ze znajomych...
My mieliśmy 2-dniowe wesele w wakacje. W pierwszym dniu mój mężuś miał garnitur w kolorze stalowym...ni to czarny ni to szary...do tego dobraną kamizelkę i musznik-wszystko musialo współgrać (i ten cel został osiągnięty) z moją suknią w kolorze Ivory (kości słoniowej).
W drugi dzień wesela założył koszulę biała z krótkim rękawkiem, spodnie garniturowe(ale nie kupował drugiego garnituru tylko same spodnie) w jaśniejszym kolorze, chyba takie szaro wpadajęce w delikatną zieleń (aby widać było, że to Pan Młody, dobraliśmy krawat do mojej różowej sukienki, którą miałam w drugi dzień).
Kurcze wyglądał super....
Stary 2010-12-20, 18:37   #1868
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Jakoś tak z tego co pamiętam (i ze zdjęć jakie oglądałam ze ślubów na których byłam, dla przypomnienia sobie ubiorów) nie widziałam żadnego Pana Młodego w czarnym garniturze, jeśli Pan Młody ubrany był na czarno, to miał na sobie coś innego niż garnitur.
Natomiast garnitury były albo brązowo- czekoladowe, albo stalowe, albo siwe, albo jasne...
Mi się marzył mój TŻ w brązach, ale pewnie obstanie przy czarnym. Szczerze mówiąc czarny garnitur kojarzy mi się (i to potwierdzają osoby z pokolenia moich rodziców) z ubraniem pogrzebowym, nie weselnym.
Trochę czasu mi zajęło oswojenie się z myślą, że mój TŻ będzie miał czarny garniak...
P.S. Dzięki za adresy punktów dystrybucji i szycia garniturów
Zawsze lepiej mieć wybór, niż go nie mieć

Hmm co do czarnych garniturów to ja mam odmienne zdanie- ja widziałam 70% panów młodych właśnie w czarnych garniturach. Ewentualnie ciemny brąz, albo stalowe. Moim zdaniem czarny jest jak najbardziej odpowiedni-pasuje i od białej i do ecru sukni, jest elegancki, jeśli jest z dobrego materiału to dodaje mu jeszcze więcej elegancji.
Co do stroju na drugi dzień to dużo zależy od charakteru imprezy, czy poprawiny z zespołem, jedzeniem i piciem do wieczora, czy tylko obiad, czy może impreza w ogródku. My mieliśmy poprawiny na drugi dzień w podobnym stylu jak wesele- mój Tż miał inni garnitur niż w dniu ślubu (grafitowy) z białą koszulą i krawatem białym. Z tego co zaobserwowałam to część panów zakłada na drugi dzień ten sam garnitur, w którym był w dniu wesela. Moim zdaniem to średni pomysł- po pierwsze- nieelegancko jest 2 dni w jednym stroju chodzić, no ale to mniejszy problem, drugi to świeżośc tego garnituru. Po całonocnej zabawie, opieraniu się potrafi być albo brudny, albo pomięty. Ostatnio jak byłam na weselu to Pan Młody miał własnie na drugi dzien garnitur ze ślubu.. garnitur wyglądał strasznie, cały pomięty, jak psu z gardła. Wiadomo, że nie każdego stać na zakup dwóch garniturów. Każdego indywidualna decyzja.
Stary 2010-12-20, 19:37   #1869
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Hmm co do czarnych garniturów to ja mam odmienne zdanie- ja widziałam 70% panów młodych właśnie w czarnych garniturach. Ewentualnie ciemny brąz, albo stalowe. Moim zdaniem czarny jest jak najbardziej odpowiedni-pasuje i od białej i do ecru sukni, jest elegancki, jeśli jest z dobrego materiału to dodaje mu jeszcze więcej elegancji. .
Podpisuje się pod tym rękami i nogami, większość wesel na których byłam , panowie mieli czarny garniut włącznie z moim mężem

