|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
o własnie właśnei, widzieliscie się dziś??
#1862 |
Zakorzenienie
|
Smerfetko kuracja jest świetna ! Kup, kup, kup !
![]() Asiu z TŻ już wszystko w porządku ![]() Ale w szpitalu pielęgniarki dały mu 2 narkozy w mięśnie bo nie trafiły w żyłę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Wczoraj rano wyszedł ze szpitala i cały dzień byliśmy u niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kuracji... eh... Miałam nic nie kupować do włosów już, no jedynie Glorie a teraz... moja wish-list się powiększa..: 1.Gloria 2.Vatika 3.Tonik Neril 4.Joanna Rzepa ... what's next... ![]()
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak to raczej nic mnie nie kusi ![]() Tylko dziś coś mnie naszło no tę jajeczną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Czarna, cieszę się, że z Tz wszystko w porządku
![]() O, moja lista kosmetyków jest znacznie dłuższa... Jakieś 21 produktów, w tym 11 szamponów,które muszę przetestować ![]() Nie no, teraz już 10, bo kupiłam dziś szampon brzozowy Barwy ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-10-29 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a... co do szamponów, Dermena kusi... ![]() Czarna chciałabym mieć takie zapasy ![]() a Wy teraz kusicie tą jajeczną ![]() a jaki ma skład? jest już zanalizowany? ![]() kiedyś tak chwalona Joanna miód i cos tam jak dla mnie się nie do końca sprawdziła, pierwsze uzcyie - super. A potem coraz gorzej bo jednak obiciążała, choć na całosc nie nakładałam. Najwiekszym moim zaufaniem cieszy się Gloria ![]()
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie robię ani list, ani zapasów, zużywam to co mam... ale w planach jest Seboradin
![]()
#1868 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie obiadek robie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
A, i maska miód i cytryna z Joanny są dla mnie najlepsze, za to emulsja Gloria mi włosy wysuszyła :/
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja nie lubię myć włosów no ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Wy tu ciagle kusicie dobrociami z Polski ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
A mnie w kompresie i maseczce jajecznej joanny dziwi dimethicone na 3 miejscu w składzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
EEEEE kiedy wychozi nowe OTH? Bo szukam i nic... a vampiry juz sa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Ja kocham maskę jajeczną i miód i cytrynę, Gloria wysusza mi włosy
![]() Widzicie, każdemu co innego pasuje ![]() Czarna, obecnie od jakiegoś czasu cierpię na manię szamponową, kocham myć włosy i mieć kilo piany na głowie ![]() Nie ma Tangle Teezera, w przyszłym tygodniu pewnie dopiero przyjdzie ![]() Ja miałam, bardzo fajna, w przeciewieństwie do maski, która na początku była ok, potem jednak wysuszyła mi włosy ![]() Ale nie ubolewam zbytnio nad tym, mam swoją ulubioną jajeczną, miod i cytrynę oraz mypę itp ![]() O właśnie, wieki Mypy nie nakładałam, zapomniałam o niej ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-10-29 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
A ja czekam sobie za tatusiem
![]() Liczę na jakiś prezent urodzinowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Konto usunięte
|
Jak, któraś chciałaby maskę Joanny miód i cytryna, a nie ma do niej dostępu to ja mogę kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie też kusi dermena...np. ten zestaw z dozu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
![]() http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0206/985551972 ![]() Jakże trafne komentarze na forum ![]()
#1880 |
Zakorzenienie
|
Dopiero we wtorek. W tym tygodniu nie było nowego odcinka.
Na mojej włosowej liście jest tylko Vatika, Stapiz i Dermena. Nic mi więcej do szczęścia nie trzeba. ![]()
#1881 |
Rozeznanie
|
Proszę Was o poradę!
![]() Kupiłam zachwalany olej kokosowy.Z formy biofuturo. Jak dokładnie mam go nakładać?biorę w rękę tą 'maź' rozcieram w rękach i na suche włosy?w ręcznik i już?Nie widze żadnej poprawy,lepszego stanu włosów a użyłam już/dopiero dwa razy. Robię to dobrze? ![]() Kiedy widać znaczną poprawę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie tak jak piszesz - wystarczy rozpuścić w dłoniach, bo olej kokosowy topi się w dwudziestu kilku stopniach. Nakładać można i na wilgotne i na suche włosy (ja nigdy nie nakładałam na mokre). Ręcznik jest niepotrzebny, bo kokos nie brudzi. ![]()
![]() |
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maylina cierpliwosci ![]() ja również używałam tego olejku. Najważniejsze to stosować systematycznie . Ja osobiście wolę jednak mieszać oleje ![]() Ja gdy sam kokosek nakładałam to na noc, na suche włosy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja piątki mam wolne od zajeć na uczelni i na kursie ![]() Zazwyczaj zapisuję sie do pracy, ale dziś nie potrzebowali osób więc się obijam caaały dzień ![]()
![]() |
#1886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem ze mam wypaczone spojrzenie bo byłam na studiach technicznych. Ale ja miałam 10 przedmiotów (nie wliczając angielskiego , a w-fu nie miałam). Przedmioty ścisłe, praktyczne i kupa wkuwania teorii. Z praktycznych czasem było tyle roboty, że się nie wyrabiałam na zaliczenia, mimo że zarywałam nawet noce. Zawsze myślałam, że psychologia jest ciężka, a tu proszę jaka niespodzianka. Cytat:
![]() To że sie wymaga teraz w PL żeby mieć pięć lat doświadczenia to moda z zachodu, tylko nikt nie bierze pod uwagę, że w PL są inne realia. Otóż, praktycznie każdy anglik w wieku lat 16 idzie do pracy i jednocześnie chodzi do koledżu. Potem na studia i nadal pracuje. W taki sposób, jak skończy studia, ma już ok 5 lat pracy za sobą. Bez takich lat pracy ma się marne szanse na dostanie jakiejkolwiek pracy, nawet z najlepszymi ocenami na dyplomie. Tylko że tutaj w szkole ma sie max 16 godzin tygodniowo. W Polsce raczej niezbyt proste jest pójście do pracy, spędzając minimum 40 h tygodniowo w szkole. Dzisiaj właśnie oświecił mnie mój szef. Opowiedział mi o jednym z kandydatów, którego nie przyjął. Syn znajomego. Znajomy naopowiadał mu, że syn taki mądry i taki zdolny i skończył studia z wyróżnieniem, blablabla.. Szef zaprosił go na rozmowę. Dyplom ukończenia studiów faktycznie z wyróżnieniem, ale w CV zero doświadczenia zawodowego. Nie przepracowała ani jednego dnia w swoim życiu. Wiec szef stracił znajomego, bo chłopaka nie przyjął. Stwierdził, że nie potrzebuje beztroskiego imprezowicza, który siedzi na garnuszku tatusia.
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jeśli chodzi o doświadczenie zawodowe, albo raczej jego brak - moge mieć problemy ze znalezieniem pracy, tego się boję, bo wymagaja najczęściej doświadczenia min. 2 lata... i do tego - na podobnym stanowisku. Pytanie tylko - jak takie doświadczenie zdobywać ![]()
![]() |
#1888 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem w Polsce jest za dużo "wyższych szkół".Ja sama nie wiem co robić dalej. Skończę to technikum, potem musze zrobic dwa lata stażu i myśłałam o tym,żeby w tym czasie zrobić zaoczną komsetologię, licencjat. Ale czy będę miała za co?kosztuje 900zł miesięcznie..Potem chciałabym 2 letnie studia magisterskie z chemii kosmetycznej. Najchętniej zaczęłabym od razu chemię kosmetyczną, ale nie ma zaocznie. Prezraża mnie to,kiedy mnie będzie stać na założenie rodziny, dzieci? Najprawdopodobniej będę siedziała w komisji wyborczej podczas wyborów samorządowych. Mam nadzieję,że się uda, podobno dostaje się 135 zł. Kropla w morzu potrzeb,ale i tak się bardzo ucieszę ![]() Monjas, nie martw się na zapas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Grochówę dla TŻ gotuję
![]() Jutro muszę na zakupy iść. Zaraz liste stworzę, bo i tak jak zwykle połowy zapomnę. Przed chwilą coś mi się przypomniało i już nie pamiętam co ![]()
#1890 |
Zakorzenienie
|
Agusiu trzymam kciuki
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.