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2010-12-20 o 20:17
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 20:09   #1870
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Hmm co do czarnych garniturów to ja mam odmienne zdanie- ja widziałam 70% panów młodych właśnie w czarnych garniturach. Ewentualnie ciemny brąz, albo stalowe. Moim zdaniem czarny jest jak najbardziej odpowiedni-pasuje i od białej i do ecru sukni, jest elegancki, jeśli jest z dobrego materiału to dodaje mu jeszcze więcej elegancji.
Co do stroju na drugi dzień to dużo zależy od charakteru imprezy, czy poprawiny z zespołem, jedzeniem i piciem do wieczora, czy tylko obiad, czy może impreza w ogródku. My mieliśmy poprawiny na drugi dzień w podobnym stylu jak wesele- mój Tż miał inni garnitur niż w dniu ślubu (grafitowy) z białą koszulą i krawatem białym. Z tego co zaobserwowałam to część panów zakłada na drugi dzień ten sam garnitur, w którym był w dniu wesela. Moim zdaniem to średni pomysł- po pierwsze- nieelegancko jest 2 dni w jednym stroju chodzić, no ale to mniejszy problem, drugi to świeżośc tego garnituru. Po całonocnej zabawie, opieraniu się potrafi być albo brudny, albo pomięty. Ostatnio jak byłam na weselu to Pan Młody miał własnie na drugi dzien garnitur ze ślubu.. garnitur wyglądał strasznie, cały pomięty, jak psu z gardła. Wiadomo, że nie każdego stać na zakup dwóch garniturów. Każdego indywidualna decyzja.
U nas drugi dzień to również impreza na sali, takie tradycyjne poprawiny... W sumie mój TŻ mógłby założyć spodnie od garnituru, który posiada obecnie, będą czyste i świeże, masz rację, że po całym dniu balangi te z pierwszego dnia mogą źle wyglądać... Ale różnicy pewnie nikt nie zauważy, bo mój TŻ ma w domu również tylko czarny garnitur i innego nie założy... Więc pod kątem koloru, to możemy pokombinować co najwyżej z koszulą... Heh, uparte bydlę ;P
Czyli rozumiem, że na drugi dzień jakiś krawat obowiązkowy?
A na jesieni (nasz ślub jest we wrześniu), to na drugi dzień też wypada koszula z krótkim rękawem?
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 20:44   #1871
cindi
Rozeznanie

Cytat:
A na jesieni (nasz ślub jest we wrześniu), to na drugi dzień też wypada koszula z krótkim rękawem?
moim zdaniem wypada, przecież na sali na pewno będzie gorąco zresztą mojemu TZ to zawsze jest gorąco i ciągle mi powtarza, że on to by najchętniej w krótkich spodenkach się bawił co do koloru, to my na razie myśleliśmy o ciemno-szarym, podoba mi sie pomysł z czarnym, zapytam TZ co ona na to

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 20:50   #1872
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ ślubny garniak po pierwszym dniu miał nieco przybrudzony...podrzucali Go, szalał i w ogóle. Gdyby był drugi dzień pewnie założyłby garnitur, który miał jeszcze ze studniówki bo raczej nie zdążyłabym ślubnego podczyścić.

Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
Ja też jestem zwolenniczką czarnych garniturów ślubnych- wydaje mi się, że to jest najodpowiedniejsza okazja na elegancki czarny garnitur i białą koszule do tego. Chociaż powiem, że brat miał mocno czekoladowy garnnitur i naprawde ładnie wyglądał, ale bratowa miała suknię mocno ecru i to ładnie współgrało ze sobą.
Cytat:
Napisane przez malgosia_23 Pokaż wiadomość
A ja nie wyobrażam sobie mojego TŻ na ślubie w innym garniturze jak czarny, ewentualnie jakiś bardzo ciemny stalowy. Mi to się kojarzy raczej z elegancją, zwłaszcza że inni goście bardzo rzadko mają tak ciemne garnitury. Ale każdy ma oczywiście inną koncepcje
Mnie również czerń i ciemne kolory kojarzą się z elegancją poza tym mój TŻ w jasnym garniturze wygląda niekorzystnie

Szczęśliwi

Stary 2010-12-20, 23:28   #1873
Ashyshqa
Zakorzenienie

Ja również nie mam nic przeciwko czarnemu garniturowi na ślubie. Po prostu bardziej podobają mi się brązowe, za to nie lubie popielatych, stalowych. Poza tym moja suknia jest ecru więc myślę, że albo czarny lub brązowy to najpewniejsze kolory. [B]_agatka[/B ] Pewnie masz rację, że fuksja i brąz się nie gryzą. Ale skolei czarny garnitur jeszcze nie na jedną okazję będzie przydatny. Jednak jeśli chodzi o kolor, to pewnie zdecydujemy przy mierzeniu, w czym TŻ będzie wyglądał najlepiej.

MissZuzia zaciekawiła mnie koncepcja koszuli białej i kamizelki i krawata pod kolor sukni PM. Sama nie wpadłam na takie rozwiązanie ale uważam,że jest super. Chciałabym tylko takie połaczenie zobaczyć, może mogłabyś nam pokazać zdjęcię? Jeśli nie chcesz na forum, to mogłabym prosić na priv?

Dobrze, że my mamy wesele jednodniowe, bo szukanie dwóch garniturów, a co więcej płacenie za nie to byłaby masakra
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:51   #1874
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Zabieram się powoli za szukanie butów ślubnych. Może podpowiecie mi gdzie najlepiej pójść w Lublinie?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 16:03   #1875
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Zabieram się powoli za szukanie butów ślubnych. Może podpowiecie mi gdzie najlepiej pójść w Lublinie?
To zależy jakich szukasz. Jeśli klasyczne czyli białe itp odcienie to warto odwiedzić pantofelek na narutowicza. Ja ze swojej strony polecam butki taneczne - zamawiałam przez neta z firmy aces2.

Szczęśliwi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 21:15   #1876
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
moim zdaniem wypada, przecież na sali na pewno będzie gorąco zresztą mojemu TZ to zawsze jest gorąco i ciągle mi powtarza, że on to by najchętniej w krótkich spodenkach się bawił co do koloru, to my na razie myśleliśmy o ciemno-szarym, podoba mi sie pomysł z czarnym, zapytam TZ co ona na to
Jesień czy nie jesień moim zdaniem nie wypada aby na własnym weselu taką koszulę nosić, nawet na drugi dzień. Nie jest to eleganckie
Do tego do koszuli z krótkim rękawem nie nosi się krawata zgodnie z dress code.

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

MissZuzia zaciekawiła mnie koncepcja koszuli białej i kamizelki i krawata pod kolor sukni PM. Sama nie wpadłam na takie rozwiązanie ale uważam,że jest super. Chciałabym tylko takie połaczenie zobaczyć, może mogłabyś nam pokazać zdjęcię? Jeśli nie chcesz na forum, to mogłabym prosić na priv?
oki zaraz napiszę do ciebie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 23:25   #1877
osia86
Raczkowanie

GG do osia86 Send a message via Skype™ to osia86

Cytat:
Napisane przez psuj_a Pokaż wiadomość
Garnitur ślubny szyty na miarę.
To i ja się wypowiem na temat garniturów, jak i na to przyszła pora Byliśmy w sobotę w Zetto na Mełgiewskiej (za Powiatowym Urzędem Pracy). Mój Kochany kupił tam wszystkie garnitury, jakie ma w szafie i nigdzie indziej nie wyobraża sobie kupic ślubnego. Przymierzył tyko jeden i od razu mu się spodobał, paniom też, a ja zapytałam, czy nie powinien byc węższy w talii (slim), bo mój Kochany jest bardzo szczupły. Panie się ze mną nie zgodziły, ale jak im to unaoczniłam na garniturze, to przyznały mi jednak rację. Więc chyba idzie się dogadać ostatecznie. Garnitur, który mierzył kosztował 250 zł i wcale nie był byle jaki. Gdyby szyć na miarę to cena+100 zł za usługę. Przy wyjściu spodobał mu się zupełnie inny, bardziej elegancki i chyba jak pójdziemy kupować, to ten drugi (350 zł) Ale jeszcze chcę, żeby zmierzył jakieś inne, np. w Galerii Olimp - dla porównania.
osia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 11:26   #1878
cindi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Jesień czy nie jesień moim zdaniem nie wypada aby na własnym weselu taką koszulę nosić, nawet na drugi dzień. Nie jest to eleganckie
Do tego do koszuli z krótkim rękawem nie nosi się krawata zgodnie z dress code.
o dzięki za uświadomienie, na wszystkich weselach, na jakich byłam w lecie prawie wszyscy faceci tak nosili
zaraz o tym powiem mojemu TZ ciekawe jak z tego wybrnie, bo on przykłada dużą wagę do zasad savoir-vivre'u (tych, których zna :P), to sie biedak będzie męczyć pewnie

Stary 2010-12-22, 12:44   #1879
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
To zależy jakich szukasz. Jeśli klasyczne czyli białe itp odcienie to warto odwiedzić pantofelek na narutowicza. Ja ze swojej strony polecam butki taneczne - zamawiałam przez neta z firmy aces2.
Dziękuję Pantofelka odwiedzę na pewno, wczoraj oglądałam ich stronę internetową i jedne butki wpadły mi w oko. Nie pomyślałam od razu o tym sklepie bo oglądałam wystawę ich butków na targach ślubnych i nic mi tam nie wpadło w oko. Będę mieć bardzo delikatną, grecką suknię, więc szukam butów całkowicie gładkich, białych, bez żadnych ozdób, a na większości ładnych były jakieś kokardki:/ O tanecznych nie myślałam, chyba bałabym się zamawiać buty przez internet, mimo wymierzenia stopy, itd. Ale kto wie.. Jutro wybiorę się do pantofelka i zobaczymy co dalej
Stary 2010-12-22, 19:21   #1880
Tanitka
Rozeznanie

Dla mnie tez najlepszy jest czarny ew. ciemno granatowy kolor garnituru i koniecznie koszula z długim rękawem! MissZuzia ma racje, że jest to najodpowiedniejszy zestaw dla Pana Młodego. Raz w zyciu moze się przemęczyć ;-)

ps. ja sobie nie wyobrazam iść na poprawiny w tych samych spodniach.. np. przy upale 30 C.
Stary 2010-12-23, 16:57   #1881
moniczkar_
Raczkowanie

Dziewczyny Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt! Wieeeelkiego obżarstwa

Edytowane przez moniczkar_
Czas edycji: 2010-12-23 o 22:08
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 21:23   #1882
Tanitka
Rozeznanie

Ja również dołączam się do życzeń, oby nadchodzący rok był jeszcze lepszy i oczywiście duuużo miłości od naszych TŻetów na święta ( i nie tylko)
Stary 2010-12-23, 22:12   #1883
cindi
Rozeznanie

I ja także życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt oraz spełnienia marzeń

Stary 2010-12-24, 00:56   #1884
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

i ja składam najlepsze życzenia świąteczne

a przy okazji chciałam się pochwalić -> zamówiliśmy dzisiaj obrączki i kupiłam buty ślubne. Jeśli o buty chodzi, to byliśmy w pantofelku, znalazłam jedne buty, dla mnie idealne (proste, bez żadnych ozdób), rozmiar na mnie, ale obcas był porysowany i nie kupiłam. umówiłam się z panią, że poczekam na nie do końca stycznia, do nowej dostawy. potem chodziliśmy jeszcze po sklepach i przypadkowo zobaczyłam na wystawie buty ślubne (w zwykłym sklepie, nie typowo ślubnym), a tam te same buty. i kupiłam A obrączki będziemy mieć za ok 3 tygodnie Także malutki kroczek do przodu, choć ciągle dużo więcej przed nami niż za nami
Stary 2010-12-24, 13:09   #1885
gosiaczek20004
Zadomowienie

Życzę Wam wszystkim dziewczynki Wesołych i spokojnych Świąt udanego Sylwestra żeby wszystkie palny udało się zrealizować i żeby wszystkie przygotowania do Waszego najbardziej wyczekiwanego dnia w życiu szły jak najlepiej i bez żadnych komplikacji
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 15:32   #1886
margolka1986
Zakorzenienie

Wielkie i małe,
skryte i te o których chcemy powiedzieć całemu światu
- z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, uśmiechu, miłości, ciepła i chwili wytchnienia !!

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 06:34   #1887
magdapolar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
Dla mnie tez najlepszy jest czarny ew. ciemno granatowy kolor garnituru i koniecznie koszula z długim rękawem! MissZuzia ma racje, że jest to najodpowiedniejszy zestaw dla Pana Młodego. Raz w zyciu moze się przemęczyć ;-)

ps. ja sobie nie wyobrazam iść na poprawiny w tych samych spodniach.. np. przy upale 30 C.
Ja też jestem za czarnym garniturem. natomiast poprawiny będą już bardziej swobodniejsze, mój TŻ będzie miał jasny garnitur.
Stary 2010-12-28, 19:36   #1888
cindi
Rozeznanie

Dziewczyny jak po Świętach?
ja dziś byłam na poszukiwaniach sukienki na razie na Kraśnickiej w La Femme tam gdzie szyją sukienki panie są przemiłe i pomocne, przymierzyłam kilka modeli więc już wiem w czym mi dobrze czyli w takiej klasyczno-księżniczkowatej nie za bardzo szerokiej i o dziwo w rybce, wyglądałam na wyższą i super się czułam, choć nawet nie brałam takiej pod uwagę wcześniej później byłam w salonie Lisa Ferrera, ale tam nawet nie mierzyłam, bo niestety nie doszywają ramiączek ani nie robią większych przeróbek, a na końcu w Lillyes przymierzyłam 3 i super mi się spodobała ta: http://www.weddingshoppeinc.com/Uplo...201024x768.jpg
na manekinie nie aż tak bardzo ale na mnie dobrze leżała
jutro chyba pojadę jeszcze na Fabryczną i kiedyś tam na Narutowicza i trzeba będzie podjąć jakże trudną decyzję

Stary 2010-12-28, 21:36   #1889
Tanitka
Rozeznanie

dziewczyny doradzcie, która będzie lepsza do mojej urody:?
ta na która widać mnie nie wchodzi pod uwagę: tylko z cymbeline i demi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Cymbeline%20-%20DAYLICE.jpg (50,7 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg india.jpg (35,8 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030589.jpg (73,4 KB, 99 załadowań)
Stary 2010-12-28, 21:43   #1890
moniczkar_
Raczkowanie

nie wiem jak wyglądasz w 1 i w 2 sukience natomiast jesli chodzi o 3 zdjecie to jest troszke malo wyrazne.Mysle ze ladniejsza byłaby ta sukienka bez tych ramiączek
a po swietach ...hmm niestey pare kg do przodu
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości